PDA

View Full Version : بهترین suv زیر 60 میلیون

config
2 March 2006, 12:51 PM
بهترین suv زیر 60 میلیون رو برای کوه و بیابان معرفی کنید
ممنون

Mazhar
2 March 2006, 04:41 PM
فقط تویوتا پرادو

z_qz54
2 March 2006, 05:01 PM
toyota landcruser v6

59000000

z_qz54
2 March 2006, 07:47 PM
ولی موسو خیلی بهتره.

http://uploader.ws/upload/200603/CDocuments_and_Settingsali_faghih_nasiriDesktop100 10pinin17.jpg

http://uploader.ws/upload/200603/CDocuments_and_Settingsali_faghih_nasiriDesktop100 10parnis04.jpg

http://uploader.ws/upload/200603/CDocuments_and_Settingsali_faghih_nasiriDesktop100 10pinin10.jpg

http://uploader.ws/upload/200603/CDocuments_and_Settingsali_faghih_nasiriDesktop100 10pinin16.jpg

config
2 March 2006, 11:25 PM
من از suv هیچی سر در نمی آرم
پرادو بهتره یا لند کروز (اگه لندکروز بگیرم بهترینشو میگیرم (قیمت؟))

falsafe
4 March 2006, 09:24 PM
به نظر من هم ÷رادو

po2ya
4 March 2006, 10:10 PM
z_qz54 (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=23886) شما رو چه حسابی میگی موسو بهتره؟!!! آدم عاقل لندکروزر رو ول کنه بره موسو کره ای رو بخره که هیچ آپشنی نداره؟!!!
لندکروزر VXRدیوار راست رو میره بالا اونوقت آدم بره موسو بخره؟!

config
5 March 2006, 02:03 PM
z_qz54 (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=23886) شما رو چه حسابی میگی موسو بهتره؟!!! آدم عاقل لندکروزر رو ول کنه بره موسو کره ای رو بخره که هیچ آپشنی نداره؟!!!
لندکروزر VXRدیوار راست رو میره بالا اونوقت آدم بره موسو بخره؟!
لندکروزر VXR چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

kevin_m_bb
5 March 2006, 03:10 PM
اگر فقط فقط برای کوه و بیابان می خواهید 100درصد لندکروز (6 سیلندر):icon_cool
ولی اگه می خواین توشهری هم باشه و کوه و جنگل هم باهاش برین موسو بخرین(6سیلندر):icon_sad:
یکی از دوستام با پرشیا نو با یه موسو کورس بست موسو سوسکش کرد طوری که دوستم می گفت اصلا دیگه موسو رو ندیدم:icon_cool

amirpeugeot
11 March 2006, 10:49 PM
موسو با طراحی عقب افتاده بدنه در برابر تویوتا پرادو هیچ برتری ای نداره.پرادو را پیشنهاد میکنم چون علاوه بر یدک کشیدن نام تویوتا و با کیفیت بودن اون در عبور از پیچ ها نیز فوق العاده نشون میده.در واقع یک خودروی کامله نه تنها برای کوه وبیابان بلکه برای داخل شهر وحتی یک رانندگی اسپرت.

salim_gh
12 March 2006, 12:57 AM
من نرمترین ماشین شاسی بلند رو معرفی میکنم مینسوبیشی پاجیرو با موتور 3500 سی سی خوراکه
این ماشین با سه موتور مجزا یکی موتور اصلی ماشین (نیروی محرکه) یکی برای کولرش و دیگری برای یخچال ماشین واقعآ حرف نداره قیمت حدود 45 میلیون تومن.

