PDA

View Full Version : شما اگه بوديد چه ميكرديد؟(گل يا 206)

salim_gh
7 March 2006, 01:52 PM
سلام
مدتي است كه دارم در مورد يه ماشين خوب منتاژ ايران تو رنج قيمتي 13 الي 14 تومن تحقيق ميكنم من قبلا 405 مدل 2000 داشتم بخاطر همين هيچ ماشيني تو اين رنج قيمت تميتونه براي من مثل اون 2000 باشه جزء 2 ماشين كه مشخصات اونا منو وادار كرد درموردشون تحقيق كنم.
1- فلوكس واگن گل

2-206 تيپ 5 و 6

البته در مورد اين دو ماشين بايد بگم در حال حاضر نظرم بيشتر روي گل هستش راستش رو بخواين من تا قبل از اين كه با اين سايت آشنا بشم نميتونستم در مورد گل اطلاعاتي بدست بيارم چون اين ماشين تازه به ايران اومده و هنوز كسي به درستي از محاسن و عيب هاي اون نميدونه. واقعآ در اين مورد مشكل داشتم چندين دفعه به نمايندگيهاش رفتم با اشخاص متخصص صحبت كردم تا تونستم اطلاعاتي كم بدست بيارم حالا ميخوام اطلاعاتم رو اينجا بذارم شايد بهدرد كسي بخوره وبتونه تو تصميم گيري به من كمك كنه(البته شايد خيلي هاش برتون تكراري باشه)
گـــل:
1- اين ماشين مطمئنآ ABS نداره بلكه داراي يه سيستم ترمز بنامABD است(خود نمايندگي گفت) ABD به اين ترتيب عمل ميكنه كه چرخها بصورت ضريدري قفل ميكنن چرخ جلوي سمت راست با عقب سمت چپ و برعكس حالا اين سيستم بهتره يا abs منفكر ميكنم چون ABS چهار چرخ ديسكي هستن بهتره.

2-اين ماشين اصالتا برزيلي هستش اما تحت نظارت فولوكس واگن چون اگه غير اين بود مطمئن باشيد مكپاني معتبري مثل فولوكس اين اجاز رو به برزيليها نميداد كه آرمشون رو به اون گندگي عقب و جلوي ماشين بزنن مضاف بر اينكه من ديشب تو سايتVW بودم و ماشين گــل خودمون رو با گلف 2006 مقايسه كردم ديدم اين دو ماشين خيلي به هم شبيه هستن چه از بيرون(بدنه) چه داخل ماشين و ميشه گفت در واقع اگه گــل خواهر دوقلوي گلف نباشه خواهر كوچكتر گلف هست:icon_cool مشخصات فني گلف: موتور 2000 ABS گل: 1800 ABD

3-ماشين رو كه از نزديك ديدم بايد بگم داراي يه سادگي جلو داشبورد كه شايد مورد پسند بعضي ها باشه (از جمله خودم)

4-اين ماشين 16 سوپاپ نيست اما با موتور 100 اسب بخار از گشتاور خوبي برخوردار هست كه تونسته اونو تو گردنه ها ماشين پرقدرتي نشون بده.

5-اين ماشين از سال 1980 توليد شده و خود اين نشون ميده ماشين استخون داريه

6- دو عدد ايربگ براي سرنشيتاي جلو داره.حد اكثر سرعت اون 180 هستش(سرعت اعلام شده توسط كمپاني نه امپر كيلومترش).

مشخصات 206 اتوماتيك:

تعداد سوپاپها : 16
حجم موتور: 1360cm3
حداکثر توان موتور: 110 HP در 5800 دور در دقيقه
حداکثر گشتاور :147 Nm در 4000 دور در دقيقه
سوخت بنزين بدون سرب
عدد اکتان 91
سيستم سوخت رساني انژکتوري سيستم تزريق به صورت مرحله اي
حداکثر سرعت: km/h 190
0-100 : Sec 9.5
مصرف سوخت در شهر:9.5 ليتر در 100 كيلومتر
مصرف سوخت در خارج شهر: 5.5 ليتر در 100 كيلومتر
گنجايش باک سوخت 50 ليتر
وزن خودرو خالي 950 Kg 1013 Kg
وزن خودرو با بار 1450 Kg 1550 Kg
گيربکس: 5 سرعته اتوماتيک
مشخصات کلاچ :هيدروليک ، کنترل الکترونيکي

مطمئنآ مشخصات 206 بهتر از گل هستش اما نكدونم چرا 206 تيپ 5 و 6 زياد خواهان نداره
باتشكر

karash501
7 March 2006, 02:35 PM
کی گفته تیپ 5و6 طرفدار نداره؟5 که خیلی پرطرفداره 6 یا همون اتوماتیک هم به خاطر قیمتش و اینکه مردم زیاد از گیربکس اتوماتیک خوششون نمیاد زیاد طرفدار نداره!ترمز ABS ربطی به دیسکی بودن نداره مثل سمند ال ایکس!
من 206 تیپ 5رو ترجیح میدم...اینم بگم یکی از آشناهامون 405(مطمئن نیستم 1800 یا 2000)داشت الان گل گرفته خیلی راضیتره!حجم موتور اتوماتیک هم 1600 هست نه 1400

salim_gh
7 March 2006, 06:29 PM
سلام
در مورد حجم موتور حق با شماست اما چون من اطلاعات رو از تو سايت ديگه كپي كردم اين اشتباه پيش اومد
در مورد ABS فكر ميكنم حق باشماست.
ميشه بگي چرا ترجيح ميدي تيپ 5 رو به گل فكر نميكني موتور 1800 بهتر باشه؟

kima
7 March 2006, 07:18 PM
با اینکه 206 دارم اما در خرید گل لحظه ای تردید نکن
از 206 به خوب ییک سر و گردن بالاتره

حسام 61
7 March 2006, 11:55 PM
اگر از نظر کلاس میخای گل کلاسش بیشتر از 206 هست ولی اگر واقعا سواری خوب میخای با امکانات کامل خب مشخصه :icon_cool206 تیپ 5 یا 6 حرف نداره

salim_gh
8 March 2006, 12:01 AM
من هم با نظر دوستمون redbull موافقم تا به امروز نظر سنجی در مورد انتخاب بین گل 206 تیپ 5 با 6 صورت نگرفته امیدوارم با نظر مدیران این امر صورت بگیره با توجه به اینکه در نظ سنجی های قبلی گل با ماشینهایی مثل ریو و پارس مقایسه شده که اصلا در یک کلاس نیستند و در واقع این نظر سنجی جنبه ی علمی خوبی نداره

nazila
8 March 2006, 12:29 AM
گل خیلی باحالتره.در ضمن از 206 خیلی نرمتره و دنده کوتاه اون لذت رانندگی رو بالا میبره. من اول سال 85 می خوام یه گل سفید بخرم.

kevin_m_bb
8 March 2006, 01:26 AM
شما خودتون هم می گین مشخصات 206 بهتره !!!!!:icon_twis
نمی دونم چرا بعضی ها گل راپیشنهاد می کنند؟؟!!!! شاید به خاطر تازگی اون باشه ولی مطمین باشین 206 بهتره:icon_cool
موتور پرشتاب تر و تکنولوزی ساخت بهتر و جدیدتر و همچنین 206 چندین دوره ماشین سال اروپا شده است:icon_sad:
در ضمن اگر اهل اسپرت و..... باشید 100% 206 خوب است:icon_sad:
من خودم یه بار با 206 پسر عمم رانندگی کردم شتاب و ترمزش توپه (یه چیز در حد زانتیا):icon_sad:
خیلی راحته :icon_evil
به نظر من تنها بدی آن نداشتن تعادل در سر پیچ هاست:icon_mad:

fizzi
8 March 2006, 12:40 PM
مسلمن 206 بهتره . از نزر تكنولوژي و موتور و قيافه و طراحي و ايمني بالا و ......تنها عيبي كه داره زياد بودن اون در خيابونهاست. عده زيادي گل رو به خاتر كم تعداد تر بودن و خاص تر بودن ميخرند و همينتور از سواري آرامتر و كم تكان تر فولكس واگن گل بايد ياد كرد و همينتور از يك سازنده مطمئن تر با وجدان تر !!
متاسفانه يا خوشبخانه من آدم تنوع طلبي هستم و با وجودي ماشينم الان خوبه (206 تيپ 3 ) ولي احتمالن تابستان امسال يكي از اين 2 تا رو ميگيرم : 206 تيپ 5 يا گل ...
البته خودم گل رو بيشتر ميپسندم نه اينكه اون رو از 206 برتر بدونم فقط به اين دليل كه گل براي من يك ماشين تازه و يك تنوع هست و 206 تيپ 5 خير ... ولي از طرفي نميشه از موتور تيپ 5 وخصوصيات ايمني 206 گزشت...
خوشحال ميشم دوستان نظراتشون رو بگن..

salim_gh
8 March 2006, 02:05 PM
سلام
نبايد اين نكته رو از ياد ببريم كه داريم كه داريم يه ماشين فرانسوي رو با يه ماشين كه حداقل مطمئن هستيم تحت ليسانس و نظارت يه كمپاني معتبر مثل فلوكس واگن مقايسه ميكنيم به نظر من ماشين آلماني يه چيز ديگه است حتي اگه يه كمپاني ديگه زير نظر اونها باشه مضاف بر اينكه ماشين گل خيلي شبيه گلف هست مانند اسمش (ميگيد نه مقايسه كنيد).
ضمن اينكه مخوام 2 تا از محسناتشو (گل) براتون بگم(نسبت به 206)
1- گل از 206 سنگينتر هستش دقيقشو بعدآ ميگم(شما ميدونستيد 206 ساخت ايران از 206 فرانسوي سبكتره بخاطر ايتكه ايران خودرو نخواسته قطعه سربي كه در 206 وجودش لازم بوده و فرانسه اونو براي سنگين شدن ماشين و در نتيجه تعادل بيشتر توي ماشين بذاره

2- اگه اشتباه نكنم چرخهاي عقب گل هم مثل جلو كمك فنر داره در صورتي كه 206 مثل كمكهاي چلو عقب نداره و فكر ميكنم اين باعث نرم تر شدن گل بشه (البته با شك ميگم چون تاحالا گل ننشستم).

