PDA

View Full Version : راهنماي خريد DVD رايتر حرفه اي جهت رايت تعداد زياد

dani77733
5 March 2006, 01:55 PM
با سلام
از دوستان كسي هست كه راجع به dvd writer كه بتونه بصورت حرفه اي و باكيفيت خوب و جهت رايت تعداد زياد در طول روز ازش استفاده كرد اطلاعاتي ذاشته باشه ؟
خيلي ممنون ميشم اگر كسي پيشنهادي داره اينجا مطرح كنه ممنون ميشم

با تشكر

mohammad
7 March 2006, 02:00 PM
حرف اول اخر برای رایت زیاد و سنگین dvd writer plextor
البته قیمتش یکم بالاست در حدود 110000- 120000

dani77733
7 March 2006, 02:19 PM
ميشه باهاش روزي 100 عدد يا بيشتر رايت كرد ؟

mohammad
7 March 2006, 02:35 PM
به طور معمول برای رایت یک dvd پر یعنی 4.7 گیگی با سرعت 8x در حدود 6-8 دقیقه وقت میخواد
یعنی برای رایت 100 dvd شما بین 13 تا 10 ساعت وقت میخوای
برای رایت این تعداد dvd با یک dvd writer بهتره بعد از رایت هر چند تا dvd چند دقیقه صبر کنی و بعد دوباره شروع به رایت کنی هر دستگاه رایتری یک عمر مفید داره که میتونی با مراجعه به سایتش عمر مفید را ببینی
در کل پیشنهاد نمکنم این تعداد dvd را با یک dvd writer رایت کنی
در ضمن
dvd 16x هم بازار امده قیمت 10 تاش اگر اشتباه نکم 4000 تومن میشه و لی نمیدونم چقد طول میکشه یک dvd رایت بزنه
برای رایت تعداد بالا dvd و داشتن سرعت خوب پیشنهاد میکنم از چند تا dvdwriter با هم استفاده کنید
یا اینکه از دستگاهی که برای این کار ساخته شده استفاده کنی این دستگاه شامل چند تا رایتر به همرا یک رام هست که به صورت همزمان cd یا dvd را بروی تمام رایترها رایت مینکه و اگر اشتباه نکنم احتیاج به کامپیوتر هم نداره

ATOS
7 March 2006, 04:54 PM
من DVD Writer External LG خريدم به 150000تومن
با USB 0.2 به كامپيوتر وصل مبشه و تو كمتر از 2 دقيقه يك DVD فول رو رايت ميكنه
با اينكه خيلي ازش كار كشيدم اما تا حالا يه مورد خرابي هم نداشته :icon_cool البته بايد اضافه كنم كه جزء اولين سري بود كه وارد بازار شد و اصل كره هست:icon_evil

alisam44
7 March 2006, 05:22 PM
من مركز كامپيوتر ايرانيان تو وليعصر بودم پايونير لانه زنبوري را خيلي ازش تعريف مي كردند.قيمتش هم 75 تومان است

dani77733
7 March 2006, 05:51 PM
من منظورم از حرفه اي بودن اين بود كه يعني براي مصرف خانگي نميخوام كه باشه.
اگر بخوام تعداد زياد رايت داشته باشم بايد چه كنم ؟
الان رايتر دارم از نوع MSI با اينكه 4X ماكزيمم سرعت رايتش هستش اما تا حالا يدونه هم خرابي نداده و يه چيزي بالغ بر 200 تا باهاش رايت هم كردم.

kinz
7 March 2006, 08:08 PM
هر چی سرعت رایت پایین تر باشه هم کیفیت رایت میره بالا هم احتمال خرابی میاد پایین.
شما که از msi استفاده میکنید هر مارک دیگه ای بگیرین به جز lg , samsung احتمالا راضی خواید بود.

برای رایت این تعداد معمولا روی قیمتهای بالا یک سری روبات های کوچیک هست که بعضا بجز رایتر توی پکشون پرینتر سی دی هم دارند که هم رایت میکنه هم عکس میزنه و میزاره کنار اما قیمتهاشون خیلی بالاست.
بهترین رایترهایی که هست یکیش همینی هست که دوستمون معرفی کرد plextor و مارکهای دیگه مثل liteon , سونی (که هر دو تولید Liteon هستند)
برای تعداد بالا رایت تو ایران و جاهایی که هزینه کارگر پایین باشه معمولا از داپلیکیتور های دستی استفاده میکنند که هم قیمتشون مناسب تر هست. که معمولا رایتر اونها هم بیشتر Liteon هست.(که هم قیمت مناسبتری نسبت به plextor داره و هم کیفیتش نزدیکه)
مارکهای دیگه رایتر بجز nec که بد نیست و مارکهایی که اشاره شد بقیه در درجات بعدی میاند و یا مشکلات خاصی دارند. مخصوصا هم که تو ایران dvd و cd با کیفیت خیلی پایین زیاد شده و مخصوصا dvd رایت شده با سرعت بالا توسط این تیپ دستگاه ها روی خیلی از ریدر ها مشکل دارند و حتی اجرا نمیشند.

