PDA

View Full Version : از ۷۷۵۰ پايونير چه ميدانيد؟



mohsen3544
4 March 2006, 08:33 AM
:icon_cool من خودم مدتيه اين ضبط گرفتم واقعا خوشگله و خيلي خوب کار ميکنه. زياد با منوهاش آشنا نيستم ميخواستم ببينم اونهايي که از اين ضبط استفاده ميکنن چه چيزايي ازش ميدونن. به ما هم کمک بشه!

kourosh69
4 March 2006, 10:46 AM
:icon_cool من خودم مدتيه اين ضبط گرفتم واقعا خوشگله و خيلي خوب کار ميکنه. زياد با منوهاش آشنا نيستم ميخواستم ببينم اونهايي که از اين ضبط استفاده ميکنن چه چيزايي ازش ميدونن. به ما هم کمک بشه!

محسن جان :

پیشنهاد خوبیه ، ولی خیلی کلیه ، شاید هر کسی اتلاعات زیادی در مورد این HU داشته باشه ولی نمیشه که همه رو اینجا نوشت ، اگر به صورت موردی بفرمایید حتمن جوابهای زیادی خواهید گرفت ، برای نمونه " کسی میدونه چتوری میشه توی یک CD با فرمت MP3 آهنگی با شماره مورد نزر مسلن 103 رو آورد؟ "

BloodReza
4 March 2006, 03:32 PM
پیشنهاد خوبیه ، ولی خیلی کلیه ، شاید هر کسی اتلاعات زیادی در مورد این HU داشته باشه ولی نمیشه که همه رو اینجا نوشت ، اگر به صورت موردی بفرمایید حتمن جوابهای زیادی خواهید گرفت ، برای نمونه " کسی میدونه چتوری میشه توی یک CD با فرمت MP3 آهنگی با شماره مورد نزر مسلن 103 رو آورد؟ "
فک کنید یه فولد 150 تراکی(150 فایل MP3 ) دارید شما هم نوز شما 6 هستید میخاید بزنید 103
برای اینکار اول از روی کنترل دکمه Direct رو میزنید یه صفحه کوچیکی وسط lcd باز میشه که که شما عدد 103 رو میزنید بعد دوباره یه بار direct رو فشار میدید
دیدی اومد سر 103 !

mohsen3544
4 March 2006, 10:26 PM
آخه من زياد خوب بلد نيستم از اين ضبط استفاده کنم گفتم اينجا آموزش ببينم. اميدوارم اونايي که حوصله دارن به تفکيک به من کمک کنن!

nadersport
5 March 2006, 03:08 AM
آخه من زياد خوب بلد نيستم از اين ضبط استفاده کنم گفتم اينجا آموزش ببينم. اميدوارم اونايي که حوصله دارن به تفکيک به من کمک کنن!
فكر كنم دفترچه راهنماي ضبطت رو بخوني مشكلت رفع ميشه :icon_cool

mohsen3544
5 March 2006, 08:14 AM
فكر كنم دفترچه راهنماي ضبطت رو بخوني مشكلت رفع ميشه :icon_cool

من زبانم خوب نيست!!:icon_cry:

حامدگلشن
5 March 2006, 12:24 PM
دقيقن بگو مشكلت كجاس

BloodReza
5 March 2006, 04:39 PM
البته خیلی موارد هم هست که من و شما ها نمیدونیم تو دفترچه راهنما هم ذکر نشده دفترچه فقط برای اینه که بتونی به طور ساده کار کردن باهاش رو یاد بگیری در حد اماتوره

paymanonline
6 March 2006, 04:32 PM
ولی من فکر میکنم که توی manual هر وسیله ای به طور کامل در مورد اون وسیله توضیح میدن
البته مثلا نمیان بگن LPF یا HPF یا ... چیه

zik1383
23 March 2006, 07:38 AM
با سلام
اخه تو دفترچش نوشته تیونر برای tv داره
dvd پلیر داره
.....

pouya system
23 March 2006, 07:46 PM
دلتون میخواد تو شب از شره نور زیادش راهت بشید.
دلتون میخواد دیمرشو فعال کنید .
دلتون میخواد بدونید چطوری میشه نورشو کم و زیاد کرد .
دلتون میخواد بدونید چطوری میشه 3 تا خروجی LPF ساب ازش بگیرید و خیلی چیزایه دیگه . . .
:icon_sad:
پخشو خاموشش کنید . بعد جوی استیکه خوده پخشو که همون ولوم هم هستش رو به داخل فشار بدید و 3 ثانیه نگه دارید .
حالا وارد یه منوی جدید شدید.
:icon_cool :icon_razz
برید حالشو ببرید.

zik1383
24 March 2006, 06:47 AM
دلتون میخواد تو شب از شره نور زیادش راهت بشید.
دلتون میخواد دیمرشو فعال کنید .
دلتون میخواد بدونید چطوری میشه نورشو کم و زیاد کرد .
دلتون میخواد بدونید چطوری میشه 3 تا خروجی LPF ساب ازش بگیرید و خیلی چیزایه دیگه . . .
:icon_sad:
پخشو خاموشش کنید . بعد جوی استیکه خوده پخشو که همون ولوم هم هستش رو به داخل فشار بدید و 3 ثانیه نگه دارید .
حالا وارد یه منوی جدید شدید.
:icon_cool :icon_razz
برید حالشو ببرید.