ATOS
12 March 2006, 01:05 AM
موسو با طراحی عقب افتاده بدنه در برابر تویوتا پرادو هیچ برتری ای نداره.پرادو را پیشنهاد میکنم چون علاوه بر یدک کشیدن نام تویوتا و با کیفیت بودن اون در عبور از پیچ ها نیز فوق العاده نشون میده.در واقع یک خودروی کامله نه تنها برای کوه وبیابان بلکه برای داخل شهر وحتی یک رانندگی اسپرت.
منم موافقم:icon_cool خودروي بسيار شيك وكاملي هست

salar68
13 March 2006, 12:31 AM
پیشنهاد من

یا لندکروز یا پاجرو

به درد شما پرداو نمی خوره پرداو بیشتر ظاهریه تا قدرت تازه فکر کنم 4 سیلندر هم باشه که اصلا" راه هم نمی ره !

hamedfox
13 March 2006, 01:37 PM
من کوراندو از خانواده موسو رو پیشنهاد می کنم البته اگه یه دو درشو می خوای چون از نظر موتور و آبشناش واقعا عالیه

fizzi
13 March 2006, 01:51 PM
كوراندو حتا پايين تر از موسو هست!

من تويوتا لندكروزر پرادو رو پيشنهاد ميكنم ...يادم هست يك روز در شارجه داشتم ميرفتم يهدفعه ديدم يك از اينها در شن با رنجرورHSE كورس گزاشته بودند !! منم روي جاده كنار اونها رفتم دنبالشون اينقدر توي شن تند ميرفتند كه من با كورولا توي جاده بسختي ميرسيدم ! دقيقن مثل مسابقات داكار بود ! خلاصه مسيرشون رو عوض كردن و به طرف ديگر رفتند ولي تا جايي كه من تونستم تعقيبشون كردم رنجرور فقط 20 متر جلو افتاده بود بود و پرادو اصلن كم نميآورد و پا به پاي رنجرور پيش ميرفت . واقعن عالي بود والبته حيرت آور .

spiderman9119
13 March 2006, 04:46 PM
در خرید پرادو شک نکن اصلا قابل مقایسه با موسو نیست.

ghasemizadeh
13 March 2006, 04:59 PM
یک نکته وجود داره که بهترین موسو با موتور شش سیلندر 45 تومن هست ولی قیمت پرادو با موتور 4 سیلندر 54 تومن هست ولی در کل پرادو خیلی طراحی زیبایی داره حتی از لندکروز به نظر من

z_qz54
13 March 2006, 05:30 PM
جناب Generation-X من خیلی عذر میخوام شرمنده که تو کار شما دخالت کردم،ولی من رو این حساب حرف زدم که حدود 25000 کیلومتر با موسو تجربه رانندگی داشتم و اون مدت رو در ماسوله و لاهیجان بودم و شاهد بودم که جایی که من میرفتم ، تویوتا لنکروزر مال بیمارستان رشت تو برف بالا نمی اومد.

محمد رضا محمدي
13 March 2006, 05:52 PM
100% راننده هم خیلی تاثیر داره .... در کوههای برفگیر لرستان سرویس های کارگاه تونل سازی رو جیپ های چروکی .... پاترول و لندرور (منظورم همون قدیمی هاست نه پاژن) به عهده دارن و زمانی که اونجا بودم بارها دیدم که رونیز شرکت توی برف و جاده گیر افتاده !! ولی به هیچ وجه نمیشه گفت لندرور به رونیز سره !
در مورد انتخاب SUV هم به نظر من پرادو انتخاب بسیار خوبی هستش ... قدرت خوب و یک موتور 4 سیلندر که به نسبت خیلی آرام کار میکنه و مانند تمامی خودروهای تویوتا اقتصادی هست و همینطور خصوصیات لوکس بودن و سواری راحت داخل شهر رو هم برای شما به ارمغان میاره ....
موسو در حال حاضر تولید نمیشه !! و البته تحمل ظاهر نا متناسب موسو احتیاج به مقداری بی سلیقگی یا گذر زمان داره

z_qz54
13 March 2006, 06:00 PM
موتور با طراحی بنز

http://www.automotriz.net/images/musso/musso5_2.jpg

http://www.automotriz.net/images/musso/musso6_2.jpg

موسو موسو موسو موسو موسو موسو موسو موسو موسو موسو موسو موسو موسو موسو موسو موسو موسو موسو

amirpeugeot
13 March 2006, 10:44 PM
پاجیرو یکی از بهترین اس یو وی های دنیاست.ولی در مورد مدلی که قرار بود در ایران تولید بشه اطلاع دقیقی ندارم.در جواب این هم که گفته بودن پرادو را نمیره بگم که معمولا کسی با این ماشینها توقع سرعت بالای 200 را نداره. هر چند حداکثر سرعت پرادو همین حدوده و در ضمن شتاب گیری میانی بسیار خوبی داره.البته در مانورهاست که پرادو برتری فوق العاده خودش را نشون میده.

