View Full Version : کلیه محصولات سایپا در این تاپیک
HBN110
2 March 2006, 11:45 PM
سلام
من کارشناس ارشد خودرو هستم و تو سایپا کار میکنم ، خواهش میکنم هر سوالی در مورد محصولات سایپا دارید مطرح کنید تا اونجائی که توانایی دارم پاسخ میدم ، در ضمن میدونم خیلی از دوستان تبحر خاصی در زمینه خودرو دارن خواهش میکنم یاری کنن تا بتونیم به هم کمک کنیم
ممنون
HBN110
2 March 2006, 11:56 PM
ابتدا از تاریخچه سایپا شروع میکنیم
1345 تاسيس شركت
توليد ژيان
1347
1355 توليد رنو5
توليد وانت نيسان 1362
1371 توليد رنو 21
توليد پرايد 1372
1374 كسب رتبه اول كيفيت براي محصولات پرايد و نيسان
ISO9000 اخذ گواهينامه 1377
تبديل شدن به يك خودروساز فول رنج
1378 دريافت لوح سبز
آغاز توليد ون
توليد پرايد 5 درب در پارس خودرو
QS9000 دريافت گواهينامه
افتتاح كارخانه هاي شيشه ايمني و رينگ فولادي و طرح بلوك سيلندر و ميل لنگ 1380 آغاز توليد خودروهاي زانتيا- پيكاپ- FH12 ماكسيما و ولوو
Yonjeh
3 March 2006, 01:19 AM
سلام، من مي خواهم زانتيا بگيرم.
اول مي خواستم بدونم آيا زانتيا به قيمتش مي ارزه يا نه. فاكتورهايي مثل قدرت، شتاب، پايداري روي جاده، راحتي،ايمني و لذت رانندگكي مطرح هست.
من الان سمند ال اكس دارم و ازش راضي هستم. آيا زانتيا به تفاوت قيمت 10 ميليونياش ميارزد؟
علی بابا
3 March 2006, 02:20 AM
فروش قسطی زانتیا در سایپا هست یا نه؟
flipflop
3 March 2006, 03:40 PM
یه سوال داشتم. این پراید های هیدرولیک چطور هستن؟ می ارزه آدم به جای فرمان ساده هیدرولیکشو بگیره؟ واقعا نرمه یا فقط اسمش هیدرولیکه؟
config
3 March 2006, 03:54 PM
سلام
آیا سایپا ماشینای 3-5 ساله رو با نو عوض می کنه؟(پراید)
EbliiS
3 March 2006, 07:38 PM
سلام..اگه ميشه لطفا راجع به اين پرايدهاي گازسوز توضيح بدين و بگيد عملكرد موتور و در كل خود ماشين چطوره..ارزش داره بخري؟ و فروشش در كدوم نمايندگي انجام ميشه..ممنون..
aghdam
3 March 2006, 08:50 PM
لطفا در مورد پراید های با گیربکس اتوماتیک توضیح بدین که الان تولید میشه یا نه و قیمتشم اگه بگین ممنون می شم
negar1343
5 March 2006, 03:43 PM
سلام
من يک ريو خريده ام و از آن راضِی هستم فقط موردي بود که سئوال داشتم و آن اينکه آمپر بنزين حتي وقتي خاموش است پايين نمي آيد آيا اين طبيعي است و يا مشکل دارد و اگر مشکل دارد مشکا آن چيست؟
HBN110
7 March 2006, 12:26 PM
در مورد سوال دوست عزیزم یونجه باید عرض کنم که زانتیا به هیچ عنوان قابل مقایسه با زانتیا نیست ، زانتیا از نظر میدان دید ، استقامت(ایمنی در تصادف) ، راحتی در رانندگی ، قابلیت حرکت بر روی سه چرخ در صورت پنچر شدن ، قابلیت حرکت در جاده های خاکی ( تنظیم ارتفاع ) ، سرعت ، شتاب ، چسبندگی به جاده در سر پیچها و غیره .... بسیار بالاتر ار سمند است ، اگر شما 1 ساعت با زانتیا در جاده چالوس رانندگی کنید پی به صحت عرایض بنده خواهید برد . باز اگر سوالی داشتید من در خدمتم
HBN110
7 March 2006, 12:56 PM
در مورد سوال دوست خوبم علی بابا باید عرض کنم که قسمت فروش جدا از خود سایپا هست ، شما باید به نمایندگیها مراجعه کنید . خود سایپا ( کارخانه ) فروش اقساطی داره ولی به وسیله نمایندگیهای سایپا انجام میشه.
HBN110
7 March 2006, 01:13 PM
و اما در جواب سوال دوست عزیزم FlipFlop باید عرض کنم که فرمان هیدرولیک با فرمان معمولی خیلی فرق میکنه و مسلما خیلی نرمتر از فرمان معمولی هستش ، چون که در فرمان معمولی شما باید نیرو وارد کنید تا چرخها بچرخه و این نیرو در سرعتهای کم بیشتره یعنی شما باید بیشتر نیرو وارد کنید ولی در فرمان هیدرولیک این نیرو رو روغن هیدرولیک به چرخها وارد مکنه و شما فقط جهت فرمان رو تعیین میکنید ، یعنی به جای اینکه بیشتر تمرکز شما روی وارد کردن نیرو باشه ، روی تعیین جهت حرکت خودرو متمرکز میشه و این خودش باعث میشه که امنیت و راحتی راننده بیشتر بشه .سوال دیگه ای داشتید من در خدمتم .
HBN110
7 March 2006, 01:15 PM
دوست عزیز config جان باید عرض کنم که خیر سایپا همچین برنامه ای نداره
HBN110
7 March 2006, 01:20 PM
ابلیس جان بهتره بگیم پرایدهای دوگانه سوز ، مطمئنا بهتر از پراید بنزینی هست چون سیستم این پراید فرقی با پرایده دوگانه سوز نداره ولی از نظر اقتصادی خیلی بهتر از پرایده بنزینی هست ، از نظر آلودگی و اصطکاک هم بهتر از پراید معمولیه .
HBN110
7 March 2006, 01:22 PM
پراید با گیربکس اتوماتیک خیلی کم تولید میشه فکر میکنم سفارشی باشه یعنی اگر کسی سفارش بده تولید میشه . قیمتش هم احتمالا 300000 تومان گرونتره .
HBN110
7 March 2006, 01:25 PM
ضمن عرض تبریک خدمت دوست خوبم نگار بابت خرید ریو ، باید عرض کنم که احتمالا شناور بنزین شما گیر کرده و به احتمال قوی با چند تا تقه زدن به باک درست میشه ، شما باید با چکش ضربات نرم و پیاپی به بدنه باک بزنید اگه درست شد که خدا رو شکر ولی اگه نشد باید به نمایندگی مراجعه کنید تا گیج بنزین رو عوض کنن .
rezaps
7 March 2006, 02:32 PM
دوست خوب اگه ممکنه درباره زانيتا اس ايکس 2000 در باره ميزان ارز بري ، در صد قطعات وارداتي،
و اينکه قطعات داخلي رو کي و کجا ميسازن؟
در مورد کنترل کيفيت و ايا اينکه سيتروئن نظارت مستقيمي داره يا نه...
و اگه ممکنه ضريب دنده هاي گيربکس رو هم بگين.
rezaps
7 March 2006, 03:30 PM
اينو يادم رفت بپرسم،
چرا زانتيا دنده اتوماتيک توليد نميشه؟
HBN110
7 March 2006, 04:17 PM
رضا جان فکر کنم حدودا 30 درصد قطعات زانتیا داخل تولید میشن البته بسیار دقیق و با کیفیت مرغوب مثلا صندلی که برروی تولید اون نظارت زیادی میشه .
HBN110
7 March 2006, 04:18 PM
در حال حاضر قصد دارم به یکی از این مزیت ها اشاره کنم اونم چیزی نیست جز سیستم تعادل این خودرو.
سيستم تعادل زانتيا و مزايای آن
حتما تا به حال يکی از موارد زير را ديده ايد؛
تبليغ زانتيا در تلويزيون که بر روی ۳ چرخ حرکت می کند.
زانتيايی که در کنار خيابان با ارتفاعی پايين تر يا بالاتر از حد معمول پارک شده است.
دکمه ای در کنار ترمز دستی زانتيا که قابليت پايين و بالا بردن ارتفاع خودرو را دارد.
خوب شايد فکر کنيد که اين خودرو فقط قابليت بالا و پايين رفتن به صورت دستی و بوسيله دکمه مربوطه را دارد، اما چنين نيست ، اين خودرو برای حفظ تعادل، قابليت بالا و پايين بردن اتاق خودرو بر روی هر يک از چرخها به وسيله کمک فنرهای هيدروليکی را در مواجه با موارد زير، داراست.
۱-در سر پيچها از خم شدن شاسی به سمت خارج پيچ و سر خوردن چرخها جلوگيری می کند.
۲- جلوگيری از تکانهای شديد در دست اندازها.
۳-جلوگيری از پايين رفتن سطح خودرو در هنگام افزايش وزن (بار-مسافر).
۴-جلوگيری از پايين رفتن بيش از حد جلوی خودرو در هنگام ترمزهای شديد.
۵-جلوگيری از بر هم خوردن تعادل در هنگام ترکيدن لاستيک.
همچنين به وسيله دستی و با دکمه کنار ترمز دستی نيز قابليت پايين و بالا بردن خودرو برای قراردادن آن در ۴ حالت مختلف، ميسر است، که از اين حالتها برای مقاصد مختلفی استفاده می شود که ۲ حالت آن برای انجام سرويسهای خودرو، يکی برای رانندگی عادی و ديگری برای رانندگی در جاده های نامناسب و پردست انداز با سرعت پايين در نظر گرفته شده.
اين سيستم شامل چندين سنسور برای تشخيص وضعيت خودرو می باشد که دائما در حال ارسال اطلاعات وضعيت تعادلی خودرو به ECU (كامپيوتر مركزي)می باشند، همچنين يك پمپ و يك مخزن و لوله های اتصال كه حاوی روغن هيدروليك می باشند را شامل می شود و كمكها نيز با هيدروليك كار می كنند.سنسورها وضعيت را به ECU ارسال كرده ،ECU برای تنظيم تعادل، بسته به قرار گرفتن در پيچ يا مواجهه با دست انداز يا موارد ديگر برای متعادل كردن خودرو، بوسيله پمپ، فشار هيدروليك را در سمتهايی كه لازم است بالا می برد و اگر لازم باشد در سمتهای ديگر پايين می آورد و بدين ترتيب سمتی كه فشار هيدروليك بيشتری بر آن وارد شده،بالا میرود و سمتی كه فشارهيدروليك آن كم شود پايين می آيد و ميله تعادل (Anti Roll Bar) در حالت تعادل قرار می گيرد،تمامی اين مراحل در ۱۰ ميلی ثانيه انجام می شود.
HBN110
7 March 2006, 04:21 PM
در ضمن سیتروئن داخل سایپا نماینده های زیادی داره و دائم از خط تولید بازدید میکنن و از کیفیت اون اطمینان حاصل میشه در ضمن تمام تولید زانتیا که روزی 40 دستگاه است تک تک کنترل می شوند ( تست آب ، تست سرعت ، تست جاده ، .....) بنابراین شما می تونید با خیال راحت سوار این خودرو بشید .
HBN110
7 March 2006, 04:22 PM
ليست تجهيزات زانتيا مدل SX2000
1) ترمزهاي ديسكي براي چهار چرخ، مجهز به تهويه در چرخهاي جلو
2)قابليت تنظيم ارتفاع خودرو در جاده هاي هموار و ناهموار و تعويض آسان چرخها
3)تنظيم اتوماتيك ارتفاع خودرو بر اساس توزيع بار و وزن سر نشين
4)سيستم اتوماتيك قطع كننده سوخت هنگام حادثه
5)سوئيچ مجهز به كنترل از راه دور همراه با سيستم كد خوان الكترونيكي (سيستم ضد سرقت خودرو)
6)قفل ايمني مخصوص كودك
7)فرمان هيدروليكي با امكان تنظيم ارتفاع غربيلك فرمان در چهار نقطه
8)كيسه هواي ايمني راننده
9)كيسه هواي ايمني سرنشين جلوئي
10)سوئيچ كنترل كيسه هواي سر نشين
11)تهويه مطبوع با قابليت تنظيم دستي و اتوماتيك براي دماي داخل خودرو ( سرما و گرما) هوشمند
12)مجهز به سيستم آئينه هاي جانبي برقي ، تاشو و گرمكن آينه
13)ضربه گيرهاي جانبي دربهاي جلو و عقب براي ايمني سرنشينان در تصادفات جانبي
14)كمربندهاي ايمني سرنشين مجهز به سيستم هوشمند در مقابل ضربات داراي سيستم جمع كننده انفجاري
15)زير آرنجي مركزي و بالشتك تاشو صندلي عقب براي قرار دادن چوب اسكي و دسترسي سرنشينان به صندوق عقب
16)نمايشگر ديجيتالي دماي خارج خودرو ساعت ، كيلومتر شمار
17)با شش بلندگو با امکان کنترل از روی فرمان RDS مجهز به رادیو با امکان سی دی رادیو
18)صندلي هاي ارگونوميكي قابل تنظيم مكانيكي در جلو خودرو (ارتفاع ، شيب پشتي ، قوس داخل كمر و... )
19)قفل مركزي دربهاي جلو، عقب و درب صندوق عقب
20)قابليت تخت خواب شدن و تا شدن صندلي هاي عقب خودرو
21)گرمكن شيشه عقب و برف پاك كن عقب
22)برف پاك كن شيشه جلو با دو سرعت و كنترل اتوماتيك سرعت برف پاك كن و حساس به شدت ريزش باران (هوشمند)
23)آفتابگيرهاي مجهز به آينه
24)سيستم ترمز ضد قفل (ABS
25)شيشه بالابر برقي شيشه هاي جلو و عقب خودرو ( شيشه راننده با سيستم متوقف كننده هوشمند و امكان كار با يكبار فشردن كليد)
26)پرده آفتاگير شيشه عقب
27)دو چراغ مطالعه براي راننده و سرنشين جلو
28)چراغ مه شكن در جلوي خودرو
29)مبدل كاتاليست با استاندارد اروپايي EURO II)
30)سیستم كنترل تبخيرات سوخت
31)سيستم ضد آلايندگي بخارات كارتل
32)سيستم عيب ياب EORD)
33)دو عدد چراغ داخل اتاق روي ستونها با سيستم خاموش شدن هوشمند
34)نمايشگر ميزان سائيدگي لنتهاي ترمز براي چرخهاي جلو
35)نشانگر ميزان سائيدگي لنتهاي ترمز براي چرخهاي جلو
36)نشانگر ديجيتالي مسافت طي شده و هشدار دهنده مراجعات ادواري به تعميرگاه
37)سيستم تعليق هيدروليك جهت تامين تعادل منحصر بفرد خودرو در صورت بروز حوادثي همچون تركيدگي لاستيك
حجم موتور 2000 سي سي با 16 سوپاپ
ماكزيمم سرعت 203 كيلومتر در ساعت
مصرف سوخت ( داخل شهر 12.9 ليتر ) ( بين شهر 6.9 ليتر) ( ميانگين 9.1 ليتر ) در 100km
شتاب صفر تا 100 كيلومتر در 10.3 ثانيه
HBN110
7 March 2006, 04:24 PM
نوع: زانتيا SX
مدل:2.01 16v
تعداد سيلندر:4
تعداد سوپاپ:16
حجم موتور:1998cc
حداكثر قدرت:135hp/5500rpm
حداكثر گشتاور:18.7kgm/4200rpm
وزن خالص:1320kg
وزن بار مجاز:520kg
تعداد سرنشين:3+1
ضريب آيروديناميك بدنه:0.34
شتاب صفر تا 100 كيلومتر در10.3 ثانيه
سوخت رساني
ظرفيت باک:65lit
نوع پمپ بنزين:برقي
نوع تغذيه:انژكتوري 4 نقطه اي
نوع بنزين:بدون سرب
مصرف سوخت با سرعت ثابت 120km/hr خارج از شهر :7.71lit/100km
HBN110
7 March 2006, 04:25 PM
امكانات ويژه XU7 ( زانتيا سوپر لوكس)
1- سيستم ضد قفل ترمز ( ABS )
2- مبدل كاتاليست براي كاهش آلودگي در حد استاندارد EURO3
3- شيشه جلو ضد تشعشع حرارتي
4- Air bag راننده
5- Air bag سرنشين جلو
6- Air bag جانبي دو طرف در داخل پشتي صندلي هاي جلو
(استفاده از روكش اضافه براي صندلي هاي جلو ، در مواقع خطر از باز شدن 2 عدد Air bag جانبي كه در پشتي صندلي هاي جلو تعبيه گرديده است ، جلوگيري مي نمايند)
7- سوئيچ كنترل Air bag سمت سرنشين
8- طرح چوب ( داشبورد ، رودريها و دسته دنده)
9- داراي سيستم عيب ياب ( OBD)
10- سيستم ضد آلايندگي بخارات كارتر
11- سيستم كنترل تبخيرات سوخت
12- برف پاك كن مجهز به سيستم هوشمند
13- سوييچ با كنترل از راه دور و قفل مركزي
14- سيستم هوشمند تهويه مطبوع ( A/C)
15- كليد ضد سرقت با سيستم الكترونيكي ( Transponder)
16- سيستم صوتي RB1 (راديو پخش با صفحه نمايش) با قابليت كنترل از روي غربيلك فرمان
17- پرده ضد نور عقب
18- چراغ مطالعه سرنشينان جلو 2عدد
19- نشان دهنده دماي بيرون و تاريخ
20- شيشه بالا بر با سيستم Anti-Pinch سمت راننده
21- كمربندهاي ايمني با قابليت تنظيم ارتفاع متناسب با قد سرنشينان جلو و مجهز به چاشني انفجاري
مشخصات فني موتور XU7 JP4
مدل:1.8i 16v
تعداد سیلندر: 4
تعداد سوپاپ: 16
قطر سيلندر:83mm
كورس سيلندر:81.4 mm
حداقل قدرت 112hp/5500rpm
حداكثر گشتاور:16.1kqm/4250rpm
سیستم فرمان:هیدرولیک
ضريب آيروديناميك بدنه (cx):0.34
شتاب صفر تا صد كيلومتر بر ساعت:11.9s
سرعت خودرو ( km/h) در دور 1000 rpm موتور
دنده يك:7.91
دنده دو:14.92
دنده سه:20.1
دنده چهار:26
دنده پنج:34.36
دنده عقب:8.2
سيستم تعليق
سيستم هيدروليك تحت فشار بالا
اكسل جلو : سيستم مك فرسون كاذب ، طبق پايين داراي ميل پيچشي با قابليت تثبيت و تنظيم ارتفاع خودرو
اكسل عقب : داراي بازوهايي با قابليت خود فرماني چرخهاي عقب و ميل پيچشي با امكان تثبيت و تنظيم ارتفاع خودرو
سوخت
ظرفيت باك:65 لیتر
نوع پمپ بنزين:برقی
نوع تغذيه:انژکتوری 4 نقطه ای
محل درب باک بنزین:سمت راست
مصرف سوخت در100km:داخل شهر:11.2 لیتر خارج شهر:6.5لیتر سیکل تلفیقی:8.2 لیتر
سيستم ترمز ABS
نوع ترمز:هيدروليك بدون بوستر
ترمزچرخهاي جلو: ديسكي تهويه شونده
ترمز چرخهاي عقب:ديسكي
ترمز دستي:روي چرخهاي جلو
اوزان
وزن خالص ( طبق استاندارد CEE) :1264 kg
ميزان بار روي چرخهاي جلو:764 kg
ميزان بار روي چرخهاي عقب:500 kg
حداكثر وزن :1770 kg
ميزان بار مجاز:506 kg
HBN110
7 March 2006, 04:26 PM
این تمام اطلاعاتی بود که من از زانتیا داشتم امیدوارم تونسته باشم مطلب رو برسونم
rezaps
7 March 2006, 05:23 PM
دوست خوب خيلي ممنون از اطلاعاتي که دادين...