با سلام
دوست عزیز تنظیم ساعت هم یادت رفت

BloodReza
24 March 2006, 08:36 AM
این فشار دادن جوی استیک به داخل با نگه داشتن دکمه Func فرق میکنه
تنظیمات متفاوتی هر کدوم دارن یا دوتاشون یکارو میکنن؟

pouya system
24 March 2006, 11:25 AM
کاملا" متفاوته. امتحانش کن.یادت باشه موقع خاموش بودن پخش ازش استفاده کنی

BloodReza
25 March 2006, 07:36 AM
دلتون میخواد تو شب از شره نور زیادش راهت بشید.
دلتون میخواد دیمرشو فعال کنید .
دلتون میخواد بدونید چطوری میشه نورشو کم و زیاد کرد .
دلتون میخواد بدونید چطوری میشه 3 تا خروجی LPF ساب ازش بگیرید و خیلی چیزایه دیگه . . .
:icon_sad:
پخشو خاموشش کنید . بعد جوی استیکه خوده پخشو که همون ولوم هم هستش رو به داخل فشار بدید و 3 ثانیه نگه دارید .
حالا وارد یه منوی جدید شدید.
:icon_cool :icon_razz
برید حالشو ببری
امتحان کردم همون کار func رو انجان میده

zik1383
25 March 2006, 11:36 AM
امتحان کردم همون کار func رو انجان میده

کاملآ فرق می کنه
راستی تو دفترچش نوشته dvd plyer داره
اون کجاشه:icon_arro

pouya system
25 March 2006, 12:53 PM
واقعا" dvd player داره ؟
:icon_sad: :icon_twis

zik1383
26 March 2006, 02:06 AM
خدایش نوشته
ولی همه که می دونن کجاشه

pedrambade
26 March 2006, 08:23 AM
فکر کنم اگه DVD بزاری داخلش موقع FORMAT READ بتونه DVD رو نشون من امتحان نکردم اما تو 2 تا تاپیک پایین تر دوستان نوشتن که DVD و غیره رو بعنوان لوازم جانبی ازش می شه استفاده کرد راستی TV TUNER چکاری انجام می ده بنظر شما میشه کانال های تلوزیون رو باهاش گرفت بنظر شما این امکان رو داره که LCD بشه بهش نصب کرد؟
در مورد ASL اش چی می دونید؟

zik1383
26 March 2006, 08:56 AM
من که فکر نمی کنم بشه

pouya system
26 March 2006, 01:15 PM
asl اين دستگاه يه سنسوره كه با توجه به ميزان حساسيتي كه توي منوش براش تعيين كرديد . به محض ايجاد تغيير در تراكم و فشار هواي داخل ماشين ( مثل باز بودن پنجره و وارد شدنه يه نسيم ) . در ميزان صداي هد يونيت شما تغييراتي ايجاد ميكنه و صدا رو كم و زياد ميكنه . يه چيزي تو مايه هاي auto equalizer هستش .
ولي از نظر من خوشايند نيست . چون بدون اراده شما صدارو تا حد ريپ زدن ساب و باندات بالا ميبره. مگر اينكه بخواي ماشينتو يه جاي ديگه پارك كني و براي رو كم كني اينكارو كني:icon_excl

pedrambade
26 March 2006, 01:27 PM
رو بعضی مدلهای پایونیر می شه screen server ها رو تغییر داد بنظر شما برای 7750 نمی شه این کار و کرد؟

feryfrt
26 March 2006, 02:21 PM
رو بعضی مدلهای پایونیر می شه screen server ها رو تغییر داد بنظر شما برای 7750 نمی شه این کار و کرد؟

من که فکر نکنم بشه :icon_surp
http://www.oel-downloads.co.uk/

zik1383
26 March 2006, 05:01 PM
asl اين دستگاه يه سنسوره كه با توجه به ميزان حساسيتي كه توي منوش براش تعيين كرديد . به محض ايجاد تغيير در تراكم و فشار هواي داخل ماشين ( مثل باز بودن پنجره و وارد شدنه يه نسيم ) . در ميزان صداي هد يونيت شما تغييراتي ايجاد ميكنه و صدا رو كم و زياد ميكنه . يه چيزي تو مايه هاي auto equalizer هستش .
ولي از نظر من خوشايند نيست . چون بدون اراده شما صدارو تا حد ريپ زدن ساب و باندات بالا ميبره. مگر اينكه بخواي ماشينتو يه جاي ديگه پارك كني و براي رو كم كني اينكارو كني:icon_excl

دوست عزیز اینی که گفتی تنظیماتش چه جوریه یکمی بیشتر توضیح بدید

BloodReza
26 March 2006, 05:21 PM
asl اين دستگاه يه سنسوره كه با توجه به ميزان حساسيتي كه توي منوش براش تعيين كرديد . به محض ايجاد تغيير در تراكم و فشار هواي داخل ماشين ( مثل باز بودن پنجره و وارد شدنه يه نسيم ) . در ميزان صداي هد يونيت شما تغييراتي ايجاد ميكنه و صدا رو كم و زياد ميكنه . يه چيزي تو مايه هاي auto equalizer هستش .
ولي از نظر من خوشايند نيست . چون بدون اراده شما صدارو تا حد ريپ زدن ساب و باندات بالا ميبره. مگر اينكه بخواي ماشينتو يه جاي ديگه پارك كني و براي رو كم كني اينكارو كني
من اینو حس کردم ولوم شده رو 3 بوده یه دفه صداش خیلی میره بالا به اندازه 10 میشه ! جالب بود