kiantom
14 March 2006, 12:40 PM
با سلام
دوستان عزيز تويوتا لندكروزر همواره جزو سه SUV برتر دنيا در هر مقايسه فني بوده است و به طور كلي در جهان از مقبوليت بالايي برخوردار ميباشد ولي خودرويي مانند موسو اگر چه در مقطعي كوتاه با توجه به بازار نامطلوب و غير رقابتي SUV در كشورمان رقباي مناسبي نداشت ولي اكنون با ورود بسياري از SUV هاي مطرح ديگر بايداين اتومبيل را فراموش شده تلقي كرد از طرفي با توجه به توقف توليد مدل 2300 آن كه در محدوده قيمت رونيز و سرانزا بود و ميتوانست كماكان بازار نسبتاً مناسبي داشته باشد، اكنون موسو 3200 با توجه به قيمت بالاي آن و رقباي مطرح بازار مناسبي ندارد.
پيروز باشيد.

amirpeugeot
18 March 2006, 07:52 AM
تنها دلیل مقبول بودن موسو موتور اونه که موتور 2300 سی سی بنزه ولی امروزه وفتی خود مرسدس در برابر تویوتا کم اورده چه انتظاری از موسو در برابر پرادو دارید؟

salar68
18 March 2006, 10:03 PM
چرا پرادو را با این ماشین ها مقایسه می کنید

پدر بنده هم داره ( نه برای خودش برای شرکت )
پشیمون شده خریده پرادو
فقط یه کم ظاهر داره
یه ماشین 4 سیلندر هست
ماشینی که SUV هست حتما" باید بیشتر از 4 تا باشه

یل لندکروز یا پاجرو
موسو هم من 4 سینلدرش را دیدم سرعت نداشت
اما 6 سیلندر نداره که بگم چه طوریه

هر می خوای بگیری پرادو نباشه چون فایده نداره و همینطور رونیز !!!! یه جورائی عین هم هستند به جز تحهیزات و ظاهرش !

تویوتا لندکروز پاجرو موسو 6 سیلندر

پرادو مدا 6 سیلندر هم داره ولی توی ایران وارد نشده اگر بود اون بهتر از همه بود

توی دبی هم اگر یه سافاری توپ توی شن برید فقط لند کروز هست
پرادو هم هعمین قیمت هست با همین سینلدر
ولی همش تویوتا لندکروز هست
رانددگکی و ماشین را تو سافاری ها و مرز عمان ببینید ( 35 هزتر تومن )

sina2502002
19 March 2006, 02:04 AM
Gبه نظر بهترین SUV ها میتونن از خانواده های :
1-تویوتا
2-میتسوبیشی
باشن
بخصوص تویوتا لنکروز
مدل هاش هم که دیگه صلیقه ای هست با توجه به کارایی

کبریت بی خطر
4 April 2008, 03:55 PM
نگاه کن داداش suv داریم و off road
لندکرویز off road است
ولی موسو . سانتافه.ویتارا suv اند
پاجرو همsuv است ولی با قابلیت بیابانگردی خوب
بی ام و x5.x3 .هم suv است با قابلیت درونشهری خوب

Nomad
4 April 2008, 04:41 PM
نگاه کن داداش suv داریم و off road
لندکرویز off road است
ولی موسو . سانتافه.ویتارا suv اند
پاجرو همsuv است ولی با قابلیت بیابانگردی خوب
بی ام و x5.x3 .هم suv است با قابلیت درونشهری خوب

دوست عزیز خوب بود به تاریخ پست قبلی هم نگاهی میکردید !!

در ضمن من برای دوستان نقد مجله ماشین رو تو این زمینه پیشنهاد میکنم ( نسبتا منصفانه بود ) .

