PDA

View Full Version : Windows Mobile 5, 2005 for Xda II Pocket PC, OS Upgrade

astm1834
1 March 2006, 04:47 PM
[Only registered and activated users can see links] QcmdZViewItem

:icon_twis :icon_twis :icon_twis :icon_twis ........:icon_idea

Ace
1 March 2006, 05:17 PM
لطفا کمی هم توضیح دهید
مثلا ایا واسه pda2 هم اومده یا نه؟
مرسی

kevin_m_bb
1 March 2006, 05:33 PM
لطفا کمی هم توضیح دهید
مثلا ایا واسه pda2 هم اومده یا نه؟
مرسی
خیر برای مدل های هیمالیا یا همون i-mate pocket pc phone می باشد:icon_twis

astm1834
1 March 2006, 06:03 PM
اووووه...بابا من یه لحظه قاط زدم....فک کردم ماله PDA2 .....شرمنده...

saeid_anwar
1 March 2006, 06:35 PM
سلام
دوست عزيز با اين آدرسي كه داديد فقط دلمان را سوزانديد:icon_cry: چون برنامه پولي بود و براي ماكه كارت اعتباري نداريم بدرد نميخورد.:icon_redf
به هر حال اگر كسي اين برنامه را تونسته بخره يا ميخواد بخره من آماده شراكت هستم.:icon_cool

kevin_m_bb
1 March 2006, 07:28 PM
سلام
دوست عزيز با اين آدرسي كه داديد فقط دلمان را سوزانديد:icon_cry: چون برنامه پولي بود و براي ماكه كارت اعتباري نداريم بدرد نميخورد.:icon_redf
به هر حال اگر كسي اين برنامه را تونسته بخره يا ميخواد بخره من آماده شراكت هستم.:icon_cool
رام این ویندوز رو برای مدل های هیمالیا از سایت آی-میت می تونین بگیرین(فقط با رجیستر شدن):icon_cool

saeid_anwar
2 March 2006, 12:04 PM
رام این ویندوز رو برای مدل های هیمالیا از سایت آی-میت می تونین بگیرین(فقط با رجیستر شدن):icon_cool

ببخشيد يخورده بيشتر توضيح بدهيد. منظورتون از رام همون نرم افزار ويندوز2005 هست كه توي رام دستگاه نصب ميشه يا مورد ديگري هست. و آيا اون ميتونه كافي باشه؟

mmemme
2 March 2006, 12:31 PM
اقا اینجا يه خرده قاتی شده همه چی
1-این rom2005 فقت واسه مدل himalaya که همون imate ppc phone edition,xda2 ,mda2,...هست اومده
2-شنيدم واسه pda2k هم اومده ولی اطمينان ندارم دقت کنيد pda2k نه pda2!!!!
3-اون لينکی که داديد يه کلاش داره این rom رو که مجانی هست به اونايی که نميدونن ميفروشه
4-کاربری که غصه کرديت رو ميخوری اگه این دستگاه رو داری بگو من مجانی بهت بدم این rom رو
5-kevin عزيز rom 2005 توست شرکت imate عرضه نشده بلکه توست يک سايت ديگه منتشر شده و سايت imate همون rom 2003 رو داره
دوستان اگه سوالی بود بپرسيد

saeid_anwar
2 March 2006, 12:32 PM
ببخشيد اون لينكي را كه توي سايت ايميت گفته بوديد پيدا نكردم. درضمن گوشي من QTEK 2020 يا همون Imait ppc edition هست . اگر لطف كنيد كه خيلي خيلي خيلي خيلي ....... ممنون ميشم

kevin_m_bb
2 March 2006, 01:19 PM
5-kevin عزيز rom 2005 توست شرکت imate عرضه نشده بلکه توست يک سايت ديگه منتشر شده و سايت imate همون rom 2003 رو داره
ببخشید من فکر می کردم شما از سایت آی-میت گرفتید که اشتباه فکر می کردم:icon_redf

saeid_anwar
3 March 2006, 10:31 AM
اقا اینجا يه خرده قاتی شده همه چی
1-این rom2005 فقت واسه مدل himalaya که همون imate ppc phone edition,xda2 ,mda2,...هست اومده
4-کاربری که غصه کرديت رو ميخوری اگه این دستگاه رو داری بگو من مجانی بهت بدم این rom رو

با سلام مجدد:icon_neut

mmemme عزيز اگر ممكن هست راهنمائي كنيد كه Rom 2005 را از كجا ميتوانم گير بياورم.:icon_ques

با تشكر:icon_roll

mmemme
4 March 2006, 03:58 AM
با سلام مجدد:icon_neut

mmemme عزيز اگر ممكن هست راهنمائي كنيد كه Rom 2005 را از كجا ميتوانم گير بياورم.:icon_ques

با تشكر:icon_roll

براتون ارسال شد
:icon_cool

پويا
4 March 2006, 10:45 AM
hi
آيا Qtek s100 را ميشه به windows mobile 5 آپگريد كرد؟؟؟
اگه ميشه لطفا راهنمايي كنيد.
ممنون

kevin_m_bb
4 March 2006, 12:22 PM
hi
آيا Qtek s100 را ميشه به windows mobile 5 آپگريد كرد؟؟؟
اگه ميشه لطفا راهنمايي كنيد.
ممنون
خیر
فقط برای این سری دستگاهها اومده که همشون شبیه I-MATE POCKET PC PHONE هستند:icon_cool
Himalaya O2 Xda II / QTEK 2020 / SPV M1000 (نقل از TAEL):icon_wink :icon_cool

Ace
4 March 2006, 07:29 PM
براتون ارسال شد

یک کلیک لازمه !!!!