kevin_m_bb
8 March 2006, 02:17 PM
1- گل از 206 سنگينتر هستش دقيقشو بعدآ ميگم(شما ميدونستيد 206 ساخت ايران از 206 فرانسوي سبكتره بخاطر ايتكه ايران خودرو نخواسته قطعه سربي كه در 206 وجودش لازم بوده و فرانسه اونو براي سنگين شدن ماشين و در نتيجه تعادل بيشتر توي ماشين بذاره

می شه منبع این سخنتون رو هم بگین
دوست عزیز اضافه کردن سرب و بالا بردن وزن باعث کاهش شتاب و کم شدن سرعت و فشار آمدن به موتور ماشین و افزایش اصطلاک می شود

2- اگه اشتباه نكنم چرخهاي عقب گل هم مثل جلو كمك فنر داره در صورتي كه 206 مثل كمكهاي چلو عقب نداره و فكر ميكنم اين باعث نرم تر شدن گل بشه (البته با شك ميگم چون تاحالا گل ننشستم).
به نظر من 206 ماشین نرمیه و این تفاوت ها بسیار محسوس نیست

salim_gh
8 March 2006, 05:13 PM
سلام
مشخصات ماشین گل رو براتون میزارم این گاغذ رو ار نمایندگی گرفتم و بعد از اسکنش کردم ببخشید که کیفیتش خوب نیست

http://img44.imagevenue.com/loc56/th_21660_vw.jpg (http://img44.imagevenue.com/img.php?loc=loc56&image=21660_vw.jpg)

salim_gh
8 March 2006, 05:38 PM
کوین عزیز سلام
اینکه گفتی از کجا میدونی این قطع سرب در 206 استفاده نشده باید بگم از یه منبع موثق که تو ایران خودرو کار میکنه اما این سوال شما باعث شد بیشتر در مورد صحتش تحقیق کنم اما اینکه گفتی به چه درد میخوره (وزنه سرب) ؟
حوب طبق گفته ی خود شما 206 سر پیچا تعادل نداره یکی از دلائلش وزن سبک در مقابل شتاب زیاد این ماشن هستش بزار یه مثال بزنم مونور سمند و 405 1800 سی سی هردو شون یکی هستن اما چرا اکثر دارندگان سمند این ماشین رو نا سرعتهای بالا میگازونن چون ای ماشین تعادلش بیشتر از 405 هستش چون 200 کیلو سنگینتر از 405 هستش اما چرا سمند بعد از متدی لش میشه بخاطر همین اضافه وزن که مناسب با قدرت موتورش نیست.

در مورد نرمی 206 من هیچ وقت نگفتم نرم نیست با توجه به اینکه پشت تیپ 2 زیاد نشستم اما وقتی حرکت یه گل رو تو خیابون وقتی تو دست انداز افتاد دیدم بنظرو ماشین انعطاف پذیری اومد.

در مورد تفاوت وزن گل با 206 تیپ 5 باید بگم چیزی حدود 284 کیلو هستش که برا این ماشین با موتور 1800 میتونه وزن خیلی خوبی باشه که میتونه در عین قدرت بیشتر تعادل اونرو هم بیشتر کنه

arash p mbz bmw
8 March 2006, 06:37 PM
دوست خوبم در حال حاضر در تیپ 5 به بالا سرب وجود داره
و وزن 206حدودا هم وزن پارس هست
من چند ماه پیش بود یه تاپیک در این مورد باز کردم و بصورت کامل و با کمک دوست خوبمfizziشرح دادیم که این دو ماشین کودومشون بهتره
من حتی کاتالوگ خود گل رو هم گذاشتم
ولی با این اوصاف در همون موقع 206بهتر شناخته شد
چه رو کاغذ و مشخصات چه روی تست
من سال پیش جزو اولین کسا بودم که از گل بازدید کردم
واقعا توش نسبت به 206سادست
من اگر جای شما بودم شکی نمیکردم و 206 رو انتخاب میکردم

اینجانب
8 March 2006, 07:58 PM
من در ۱۵ ماه گذشته با تیپ ۵ حدود ۲۲۰۰۰ کیلومتر راه رفتم. میخواستم چند مطلب بگم.
۱- مشخاصت این ماشین و گل را که همه میدانند. بنظر من تیپ ۵ (T5) دو عیب عمده دارد: الف- تسلط راننده به ابعاد خودرو کمه. فکر کنم گل از اینظر بهتره. ب- هزینه قطعاتش تا حدی بی دلیل بالا هست. هزینه تعمیر و نگه داری گل رو نمیدونم.
۲- من روز اول سری اول گل ثبت نام کردم (ولی هرگز ماشین تحویل نگرفتم) بچند دلیل الف- اطلاع نداشتم که برزیلی هست نه آلمانی. دوستانی که میگن بهرحال آرم فولکس روش هست، ازشون سوال میکنم مگر آرم پژو روی ۴۰۵ ایرانخودرو نیست؟! حالا ممکنه بگن بهرحال برزیلی بهتر از ایرانی هست. این موضوع جداگانه ای است. ولی بهرحال اگر آلمانی بود میشد تا حد زیادی چشم بسته بهش اعتماد کرد. ب- قرار بود که با قیمت حدود سیلو فروخته بشه که نشد! ج- با توجه به امکاناتش برای اون موقع خوب بود ولی بعد که T5 بیشتر شناخته شد دیگه گل جذابیت گذشته را نداشت.
حالا موضوع تا حدی فرق کرده: ۱- تولید T5 کم شده و قیمتش بالا رفته (ظاهرا داره به مرز ۱۳ میلیون میرسه، قیمت دقیق را ندارم). ۲- ظاهرا کیفیت قطعاتش بدلیل داخلی شدن تا حد زیادی کاهش یافته (جر خوردن دیسک عقب!؟).
بهرحال برای هرکسی یک چیز اولویت داره ولی بنظر من ابهام در مورد گل هنوز رفع نشده. من امیدوار هستم بعلت تولید زیاد ۲۰۶ در جهان در اینده از نظر قیمت قطعات وضع بهتری پیدا کنه.

bardiashamee
8 March 2006, 09:39 PM
خدایی یه گل سفید چقدر با کلاستر از یه 206 نقره ای هست!!!!!
تازه اون آمپرای گل منو کشته خیلی ماهه ولی از نظر داخل با تمام ساده بودن کیفیت بهتی نسبت به داخل206 داره!!

spiderman9119
8 March 2006, 10:57 PM
من بودم یا 206 اتوماتیک می گرفنم یا گل< گل داخلش راحت نیستم باهاش رانندگی کردم قدرت تزمزش مثل 206 نیست ولی در کل ماشین خوبیه مخصوصا سفیدش پشتش خیلی خوشگله .

kevin_m_bb
8 March 2006, 11:22 PM
کوین عزیز سلام
اینکه گفتی از کجا میدونی این قطع سرب در 206 استفاده نشده باید بگم از یه منبع موثق که تو ایران خودرو کار میکنه اما این سوال شما باعث شد بیشتر در مورد صحتش تحقیق کنم اما اینکه گفتی به چه درد میخوره (وزنه سرب) ؟
حوب طبق گفته ی خود شما 206 سر پیچا تعادل نداره یکی از دلائلش وزن سبک در مقابل شتاب زیاد این ماشن هستش بزار یه مثال بزنم مونور سمند و 405 1800 سی سی هردو شون یکی هستن اما چرا اکثر دارندگان سمند این ماشین رو نا سرعتهای بالا میگازونن چون ای ماشین تعادلش بیشتر از 405 هستش چون 200 کیلو سنگینتر از 405 هستش اما چرا سمند بعد از متدی لش میشه بخاطر همین اضافه وزن که مناسب با قدرت موتورش نیست.

ریختن و نریختن سرب هردو مزایایی داره
به نظرم نریختنش مزایاش بیشتره:
1.چون اکثرا با 206 یا گل توشهر رانندگی می کنن و به نظرم تو شهر نیازی به تعادل نیست و بیشتر نیاز به شتاب و سرعته:icon_sad:

در مورد تفاوت وزن گل با 206 تیپ 5 باید بگم چیزی حدود 284 کیلو هستش که برا این ماشین با موتور 1800 میتونه وزن خیلی خوبی باشه که میتونه در عین قدرت بیشتر تعادل اونرو هم بیشتر کنه
اینکه خیلی بده!!!
شما در 206 با وزنی معدل 286 کیلوگرم کمتر 10 اسب بخار بیشتر قدرت خواهید داشت و به طبع ماشین گل خیلی کم قدرت تره (چون این مقدار قدرت در وزنش پخش می شه)
در ضمن علاوه بر حجم موتور فاکتور های دیگه ای هم در قدرت و شتاب و سرعت وجو دارند
طوری که پیکان هم موتور 1600 هست و مزدا 323 هم موتورش 1600 هست:icon_razz
من بودم یا 206 اتوماتیک می گرفنم یا گل< گل داخلش راحت نیستم باهاش رانندگی کردم قدرت تزمزش مثل 206 نیست ولی در کل ماشین خوبیه مخصوصا سفیدش پشتش خیلی خوشگله .
فکر می کنم خریدن همچین ماشین هایی با دنده اتوماتیک اشتباه باشه چون کسی اینجور ماشینها رو می خره بیشتر به فکر (سرعت و گاز دادنه و دنده کشیه و.... است)نه اینکه بیاد و دنده اتوماتیک بخره و در پی اون شتاب و لذت کتری داشته باشه:icon_mad:
در ضمن مقداری پول بیشتر هم خواهد داد
یک پیشنهاد:
به نظرم صبر کن تا پزو sd بیاد

fizzi
9 March 2006, 04:51 PM
در مورد تفاوت وزن گل با 206 تیپ 5 باید بگم چیزی حدود 284 کیلو هستش

خير . تفاوت وزني كمتر از 20 كيلوگرم هست .قبلن توضيح دادم تيپ 5 حدود 1085 و گل حدودن 1100 بود و البته الان با قطور تر شدن ورقه بدنه 206 توسط ايران خودرو وزن اين ماشين حداقل 7 كيلو گرم بيشتر از سابق شده كه اختلاف رو كمتر ميكنه.

