PDA

View Full Version : تایپیک جامع گوشیهای سینوس

آرش23
14 October 2005, 02:03 AM
سلام دوستان ..
چطور میشه گوشی و پایه سینوس رو به هم متصل کرد ..
اشتباهی کد 900 زده شده

shahin531
14 October 2005, 04:50 AM
سلام دوستان ..
چطور میشه گوشی و پایه سینوس رو به هم متصل کرد ..
اشتباهی کد 900 زده شده
دوست عزیز با هام تماس بگیر بهت میگم چون من تعمیر کارشون هستم

X_Man
6 January 2006, 01:42 AM
روی Base دکمه ی + رو نگه دارید و دوبار دکمه ی پاکت (بالاترین دکمه) رو بزنید و بعد + رو رها کنید.
حالا چراغ مربوط به اتصال پایه و گوشی حدود 1 دقیقه روشن میمونه،
در همین موقع روی گوشی دکمه های زیر رو به ترتیب بزنید، P، فلش، 0 ، 901، (یا 1 یا 2 یا 3) و دوباره P رو بزنید.
بعد چند ثانیه از گوشی و پایه یه صدای بوق میاد و با هم Set میشن.

(یه مغازه داره می خواست برای درست کردن تلفن در این حالت 10 تومن از من بگیره ولی من بهش ندادم و دفترچه تخصصیش رو 4 تومن خریدم ;-) دفترچه ی کاربر ها رو هم از قبل داشتم)

afshin-434
16 February 2006, 06:22 PM
كدهاي تلفن سينوس 53 را در اين تاپيك بنويسيد

X_Man
17 February 2006, 08:11 PM

من تمام کدهای عادی و تخصصی این گوشی رو دارم، هر کدوم رو می خوایین بگید تا براتون بزارم اینجا.

afshin-434
23 February 2006, 10:50 PM
چگونه ميشود منشي را از جاي ديگر كنترل وتسط كرد

گولممد
2 March 2006, 04:03 PM
يك تلفن سينوس42iدارم مشكل در اين موارد دارم لطفا راهنمايي كنيد
1- caller id فعال نيست
2- نشان دهنده صفحه تلفن دستي خاموش است
3- ايا اين تلفن منشي دارد؟

ghorbandaie
6 March 2006, 10:29 AM
سلام من هم يه سينوس 42 دارم منشي داره ولي Caller ID نداره سعي ميکنم تو چند روز آينده نحوه راه اندازي منشي رو برات بفرستم اينکه دستگاه بيسيمش خاموشه رو بيشتر توضيح بده نفهميدم

راستي راستي اول بايد ساعتش رو فعال کني وگر نه منشي کار نميکنه فلش رو بزن بعد 4 رو بزن ساعت رو تنظيم کن بعد دوباره فلش رو بزن
بعدش Beatrist رو بزن تا منشي 2 طرفه بشه بعدش دکمه هاي Aufname , ansage رو پشت سر هم بزن پيغامت رو بگو استپ رو بزن يه متشکرم بگو بعدش دوباره استپ رو بزن منشيت فعال ميشه

گولممد
6 March 2006, 02:25 PM
با تشكر از قرباندايي
دستگاه بيسيم كار مي كنه ولي ديجيت هاي ان خاموش است در ضمن من دفترچه سينوس را دارم ولي خيلي ناقص است اگر بعضي صفحات را لازم داري برات فكس كنم اگر بتوني روش بالا را به صورتي كه در كاتالوگ امده يعني
باشكل دكمه برام فكس كني متشكر مي شوم48903119

ghorbandaie
6 March 2006, 02:33 PM
سلام

من سعی می کنم که فردا صفحات مربوطه را برای شما فکس کنم........ مشکل بی سیم شما را نمیدونم ولی فکر میکنم اگه تنظیماتش رو یک بار برگردونید به تنظیمات کارخانه سازنده حل بشه.....اگه بلد نیستید روش اون رو هم براتون فکس می کنم.......
شما هم اگه میتونید مشکل من رو حل کنید.....
من یکی از تنظیمات رو (نمی دونم کجا ) طوری بهم زدم که دستگاه بی سیمم یه طرفه شده و وقتی کسی بهم زنگ می زنه کار نمیکنه ولی من میتونم باهاش زنگ بزنم چیزی هم تو کاتالوگی که من دارم دربارش ننوشته
اگه میتونید کمکم کنید.