ولي در مورد قطغاتي که ساخت ايران هستند بايد بگم فکر نميکنم آن چنان دقتي تو ساختشون باشه
به عنوان مثال جلو پنجره (قسمت داخي) و فن ها که ايراني هستند بسيار بسيار بي کيفيت ساخته شده اند و مثل پلاستيک هاي بازيافتي زائده دارن يا مثلا در پوش شيشه شور داره گريه ميکنه يا لاسيتک هاي زير شيشه ها هم بسيار بي کيفيت هستند به عنوام مثال از تو آينه بغل که بدنه رو نگاه ميکنيد موج دار بود در يک امتداد نبودن لاسيتک زير شيشه ها کاملا معلومه....
آيا اين مسايل تو کنترل کيفيت مهم نيست؟
به هر حال ممنون از اطلاع رساني تون.
اگه مطلبي هست بفرماييد...
rezaps
7 March 2006, 05:27 PM
آيا گيربکس مدل 2000 با 1800 فرق نميکنه؟
اگه فرق ميکنه ضرايب دنده مدل 2000 رو بزارين.
(چون نمايندگي گفت فرق ميکنه)
کد موتور 2000 و کد موتور 1800 و گيربکس هاشون رو هم لطف بفرماييد.
pouriar
7 March 2006, 11:39 PM
سلام من زانتیا رو تازه خریدم ... وقتی start میزنم بعضی وقتها چرهغ stop به همراه چراغ روغن هیدرولیک روشن میمونه بعد خاموش میشه . مشکلی نیست ؟ در ضمن دنده هم فکر میکنم نرم و راحت جا نمیره . ممنونم اگه جواب بدین !!!
راستی یادم رفت بگم میگن برا زانتیا نباید صندلیها روکش بندازیم چون Air Bag جانبی کث گویا توی صندلی هست از کار میفته و آیا درسته ؟ من ضبط pioneer گذاشتم دیگه کنترل فرمان کار نمیکنه حالا interface pioneer برا زانتیا از کجا گیر بیارم . چون میگن غیر اصلی ECU را از کار میندازه یا مشکل دار میکنه....ممنون و منتظرم
HBN110
8 March 2006, 08:09 AM
سلام دوست عزیز در مورد سوال اولتون باید بگم که مشکلی نیست ولی میتونید به نمایندگی مراجعه کنید در مورد سوال دومتون هم عرض میکنم که زانتیا ماشینی نیست که بتونید مثل پیکان ، پراید و یا پژو روش هر ضبط و باندی خواستید ببندید چون سیستم سیم کشی و برق این تیپ خودروها بسیار پیچیده هستن ، مگه ضبط خود زانتیا مشکل داره که شما عوضش کردین ؟ در ضمن در مورد روکش صندلی هم باید عرض کنم فکر میکنم این مطلب درست نباشه چون زانتیا ایربگ جانبی نداره . ولی برای بدن مضره چون صندلی از حالت استاندارد وطبی خارج میشه و سرنشین رو زود خسته میکنه .
رضا جان من تمام اطلاعاتی رو که از زانتیا داشتم نوشتم ، من هم اطلاعاتم محدوده ، قرار شد هر کسی هر چیزی میدونه مطرح کنه من فکر میکنم شما هم اطلاعات خوبی از خودرو دارید من خوشحال میشم از اطلاعات شما استفاده کنم .
در ضمن فراموش کردم بگم که سفت بودن دنده ممکنه دلیلش کم بودن روغن گیربکس باشه ، البته من فکر میکنم هنوز ماشین شما آببندی نشده ولی دفعه بعد که به نمایندگی مراجعه کردین حتما این مطلب رو بگید تا براتون تست کنن .
*علی*
8 March 2006, 12:02 PM
در مورد سوال دوست عزیزم یونجه باید عرض کنم که زانتیا به هیچ عنوان قابل مقایسه با زانتیا نیست ، زانتیا از نظر میدان دید ، استقامت(ایمنی در تصادف) ، راحتی در رانندگی ، قابلیت حرکت بر روی سه چرخ در صورت پنچر شدن ، قابلیت حرکت در جاده های خاکی ( تنظیم ارتفاع ) ، سرعت ، شتاب ، چسبندگی به جاده در سر پیچها و غیره .... بسیار بالاتر ار سمند است ، اگر شما 1 ساعت با زانتیا در جاده چالوس رانندگی کنید پی به صحت عرایض بنده خواهید برد . باز اگر سوالی داشتید من در خدمتم
در مورد استحکام و ایمنی فکر کنم اشتباه ی رخ داده چون زانتیا فقط یک ستاره امنیت دارد و امنیت بسیار کمی دارد حتی نسبت به سمند
این هم مدرک بنده
http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/details.php?id1=6&id2=16
http://www.euroncap.com/images/results/large_family_cars/citroen_xantia_1997/citroen_xantia_1997.jpg
HBN110
8 March 2006, 12:48 PM
علی جان خیلی ممنون ، ولی لطف میکنی یه عکس هم از سمند در همین حالتی که تست شده به ما نشون بدی تا ببینیم چقدر ایمنه ؟
شما چرا فکر میکنید ماشین هر چی کمتر جمع بشه محکمتره ؟ اگه تو تصادف بدنه ماشین جمع نشه تمام ضربه به سرنشین منتقل میشه و حتی کیسه هوا هم فایده ای نداره .من خودم تصادف آردی رو با سمند دیدم که از روبه رو خوردن به هم ، سمنده حتی شیشه جلوش هم خورد نشده بود ولی تمام سرنشینا به جز یه بچه 5 ساله در دم فوت شده بودن در حالی که از سرنشینهای آردی فقط کنار راننده فوت شده بود!!!!!!!!
rezaps
8 March 2006, 01:53 PM
در ضمن در مورد روکش صندلی هم باید عرض کنم فکر میکنم این مطلب درست نباشه چون زانتیا ایربگ جانبی نداره . ولی برای بدن مضره چون صندلی از حالت استاندارد وطبی خارج میشه و سرنشین رو زود خسته میکنه .
دوست خوب شما تو صفحه قبل که مشخصات رو نوشته بودين، در مورد ايربگ نوشته که داراي 2 ايربگ جانبي هست...
يا اون نوشته مشکل داره يا اين نوشته شما...به هر حال اگه تو صندلي ايربگ نداره پس زير صندلي هاي جلو کابل و سيم هاي برق که رفته تو صندلي براي چي هستش؟
HBN110
8 March 2006, 02:12 PM
دوست عزیز به نظر شما ایربگ جانبی رو توی صندلی کار میذارن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رضا جان من یه سوال از شما داشتم شما ظاهرا خیلی خیلی به زانتیا وارد هستین ، میشه بگید سیستم سوخت رسانی زانتیا از چه نوعی هست ؟ direct injection یا منیفولد اینجکشن؟
میشه در مورد تراورسهای زانتیا توضیح بدید که چطور عمل میکنن؟ یا در مورد سیستم تعلیق زانتیا میشه بگید که آکومولاتور چه نقشی داره؟
rezaps
8 March 2006, 03:02 PM
دوست عزیز به نظر شما ایربگ جانبی رو توی صندلی کار میذارن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رضا جان من یه سوال از شما داشتم شما ظاهرا خیلی خیلی به زانتیا وارد هستین ، میشه بگید سیستم سوخت رسانی زانتیا از چه نوعی هست ؟ direct injection یا منیفولد اینجکشن؟
میشه در مورد تراورسهای زانتیا توضیح بدید که چطور عمل میکنن؟ یا در مورد سیستم تعلیق زانتیا میشه بگید که آکومولاتور چه نقشی داره؟
oخيلي جالب و عجيبه؟
http://www.coverking.com/seat_cover_c6airbag.jpg
http://www.suzuki.co.jp/dom4/lineup/escudo/safety/img/05_f2.jpg
http://www.dezarnaud.com/images/airbag/utac3.jpg
http://www.dezarnaud.com/images/airbag/utac4.jpg
HBN110
8 March 2006, 03:13 PM
شما میدونید که روکش صندلی زانتیا کناره صندلی رو نمی پوشونه البته اگه فابریک باشه . من منظورم کنار پائین صندلی بود نه روی تکیه گاه .
rezaps
8 March 2006, 03:13 PM
http://www.carsp.ca/images/side_airbag.jpg
به نظر شما ابنا چيه؟
به هر حال شما کارشناس ارشد خودرو هستين و توسايپا مشغول هستين...
شما زحمت ميکشين به و به سوالات پاسخ ميدين...
لطفا سوال رو با سوال جواب ندين....
HBN110
8 March 2006, 03:17 PM
مثل اینکه شما دوست دارید تو پاپیکها بچرخید و مچ اینو اونو بگیرید !!! به جای این کار اگه اطلاعاتی دارید در اختیار بقیه قرار بدین مطمئن باشید شما یکهزارم اطلاعات منو ندارید چون من از روزی که زانتیا اومد به ایران روش کار کردم ، من فقط خواستم جواب اون دوستمون رو بدم شما هم اگر خیلی واردی جواب سوالهای منو بدید لطفا من منتظرم . از مدیرای محترم هم خواهش میکنم با این طور رفتارها که نظم تاپیک رو به هم میریزه برخورد کنن اگه نمی تونن این تاپیک رو قفل کنن !!!
rezaps
8 March 2006, 03:25 PM
مثل اینکه شما دوست دارید تو پاپیکها بچرخید و مچ اینو اونو بگیرید !!! به جای این کار اگه اطلاعاتی دارید در اختیار بقیه قرار بدین مطمئن باشید شما یکهزارم اطلاعات منو ندارید چون من از روزی که زانتیا اومد به ایران روش کار کردم ، من فقط خواستم جواب اون دوستمون رو بدم شما هم اگر خیلی واردی جواب سوالهای منو بدید لطفا من منتظرم . از مدیرای محترم هم خواهش میکنم با این طور رفتارها که نظم تاپیک رو به هم میریزه برخورد کنن اگه نمی تونن این تاپیک رو قفل کنن !!!
دوست خوب ناراحت نشو...هر کسي اي مباحث رو بخونه متوجه ميشه که داستان از چه قراره...
من اگه اطلاعات داشتم يه تاپيک باز ميکردم به همه ميگفتم که درباره فلان مورد سوال کنين...ديگه وقت شما رو نميگرفتم....ولي از شما انتظار داشتم به عنوان کارشناس ارشد سايپا سوالات منو بي جواب نذارين...و به جاي پاسخ دادن،از من سوال نپرسين...مديرهاي اينجا هم ميتونن پست هاي قبلي منو بخونن ببينن تاحالا مچ کيارو گرفتم...
HBN110
8 March 2006, 03:38 PM
شما اگر پست اول میخوندین متوجه میشدین که من نخواستم خودم به همه سوالات جواب بدم بلکه از همه خواستم کمک کنن تا اطلاعاتمون بیشتر بشه من نگفتم طراح خودرو هستم و هیچوقت هم نگفتم همه چیز میدونم ، شما یه نگاه به پست اول من مینداختی متوجه میشدی . من هم سوالاتی که تو ذهنم بود رو از شما پرسیدم . دیدید که هر چی در مورد زانتیا میدونستم نوشتم . مگه غیر از اینه من غیر مستقیم به اون دوستمون گفتم که روکش صندلی خوب نیست اگه روکش استاندارد باشه کناره هاش بازه . من توقع دارم شما که واردی اطلاعات بدی نه اینکه منو مسخره کنی !!!
arash p mbz bmw
8 March 2006, 06:55 PM
hbn110 (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=26860)جان
از اطلاعات فوقولاده مفیدتون تشکر میکنم
بارها و بارها برای بنده تصادفات سمند پیش اومده و هر دفعه هم از امنیت سمند صحبتها شده!!!!
من خودم از زانتیا خیلی خوشم میاد و هیچ شکی هم درش ندارم ولی...
من خودم واقعا پذیرفتم که نمیتونیم از یه خودرویی که تولیدش چند سالیه متوقف شده و طرحی قدیمی داره انتظارها داشته و اونو بیش از حد بالا ببریم
در انتها من از معایب زانتیا امنیت فوقولاده کمش رو میدونم
ولی بر عکس سمند واقعا توی امنیت حرف نداره
*علی*
8 March 2006, 10:16 PM
علی جان خیلی ممنون ، ولی لطف میکنی یه عکس هم از سمند در همین حالتی که تست شده به ما نشون بدی تا ببینیم چقدر ایمنه ؟
شما چرا فکر میکنید ماشین هر چی کمتر جمع بشه محکمتره ؟ اگه تو تصادف بدنه ماشین جمع نشه تمام ضربه به سرنشین منتقل میشه و حتی کیسه هوا هم فایده ای نداره .من خودم تصادف آردی رو با سمند دیدم که از روبه رو خوردن به هم ، سمنده حتی شیشه جلوش هم خورد نشده بود ولی تمام سرنشینا به جز یه بچه 5 ساله در دم فوت شده بودن در حالی که از سرنشینهای آردی فقط کنار راننده فوت شده بود!!!!!!!!
جناب ........... محترم
درسته که شما کارشناس ارشد سایپا هستید اما دلیل نمی شه که حرف بدون دلیل بزنید در ضمن بنده هم مهندسی مکانیک خوندم اما دلیل نمیشود که ..........
در ضمن مدرکی که بنده ارایه دادم از معتبر ترین مرکز تحقیقات امنیت خودرویی در اروپا است اگه به اون صفحه ای که بنده مشخص کردم مراجعه میکردید میدیدید که سرنشین زانتیا از تمامی نواحی بدنی در خطر هستند این را بنده نمیگم بلکه مرکزNCAP میگوید پس بیخود از ماشینی که 8 سال از تولیدش در اروپا غربی گذشته دفاع نکنید
درست است که سایپا زانتیا را خوب بین مردم جا انداخته به عنوان یک اسطوره اما اینجا از اون مردم با اطلاعات کم خبری نیست
http://www.euroncap.com/images/results/large_family_cars/citroen_xantia_1997/citroen_xantia_1997_d.gif http://www.euroncap.com/images/results/large_family_cars/citroen_xantia_1997/citroen_xantia_1997_p.gif http://www.euroncap.com/images/results/large_family_cars/citroen_xantia_1997/citroen_xantia_1997_sp.gif
همین جوری که دوستان میبینید در این آزمایش فقط باسن راننده از امنیت برخوردار است
در ضمن سمند هر چیز که باشد دیگه ادعای داشتن ایربگ را که ندارد(((((((( زانتیا تازه با داشتن دوتا ایربگ اینقدر افتضا است)))
pouriar
8 March 2006, 11:04 PM
بالام مجدد...من ظبط و باند و آم÷یلی رو کسی که وصل کرد خیلی ظریف کاری کرد مشکلی هم فکر نکنم بوجود اورده باشه یعنی اورده ؟ من الان مشکلم فقط سر همین کنترل رو فرمان هست ..آقای مهندس اگه بد هست بگید فردا میرم سیستم رو باز میکنم گور بابای پولی که دادم برا سشستم ماشین مهمتره...تا حالا برام مشکلی درست نکرده :icon_cry:
rezaps
9 March 2006, 09:19 AM
بالام مجدد...من ظبط و باند و آم÷یلی رو کسی که وصل کرد خیلی ظریف کاری کرد مشکلی هم فکر نکنم بوجود اورده باشه یعنی اورده ؟ من الان مشکلم فقط سر همین کنترل رو فرمان هست ..آقای مهندس اگه بد هست بگید فردا میرم سیستم رو باز میکنم گور بابای پولی که دادم برا سشستم ماشین مهمتره...تا حالا برام مشکلی درست نکرده :icon_cry:
ببين دوست خوب شما براي اينکه بتونين از کنترل رو فرمون براي سيستم هاي پايونير استفاده کنين بايد از مدل هايي استفاده کنين که پشتشون ورودي ريموت کنترل سيم دار داشته باشند استفاده کنين(Hard wired remote)
مدل هايي هم که تو بازار هستند اون هايي که دو رقم سمت راستشون 50 باشه ورودي ندارند و اونهايي که دو رقم سمت راستشون 2 تا صفر باشه ورودي دارند.
به عنوان مثال 7550 ورودي نداره و 7500 ورودي داره..در ظاهر هم هيچ فرقي با هم ندارند.
شما ميتونين اون interface رو که واسطه بين کليد هاي روي فرمون و و ضبط شما هست رو از توي تبليغ هاي مجله ماشين پيدا کنين.
pouriar
9 March 2006, 01:34 PM
سلام مجدد ...پایونییر من 4750 هست . خوب interface هم گیرم اومده 70 تومن ولی میترسم بذارم و ECU رو بم بریزه میخوام بدونم اصلیش چه فرقی با بقیه داره.ممنون
rezaps
10 March 2006, 02:24 AM
سلام مجدد ...پایونییر من 4750 هست . خوب interface هم گیرم اومده 70 تومن ولی میترسم بذارم و ECU رو بم بریزه میخوام بدونم اصلیش چه فرقی با بقیه داره.ممنون
دوست خوب سري شما 50 هست و نميتوني به کنترل وصل کني.
pouriar
10 March 2006, 09:35 AM
یعنی با interface هم نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
pesaremelli
10 March 2006, 01:49 PM
ببين دوست من هيچوقت تست crash به اين نميپردازه كه چقدر يه ماشين موقع تصادف جمع ميشه بلكه هدف از اين تست اينه كه يه ماشين چقدر ميتونه امنيت سرنشينش رو حفظ كنه و زانتيا حتي با وجود ايربگ شرمنده ي صاحب خودش ميشه :icon_arro :icon_mad:
Yonjeh
11 March 2006, 01:12 AM
در مورد اين كه زانتيا از نظر راحتي، امكانات و مسائل فني نسبت به سمند برتري داره كه شكي نيست. ولي سمند ال اكس 13 ميليون و زانتيا 23 ميليون است. من مي خواهم بدانم آيا زانتيا ارزش تفاوت 10 ميليوني را داره؟
rezaps
11 March 2006, 10:14 AM
یعنی با interface هم نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست خوب interface بايد به دو جا وصل شه،يکي و سوکت ريموت کنترل و از طرف ديگه بارد به پشت ظبط به جايي که نوشته jack for wired remote contorl وصل شه....
تا اون جايي که ميدونم سري هاي 50 رو نميشه به ريموت کنترل وصل کرد.
يه فايل براتون ميزارم ببينين.
Link (https://www.sharemation.com/rezaps/DEH-P8600MP_installation.pdf?uniq=7nxm3q)
rezaps
11 March 2006, 10:30 AM
در مورد اين كه زانتيا از نظر راحتي، امكانات و مسائل فني نسبت به سمند برتري داره كه شكي نيست. ولي سمند ال اكس 13 ميليون و زانتيا 23 ميليون است. من مي خواهم بدانم آيا زانتيا ارزش تفاوت 10 ميليوني را داره؟
از اونجايي که بيشتر قطعات زانتيا وارداتي هستند و ارز بري دارند و همچنين به خاطر اينکه امکانات بيشتري هم زانتيا نسبت يه سمند داره اختلاف قيمت رو ميشه توجيه کرد...
بسياري از قطعات مثل لاستيک هاي درز گير ، شيشه ها و ......
1-سيستم ترمز چهار ديسک به همراه ABS و کامپيوترش..
شما اگه بخواهيد براي يه ماشين همهچين سيستم ترمزي نصب کنيد بايد 3 ميليون تومن خرج کنين..
(البته abs سمند ال ايکس مکانيکي هست)
ولي حالا ميگيم با خريد و سفارش عمده براي کارخانه 2 ميليون تومن.
2-ايربگ ها از گرانترين وسايل خودرو هاي امروزي هستند و يکي از دلايل دزديده شدنشون تو دنيا هستند.
4 تا ايربگ حدود 2 ميليون تومن
3- سيستم تعليق : يه نمايندگي براي يه زانتياي چپي براي سيستم تعليق و فنر ينديش فاکتور 2.5 ميليون تومن صادر کرده بود.. حالا باز ميگيم 2 ميليون تومن براي کارخانه.
4-موتور 2000 سي سي 16 سوپاپ، جنس صندلي ها ، چراغ ها ، داشبورد ، رينگ 15 اينچ و بسياري از قطعات ديگه که ارز بري دارند رو هم حساب کنين اختلاف قيمت زانتيا و ال ايکس دور از منطق نيست...
pesaremelli
11 March 2006, 01:35 PM
فكر كنم تو نوشته هاي صحيح شما 1 اشتباه وجود داره و اون اينه كه ترمز سمند lx اي بي اس الكترونيكي و مجهز به سيستم ebd هم هست
ولي در كل منم موافقم كه اختلاف قيمت سمند و زانتيا معقوله ......خيلي هم معقوله
rezaps
11 March 2006, 01:45 PM
فكر كنم تو نوشته هاي صحيح شما 1 اشتباه وجود داره و اون اينه كه ترمز سمند lx اي بي اس الكترونيكي و مجهز به سيستم ebd هم هست
ولي در كل منم موافقم كه اختلاف قيمت سمند و زانتيا معقوله ......خيلي هم معقوله
دوست خوب ممنون از دقتتون...
ولي متاسفانه ترمز هاي عقل ال ايکس کاسه اي هستند و abs مجزا همراه با ecu نميتونه با اين مدل کار کنه.
سر اسمش بحث نمي کنيم ولي فکر نميکنم تو ال ايکس کنترل يونيت abs و يا حتي فيورز هاي اونو پيدا کنيد..
اگه من اشتباه ميکنم ، بفرماييد.
pouriar
11 March 2006, 06:00 PM
یه سوال داشتم شاید از نظر شماها الکی باشه ECU زانتیا وقتی مشکل دار میشه چه اتفاقی میفته ؟ ما متوجه میشیم ؟ حتی اگه اشکال جزئی داشته باشه چی ؟ (ECU ) چراغی داخل ماشین روشن میشه ؟ ممنون !!!
HBN110
11 March 2006, 06:44 PM
دوستای خوبم من هیچوقت نگفتم امنیت زانتیا فوق العاده هست ، اون عکسی که شما میبینید در مقایسه با خودروهای ساخت اروپا و آمریکا هست و تو ایران میدونیم که خیلی هم بد نیست والا مردم 23 میلیون بی زبون رو نمی دادن به این ماشین ، ولی تو ایران بد نیست مطمئن باشید اگه همین تست روی خودروهای ایرانی انجام بشه ممکنه نتیجه جالبی نداشته باشه ، بله سمند ماشین محکمیه من نگفتم کدوم خوبه کدوم بد منم مثل شما نظرمو گفتم حالا خود دانید.
ولی اگه من خودم 23 میلیون پول داشتم میدادم یه کادیلاک میخریدم و خرجش میکردم و سوار میشدم ، 5 میلیون خودشو میخریدم 2 میلیون خرجش میکردم و حالشو میبردم . جدی میگم من از هیچ ماشینی به اندازه ماشینهای آمریکائی خوشم نمیاد چون توش نشستم و دیدم که نه زانتیا نه ماکسیما نه سمند و نه هیچ ماشین دیگه ای به پای این ماشین نمیرسن .
به نظر شما اگه لاستیک سمند تو سرعت 180 بترکه چی میشه ؟ لاستیک زانتیا بترکه چی میشه ؟
بله اگه ECU ماشین خراب بشه مشکل بوجود میاد ، البته بستگی به این داره که چه مشکلی براش پیش بیاد . به این راحتی خراب نمیشه چون با چند تا فیوز محافظت میشه.
HBN110
11 March 2006, 07:42 PM
***تنظیم فشار باد به عنوان یک موضوع اصلی :
فشار باد مناسب قدرت تایر را در برابرنیروی وزن و شرایط مختلف رانندگی مانند ترمز کردن ,شتاب گرفتن و غیره بیشتر می کند .بهترین وضعیت تایر ,با فشار باد مناسب مهیا می شود,بنابراین باید حداقل دو هفته یکبار فشار باد را تنظیم کنید.
-اگر فشار باد خیلی زیاد باشد معایب زیر ظاهرمی شود:
1)باریک شدن سطح تماس و کاهش قابلیت های تایر و پایداری آن .
2)سلب آرامش و راحتی در رانندگی!
3)ساییده شدن بیش از حد قسمت میانی.
4)قابلیت جذب نیرو های وارده از جاده به لایه های میانی از بین می رود و با کم شدن استقامت آنها در برابر نیروها آسیب پذیریشان زیاد می شود .
5)به دلیل تجمع نیروهادر مرکز آج ها لایه های لاستیکی در زمان گرم شدن تمایل زیادی به جدا شدن دارند.
-اگرفشار باد کم باشد معایب زیرظاهر می شوند:
1)زیاد شدن مصرف سوخت به دلیل افزایش سطح تماس با جاده
2)اگر چرخ های جلو کم باد باشند فرمان سفت و یا به یک سمت کشیده می شود
3)ساییده شدن سریع تر و بیشتر قسمت بیرونی آج ها
4)در زمان حرکت به دلیل تغییر شکل زیاد در منطقه تماس با جاده حرارت فوق العاده بالا می رود و امکان جداشدن لایه ها بیشتر میشود که این مساله خطرات زیادی در پی دارد
5)موج دار شدن و بالا رفتن حرارت در سرعت های بالا
6)له شدن تیوپبین رینگ و حلقه داخلی تایر
-چند نکته:
1)برای حرکت در بزرگراه ها و با سرعت بالا فشار باد را طبق سفارش کارخانه بیشتر کنید
2)خودرویی که بار سنگین حمل می کند دقیقا شرایط تایرکم باد را دارد.
3)باد تایر را همیشه در حالت سرد و یا زمانی که 2تا3 کیلومتر با سرعت کم حرکت کرده تنظیم کنیدزیرا حرارت فشار را افزایش می دهد تابش نور خورشید در زمان پارک طولانی یز چنین حالتی ایجاد میکند.
هیچگاه این اضافه فشار را در زمان گرم بودن تایر خارج نکنیدزیرا هنگام خنک شدن تایر دچار کمبود وزن می شود
4)بعد از تنظیم باد در پوش "والو"را با دقت ببندید
HBN110
11 March 2006, 07:44 PM
*** Offset ***
فاصله بين وسط رينگ تا محلی از رينگ كه بر روی ديسك پيچ می شود را Offset می گويند.
سه نوع مختلف Offset وجود دارد:
1)حالت Zero : زمانی است كه محل پيچ شدن چرخها دقيقا در وسط رينگ قرار دارد.
2)حالت Possitive : حالتی است كه بيشتر خودروها و خصوصا خودروها ی ديفرانسيل جلو دارا هستند و در اين حالت پهنای چرخ و خط فرضی وسط رينگ به سمت داخل گلگير متمايل می شود و مزيت اين نوع رينگها ، جلوگيری از برخورد لاستيك با لبه گلگير و جلوگيری از فشار آمدن به بلبرينگ چرخ و پيچ های چرخ است.
3)حالت Negative : حالتی است كه بعضی از رينگ های اسپرت دارا هستند و پهنای چرخ و خط فرضی وسط رينگ به سمت خارج خودرو متمايل است ، مزيت اين نوع رينگها پهن تر شدن خودرو و پايداری بيشتر خودرو می باشد و بدليل حالت تو رفته و قابلمه ای ، ظاهر زيبا تری نيز دارند ، اما عيب آنها ، فشار آوردن بر روی بلبرينگ چرخ ، فشار زياد بر پيچهای چرخ و همچنين احتمال برخورد انتهای لاستيك به داخل گلكير در هنگام پيچاندن فرمان و برخورد قسمت خارجی لاستيك با لبه گلگير می باشد ،البته اين معايب برای خودروهايی كه به صورت استاندارد ، رينگهاي Negative Offset داشته باشند وجود ندارد ، و فقط زمانی كه جايگزين رينگ Possitive Offset می شوند پديد می آيد. زماني كه ميزان Offset از حالت استاندارد خارج شود ، تغييراتی در نحوه هندلينگ خودرو بوجود خواهد آمد و خصوصا Negative Offset كه توسط كارخانه سازنده خودرو نصب نشده باشد ، باعث ايجاد مشكلات فنی زيادی خواهد شد.
زمانی كه از رينگی با سايز مشابه سايز قبلی استفاده می كنيم ، لازم است كه Offset رينگ جديد ، دقيقا با Offset استاندارد برابر باشد اما زمانی كه پهنای رينگ تغيير می كند ، ديگر مقدار Offset قبلی قابل قبول نيست و بايد نسبت به ميزان فضای موجود در پشت لاستيك ، همچنين فاصله تا لبه گلگير و سايز لاستيك و رينگ و با فرمولهای خاص ، Offset مطلوب را بدست آورد البته اين مقدار بايد هميشه بيشتر از مقدار قبلی باشد و سعی شود حتی المقدور تا جايی كه فضا وجود دارد ، چرخ به داخل كشيده شود و از Negative Offset جلوگيری شود ، البته اين كار تا زمانی ممكن است كه به متعلقات سيستم تعليق برخورد نكند. اما بطور كل Offset نبايد بيشتر از ۲۰٪ از حالت استاندارد كارخانه سازنده خودرو خارج شود. بطور كلی ، افزايش بيش از حد پهنای لاستيك ، با گير كردن تاير به گلگير و يا متعلقات داخلی چرخ و يا هر دو (بسته به ميزان Offset) باعث پارگی لاستيك ميشود ، همچنين باعث افزايش مصرف سوخت و انتقال بيشتر ضربات دست اندازها به اتاق می شود و استهلاك بيشتر و فرمان سفت تری را نيز سبب می شود ولی در عوض كنترل بهتری را در اختيار راننده قرار می دهد و در پيچها نيز بسيار راحت تر عمل می كند و برعكس لاستيكهای باريك تر كنترل كمتری دارند و در پيچها ضعيف تر عمل می كنند اما ضربات وارده را كمتر به اتاق منتقل می كند. از نظر ارتفاع لاستيك نيز، لاستيكهای ديواره كوتاه كنترل بهتری دارند و اين بدين دليل است كه ارتفاع كمتر ، ارتعاش كمتری دارد و فرمان سريعتر و نرمتر ،فرمان می برد ، اما در زمينهای خيس كنترل خوبی ندارند ، در پايان لازم به ذكر است كه تقريبا تمام لاستيكهای اسپرت دارای ميزان تحمل فشار و عدد حداكثر سرعت(Speed Symbol) بالايی هستند اما با اين حال هميشه در هنگام تعويض لاستيك اين اعداد را با اعداد نوشته شده بر روی برچسب داخل درب خودرو چك كنيد و هميشه از اعدادی بالاتر يا مساوی استفاده كنيد و از خريد لاستيكهای با تحمل فشار كمتر و عدد حداكثر سرعت پايين تر خودداری كنيد.
alirezasalam
13 March 2006, 01:05 AM
من 23 تومن پول دارم.
زانتیا بگیرم یا مگان ؟
با توجه به قدیمی بودن زانتیا و ارادت خاص من نسبت به زانتیا!
nazila
13 March 2006, 04:30 PM
دوست عزيز زانتيا ماشين خوبيه اما ديگه قديمي شده.دنبال ماشيناي جديد باش.به نظر من يا لوگان بخر يا هيونداي اوانته.هيونداي اوانته ماشيني بسيار جادار است و 140 اسب قدرت داره و 2000cc
به نظرم 22 تومن باشه.
HBN110
13 March 2006, 05:40 PM
علیرضا جان اگر نظر من رو می خواهی مگان بگیر لطفا این تاپیک رو ببینید تا همه چیز براتون روشن بشه:
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=18519
alirezasalam
13 March 2006, 07:09 PM
متشکرم از هر دو دوستان.
فکر کنم منظور nazila مگان بوده نه لوگان
HBN110
13 March 2006, 07:17 PM
خواهش میکنم دوست من
بله احتمالا منظور نازیلا جان مگان بوده . اگه سایپا قصد پیش فروش داشته باشه حتما من بهتون خبر میدم .
امیدوارم موفق و پیروز باشید
محمد رضا محمدي
13 March 2006, 07:55 PM
دوستان خاهش میکنم به بحث و تبادل نظر بپردازید تا ایراد گیری و .... ! با اینکار مجبور میشم پستهای بی مورد رو پاک ک کنم یا این تاپیک سازنده قفل بشه
از دوستانی که به امر اطلاع رسانی کمک میکنند متشکرم
HBN110
13 March 2006, 08:43 PM
ممنون محمد رضا جان
باشه حتما رعایت میکنم
HBN110
13 March 2006, 08:44 PM
***air Bag ***
یکی از سیستمهای ایمنی در خودروها استفاده از کمربند ایمنی می باشد که تا حد قابل ملاحظه ای (36%)از پرتاب شدن سرنشین به سمت جلو و برخورد با قسمتهای مختلف خودرو از جمله داشبورد،غربیلک فرمان ، شیشه جلو و ... جلوگیری می نماید که در عین حال به تنهایی نمی تواند در همه ضربات ایمنی لازم را برای سرنشینان ایجاد نماید .برای بهبود عملکرد سیستم کمربند ایمنی سیستم مکمل کیسه هوا طراحی شد که خطرات ناشی از تصادفات خطرناک را تا حدود 18% کاهش می دهد.
این سیستم در دو نوع مکانیکی و الکترونیکی طراحی شده است که در یک خودرو می توانه از چندین ایربگ استفاده نمود : ایربگ سمت راننده (روی غربیلک فرمان) سرنشین جلو (روی داشبورد)ایربگهای جانبی که داخل صندلی راننده و سرنشین جلو قرار دارد و ایربگ سرنشینان عقب که داخل پشت سری صندلیهای جاو قرار میگیرند.
* قطعات اصلی سیستم ایربگ الکترونیکی:
1-crash Sensor( حسگر ضربه تصادف ) : محل قرار گیری این سنسور بر روی واحد کنترل الکترونیکی ایربگ می باشد و چنانچه خودرو با تصادف شدید از سمت جلو مواجه گردد شدت ضربه توسط این سنسور اندازه گیری شده و به واحد کنترل ارسال می شود.
2-sas Unit (واحد کنترل الکترونیکی ایربگ ) : اطلاعات ارسالی از حسگر پردازش می شود و جریانی جهت عملکرد کیسه هوا به مدول ایربگ ارسال می شود.
3- Clock Spring (فنر ساعتی ) : با توجه به قرار گیری مدول ایربگ بر روی غربیلک فرمان و گردش فرمان به چپ و راست بایستی اتصالی مطمئن بین غربیلک فرمان و دسته راهنما بوجود آید که این عمل با وجود این قطعه میسر می گردد.
4-airbag Module (مدول ایربگ) : جریان ارسالی از Sas Unit به سمت پرایمر داخل مدول می رود و باعث ایجاد حرارت می شود گرمای حاصل موجب ایجاد جرقه و تولید آتش شده و آتش مزبور به سرعت به درون مواد محترقه تولید کننده گاز انتشار می یابد گاز حاصل از میان صفحات فیلتری که برای کاهش دما و صدا تعبیه شده عبور می کند و کبسه هوا کاور روی فرمان را پاره نموده و به سمت صورت سرنشین باز می شود با تخلیه گاز از سوراخهای ایربگ کیسه خالی می شود تا از مقدار ضربه آن کاسته شده و فضای دید کافی برای راننده تامین گردد.
HBN110
13 March 2006, 08:46 PM
دوستان همونطور که دوست عزیزم آقای محمد رضا محمدی فرمودند ، نباید نظم تاپیکها رو به هم زد و باعث پراکندگی مباحث شد ، من از همه خواهش میکنم هر کسی هر اطلاعاتی داره تو این تاپیک قرار بده تا همه استفاده کنن .
متشکرم
HBN110
13 March 2006, 08:50 PM
--------------------------------------------------------------------------------
***موتور انژکتوری***
D_EFI و L_EFI
مبانی اين دو سيستم را EFI يا همان سيستم سوخت پاش الکترونيک مينامند.
اين دو سيستم دارای شباهت های زيادی هستند ولی تفاوت عمده در نحوه تعيين مقدار سوخت پاشيده شده است که خود اين متغيير پای بند چندين عامل است که يکی از اين عامل ها مقدار هوای ورودی به موتور است مقدار سنجش اين هوا به دو صورت امکان پذير است با استفاده از اندازه گيری خلآ منيفولد ورودی(حجم هوا براساس غلظت)و يااندازه گيری خود حجم هوا٫که اولی را D_EFI و دومی را L_EFI به اختصار گوييم. ( اين استاندارد مختص بوش ميباشد و اين کلمات به ترتيب مختصر شده Electronic Fuel Injection است و حرف D مختصر شده حرف آلمانی Druch به معنی فشار و حرف Lنيز مخفف Luftبه معنی هوا است و در بعضی شرکت با حروف اختصاری ديگری MPFIEو ... بیان ميشود که همگی نحوه پاشش را بيان ميکند )
در خوردو های مختلف توليد داخل يکی از دو نوع بسته به نوع و شرايط بکار رفته به طور مثال در خودرو های انژکتوری ايران خودرو بيشتر از نوع وابسته به متغييرفشار در منيفولد استفاده شده که به اصطلاح به سنسور اين مدار MAP گويند.ولی دقت و هزينه نوع دوم بالاتر ميباشد.پس اگر موتوری فاقد محفظه تشديد و نوسان گير بود به احتمال خيلی زياد از سنسور جريان هوا استفده ميکند.
**نکته۱) نحوه استارت زدن: در خودرو های انژکتوری پس از باز کردن سويچ مدت سه تا چهار ثانيه بايد مکث کرد سپس سويچ را به ناحيه استارت چرخانيد و هيچگونه گازی هم نبايد داد تا خودرو خودش روشن شود دلیل آن هم این است فلاويل بايد دو دور کامل گردش کند تا ECU وضعيت پيستون و نقطه مرگ بالا را درک کنه پس مي توان ابتدا فرصت داد که چند دور فلاويل گردش کنه بعد مانند نوع کاربراتوری تو سر پدال گاز زد و فورا ولش کرد.
در صورتی که خودرو بدون گاز دادن روشن نمي شود به احتمال خيلی زياد استپ موتور کثيف شده است و نياز به تميز کردن دارد و دليل عمده اين کثيفی بخار وحفظه کارتر است .
**نکته 2)هيچ وقت بادنده مرده بخصوص هنگامی که موتور زير بار است رانندگی نکنيد( دنده مرده يعنی اينکه می خواهید با دنده سبک و دور موتور پايين حرکت کنيد و موتور درحال پيوند خوردن صدا مي دهد) بين تعويض دندهای خود حداقل سی کيلومتر در ساعت فاصله ايجاد کنيد
دو عامل افزايش مصرف سوخت:
يکی رانندگی با دنده مرده است چون مدار قدرت وارد عمل ميشود و سوخت بيشتری را تزريق ميکند.
دومين عامل رانندگی با دور موتور بالا است.
**نکته3) به طور ناگهانی پدال گاز را تا انتها فشار ندهيد . برای شتاب گيری خوب و وارد نکردن فشار نا متعارف به موتور دو سوم ابتدايی گاز را به آرامی فشار داده و قسمت باقی مانده با سرعتی متناسب مورد استفاده قرار دهيد،چون سنسور دریچه گاز يکی ديگر از سنسور هايی هست که بر نحوه پاشش موثر است و با تغيير ناگهانی مقدار اين سنسور بين اطلاعات ارسالی از جانب سنسور ها برای لحظه ای مغايرت و عدم درک صحيح برای ECU پيش می آيد و دوبار هم فشار غير متعارف بر موتور وارد مي شود. (توضيح عمل سنسور ها همانند جاسوس است که در بيشتر موارد وظيفه بيان کميت و تبديل اطلاعات فيزيکی و شيميايی به صورت پالس يا جريان الکتريکی عهدارند )
**نکته4) هميشه به موقع تعويض فيلتر هوا و فيلتر سوخت توجه داشته و آنها در مقادير اعلام شده از طرف کمپانی حتمآ تعويض کنيد.
**نکته 5) از سوخت مناسب که توصيه شده استفاده کنيد.
دوستان لطفا اگر نظری دارید بفرمائید تا بتونم بیشتر و موثرتر در خدمتتون باشم
HBN110
14 March 2006, 12:13 AM
در حال حاضر در هر روز حدود 250 دستگاه خودروی فرسوده توسط سایپا جایگزین میشود. برای خودروهی فرسوده با پلاک معمولی مبلغ یک میلیون و چهارصد هزار تومان و برای پلاک عمومی دو میلیون و هفتصد هزار تومان تخفیف لحاظ میشود. در سال آینده سن تحویل خودروهای فرسوده از 30 سال به 25 سال کاهش خواهد یافت. متقاضیان دریافت خودروی پراید میتوانند با پرداخت مبلغ 700 هزار تومان و تحویل خودروی خود از 5 میلیون تومان وام با اقساط ماهیانه 157 هزار تومان در مدت 48 ماه استفاده کنند. خودروی پراید به صورت نقدی نیز با تحویل خودروی فرسوده، 5 میلیون و هفتصد هزار تومان است. همچنین دارندگان خودروهای فرسوده میتوانند با 450 هزار تومان پيش پرداخت و 48 قسط 99 هزار و 121 توماني خودرو PK تحويل گيرند.
padena
16 March 2006, 09:52 AM
ميخواستم بدونم روزي چند تا پرايد توليد ميشه در گروه سايپا
و چه ميزانش در پارس خودرو هست
اطلاعاتي از خط توليد و كيفيت خودروهاي پايد ساخت پارس خودرو بديد
HBN110
3 April 2006, 11:39 AM
ميخواستم بدونم روزي چند تا پرايد توليد ميشه در گروه سايپا
و چه ميزانش در پارس خودرو هست
اطلاعاتي از خط توليد و كيفيت خودروهاي پايد ساخت پارس خودرو بديد
دوست عزیز تولید پراید حدودا 1200 دستگاه در روزه که 200 تا این تعداد رو پارس خودرو میزنه ، کیفیت پرایدی که توی سایپا تولید میشه بهتره مخصوصا رنگ ماشین که کاملا فرق میکنه
sajjadnegaresh
3 April 2006, 03:17 PM
دوست عزیز تولید پراید حدودا 1200 دستگاه در روزه که 200 تا این تعداد رو پارس خودرو میزنه ، کیفیت پرایدی که توی سایپا تولید میشه بهتره مخصوصا رنگ ماشین که کاملا فرق میکنه
دوست عزيز ، چگونه مي توان متوجه شد كه پرايد توليدي از نوع سايپايي يا پارس خوردرويي مي باشد .
