View Full Version : به نظر شما خريد كارت صدا به صرفه است؟؟؟
X_Man
3 March 2006, 02:36 AM
به نظر شما با توجه به اينكه الان اكثر مادربورد ها كارت صداي Onboard دارن، خريد كارت صدا به صرفه است؟؟؟
Artemis
3 March 2006, 10:40 AM
سلام دوست عزیز
اگر شما بخواهید که با کام÷یوتر خود کار حرفه ای انجام بدید (مثل میکس آهنگ و ادیت ) بله به صرفه است ولی برای مصارف روزانه مثل گوش دادن آهنگ و... نه به صرفه نیست چون کارت صدای مادر برد جوابگو میباشد
Sx3D
3 March 2006, 10:42 AM
بستگی به مدل کارت صدایی داره که میخواهید بخرید
samuraii40
3 March 2006, 11:25 AM
اگر برای گوش کردن به موزیک و همچنین تماشای dvd و صدای سه بعدی و بازی کردن با کیفیت صدای بالا اهمیت میدید توصیه میشود.در غیر این صورت خیر.البته بازم برمیگرده به کاری که میخواهید با اون انجام بدید.من به شخصه کیفیت صدای onboard من رو راضی نمیکرد برای همین creative live گرفتم و از این انتخابم خیلی راضیم.تقاوتش رو الان احساس میکنم.البته باید اسپیکر خوب رو هم لحاظ کنید.
X_Man
3 March 2006, 12:26 PM
بستگی به مدل کارت صدایی داره که میخواهید بخرید
يعني چه مدلي به صرفه است؟ من با كامپوتر هر كار غير حرفه اي مي كنم، DVD، بازي، موسيقي،...
الان از كارت صداي onboard استفاده مي كنم مادربورد GIGABYTE من يك كارت صداي 8 كاناله (7.1) داره.
البته اسپيكر من (2.1) هست :icon_redf
OrBeL
3 March 2006, 02:26 PM
يعني چه مدلي به صرفه است؟ من با كامپوتر هر كار غير حرفه اي مي كنم، DVD، بازي، موسيقي،...
الان از كارت صداي onboard استفاده مي كنم مادربورد GIGABYTE من يك كارت صداي 8 كاناله (7.1) داره.
البته اسپيكر من (2.1) هست :icon_redf
شما یه zoltrix pro6 بگیر فکر کنم بس باشه
خروجی 6.1 channel
خروجی ساب
خروجی فیبر نوری و ... (s/pdif)
فقط 15 تا 18 هزار تومن .. 16 بیت هم هست
ارزش خرید داره
من کار میکس هم کردم با این حتی .. نویزش هم 80db هست
به نظر من مناسبه ..
یکم بیشتر خرج کنی کریتیو 24 بیتی میتونی بخری حدود 20 تا 25 تومن هست فکر کنم .. اسم مدلش یادم نیست ..
الان انبورد تو 8 بیت هست .. دیگه خودت حسابش رو بکن .. منم گیگا دارم و 8 کانال خروجی دارم ولی وقتی زولتریکس رو نصب کردم دفعه اول یاهو رو باز کردن صداش برام متفاوت بود .. حالا بقیش رو بگیر ..
ارزش داره یه 20 تومن براش پول بدی
همانطور که دوستمون گفتن اسپیکر خوب هم لازمه
الان یه خروجی رو برای front میدی یکی رو هم rear یکی رو هم ساب .. کیفییت عالی با دی وی دی
موفق باشید
Y@TA
26 April 2007, 04:30 AM
با سلام
جنای X_Man شما که خودت استادی !!!
جز در مواردی که شما استفاده حرفه ای از صدا بخواهید ، عملا خرید کارت صدا و پر کردن یه اسلت PCI کار اشتباه چه بسا بیهوده...
یا حق
TITANIUM3D
13 May 2007, 03:09 AM
اگر یه کارت از سری Audigy کریتیو بخرید چون خودش پردازشگر صدا داره بنابراین روی سی پی یو فشار کمتری میاد و پرفورمنس شما در بازی بیشتر میشه البته کیفیت بهتر صدا هم دارید
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.