PDA

View Full Version : اتصال ديسكمن به پخش خودرو



mohammad_55
6 March 2006, 09:19 AM
با سلام ، خواستم خروجي صداي ديسكمن رو به پخش ماشين بدم . از كاركيت استغاده كردم ولي صداش اصلاً خوب نبود و قابل شنيدن نبود(پخش پرايد) .از طرفي هماطوريكه ميدونيد پخش پرايد فيش ورودي هم نداره. تصميم گرفتم خروجي ديسكمن رو به پايه هاي هد پخش ماشين وصل كنم. اينكار رو كردم ولي نويز وحشتناكي داشت:icon_bigg :icon_bigg . حالا سوالم از دوستان اينكه نميشه يجوري اين خروجي ديسكمن رو به اين پخش خوروند؟( بغير از air wave و كاركيت)مثلاً يك جايي توي برد دستگاه وصل كرد؟خيلي از اين پخش هاي اشغال مثل artech هاي قديمي فيش ورودي دارند ولي اين پخش هاي جديد ندارند. نميدونم بايد چيكار كنم؟:icon_cry: :icon_cry:

kourosh69
6 March 2006, 09:56 AM
محمد جان به نزر من از خیر این کار بگزر ، اگر هم با هزار دردسر و دستکاری بتونی به این پخش ورودی بدی مطمئنن خروجی خوبی برای صدا نخواهی داشت ، چون سیستم ورودی و تقویت صدا برای پخش شما به صورت استاندارد تعبیه نشده ، از طرف دیگه در آینده توی هر دست انداز و تکان ماشین قطعی صدا خواهی داشت .

پول هاتو جمع کن و یک پخش CD خوب برای ماشینت بخر .

موفق باشید

SinJim
6 March 2006, 12:35 PM
عزیز چرا این همه پول بدی ...شما یه نوار مغناطیسی بخر... حداکثر 3 تومن... با نوار مغناطیسی مشکلت حل میشه....
وقتی شما خروجی رو مستقیما به پایه های هد وصل می کنی معلومه که اهمپدانس خروجی سیستمت با ورودی هدفون نمیخونه.....
باید ابتدا خروجیت رو به ورودی نوار مغناطیسی وصا کنی و نوار مغناطیسی رو بذاری تو پخش....
اینطوری 100% مشکلت حل میشه....

fizzi
6 March 2006, 03:12 PM
عزیز چرا این همه پول بدی ...شما یه نوار مغناطیسی بخر... حداکثر 3 تومن... با نوار مغناطیسی مشکلت حل میشه....
وقتی شما خروجی رو مستقیما به پایه های هد وصل می کنی معلومه که اهمپدانس خروجی سیستمت با ورودی هدفون نمیخونه.....
باید ابتدا خروجیت رو به ورودی نوار مغناطیسی وصا کنی و نوار مغناطیسی رو بذاری تو پخش....
اینطوری 100% مشکلت حل میشه....



از كاركيت استغاده كردم ولي صداش اصلاً خوب نبود و قابل شنيدن نبود(پخش پرايد)


:icon_razz

EbliiS
6 March 2006, 04:18 PM
بچه ها كيفيت كاركيت بهتره يا air wave(FM Transmitter) ؟

SinJim
6 March 2006, 09:25 PM
ببخشید اصلا حواسم نبود... اولین خط رو نخوندم.... :icon_neut شرمنده...
خب این مشکل از عدم تطابق اهمپدانسه... بهتره بیخیال شی....
البته شاید بشه با یه سری مدار تقویت یا کنترل مشکل رو حل کرد.... ولی من اطلاع ندارم....
کیفیت کارکیت بهتره چون اولا مستقیمه دوما استریو هم میتونه باشه....
fm transmitter رو من ندیدم کیفیتشو.... اگر کسی دیده چطوره بگه...