در جواب دوستمون باید بگم 7750 قابلیت اضافه کردن demo نداره(تاپیکش هست )

zik1383
26 March 2006, 06:37 PM
من اینو حس کردم ولوم شده رو 3 بوده یه دفه صداش خیلی میره بالا به اندازه 10 میشه ! جالب بود

)

بابا یکی هم به ما یاد بده چه طوری درست کنیم
ما که مثل شما همه چیز رو نمی دونیم

pouya system
26 March 2006, 08:48 PM
دوست عزیز اینی که گفتی تنظیماتش چه جوریه یکمی بیشتر توضیح بدید
عزیز
کاری نداره که
یه امتحانی بکن.بهش میکن سنسور asl. برو تو منوی audio و گزینه asl رو با یه کلیک جوی استیک پخشت فعال کن . حساسیت اون هم خودش درجه بندی داره . مثل Low , Mediom , High , ... . برای اینکه زودتر به نتیجه برسی بزارش رو High و صدای پخشتو هم کم کن ( تا حدی که کمی بشنویش) . حالا پنجره ماشینتو باز بزار و بیرون ماشینت بایست . بعد از چند لحظه با جریان هوا که کم و زیاد بشه , صداش هم بدون تغییر ولوم بالا و پایین میشه .
امیدوارم که به نتیجه برسی. :icon_cool

zik1383
28 March 2006, 10:37 AM
عزیز
کاری نداره که
یه امتحانی بکن.بهش میکن سنسور asl. برو تو منوی audio و گزینه asl رو با یه کلیک جوی استیک پخشت فعال کن . حساسیت اون هم خودش درجه بندی داره . مثل Low , Mediom , High , ... . برای اینکه زودتر به نتیجه برسی بزارش رو High و صدای پخشتو هم کم کن ( تا حدی که کمی بشنویش) . حالا پنجره ماشینتو باز بزار و بیرون ماشینت بایست . بعد از چند لحظه با جریان هوا که کم و زیاد بشه , صداش هم بدون تغییر ولوم بالا و پایین میشه .
امیدوارم که به نتیجه برسی. :icon_cool

با سلام
دوست عزیز من رفتم و این کار رو کردم روی high هم گذاشتم ولی هیچی نشد
بعد رفتم روی ساب ساب عکسش ساب برعکس شد هر کاری کردم عکسش سر بالا بشه نشد فقط دو گزینه داشت ساب خاموش ساب سر بالا
حالا چی کار کنم
در ضمن اینکه می گه ساب خاموش اینکه هیچ تاثیری نداره

pedrambade
28 March 2006, 10:51 AM
با سلام
دوست عزیز من رفتم و این کار رو کردم روی high هم گذاشتم ولی هیچی نشد
بعد رفتم روی ساب ساب عکسش ساب برعکس شد هر کاری کردم عکسش سر بالا بشه نشد فقط دو گزینه داشت ساب خاموش ساب سر بالا
حالا چی کار کنم
در ضمن اینکه می گه ساب خاموش اینکه هیچ تاثیری نداره
پویا آدرس خوبی بهت داد چطور نشد برو تو audio بعدش گزینه ASL بعد کلیک رو ریموت که ON بشه بعدش با جهت بالا پایین یا چپ و راست موتونی LOW یا HIGH یا غیره تنظیمش کنی.
ببین باید از منوی پخشت جهت ها رد ببینی گوشه پایین سمت راست منو تمامی جهت ها رو که یه آبشن می تونه داشته باشه نشون می ده مثلا LOUD رو تو 4 حالت با فشار دایره روی ریموت حالت ON با فشار روی بالای ریموت LOW باز هم فشار روی دایره ریموت MID و باز هم فشار HIGH

فکر کنم یکم دقت تو انتخاب آبشنها و استفاده مناسب و دقیق از ریموت می تونی به بیشتر امکانات دست پیدا کنی
:icon_cool

shabow
28 March 2006, 11:41 AM
سلام دوستان منم ضبطم 7750 هست ضبط خوبيه و سيستم ASL شم بخوبي كار مي كنه ولي جديدا دوتا مشكل پيدا كرده اولي در eject كردن هست و موقعي كه مي خواد سي دي بده بيرون گير مي كنه و بايد با دست كمكش
كرد البته با يكي از سي دي ها اين مشكلو نداره و بعضي موقعام خوب كار ميكنه اما جديدا بدتر شده يه ضبط پايونير ديگه هم داشتيم اين مشكلو پيدا كرد دادمش تامير البته تامير گاه خودش نبردم دومين مشكل اين هست كه وقتي
CD RW درش قرار ميدم نميتونه بخونه و ERRORE 11 ميده . سي دي هم بارها پاك كردم و دوباره رايت كردم و با سرعت هاي مختلف ولي مشكل حل نشد .خواستم بدونم بقيه دوستان اين مشكللاتو نداشتن و چه راه حلي پيش نهاد مي كنند . ؟

pedrambade
28 March 2006, 11:48 AM
سلام دوستان منم ضبطم 7750 هست ضبط خوبيه و سيستم ASL شم بخوبي كار مي كنه ولي جديدا دوتا مشكل پيدا كرده اولي در eject كردن هست و موقعي كه مي خواد سي دي بده بيرون گير مي كنه و بايد با دست كمكش
كرد البته با يكي از سي دي ها اين مشكلو نداره و بعضي موقعام خوب كار ميكنه اما جديدا بدتر شده يه ضبط پايونير ديگه هم داشتيم اين مشكلو پيدا كرد دادمش تامير البته تامير گاه خودش نبردم دومين مشكل اين هست كه وقتي
CD RW درش قرار ميدم نميتونه بخونه و ERRORE 11 ميده . سي دي هم بارها پاك كردم و دوباره رايت كردم و با سرعت هاي مختلف ولي مشكل حل نشد .خواستم بدونم بقيه دوستان اين مشكللاتو نداشتن و چه راه حلي پيش نهاد مي كنند . ؟
دوست عزیزم من هم چند وقتی هست این HU رو دارم اما به این مشکل بر نخوردم اما پبشنهادم به شما این هست که ته دفترچه راهنمای پخش یه جدولی هست که انواع مشکلات پیشبینی شده و احتمالی و ERORR ها و چگونگی رفع اونها رو توش نوشته مثلا کلیه ERORR ها رو با شماره نوشته و جلوش توضیح داده که چطوری میشه رفعش کرد یه سری به دفترچه بزن شاید مشکلت رفع بشه.:icon_excl

zik1383
28 March 2006, 12:02 PM
پویا آدرس خوبی بهت داد چطور نشد برو تو audio بعدش گزینه ASL بعد کلیک رو ریموت که ON بشه بعدش با جهت بالا پایین یا چپ و راست موتونی LOW یا HIGH یا غیره تنظیمش کنی.
ببین باید از منوی پخشت جهت ها رد ببینی گوشه پایین سمت راست منو تمامی جهت ها رو که یه آبشن می تونه داشته باشه نشون می ده مثلا LOUD رو تو 4 حالت با فشار دایره روی ریموت حالت ON با فشار روی بالای ریموت LOW باز هم فشار روی دایره ریموت MID و باز هم فشار HIGH

فکر کنم یکم دقت تو انتخاب آبشنها و استفاده مناسب و دقیق از ریموت می تونی به بیشتر امکانات دست پیدا کنی
:icon_cool


دوست عزیز
من این کارها رو انجام داده بودم ولی فایده ای نداشت
چی کار کنم

feryfrt
28 March 2006, 12:04 PM
سلام دوستان منم ضبطم 7750 هست ضبط خوبيه و سيستم ASL شم بخوبي كار مي كنه ولي جديدا دوتا مشكل پيدا كرده اولي در eject كردن هست و موقعي كه مي خواد سي دي بده بيرون گير مي كنه و بايد با دست كمكش
كرد البته با يكي از سي دي ها اين مشكلو نداره و بعضي موقعام خوب كار ميكنه اما جديدا بدتر شده يه ضبط پايونير ديگه هم داشتيم اين مشكلو پيدا كرد دادمش تامير البته تامير گاه خودش نبردم دومين مشكل اين هست كه وقتي
CD RW درش قرار ميدم نميتونه بخونه و ERRORE 11 ميده . سي دي هم بارها پاك كردم و دوباره رايت كردم و با سرعت هاي مختلف ولي مشكل حل نشد .خواستم بدونم بقيه دوستان اين مشكللاتو نداشتن و چه راه حلي پيش نهاد مي كنند . ؟

درمورد اینکه سی دی رو بزور کمکش میکنی تا در بیاد منم این مشکلو تو 8650 دارم و یه بار با موچین یه پنبه بستم دورش و الکلی کردم و اون قسمت مکششو خیلی جرم گرفته بود تمیز کردم . ولی سی دی هایی که تاب داشته باشن رو امتحان کردم اونارم به این شکل نصفه کاره میده بیرون . فعلا که آزاری نداره اگه دوباره بشه میدم یه سرویسش بکنن و ایرادشو بگیرن . ولی بیشتر فکر کنم همون جرم و چربی گرفتگی قسمت مکش سی دی باشه:icon_surp

zik1383
28 March 2006, 12:17 PM
راستی دوستان دکمه att روی ریموت کنترل چیه
بعد اینکه ساب رو چپه می کنی و خاموش و راسته می کنیم تاپیرش چیه

حامدگلشن
28 March 2006, 12:32 PM
سلام دوستان منم ضبطم 7750 هست ضبط خوبيه و سيستم ASL شم بخوبي كار مي كنه ولي جديدا دوتا مشكل پيدا كرده اولي در eject كردن هست و موقعي كه مي خواد سي دي بده بيرون گير مي كنه و بايد با دست كمكش
كرد البته با يكي از سي دي ها اين مشكلو نداره و بعضي موقعام خوب كار ميكنه اما جديدا بدتر شده يه ضبط پايونير ديگه هم داشتيم اين مشكلو پيدا كرد دادمش تامير البته تامير گاه خودش نبردم دومين مشكل اين هست كه وقتي
CD RW درش قرار ميدم نميتونه بخونه و ERRORE 11 ميده . سي دي هم بارها پاك كردم و دوباره رايت كردم و با سرعت هاي مختلف ولي مشكل حل نشد .خواستم بدونم بقيه دوستان اين مشكللاتو نداشتن و چه راه حلي پيش نهاد مي كنند . ؟
در مورد خروج سيدي به شكل نصفه تمامي پخش هاي پايونيير بعد ار مدت زماني در حدود 1 سال (بسته به نوع و مقدار استفاده) داراي چنين مشكلي ميشن
در بعضي موارد هم مشكل از جنس نامرغوب سي دي ها هست كه در اثر چرخش داخل پخش و گرما تاب بر ميداره و در هنگام خروج با مشكل مواجه ميشه
در مورد سيدي هاي RW من تاحالا با چنين مشكلي برخورد نكردم و بدون مشكل كار ميكنه شايد تا حالا 20 بار هم پاك كرده باشم و مجدد روش رايت كرده باشم

راستی دوستان دکمه att روی ریموت کنترل چیه
بعد اینکه ساب رو چپه می کنی و خاموش و راسته می کنیم تاپیرش چیه
در مور سوال اول دگمه ATT براي كم كردن صدا به طور ناگهاني هست به عنوان مثال شما ولومت روي 25 هست بازدن دگمه ATT ولوم شما به عددي در حدود 10 كاهش پيدا ميكنه البته رو ولوم هاي مختلف مقدارش متغير هست
در صورت فشار دادن مجدد ATT ولوم شما به حالت قبل بر ميگرده
در مورد سوال دوم شما در صورتي كه ساب داشته باشين موثر هست ساب در حالت حركت در زماني كه به جلو مياد صدا توليد ميكنه حالا شما وقتي اونو برعكس يا همون REVERSE ميكنين وقتي به داخل ميره صدا توليد ميكنه
تفاوتش رو فركانس توليديشه

BloodReza
28 March 2006, 02:02 PM
دوست عزیز
من این کارها رو انجام داده بودم ولی فایده ای نداشت
چی کار کنم
حتمن موقعیتش پیش نیومده که اتفاق بیفته

zik1383
28 March 2006, 05:23 PM
حتمن موقعیتش پیش نیومده که اتفاق بیفته


خوب موقعیتش رو چه طوری تعیین کنم
در رو باز کردم ماشین رو تکون دادم بازم فایده نداشت

pouya system
29 March 2006, 02:59 AM
خوب موقعیتش رو چه طوری تعیین کنم
در رو باز کردم ماشین رو تکون دادم بازم فایده نداشت
همچین چیزی امکان نداره . یعنی باید کار کنه . مگر در 3 حالت .
1- asl فعال نباشه ( که گفتی حتی روی High گذاشتیش:icon_eek: )
2-تو اون لحظه باید جابه جائی تراکم هوای توی ماشین صورت بگیره (نه اینکه ماشینو تکون بدی . باید سنسور پخشت اونو احساس کنه نه ماشینت:icon_arro:icon_neut )
3-سنسوره پخشت ایراد داره
حالا خودت جستجو کن ببین ایراد پخشت پیه؟
:icon_cool

pouya system
29 March 2006, 03:08 AM
با سلام
دوست عزیز من رفتم و این کار رو کردم روی high هم گذاشتم ولی هیچی نشد
بعد رفتم روی ساب ساب عکسش ساب برعکس شد هر کاری کردم عکسش سر بالا بشه نشد فقط دو گزینه داشت ساب خاموش ساب سر بالا
حالا چی کار کنم
در ضمن اینکه می گه ساب خاموش اینکه هیچ تاثیری نداره
برای Normal کردن حالت سابهات. برو دکمه SWرو روی فیس پخشت بزن و بعد برو رو ساب و با جوی استیک کلیک سمت راست یا چپ بکن.

BloodReza
29 March 2006, 06:59 AM
اون روز باد شدیدی میومد ولوم رو 3 بود من هم شیشه ها رو داده بودم پایین تا باد شروع به وزش میکرد صدا هم فورن خیلی بلند میشد

shabow
30 March 2006, 07:51 AM
دوستان از راهنمایی شما سپاسگذارم .

zik1383
31 March 2006, 11:29 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز
من که هر کاری کردم asl کار نکرد
حالا چند تا سوال دارم
وقتی که پخش خاموش است و دکمه مولتی کنترل را می زنیم از منویی که می اید
dimmer
sw control
mute
reverse mode
ever-scroll
و در قسمت خود فانشن
loud
compression
search mode
لطفآ کار هر یک از این گزینه ها رو به بگویید

pouya system
1 April 2006, 02:22 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
من که هر کاری کردم asl کار نکرد
حالا چند تا سوال دارم
وقتی که پخش خاموش است و دکمه مولتی کنترل را می زنیم از منویی که می اید
dimmer
sw control
mute
reverse mode
ever-scroll
و در قسمت خود فانشن
loud
compression
search mode
لطفآ کار هر یک از این گزینه ها رو به بگویید
dimer وقتی فعال باشه به محض روشن شدنه چراغهای کوچیک ماشین(سکن) نور LCD پخشت کم میشه. ( تو پایونیرها , نورش زیاد کم نمیشه)
sw control مربوط به تنظیماته ساباته . اینکه فقط به خروجی ساب پخشت ساب وصل باشه یا اینکه خروجی های RC باندای عقبو هم LPF کنی برای گرفتنه 2 تا خروجیه استریویه ساب.
Mute مربوط به سیستمی میباشه که تو ایران نیست ازش . وقتی موبایلتون زنگ میخوره , صدای پخش قطع میشه.
reverse mode مربوط به آپشنه ساب معکوس یا Reverse Sub است .اگه خاموشش کنی دیگه نمیتونی توی منوی Audio در قسمته تنظیماته سابات از گزینه Reverse Subاستفاده کنی.
ever scroll : ( اینو خودمم نمیدونم ) :icon_razz :icon_neut
Loud هم خوب معلومه دیگه . مربوط به تنظیماته طنینه صدای پخشته.
اون دوتای دیگه رو هم شرمنده :icon_neut