گولممد
7 March 2006, 08:48 AM
فكر مي كنم تلفن شما با من تفاوت دارد تلفن من مدل sinus i مي باشد و مال شما 42ab است

nima2
29 March 2006, 11:20 PM
سلام من یک سینوس 53 اب دارم که زمانی که میخواد با بیس ارتباط برقرار کنه فقط یک ارتباط کوتاه 4 تا 5 ثانیه ای برقرار میشه بدشم قطع میشه کسی میتونه بگه مشکلش چی؟ هر جا بردم کسی نفهمیده . اگر کسی تعمیر کار خوب تلفن المانی سراغ داره در تهران ادرس بده لطفا ممنون میشم

changeez
25 April 2006, 01:29 PM
من دفترچه فارسیش رو دارم. اگر کسی کد یا کار خاصی داره میتونم براش پیدا کنم. ضمنا برای تعمیر روی همین دفترچه یه شماره تلفن هست که تو لاله زاره. ما یه بار تلفن رو چند سال پیش بردیم اونجا تعمیر کرد. الان 5 ساله از اون ببعد داره یه کله کار میکنه. فقط یه چیزی که نمی دونم اینه که آیا 53 آب کالر آی دی داره یا نه؟

X_Man
25 April 2006, 01:44 PM
من دفترچه فارسیش رو دارم. اگر کسی کد یا کار خاصی داره میتونم براش پیدا کنم. ضمنا برای تعمیر روی همین دفترچه یه شماره تلفن هست که تو لاله زاره. ما یه بار تلفن رو چند سال پیش بردیم اونجا تعمیر کرد. الان 5 ساله از اون ببعد داره یه کله کار میکنه. فقط یه چیزی که نمی دونم اینه که آیا 53 آب کالر آی دی داره یا نه؟
Caller ID نداره.

ALI_59
21 June 2006, 12:10 AM
با سلام
من يک تلفن سينوس 42آ دارم که گاهي گوشي بي سيم آن بي خود بوق اتمام باطري را ميزند.مي توانيد کمکم کنيد.
ضمنا کدهاي اين تلفن را داريد چون صفرش قفل شده ونمي توان ازآن براي ارتباط بين شهري يا موبايل استفاده نمود.
ممنون

hamed-pc
24 June 2006, 06:36 AM
با سلام
من از تلفن سینوس 53 ab استفاده میکنم حدود5 سال
اما متاسفانه مدتی است که برد آن کم شده است و با دور شدن ارز پایه بیسیم صدای خش خش شروع میشود و بعد ازدور شدن بیشتر ارتباط قطع میشود من از کد کارخانه استفاده کردم اما تاثیری نداشت
لطفا بفرمایید که برای تعمیر این گوشی چه باید کنم البته میدونم که باید کریستالاهی گوشی و دستی را عوض کنم اما متماءن نیستم در صورت درست بودن لصفا بفرماید که کدامیک از کریستالها باید عوض شود؟

gisha
25 June 2006, 12:49 PM
سلام.
شیوه تغییر سیستم پالس به تون در سینوس 43 رو کسی میدونه؟

پریشان دل
6 September 2006, 02:02 AM
من تعمیر کارشون هستم هر کی خواست میتونه تماس بگیره

پریشان دل
6 September 2006, 02:04 AM
سلام.
شیوه تغییر سیستم پالس به تون در سینوس 43 رو کسی میدونه؟
گیشا گوشیت 43 ساده است یا43Dچون باهم متفاوت هستند