Ace
9 March 2006, 05:56 PM
فکر می کنم خریدن همچین ماشین هایی با دنده اتوماتیک اشتباه باشه
مگه قابلیت دستی شدن رو نداره؟!!!

salim_gh
9 March 2006, 09:20 PM
خير . تفاوت وزني كمتر از 20 كيلوگرم هست .قبلن توضيح دادم تيپ 5 حدود 1085 و گل حدودن 1100 بود و البته الان با قطور تر شدن ورقه بدنه 206 توسط ايران خودرو وزن اين ماشين حداقل 7 كيلو گرم بيشتر از سابق شده كه اختلاف رو كمتر ميكنه.
دوست عزیز طبق اعلام سایت رسمی ایران خودرو وزن 206 در تیپهای 5 و6 حدود 1013 کیلو هست که این وزن در تیپهای دیگر کمتره
و وزن گل بر اساس کاتالوگش که براتون گذاشتم 1297 کیلو هست نه 1100 دوست عزیز
اگه قانع نشدی بگو تا لینک سایتها رو برت بذارم

در جواب دوست دیگمون کوین باید بگم میشه از روی مشخصات 206 گفت ماشین اهل جاده ای نیست اما گل با موتور 1800 و اضافه وزن حدود284 کیلو برای جاده خوراکه من خودم 206 تیپ 2 خیلی سوار شدم تو بنگاه وقتی مبخواستم موتور گل رو ببینم جبارآ کاپوتشو زدم بالا باید بگم کاپوتش خیلی سنگین بود نسبت به 206 این نشون میده ماشین گل قوطی حلبی نیست. اگه بگم وزنش هم وزن کاپوت 405 خودم بود دروغ نگفتم.

در مورد اینکه گفته بودبن عوامل دیگری هم در سرعت و قدرت دخیل هست باید بگم حق باشماست یکی از اون عوامل گشتاور مونوره که در 206 :147 Nm در 4000 دور در دقيقه و در گل: 157 Nm در4000 دور در دقیقه هست پس گل سرتره
یکی دیگه از عوامل تعداد سوپاپهاست که در این مورد 206 تیپ 5 با 16 سوپاپ موقعیت بهتری داره نسبت به گل 8 سوپاپی.

fizzi
10 March 2006, 06:12 AM
دوست عزیز طبق اعلام سایت رسمی ایران خودرو وزن 206 در تیپهای 5 و6 حدود 1013 کیلو هست که این وزن در تیپهای دیگر کمتره
و وزن گل بر اساس کاتالوگش که براتون گذاشتم 1297 کیلو هست نه 1100 دوست عزیز
اگه قانع نشدی بگو تا لینک سایتها رو برت بذارم
اوون سايتشون به درد عمشون ميخوره ! دليلش هم همين بس كه وزن تيپ 5 و اتوماتيك رو مساوي اعلام كرده!!!

اين پست من در اين تاپيك http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?p=151827:

اين مشخصات رو از روي Auto Katalog سال 2004 ميزارم .
اين مجله وابسته به auto motor sport هست فقط سالي 1 بار چاپ ميشود و معتبرترين منبع تمام اتومبيلهاي دنيا ميباشد :

فولكس واگن گل

نام اصلي : VolksWagen Gol 1.8

حجم دقيق موتور : 1781 cc

ضريب تراكم: 9.9

ماكزيمم تورگ (در در موتور): 152 (3000)

ماكزيمم قدرت (در در موتور): 100 (5250)

سرعت: km/h 180

شتاب 100-0 : 11.4 sec

جاي بار: 285 ليتر

وزن(تقريبي): 1100 kg

مصرف: n/a (توسط مجله تست نشده)

پژو 206 تيپ 5

نام اصلي : Peugeot 206 glx 110

حجم دقيق موتور : 1587 cc

ضريب تراكم: 11.0

ماكزيمم تورگ (در در موتور): 147 (4000)

ماكزيمم قدرت (در در موتور): 109 (5800)

سرعت: km/h 190

شتاب 100-0 : 10.5 sec

جاي بار: 245/1130 ليتر

وزن(دقيق): 1088 kg

مصرف(متوسط): 6.4 l/100 km

:icon_evil

در مورد اینکه گفته بودبن عوامل دیگری هم در سرعت و قدرت دخیل هست باید بگم حق باشماست یکی از اون عوامل گشتاور مونوره که در 206 :147 Nm در 4000 دور در دقيقه و در گل: 157 Nm در4000 دور در دقیقه هست پس گل سرتره

152 نيوتن متر صحيح هست نه 157 ...كه اخلاف زيادي نيست. تورگ يا بقول شما گشتاور عامل تاثير گزار در سرعت و قدرت نيست بلكه يكي از پارامتر هاي مرتبط باشتاب هست . در واقع قدرت (power) با حداكثر سرعت و گشتاور(torgue) با شتاب و الاستيسيته رابطه دارد.
در مورد شتاب كمتر گل نسبت به 206 تيپ5 با وجود تورگ بالاتر, اين توزيح رو بايد داد كه عوامل اصلي موثر در شتاب غير از گشتاور , وزن اتومبيل , نسبت دنده ها, و از همه مهمتر دورگيري موتور هست ( كه البته سرعت موتور خودش با كورس پيستون رابطه عكس دارد) هر چه موتور سريعتر باشه و زودتر دور بگيرد ميتواند شتاب بهتري داشته باشد . در هنگام شتابگيري فولكس گل به دليل تنفس كمتر موتور 8 سوپاپه خودش ديرتر دور ميگيرد و نميتواند از تورگ بيشترش نسبت استفاده كند و از پژو 206 جا ميماند.

spiderman9119
10 March 2006, 08:48 AM
206 اتوماتیک فیزی سنگینتره به خاطره دارا بودن دو گریبکس؟

kima
10 March 2006, 09:58 AM
شما خودتون هم می گین مشخصات 206 بهتره !!!!!:icon_twis
نمی دونم چرا بعضی ها گل راپیشنهاد می کنند؟؟!!!! شاید به خاطر تازگی اون باشه ولی مطمین باشین 206 بهتره:icon_cool
موتور پرشتاب تر و تکنولوزی ساخت بهتر و جدیدتر و همچنین 206 چندین دوره ماشین سال اروپا شده است:icon_sad:
در ضمن اگر اهل اسپرت و..... باشید 100% 206 خوب است:icon_sad:
من خودم یه بار با 206 پسر عمم رانندگی کردم شتاب و ترمزش توپه (یه چیز در حد زانتیا):icon_sad:
خیلی راحته :icon_evil
به نظر من تنها بدی آن نداشتن تعادل در سر پیچ هاست:icon_mad:

شتاب 206 در حد زانتیا ؟
2 تا ماشین را با هم مفایسه کنید که لااقل مثل هم باشن
زانتیا 206 رو در شتاب مثل مرد میگیره

من دوستم یک گل خریده
در کل اول که موتورش 1800 هست و شتابش از ماشین من بیشتر
کلیدش از این سکیوریتی کی ها هست که دنده نداره
صندوق عقبش خیلی از صندوق عقب 206 بزرگتره
صندلی عقبش خیلی خوب جا داره و مثل 206 کسانی که عقب میشینن ناراحت نمیشن

salim_gh
10 March 2006, 11:16 AM
حالا اگه سایتشون بدرد عمشون میخوره قبول اما شما میخوای از کمپانی ماشین بخری که سایتش به درد عمش میخوره پس ماشینشم به درد عمش میخوره ok

برای مشخصات گل هم برو به این لینک
http://img44.imagevenue.com/img.php?loc=loc56&image=21660_vw.jpg

من نمیخوام از گل طرفداری بی مورد بکنم خود من هم از اولین نوشتم گفتم که 206 مشخصاتش بهتر از گل هستش اما آیا همیشه مشخصات بهتر و تکنولوژی بروزتر بهتره من میگم نه
مثال میزنم مثلا بین 405 1800 سی سی و 405 2000 سی سی کدوم ماشین هنوز که هنوزه طرفدار داره و حتی بعضی ها حاضرآ براش بالاتر از قیمت وافعی بپردازن خوب مسلمآ مدل 2000 با اینکه موتور اون نسبت به 1800 قدیمیتره.

پس بیام مغرضانه حرف نزنیم و نظر واقعیمونو بدیم.

kevin_m_bb
10 March 2006, 12:35 PM
شتاب 206 در حد زانتیا ؟
2 تا ماشین را با هم مفایسه کنید که لااقل مثل هم باشن
زانتیا 206 رو در شتاب مثل مرد میگیره

من باهم مقایسه نکردم فقط گفتم یه چیز در حد زانتیا و نگفتم زانتیا رو می گیره یا زانتیا نمی تونه اونو بگیره
در ضمن 206 مورد نظر ما هم تیپ 5 است

من دوستم یک گل خریده
در کل اول که موتورش 1800 هست و شتابش از ماشین من بیشتر
کلیدش از این سکیوریتی کی ها هست که دنده نداره
صندوق عقبش خیلی از صندوق عقب 206 بزرگتره
صندلی عقبش خیلی خوب جا داره و مثل 206 کسانی که عقب میشینن ناراحت نمیشن
ماشین شما تیپ 5 است؟؟
اگر تیپ هست و گل شمارو می گیره ماشینتون مشکل داره:icon_razz

Ace
10 March 2006, 05:38 PM
در ضمن 206 مورد نظر ما هم تیپ 5 است

مدیران محترم اگر تیپ 206 مهمه لطفا در رای گیری هم تیپ 206 رو هم ذکر کنید
در ضمن دوست من kevin_m_bb جواب بنده رو ندادید:
فکر می کنم خریدن همچین ماشین هایی با دنده اتوماتیک اشتباه باشه مگه قابلیت دستی شدن رو نداره؟!!!

