PDA

View Full Version : رنگی کردن کاربران در vBulletin ا

sunsilverboy
22 February 2006, 09:36 PM
ببخشید پست خودم رو جهت یاد آوری نقل میکنم :icon_neut

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی :icon_cool

چند سوال در مورد وی بولتین دارم که اگر دوستان گرامی که اطلاعاتی در این موارد دارند کمک نمایند واقعا از ایشان تشکر میکنم :icon_neut

1- چطور میتونم شکلکها رو به قسمت پاسخ سریع اضافه کنم تا کاربران بتونن وقتی که از پاسخ سریع استفاده میکنند در پاسخ خود شکلک رو هم قرار بدن؟ (تا جایی که میدونم باید از یک هک برای اینکار استفاده کرد اما متاسفانه اطلاعات چندانی در مورد این قبیل هک ها ندارم اگر میشه لطفا در مورد هک طوری توضیح بدهید که متوجه بشم)

2-برای قرار دادن لوگو های تبلیغاتی در قسمتها و صفحات مختلف سایت(header & footer) باید چکار کنم؟

3-چطور میشه بخشی رو به تولبار بالای سایت اضافه کرد که کاربران با کلیک کردن به بخش جدیدی مثلا بازی یا گوش کردن ترانه یا رادیو منتقل بشن؟

4-از چه طریقی میتونم برای تعداد پستهای کاربران امتیاز تعریف کنم که در زیر قسمتهای دیگر مثل تعداد پست و ... نمایش داده بشه و مثلا به ازای هر پست 20 امتیاز برای کاربر در نظر گرفته بشه؟

5-برای تغییر رنگ ID کاربران و مدیرا و کلا گروههای کاربری دقیقا چه کدی رو باید وارد کرد چون من هر طوری که کدهای پیشفرض admin help رو وارد میکنم یجوری مشکل داره مثلا وقتی این کد رو وارد میکنم:

<span style="color: red;">username</span> = username
که به طبع باید اسم یا اسامی مربوطه به رنگ قرمز در بیاد ولی بسته به اینکه کد رو در کدوم یکی از دو باکس جلوی قسمت HTML markup وارد کنم به این صورت نمایش داده میشه: AdministratorAdministrator
AdministratorAdministrator
AdministratorAdministratorAdministrator

واقعا ممنون میشم اگر جواب سوالاتم رو بدین :icon_neut

با تشکر و آرزوی موفقیت برای همه ایرانیان :icon_cool

اگر در مورد هک ها و نحوه استفاده از اونها توضیح بدید ممنون میشم. تا جایی که اطلاع دارم اونا هم کدهایی هستن که باید در بعضی نقاط قرار بگیرن ولی کجا و چطورش رو نمیدونم :icon_twis لطفا کمکم کنید :icon_redf

شاد باشید :icon_cool

007
23 February 2006, 12:33 AM
2- داخل قالب عبارت (header & footer را سرچ کن و به صورت کد HTML واردش کن

5 - در کادر سمت چپ این عبارت را ورد کن که رنگ سیاه بشه <font color="#1A0000">
و در سمت راستی هم این که قزمز بشه <font color="#FF0000">

sunsilverboy
23 February 2006, 02:20 AM
2- داخل قالب عبارت (header & footer را سرچ کن و به صورت کد HTML واردش کن

5 - در کادر سمت چپ این عبارت را ورد کن که رنگ سیاه بشه <font color="#1A0000">
و در سمت راستی هم این که قزمز بشه <font color="#FF0000">

بابت جوابها ممنون :icon_cool

در مورد جواب 2 من با همین کد ها مشکل دارم:icon_cry: خوب به عنوان مثال من کد HTML مورد نظر رو کجای کد مربوط به header یا footer قرارش بدم؟ هرجا باشه فرقی نداره؟

در مورد جواب 5 هم خیلی ممنون کار کرد اما این کدها فقط در باکس سمت راست کار میکنن و و قتی در باکس سمت چپ قرار میدم تاثیری ندارند! در مورد bold کردن چطور باید عمل کنم؟

سربلند باشید :icon_cool

007
23 February 2006, 01:06 PM
این کدها فقط در باکس سمت راست کار میکنن و و قتی در باکس سمت چپ قرار میدم تاثیری ندارند!

