View Full Version : راهنمايي در مورد خريد دستگاه چندكاره
secondphoenix
4 March 2006, 03:19 PM
بهترين مارك براي خريد دستگاه هاي چندكاره (اسكنر، پرينتر و كپي) چيست؟
من شنيدم EPSON خوبه!
در مورد مدل و قيمت چي؟
persian_gulf
4 March 2006, 03:49 PM
چقدر می خواین پول بزارین ؟
من سال قبل یکی خریدم brother mfc 8220 d
واقعا عالی کار می کنه
یک اسکنر کاملا حرفه ای
کپی قوی با کیفیت عالی و قیمت مناسب (تا حالا 30 هزار برگ گرفتیم باهاش)
فاکس و پرینتر لیزری عالی
قیمت حدود 600 هزار است
و چیز مهمی که داره ADF است که با ظرفیت 50 برگ که خیلی کار را راحت می کنه
البته مدل های ارزان تر هم داره .... اما این از همش بهتره
البته یه فکر نکنم الان دیگه این باشه
اما یه مدل جدید تر داشت یه کم از این بهتر بود (فکر کنم حافظه داخلیش بیشتر بود)
در مورد اپسون بنده اطلاع ندارم
اما توصیه جدی می کنم اچ پی ؛ ریکو ؛ زیراکس و لکسمارک نگیرین که این مدل هاییش که تو بازار است واقعا بی کیفیت است
موفق باشید
اصغر
4 March 2006, 04:10 PM
سلام
من یه Hp 1531 همین 5 شنبه ی گذشته گرفتم 93 هزارتومن ولی هنوز درست تستش نکردم.
چیز خیلی خوبی که داره اینه که بدون اینکه کامپیوتر روشن باشه هم کپی (هم سیاهو سفید و هم رنگی با 3 سطح کیفیت قابل انتخاب) می کنه !
farzad_sx1
4 March 2006, 05:12 PM
نظر من اینه که بهتره دستگاه اسکنر و پرینتر رو جدا جدا بخری...چون وقتی یه اشکالی واسش پیش اومد همشون یهو نرن اون دنیا....
من 2-3 سال پیش یدونه Cannon MPC400 خریدم ولی بعد از حدود یک سال هدش خراب شد... الانم 80 تومن میخوان که هدش رو درست کنن ... من الان فقط میتونم از اسکنرش استفاده کنم...
persian_gulf
4 March 2006, 10:41 PM
سلام
من یه Hp 1531 همین 5 شنبه ی گذشته گرفتم 93 هزارتومن ولی هنوز درست تستش نکردم.
چیز خیلی خوبی که داره اینه که بدون اینکه کامپیوتر روشن باشه هم کپی (هم سیاهو سفید و هم رنگی با 3 سطح کیفیت قابل انتخاب) می کنه !
تقریبا تمام دستگاه های چند کاره این کار را انجام می دن
جناب اصغر یکی از همکارای بنده اینو (زیاد مطمئن نیستم همین باشه اما اچ پی است ) داره زیاد راضی نیست (مواد مصرفی گران ، کیفیت پایین و اتصال بد با کامپیوتر)
شما کار اینو قبلا دیدین؟
من این brother که معرفی کردم تقریبا برگی 15 تومان کپیش تموم میشه (با کاغذ)
اصغر
4 March 2006, 11:24 PM
سلام
اولن 1513 است كه اشتباهن گفتم 1531.
من كارشو نديدم ولي من يه پرينتر 840 رو 10 ساله كه دارم و يه اسكنر 3500 (هردو HP ) ولي خيلي جا گرفته بودن و براي همين يه هو هوس كردم كه اينو بخرم. اولين چيزي كه نظرمو جلب كرد اين بود كه كارتريجاش از نظر سايز نصف شدن و اين يعني دوبرابر شدن قيمت چاپ :icon_bigg
مسئله ي جالب بعدي اينكه نصب درايورش تقريبن 20 دقيقه طول كشيد و 400 مگ فضا مي خواست :icon_sad: ولي تا نصب كردم گفت مي خوام آپديت كنم و چند مگ هم داون لود كرد :icon_arro خلاصه هر چي تكنولوژي پيشرفت مي كنه وضع خراب تر مي شه.:icon_twis
خوبيش اينه كه جمع و جور و زيباست( Tray اون هم بسته مي شه و تبديل به يه مكعب مستطيل كامل مي شه). ضمنن قادره كه عكس بدون حاشيه هم چاپ كنه يعني يه A4 كامل :
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/images/emea/q5880c_190x170.jpg
persian_gulf
5 March 2006, 05:18 AM
سلام
اولن 1513 است كه اشتباهن گفتم 1531.