پریشان دل
6 September 2006, 02:09 AM
با سلام
من از تلفن سینوس 53 ab استفاده میکنم حدود5 سال
اما متاسفانه مدتی است که برد آن کم شده است و با دور شدن ارز پایه بیسیم صدای خش خش شروع میشود و بعد ازدور شدن بیشتر ارتباط قطع میشود من از کد کارخانه استفاده کردم اما تاثیری نداشت
لطفا بفرمایید که برای تعمیر این گوشی چه باید کنم البته میدونم که باید کریستالاهی گوشی و دستی را عوض کنم اما متماءن نیستم در صورت درست بودن لصفا بفرماید که کدامیک از کریستالها باید عوض شود؟
ربطی به کریستالها نداره اگه کریستال دچار مشکل بشه گوشیت خط نمی ده ایراد مربوط به AFهست و یا باطری هم اگه معیوب باشه برد رو کم میکنه ولیAFقابل دستکاری نیست عملا ضربه باعث این ایراد میشه و قابل تعمیر نیست فقط میتونی کوشیش رو عوض کنی گوشی جدید قابل ست کردن هست اگه اطلاعات بیشتری میخوای باهام تماس بگیر

پریشان دل
6 September 2006, 02:16 AM
با سلام
من يک تلفن سينوس 42آ دارم که گاهي گوشي بي سيم آن بي خود بوق اتمام باطري را ميزند.مي توانيد کمکم کنيد.
ضمنا کدهاي اين تلفن را داريد چون صفرش قفل شده ونمي توان ازآن براي ارتباط بين شهري يا موبايل استفاده نمود.
ممنون
مطمئنی بی خود سوت میزنه سوت زدن فقط مال باطری نیست علل متفاوتی دارهاز جمله ایراد نرم افزاری قرار گرفتن در جایی که تخلخل امواج وجود داره وووو..............
همچنین کدش رو فردا باید در کارگاه نگاه کنم فردا پاسخش رو میدم

پریشان دل
6 September 2006, 02:20 AM
يك تلفن سينوس42iدارم مشكل در اين موارد دارم لطفا راهنمايي كنيد
1- caller id فعال نيست
2- نشان دهنده صفحه تلفن دستي خاموش است
3- ايا اين تلفن منشي دارد؟
1-ای دی کالر نداره
2-LCDقابل خاموس کردن نیست مگر اینکه کلا گوشی خاموش باشه ایراد سخت افزاریه
3-در گوشیهای المانی علامت منشی داشتن ABاست نه i

پریشان دل
6 September 2006, 02:25 AM
روی Base دکمه ی + رو نگه دارید و دوبار دکمه ی پاکت (بالاترین دکمه) رو بزنید و بعد + رو رها کنید.
حالا چراغ مربوط به اتصال پایه و گوشی حدود 1 دقیقه روشن میمونه،
در همین موقع روی گوشی دکمه های زیر رو به ترتیب بزنید، P، فلش، 0 ، 901، (یا 1 یا 2 یا 3) و دوباره P رو بزنید.
بعد چند ثانیه از گوشی و پایه یه صدای بوق میاد و با هم Set میشن.

(یه مغازه داره می خواست برای درست کردن تلفن در این حالت 10 تومن از من بگیره ولی من بهش ندادم و دفترچه تخصصیش رو 4 تومن خریدم ;-) دفترچه ی کاربر ها رو هم از قبل داشتم)
دوست عزیز من تعمیر کارم و این کار رو با1500 تومن انجام میدم قیمت رسمی ست کردن سینوس 2تومنه ایشون حتما به مفت خوری عادت کردن

پریشان دل
6 September 2006, 02:28 AM
دوست عزیز میتونین با1000 تومن دفتر چشو بگیرین چون کدهاش واقعا زیاد هست ولی اگر مورد خاصی رو میخوایین باهام تماس بگیرین

X_Man
6 September 2006, 02:32 AM
دوست عزیز من تعمیر کارم و این کار رو با1500 تومن انجام میدم قیمت رسمی ست کردن سینوس 2تومنه ایشون حتما به مفت خوری عادت کردن
به من گفت با اون کد یه ای سی سوخته :icon_twis گفتم کد مخصوص سوزونده ای سی داره!!! گفت آره :icon_evil
من بهش گفتم بازش نکن، 10 تومن میدم با کد زدن درستش کن، گفت نمیشه!!!! منم قاطی کردم :choler: (و...)
بهش ندادم و هر جور شده دفترچش رو پیدا کردم و همه چیز درست شد!!!