ممنون
HBN110
3 April 2006, 03:40 PM
ببین سجاد جان برای شما شاید کار ساده ای نباشه ولی شما میتونی به رنگ ماشین دقت کنی چون رنگ ماشینی که توی سایپا تولید میشه براق تر از پارس خودرو هستش و شماره سریال ساخت که فقط کارمندای سایپا ( البته نه همشون ) میتونن از روی اون بفهمن که حتی چه روزی تولید شده ) .
sajjadnegaresh
3 April 2006, 04:04 PM
ببین سجاد جان برای شما شاید کار ساده ای نباشه ولی شما میتونی به رنگ ماشین دقت کنی چون رنگ ماشینی که توی سایپا تولید میشه براق تر از پارس خودرو هستش و شماره سریال ساخت که فقط کارمندای سایپا ( البته نه همشون ) میتونن از روی اون بفهمن که حتی چه روزی تولید شده ) .
شماره سريال ساخت رو از كجا مي شه فهميد ؟
يه سوال ديگه ، آيا رنگ هاي خاص و سفارشي رو فقط سايپا توليد مي كنه يا پارس خودرو هم مي زنه ؟
HBN110
3 April 2006, 04:21 PM
خیلی ساده ، روی کارت ماشین ( همون شماره شاسی )
خیر پارس خودرو هم میزنه ولی با کیفیت کمتر
EbliiS
3 April 2006, 11:04 PM
آقاي hbn110 من ميخوام واسه يكي از فاميلامون پرايد دو گانه سوز بگيرم متاسفانه هر نمايندگي كه زنگ ميزنم ميگه نداريم و اطلاعي هم ندارن كه كجا دارن...ميخواستم از شما كمك بگيرم ببينم آيا ميدونيد كدوم نمايندگي اقدام به فروش اين نوع پرايد ميكنه؟..ممنون ميشم جوابمو بدين...
HBN110
4 April 2006, 09:47 AM
متاسفانه در این باره نمیتونم کمکی کنم ، ولی شما با مراجعه به نمایندگی فروش سایپا تو خیابان آزادی جنب یادگار امام و یا جاده مخصوص کرج ( کیلومتر 13 ) میتونید سوال کنید .
salar68
4 April 2006, 04:08 PM
برو بچ مگان دوست من جمله خودم
کسی خبری از این خودرو دیگه نداره
مثل این که من شنیدن قراره 2هقته دیکه فروشش شروع بشه
1
مگان مقام اول را در بازار خودروي ايران كسب خواهد كرد. http://ilna.ir/SmartPicture.aspx?f=INDUSTRY/IRAN6.JPG&w=200
محمدرضا نجفيمنش, دبير انجمن قطعهسازان, درگفت و گو با خبرنگار خبرگزاري كار ايران، ايلنا، با بيان اين مطلب افزود: با توجه به اينكه مگان در چند سال اخير خودروي روز اروپا بوده, پيشبيني ميشود تحول بزرگي در بازار خودرو با ورود مگان روي دهد.
دبير انجمن قطعهسازان, با اشاره به اينكه مگان به لحاظ كيفي در رتبه نخست خودروهاي همكلاس خود قرار دارد, خاطرنشان كرد: برتري مگان نسبت به ساير خودروهاي خارجي وارد شده به بازار جوان بودن عمر اين خودرو است ؛ چرا كه چند سال بيشتر از توليد مگان در بازار اروپا نگذشته است.
وي افزود: هر چند مگان در فاز اول به CBU به بازار وارد شده و ساخت داخل نيست ؛ اما قطعهسازان با توجه به امكانات خود توان توليد قطعات مگان و رفتن به سمت داخلي باز شدن را دارند.
دبير انجمن قطعهسازان, با اشاره به توان توليد قطعهسازان, اظهارداشت: شركت رنو-پارس در حال حاضر با 50 قطعهساز ايراني براي توليد بخش اعظمي از قطعات ال -90 قراردارد بسته كه اين نشان از بالا بودن پتانسيل توليد قطعه در كشور دارد.
وي, در پاسخ به سوالي مبني بر تاثير مگان از نظر قيمت بر بازار خودرو, خاطرنشان كرد: خودروهاي كه در كلاس C و D قرار دارند, چندان به لحاظ قيمت در بازار ساير خودروهاي همكلاس تاثير نميگذارند.
دبير انجمن قطعهسازان, اعلام كرد: مگان جزء خودروهايي محسوب شده كه خريدارانش در قشر خاصي هستند, از اين رو چندان بر بازار خودروهاي در اين رنج قيمت چون زانتيا تاثير سوء ندارند.
پايان پيام
*علی*
4 April 2006, 05:22 PM
برو بچ مگان دوست من جمله خودم
کسی خبری از این خودرو دیگه نداره
مثل این که من شنیدن قراره 2هقته دیکه فروشش شروع بشه
1
مگان مقام اول را در بازار خودروي ايران كسب خواهد كرد. http://ilna.ir/SmartPicture.aspx?f=INDUSTRY/IRAN6.JPG&w=200
محمدرضا نجفيمنش, دبير انجمن قطعهسازان, درگفت و گو با خبرنگار خبرگزاري كار ايران، ايلنا، با بيان اين مطلب افزود: با توجه به اينكه مگان در چند سال اخير خودروي روز اروپا بوده, پيشبيني ميشود تحول بزرگي در بازار خودرو با ورود مگان روي دهد.
دبير انجمن قطعهسازان, با اشاره به اينكه مگان به لحاظ كيفي در رتبه نخست خودروهاي همكلاس خود قرار دارد, خاطرنشان كرد: برتري مگان نسبت به ساير خودروهاي خارجي وارد شده به بازار جوان بودن عمر اين خودرو است ؛ چرا كه چند سال بيشتر از توليد مگان در بازار اروپا نگذشته است.
وي افزود: هر چند مگان در فاز اول به CBU به بازار وارد شده و ساخت داخل نيست ؛ اما قطعهسازان با توجه به امكانات خود توان توليد قطعات مگان و رفتن به سمت داخلي باز شدن را دارند.
دبير انجمن قطعهسازان, با اشاره به توان توليد قطعهسازان, اظهارداشت: شركت رنو-پارس در حال حاضر با 50 قطعهساز ايراني براي توليد بخش اعظمي از قطعات ال -90 قراردارد بسته كه اين نشان از بالا بودن پتانسيل توليد قطعه در كشور دارد.
وي, در پاسخ به سوالي مبني بر تاثير مگان از نظر قيمت بر بازار خودرو, خاطرنشان كرد: خودروهاي كه در كلاس C و D قرار دارند, چندان به لحاظ قيمت در بازار ساير خودروهاي همكلاس تاثير نميگذارند.
دبير انجمن قطعهسازان, اعلام كرد: مگان جزء خودروهايي محسوب شده كه خريدارانش در قشر خاصي هستند, از اين رو چندان بر بازار خودروهاي در اين رنج قيمت چون زانتيا تاثير سوء ندارند.
پايان پيام
مطمئن هستی دو هفته دیگر قبلا گفته بودند تیر ماه 85
لطفا اگر از این ماشین خبر جدیدی بدست آوردی و پیش فروشش برای من پیغام بده
parsboy
4 April 2006, 10:47 PM
فعلا فقط پیش ثبت نام اینترنتی داره عزیز
*علی*
4 April 2006, 11:04 PM
ممنونم
من تو اون پیش ثبت نام اسم نوشتم
اما میخواستم بدونم فروش قطعی کی شروع میشود
چون فقط همین سری اول بدرد میخوره بعد دوباره دست ایرانی جماعت میاد توش دردسر شروع میشود
salar68
5 April 2006, 12:34 AM
سلام
بله مثل این که توی اردیبهشت قراره خبرائی بشه
کسی را می خواهد که کامل با نمایندگی پارس خودر د رارتباط باشه
قیمت هم تقریبا" معلوم شده بالای 18 هست 100 درصد یعنی 20 یا ....
توی ثبت اینرتنتی برای شما هم هیچ تائیدیه اومده یا نه ؟ یا فقط مشخصات می گیره ( یعنی ای ملی از رنو براتون میاد یا نه ؟ ) !؟؟؟
HBN110
5 April 2006, 09:41 AM
فعلا فقط پیش ثبت نام اینترنتی داره عزیز
خوب اگه شما خبری داری بگو یا لااقل آدرس سایتی که میگید رو بگید تا ما هم یه سری بزنیم . گرچه پولشو ندارم:icon_cry:
*علی*
5 April 2006, 10:27 AM
سلام
بله مثل این که توی اردیبهشت قراره خبرائی بشه
کسی را می خواهد که کامل با نمایندگی پارس خودر د رارتباط باشه
قیمت هم تقریبا" معلوم شده بالای 18 هست 100 درصد یعنی 20 یا ....
توی ثبت اینرتنتی برای شما هم هیچ تائیدیه اومده یا نه ؟ یا فقط مشخصات می گیره ( یعنی ای ملی از رنو براتون میاد یا نه ؟ ) !؟؟؟
نه برای من فقط یک فرم ثبت نام اومد دیگه فعلا که خبری نشده
این هم آدرس سایت مورد نظر برای دوست خوبمون hbn110
http://www.megane.renault.co.ir/
HBN110
5 April 2006, 11:06 AM
علی جان دستت درد نکنه
HBN110
6 April 2006, 01:58 PM
به نظر شما پراید معمولی بهتره یا 141 ؟؟؟ این سوال بعضی از دوستان بوده ، میخوام نظرات شما عزیزان رو بدونم .
sajjadnegaresh
6 April 2006, 02:37 PM
آيا اين مورد درسته كه پرايد هاي توليدي سايپا براي صادرات با كيفيت تر از پرايد هاي توليدي براي مصارف داخلي هستش ؟
HBN110
6 April 2006, 03:25 PM
بله دوست عزیز متاسفانه درسته ولی اونا کولر ندارن
sajjadnegaresh
6 April 2006, 03:49 PM
دوست خوبم ، براي خود شما جاي سوال نيست كه چرا ما بايد پرايدي رو بخريم كه اولا دو برابر قيمت فروش اون تو سوريه هست بعدش كيفيتش پايين تر از پرايد صادراتي سوريه باشه ، دوما حالا كولر نخوايم كي رو بايد ببينيم ، اصلا بيان همين به اصطلاح كولر رو حذف كنن ، همون پرايد با كيفيت رو بدن ؟
HBN110
6 April 2006, 03:57 PM
سجاد جان من هم نظرم نظر شماست ولی دست من هم نیست من فقط یه کارشناس معمولی تو سایپا هستم و تصمیم گیرنده کسای دیگه ای هستن .
HBN110
6 April 2006, 03:58 PM
دوستان نگفتید به نظر شما پراید معمولی بهتره یا پراید 141 ؟؟؟ البته با دلیل بگید .
sajjadnegaresh
6 April 2006, 04:07 PM
سجاد جان من هم نظرم نظر شماست ولی دست من هم نیست من فقط یه کارشناس معمولی تو سایپا هستم و تصمیم گیرنده کسای دیگه ای هستن .
دوست خوبم ، خيلي خوشحالم كه تو هم به دنبال شفاف سازي مسائل هستي ، اميداورم كه همواره موفق باشي
aghdam
6 April 2006, 04:16 PM
دوستان نگفتید به نظر شما پراید معمولی بهتره یا پراید 141 ؟؟؟ البته با دلیل بگید .
خوب از چه لحاظ می فرمایین
موتور هر دو تا که یکیه
تفاوت تو شکل ظاهریش هست و ممکنه 141 کمی جادار تر باشه (اونم فقط صندوقش)
sajjadnegaresh
6 April 2006, 04:33 PM
دوست عزيز ، به نظرت مي شه داشبورد 141 رو روي پرايد گذاشت ؟ قيمتش چنده
HBN110
6 April 2006, 04:36 PM
نمیدونم ولی میتونم سوال کنم بهتون بگم
الك دلك
6 April 2006, 10:13 PM
بله آقا سجاد ميشه گذاشت فقط اگه خواستي عوض كني بنظر من رودري ها رو هم عوض كن البته اگه گير اوردي:icon_smil
الك دلك
6 April 2006, 10:17 PM
hbn عزيز بنظر من پرايد معمولي خيلي بهتره اگه سايپا باشي ميفهمي چرا ميگم راستي تو كدوم قسمت سايپا مشغولي ؟ ما رو هم ببر
الك دلك
6 April 2006, 10:20 PM
سجاد جان ببخشيد يادم رفت قيمتشو بگم اگه گير بياري كه تقريبن محال حدود 250 يا260 هزار تومن
HBN110
6 April 2006, 10:26 PM
به نظر من بزار داشبورد خودش روش باشه چون بعدا به صدا ميافته در ضمن هزينه اضافي هست . مگه داشبورد خودش چشه ؟؟؟
sajjadnegaresh
6 April 2006, 10:57 PM
به نظر من بزار داشبورد خودش روش باشه چون بعدا به صدا ميافته در ضمن هزينه اضافي هست . مگه داشبورد خودش چشه ؟؟؟
اصولا داشبوردهاي جديدي كه روي پرايد ها مي زارن خيلي زود به صدا در مياد ، چون جنس پلاستيك خشكه ، به نظرت با ابر كشي توسط باطري ساز مشكل سر و صداش حل مي شه
HBN110
7 April 2006, 12:30 AM
بله خيلي تاثير داره اگه بتونه درست و خوب و با وجدان نمد كشي كنه واقعا صداش كم ميشه .
HBN110
7 April 2006, 12:31 AM
شما بايد پيچهاي داشبورد رو هم سفت كنيد و دور در داشبورد رو با ابر درز گير پنجره بپوشوني
marten
9 April 2006, 12:45 AM
دوستان عزیز لطف کنیدومشخصات کلی وفنی ریو را بیان کنید.
HBN110
9 April 2006, 01:16 AM
Marten عزيز يه سري به تاپيك زير بزن اطلاعات خوبي نصيبت ميشه :
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=17920
hamid_b
10 April 2006, 09:18 AM
دوست عزیز روغن موتور خوب برای پراید کدومه نظرتون راجع به لیکومولی چیه؟
khabaronline
10 April 2006, 12:19 PM
لطفا بفرمایید 5 خودروی جدیدی که سایپا قراره در 6 ماهه اول وارد بازار کنه چیا هست و قیمتهاش رو لطفا بفرمایین
rezaps
10 April 2006, 03:20 PM
عکسی از زانتیا facelift شده اگه دارین،بزارین..
HBN110
10 April 2006, 07:24 PM
دوست عزیز روغن موتور خوب برای پراید کدومه نظرتون راجع به لیکومولی چیه؟
حمید جان لیکومولی روغن خیلی خوبیه من توصیه میکنم
HBN110
10 April 2006, 08:44 PM
رضا جان شرمنده ، ولی در اولین فرصت که پیدا کردم حتما در اختیار شما قرار میدم .
پاینده باشید
HBN110
10 April 2006, 08:56 PM
دوستان عزیز لطف کنیدومشخصات کلی وفنی ریو را بیان کنید.
