PDA

View Full Version : مقایسه سمند و پرشیا

arash p mbz bmw
2 March 2006, 04:49 PM
به نام خدا

سلام به دوستان خوبم
یه چند وقتی بود نبودم اونم دلیل داشت و اونم کمی مرتبط با سایته
بیش از این نمیگم چون در اینده ی نزدیک میفهمین چیکار دارم میکنم
الانم چون دیدم سمندهای مدل85اومده و ایرانخودرو هم گفته در سال بعد مدل جدیدی از پارس رو تحویل میده گفتم که یه مروری بر این دو محصول و خاطراتی که من باهاشون داشتم و شما داشتین بپردازیم

در ابتدا میپردازیم به پارس:
در قیافه و نمایی که پارس داره شکی نیست حتی توی ارتفاع و استیل ماشین این مشخصه
وقتی وارد پرشیا میشی اولین چیزی که ادمو ازار میده طرح داشبورد فوقولاده قدیمیه که توی 405-اردی-GLI-به کار میره و خیلی قدیمی شده
دومین چیزی که ادمو عصبی میکنه صدای فاجعه ی پمپ بنزینه ( امان از روزی که داغ بشه صداش از صدای موتور بلندتره )
ولی واقعا همش هم بد نیست یه خوبیهایی داره که واقعا من باهاشون خیلی حال میکنم
از خوبیاش بگم:
وقتی میشینی رو صندلی خیلی به ماشین مسلطی و اصلا انگار نه انگار یه کاپوت یوغور به طول خداد متر جلوته و مثلا پشت یه ماشین از خانواده ی سدان هستی یادش بخیر یه بار که تقریبا اوایل پرشیا سواری بود من با اینکه اول رانندگیم بود توی حرکت انقدر به یه405نزدیک شدم که حدودا 5ثانت مونده بود بخوره ( توی حرکت ها ) و همون چیزی بود که میخواستم و این اون چیزیه که میگم یعنی تسلط
واقعا پرشیا 405هست که ایراداتش برطرف شده و نماش جذاب شده و کمی هم در نرمی پیشرفت کرده
بریم سراغ سمند
وقتی از دور به سمند نگاه میکنی جذابیت پرشیا وجود نداره و حتی به خاطر بزرگی و ارتفاعش میترسی بشینی پشتش
ولی باز با این حال باید بری
وقتی داخل اطاق میشی به طرح داشبوردی در حد خوب بر میخوری که کمی شبیه به طرح داشبوردهای ائودیه ( ای شیطون )امان از این ایرانخودرو
صندلیهاش زیادی ادمو میکشه تو و بسرعت به شما احساس خستگی میده در هر حالت تا اینجا سمند نسبت به پارس کمی عقبه ولی باز هم خوبه
در تسلط میتونم بگم که این ماشین در مقابل خودروی چون پارس حرفی برای گفتن نداره و واقعا یویغور تشریف داره و ادمو سریع خسته میکنه البته برای کسانی که ماشینهایی چون شولت و 206و.... رو سوار میشن راحته
چرا؟!!
چونکه 206هم دارای ستونهای بزرگیه میتونم به جرات بگم مثل سمنده ولی 206 یه خوبی داره اینه که سطحش پایینتره
در هر صورت واقعا سمند توی تسلط تعطیل تشریف داره
کم کم میریم سراغ استارت و تست موتوری این دو خودرو :
در پارس موتور رو روشن میکنی و با صدای موتوری خیلی خیلی قدیمی 1.8که صدایی اشنا داره دوباره اشنا میشی
ولی با این حال به نظر بنده صدای موتور توی پارس خشنتره و توی سمند صدای موتور رام به نظر میاد
به خاطر کمی افراد مجبور شدم 2 ماشین رو جداگانه تست کنم برای همین اول پرشیا رو بردم توی یه بلوار که تقریبا بزرگه و خلوته
با تیک افی که کردم تونستم با دنده ی 3به حداقل سرعت 100دست پیدا بکنم که در مساحت اونجا خیلی عالی بود
با ماشین یه دور با سرعت زدم
اونجا بود که خودشو نشون داد و بدون هیچ مشکلی تونست دور رو به انتها برسونه و کلی ابرومو جلو اینو اون خرید:icon_arro
رفتم ماشینو گذاشتم و سمند رو برداشتم و رفتم به همون بلوار
با نیش تیک افی که کردم در بلوار تونستم به حداقل سرعت90دست پیدا کنم که این خیلی منو تو فکر برد چون هم فیلتر هوا هم روغنو تا زه عوض کرده بودیم ولی نمیدونم چرا 90تا پرشد اونم با 3
یه دور با سرعت زدم
سمند بدلیل نرمی که نسبت به پارس داره کمی ماشین خوابید ولی دورشو زد
توی ترمز این دو ماشین به نظر بنده سمند سرتر بود
اینم یه سری از ازمایشات بنده
امیدوارم جامع بوده باشه
ولی اینو فراموش نکنین که سمند توی سرعت خیلی سرتره چون من اینم تست کردم
به امید پیروزی شما
اینم یه سری از اطلاعات فنی 2 خودرو:
سمند:
http://psforums.persiangig.com/other/s.jpg
پارس:
http://psforums.persiangig.com/other/p.jpg
http://www.khodroweb.com/iranautos/pars/1.jpg
http://www.khodroweb.com/iranautos/samand/3.jpg