حامدگلشن
3 April 2006, 12:07 PM
dimer وقتی فعال باشه به محض روشن شدنه چراغهای کوچیک ماشین(سکن) نور LCD پخشت کم میشه. ( تو پایونیرها , نورش زیاد کم نمیشه)
sw control مربوط به تنظیماته ساباته . اینکه فقط به خروجی ساب پخشت ساب وصل باشه یا اینکه خروجی های RC باندای عقبو هم LPF کنی برای گرفتنه 2 تا خروجیه استریویه ساب.
Mute مربوط به سیستمی میباشه که تو ایران نیست ازش . وقتی موبایلتون زنگ میخوره , صدای پخش قطع میشه.
reverse mode مربوط به آپشنه ساب معکوس یا Reverse Sub است .اگه خاموشش کنی دیگه نمیتونی توی منوی Audio در قسمته تنظیماته سابات از گزینه Reverse Subاستفاده کنی.
ever scroll : ( اینو خودمم نمیدونم ) :icon_razz :icon_neut
Loud هم خوب معلومه دیگه . مربوط به تنظیماته طنینه صدای پخشته.
اون دوتای دیگه رو هم شرمنده :icon_neut
فكر كنم ever scroll در صورت on بودن اطلاعات مربوط به آهنگ مثل اسم خاننده يا اسم آهنگ رو در صورتي كه تعداد كاراكتر هاش زياد باشه و تو صفحه جا نشه رو Scroll ميكنه تا بتونه به طور كامل نشونش بده و اين عمل رو هر چند ثانيه يك بار تكرار ميكنه

BloodReza
4 April 2006, 07:42 AM
وقتی که ظبط روشن هست و ماشین خاموش در همون حالت روشنی ظبط ماشین رو که روشن میکنی چند لحظه هم ظبط خاموش و دوباره روشن میشه(البته این همه ظبط ها هست)
خاستم ببینم این برای ظبط مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ و آسیبی براش نداره؟

romeo_1593
4 April 2006, 08:06 AM
وقتی که ظبط روشن هست و ماشین خاموش در همون حالت روشنی ظبط ماشین رو که روشن میکنی چند لحظه هم ظبط خاموش و دوباره روشن میشه(البته این همه ظبط ها هست)
خاستم ببینم این برای ظبط مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ و آسیبی براش نداره؟

نه مشکلی نداره در حقیقت چون ماشین برق زیادی برای روشن شدن میخواد و این باعث نوسان میشه برق ضبط قطع میشه و صرف روشن شدن و چک کردن سیستمهای اتومبیل ( در اتومبیل های انژکتوری ) میشه و پس از اون دوباره برق ضبط وصل میشه . این برای امنیت هم ضبط و هم ماشین خوبه اتفاقا .

Farbod.E
11 April 2006, 11:12 PM
دوستان عزیز اگر سئوال ما تکراریه ما رو ببخشید :
آقا این LPF و HPF چه صیغه ای هست که Pioneer انقدر بهش می نازه ؟

BloodReza
12 April 2006, 06:55 AM
یه تجربه رو بهتون بگم یه وقت فکر نکنید ظبطتون خراب شده(البته شاید خنده دار باشه)
وقتی سیدی داخل ظبط نیست هیچکدوم از دکمه های مربوط به پخش سیدی کار نمیکنن چه از روی ریموت چه از روی ظبط مثل دیگه ظبط با زدن دکمه سیدی روشن نمیشه حتی یه پیغام مبنی بر اینکه سیدی داخال ظبط نیست هم داده نمیشه
این مشکل منو یه روز سر کار گذاشت!

حامدگلشن
12 April 2006, 10:50 AM
دوستان عزیز اگر سئوال ما تکراریه ما رو ببخشید :
آقا این LPF و HPF چه صیغه ای هست که Pioneer انقدر بهش می نازه ؟
HPF يا همونHigh Pass Filter يا معادل فارسي فيلتر بالا گذر براي فيلتر كردن فركانسهاي مثلن پايين تر از 80 به كار ميره كه اين رنج فركانسي به باندها نرسه و صدا ديستورت نشه و اختلال تو كارش ايجاد نكنه
LPF يا همون Low Pass Filter يا معادل فارسي فيلتر پايين گذر براي فيلتر كردن فركانسهاي مثلن بالا تر از 80 به كار ميره كه اين رنج فركانسي به ساب نرسه چون ساب كارش توليد فركانسهاي پايينه
در ضمن اين LPF و HPF رو در مجموع بهش X-over هم ميگن و مختص هد يونت و آمپهاي پايونيير نيست بلكه همه برندها از اين تكنولوژي استفاده ميكنن ولي پايونيير اين امكان رو روي هد يونيت هاي ارزون قيمتش گذاشته ولي مثلن JVC روي هد يونيت هاي ارزون قيمتش چنين امكاناتي رو نداره
اميدوارم توضيحاتم كامل بوده باشه:icon_cool

zik1383
15 April 2006, 08:23 AM
با سلام
دوستان dimmer پلیر من کار نمی کنه چی کار باید بکنم مدلش هم 7750 است

kourosh69
15 April 2006, 11:32 AM
با سلام
دوستان dimmer پلیر من کار نمی کنه چی کار باید بکنم مدلش هم 7750 است