سمت چپ رو هم رنگ نوع درجه رو مشخص میکنه اگه در سمت چپی چیزی نگزاری از سمت راستی دستور میگیره
در مورد bold کردن چطور باید عمل کنم؟

در باکس سمت راست قبل از کد رنگ درستور <B> رو وارد کن

در مورد جواب 2 من با همین کد ها مشکل دارم:icon_cry: خوب به عنوان مثال من کد HTML مورد نظر رو کجای کد مربوط به header یا footer قرارش بدم؟ هرجا باشه فرقی نداره؟
خب چرا فرق داره باهش کار کنی میفهمی یه بار تستی آزمایش کنی همه چی دستت میاد

من خودم هم ناشی هستم ببخشید دیگه تا همین جا از دستم بر میاد :icon_cool

sunsilverboy
23 February 2006, 06:37 PM
سمت چپ رو هم رنگ نوع درجه رو مشخص میکنه اگه در سمت چپی چیزی نگزاری از سمت راستی دستور میگیره

ممنون بابت جوابها عزیز...
فقط یه چیزی من الان اون کد مربوط به رنگ قرمز رو قرار دادم توی باکس سمت راست اما علاوه بر نام کاربری بقیه مشخصه ها هم مثل موقعیت و تعداد پست و سن و... هم قرمز شده :icon_twis نمیشه فقط نام کاربری رنگی باشه؟

منم مثل خودت ناشی تشریف دارم :icon_razz

موفق باشید :icon_cool

007
23 February 2006, 07:25 PM
خوب در راست قرمز بزار در راست سیاه

sunsilverboy
23 February 2006, 07:38 PM

ولی این کد بلد رو که میگذارم تو قسمت کاربرای آنلاین بقیه کاربرایی هم که اسمشون کنار اسم مربوطه هست اونا هم بلد میشن !

sunsilverboy
23 February 2006, 07:40 PM
خوب در راست قرمز بزار در راست سیاه

دوتاش که شد راست :icon_twis

sunsilverboy
23 February 2006, 07:57 PM
خواهش میکنم هرکدوم از دوستان که اطلاعات کافی دارن یه توضیح کاملی راجع به سوالاتم بده ممنون میشم

007
23 February 2006, 08:38 PM
http://i1.tinypic.com/ofnas2.jpg

sunsilverboy
23 February 2006, 08:58 PM
http://i1.tinypic.com/ofnas2.jpg

ممنون از راهنماییتون ،بله متوجه شدم در حقیقت باکس سمت چپ روی توضیحات عمل میکنه ولی اگر خالی باشه مثل باکس سمت راست عمل میکنه :icon_cool

payamix
24 February 2006, 10:27 AM
توی باکس سمت چپ تنها بنویسید : <font/>

sunsilverboy
24 February 2006, 05:16 PM
توی باکس سمت چپ تنها بنویسید : <font/>

ممنون از شما یعنی با قرار دادن این کد در باکس سمت چپ بقیه نام های کاربری کنار اون اسم bold شده تغییری نمیکنن؟
من الان همه گروه های کاربری رو bold کردم و فقط رنگ برای مدیران تعیین کردم.

007
25 February 2006, 12:51 AM
سلام با 2 تا سوال اومدم
1 - میخوام به مدیران هم امکان Physically remove رو بدم توی گروه های کاربری همچین گزینه ای ندیدم که براشون فعال کنم اگه میشه را هنماییم کنید

2 - سوال ديگه هم دارم ميخوام بودنم چه جوري قسمتي در زير صفحه اول بگذارم كه كابران از نوع رنگ هاي آن با اطلاع شودند

مثل اينجا

http://i1.tinypic.com/muvfbd.jpg

با تشكر

sunsilverboy
25 February 2006, 05:50 PM
سلام با 2 تا سوال اومدم
1 - میخوام به مدیران هم امکان Physically remove رو بدم توی گروه های کاربری همچین گزینه ای ندیدم که براشون فعال کنم اگه میشه را هنماییم کنید

2 - سوال ديگه هم دارم ميخوام بودنم چه جوري قسمتي در زير صفحه اول بگذارم كه كابران از نوع رنگ هاي آن با اطلاع شودند

مثل اينجا

http://i1.tinypic.com/muvfbd.jpg

با تشكر

1- به قسمت کاربران برید بعد از اون آخرین گزینه یعنی دسترسی ها رو انتخاب کنید، در صفحه ای که باز میشه نام مدیرهارو زیر انجمنها میبینید. هر مدیری رو که میخواهید تغییراتی در دسترسی هاش انجام بدید روی اسمش کلیک کنید و در صفحه بعدی که باز میشه میتونید این کار رو بکنید. البته از طریق گزینه انجمن ها هم میتونید این کار رو انجام بدید که اونجا کلا تغییراتی که در هر انجمن داده بشه برای کل اون گروه کاربری هستش اما در حالت قبلی تک تک میتونید انجام بدید.

2- من یک راهش رو میدونم که از طریق تنظیم عبارتها میتونید انجام بدید. جمله ای که در قسمت کاربران آنلاین هست مثلا : "بیشترین تراکم کاربری در سایت" را در قسمت تنظیمات عبارتها جستجو کنید وقتی که این جمله رو پیدا کردید یک خط پایین تر از اون چیزهایی رو که میخواهید به وسیله کدهای فونت و رنگ اضافه کنید که در اون قسمت نمایش داده میشه.