نوع خوردو سواری
نوع موتور انژکتوری
نوع گیربکس 5 دنده معمولی اتوماتیک 4 سرعته(Option)
نام تجاری LS
نوع کاربرد سواری شخصی
سال شروع ساخت 1384
نوع DOHC - چهار سیلندر
قطر سیلندروکورس 83.4*75.5 mm
حجم موتور 1493 cc
نسبت تراکم 9.5:1
حداکثر گشتاور kg.m/rpm 4500/
13.5
حداکثر قدرت Ps/rpm 5500/
97
جعبه دنده
نوع دستی اتوماتیک
نسبت تبدیل
دنده 1 3.417 2.800
دنده 2 1.895 1.540
دنده 3 1.296 1.000
دنده 4 0.968 0.700
دنده 5 0.780 -----
دنده عقب 3.272 2.333
دیفرانسیل
نسبت تبدیل 4.167 3.736
ظرفیت خودرو
حجم روغن موتور 3.4 lit
حجم مخزن سوخت 45 lit
ظرفیت آب سیستم خنک کننده 6 lit
عملکرد
مصرف سوخت تركيبي 6.9 لیتر در صد كيلومتر
حداکثر سرعت 175 کیلومتر در ساعت
سیستم سوخت رسانی
ظرفیت باک 45 lit
محل باک عقب در زیر صندوق و صندلی عقب
نوع پمپ سوخت رسانی الکتریکی - مستقر در باک
نوع سوخت رسانی به سیلندرها انژکتوری - چند نقطه ای
سيستم تهويه مطبوع : دارد
سيستم قفل مركزي : دارد
شيشه بالابر برقی درب هاي جلو و عقب : دارد
شيشه ها رنگي : دارد
آنتن ثابت روی سقف : دارد
دورسنج موتور : دارد
فیلتر جلوگیری از آلاینده های تبخیری : دارد
گرم كن شيشه عقب
سیستم رادیو + (CD Player(MP3 : دارد
ساعت دیجیتال : دارد
کمربند ایمنی صندلیهاي جلو و عقب : دارد
آینه هاي جانبي قابل تنظیم از داخل : دارد
برف پاک کن دو سرعته جلو با تایمر قابل تنظیم : دارد
صندلی های جلو قابل تنظیم : دارد
رینگ اسپرت : ندارد
درب بازکن صندوق عقب از داخل : دارد
سیستم تغذیه سوخت انژکتوری : دارد
فرمان هیدرولیک : دارد
سیستم ترمز ABS : ندارد
سيستم ضد سرقت (Immobilizer) : دارد
پروژكتور جلو ندارد
گيربكس اتوماتيك : ندارد
ايربگ راننده و سرنشين جلو : ندارد
HBN110
10 April 2006, 09:01 PM
خوب از چه لحاظ می فرمایین
موتور هر دو تا که یکیه
تفاوت تو شکل ظاهریش هست و ممکنه 141 کمی جادار تر باشه (اونم فقط صندوقش)
دوست عزیز موتور 141 با پراید معمولی فرق میکنه ( کمی بهتره ) البته از نظر فنی و کیت انژکتور
khabaronline
11 April 2006, 01:20 PM
لطفا درباره 5 خودروی جدیدی که سایپا قراره وارد بازار کنه توضیح بدین و قیمتهاش رو بفرمایین
senaramin
11 April 2006, 04:56 PM
با سلام ، من يه پرايد انژكتور تحويل گرفتم هنوز به 300 كيلومتر نرسيده پشت كيلومتر شمارش يه صداي خفيفي ميده مثل جرقه . به نظر شما مشكلش چيه و چطوري حل ميشه ؟
FARZAD_1975
11 April 2006, 05:09 PM
با سلام ، من يه پرايد انژكتور تحويل گرفتم هنوز به 300 كيلومتر نرسيده پشت كيلومتر شمارش يه صداي خفيفي ميده مثل جرقه . به نظر شما مشكلش چيه و چطوري حل ميشه ؟
خوب ماشینت گارانتیه ببر نمایندگی نشون بده
HBN110
11 April 2006, 05:13 PM
دوست من ضمن خیر مقدم به شما عرض میکنم که اگر تو حرکت این صدا میاد احتمالا اتصالی داره و یه فیشش شل شده و تو دست اندازهای ریز اتصال میکنه که اگه نمایندگی ببری شاید حتی خارج از نوبت هم درست کنن چون کاری نداره ، ولی اگر تو حالت ایستاده هم صدا میده باید بررسی بیشتری بشه ولی زودتر ببری نمایندگی بهتره چون با برق ماشین نباید شوخی کرد وکوتاهی کرد !!!اگر بردی نمایندگی به ما هم خبر بده بدونیم چی شد .
پاینده باشید
parsboy
11 April 2006, 10:10 PM
زانتیای جدید که میگن امسال قراره بیاد بیرون و .... چیه ؟؟؟؟
چه فرقی با این مدلی که الان داره تولید میشه داره ؟؟
HBN110
11 April 2006, 10:37 PM
دوست من زانتیا مدل جدید C3 , C5 قراره وارد بشه ، اگر اطلاعات دیگه ای داشتم حتما بهتون میگم فکر نمیکنم چیزی به نام زانتیا فیس لیفت باشه ، آخه طراحی زانتیا فیس لیفت هست .
sajjadnegaresh
11 April 2006, 11:18 PM
دوست من زانتیا مدل جدید C3 , C5 قراره وارد بشه ، اگر اطلاعات دیگه ای داشتم حتما بهتون میگم فکر نمیکنم چیزی به نام زانتیا فیس لیفت باشه ، آخه طراحی زانتیا فیس لیفت هست .
احتمالا اين زانتيا جديد بايد اين شكلي باشه ، درسته ؟
نظر دوستان رو به اين عكس ها جلب مي كنم ، به نظرتون زانتيا كنوني زيباتر نيست ، چطور پژو-سيتروئن با اين طرح موافقت كرده است ؟
HBN110
11 April 2006, 11:32 PM
نه سجاد جان این عکسی که شما گذاشتی مربوط به هیچکدوم از این خودروها نیست چون من خودم سوار هم شدم البته تو سایپا .
این عکس C3 : http://www.car-coray.ch/Bilder/Citroen%20C3.JPG
این هم عکس C5:http://www.eauto365.com/images/tk/dezt/bigpic/Citroen%20C5.jpg
sajjadnegaresh
11 April 2006, 11:43 PM
دوست عزيز ، اين عكسهايي كه آپلود كردم مربوط به زانتيا Face Lift مربوط به بخش توسعه و طراحي سايپا بود
C3 , C5 خودروهاي جديد پژو-سيتروئن هستند و با زانتيا فرق مي كنند . البته الان C6 هم از محصولات جديد سيتروئن مي باشد.
HBN110
11 April 2006, 11:49 PM
دوست عزيز ، اين عكسهايي كه آپلود كردم مربوط به زانتيا Face Lift مربوط به بخش توسعه و طراحي سايپا بود
C3 , C5 خودروهاي جديد پژو-سيتروئن هستند و با زانتيا فرق مي كنند . البته الان C6 هم از محصولات جديد سيتروئن مي باشد.
معذرت میخوام من فکر کردم مربوط به C3 , C5 هستن :icon_neut پس این عکسهایی که شما گذاشتین برای زانتیا فیس لیفته ! آقا شرمنده اشتباه شد ، ولی به هر حال سایپا تصمیم داره که این دو خودرو رو هم وارد کنه .
sajjadnegaresh
12 April 2006, 12:03 AM
حالا نظر خود شما به عنوان كارشناس ارشد سايپا در مورد زانتيا فيس ليفت چيه ؟
آيا واقعا اين دستكاري در طراحي زيباي زانتيا مي تونه مشتري پسند باشه ؟
HBN110
12 April 2006, 12:13 AM
متاسفانه خیر به هیچ وجه ، همونطور که اومدن پراید رو فیس لیفت کردن ( 141 ) و دیدیم که مردم هیچ استقبالی نکردن ، هنوز مردم همون پراید قدیمی رو دوست دارن . اینم میشه مثل قضیه 141 :icon_twis
khabaronline
12 April 2006, 11:19 AM
لطفا درباره 5 خودروی جدیدی که سایپا قراره وارد بازار کنه توضیح بدین و قیمتهاش رو بفرمایین:icon_idea
senaramin
12 April 2006, 02:21 PM
دوستان سلام . آيا درسته كه ميگن يه فيوز پرايد هست كه اگه اونو بكشيد ديگه كيلومتر نميندازه ؟ اگه اينطور باشه اين نمايشگاهيها ميتونن سر مردم رو كلاه بزارن . آيا روشي هست كه بشه فهميد كه فيوز رو قطع كردن ؟ و ديگر اينكه اگه اين فيوز قطع بشه چه چيزاي ديگه اي باهاش از كار مي افته ؟ لطفا راهنمايي كنين . ممنون
khabaronline
12 April 2006, 02:31 PM
دوست عزیزم در مورد فیوز اطلاعای ندارم ولی سوکتش روبروی صافی بنزین هست بله اون رو اگه قطع کنی فقط کیلومتر قطع میشه در بعضی از ملها هم به ریپ زدن میفته. تنها راهی هم که میشه فمهید اینه که به نمایندگی ببری روی کامپیوتر لوگ میکنه اگه باز شده باشه.
HBN110
12 April 2006, 05:05 PM
لطفا درباره 5 خودروی جدیدی که سایپا قراره وارد بازار کنه توضیح بدین و قیمتهاش رو بفرمایین:icon_idea
عرض کنم که من هنوز خبر دقیقی ندارم ولی فکر میکنم سیتروئن C5 , C3 و زانتیا فیس لیفت و یه نوع پراید که فکر میکنم اسمش پراید 81 باشه قراره بیاد تو بازار البته فکر میکنم هنوز مطمئن نیستم .
HBN110
12 April 2006, 05:16 PM
دوستان سلام . آيا درسته كه ميگن يه فيوز پرايد هست كه اگه اونو بكشيد ديگه كيلومتر نميندازه ؟ اگه اينطور باشه اين نمايشگاهيها ميتونن سر مردم رو كلاه بزارن . آيا روشي هست كه بشه فهميد كه فيوز رو قطع كردن ؟ و ديگر اينكه اگه اين فيوز قطع بشه چه چيزاي ديگه اي باهاش از كار مي افته ؟ لطفا راهنمايي كنين . ممنون
من هم خدمت شما دوست خوبم عرض ادب دارم ، ببینید اگه کسی بخواد اینکارو بکنه خیلی راحت میتونه کیلومتر شمار رو از کار بندازه ولی میشه فهمید البته اگر کمی دقت به خرج بدین چون اگر مثلا روی کیلومتر شمار زده 10000 کیلومتر و شما میبینی که لاستیکها کلا داره از بین میره باید بدونی که این ماشین حداقل 30000کیلومتر راه رفته ، یا میتونی به موتور نگاه کنی اگر شتاب ماشین نسبت به یه پراید صفر کمتر شده بدون که ماشین زیاد کار کرده ، یا رنگ داشبورد و رودریها هم مهمه اگه کمی دقت کنی معلوم میشه که چقدر کار کردن همچنین کف ماشین و موکتهای کف ، البته اینایی که من گفتم شاید همشون ملاک انتخاب نباشن فقط یه مثال بود که شما بدونی که میشه فهمید البته اگه اون طرف خیلی وارد ( بی انصاف ) نباشه !!!:icon_twis
پاینده باشید
heshmat50
12 April 2006, 06:00 PM
دوست محترم من از فنی ماشین زیاد نمی دانم. ماشینم انژکتوری است و یک سال کار کرده. مدتی است که در ابتدای راه افتادی یا رفتن از دنده یک به دو ریپ میزند. بخصوص در سربالایی و یا زمانی که ماشین سنگین است این اتفاق شدیدتر است. دلیلش چیست؟
f_a_r_i_d
12 April 2006, 08:35 PM
سلام
من يك پرايد 74 دارم كه 83000 تا كار كرده ماشين هم از اول دست خودمون بوده احساس مي كنم توان ماشين كم شده مخصوصا تو سر بالايي به نظر شما مشكل از كجاست؟ امكان داره مال ديسك و صفحش باشه؟
:icon_cry:
parsboy
12 April 2006, 08:50 PM
ببخشید من یه چیزی رو متوجه نشدم:
قراره c3 , c5 تولید بشن(مثل زانتیا ) یا از خارج وارد بکنند و بفروشن ؟(مثل سوناتا که میخوان وارد کنن و برنامه ایی برای تولیدش ندارن )
salar68
12 April 2006, 10:40 PM
سلام
پراید 81 نداریم
یه برنامه ای در سایپا در حا حاضر در حریان هست به نام پروژه S81 که تولید خودرو داحلی ( ملی یعنی برندش ماله سایپا باشه )
HBN110
12 April 2006, 10:52 PM
سلام
من يك پرايد 74 دارم كه 83000 تا كار كرده ماشين هم از اول دست خودمون بوده احساس مي كنم توان ماشين كم شده مخصوصا تو سر بالايي به نظر شما مشكل از كجاست؟ امكان داره مال ديسك و صفحش باشه؟
:icon_cry:
بله فرید جان البته باید دید شما کی دیسک و صفحه و تعمیر یا تعویض کردید ، ممکنه کاربراتور از تنظیم خارج شده باشه ( امکانش کمه ) ممکنه خدایی نکرده سوپاپ یا سیت سوپاپ سوخته باشه :icon_twis چون تو این حالت توان موتور به شدت کم میشه . موتور شما زود داغ میکنه ؟
Akbar.Y
13 April 2006, 12:42 PM
سلام. نظرتان درمورد انژکتورشوهایی که در پمپ بنزینها می فروشند چیست؟ آیا بر سلامت ماشین اثری دارد؟
Akbar.Y
13 April 2006, 12:46 PM
باسلام. لطفا اگر درمورد انژکتورهای مختلفی که روی پراید نصب شده اطلاعات دارید بفرمایید. میگویند اونهایی که دلکویی هستند بهتر از انواع جدیدند . آیا درست است؟
X-R
13 April 2006, 05:16 PM
كيو كوشين جان شما خبر نداريد كي سايپا دوباره شروع به پيش فروش ريو ميكنه؟برام يكم مهمه .
با تشكر
HBN110
13 April 2006, 07:46 PM
باسلام. لطفا اگر درمورد انژکتورهای مختلفی که روی پراید نصب شده اطلاعات دارید بفرمایید. میگویند اونهایی که دلکویی هستند بهتر از انواع جدیدند . آیا درست است؟
سلام اکبر جان ، انژکتورهایی که روی پراید هست یا ساژم هستن یا زیمنس که زیمنس بهتره ، اصلا ماشین بدون دلکو نداریم ( البته پراید ) ، اگر دلکو یعنی چهار تا وایری که از دلکو بیرون اومده دو تا دو تا رو به روی هم باشن موتور شما ساژم هست و اگر چهارتا وایر پشت سرهم باشن موتور ماشین شما زیمنس هست که بهتر از ساژمه .
پاینده باشید
HBN110
13 April 2006, 07:49 PM
سلام. نظرتان درمورد انژکتورشوهایی که در پمپ بنزینها می فروشند چیست؟ آیا بر سلامت ماشین اثری دارد؟
اکبر جان من پیشنهاد میکنم که از این انژکتورشوها استفاده کنید ، چون حاوی مواد رسوب بر هستند و سوزن انژکتور رو تمیز میکنن و باعث پاشش بهتر سوخت میشن در ضمن دارای اکتان بالایی هستن و باعث انفجار سریعتر و بهتر سوخت میشن . به هر حال خوبه البته حتما مارک معروف و خوب رو انتخاب کنید .
HBN110
13 April 2006, 07:56 PM
كيو كوشين جان شما خبر نداريد كي سايپا دوباره شروع به پيش فروش ريو ميكنه؟برام يكم مهمه .
با تشكر
با عرض شرمندگی اطلاعی ندارم ولی بهتره از نمایندگیهای فروش سوال کنید . اگه اطلاعی به دست آوردم حتما اطلاع میدم .
HBN110
13 April 2006, 07:59 PM
آدرس و شماره تلفن تمام نمایندگیهای فروش سایپا در سطح تهران رو اینجا قرار میدم تا همه استفاده کنن اگر آدرس و تلفن نمایندگیهای فروش شهرهای دیگه رو خواستید تو همین تاپیک اعلام کنید تا قرار بدم .
