View Full Version : مشكل ساعت پاكت پي سي
ehsan222
6 March 2006, 08:05 PM
وقتي كه ساعت گوشي رو تنظيم مي كنم چند مدت بعد حدود نيم ساعت عقب مي افته مشكل چي مي تونه باشه؟؟
Farbod.E
6 March 2006, 08:55 PM
دوست عزیز مشکل شما در حقیقت مشکل ساعت کامپیوتر شماست !!!!
به طور کلی اکثر تلفنهای همراه به هنگام اتصال به کامپیوتر ساعت خودشون رو با کامپیوتر سنکرون میکنند . لذا باعث تغییر ساعت در Pocket PC شما میشود . البته در قسمت تنظیمات برنامه اتصال گوشی شما قسمتی برای عدم سنکرون کردن وجود دارد که میتونید با حذف کردن آن از این مشکل خلاص شوید
RoSo
6 September 2006, 12:32 AM
من هم ساعت گوشیم هم ساعت کامپیوترم تنظیم هستش و هر 2 یک ساعت رو نشون میدن.
ولی وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم ساعت گوشی 1 ساعت میره جلو.
از توی آپشن active sync ستینگ رو که میزنم اون تیک synchronize pocket pc date and time upon connection رو بر میدارم ولی هر دفعه که وصل میکنم دوباره خود به خود اون تیک زده شده و ساعت گوشی عوض میشه.
چیکار کنم؟
lover
6 September 2006, 12:10 PM
دوستان گرامی قبلا" خودم راه حلی مناسب برای این مشکل ارایه کرده بودم متاسفانه در wm5 در منوی اکتیو سینک امکان قطع کردن سینک زمان نیست و حتی با برداشتن تیک باز مشگل باقی میماند این مشگل دو راه حل دارد یکی با استفاده از برنامه بسیار خوب و کاربردی میتوان تنظیمات DST را مشخص نمود و دیگری از راه registry که برای کاربران کمی مشگل است و اگر ناوارد باشند تنظیمات به هم میخورد به هر حال روش اول را با نقل قول در اینجا ذکر میکنم:
خودم بالاخره خودم یک راه حلی برای این مشکل پیدا کردم تو هیج فروم خارجی هم جوابی ندادند
1 time zone کامپیوتر و پاکت پی سی خود را به Tehran تنظیم کنید
در کامپیوتر تیک Automatically adjust clock for daylight saving changes را بردارید
2 برنامه CityTime for Pocket PC (http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=202916&postcount=814) را نصب کنید و tehran را به عنوان home انتخاب کنید
3 در منوی city time درAdvanced گزینه Time zones را انتخاب و GMT +3:30 Tehran را Edit کرده
و تیک Observes DST را بردارید
4 پایان
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=18943&highlight=CityTime
fardad-pda
7 September 2006, 03:04 AM
من تو کامپیوترم در قسمتdate & time properties که با دو با کلیک روی ساعت باز میشه تیک مربوط به automatically sync with an internet time server رو برداشتم که هم مشکل کامپیوترم حل شده و هم پاکت پی سی..ولی اگه مشکل نیم ساعت باشه ممکنه از یه جای دیگه باشه چون اختلاف ساعت به دلیل summer time یک ساعته نه نیم ساعت
lover
4 March 2008, 01:02 PM
کسانی که با ساعت پاکت پی سی خودشون مشکل دارند از طریق اعمال تغییرات رجیستری زیر مشکل را میتوانند حل بکنند:
با هرگونه نرم افزار مدیریت رجیستری به آدرس زیر رفته
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Clock\HomeDS T
و HomeDST key را به 0 تغییر بدهید
یکی از ساده ترین و بهترین نرم افزار های مدیریت رجیستری به نام PHM Registry Editor میباشد که میتوانید از آدرس زیر دریافت بکنید
http://www.phm.lu/Products/PocketPC/RegEdit
این برنامه جزو Freeware ها هست و کاملا مجانی !
PAYAM
4 March 2008, 09:56 PM
ضمنا ساعت ویندوز رو هم درست کنید که مشکلی از بابت سینک شدن براتون بوجود نیاد. توی ویندوز بهطور دیفالت آپدیت زمان از روی سرور time.windows.com فعاله، همین طور تنظیمات DST هم تیک خورده. کافیه روی ساعت ویندوزتون دابل کلیک کنید و بعد تب Time Zone رو انتخاب کنید و بعد تیک Automatically adjust clock ... رو بردارید.
El Padrino.
4 April 2008, 10:23 AM
دوست عزیز مشکل شما در حقیقت مشکل ساعت کامپیوتر شماست !!!!
به طور کلی اکثر تلفنهای همراه به هنگام اتصال به کامپیوتر ساعت خودشون رو با کامپیوتر سنکرون میکنند . لذا باعث تغییر ساعت در Pocket PC شما میشود . البته در قسمت تنظیمات برنامه اتصال گوشی شما قسمتی برای عدم سنکرون کردن وجود دارد که میتونید با حذف کردن آن از این مشکل خلاص شوید
منم مشکل دوستمون رو دارم ولی زمانی که به کامپیوتر سینک میشه درست میشه
هر روز نیم ساعت عقب می افته اگه به کامپیوتر وصلش نکنم درست نمیشه !!!
من تو کامپیوترم در قسمتdate & time properties که با دو با کلیک روی ساعت باز میشه تیک مربوط به automatically sync with an internet time server رو برداشتم که هم مشکل کامپیوترم حل شده و هم پاکت پی سی..ولی اگه مشکل نیم ساعت باشه ممکنه از یه جای دیگه باشه چون اختلاف ساعت به دلیل summer time یک ساعته نه نیم ساعت
همیشه نیم ساعت نیست از 7 دقیقه شروع میشه دیگه نهایتش نیم ساعته همیشه متغییر هست
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.