فروزنده
6 April 2008, 08:54 PM
سانتافه بهترین suvزیر 60 تومنه با امکانات کامل حتی بهتر از پرادو.ولی من پرادو 4000cc دو در 6 سیلندر رو دوست دارم77تومن . بیشتر هم فعلا پول ندارم وگرنه لندکروز 8 عالیه:icon_wink

farhadmohajer
26 May 2008, 10:47 AM
نه عزیزان. اگه یه سری به سایت خود کمپانی سانگ یونگ بزنید می بینید که موسو چه جاهایی رو می تونه بره که عمراً پرادو که سهله لند کروزشم نمی تونه بره.
حتماً برید و فیلمشو دانلود کنید واقعاً دیدنی و حیرت آوره.

pooriai00
27 May 2008, 07:28 PM
با سلام ، من پدرم تو کار معدنه و تقریبا هفته ای 2 بار صبح میریم و شب بر میگردیم اونم تو راه هایی که شاید کمتر ماشینی بتونه بره ، تجربه من بعد از سال ها همراهی با پدرم و دیدن و شنیدن حرفای دوستانشون این بود:
اولا ماشین های suv که تو ایران هستن همونطور که می دوننید برای کارهای مختلفی طراحی شدن و بسته به طراحی شون می تونن پاسخگوی نیاز مصرف کننده ها باشند. اگه هیاهو های تبلیغاتی،عکس ها و بعضی تعصب هارو کنار بذاریم و منطقی قضاوت کنیم شاید بهتر باشه ! من شخصا تجربه رفتن به بیابان رو با سانتافه پرادو و لندکروز داشتم و البته ماشین خودم هم پاجرو (گروه بهمن که دیگه تولید نمیشه ) هست ، به نظر من سانتافه یک ماشین ایده آل برای کاربری شهری و مسافرت های خانوادگیه که ایمنی و راحتی سرنشینم تامین میکنه اما از نظر کشش موتور و قابلیت های بیرون جاده حرفی برای گفتن نداره!
بعد از اون پرادو که در نوع شش سیلندر از نظر موتوری ماشین قوی هست اما تو رانندگی در جاده هایی که شیب عرضی بالایی دارن آدمو کاملا نا امید میکنه بطوریکه شما جرات پیشروی رو نخواهید داشت اما برای جاهای غیر کوهستانی مثل کویر کاملا قابل قبوله! ولی وقتی بخوایم اونو با لندکروز مقایسه کنیم قضیه عوض میشه ، البته این دو ماشین رو بخاطر اختلاف قیمتشون نمی شه با هم مقایسه کرد! اما یک چیزی که تو جاده های کوهستانی برای یک ماشین میتونه برگ برنده باشه درپوش موتور کوتاه و عرض کمتر ماشین ( نه به اندازه ای که در تعادلش تاثیر بذاره)هست ،دلیلشم تو اولین سربالایی تندی که ناگهان به سراشیبی تبدیل میشه بهتون ثابت خواهد شد !ضمن اینکه عرض کم باعث عبور راحتتر از مسیرهای باریک میشه ! من تجربه موسو رو فقط تو شهر داشتم که فنربندیش به نظرم سفت بود و می تونست تو یه سفر بلند خسته کننده باشه! اما پاجرو خودم با اینکه قافیه رو تو ظاهر به همه باخته ولی از نظر دینامیکی تو وضع خوبی قرار داره با داشتن امکانتی مثل 4 حالت کمک ،فنربندی قابل تنظیم 3 حالته (خشک،معمولی و نرم) تعویض دنده ( در نوع اتوماتیک) با 3 برنامه ( قدرتی ، معمولی و برفی) و امکان تبدیل از 4 دنده اتوماتیک به 3 دنده برای مسیر های کوهستانی... البته استفاده از این امکانات فقط وقتی شما را از خرید این ماشین راضی می کنه که واقعا بهشون نیاز داشته باشید و میشه کلا این سبک ماشین هارو که لتدکروز قویتیرین عضوشون در ایران حساب می شه را به دوربین های حرفه ای عکاسی در مقابل دوربین های کاملا اتوماتیک تشبیه کرد که هرکودوم در جای خودشون کارایی های خوبی دارن .

azma
28 May 2008, 09:00 AM
توسان چطوره؟