PDA

View Full Version : اكورا RSX

محمد رضا محمدي
3 November 2004, 02:58 PM
سلام دوستان ....
همان طور كه ميدانيد برتري . توان و قابليت اعتماد خوردرو هاي هوندا در جهان مثال زدني است .. بخش آمريكايي كمپاني هوندا .. آكورا نام دارد كه به ساخت خودرو هايي موفق و با كيفيت دربازار آمريكا مشهور است به طوري كه هم اكنون جز top10 هاي پرطرفدار محسوب ميشود

يكي از خوروهاي موفق اين كمپاني گونه ي كوپه ي اكورا rsx است كه در ادامه به معرفي آن ميپردازيم ..

موتور :2.0L
نوع خودرو : كوپه 4 نفره FWD
[Only registered and activated users can see links]
تعداد سوپاپ ها در هر سيلندر : 4
ظرفيت دقيق : 1998
ضريب كمپرس : 9.8.1
مصرف سوخت در شهر به كيلومتر بر هر گالن : 27
................. اتوبان ......................... : 33
وزن : 1220 kg
طول خودرو : 437 cm
عرض خودرو : 172 cm
ارتفاع خودرو : 139 cm
تاير ها : 205/55R16

اينم عكسش :

Top RPM
3 November 2004, 09:48 PM
ماشين خوبيه. چند تا مشكل به نظر من اومد:

ارتفاعش زياده. البته با توجه به اينكه ماشين اسپرته. اگر پايين تر بود يا فلاپ هاي بلند تري داشت چند تا خوبي داشت: شتاب و تاپ اسپيد بهبود مي يافت. خوشگل تر مي شد. الان دل و روده ي ماشين معلومه. هندلينگش هم خيلي بهتر مي شد.

قدرتش خوبه اما گشتاور خيلي پاييني داره پس نمي تونه شتاب خيلي خوبي داشته باشه

محمد رضا محمدي
4 November 2004, 12:22 PM
بله كاملا باهان موافقم ...
در گونه هاي اسپرت ارتفاع با نصب اسپويار هاي جديد و تعويض سيستم تعليق با نوع اسپرت حدود 3 cm كمتر شده ...

البته به نظر من در اين كلاس گزينه هاي بهتري همچون هيونداي تيبورون و ميتسوبيشي اكليپس و ... وجود دارند كه اگر دوستان مايل باشند به بررسي مفصل آنها خواهيم پرداخت ..

Evanescence
4 November 2004, 06:05 PM
قدرتش خوبه اما گشتاور خيلي پاييني داره پس نمي تونه شتاب خيلي خوبي داشته باشه

گشتاورش بيش از حد پايينه حتي كمتر از 405 . قدرت موتور و گشتاورش به هم نميخورن . علتش چيه؟

po2ya
4 November 2004, 10:18 PM
نظرتوون راجع به يكسري بررسي ماشين هاي اسپرت چيه چيز جالبي ميتوونه بشه فقط با كمك دووستان! 8)

محمد رضا محمدي
5 November 2004, 02:13 AM
دوستان بايد بگم گشتاورش چندان هم كم نيست .... چون در اينجا به پاوند فيت هستش كه بايد به نيوتن متر تبديل بشه ....
راستش من فرمولش رو يادم رفته :P اگه ميشه يكي بگه ممنون ميشم :| :P

Evanescence
5 November 2004, 01:02 PM
دوستان بايد بگم گشتاورش چندان هم كم نيست .... چون در اينجا به پاوند فيت هستش كه بايد به نيوتن متر تبديل بشه ....
راستش من فرمولش رو يادم رفته اگه ميشه يكي بگه ممنون ميشم

اگر اين جوري باشه كه ديگه مساله حله. فكر كنم بايد در 1.7 يا 1.4 ضرب بشه . :roll: