View Full Version : sms های تبلیغاتی
naymz
6 March 2006, 05:45 PM
سلام
چه طوری میتونم از شر این مسیج های تبلیغاتی راحت بشم ؟؟؟؟؟
Ace
6 March 2006, 06:37 PM
چه طوری میتونم از شر این مسیج های تبلیغاتی راحت بشم ؟؟؟؟؟
فکر کنم هیچ راه حلی نداره!!!
راستی مگه واسه ی شما در روز چند تا مسیج تبلیغاتی میاد؟؟؟؟
naymz
6 March 2006, 06:43 PM
:icon_eek: :icon_mad: :icon_mad:
روزی 2-3 بار
هربار هم 2 دفعه
Ace
6 March 2006, 06:47 PM
روزی 2-3 بار
هربار هم 2 دفعه__________________
خیلی عجیبه!!!
من میگم اگر برنامه ای واسه این کار پیدا نکردی یه سر به مخابرات بزن وتکلیف خودت رو باهاشون روشن کن
naymz
6 March 2006, 08:24 PM
بد بختی اینه هر دفعه از یه شماره میاد
اگه یک شماره بود میشد blockاش کرد
Ace
6 March 2006, 11:52 PM
بد بختی اینه هر دفعه از یه شماره میاد
اگه یک شماره بود میشد blockاش کرد
از یک شماره موبایل که نمیاد!!!خوب از مخابرات میفرستن شما هم باید بری مخابرات و یه مذاکراتی باهاشون انجام بدی و...
X_Man
7 March 2006, 01:26 AM
فکر کنم هیچ راه حلی نداره!!!
راستی مگه واسه ی شما در روز چند تا مسیج تبلیغاتی میاد؟؟؟؟
مال من هم تغریبا روزی 2 تارو میاد، اما مال پدرم به ندرت یدونه میاد.
مال شما ها چند تا میاد؟؟؟
Ace
7 March 2006, 02:05 AM
مال شما ها چند تا میاد؟؟؟
در هفته 4 تایی میاد((تبلیغات سرامیک /ایرانول /ایزوگام/...))
بلای ناگهانی
7 March 2006, 02:11 AM
sms زوره نمي شه كاريش كرد
naymz
7 March 2006, 10:46 AM
یه دفعه یه جا خوندم برای اینکه شماره موبایل از دیتا بیس این سرویس بیاد بیرون و دیگه تبلیغات برات نیاد یه کاری بای میکردیم ولی متاسفانه یادم نیست چی کار ؟؟؟؟؟؟؟؟/
اگه کسی اطلاع داره دریغ نکنه !!!!
secondphoenix
7 March 2006, 11:20 AM
مال من هم تغریبا روزی 2 تارو میاد، اما مال پدرم به ندرت یدونه میاد.
من شنيدم اين مسيج هاي تبليغاتي بستگي به ميزان مصرف sms شما داره.
يعني براي هر كسي كه بيشتر از سرويس پيام كوتاه استفاده كنه، مسيج هاي تبليغاتي بيشتر فرستاده ميشه.
حالا دليلش رو نميدونم!
Ace
7 March 2006, 02:47 PM
يعني براي هر كسي كه بيشتر از سرويس پيام كوتاه استفاده كنه، مسيج هاي تبليغاتي بيشتر فرستاده ميشه.
حالا دليلش رو نميدونم
دوست عزیز پول مسیج من دردو ماه شد 20 هزار تومان ولی در این دو ماه حتی یک sms تبلیغاتی نیومد!!!:icon_ques
Nazanin
7 March 2006, 03:12 PM
من شنيدم اين مسيج هاي تبليغاتي بستگي به ميزان مصرف sms شما داره.
حالا دليلش رو نميدونم!
ممکنه اینطوری باشه اما من یه خط داشتم که تو 2 ماه نه اس ام اس فرستادم نه چیزی اما بیش از 35 تا مسیج اومد :icon_eek: که نصف بیشترش هم مال بانک ... بود :icon_mad:
farzad_sx1
7 March 2006, 03:29 PM
من که فکر کنم SMS ها بستگی به سری شماره ها داره... مثلا شماره هایی که 3 رقم دومشون 300 یا 411 یا 114 یا چیزایه دیگست (البته این کدها مربوط به تبریز هستش ....)
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه....
منظورم اینه که مثلا وقتی مخابرات می خواد sms بزنه به سری 411 میزنه یا مثلا به سری 411 و 300 میزنه.....
007
10 March 2006, 11:44 AM
ا توجه نزديك شدن به روزهاي پاياني سال جاري و بالا رفتن حجم ارسال Sms هاي تبليغاتي مشتركيني كه از ارسال اين نوع پيام كوتاه ( Sms) ناراضي هستند مي توانند با شماره تلفن 09990 تماس گرفته و با دادن مشخصات درخواستي از ارسال Smsهاي ناخواسته جلوگيري كنند.
به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از خبرگزاری موج، "مسعود فاتح" با بيان مطلب فوق افزود: مشتركيني كه نمي خواهند پيامهاي كوتاه ناخواسته ( Sms) براي آنها ارسال شود مي توانند با شماره تلفن 09990 تماس گرفته و با ارايه شماره پرونده ذكر شده در شناسنامه سيم كارت و شماره تلفن همراه مورد نظر از ارسال اين نوع پيام ها جلوگيري كنند.
وي با ذكر اين مطلب كه مشتركين شهرستاني نيز مي توانند با همين شماره تماس بگيرند و درخواست خود را ارايه كنند، افزود: در ضمن اين شماره تلفن به صورت رايگان مي باشد و هيچگونه هزينه اي بابت تماس با اين شماره از مشتركين دريافت نخواهد شد.
وي اظهار كرد: يكي ديگر از راههايي كه مشتركين مي توانند براي براي توقف اين رويه اعمال كنند، به صورت حضوري در دفاتر خدمات امور مشتركين تلفن همراه مي باشد كه با همراه داشتن اسناد مربوطه و پر كردن فرم مربوط به قطع پيام هاي تبليغاتي از ارسال اينگونه پيامها جلوگيري كنند.
فاتح گفت: لازم به ذكر است به اين نكته نيز توجه شود كه اگر مشتركي از ارسال پيامهاي تبليغاتي جلوگيري كند تا مدت 3 ماه بعد از گذشت درخواست قطع ارسال پيامها ديگر نمي تواند اقدام به نصب مجدد اين سرويس كند.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.