من كارشو نديدم ولي من يه پرينتر 840 رو 10 ساله كه دارم و يه اسكنر 3500 (هردو HP ) ولي خيلي جا گرفته بودن و براي همين يه هو هوس كردم كه اينو بخرم. اولين چيزي كه نظرمو جلب كرد اين بود كه كارتريجاش از نظر سايز نصف شدن و اين يعني دوبرابر شدن قيمت چاپ :icon_bigg
مسئله ي جالب بعدي اينكه نصب درايورش تقريبن 20 دقيقه طول كشيد و 400 مگ فضا مي خواست :icon_sad: ولي تا نصب كردم گفت مي خوام آپديت كنم و چند مگ هم داون لود كرد :icon_arro خلاصه هر چي تكنولوژي پيشرفت مي كنه وضع خراب تر مي شه.:icon_twis
خوبيش اينه كه جمع و جور و زيباست( Tray اون هم بسته مي شه و تبديل به يه مكعب مستطيل كامل مي شه). ضمنن قادره كه عكس بدون حاشيه هم چاپ كنه يعني يه A4 كامل :
در مورد کیفیت پرینتر و اسکنر های اچ پی شکی نیست و واقعا جون سخت هستند (پرینتر 970cxi بنده الان 5 سال است که داره به شدت کار می کنه!:icon_twis )
چیز دیگه در مورد این چند کاره ها اینکه حجم کاتریجشون نسبت به 970 یا 1200 1/3 است (9 mm & 27mm( است
اون نرم افزار هایی هم که فرمودین به معضل اعصاب خورد کنی برای سیستم تبدیل میشن (چون علاوه بر درایور نرم افزار های جانبی اون هم هست وگرنه درایور تنها فکر نکنم 400 مگ باشه)
برای یه پرینت باید از شومصد تا نرم افزار اجازه گرفت (مثل اداره های ایران) :icon_arro
به هر حال مبارک باشه امیدوارم راضی باشین ازش:icon_surp
secondphoenix
5 March 2006, 10:47 AM
من براي مصرف خانگي ميخوام.
فكر نميكنم به مقدار زياد از كپي و يا حتي پرينتر استفاده كنم.
اما ميزم جا نداره و براي اون مقدار مصرفم ميخوام دستگاه مناسبي بگيرم (جدا جدا گرفتن دستگاه فضاي زيادي رو ميطلبه)
چون مصرف خانگي است زياد برام مهم نيست در دقيه 20 صفحه بگيره يا 10 صفحه.
قيمتش هم در حدود 150-200
يكي به من گفت EPSON نسبت به HP هم كيفيتش خوبه و هم مواد مصرفيش مناسب تر.
من الان بين دو گزينه Canon و EPSON موندم :icon_ques
اصغر
5 March 2006, 12:12 PM
سلام
من صبح بازار رضا بودم.
اپسون یه مدلی داره (فکر کنم مدل 4200 بود) که قیمتش 163 هزارتومن بود ولی در عوض 4 کارتریج جداگونه می خوره که قیمتشون روی هم 28 تومنه و این در حالیه که 1513 من قیمت کارتریجاش روی هم (دو تا) 50 تومنه !!! برای همین منم یه کم پشیمون شدم .
البته اپسون 3700 هم بود که 130 تومنه ولی اونم کارتریجاش گرونه.
F.®.A
27 December 2006, 04:25 PM
دوستان این مدل چشم منو شدید گرفته نمیدونم بخرم یا نه قیمتش 230 تومنه ولی چیزی نیست که نداشته باشه
http://www.iranhp.ir/userimages/items/c46_m.jpg
مدل http://www.iranhp.ir/shp/item/detail.aspx?c=46&lang=Fa:officejet 6313
مدل officejet 6213:http://www.iranhp.ir/shp/item/detail.aspx?c=47&lang=Fa
چندتا سوالم دارم
اول اینه جوهر hp خشک میشه؟؟؟
دوم اگر فقط بخوایم black استفاده کنیم کارتریج black با کارتریج color یکی هست؟؟یعنی میشه فقط کارترج سیاه گرفت
این چند کاره ها رو میشه شارژ کرد؟؟
کارتریجش اینطورییه
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf-JAVA/Doc/images/c00042782.gif
اینکه میگن کارتریجش 6-ink هست دقیقا یعنی چه؟؟
ممنون
ATOS
27 December 2006, 06:36 PM
فقط HP:icon_cool گول EPSON رو نخورید:icon_mad:من هر 2تا شون دارم و به تنایج زیر رسیدم:
1: درسته کخ کارتریج HP گرونه ولی براحتی قابل شارژ است (با یه کیت 10000 تومنی 5 بار میشه شارژ کرد) و مصرف HP خیلی پایینه ولی EPSON زرت خشک میشه و زود تموم میشه و به هیج عنوان قابل شارژ نیست .
2. به گفته نمایندگی ، EPSON خیلی زور بزنه مهمونه 1 ساله (چون گارانتی داره) ولی HP تا چند سال کارایی داره.
3. مدل 1513 رو که فرهاد عزیز خریدن رو بشدت تائید میکنم.
.
