View Full Version : آنتن دهی ، موتورولا یا نوکیا ؟
HBN110
1 March 2006, 11:01 PM
سلام
من 2 روز پیش یه موتورولا خریدم C117 که البته خیلی کمیابه ، با گوشیهای قبلیم که نوکیا ، سونی اریکسون ، سونی Z5 بوده مقایسه میکنم می بینم از نظر آنتن دهی فوق العاده ست !!!!!!!!! نظر شما چیه ؟ کدوم بهتره ؟ آیا من اشتباه می کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
PAYAM
2 March 2006, 02:21 AM
در گوشي هاي جديد فرق چنداني بين گوشي هاي مختلف در آنتن دهي نيست. بحث هاي بازاري كدام گوشي بهتر آنتن ميدهد را هم زياد جدي نگيريد.
گوشي شما را تا به حال نديدم (البته اگر از اين موتورولاهاي 50 تومني صفحه آبي نباشد) ولي توي يك هفتهاي كه موتورولا V3 داشتم اصلا فرقي بين آنتن دهي آن با ساير گوشيها نديدم.
آرمان
2 March 2006, 11:11 AM
بطور كلي نوكيا مقدار آنتن دهي را با كلك و حقه بازي بيشتر از حد معمول نشان مي دهد من اين مطلب را با مقايسه ده ها گوشي مختلف تست كرده ام و با نرم افزارهاي گوناگون تست شبكه براي من ثابت شده شده كه خط آنتن نوكيا حقيقي نيست و بخاطر همين حقه بازي نوكيا است كه همه ميگن آنتن دهي نوكيا از همه گوشيها بهتر است و اين يك كلك تجاري بيش نيست.
ATOS
2 March 2006, 05:37 PM
بطور كلي نوكيا مقدار آنتن دهي را با كلك و حقه بازي بيشتر از حد معمول نشان مي دهد من اين مطلب را با مقايسه ده ها گوشي مختلف تست كرده ام و با نرم افزارهاي گوناگون تست شبكه براي من ثابت شده شده كه خط آنتن نوكيا حقيقي نيست و بخاطر همين حقه بازي نوكيا است كه همه ميگن آنتن دهي نوكيا از همه گوشيها بهتر است و اين يك كلك تجاري بيش نيست.
منكه عملا امتحان كردم و بنظرم NOKIA بهترينه
اما خيلي دوست دارم بدونم اون مدلي از MOTOROLLA كه تاشو هست و خيلي هم نازكه و البته دوربين هم داره و قيمتش حدود 210.000 هست چجوره؟:icon_razz
HBN110
2 March 2006, 08:43 PM
چرا پیام جان اتفاقن برای من که تو سایپا و بین دستگاههای برقی قوی کار میکنم آنتن دهی مهمه ، برای همین تا حالا 10 تا گوشی عوض کردم ، ولی با این گوشی واقعا احساس راحتی میکنم درسته ساده و صفحه آبیه ولی کار منو راه میندازه ، یعنی گوشی تلفنه و کار کردن باهاش خیلی ساده وراحته ، شاید شما هم اگه میتونستید بیاید سایپا متوجه میشدید که اکثرا موتورولا دارن .
HBN110
2 March 2006, 08:54 PM
من هیچ تعصبی روی هیچ گوشی ندارم ، عرض کردم همه گوشیها رو داشتم ، 6600 ، سونی اریکسون P800 ،Z200 ، زیمنس S55 ، M65 سونی Z5 که واقعا تو آنتن دهی دست هر چی گوشی رو از پشت بسته و بالاخره موتورولا که تقریبا هم سطح سونی Z5 هستش ،من فقط نظرمو میگم . جایی که نوکیا و سونی اریکسون و زیمنس نو سرویس میزنن ، حداقل یه آنتن داره و با همون یه آنتن میشه زنگ زد . من اینو امتحان کردم !!!!!!!!!!!!!!!!