دوست گرامی :

برای استفاده از این ویژگی باید به ترتیب زیر عمل نمایید ( چون عنوان نکردید که فعال کردن Dimmer رو بلدید یا نه کامل توضیح می دم )

ابتدا در حالتی که HU خاموش هست جوی ستیک رو برای 3 ثانیه به فشار داده و نگه دارید
وارد منوی تنظیمات می شوید که احتمالن روی تنظیم ساعت است
با چرخاندن جوی ستیک در جهت عقربه ساعت یا خلاف آن منوی Dimmer رو پیدا کنید ، در زیر نوشته دیمر وضعیت آن به صورت ON و یا OFF وشته شده
در صورتیکه OFF هست ( حالت پیش فرض ) با فشردن جوی ستیک وضعیت آن رو به حالت ON تغییر دهید
برای خروج از این تنظیمات می توانید کلید LIST رو فشار داده و یا چند ثانیه ای HU رو به حال خود رها کنید تا از این منو خارج شود

شاید بدونید ولی باز هم من عرض می کنم که این گزینه برای کم شدن شدت نور صفحه نمایشگر HU پس از روشن کردن چراغها هست

zik1383
17 April 2006, 01:51 AM
دوست گرامی :

برای استفاده از این ویژگی باید به ترتیب زیر عمل نمایید ( چون عنوان نکردید که فعال کردن Dimmer رو بلدید یا نه کامل توضیح می دم )

ابتدا در حالتی که HU خاموش هست جوی ستیک رو برای 3 ثانیه به فشار داده و نگه دارید
وارد منوی تنظیمات می شوید که احتمالن روی تنظیم ساعت است
با چرخاندن جوی ستیک در جهت عقربه ساعت یا خلاف آن منوی Dimmer رو پیدا کنید ، در زیر نوشته دیمر وضعیت آن به صورت ON و یا OFF وشته شده
در صورتیکه OFF هست ( حالت پیش فرض ) با فشردن جوی ستیک وضعیت آن رو به حالت ON تغییر دهید
برای خروج از این تنظیمات می توانید کلید LIST رو فشار داده و یا چند ثانیه ای HU رو به حال خود رها کنید تا از این منو خارج شود

شاید بدونید ولی باز هم من عرض می کنم که این گزینه برای کم شدن شدت نور صفحه نمایشگر HU پس از روشن کردن چراغها هست

با سلام
دوست عزیز من این کارها را انجام داده بودم ولی dimmer کار نمی کنه چی کار باید بکنم؟

kourosh69
17 April 2006, 09:50 AM
با سلام
دوست عزیز من این کارها را انجام داده بودم ولی dimmer کار نمی کنه چی کار باید بکنم؟

دوست گرامی :

با اینکه من توی این زمینه متخصص نیستم ولی به نظر می رسه ، ارتباط HU شما با سیستم سیم کشی ( wirring ) اتومبیل شما صحیح انجام نشده .

بهتره به نصاب مراجعه کنید و بخواین براتون درستش کنه و یا این امکان رو فعال کنه .

BloodReza
3 May 2006, 05:32 AM
من جدیدن هر سیدی که وارد پخش میکنم سیدی گرم بیرون میاد یعنی سیدی حرارت داره اولش گفتم شاید سیدی ها کثیف باشن تو خوندنش اشکال داره ولی سیدی های تمیز و باکیفیت هم این مشکلو داشتن
به نظر شما این عادیه یا ببرم نشونش بدم

feryfrt
3 May 2006, 09:13 AM
من جدیدن هر سیدی که وارد پخش میکنم سیدی گرم بیرون میاد یعنی سیدی حرارت داره اولش گفتم شاید سیدی ها کثیف باشن تو خوندنش اشکال داره ولی سیدی های تمیز و باکیفیت هم این مشکلو داشتن
به نظر شما این عادیه یا ببرم نشونش بدم

آدم خودش تو ماشین میپزه اونوقت CD توی اون Head Unit نپزه :icon_eek: ماله منم همین طوره .

kourosh69
3 May 2006, 11:16 AM
من جدیدن هر سیدی که وارد پخش میکنم سیدی گرم بیرون میاد یعنی سیدی حرارت داره اولش گفتم شاید سیدی ها کثیف باشن تو خوندنش اشکال داره ولی سیدی های تمیز و باکیفیت هم این مشکلو داشتن
به نظر شما این عادیه یا ببرم نشونش بدم

سیستم من هم همین طوریه ، از اولش هم همین طور بود ، باید طبیعی باشه .:icon_cool

Farbod.E
3 May 2006, 04:28 PM
به نظر من هم این قضیه 100% طبیعیه . شما اگر CD یا حتی DVD را در هر دستگاهی بزارین بعد از گذشت چند ساعت حسابی گرم میشه ! حتی توی CD-Rom هم این اتفاق میفته یا حتی در یک Hi-Fi خانگی ! علت هم احتمالا باید به خاطر تابش ممتد لنز بر روی CD باشه !