Yonjeh
3 March 2006, 01:33 AM
سلام، اگر من بخواهم نظرم را بگم پرشيا در ايران از نظر ظاهري محبوبيت بيشتري داره ولي دقت كنيد كه طرح ظاهري سمند بهتره. چون طرح پرشيا ناهماهنگه. كنار ماشين خطوط شكسته و صاف داره ولي جلو و عقب آن منحني شكله. سمند حداقل طرح يكدستي داره.
داشبورد پرشيا خيلي قديمي و تكراريه ولي داخل سمند بهتره.
شما با دادن 13 ميليون سمند ال اكس ميگيرين كه از نظر فني و امكانات از پرشيا 15.5 ميليوني خيلي بهتره. ولي تو ايران پرشيا محبوبتره فقط چون اسمش پژوست!

karash501
3 March 2006, 06:00 PM
از کی تا حالا مصرف اینا شده 6تا؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!

masoud x7
3 March 2006, 10:03 PM
سلام
من هم با YONJEH جان کاملا موافقم....:icon_cool و در مورد سرعت سمند در دنده 3 که دوست عزیز گفتن 90 تا رفتن به خاطر اینه که رینگ و لاستیک سمند 15 هست:icon_surp

masoud x7
3 March 2006, 10:12 PM
http://i2.tinypic.com/qnr1nt.jpg

arash p mbz bmw
6 March 2006, 05:16 PM
مسعود جان از عکس زیبات ممنون
ولی من در دنده 2باز هم جا برای سرعت داشتم ولی ناچار به 3 رفتم ولی باز هم مثل پارس نتونست شتاب گیری بکنه

masoud x7
6 March 2006, 09:55 PM
سلام آرش جان
خوب اگه جا داشت چرا پر نکردی؟
ضمنا من الان نزدیک 9 ماهه که سمند میرونم....ولی تا حالا نشده هیچ پژویی ازم رد شه......نه تو شتاب نه تو سرعت
مدلش هم تیر ماه 84 هست...:icon_idea

احمدLX
6 March 2006, 11:30 PM
سمند شما مسکل داشته آخه سمند دنده 3 تو سرعت 130 کات اف میکنه ودنده 2 تو سرعت 90

navid-83
7 March 2006, 08:31 AM

اگه به كيلومترشمار ماشين نگاه كنين سه تا خط قرمز در سرعتهاي 50 90 و 130 ميبينين كه به ترتيب حداكثر سرعت دنده هاي 1 تا 3 رو نشون ميده.
البته مال ما قبل از رسيدن به 50 حدودا 47 تا كات آف ميكنه.

arash p mbz bmw
8 March 2006, 06:25 PM
مسعود جان میتونستم توی 2 بمونم ولی چون با پارس دنده اون موقع توی 3 بود توی سمند هم دنده رو توی 3 قرار دادم
در ضمن مطمئنی تا حالا هیچ پژویی ازت رد نشده؟!!!!!!!!

masoud x7
8 March 2006, 08:29 PM
سلام آرش جان
آره مطمئن مطمئنم ...:icon_arro چطور مگه ؟؟؟؟؟:icon_twis

احمدLX
8 March 2006, 11:28 PM
من با ال ایکس و لاستیک 205 از سرعت 120 کورس گذاشتم و هنگامی که ازش جلو زدم کیلومتر داشت از 160 رد میشد

kevin_m_bb
9 March 2006, 01:44 AM
در پرشیا دنده 3 در سرعت حدود 140(138) کات آف می کنه:icon_cool