X_Man
6 September 2006, 02:36 AM
دوست عزیز میتونین با1000 تومن دفتر چشو بگیرین چون کدهاش واقعا زیاد هست ولی اگر مورد خاصی رو میخوایین باهام تماس بگیرین

اونقت شما نوشتی: دوست عزیز من تعمیر کارم و این کار رو با1500 تومن انجام میدم قیمت رسمی ست کردن سینوس 2تومنه ایشون حتما به مفت خوری عادت کردن

زیاد نمی گیری؟!!!!

hamed-pc
6 September 2006, 09:44 AM
ربطی به کریستالها نداره اگه کریستال دچار مشکل بشه گوشیت خط نمی ده ایراد مربوط به AFهست و یا باطری هم اگه معیوب باشه برد رو کم میکنه ولیAFقابل دستکاری نیست عملا ضربه باعث این ایراد میشه و قابل تعمیر نیست فقط میتونی کوشیش رو عوض کنی گوشی جدید قابل ست کردن هست اگه اطلاعات بیشتری میخوای باهام تماس بگیر

سلام
دوست عزیز لطفا شماره تماس خود را به ایمیل من بفرستید

ALI_59
9 September 2006, 12:14 AM
سلام آقاي تلفن حميد
کد فعال سازي سينوس 42 ايي که صفرش قفل شده چي شد.
خيلي ممنون.

gisha
9 September 2006, 11:07 AM
گیشا گوشیت 43 ساده است یا43Dچون باهم متفاوت هستند

43 سادست دوست خوبم.

پریشان دل
10 September 2006, 02:42 AM
هر منشی ای از دور قابل کنترل نیست فقط بعضیا باید قبلا usrداده بشه و شما زمانی که از دور پیام رو گوش میکنین اون کد رو میزنین منشیت چیه بگو تا بگم

پریشان دل
10 September 2006, 12:03 PM
سلام آقاي تلفن حميد
کد فعال سازي سينوس 42 ايي که صفرش قفل شده چي شد.
خيلي ممنون.
ببخشید فراموش کردم نگاه کنم ولیشما دو راه بیشتر ندارین
1 علامت فلش لوزیکه (همون برنامست) رو فشار بدین بعد 0253 دوباره برنامه
این برنامه مخصوص پاک کردن کدهاست
ولی یه برنامه کاربردی دیگه
2 ---برنامه عدد1عددسیستم اگه عوض نکرده باشین 0000 کلید تکرار250 برنامه
این برنامه پیش فرض کارخونست یعنی همونطوریکه از کارخانه اومده بیرون
بعد شما تن کنین
تن شدن (برنامه 1 تکرار 036 برنامه)
برنامه همون فلش لوزیه

پریشان دل
10 September 2006, 12:13 PM
43 سادست دوست خوبم.
گیشا من دسترسی فعلا به کتاب ندارم ولی گوشیهای بدون منو به چند طریق تن میشن که یکیش گوشیه تو هست
این برنامه ها یکیشون برای تو کاربرد داره نه همش ولی بقیه هم اسیبی به گوشیت نمی رسونن مطمئن
1-فلش لوزی(همون برنامه)0036 دوباره برنامه
2-بجای 0036 عدد 0037
3-برنامه #1 کد سیستم(اگه عوضش نکرده باشی0000 )تکرار(کلید تکرار همون دو دایره)038 برنامه
4 برنامه 1 تکرار 036 برنامه
من همه برنامه های تن کننده گوشیهای سینوس بدون منو رو برات گفتم حتما یکیش کار میکنه
فقط یه چیز گوشیت بر نداشته باید باشه که کلید برنامه فعال باشه
موفق باشی

mhmilani
29 July 2007, 04:22 PM

دوست عزیز با هام تماس بگیر بهت میگم چون من تعمیر کارشون هستم

jalil1990
16 August 2007, 02:06 PM
سلام دوستان .
من یک سینوس 42 دارم که ارتباط گوشی آن با بیسش قطع شده چطور فعالش کنم ؟؟؟

meysam2340
2 October 2007, 06:59 PM
سینوس 53 دارم بعد از 2 دقیقه بوق بوق میکند و شارژ خالی میکند؟باتری سالم است.