po2ya
10 March 2006, 06:00 PM

دوست عزیز اول درست از اول تاپیک بخوونید متوجه میشید که همموون اول ذکر شده 206 تیپ 5 و 6!
:icon_cool

spiderman9119
10 March 2006, 06:19 PM
salim جان من هم مشکل تو رو داشتم مونده بودم بین گل 206 تیپ 5 و اتوماتیک و پرشیا؟
چون من قصد اسپرت کردن داشتم دیدم رینگ بندازم جلو بندی پرشیا زود به صدا میفته امکاناتشم به کاملی تیپ 5 و گل نیست((من برام ایر بگ خیلی مهمه!!!!)) پرشیا abs هم نداشت بعد رفتیم سراغ اون سه گزینه 206* تیپ 5 فعلا فقط سفارشی داره سالن ساختشم اختصاص داده شده به آریان منم از رنگ زرد و صورتی و قهوه ای و قرمز خوشم نمیومد (( گرونتر بود1300000))بعد موندم بین اتومات و گل : گل تو پیچ ها باهاش راحتی فضای عقبش جادارتره دیدتم به جلو بهتره ولی جلوش یکم ناراحت کننده است ترمزاشم قدرت خوبی نداره((هنگام ترمز ناگهانی)) بعد پشت 206 اتومات نشستم مجذوبش شدم ترمز خوب قطعات خارجی تهویه عالی طرح داخلی قشنگ و ... شتابشم عالی ولی اگه بخوای با 5 مقایسه کنی 5 بیشتر چون خودمون دنده رو عوض می کنیم ((البته اتومات زمان تعویض دنده رو بهتر می دونه جسارت نباشه)) تیپ 6 40 کیلو از 5 سنگینتره علتش نمی دونم بازم انتخاب فردی

arash p mbz bmw
10 March 2006, 06:47 PM
اولا خدمتتون عرض کنم که 206تیپ 5 توی شتاب زانتیا ی 1.8با 16سوپاپ رو میگیره چه برسه به گل 1.8 که تازه 8تا هم از زانتیا کم داره
بریم سر سرعت
بیشتر خودروسازان دنیا سعی میکنن که وزن خودروهاشونو پایین بیارن نه بالا ببرن
بلکه اونچیزی که توی سرعت ماشین رو بهش ارامش میده ایرودینامیکه
اگر وزن چیز خوبی بود الان شرکت های معتبر مک لارن و فراری به دنبال فلزاتی سبک نبودن
پس وزن مهم نیست
مثلا همین پارس و سمند
پارس توی سربالایی مثل گنجیشک میپره ولی سمند با اینکه اختلاف وزنی چندانی نداره کمی جون میکنه

kevin_m_bb
10 March 2006, 09:39 PM
اطلاعی ندارم ولی فکر نمی کنم همچین قابلیتی رو داشته باشه!!

fizzi
10 March 2006, 10:48 PM
حالا اگه سایتشون بدرد عمشون میخوره قبول اما شما میخوای از کمپانی ماشین بخری که سایتش به درد عمش میخوره پس ماشینشم به درد عمش میخوره ok

نخير. يعني نه اوكي!!
اينكه سايت ايران خودرو مسخره هست واطلاعات غلط ميده دليل نميشه كه پژو 206 ماشين عالي نباشه .

برای مشخصات گل هم برو به این لینک
http://img44.imagevenue.com/img.php?loc=loc56&image=21660_vw.jpg

اولن اين كاغذ چروك شده چاپ نمايندگي داخلي كه اسكن گرفته شده , از سايت ايران خودرو هم بي اعتبارتره..

دومن شما كه مجله auto catalog رو قبول نداريد و دلتون رو به منبع اينترنتي خوش كرديد حداقل يك منبع درست وحسابي معرفي كنيد ..

سومن منبع اصلي يعني مشخصات اين اتومبيل در سايت فولكس واگن برزيل :::

http://www.vw.com.br/default.asp?turl=%2Fautomoveis%2Fgol%2FDefault%2Ea sp%3F

البته زبان اسپانيايي هست ولي آنقدر واضح هست كه متوجه همه مشخصات بشيد...فكر نميكنم منبع معتبرتري در باره اين ماشين دراينترنت موجود باشه ....

ابتدا با كليك بر روي نوشته 1.8 ميتونيد مشخصات ماشين رو ببينيد :

http://fizzi.persiangig.com/pics/cus.JPG

اين هم مشخصات كامل.... همانتور كه مي ببينيد در انتهاي ليست مشخصات وزن گل با اين موتور 1104 كيلوگرم اعلام شده است :

http://fizzi.persiangig.com/pics/trans.JPG

پس بیام مغرضانه حرف نزنیم و نظر واقعیمونو بدیم.

موافقم .. ولي بدتر از آن اصرار بر اتلاعات نادرست هست..

Ace
10 March 2006, 10:59 PM
دوست عزیز اول درست از اول تاپیک بخوونید متوجه میشید که همموون اول ذکر شده 206 تیپ 5 و 6
به نظر من در همه پرسی هم ذکر میشد بد نبود

salim_gh
11 March 2006, 07:43 PM
سلام
آقایا خانم fizzi
اون سایتی که شما معرفی کردی داره یه ماشین دیگه با طراحی دیگه رو نشون میده نه اون گلی که ما تو ایران داریم
منم اگه اطلاعاتی دادم مستند و براساس معرفی سایتهای خودرو سازی بوده اینکه میگی درست نیست خودت میدونی منم میگم نیست اما دلیلشو نمیدونم که چرا درست نیست( البته اگه قصدی باشه):icon_ques
اما اگه ندونسته و بدون قصد باشه یعنی واقعا ندونن چی میسازن باید به حال خودمون افسوس بخوریم که اینجور کمپانی هایی تو مملکت ما فعالیت میکنن.
از دوستانی که این تاپیک رو میخونن و 206 تیپ 5 دارن یا حداقل توش نشستن میپرسم
این ماشین سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک یا معمولی داره یا نه؟

fizzi
11 March 2006, 09:32 PM
آقایا خانم fizzi
اون سایتی که شما معرفی کردی داره یه ماشین دیگه با طراحی دیگه رو نشون میده نه اون گلی که ما تو ایران داریم

اون ماشين gol كه شما در سايت ميبينيدفرقش با gol ساخت ايران اينه كه بتازگي يك facelift در قسمت جلو شده و سپر و چراغهاي جلو و كاپوت جلو تغيير جزئي كرده كه اميدوارم بزودي در مدل ساخت ايران هم اعمال شود و گرنه از بقيه جهات و از نظر مشخصات فني يكي هستند .

در زمن بنده آقا هستم !

m16586
11 March 2006, 10:11 PM
از دوستانی که این تاپیک رو میخونن و 206 تیپ 5 دارن یا حداقل توش نشستن میپرسم
این ماشین سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک یا معمولی داره یا نه؟

اگر منظورتون تیپ 5 هست که تهویه اتوماتیک داره و به عقیده من یکی از نقاط قوت این ماشین هست
گل رو نمی دونم

amirpeugeot
11 March 2006, 10:46 PM
به نظر من اگر دو تا ماشین در ایران تولید بشه همین دو تاست!به خصوص 206 تیپ 5 که فوق العادست.موتور پر قدرت که وقتی دور موتور را تا 7000 پر کنی زانتیا 2000 هم به پات نمیرسه.گل هم ماشین قابل قبولیه.این هم بگم که فولکس واگن برزیل هیچ فرقی با فولکس المان نداره و این ماشین دقیقا با نام فولکس به بازار عرضه میشه .با توجه به ظاهر قابل قبول تر 206 به نظر من انتخاب بهتریه.

SherlockHolmes
12 March 2006, 01:10 AM
چرا همه فکر میکنن گل abs نداره؟
به پیر به پیغمبر هم چراغش تو صفحه کیلومتر هست و موقع ستاپ ماشین روشن میشه!!هم تو دفترچه اش نوشته!!هم تو مشخصاتش!

یک نکته جالب در باره گل هم اینه:مصرفش در جاده 6 تاست!
این عدیدیه که خودم بهش رسیدم!

parab
12 March 2006, 01:52 AM

دوست عزیز:

این که میگن دنده 206 تیپ 6 دستی میشه، در واقع فقط به این معنیه که شما می تونید به صورت خطی دنده مورد نظرتون رو انتخاب کنید: یعنی از 1 برین 2، از 2 به 3 و ... یا برعکس (کلا 4 دنده جلو داره). ولی عملا از نظر سیستم انتقال نیرو زمین تا آسمون با دنده دستی فرق می کنه، چون تو ماشینهای دنده اتوماتیک انتقال نیرو از طریق سیال (روغن هیدرولیک) انجام می شه و درگیری مستقیم بین موتور و محورها نیست و مقدار کمی از قدرت پرت می شه... برای همین حتی تو حالت دنده دستی شتاب 206 تیپ 6 با تیپ 5 قابل مقایسه نیست.
اگر حالت دستی دنده تیپ 6 مثل دنده معمولی بود، باید تو دنده 2 مثل ماشینهای دیگه با هل روشن میشد!!

kevin_m_bb
12 March 2006, 03:02 AM
یک نکته جالب در باره گل هم اینه:مصرفش در جاده 6 تاست!
این عدیدیه که خودم بهش رسیدم!
در ایران مصرف کم و زیاد زیاد تفاوتی نداره!!!:icon_mad:

salim_gh
13 March 2006, 12:10 AM
206 داران تیپ 5
میشه بگین الان قیمت 206 تیپ 5 نقره ای رنگش چنده؟
میشه عکسهایی از داخل ماشین بذارین تا بیشتر با امکاناتش اشنا بشیم( البته از نمونه ای که تو ایران تولید میشه)
میشه بگید خرید 206 تیپ 5 به راحتی تیپ 2 است در ایران؟
با تشکر

masoudgh
13 March 2006, 01:45 PM
اگه گيرت بياد حدود 12700 چون خيلي كم شده
http://k.domaindlx.com/yazdani/upload/DataFile.asp?FileID=1183

Payamnazeri
13 March 2006, 03:42 PM
موتور پر قدرت که وقتی دور موتور را تا 7000 پر کنی زانتیا 2000 هم به پات نمیرسه.