HBN110
13 April 2006, 08:22 PM
استان تهران شهر تهران
شهر ___________نام نمايندگی______________ نشانی ___________تلفن ______________فاکس
تهران *** عبداله البرزكوه (2) *** خيابان شريعتي پايين تر از سه راه ملك ايستگاه عوارضي 761840*** 7539123
تهران***عبدالرضا کاظمي افجه***خيابان انقلاب بين چهارراه پل چوبي و گرگان پلاک 199 *** 7504444 و 7504400 و 7606364 و 7606463 *** 7506884
تهران *** حسنقلي خليفه*** خيابان پيروزي جنب خيابان دوم نيروي هوايي پلاك 628 و630 و632 *** 3-7421442 و 7474076 و 7465657 *** 7436843
تهران *** عبداله البرزكوه (1) *** خيابان تهران نو ايستگاه منصور آباد پلاك 519 *** 7813019 و 7836298 *** 7834885
تهران *** جليل كفاش محمدي *** خيابان تهران نو نرسيده به پمپ بنزين قاسم آباد روبروي موسسه الهادي*** 6-7560725 و 7551320 *** 7546585
تهران *** اكبري *** خيابان ستارخان روبروي شادمان و مخابرات پلاك 229 *** 6503158 و 6518588 *** 6509460
تهران *** شركت ايران و شرق*** خيابان شريعتي بالاتر از پل سيد خندان پلاك 827 *** 2860505 و 2860399 و 2860277 و 2862513 *** 2861475
تهران *** عبدالحسين منصوريان*** انتهاي خيابان نامجو نرسيده به ميدان نامجو روبروي حوزه 106 انتظامي پلاك983 *** 7541891 7565944
تهران *** علاالدين ايلخاني*** خيابان شريعتي بالاتر از ميرداماد گالري 2000 *** 2273442 و 2229767 *** 2252551
تهران *** سازمان اقتصادي كوثر*** خيابان آزادي نبش زنجان جنوبي پلاك 534 *** 8-6048017 و 6048021 و 6018057 *** 6013773
تهران***تعميرگاه قيطريه***خيابان شريعتي پل رومي خيابان قيطريه تعميرگاه قيطريه***2233121 و 2241915 *** 2200736
تهران *** وانيک نظريان *** خيابان شريعتي نبش خيابان سميه *** 7523132 و 7523392 و 7527417 *** 7511347
تهران *** شركت نيكو پيام***خيابان فدائيان اسلام روبروي سازمان موتوري شهرداري شركت نيكوپيام*** 5062846 و 5316866 و 5303632 *** 5321289
تهران *** شرکت نيکو خودروي امين***خيابان قزوين روبروي درمانگاه دخانيات پلاک 554 *** 6-5409835 و 5415468 *** 5409837
تهران***جعفر مبرهني آذر***خيابان قزوين سرپل امامزاده معصوم اول نهر فيروز آباد پلاك 11*** 5646766 و 5649265 و 5645921 *** 5652639
تهران *** محمد حيدري*** خيابان كارگر جنوبي نرسيده به ميدان پاستور پلاك 375 *** 6920770 و 6920065 *** 6927945
تهران *** گارنيك الله ورديان *** خيابان شريعتي بالاتر از مطهري پلاك 612 *** 8430514 و 8402055 *** 8415429
تهران *** زماني *** بين فلكه اول و دوم صادقيه روبروي مسجدامام جعفرصادق پلاك 212 و215 *** 4213354 و 4212268 *** 4210846
تهران *** رضا طباطبايي پور *** 17شهريور پايين تر از ايستگاه ناصري پلاك *** 972 9-3795518 *** 3795508
تهران *** محمد جعفر فرجي(2) *** اتوبان افسريه بين خيابان يك و دو نمايندگي 1012 *** 3801234 *** 3147983
تهران *** اصغر حسين مردي *** اتوبان شيخ فضل الله نوري ازجنوب به شمال ابتداي پل ستارخان *** 6508684 و 6508681 *** 6509695
تهران *** محمد علي داوودآبادي فراهاني *** آزادي جمالزاده شمالي نبش (شباهنگ) شهيد طوسي پلاك 8 *** 6938483 *** 6925103
تهران *** سيدحسن ديبازرحسيني *** بزرگراه رسالت از طرف پل سيد خندان اتومرجان پلاك 43 الي 47 *** 8429514 و 8463507 و 8600785 *** 8462785
تهران *** مجيد روشن *** بزرگراه رسالت نبش 16 متري دوم شمالي پلاك 1 *** 2519424 2503572 ***
تهران *** حسن قديمي *** خيابان امام خميني بين نواب و رودكي پلاك 199 *** 6838842 *** 6831663
تهران *** سيد مصطفي سادات شريف *** بزگراره شهيد نواب صفوي جنوب خيابان زمزم پلاک 299 *** 5827779 *** 5838563
تهران *** هوشنگ مشتاقيان *** خيابان اسكندري جنوبي بين جمهوري و اروميه پلاك 522 *** 6921913 و 6424929 6941126 ***
تهران *** ابوالفضل ميري لواساني *** تهران نو ايستگاه پل روبروي خيابان پدرثاني (سالار) *** 7433651 و 7411103 *** 7438327
تهران *** محمد جعفر فرجي(1) *** تهران نو بعد از خاقاني ايستگاه داريوش *** 7412964 7472253 ***
تهران *** رازميك آورند *** جاده آبعلي خيابان اتحاد كوچه دوم غربي پلاك 17 *** 7336029 7337467
تهران *** محمد رضا شاكري *** جاده مخصوص كرج جنب شهرك اكباتان خيابان بيمه 5 *** 4653636 و 4646888 4656888
تهران *** شركت سايپا يدك *** جاده مخصوص كرج كيلومتر 17 جنب دارو پخش *** 3833801 (0262) 3833801
تهران *** اکبر محسنيان *** چهارراه پاسداران شهيد كلاهدوز (دولت) شماره 422 و 424 *** 2543279 و 2559504 و 2583769 2584127
تهران *** رايان سايپا *** خيابان ميرداماد بين شمس تبريزي و نفت پلاك 205 *** 9-2900900 2220612
تهران *** نقي محمدي مؤيد *** بزرگراه نواب خيابان كميل پلاك 57 و 59 *** 6881418 و 953389 6864652
تهران *** اردشير بختياريان *** خيابان کميل بين خوش و رودکي پلاک 286 الي 288 *** 5714204 و 7-5740046 5732274
تهران *** خدامي نظر و اكبرزادگان *** خيابان گرگان بين چهارراه معينيه و عظيم پور پلاك 424 7509912 و 7501329 7606901
تهران *** حميد ذکائي مقدم *** ميدان آزادي ابتداي خيابان آزادي جنب پمپ بنزين خيابان لعل آخر پلاک 13 *** 6001356 و 6045425 6047768
تهران *** سيد محمد خدامي *** خيابان آزادي بلوار استاد معين مابين طوس و دامپزشکي جنب مسجد فاطمه زهرا *** 6001967 6036784
تهران *** قدرت اله شيرزادي *** خيابان انقلاب نبش نجات الهي پلاک 729 *** 8808087 و 8808074 8892886
تهران *** موسسه فرهنگي ورزشي سايپا *** خيابان عباس آباد (دکتر بهشتي) چهارراه مهناز ، ميدان تختي *** 3-8745151 8748740
تهران *** ابوالقاسم بزان *** خيابان قزوين خيابان 16 متري اميري روبروي 20 متري جرجاني پلاك 300 و298 *** 5702169 5774688
تهران *** پرويز پيرنگين *** وليعصر اميريه پل امير بهادر نبش بشيري پلا ک 81 *** 5364142 و 5364241 5381441
تهران *** شرکت حقيقت نوين پارت *** خيابان کارگر جنوبي پايين تر از جمهوري نرسيده به آذربايجان پلاک 193 و 192 *** 6922119 و 6- 6904205 6939976
تهران *** حسين زماني علويجه *** نياوران اقدسيه بعد از سه راه ازگل *** 2444617 و 2444613 2444615
تهران *** علي غفاري آشتياني *** خيابان دماوند بعد از سي متري نارمك مقابل اداره راه و ترابري استان پلاك 1073 *** 77416670-77410663 7467336
تهران *** شرکت مهندسي بازرگاني *** خيابان سهروردي جنوبي خيابان حسام زاده حجازي غربي پلاک 4/2 *** 88840324-88838843 88305358
تهران *** خسرو رخشان *** خيابان آزادي نرسيده به ميدان آزادي روبروي پمپ بنزين کوچه کوه نور *** 66006950 66006990
تهران *** اسماعيل شيدائي گندواني *** خيابان جمهوري باستان جنوبي اول دانشگاه جنگ شماره 299 نمايندگي سايپا *** 66928821-66932766-66902558 66902557
تهران *** مرتضي ناظم *** خيابان آزادي بين توحيد و رودكي نمايندگي پارس خودرو و سايپا *** 66946492-66434277 66935584
تهران *** رضا طباطبايي پور *** 17شهريور پايين تر از ايستگاه ناصري پلاك 972 *** 9-3795518 3795508
تهران *** شركت خدماتي ولي عصر اكباتان *** جاده مخصوص كرج جنب شهرك اكباتان خيابان بيمه 5 نمايندگي سايپا *** 4646888-4653636 4656888
تهران *** قسمت مراد نژاد *** خيابان وليعصر بالاتر از ميدان منيريه روبروي بيمارستان اخوان پلاک 1280 و 1282 *** 6403003 و 6480391 6480390
تهران *** ناصر معالج *** كيلومتر 7 جاده مخصوص كرج ورودي قديم تهرانسر نبش سه راه ارج *** 4516532 و 4515051 4516533
تهران *** شركت خدماتي ولي عصر اكباتان *** جاده مخصوص كرج جنب شهرك اكباتان خيابان بيمه 5 نمايندگي سايپا *** 4646888-4653636 4656888
تهران سيد مرتضي لواساني *** خيابان نظام آباد نرسيده به سه راه عظيم پور *** 7560643 و 7543938 7560642
تهران *** حسن رضايي طلب *** سه راه آذري بطرف ميدان آزادي نرسيده به سي متري جي جنب پمپ بنزين *** 6 – 6633525 و 6635419 و 6635420 6696187
تهران *** تعميرگاه مرکزي شماره (1 ) *** سه راه تهرانپارس جاده آبعلي جنب كيمي دارو تعميرگاه مركزي *** 7331781 7346556
تهران *** محمد باقر تليسچيان *** سه راه تهرانپارس روبروي مسجد المهدي پلاك 38/12 *** 773356 و 6-7887795 7874985
تهران *** عزيزاله رحيمي زاده *** سي متري نارمک (شهيد آيت) ايستگاه داروخانه پلاک 167 *** 7901850 و 7901602 7930386
تهران *** محمد حسن سلوكي و علي آقايي پور *** پيروزي بعد از سه راه شكوفه روبروي صنايع دفاع پلاك 526 *** 3348185 و 3349591 3798218
تهران *** حسين افشين پور *** فلكه دوم صادقيه بلوار آيت اله كاشاني مقابل پمپ بنزين پلاك 118 و 120 *** 4075613 و 4070436 4072079
تهران *** محمد مهدي و مهشيد جريريان *** خيابان مجاهدين جنب فاطميون پلاك 322 *** 3127634 و 3125975 و 3136665 2054620
تهران *** اسداله ملازينلي و عليرضا بهرامي *** مجيديه شمالي (شمس آباد) بالاتر از ميدان ملت كوچه طاهرپلاك 8 *** 2516071 و 2519387 و 2516069 2502575
تهران *** داوود و شهريار اكبر ثقفي *** مطهري بين مفتح و امير اتابك پلاك 184 *** 8832001 و 8828204 و 8326838 8305935
تهران *** امير جنيدي *** ميدان امام حسين ابتداي خيابان 17 شهريور شمالي *** 3341229 و 3339795 3340994
تهران *** احمد مهاجر *** ميدان سرآسياب دولاب اول خيابان شيوا پلاك 38 *** 3179843 و 3100278 3163858
تهران *** احمدرضا رحيمي *** ميدان شهدا روبروي پمپ بنزين پلاك 745 *** 3125569 و 3122547 و 3122093 3135183
تهران *** شرکت پژمان *** ميدان شوش خيابان فدائيان اسلام نبش خيابان بني هاشم پلاك 282 الي 288 *** 9-5079636 و 5074849 5303128
تهران *** حيدر حيدرخاني *** نارمك 46 متري غربي روبروي درمانگاه شبانه روزي نارمك *** 7900092 و 7908333 7935649
تهران *** محمد بهرامي *** فرمانيه ايستگاه زيبا پلاك 2/100 *** 2719081 و 2706823 2733310
HBN110
13 April 2006, 08:26 PM
«ریو» و تاثیر آن بر بازار خودرو
ریو كه عرضه آن به تازگی با قیمت 11 میلیون و 450 هزار تومان و با تبلیغ گسترده به صورت فروش فوری آغاز شده، از پژو 405 ارزان تر و كمی گران تر از خودروی سمند است كه به نظر میرسد به دلیل مدرن بودن نسبت به خودروهای هم تراز خود، در كاهش قیمتها تاثیر داشته باشد.
ریو از نظر اندازه همانند پژو 405 است، اما از نظر تكنولوژی نسبت به آن و خودروهای مشابه 10 سال بهروزتر است و قرار است و با قیمتی كمتر از پژو 405 جی.ال.ایكس در بازار عرضه شود؛ البته هنوز هم پژو 405 جی.ال.آی با 1.5 میلیون تومان كمتر بهترین انتخاب است.
موتور ریو قدرتی معادل 98 اسب بخار و مصرف سوختی در حدود دو لیتر كمتر از پژو 405 دارد. از نظر سیستم فنربندی، ایمنی و ترمزی نیز این خودرو پیشرفتهتر از پژو 405 و خودروهای مشابه در بازار با این قیمت است.
ریو همچنین خصوصیاتی مشابه هیوندای ورنای كه با قیمت 14 میلیون و 500 هزار تومان و فولكس گل كه با قیمت 13 میلیون و500 هزار تومان عرضه میشود، دارد. سیستم كلاج این خودرو هیدرولیكی بوده و از نظر تعویض دنده وضعیت بهتری نسبت به پژو 405 با كلاج مكانیكی دارد.
از نظر طراحی داخلی نیز این خودرو وضعیت بهتری نسبت به پژو 405 دارد. البته خودروهای ریو، هیوندای ورنای، گل و ال -90 مشخصات فنی مشابهی دارند.
به عنوان مثال ال -90 دارای موتوری با قدرت 110 اسب بخار است، در حالی كه كیاریو 98 اسب بخار قدرت دارد. البته كیاریو از نظر سیستم فرمان، هیدرولیك بوده كه مدل پایه ال -90 با قیمتی در حدود هفت میلیون تومان دارای فرمان مكانیكی و با 10 میلیون تومان دارای فرمان هیدرولیكی است، در حالی كه ریو 11 میلیون و450 هزار تومانی با خصوصیات ال -90 فول 10 میلیون تومانی شباهت زیادی داشته، چرا كه هر دو خودرو دارای سیستم ABS ترمز و كیسه هوا هستند.
صندوق عقب ال -90 گنجایش بیشتری نسبت به كیاریو دارد و فضای داخلی ال -90 نیز بزرگتر از آن است و به همین علت پیشبینی میشود با ورود ریو با قیمت 11میلیون 400 هزار تومان، خودروهای مشابه باید كاهش قیمت یابند و یا این كه به دلیل وضعیت عرضه و تقاضا قیمت ریو افزایش یابد؛ اتفاقی كه هم اكنون در بازار آزاد در حال شكل گیری است.