dani77733
8 March 2006, 02:28 AM
جناب kinz ميشه راجع به روباتهايي كه فرمودين توضيحات بيشتري بدين ؟
فكر كنم كه مد نظر من يك همچين چيزي باشه و چه بسا از اين بهترش هم اگر هست مطرح بفرماييد.
ممنون ميشم اگر اطلاعات كافي در اختيارم بذارين. از جمله قيمت دستگاه رو حدودي هم باشه كفايت ميكنه :icon_cool

kinz
8 March 2006, 03:37 AM
والا قبلا" یعنی 5 سال پیش حدود 40 تومان بودند
انگار افتشون خیلی زیاد بوده بسته به مدل 2 الی 5 تومان محصولات یکی از شرکتها هست

پرینتراشون 4800 dpi زده که کیفیتشون خیلی بالاست.

این مدل 400 تایی هست با 4 تا رایتر
http://www.primera.com/DAM_public/5182.jpg

poopoo
8 March 2006, 09:30 AM
plextor sata رو من معرفی میکنم 70 65 تومان هم هست 16x

karash501
8 March 2006, 09:49 AM
والا قبلا" یعنی 5 سال پیش حدود 40 تومان بودند
انگار افتشون خیلی زیاد بوده بسته به مدل 2 الی 5 تومان محصولات یکی از شرکتها هست

پرینتراشون 4800 dpi زده که کیفیتشون خیلی بالاست.

این مدل 400 تایی هست با 4 تا رایتر
http://www.primera.com/DAM_public/5182.jpg
آقا 40 تومن؟!؟!؟حتی 400 هم واسه 5 سال پیش کم به نظر میاد

dani77733
8 March 2006, 12:15 PM
دوست من اين قيمت كه فرمودي به ريال بود يا به تومن ؟! من كه نفهميدم!
اما ازت ممنونم و ميخوام كه مدل و ماركشو بهم بگي و اينكه كجا ميتونم در اين رابطه جويا بشم؟
يعني اينكه حداقل بتونم ببينم و از نزديك رويتش كنم.
در ضمن طول عمر و يا اينكه ماكزيمم تعداد dvd كه ميشه باهاش رايت كرد چي اونم ميشه دونست؟
متشكرم

kinz
8 March 2006, 06:16 PM
dani77733 (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=19329)
قیمت به تومان بود این مدل حدود 4 تومان بود.
تعدادی که میتونی بزنی هم به اون شکل محدودیت نداری اما باید در نظر بگیری که هر چند مدت یک بار باید رایتر ها یا تنظیم بشه لیزرشون یا عوض بشند اما چون تا به اون حد برسه زیاد طول میکشه توی هزینه کلی اونقدر خودش رو نشون نمیده که اهمیت داشته باشه. این محصول مال شرکت primera بود که قیمتش خیلی مناسب هست.
به هر حال تو ایران به جای این تیپ لوازم از داپلیکیتور دستی و بدون پرینتر استفاده میکنند که قیمتش به مراتب پایینتره. تهران هم چند جا میارند الان خاطرم نیست اما چند تا از وارد کننده های سی دی میاوردند به دفتر این تیپ شرکتها زنگ بزنی معمولا موجود دارند. شما اول باید ببینی چقدر بودجه داری و برای چه کاری میخوای. برای تیراژهای بالاتر از این دیگه داپلیکیتور فایده نداره فقط در مواردی که سی دی و یا دی وی دی غیر قانونی کپی میکنند استفاده میکنند. تیراژهای بالاتر دیگه سفارش میدند هم ارزونتر و هم با کیفیت تر در میاد.

karash501 (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=20557)
برای تیراژ های بالاتر چند سال پیش هم ایران سی دی نقره ای یا سی دی معمولی میزد که خروجی این تیپ دستگاه ها در حد 250 هزار تا 4 میلیون قطعه در ماه هست. اما ایران جمع کردند انگار یک مقدار دعواشون شده بود(من اینجوری شنیدم) برای تیراژ های بالا کپی اصلا صرف نداره. سی دی های نقره ای هم کیفیت هم دوام هم قابلیت خونده شدن در دستگاه های متفاوت و هم عمرشون خیلی بالاتره و خیلی هم ارزونتر در میاند. برای همین برای تیراژ های بالا از خط تولید سی دی نقره ای استفاده میکنند و نه سی دی کپی که هم اون زمان و همین الان هم باصرفه تر هست.
سی دی خام که از کارخانه خارج میشه از سی دی معمولی نقره ای که اطلاعات روش ذخیره شده از کارخانه خارج میشه به مراتب قیمتش بالاتر هست.

kima
8 March 2006, 09:56 PM
من دی وی دی رایتر لاین اون دارم تا حالا شاید بیشتر از 800 تا رایت باهاش زدم
خیلی عالیه و راتش راحت توسط دستگاه های دیگه خونده میشه