آقا تو رو خدا اینقدر راجع به ماشینهاتون تعصب الکی به خرج ندین.آخه چرا تیپ 5 رو با زانتیا اون هم با 2000 مقایسه میکنید.به نظر من اصلا کار درستی نیست.

pedrambade
13 March 2006, 03:51 PM
واقعا بنظر شما اسیل گلف رو می شه با 206 مقایسه کرد
4تا فنر ریس بندازی زیر گل که ماشین بطور مناسب بخوابه و 4 تا رینگ با اون موتور 1800 ،پژو 206 رو هم تو قشنگی هم تو قدرت و سرعت می خوره

شک نکن تو گلف مخصا قهوه ای

kevin_m_bb
13 March 2006, 04:53 PM
آقا تو رو خدا اینقدر راجع به ماشینهاتون تعصب الکی به خرج ندین.آخه چرا تیپ 5 رو با زانتیا اون هم با 2000 مقایسه میکنید.به نظر من اصلا کار درستی نیست.
این دوستمون تعصبی نداشت و به طور کامل نیزمقایسه نکرد
درضمن چه ایرادی داره ایندو ماشین از نظر شتاب مقایسه شوند؟؟؟

salim_gh
13 March 2006, 09:08 PM
دوست عزیز masoudgh
میخواستم ببینم شما خودتون 206 تیپ 5 رو امتحان کردین یعنی باهاش رانندگی کردین؟
چطور ماشینیه؟
شما اگه باشی بین گل و 206 تیپ 5 کدومو انتخاب میکنی؟
عکسای دیگه ای ه اگه داری برام بذار از کیلومترش و از دیگر امکانات رفاهی دیگش که تیپای پایین ترش نداره
با تشکر

spiderman9119
13 March 2006, 09:37 PM
من فکر کنم عکس آریان باشه چون صفحه کیلومتر 206 سفید تیست بلکه آریان سفیده.

amirpeugeot
13 March 2006, 10:36 PM
گیربکس 206 تیپ 6 هم اتوماتیکه و هم دستی بدون کلاچ.(اتوماتیک هوشمند)و در مجموع گیربکس فوق العادیه از نوع AL4 که در 307 و 406 هم نصب میشه و مجهز به سیستم EGS هست که بنابر سلیقه راننده پس از براورد کردن سبک رانندگی راننده دنده ها را کاملا بی صدا تعویض میکنه. ولی خود من هم به عنوان کسی که تجربه رانندگی با هردو تیپ را دارم تیپ 5 را ترجیح میدم.در مجموع بهترین تیپ 206های موجود در ایران پنجه.

masoudgh
13 March 2006, 11:17 PM
من فکر کنم عکس آریان باشه چون صفحه کیلومتر 206 سفید تیست بلکه آریان سفیده.
عكس مال اريان هستش ولي خوب فقط صحفه كليومترش سفيد هست ........:icon_surp

amirpeugeot
13 March 2006, 11:33 PM
چه تعصبی؟من هر دوی اینها را داشتم .حتی با استناد به کاتالوگ شتاب صفر تا صد هر دوی اونها در حد 9.5 ثانیه هستش.البته من چون عادت دارم دنده ها را تا ته پر میکنم هیچ وقت زانتیا یا 405 مثل 206 تیپ پنج بهم حال نمیدن.میدونید چرا؟چون حداکثر قدرت 206 در دور موتور 6500 دور بر دقیقه حاصل میشه ولی 405 یا زانتیا موتورش با وجود حجم بیشترشون خیلی بد دور میگیره.

fizzi
14 March 2006, 11:12 AM
سر دنده پژو 206 گيربكس دستي در 4 مدل هست:

a) آلومينيم

http://fizzi.persiangig.com/pics/new%20cars/206%20arian/d.JPG

b) چرم و آلومينيم

http://fizzi.persiangig.com/pics/new%20cars/206%20arian/b.JPG

c) مشابه مدل b ولي چرم و پلاستيك

http://fizzi.persiangig.com/pics/new%20cars/206%20arian/c.JPG

d) پلاستيك آفتابه !

http://fizzi.persiangig.com/pics/new%20cars/206%20arian/a.JPG

در فرانسه و انگليس :::::

مدل d در مدلهاي ارزانقيمت (3 و5 درب)...
مدل c فقط در مدل 5 درب لوكس...
مدل b فقط در سري هاي 3 درب اسپرت sxi و quick silver ....
مدل a در بالاترين مدلهاي اسپرت 3 درب يعني مدلهايgti و rc

استفاده ميشود ...:icon_evil

در عكسي كه دوستان در بالا قرار داده اند مدل b مشاهده ميشود در حاليكه ايران خودرو بتور استاندارد روي همه مدلها نوع d يعني پايين ترين و ارزونترين مدل رو ميبنده...:icon_ques

پس از يك هفته كه 206 گرفتم رفتم و يك سردنده نوع b فرانسوي اصل گرفتم چون دسته دنده مدل d بقدري مزخرف و پلاستيكي و بد فرم هست كه علاوه بر اينكه سرعت تعويض دنده رو پايين آورده بود هميشه دنده رو تا آخر نميتونستم جا بزنم و گيربكس اولش صداي ميكسر ميداد !!
درحاليكه مدل b بسيار خوشدست هست...

salim_gh
14 March 2006, 12:55 PM
پس از يك هفته كه 206 گرفتم رفتم و يك سردنده نوع [B]b فرانسوي اصل گرفتم چون دسته دنده مدل d بقدري مزخرف و پلاستيكي و بد فرم هست كه علاوه بر اينكه سرعت تعويض دنده رو پايين آورده بود هميشه دنده رو تا آخر نميتونستم جا بزنم و گيربكس اولش صداي ميكسر ميداد !!
درحاليكه مدل b بسيار خوشدست هست...

سردنده رو از كجا خريدي؟
شنيدم 206 داشبوردش در اصل چراغ داره كي ميدونه چراغ فابريكشو كجا ميشه تهيه كرد؟

hamidfizic
14 March 2006, 01:17 PM
سلام دوستان
سایت خودروسازان بم امروز راه افتاد www.bamkhodro.com
من هوافضا می خونم و از اونجایی که طراحی بدنه و اروداینامیک با هوافضاییاست و یکی از دوستان در اینباره گفته بود باید بگم اروداینامیک گل از 206 بهتره

Dexon
15 March 2006, 08:48 AM
به نظر من هم خرید گل عاقلانه تر به نظر میرسه

spiderman9119
15 March 2006, 12:34 PM
عزیزان وزن گل 927 کیلو گرم هست در حالی که 206 تیپ5 1013 کیلو هست تیپ 6 1040 کیلو پس 206 سنگینتره.

hamidfizic
15 March 2006, 02:21 PM
سلام
همونطور که گفتم اروداینامیک خیلی مهمتر از وزن
در ضمن از اونایی که گل دارن بپرسید پایداری کدوم بهتره؟
میشنوید گل

fizzi
15 March 2006, 04:18 PM
عزیزان وزن گل 927 کیلو گرم هست

اشتباه نوشته .

padena
15 March 2006, 04:39 PM
من ماشيني به زيبايي 206 نديدم حتي از 207 كه جديدا هم توليد خواهد شد به نظرم زيباتر هستش

salim_gh
15 March 2006, 09:18 PM
اینکه میگن 206 تو پیچا کم میاره میتونم از 206 دارها بپرسم:

1.سرعت مطمئنه برای 206 تو پیچ چقدر هست البته پیچی که بشه بهش گفت پیچ(پیجای تند و نسبتآ نتد و غیر استاندارد ایران)؟

2.آیا این کم آوردن 206 تو پیچا برای تیپ 2 و 6 و 5 یکیه؟

3. بالاترین سرعتی که میشه با ماشین رفت و ماشین تو دست باشه چقده؟(من خودم با 405 مدل 2000 رم 195 تو کفی میرفتم ماشین تو دست بود)

و اینکه ارزیابی من از 206 تا امروز(عیباش)

1. این ماشین اصلا نرم نیست و تو مسیرهای طولانی آدمو خسته میکنه:icon_eek:

2. ارتفاع پایین صندلی عقب 206 سرنشینای عقب رو اذیت میکنه:icon_eek:

3. ماشینیه که سر و تهش اصلا معلوم نیست:icon_ques

اگه مخالفید نظرتون رو بگید

یه چیز جالب تو یکی از تاپیکای اینجا دیدم بنده خدایی که 206 تیپ 5 داشت عکسی از دیسک شکسته چرخ عقبش گذاشته بود و گفته بود این اتفاق در سرت بین 30 تا 50 برام افتاده خدا بهش خیلی رحم کرده بود چون اگه سرعتش بالا بود:icon_mad: به دلیلشم این بوده که ایران خودرو از دیسک با کیفیت درجه سه استفاده کرده بود واقعآ به تنها چیزی که اهمیت نمیدن این ایران خودرویی ها جون مردمه

Sina1358
17 March 2006, 02:15 AM
کافیه از نیم رخ یه نگاهی به هر دوشون بکنید، استیل 206 خیلی بالاتر از گله. البته گل از جلو قشنگه ولی از پهلو مثل ماشینای قدیمی میمونه.

Nomad
17 March 2006, 03:44 AM
100% گل بهتره . . . البته اینجا مشخص نشده منظور با کدوم تیپه چون تیپ 5 از گل سرتره . . .

Dexon
17 March 2006, 04:35 AM
به نظر من از همه تیپ ها بهتره

salim_gh
17 March 2006, 01:45 PM

1.سرعت مطمئنه برای 206 تو پیچ چقدر هست البته پیچی که بشه بهش گفت پیچ(پیجای تند و نسبتآ نتد و غیر استاندارد ایران)؟

3. بالاترین سرعتی که میشه با ماشین رفت و ماشین تو دست باشه چقده؟(من خودم با 405 مدل 2000 رم 195 تو کفی میرفتم ماشین تو دست بود)

یه چیز جالب تو یکی از تاپیکای اینجا دیدم بنده خدایی که 206 تیپ 5 داشت عکسی از دیسک شکسته چرخ عقبش گذاشته بود و گفته بود این اتفاق در سرت بین 30 تا 50 برام افتاده خدا بهش خیلی رحم کرده بود چون اگه سرعتش بالا بود:icon_mad: به دلیلشم این بوده که ایران خودرو از دیسک با کیفیت درجه سه استفاده کرده بود واقعآ به تنها چیزی که اهمیت نمیدن این ایران خودرویی ها جون مردمه

بابا یکی جواب این سوالات مارو بده plz :icon_razz

m16586
17 March 2006, 05:34 PM
در یک مقایسه خوب باید همه شرلیط مقایسه درست رعایت شود از نظر قیمت مقایسه گل با 206 درست نیست

amirpeugeot
18 March 2006, 07:46 AM
کسی ضریب ایرودینامیک گل را میدونه.بعید میدونم ایرودینامیکش از 206 بالاتر باشه!

Nomad
18 March 2006, 03:42 PM
به نظر من از همه تیپ ها بهتره

در مورد 206 تیپ 5 این حرف اصلا صادق نیست ( یعنی گل در برابر تیپ 5 واقعا کم میاره تو همه چی ):icon_evil

SherlockHolmes
18 March 2006, 04:23 PM
البته احتمالا توی سرعت!!و نه همه چیز!!