اما در خصوص ورود ال - 90 با قیمت هفت میلیون تومان، كل بازار خودرو دچار چالش میشود و در آن زمان تمامی خودروها یا باید كاهش قیمت محسوس داشته باشند یا ال - 90 با قیمتی بیش از این عرضه شود. البته در صورتی كه ال - 90 با قیمت هفت میلیون تومان عرضه شود، كیاریو حتی با این كه مشخصات فنی مشابهی نسبت به ال - 90 دارد، اما به دلیل لوكستر بودن، با قیمتی حدود 9 تا 10 میلیون تومان هم قابل عرضه به بازار است.
بر اساس برنامهریزی انجام شده طی امسال 12 هزار دستگاه، سال آینده 50 هزار دستگاه و سالهای بعد 75 هزار دستگاه ریو در شركت سایپا تولید خواهد شد. این در حالی است كه تیراژ ال -90 در سال اول 70 هزار دستگاه و در سال سوم به 300 هزار دستگاه خواهد رسید.
تولید خودروی ریو به صورت مونتاژ آغاز شده و تا پایان سال قرار است به ساخت داخل 40 درصد برسد، ولی در سالهای آینده این خودرو و خودروهای مشابه با توجه به رقابت با خودروی ال - 90 كه در ابتدا ساخت داخل 50 درصدی خواهند داشت و با این ترفند بسیار ارزان نیز تولید میشوند، باید ساخت داخل خود را افزایش دهند.
منبع: ایسنا
X-R
16 April 2006, 01:30 AM
كيوكوشين جان يك سعوال داشتم شما واقعا بين glx , rio , تيپ3 206 كدام انتخاب ميكردين چون واقعا انتخاب سخته .البته من اين سعوال از شما به دليل اينكه شما كارشناستريد ميكنم.اگر لطف كنيد نظر تان را با توجه به امكانات موجود بگيد سپاسگذارم.
آرشششش
16 April 2006, 02:55 AM
آیا ریو دیفرانسیل عقب می باشد؟؟؟؟؟؟ آخه از پشت که نگاه می کنی یک چیزی زده بیرون اون چیه؟؟
shahram2006_m
16 April 2006, 11:45 AM
كيوكوشين جان يك سعوال داشتم شما واقعا بين glx , rio , تيپ3 206 كدام انتخاب ميكردين چون واقعا انتخاب سخته .البته من اين سعوال از شما به دليل اينكه شما كارشناستريد ميكنم.اگر لطف كنيد نظر تان را با توجه به امكانات موجود بگيد سپاسگذارم.
به نظر من 206 تيپ 3 به هيچ عنوان از دست نده به دليل هاي متفاوت
HBN110
16 April 2006, 12:01 PM
البته شما این سوال رو تو بخش مقایسه انواع اتومبیل مطرح میکردید بهتر بود ، عرض کنم خدمت شما که من نمیخوام تبلیغ کنم ولی به نظر من ریو ماشین خوبیه هم کوچکتر از 405 هست و هم بزرگتر از 206 ( نه خیلی بزرگ نه خیلی کوچیک ) و طراحی موتور اون طراحی سال 2005 هست در حالی که پژو طراحی قدیمی داره یعنی حدودا 15 سال پیش در ضمن مصرف ریو کمه از 405 که خیلی کمتره چون موتورش 1500 سی سی هست ، قدرت اون هم خیلی خوبه و شتاب خیلی زیادی داره و نسبتا نرم و راحت هست البته تو جاده شاید به 405 نرسه ولی خوب 160 و 170 رو راحت میره ، اگر نظر شخصی من رو میخواید ریو بهتره .
پاینده باشید
HBN110
16 April 2006, 12:08 PM
آیا ریو دیفرانسیل عقب می باشد؟؟؟؟؟؟ آخه از پشت که نگاه می کنی یک چیزی زده بیرون اون چیه؟؟
نه آرش جان ریو دیفرانسیل جلو هست و اونی که شما میبینی اکسل عقب ریو هست که از نوع مستقل و متحرک هست به این معنی که به چرخها متصل شده و توی دست انداز با چرخ بالا و پایین میره بنابراین همه فکر میکنن که میخوره به زمین چون پایینه !!! ولی اینطور نیست و با بالا رفتن چرخها اکسل هم بالا میره ، البته اگر خدایی نکرده یه سنگ بزرگ ( خیلی بزرگ ) تو خیابون باشه و شما بخوای از روش رد بشی امکان داره اکسل با سنگ برخورد کنه بنابراین میبینید که این ماشین برای خیابونای کره طراحی شده برای ایران هم بلیزر ، پاترول ، کامیون و .......... !!!! البته مزاح کردم ولی تو تهران باید با هر ماشینی که هستی کمی دقت کنی و آروم رانندگی کنی آرش جان .
پاینده باشید
Akbar.Y
17 April 2006, 12:57 PM
کیوکوشین جان سلام و ممنون از راهنمائیهایت. سوالم درمورد گشتاور یا نیروی تورک است. مثلا گشتاور پراید 103 نیوتن برمتر در 3000 دور در دقیقه اعلام شده .آیا معنی آن اینست که بهترین دور موتور برای بهترین راندمان حرکتی موتوردر 3000 است ( البته در هر دنده ای) ، یا معنی دیگری دارد؟ لطفا دقیقا توضیح فرمایید.
HBN110
17 April 2006, 03:00 PM
کیوکوشین جان سلام و ممنون از راهنمائیهایت. سوالم درمورد گشتاور یا نیروی تورک است. مثلا گشتاور پراید 103 نیوتن برمتر در 3000 دور در دقیقه اعلام شده .آیا معنی آن اینست که بهترین دور موتور برای بهترین راندمان حرکتی موتوردر 3000 است ( البته در هر دنده ای) ، یا معنی دیگری دارد؟ لطفا دقیقا توضیح فرمایید.
سلام اکبر جان ، ببینید بهترین گشتاور برای ماشین تو هر دنده ای متفاوته و عرض میکنم که خیر بهترین گشتاور 3000 دور در دقیقه نیست ، این فقط یه میانگین هست که برای سنجش گشتاور خودرو به کار میره ، مثلا میگن فلان ماشین درای 500 اسب بخار در دور 5300 است بنابراین میبینید که بهترین گشتاور ، گشتاوریه که کمترین فشار رو به موتور بیاره و بیشترین راندمان رو داشته باشه .
Akbar.Y
17 April 2006, 03:48 PM
از راهنماییت ممنون. ولی میخواهم بدانم در پراید مثلا با چه دور موتوری در دنده پنج ویا در دنده چهار حرکت کنیم تا حداکثر راندمان را داشته باشد و در عین حال به موتور هم فشار زیاد نیاید. من هیچ وقت سعی نکرده ام از 4000 دور آنهم هنگام تعویض دنده فراتر بروم.
sajjadnegaresh
17 April 2006, 05:14 PM
البته شما این سوال رو تو بخش مقایسه انواع اتومبیل مطرح میکردید بهتر بود ، عرض کنم خدمت شما که من نمیخوام تبلیغ کنم ولی به نظر من ریو ماشین خوبیه هم کوچکتر از 405 هست و هم بزرگتر از 206 ( نه خیلی بزرگ نه خیلی کوچیک ) و طراحی موتور اون طراحی سال 2005 هست در حالی که پژو طراحی قدیمی داره یعنی حدودا 15 سال پیش در ضمن مصرف ریو کمه از 405 که خیلی کمتره چون موتورش 1500 سی سی هست ، قدرت اون هم خیلی خوبه و شتاب خیلی زیادی داره و نسبتا نرم و راحت هست البته تو جاده شاید به 405 نرسه ولی خوب 160 و 170 رو راحت میره ، اگر نظر شخصی من رو میخواید ریو بهتره .
پاینده باشید
كيوكوشين جان ، اگه تو سايپا نبودي ، باز هم مي گفتي ريو ، تا 206 هست به ماشين ديگه نمي رسه ، حداقل تو رنج 10 تا 15 ميليون
sajjadnegaresh
17 April 2006, 05:15 PM
كيوكوشين جان ، اين محصولات جديد سايپا ، C5 , C6 , C3 كي قراره توليد بشه ؟
senaramin
22 April 2006, 12:00 PM
كيو كوشين كاي جان سلام . من يه مشكلي دارم البته ميدونم اطلاعات شما فراتر از اين حرفاست ولي اين مشكل اعصابمو خورد كرده لطفا اگه ميدونين راهنماييم كنين . مشكل من اينه كه حتي موقعي كه كمربندم رو ميبندم بازم چراغ مربوطه اش ( اصطلاحا در پشت آمپر ) خاموش نميشه لازم به ذكره كه ماشينم پرايد صبا انژكتوري ساژمه . ممنون ميشم راهنماييم كنين
mp883
23 April 2006, 12:56 PM
لطفا در مورد رنو5 و اينكه ارزش خريد دارد يا نه توضيح دهيد
Mohsen_bayern
29 April 2006, 09:59 AM
سلام
یک بار یکی گفت که اگه سوزن کاربرات یا یک همچین چیزی رو عوض کنی شتاب به تر میشه.
کسی میدونه اون چی بود هرچی میگردم پیداش نمیکنم.
HBN110
29 April 2006, 12:07 PM
كيو كوشين كاي جان سلام . من يه مشكلي دارم البته ميدونم اطلاعات شما فراتر از اين حرفاست ولي اين مشكل اعصابمو خورد كرده لطفا اگه ميدونين راهنماييم كنين . مشكل من اينه كه حتي موقعي كه كمربندم رو ميبندم بازم چراغ مربوطه اش ( اصطلاحا در پشت آمپر ) خاموش نميشه لازم به ذكره كه ماشينم پرايد صبا انژكتوري ساژمه . ممنون ميشم راهنماييم كنين
سلام دوست من
احتمالا سیم کمربند شما اتصالی داره ، زیر کنسول وسط پشت ترمز دستی یه سیم هست که از انتهای قفل کمربند میاد بیرون شما باید یه نگاه به اون بندازی اگر خودت نمیتونی بده باطری ساز برات درست کنه ، نمایندگی ندی بهتره چون کاری نداره ، اگر قطع کنی که چه بهتر چون چراغ کمربند زیاد کاربرد نداره . اگر سوالی داشتید من در خدمتم
پاینده باشید
HBN110
29 April 2006, 12:11 PM
سلام دوست من
شرمنده من اطلاعات دقیقی از این خودرو ندارم ولی برات پیدا میکنم ، رنو 5 تولید شرکت پارس خودرو هست و من تو سایپا کار میکنم ، ولی چشم حتما براتون پیدا میکنم .
یا علی
HBN110
29 April 2006, 12:18 PM
سلام
یک بار یکی گفت که اگه سوزن کاربرات یا یک همچین چیزی رو عوض کنی شتاب به تر میشه.
کسی میدونه اون چی بود هرچی میگردم پیداش نمیکنم.
سلام
دسوت من سوزن ژیگلور یا همون سوزن کاربراتور تنظیم کننده میزان بنزین ورودی به سیلندر هست یعنی هر چی سوزن ژیگلور نازکتر به یا به اصطلاح لاغر بشه بنزین بیشتری به سیلندر وارد میشه ولی چون هوای ورودی به سیلندر تغییر نمیکنه بنابراین ماشین ریپ میزنه ، پس میبینید که با دست کاری سوزن ژیگلور فقط درد سر درست میشه و هیچ تفاوت عمده ای تو ماشین به وجود نمیاد .
ممنون
pedrambade
29 April 2006, 12:20 PM
من 4 تا رنو5 داشتم 3 تا رنو مدلهای 57 63 64 یک سپند 76 عین 3 تاش بغیر ار 57 ته دمار از روزگازم درآورد سپند که مثل موتور گازی میمونه اما 57 یه عروسک به تمام معنا بود سالم سالم من 140 تا تو اتوبان قزوین باهاش رفته بودم اما اگه می خوای رنو5 بخری باید بگم اگه بری یه پراید قسطی برداری که با قسطاش برات 9 میلیون در بیاد ارزش داره اما رنو نخری بیچارت می کنه انقدر رو دستت خرج می زاره که دویت داری گریه کنی عمرا نمی تونی یه مسیر رو براحتی باهاش بری جلو بندی که نداره ضرت وضرت باید خرج لاستیک سابی و جلو بندی بکنی موتور که دیگه نگو خدانکنه خرج داشته باشه دیوانت می کنه
با تمام این اوصاف که من گفتم اگه بازهم می خوای رنو بخری یه مدل 71 یا 72 یا 70 که چپی نباشه و حتما با یه کارشناس رنو برو و رنو بخر رنوهای چپی رو همچین می کنن تو پاچه آدم که خوابشم نمی شه دید
اما خواهش آخریم این هست که بیا جون ما رنو نخر:icon_redf
Nasl 2005
30 April 2006, 11:01 AM
كيوكوشين عزيز
باتشكر از اطلاعات جالبت ، لطف كن بگو از بين رادياتورهاي ((آب وكولر)) موجود در بازار چه ماركي بهتر است(ازلحاظ كارايي وقيمت) براي اتومبيل پرايد، اگر با دليل باشه ممنون مي شم:icon_cool
sajjadnegaresh
13 May 2006, 11:50 PM
كيوكوشين جان ، در مورد فروش نقدي هاچ بك ، سايپا چرا هيچ اقدامي نمي كنه ، هر نمايندگي كه مي ري انگار نه انگار كه مشتري اومده ، مي گن ديگه نيست ، چطورياست ؟
amirvr14
15 May 2006, 10:03 PM
سلام لطفا در مورد سیستم هوشمند پراید توضیح بده تو نمایندگی نوشته بود صبا با یسیتم هوشمند!!!
HBN110
14 August 2006, 11:31 PM
سلام دوست من سيستم هوشمند اون مثل 206 و سمند و .... هست يعني سويچ اون كد داره و ......
danial_2006
15 August 2006, 06:24 PM
مي خوام فرمون ماشينم رو هيدروليك كنم(پرايد) لطفا بگيد چه لوازمي نياز دارم.نه اينكه وردارين مقاله در باره فرمون هيدروليك بنويسين.فقط بگين وقتي من رفتم مغازه بگم چي لوازمي بهم بده.در ضمن يكي از همين كاركنان نمايندگي به من گفت پمپ هاي تو بازار بعضي هاش قوي وبراي پرايد تو سرعت هاي بالا از لحاظ كنترل مشكل ايجاد ميكنه.لطفا اين موضوع رو هم مد نظر داشته باشين وبا توجه به اين موضوع لوازمي رو بگين كه استاندارد باشه.
ميگن فرمون هيدروليك مثل اينكه هميشه كولرت روشن باشه درسته يا نه؟
اگه درسته بايد چي كار كرد تا اين عيبش بر طرف بشه.
HBN110
15 August 2006, 07:04 PM
دانيال عزيز شما اگر بخواي فرمون ماشين رو هيدروليك كني به جز درد سر هيچي عايدت نميشه ، چون اولا خيلي گرون برات تموم ميشه ، دوما فرق چنداني براي شما نميكنه چون فرمان پرايد به اندازه كافي نرم هست ، سوما قدرت ماشين رو كم ميكنه چون نيروي پمپ هيدروليك از موتور تامين ميشه ، چهارما بايد كلي ماشينت رو دستكاري كني تازه معلوم نيست بتونن خوب درش بيارن ، پنجما هزينه تعمير و نگهداري ماشين بيشتر ميشه ، ششما مصرف بنزين بيشتر ميشه ............. اميدوارم قانع شده باشي . پرايدهايي كه با فرمان هيدروليك توليد ميشن خيلي از قطعاتشون فرق ميكنه بنابراين پرايدي كه در سايپا هيدروليك توليد ميشه با پرايدي كه شما هيدروليك ميكني خيلي تفاوت داره .
علي 1976
26 August 2006, 10:22 AM
سلام يه سوالي برام پيش اومده ؛ ممنون ميشم اگه يه نفر جوابمو بده : چرا بعضي از ريوها داراي دو تا چراغ داخل سپر عقب هستند ولي بقيه اين چراغها رو ندارند ؟!!!