جالبه بدونید من همه نوع کاغذ (حتی کاغذ دور ساندویچ:icon_mrgr) به HP خوروندم و کار کرده:icon_cool
(ابن تاپیک کمی قدیمیه و به احتمال قوی secondphoenix عزیز خریدشو انجام داده و اطلاعات بالا رو حهت بقیه کاربرها نوشتم:icon_evil)
دوستان این مدل چشم منو شدید گرفته نمیدونم بخرم یا نه قیمتش 230 تومنه ولی چیزی نیست که نداشته باشه
http://www.iranhp.ir/userimages/items/c46_m.jpg
مدل http://www.iranhp.ir/shp/item/detail.aspx?c=46&lang=Fa:officejet 6313
مدل officejet 6213:http://www.iranhp.ir/shp/item/detail.aspx?c=47&lang=Fa
چندتا سوالم دارم
1.اول اینه جوهر hp خشک میشه؟؟؟
دوم اگر فقط بخوایم black استفاده کنیم کارتریج black با کارتریج color یکی هست؟؟2.یعنی میشه فقط کارترج سیاه گرفت
3.این چند کاره ها رو میشه شارژ کرد؟؟
کارتریجش اینطورییه
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf-JAVA/Doc/images/c00042782.gif
4.اینکه میگن کارتریجش 6-ink هست دقیقا یعنی چه؟؟
ممنون
1. خیلی به ندرت، تا 3 ماه هم دیدم آخ نگفته:icon_cool
2.بله:icon_cool3 نوع کارتریج برای این Printer وجود داره : Photo ,True Colore , Black & Wihte که 2 نوع اول همراه Printer است و نوع سوم (Black & White ) رو گه بخوای باید بخری .
3. به غیر True Colore که شارژ شدنی نیست،بقیه رو یه بچه 7 ساله هم میتونه شارژ کنه.
4. 2 کارتریج داره که هرکدوم از 3 تا تشکیل شدن.
F.®.A
27 December 2006, 07:21 PM
حامد جان خیلی توپ توضیح دادی مرسی
منم only HP,down with EPSON هستم
در مورد سوال آخرم من اینطوری استنباط کردم که مثلا وقتی جوهر زرد تموم میشه لازم نیست همه رنگا رو بریزی دور و میری مثلا زرد رو میخری و بقیه رنگ ها هم دور ریخته نمیشه آیا درست میگم؟؟؟
secondphoenix
27 December 2006, 08:22 PM
ممنونم. من فعلا از خریدش منصرف شدم. اما اگر اطلاعات کاملتری دارید خوشحال میشم در خریدش راهنماییم کنید.
ATOS
27 December 2006, 08:49 PM
حامد جان خیلی توپ توضیح دادی مرسی
منم only HP,down with EPSON هستم
در مورد سوال آخرم من اینطوری استنباط کردم که مثلا وقتی جوهر زرد تموم میشه لازم نیست همه رنگا رو بریزی دور و میری مثلا زرد رو میخری و بقیه رنگ ها هم دور ریخته نمیشه آیا درست میگم؟؟؟
مخلصیم:icon_excl
.
اولا خیلی بعیده این حالت پیش بیاد:icon_coolولی جهت اطلاع اینو بدون بالای کارتریج HP رو اگه لمس کنی 3 تا سوراخ رو پیدا میکنی،یکی جهت آبی و یکی زرد و یکی قرمز:icon_coolو سرنگ رو پر از جوهر میکنی و بسم ا...:icon_arroجالبه بدونی پرینتر HP با اینکه جای 2 تا کارتریج داره ولی با 1 دونه به راحتی کار میکنه:icon_sad:و میره روی حالت Back Up:icon_coolمثلا میتونی کارتریج True Colore که قابل شارژ نیست و گرونه رو فقط در مواقعی که میخوای عکس چاپ کنی ، نصب کنی:icon_surpحتی جای مخصوص نگهداری کارتریج خارج شده همراه پرینتر هست:icon_coolاینقدر شارژ کارتریج رنگی راحت و مقرون به صرفه است که از فکر خرید کارترج Black & White منصرف شدم:icon_cool
Al3l3@S@li
27 December 2006, 09:47 PM
بنظر من همونطور كه يكي از دوستان هم گفتن،دستگاه هاي چندكاره اصلا جالب نيستن...
F.®.A
31 December 2006, 07:01 PM
جناب حامد شما برای شارژ کارتریج از چه جوهری استفاده میکنی
mehrzadmo
1 January 2007, 12:11 AM
به نظر من قبل از اينكه به مارك دستگاه توجه كني به گارانتي اش توجه كن! اپسون رو ماد ايران گارانتي مي كنه كه ديگه توضيح نميخواد باقي رو هم ببين اما از مدل ها و ماركهايي بخر كه هم معروفتر باشن و هم گارانتي شون خوب باشه . بعد در مورد جوهر . دستگاهاي جوهر افشان مصرفشون زياده ببين مي صرفه برات يا نه . در مورد مصرف جوهر مدلي كه ميخوايي بخري تحقيق كن و آيا اين كه كارتريجش جدا هست براي هر رنگ يا نه؟ بعد هم يه نرم افزار معرفي شه بود براي حفظ جوهر پرينتر . داخل پي سي ورلد يا پي سي دانلود . اونم استفاده كن اگر هم خواستي از مدل ليزري استفاده كن كه كارايي بيشتري داره اما در عوض گرونتره . يه چيزي رو هم يادت باشه اگر يك قسمت از اين دستگاههاي چند كاره خراب بشه كل دستگاه رو نداري ....
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.