ariana
15 December 2007, 12:26 PM
سلام کسي نميدونه اين گوشي هاي سينوس چند قيمت هستند ؟
کدام مدلشون بهتره ؟(ترجيحا منشي دار)
کجا ميشه نهيه کرد؟

hooman62
15 December 2007, 11:37 PM
کجا ميشه نهيه کرد؟
میدان توپخانه اول خیابان لاله زار پاساژ ابوالفضل (اینجا و کوچه های حوالی اون بورس تلفن ثابت میباشد)
من یک سینوس 42 دارم که ارتباط گوشی آن با بیسش قطع شده چطور فعالش کنم ؟؟؟
از دستگاه مرکزی دکمه int و سپس کلید 1 را بزن تا بتونه سرچ کنه اگرتا 1 دقیقه نشد از گوشی بیسیم دکمه int و سپس 0 را بزن اگر نشد دیگه نمیدونم چه جوری میشه

hamed-pc
14 June 2008, 10:46 PM
سلام
لطفا کدهای مهم و همچنین طریقه شناسایی تلفن بیسیم . مدل TRITEL 110 را به بیس بفرمایید
متشکرم

gh452003
23 June 2008, 01:30 PM
با سلام کسی راهنمای گوشی آلمانی سینوس 42 آب را اگه داره ممنون میشم.
با تشکر

mohammad51
12 July 2008, 12:18 PM
با سلام کسی راهنمای گوشی آلمانی سینوس 42 آب را اگه داره ممنون میشم.
با تشکر

دوست عزيز

بريد پاساژ ابوالفضل تو خيابون لاله زار اونجا ميتونيد دفترچشو تهيه كنيد :icon_cool

Nomad
18 July 2008, 02:41 PM
دوستان میشه کاری کردش که گوشی بعد از حرف زدن زیاد مثلا بالای 40 دقیقه داغ نشه !!؟؟

اون قسمت اسپیکر دارش داغ میشه !!

Orion
18 July 2008, 02:57 PM
بايد براش سيستم خنك كننده بذاري! :D
ولي از شوخي گذشته، بعيده بشه كاري كرد. مثلاً تو ميتوني يه كاري كني كه مانيتورت داغ نشه؟ حالا اگه Case رو ميگفتم، تو ميگفتي براش فن ميذارم. ولي مثلاً مانتيور يا همين گوشي رو كه ديگه نميشه كاري كرد. بهترين راه اينه كه كمتر صحبت كني يا اينكه جلوي كولر صحبت كني! :D

Nomad
18 July 2008, 09:14 PM
مرسی رامبد جان .... از راهنمایی های فجیعت بهره کافی رو بردم :icon_razz .

منظورم تعویض چیزی بود مثلا تعویض اسپیکر یا موارد اینطوری ..... خیلی داغ میشه !!

mohammad51
19 July 2008, 12:18 AM
مرسی رامبد جان .... از راهنمایی های فجیعت بهره کافی رو بردم :icon_razz .

منظورم تعویض چیزی بود مثلا تعویض اسپیکر یا موارد اینطوری ..... خیلی داغ میشه !!

مسعود عزیز

متاسفانه نمیشه کاری براش کرد چون اون اسپیکر در حال جریان گشیدن و در اون حالت تهویه هم نداره داغ میکنه و شما اگر تعویض ویا.. دیگه ای هم انجام بدید مشکل سر جای خودش هست مگر از هندزفذی استفاده کنید :icon_cool

golbad80
24 July 2008, 06:10 AM
salam
man telephone sinus 43 i daram.
chegooneh mishe gooshieh madar ro ba sayaresh match kard va belaks