باتلاق
3 September 2006, 02:32 AM
بابا كا آف ما والا نشنيده بوديم تا حالا اين همه موتور احتراق داخلي خونديم! لطفا يكي از دوستان كه اطلاعتش دقيق هست در مورد ايم واژه توضيح بده...
متشكرم

arash p mbz bmw
3 September 2006, 01:25 PM
بابا كا آف ما والا نشنيده بوديم تا حالا اين همه موتور احتراق داخلي خونديم! لطفا يكي از دوستان كه اطلاعتش دقيق هست در مورد ايم واژه توضيح بده...
متشكرم
سیستم ecuبدلیل اینکه به موتور فشار نیاد نمیزاره دور موتور از حد قرمز رد شه یا بمونه برای همین اون دور رو نگه میداره که به این مورد میگن کات اف

باتلاق
25 September 2006, 04:55 PM
بچه ها كسي اينجا ميدونه چرا پرشيا وزنش اينقدر بيشتر از 405 هست؟ تو سايت ايران خودرو زده 1190 ... اما اين دوتا واقعا تفاوت چنداني ندارن! اين اظافه وزن مال چي هست؟!

صادق اصفهان
26 September 2006, 08:47 AM
ورق استفاده شده در بدنه پارس ضخیم تر هستش.
ودارای دوسپر سنگینتر از 405

XIII
15 March 2007, 01:58 AM
قبل از زدن اين تاپيك فكر مي‌كنم قبلا مشابه اين تاپيك رو در مورد سمند lx و پرشيا elx ديده بودم اما پيداش نكردم.براي همين دوستان مدير ماشين اگه صلاح دونستيد به اون تاپيك(اگه پيدا شد) منتقل كنيد.

متاسفانه سمند ازم گرفته شد و پرشيا سوار شدم.و مي‌خواستم حالا كه 3000 تايي با اين ماشين رفتم مقايسه اي بين اين 2 ماشين بكنم.
ظاهري:
از نظر ظاهري به شخصه فكر ميكنم كه پرشيا نسبت به سمند ظرهر شيك تري داره اما اگر سمند خوابونده بشه و يك رينگه 16+ روش انداخته بشه از پرشيا (حتي اسپورت شده) شيك تره
چراغ هاي جلو پرشيا نورشون بيشتره در حالت از كارخونه در اومده.
بدنه كه خوب حرفي نمي مونه و سمند خيلي بدنه محكم تر داره

داخلي:
طراحي داخلي پرشيا همون 405 هست و بايد بگم نسبت به سمند خيلي بده!در سمند دسترسي به دكمه هاي تنظيم آينه و ضبط و شيشه برقي خيلي راحته ولي تو پرشيا نياز به خم شدن به جلو هست
شيشه برقي سرنشينان عقب هم كه هيچي.
باند هاي جلو پرشيا از سمند ضعيف تر هستند(توجه كنيد كه در حالت اورجينال كارخونه مي‌گم).
از كامپيوتر و صداي اون خانومه بري نيست.در ها در سرعت 20 كيلومتر خود به خود قفل نمي شوند و خيلي مزاياي اون كامپيوتر سمند در پرشيا نيست.
حتي چراغي كه كنار كيلومتر شمار نشون ميده درها باز هستند در پرشيا نيست.چيزي كه در پرايد هم هست.
آينه ها در سمند ديد بهتري رو به راننده از كنار ها مي دهند. اما ديد عقب پرشيا بهتره.به علاوه ستون جلوي پرشيا ديگه جلوي ديد رو نمي گيره.
صندلي ها در پرشيا نرم تر و راحت تر از سمند هستند.
كنسول داخل پرشيا عملا به درد نمي خوره و كارايي هاي كنسول سمند و جا فندكي داخلي اون ديگه تو پرشيا نيست.

رانندگي:

سرو صداي داخل پرشيا تا حدي كمتر از سمنده(تفوت زيادي نداره) و شتابش هم نميشه گفت خيلي بيشتره اما خوب بهتره.
چيزي كه خيلي توجهم رو جلب كرد اين بود كه با سمند در سرعت بالاي 120 خيلي راحت تره و آدم حسي رو كه تو سرعت بالا در سمند داره در پرشيا اصلا نداره.حتي با سمند تو يه تيكه از نيايش كه كمي سرازيري ميشه 170 تا هم رفتم اما با پرشيا 150 تا بيشتر نشد و خيلي طول ميداد تا به 170 برسه و تكون هاي ماشين هم خيلي زياد شد
چيزي كه باعث تعجبم شد نرمي بيشتر فرمون سمند اونم با رينگه 17 بود!
در كل اگه به من باشه به نظرم سمند ماشيني بهتر از پرشياست و پرشيا جز سرو صداي كمتر از در ها و ديد بهتر و البته كلاس بيشتر(!) نسبت به سمند كمتره.