BloodReza
5 May 2006, 02:38 PM
جوی استیک ظبط من دیروز عصر سالم داشت کار میکرد راحت volume رو کم و زیاد میکرد(میدونید که فقط کافیه بچرخونید)
ولی دیشب دیدم که جوی استیک برای کم و زیاد کردن میچرخه ولی صدا کم و زیاد نمیشه یعنی قیمت چرخش از کار فاتاده یکم باهاش ور رفتم دیدم باید یه کم فشار بدی تو بعد بچرخونی ولی حالت اصلیش همینه که راحت با چرخش ولوم رو کم و زیاد کنه
مشکل از چیه؟ ببرم نشونش بدم؟

pouya system
5 May 2006, 02:51 PM
رضا جان
اینم آخر و عاقبته رو دادن به بچست دیگه تو بازاره ساخت ( چین و بازاره تقلبی)
دوستای تاجرمون برای سوده بیشتر اینکارا رو میکنن. ضمنا" یه چیزی بگم شاخت در میاد . اینجا خریدارای بزرگه تهران و اصفهان و شهرای بزرگ میان و جنسای تقلبی (چینی) پایونییر رو از بندرای جنوبی مثله گناوه , بدونه برچسبه گارانتی میخرن و میگن که میرن رو اونا برچسبه گارانتی میزنن و با قیمته بالاتر میفروشن . دیگه اون روزگار نیست که بگی یه جنس چندتا دست گشته و گرونتر شده . حالا جنسا چندتا دست که میگردن تقلبی تر و گرونتر میشن . این روزا دیگه نمیشه به چشمات هم اعتماد کنی.:icon_mad:

nadersport
5 May 2006, 04:01 PM
جوی استیک ظبط من دیروز عصر سالم داشت کار میکرد راحت volume رو کم و زیاد میکرد(میدونید که فقط کافیه بچرخونید)
ولی دیشب دیدم که جوی استیک برای کم و زیاد کردن میچرخه ولی صدا کم و زیاد نمیشه یعنی قیمت چرخش از کار فاتاده یکم باهاش ور رفتم دیدم باید یه کم فشار بدی تو بعد بچرخونی ولی حالت اصلیش همینه که راحت با چرخش ولوم رو کم و زیاد کنه
مشکل از چیه؟ ببرم نشونش بدم؟
بديه اين هد يونيتها مثل P1Y و 7750 و كلن مدلهايي كه همه كارشون با يه scroll هستش همينه يكم باهاش بد تا كني خراب ميشه اكه هديونيتت گارانتيه بده درست كنن چيزه خاصي نيست .



اینم آخر و عاقبته رو دادن به بچست دیگه تو بازاره ساخت ( چین و بازاره تقلبی)
دوستای تاجرمون برای سوده بیشتر اینکارا رو میکنن. ضمنا" یه چیزی بگم شاخت در میاد . اینجا خریدارای بزرگه تهران و اصفهان و شهرای بزرگ میان و جنسای تقلبی (چینی) پایونییر رو از بندرای جنوبی مثله گناوه , بدونه برچسبه گارانتی میخرن و میگن که میرن رو اونا برچسبه گارانتی میزنن و با قیمته بالاتر میفروشن . دیگه اون روزگار نیست که بگی یه جنس چندتا دست گشته و گرونتر شده . حالا جنسا چندتا دست که میگردن تقلبی تر و گرونتر میشن . این روزا دیگه نمیشه به چشمات هم اعتماد کنی:icon_mad:

پويا جان شما تا حالا هديونيت تقلبي پاييونير ديدي؟!
منظورم اينه كه دقيقن نوشته باشه Pioneer و مدلش و قيافشم مثل اصلش باشه.
من كه تا حالا حتي تو گناوه و ديلم هم نديدم .
ديدم بعضياشونو اما يا pioneer رو اشتباه نوشتن يا اصلن قيافه اون هديونيت شبيه اصليا نيست و يا اينكه مثلن هد يونيته روش زده 5750 اما شبيه 4750 است .كلن تقلبياي هديونيت هاي پايونير خيلي تابلو هستن.من كه تا حالا نديدم تقلبي باشه و دقيقن مثل همون اصله باشه از همه نظر:icon_cool

BloodReza
5 May 2006, 10:35 PM
من اتفاقن باهاش بد تا نمیکنم همیشه از ریموت اصتفاده میکنم مگه اینکه فوری بخام کم و زیاد کنم یا ریموت رو پام نباشه
حالا این تعمیر جوی استیک چقدر خرج رو دستم میزاره

راستی 7750 من made in thailand هست ماله شماها چطور؟

Farbod.E
5 May 2006, 11:35 PM
کلا جوی استیک یک کلید چند جهته است که با توجه به نوع کاربرد و شرایط استفاده حالتهای مختلفی داره .
در سیستمهای الکتونیکی قدیمی جوی استیک کاربرد فراوانی داشت . به محض معرفی تکنولوژی Finger Touch جوی استیک کاملا از صحنه طراحی خارج میشود و بار دیگر توسط چند شرکت تولید کننده لوازم الکترونیکی به جایگاه مطلوبی میرسه !
هیچگاه نباید فراموش کرد که جوی استیک کلیدی مکانیکی - الکتریکی است و طبیعتا در اثر استفاده نادرست یا حتی در اثر نامساعد بودن شرایط محیط ( نفوذ گرد و غبار ) کارایی خود را از دست خواهد داد یا با مشکل کار خواهد کرد .
دوست عزیزم BloodReza این مشکل رو من با تلفنم داشتم و نهایتا هم با تمییز کردن Contact ها مشکلم حل شد . ولی در مجموع همیشه به یاد داشته باشید که جوی استیکها هیچگاه کلیدهای مناسبی نبوده و نیستند !