اینم عکس گوشی بنده کمترین.
http://forums.asia.cnet.com/attachment.php?attachmentid=896&stc=1
kingdariush
10 March 2006, 02:43 PM
نوکیا آنتن دهیش بهتره ولی شما 6600 داشتید که بین نوکیا ها آنتن دهی متوسطی داره. شاید باید 6680 رو مثلا امتحان کنید یا حتی یک گوشی ارزونی مثل 3310 رو . خیلی از سیستمهای مخابراتی ایران ساخت نوکیاست و مسلما با گوشی خودشون بیشترین سازگاری رو داره
XIII
10 March 2006, 03:52 PM
نوکیا آنتن دهیش بهتره ولی شما 6600 داشتید که بین نوکیا ها آنتن دهی متوسطی داره. شاید باید 6680 رو مثلا امتحان کنید یا حتی یک گوشی ارزونی مثل 3310 رو . خیلی از سیستمهای مخابراتی ایران ساخت نوکیاست و مسلما با گوشی خودشون بیشترین سازگاری رو داره
ما يه آشنا تو مخابرات داريم كه مي گه اكثر دمو دستگاهاي اونا و آنتن هاي جديد كه ميگيرن همه ماله siemens هست
اينطوري باشه خوب siemens از همه بهتره!!
آنتن دهي موبايل هاي جديد تا اونجا كه من امتحان كردم فرق چنداني ندارن گرچه بعضي جاها بعضي آنتن ميدن بعضي نه
اگه به من باشه با اين چيزاي كه ديدم و تجربه كردم گوشي هاي 2003 به بعد siemens حرف ندارن!:icon_cool
vahid13
10 March 2006, 05:45 PM
من که گیج شدم که اخرش چی شد یکی میگه نوکیا یکی میگه موتورولا
خوب هر کسی طرفداره گوشی خودش هست .
منم نوکیا6630 دارم و ازش راضی هستم تا حالا که مشکلی نداشتم
kingdariush
12 March 2006, 11:53 PM
من که گیج شدم که اخرش چی شد یکی میگه نوکیا یکی میگه موتورولا
خوب هر کسی طرفداره گوشی خودش هست .
منم نوکیا6630 دارم و ازش راضی هستم تا حالا که مشکلی نداشتم
بهتر بودن آنتن دهی خیلی میلیمتریه و مثلا توی خیاابون و مرکز شهر کمتر مشکل پیش میاد ولی موتورولا و نوکیا تقریبا یکی هستند ولی موتورولا گوشیهاش از نظر امکانات جانبی خوب نیستند.
یک سری گوشیها مثل ال جی و سونی اریکسون و سامسونگ هم آنتن های متوسطی دارند و چند تا گوشی های مارکهای دیگه هم هستند که آنتن دهی بدی ندارند ولی موتورولا و نوکیا در این زمینه توی ایران حداقل بهترینند
keyvan-GSM
19 March 2006, 05:47 PM
من هر دوی 6630 و موتورولا c-118 رو ئر حال حاضر دارم و به جرات می تونم بگم که از نطر انتن دهی c-118 بی نظیره(بر اساس تست های انجام شده)
azazel
19 March 2006, 09:03 PM
به نظر من siemens بهترین آنتن دهی رو داره چون من پدرم siemens cx70 داره و در بدترین شرایط که گوشی من و خواهرم (نوکیا 6630و سونی اریکسون S700i ) آنتن نمی ده گوشی اون آنتن میده:icon_redf
علتش اینه که گوشی زیمنس همزمان 2 تا BTS رو میشناسه و ساپورت میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:icon_evil
keyvan-GSM
20 March 2006, 12:56 AM
علتش اینه که گوشی زیمنس همزمان 2 تا BTS رو میشناسه و ساپورت میشه
به حق چیزای نشنیده!!!!!!!!!
paymanonline
3 April 2006, 02:45 PM
یه مطلبی هست که کمتر کسی میدونه اونم اینه که به طور ذاتی گوشی های موبایل ن.کیا از نظر آنتن دهی قوی تر هستند
ما یه دوستی داریم که توی آمریکا از این شرکت های که کارهای مخابراتی انجام میدن داشته و میگفت که با یه دستگاهی تست کرده و نوکیا خیلی قویتر بوده
و البته به همین خاطره که همه توی آمریکا موتورولا دارند چون خیلی استاندارده
toghyani
3 April 2006, 04:31 PM
دوست عزیز
آیا استانداردی برای تعیین قدرت آنتن دهی وجود داره؟و اگه وجود داره چطوری میتونیم بفهمیم؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.