Dexon
18 March 2006, 09:11 PM
البته احتمالا توی سرعت!!و نه همه چیز!!
درسته !حالا شاید سرعت 206 تیپ 5 بیشتر باشه ولی سرعت همه چیز نیست و فاکتور های دیگه هم وجود داره :icon_cool

trafficteam
18 March 2006, 09:35 PM
با سلام
به نظر من 206 بهتر از گل به چند دلیل
206 تیب 6 قیمتش حدود 13 میلیون وداراای امکاناتی چون گیر بکس اتوماتیک هوشمند (تیب ترونیک )هست
از نظر خدمات بعد از فروش هم در سطح خوبی هست
من گل رو امتحان نکردم ولی 206-6 رو داشتم وبسیار عالی و روان بود

arash p mbz bmw
18 March 2006, 10:17 PM

دوست خوبم
خدمت شما باید عرض کنم که من خودم مشاهده کردم که تمام تجهیزات و قطعات 206تیپ 5 مستقیما از فرانسه میاد و ایرانخودرو هیچ نقشی نداره
در ضمن :
یادمه یه چند سالی 206تیپ 2 داشتیم با رینگ و لاستیک
پیچهای خفن با سرعتهای خفن تر رو میگذروندیم نمیدونم شما اصلا رو چه حساب این حرفارو میزنید
تیپ 5از لحاظ ارامش در سرعت محشره چون هم از لحاظ ارتفاع پاینه هم از لحاظ وزنی بیشتره

SherlockHolmes
18 March 2006, 10:52 PM
یادمه یه چند سالی 206تیپ 2 داشتیم با رینگ و لاستیک
پیچهای خفن با سرعتهای خفن تر رو میگذروندیم نمیدونم شما اصلا رو چه حساب این حرفارو میزنید
تیپ 5از لحاظ ارامش در سرعت محشره چون هم از لحاظ ارتفاع پاینه هم از لحاظ وزنی بیشتره
ولی از لحاظ فنر بندی همونه درسته!!؟

Dexon
18 March 2006, 11:56 PM
با سلام
به نظر من 206 بهتر از گل به چند دلیل
206 تیب 6 قیمتش حدود 13 میلیون وداراای امکاناتی چون گیر بکس اتوماتیک هوشمند (تیب ترونیک )هست
از نظر خدمات بعد از فروش هم در سطح خوبی هست
من گل رو امتحان نکردم ولی 206-6 رو داشتم وبسیار عالی و روان بود
دوست عزیز حالا شما یه نگاه به گل بنداز نظرت شاید عوض شد :icon_cool

salar68
19 March 2006, 03:28 PM
نظر من اینه

من خودم هیچ کدومش را نداشتم ولی هر دو بیش از 50 کلیومتر باهاش رانندگی کردم

محاسنی که 206 داره را من م یگم

زیباتر است
موتور قوی تری دارد
با مصرف کم و قدرت بیشتر
طراحی جالب و قشنگ
ماشین پر فروش اروپا در سال 2003 !
ایمنی بسیار بالائی دارد
ماشین له و په می شه و لی سرنشین هیچیش نمی شه
این مورد را بار ها دیدم

گل موتور حجمش بیشتر هست با قدرت کمتر دی نتیجه مصرف بیشتر

تکنلوژی 206 ربطی به گل نداره و بسبار جدید تر و بهتر است

Gemini
20 March 2006, 12:21 AM
من با گل 220 تا رفتم (البته خودم نه ولی کنار راننده نشسته بودم)، در مقابل با 206 هم 180 تا رفتم، وحشتی که تو 206 داشتم به هیچ وجه تو گل نداشتم، ماشین خوابیده بود رو جاده، ولی 206 نه، تعلیق گل کاملا متفاوت از 206 هست، گل از تکنولوژی آلمانی بهره می بره و اتومبیلهای آلمانی هم معروفن به نرمی، در مقابل 206 خشک و تعلیق اسپرت داره، این به نظر من یه فاکتور مهمه که گل کاملا داره، نه 2 تا 3 ثانیه شتاب 0 تا 100 کمتر 206، فضای داخلی و دید گل خیلی بهتر از 206 ه، شما وقتی داخل 206 میشین انگار سوار سفینه شدین !!! انقدر انحنا داره و درها انقدر تو اومدن که یک حصار رو اطراف خودتون احساس می کنید، به دوستانی که 206 دارن یا سوار شدن پیشنهاد می کنم یک بار هم که شده اگر سوار گل نشدن این کار رو بکنن و . . . تفاوت را احساس کنن
در مورد توان موتور هم باید بگم 100 اسب چیز کمی نیست و اتومبیل شما کم نخواهد آورد، پس چند اسب بیشتر 206 نمی تونه دلیل برتری باشه . . .

sajjadnegaresh
20 March 2006, 12:31 AM
اگه دوست داري كه يه ماشين تك داشته باشي كه مثل 206 اين همه تو خيابون نريخته باشه ، يه گل خوش رنگ بگير .

Nomad
20 March 2006, 12:53 AM
گل واقعا ماشینه خوبیه ولی دوستان مطمئن باشید که از خیلی جهات به پای تیپ 5 نمیرسه . و یه چیز دیگه : من به شخصه فکر نمیکنم که اگر تو گل باشم و 220 تا سرعت برم کمتر از دو سه تا سکته رو بزنم چه برسه به اینکه وحشتم کم باشه یا زیاد . . .

salim_gh
20 March 2006, 11:23 AM
1.دوستان كسي ميتونه بگه با 206 تيپ 5 چند تا سرعت ميشه رفت در صورتي كه ماشين كاملا تو دست باشه و هيچ ترسي نداشته باشي؟

2.كسي ميتونه بگه ضريب ايرو ديناميكي كدوم ماشين بالاتره؟(گل يا 206) (من كه هر چي سرچ كردم چيزي دستگيرم نشد)

من به شخصه ايمني تيپ 5 رو ترجيح ميدم به گل بخاطر:
1. abs

2.كمربند ايمني دومرحله اي

3.اتاق تقويت شده در برابر تصادف(البته در مورد گل نميدونم)

4.ترمز عقب ديسكي

tiesto
20 March 2006, 12:05 PM
من با گل 220 تا رفتم

به اون دوستت كه پهلوش نشسته بودي بگو ببره كيلومترشو تعمير كنه.

1.دوستان كسي ميتونه بگه با 206 تيپ 5 چند تا سرعت ميشه رفت در صورتي كه ماشين كاملا تو دست باشه و هيچ ترسي نداشته باشي؟

تا200 تا ميره به شرطي كه كمك هاي ايزاني رو برداري و ماشين استاندارد باشه...در 206 به دنبال آرامش نباش 206 براي هيجان ساخته شده نه براي آرامش .

2.كسي ميتونه بگه ضريب ايرو ديناميكي كدوم ماشين بالاتره؟(گل يا 206) (من كه هر چي سرچ كردم چيزي دستگيرم نشد)

حالا چه فرقي ميكنه كدوووم بهتر باشه چون مهمتر مصرفشه كه 206 كمتره .

Shahram_gle
20 March 2006, 03:07 PM
به نظر من 206 تیپ 5 بهتر از گل هست ... :icon_wink

Gemini
20 March 2006, 05:13 PM
جناب Tiesto اگه یه کیلومتر ساز یا شناس یا صافکار کیلومتر خوب سراغ دارین به ما هم معرفی کنید
جناب Tiesto مگه من نگفتم 206 اسپرته !!! فکر نکنم معنیش غیر از حرف شما باشه
جناب Tiesto به نظر من مصرف اصلا فاکتور مهمی نیست !! چون اگه اینطوری حساب کنیم دوچرخه از همه چیز بهتره و برای سلامتی هم خوبه

Gemini
20 March 2006, 05:25 PM
مقایسه ی مصرف سوخت 206 و گل:

206:
داخل شهر : 9/2 لیتر در 100 کیلومتر
خارج شهر : 5/6 لیتر در 100 کیلومتر
میانگین : 6/9 لیتر در 100 کیلومتر

گل:
داخل شهر : مثل 206
خارج شهر : 6/4 لیتر در 100 کیلومتر
میانگین : 7/8 لیتر در 100 کیلومتر

منبع : سایت Autovia

جناب Tiesto به نظر شما 0/9 لیتر مصرف کمتر 206 یعنی برتری !!!؟؟؟

arash p mbz bmw
20 March 2006, 05:34 PM
من با گل 220 تا رفتم (البته خودم نه ولی کنار راننده نشسته بودم)، در مقابل با 206 هم 180 تا رفتم، وحشتی که تو 206 داشتم به هیچ وجه تو گل نداشتم، ماشین خوابیده بود رو جاده، ولی 206 نه، تعلیق گل کاملا متفاوت از 206 هست، گل از تکنولوژی آلمانی بهره می بره و اتومبیلهای آلمانی هم معروفن به نرمی، در مقابل 206 خشک و تعلیق اسپرت داره، این به نظر من یه فاکتور مهمه که گل کاملا داره، نه 2 تا 3 ثانیه شتاب 0 تا 100 کمتر 206، فضای داخلی و دید گل خیلی بهتر از 206 ه، شما وقتی داخل 206 میشین انگار سوار سفینه شدین !!! انقدر انحنا داره و درها انقدر تو اومدن که یک حصار رو اطراف خودتون احساس می کنید، به دوستانی که 206 دارن یا سوار شدن پیشنهاد می کنم یک بار هم که شده اگر سوار گل نشدن این کار رو بکنن و . . . تفاوت را احساس کنن
در مورد توان موتور هم باید بگم 100 اسب چیز کمی نیست و اتومبیل شما کم نخواهد آورد، پس چند اسب بیشتر 206 نمی تونه دلیل برتری باشه . . .
میدونید چرا توی سرعت یه کم وحشت دارین؟!!
چون 206دارای تعلیقی خشک و اسپرتی هست که توی لایی کشی هیچ احساس ترس بهت دست نده
حالا برو با گل لایی بکش
توی لایی اول میری توی باقالیها
در ضمن با تعویض کمکهای 206واقعا توی سرعت هم ارامش خواهید داشت:icon_excl

salim_gh
21 March 2006, 11:35 AM
در ضمن با تعویض کمکهای 206واقعا توی سرعت هم ارامش خواهید داشت:icon_excl

دوست عزیز میشه بگی این تعویض کمکها چقدر خرج داره و کجا میشه به نحو احسند اونو انجام داد؟

arash p mbz bmw
22 March 2006, 12:06 PM
با انداختن کمکهای فرانسوی میتونید این کارو بکنید
توی پراید هم اینطوریه
میرن و کمک اصل کره ای میندازن
هم نرمتره هم توی سرعت اسایش بیشتره

SherlockHolmes
22 March 2006, 03:16 PM
ما بلاخره نفهمیدیم این تعلیق خشک 206 خوبه یا بده!!http://qsmile.com/qsimages/297.gif
اگه خوبه چرا عوضش کنیم!!اگه بده چر میگین تعلیقش اسپرتیه!!

salim_gh
22 March 2006, 09:09 PM
با انداختن کمکهای فرانسوی میتونید این کارو بکنید
توی پراید هم اینطوریه
میرن و کمک اصل کره ای میندازن
هم نرمتره هم توی سرعت اسایش بیشتره

دوست عزیز مگه کمکهای فابریک 206 فرانسوی نیست؟:icon_roll
کجا میشه این کمکها رو نصب کرد و هزینش چقده؟

و چند سوال از 206 دارهای تیپ 5

1. پشتی زیر سری این ماشین علاوه بر بالا و پایین رفتن آیا چرخش زاویه ای هم داره؟(مثل زانتیا)

2. آینه های بغل این ماشین ضد بخار هست؟

3.این ماشین سیستم برف پاکن اتوماتیک داره؟(مثل زانتیا)

arash p mbz bmw
22 March 2006, 09:23 PM
دوست خوبم تعلیق 206 خیلی عالیه
چون توی لایی کشی خشکه و اذیتت نمیکنه
توی سرعت هم انچنان اذیتت نمیکنه و نمیری هوا چون وزن ماشین بالاست
ولی برای اونایی که گفتن توی سرعت رو هواییم گفتم کمکها رو عوض کنن و مدل نرمترش رو بندازن اینطوری توی سرعت بهتره
در ضمن در مورد سوالاتتون
اینه های 206بخار گیر داره
در مورد سوال 1و3نمیدونم
شرمنده

Gemini
23 March 2006, 02:51 AM
دوست خوبم تعلیق 206 خیلی عالیه
چون توی لایی کشی خشکه و اذیتت نمیکنه
توی سرعت هم انچنان اذیتت نمیکنه و نمیری هوا چون وزن ماشین بالاست
ولی برای اونایی که گفتن توی سرعت رو هواییم گفتم کمکها رو عوض کنن و مدل نرمترش رو بندازن اینطوری توی سرعت بهتره
در ضمن در مورد سوالاتتون
اینه های 206بخار گیر داره
در مورد سوال 1و3نمیدونم
شرمنده

دوست عزیز از صحبتهای شما میشه نتیجه گرفت که 206 رو با هدف لایی کشیدن طراحی کردن و ساختن !!! :icon_roll
من که با پراید لایی میکشم !! خیلی هم راضیم . . . به نظرم اگه موتورش یکم قویتر بود هیچی به پراید نمیرسید
یه سوالی هم برام پیش اومده . . . اونم اینکه چرا وقتی موقع لایی کشی کم میارن میرن لای باقالیا !!؟
در آخر فکر نمی کنم لایی کشی مطلوبیت و کیفیت از سمت مشتری باشه . . . اونم مشتری اروپایی :icon_roll
دلیل استقبال از 206 رو بیشتر میشه ظاهر زیبا و فضایی و همینطور ایمنی اون دونست.
ولی با این حال VW یه چیز دیگست :icon_arro

nazila
23 March 2006, 03:06 AM
just vwgol

amirpeugeot
23 March 2006, 08:40 AM
ما بلاخره نفهمیدیم این تعلیق خشک 206 خوبه یا بده!!http://qsmile.com/qsimages/297.gif
اگه خوبه چرا عوضش کنیم!!اگه بده چر میگین تعلیقش اسپرتیه!!
واسه جوونا خوبه که خشک باشه واسه پیرمردها خوبه نرم باشه:icon_sad: :icon_evil با ماشین نرم دو تا لایی بکشی که میری تو ...:icon_mrgr پس باید خشک باشه ولی ماشینی که میخوای باش بری تفریح و مسافرت باید نرم یاشه.

masoudgh
23 March 2006, 10:04 AM
زيرسري عقب فقط قابليت بالا وپايين رفتن را دارد
اينه هاي بغل هم بخار گير دارد
واگه منظورت ازسيستم برف پاكن اتوماتيك اين هست كه خودش درمواقع لزوم كار كنه نه اينطور نيست .

Artemis
23 March 2006, 10:47 AM
یه 206 تیپ 6 بخر خیال خودتو راحت کن چون میتونی از خدمات ایران خودرو تو همه جای ایران استفاده کنی ولی کرمان خودرو به اندازه ایران خودرو خدمات بعد از فروش نداره

arash p mbz bmw
23 March 2006, 11:10 PM
دوست عزیز از صحبتهای شما میشه نتیجه گرفت که 206 رو با هدف لایی کشیدن طراحی کردن و ساختن !!! :icon_roll
من که با پراید لایی میکشم !! خیلی هم راضیم . . . به نظرم اگه موتورش یکم قویتر بود هیچی به پراید نمیرسید
یه سوالی هم برام پیش اومده . . . اونم اینکه چرا وقتی موقع لایی کشی کم میارن میرن لای باقالیا !!؟
در آخر فکر نمی کنم لایی کشی مطلوبیت و کیفیت از سمت مشتری باشه . . . اونم مشتری اروپایی :icon_roll
دلیل استقبال از 206 رو بیشتر میشه ظاهر زیبا و فضایی و همینطور ایمنی اون دونست.
ولی با این حال VW یه چیز دیگست :icon_arroدوست خوبم
تا حالا شما نظاره گر لایی کشی پراید معمولی از بیرون بودین
واقعا وحشت اوره
چون ماشین با تمام املاح و اهشام روی جاده بازی میکنه
ولی 206 اینطوری نیست
گل هم با کمکهای کمی نرمتر این وضعیتو داره
منظور از باقالیها....
یعنی اگر ماشین جمع نشه با سقف میره توی باقالیها:icon_excl:icon_cool

amirxbox_360
24 March 2006, 09:34 PM
ّخب عرض كنم كه بنده هم پشت گل نشستم هم پشت 206 تجربه رانندگي طولاني با جفتش داشتم
نتيجه گيري:206 ماشيني است كه از لحاظ طرح ظاهر ي از گل خيلللي خيلي قشنگتره و ايرو ديناميك تره اما چون خيلي زياده حال نميده و براي ادم تكراري شده ولي خب ماشين فرانسويه و كلي محاسن ديگه ...اما گل ماشيني كه نرميش در حد زانتيا هستش موتور قوي داره(براحتي 405 و پارس رو ميگيره )اما داخل ماشين مخصوصا عقبش انقدر تنگه كه ادم ميخواد خفه بشه مخصوصا با اين قد من و داشبوردش از بدترين نوع پلاستيك مي باشد ولي همونطور كه گفتم فرمون دنده و مجموعه پدال نرمي در حد زانتيا دارن.ماشينيه كه از بغل كاملا شبيه پرايد ميمونه و جلوش شبيه سمنده ولي زيبايي عقبش اين نواقص رو تا حدودي جبران ميكنه.نرمي بيش از حد كمكها هم ميتونه تو سرعتهاي بالا خطر افرين باشه.

minerva
25 March 2006, 02:05 PM
ّخب عرض كنم كه بنده هم پشت گل نشستم هم پشت 206 تجربه رانندگي طولاني با جفتش داشتم
اما گل ماشيني كه نرميش در حد زانتيا هستش موتور قوي داره فرمون دنده و مجموعه پدال نرمي در حد زانتيا دارن..

دوست عزیزمون یا تا به حال اصلا داخل زانتیا ننشستند یا مزاح میفرمایند!!!!! من پشت گل ننشستم ولی داخل اون چرا! از 206 خیلی نرم تره ولی دیگه زانتیا رو بی خیال امیر جان!!!!! در ضمن نرمی مجموع پدال زانتیا (نرمی!!!!) هیچ فرقی با 206 نداره.تعویض دنده هم در زانتیا نرمه ولی زمان تعویض دنده 1.5 برابر 206 هست.در این موارد از گل اطلاعی ندارم چون تجربه رانندگی باهاش رو نداشتم.خواهش میکنم این فاکتور اغراق رو از پست ها بذارید کنار تا اطلاعات درست منتقل شه.

اینجانب
25 March 2006, 05:41 PM
هزینه تعمیر و نگه داری گل رو نمیدونم.
چند روز قبل توی یکی از تعمیرگاههای دوو در مورد هزینه قطعات گل سوال کردم، گفتن قطعاتش خیلی گرونه و بعضی قطعات را نام بردند (سپر و چراغ) و میگفتند که حدود دو برابر قطعات سیلو قیمت دارند.
این یک نقل قول است و سندیت ندارد.

Gemini
27 March 2006, 11:53 PM
دوست خوبم
تا حالا شما نظاره گر لایی کشی پراید معمولی از بیرون بودین
واقعا وحشت اوره
چون ماشین با تمام املاح و اهشام روی جاده بازی میکنه
ولی 206 اینطوری نیست
گل هم با کمکهای کمی نرمتر این وضعیتو داره
منظور از باقالیها....
یعنی اگر ماشین جمع نشه با سقف میره توی باقالیها:icon_excl:icon_cool

درسته پراید از بیرون مثل گهواره تلو تلو میخوره ولی داخلش این حسو نداری . . . اگه بخوابونیش و لاستیک پهن تر بندازی خیلی بهتر میشه
آقا کی پراید و با 206 مقایسه کرد ؟!!!؟ من همچین جسارتی نمی کنم :icon_neut:icon_cool

MerDaX
29 March 2006, 07:03 PM
دوستان عزيز
بنده دقيقا در همين انتخاب گير كردم و فعلا موندم تا ببينم 14 فروردين بياد برم گل رو ديد بزنم و قيمت و قضيه ترمز و يه سري خورده ريزه ها رو ازش مطمئن بشم بعد.
حالا
راستش من بي قصد حرف ميزنم.والا من كه از ص 1 اين تاپيك نشستم با دقت خوندم چند نكته رو دريافت كردم.
1.گل مال مشكل پسند هاست.(عين من)
2.206 قابليت هاي بيشتري داره (كه اصلا برام مهم نيست)
3.يه سري دلايل آورده ميشه مثلا در ص هاي 3 و 4و 5و6 كه هرچقدرم كه با عقل مياد مچ بشه و آدم تصميمشو بگيره و به اوني كه اون دلايلو آورده يه دست مريزاد بگه يهو يكي مياد وسط يه معيار كاملا بين المللي رو ميبره زير سوال و ميگه:"در ایران مصرف کم و زیاد زیاد تفاوتی نداره!!! "
اين دقيقا نشان دهنده اينه كه بعضيا ميخان انتخاب خودشون يا اون چيزي كه ازش خوششون مياد رو زير سوال رفته نبينند.
من به هيچ وجه قصد توهين ندارم ولي اونايي كه تمام پستهاي اين تاپيكو تا همينجا بخونن ميفهمند كه هرجا بحث اومده به يه جا برسه يكي يه موضوعي (هرچند در بهرين حالت) مفيد رو مياد مطرح ميكنه كه اصلا اگرم ربطي باشه كم ربط ترين موضوع مورد توجه كسيه كه ميخاد نتيجه بگيره.
خلاصه من معتقدم گل تكه و خوبه.
دقيقا با جاده هاي ما و شهرهاي ما و رانندگي هاي ما هم همين 2 تا كفايت ميكنه و كم هم نيستو
والسلام
ممنون

kevin_m_bb
29 March 2006, 08:33 PM
در ایران مصرف کم و زیاد زیاد تفاوتی نداره!!!:icon_mad:
دوستان عزيز
3.يه سري دلايل آورده ميشه مثلا در ص هاي 3 و 4و 5و6 كه هرچقدرم كه با عقل مياد مچ بشه و آدم تصميمشو بگيره و به اوني كه اون دلايلو آورده يه دست مريزاد بگه يهو يكي مياد وسط يه معيار كاملا بين المللي رو ميبره زير سوال و ميگه:"در ایران مصرف کم و زیاد زیاد تفاوتی نداره!!! "

در معیار های بین المللی همه چیز جای خودش هست:icon_razz و در کشورهای خارجی بنزین خیلی گرونتره!!!
مثلا در کشور ترکیه هر لیتر بنزین نزدیک 1500 تومن است ونه مثل ایران که لیتری 80 تومنه!!!
من منظورم این است که در ایران همچین مزیتی زیاد به چشم نمی آد:icon_cool
در ضمن باید شرایط رو سنجید
برای مثال شرایط در اروپا طوری است که تمایل به خرید اتومبیل های گازوییل سوز هست حالا شما بیایید و بگید در ایران بر اساس اروپا باید ماشین گازوییل سوز سوار شیم:icon_twis

salim_gh
30 March 2006, 04:33 PM
در جواب دوست عزیز merdax
باید بگم من بعنوان کسی که این تاپیک رو ایجاد کردم باید بگم مطالب این تاپیک رو میشه کلا اینطوری خلاصه کرد که

مزیتهای گل به 206 تیپ 5:
1. گل به مراتب نرمتر از 206 هست و در واقع یه ماشین مسافرتی هستش در مقابل 206 یه ماشین جوون پسند که برای کارهای آرتستی مناسبتره

2. صندلی های عقب گل به نسبت 206 راحتتر هستن

3. گل دارای یه گیربکس عالی هست (البته در مورد 206 تیپ5 من حالا امتحان نکردم اما تیپ 2 زیاد تعریف نداره)

4. گل ماشینی که تنوع داره چون تو خیابونا کمه و خودش یه جور کلاسه

5. از نظر مصرف سوخت با هم برابرند تقریبا

6. سر و ته ماشین معلومه و مثل 206 نیست دیدعقیشم بهتره

مزیت های 206 به گل:
1. 206 سیستم abs داره

2.کمربند ایمنی 2 مرحله ایداره

3.کلید قفل کن برای airbag داره

4. چرخهای غقبش هم دیسکس هست

5. 16 سوپاپه درمقابل 8 سوپاپ گل

6. شتاب 9.5 داره درمقابل 11 گل

7. بدنه این ماشین یعنی206 تقویت شده است پس تو تصادف ایمنیش بیشتره

در کـــــــل
::اگه دنبال راحتی و آرامش هستین و نمیخواین ارتیس بازی دربیارین و اهل سرعت و شتاب نیستید گـــل حرف نداره

:: اگه دونبال سرعت و شتاب و ... هستین و در کنارش میخواین ایمنی داشته باشین(البته خودتون نه اون بیچاره ای که خدای نکرده ممکنه بهش بزنین) 206 حرف نداره

نظـــر خودم
من زمانی که این تاپیک رو نوشتم بیشتر تمایل به خرید گل داشتم اما حالا 206 تیپ 5 رو انتخاب میکنم چون
.:برای من ایمنی از هر چیزی مهمتره و 206 امتحانشو پس داده
.:خدمات بعد از فروش 206 به مراتب بهتره
.:اپشنهای این ماشین تو ایران زیاده و قابل نصب و استفاده

امیدوارم مفید بوده باشه.

MerDaX
30 March 2006, 05:05 PM
با تشكر از شما دوست عزيز
بنده هم 99% گل رو انتخاب ميكنم.با اين كه 20 سالمه ولي اهل كل كل كردن نيستم.آرامش و راحتي ميخام.
ميخام تك باشه
در ضمن گل هم abs داره
من گل رو انتخاب ميكنم.
ممنون از اين تاپيك پربار و كمك دوستان

SherlockHolmes
30 March 2006, 10:46 PM
امیدوارم از خریدتون راضی باشید که مطمئنا همینطور هم خواهد بود!!
ولی یه نکته:
1. 206 سیستم abs داره
گل هم abs داره !!

MerDaX
30 March 2006, 11:10 PM
قيمت دقيقشو نميدونيد؟
من 17 اي 14 فروردين ميخام برم بخرم.
اگه اطلاع داريد به ما هم بگيد

salim_gh
31 March 2006, 01:29 AM
امیدوارم از خریدتون راضی باشید که مطمئنا همینطور هم خواهد بود!!
ولی یه نکته:

گل هم abs داره !!

دوست عزیز من از خود نمایندگی که پرسیدم گفت ABS نداره ABD داره
::گقتم: ABD چیه؟
::گفت: سیستم ترمز ضربدری
::گفتم از ABS بهتره؟
::چیزی نگفت

رفتم تو یه نمایشگاه ماشین که گل داشت از فروشنده پرسیدم گلABS داره
::گفت: آره
::گفتم: رو چه حساب این حرفو میزنید
::گفت: بیا دفترچشو بخوون
حوندم نوشته بود در هنگام روشن کردن ماشین چراغی مربوط به ABS در ماشین روشن میشود و بعد از چند ثانیه خودبخود خاموش میگردد

با خودم گفتم اینکه دلیل نمیشه 206 تیپ 2 هم هنگام روشن شدن چراغ AIRBAG روشن میسه ولی AIRBAG نداره

میتونید به سایت خود بم خودرو برید اگه ABS داشت تو قسمت مشخصات خودرو حتمآ مینوشتند
اینم لینکش (http://www.bamkhodro.com/mahsol.asp)

kevin_m_bb
31 March 2006, 01:54 AM
قيمت دقيقشو نميدونيد؟
من تو تلتکست خوندم 12 وخوردی

salim_gh
31 March 2006, 10:21 PM
قيمت دقيقشو نميدونيد؟

دوست عزیز قیمت اعلام شده توسط خود بم خودردو در بدو تولید گــل که تو سایتشون نوشته بودن 15 میلیون تومن هست(البته دیگه به این قیمت نیست)

::از نمایندگی بهمن ماه سال پش پرسیدم یه مدل نقرهای داشت خودش گفت 13.1 تومن

::تو یه نمایشگاه ماشین رنگ نفره ایش رو قیمت کردم صاحب ماشین گفت13.6 (البته بیخودی گرون میگفت)

::یه بنده خدایی رو هم میشناسم که 13 هزارتا کارکردشو تمیز خرید به 12.6 تومن

:: یه نمایندگی دیگه با شرایط 60% نقد بقیه هنگام تحویل خودرو میداد 13.3 تومن

:::قیمتش همین حدود 13.1 تا 13.3 هست البته تا اونجایی که من میدونم تفاوت قیمتی بابت رتگ ماشین نداره اما تو بازار ازاد رنگ سفیدشو بیشتر میخرن.

::این قیمتها مال بهمن و اسفند سال گذشته است::

MerDaX
17 October 2006, 03:29 PM
دوست عزيز...تاريخ پست منو يه نگاه بندازيد...من الان داره ميره توي 7 ماه كه گل رو گرفتم...
راستي از شما ممنونم كه قيمتها رو فرموديد تا بقيه دوستان هم استفاده كنند ولي واقعيت اينه كه الانم زير 14 تومن فكر نميكنم پيدا بشه... با يه دوستي كه حرف ميزدم ميگفت مثل اين كه از اول سال هم كمتر شده صفرش...يكي قرمزش رو قيمت كرده بود نزديك 14800
نميدونم 1310 از كجا اطلاع داريد....اگه بفرماييد ممنون ميشم

Nomad
18 October 2006, 12:20 AM
قیمت کردم : 14.700 قرمز

Abolfazl2006_p
18 October 2006, 04:58 PM
الان باید 14.700 تا 14.800 باشه

علی م
28 November 2006, 12:54 PM
قیمت گل الان چنده ( بعضی جاها زده 129000000 بعضی جا ها 14000000) کدوم درسته ؟ کسی می دونه قیمت کارخونه الان چنده

MerDaX
28 November 2006, 01:41 PM
فكر ميكنم 14200/000

amin_lx
18 December 2006, 08:49 PM
قیمت این خودرو 14400000 ضمنا 20 روزی میشه فقط سفید تولید میشه

z_qz54
20 December 2006, 12:43 AM
پس این تاپیک چیه ؟
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=15853&page=19

علی م
26 March 2007, 04:52 AM
14800

poltech
31 March 2007, 11:56 AM
به نظر من 206اتوماتیک یا حتی تیپ 5از گل بهتره برلیل اینکه خوذم اتوماتیک 206رو ذارم وخیلی عالیه

El Padrino.
31 March 2007, 02:08 PM
به نظر من گل بهتره

shahram2006_m
31 March 2007, 07:14 PM
دوستان به علت وجود تاپیک مشابه به نام گل در مقابل پژو 206 تیپ 5 (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=15853&page=20) ، این تاپیک قفل اما برای استفاده دوستان پاک نخواهد شد.
برای ادامه از تاپیک معرفی شده استفاده کنید.