DSH
4 March 2006, 09:42 PM
قرار هست که واسه جم هم بیاد؟

kevin_m_bb
5 March 2006, 12:19 AM
قرار هست که واسه جم هم بیاد؟
قرار ها را بگذارید کنار (اکثرا شایعه هست)
فعلن فقط برای مدل هایی که در پست قبل گفتم آمده والسلام:icon_cool

saeid_anwar
27 March 2006, 05:51 AM
یک کلیک لازمه !!!!

:icon_neut سلام دوست عزیز
از اینکه یادآوری کردید که باید تشکر کنم ، سپاسگذارم .
واقعیت امر اینستکه Rom مورد نظر را دریافت نکردم . یعنی بصورت Email فرستاده شده بود ولی متاسفانه قبل از اینکه بازش کنم اون رو پاک کردم و بعد از توی سایت متوجه شدم چیزی را که پاک کردم rom مورد نظر بوده .
از mmemme عزیز هم که زحمت ارسال را کشیده بودند صمیمانه تشکر میکنم و بعلت عدم ارسال سپاس معذرت میخواهم . :icon_ques با تشکر مجدد از mmemme و Redbull

faraz_fahimi
15 April 2006, 01:58 PM
دوست عزیز

با سلام اگر ممکن است این رام 2005 را برای من هم ارسال نمایید.

منتظر ایمیل شما هستم.

faraz_fahimi******.com

با تشکر

lover: دوست گرامی ضمن خوش آمد گویی به تالار های فارسی شما را دعوت میکنم که قانون های ([Only registered and activated users can see links]) سایت را مطالعه کنید درج ایمیل در واقع معادل است با کار شخصی که باید در pm انجام شود در ظمن شما با تنظیم پروفایل شخصی خودتان میتوانید email خود را در پروفایل بگزارید و اگر کسی خواست برای شما email دهد با مراجعه به پروفایلتان به راحتی میتوانید برایتان email دهد و شما مجبور به ذکر ای مایل تان در پستتان نیستید

lover
15 April 2006, 03:46 PM
دوست من در ابتدا ورودتان را به جمع علمی و دوستانه ی پی هالز خوش آمد میگم
درج هر گونه آگهی و یاآدرس ایمیل در تاپیک ها ممنوع میباشد و شما باید در پیام خصوصی به کاربر مورد نظر اطلاع دهید
لطفا قوانین فروم را مجددا مطالعه کنید
با سپاس از توجه شما
با سپاس از شما. ولی اخطار دادن توسط اعضای یگان ویژه به کاربران ممنوع است از این به بعد اگر به موردی بر میخورید در خود یگان ویژه مطرح کنید تا مدیران خودشان تصمیم بگیردند

saeid_anwar
17 April 2006, 01:48 AM
با سلام
در هنگام نصب رام 2005 رو گوشی کامپیوتر اول پیغام میدهد که کد کشورتان درست نیست بعد هم پیغام میدهد که این رام به دستگاه شما نمیخورد .
البته دستگاه من Qtek 2020 هست و رام هیمالیا را هم داونلود و نصب کردم که نشد .
اگر کسی در این مورد اطلاعی دارد خواهشمندم راهنمائی کند.
با تشکر.

faraz_fahimi
17 April 2006, 09:57 AM
دوست عزیز

برای نصب رام ویندوز 2005 موبایل برای هیمالیا Qtek2020, imate ppc phone edition, xda2,o2

1- رام مورد نظر را از [Only registered and activated users can see links]

دریافت نمایید. سه نسخه
[Hima] WM5 2.01a00 WWE by TofClock
[Hima] WM5 2.01a32 WWE by TofClock
[Hima] WM5 2.01a64 WWE by TofClock

آخرین نسخه رام می باشند که در سایز فلاش دیسک با هم متفاوتند. یعنی اولی بدون فلاش دیسک و دومی 32 مگ و سومی 64 مگ فلاش دیسک دارد. فلاش دیسک از حافظه داخلی دستگاه ساخته می شود و ارتباطی با مموری کارت ندارد.

2- وقتی فایل بالا را unrar کنیم البته با rar 3.5 چهار فایل می بینیم. اگر از فایل
HimaUpgradeUt.exe برای آپدیت استفاده کنید با ارور wrong country code مواجه می شوید. برای رفع این اشکال فایل HimaUpgradeUt_noID.exe را دریافت و جایگزین HimaUpgradeUt.exe کنید.

برای دریافت این فایل:

[Only registered and activated users can see links]

3- حالا می توانید آپدیت را شروع کنید:
- ابتدا از اتصال مستقیم cradle usb مطمئن شوید.

- activesync شما باید نسخه 4 به بالا باشد. من از 4.1 استفاده کردم.

- دستگاه خود را در حالت بوت لودر قرار دهید به این ترتیب که DPad + PowerButton + ResetButton را با هم فشار دهید. Dpad همان دکمه جوی استیک مانند است. با فشردن این سه دکمه بعد از چند ثانیه روی صفحه دستگاه کلمه serial ظاهر می شود.

- دستگاه را روی cradle قرار دهید. کلمه serial به usb تبدیل می شود.

- فایل HimaUpgradeUt_noID.exe را اجرا نمایید.

- منتظر بمانید تا آپدیت رام کامل شود.

- پس اتمام دکمه finish را بزنید و دستگاه را از روی cradle بردارید.

- دکمه های reset+camera+record را با هم فشار دهید. پس از چند ثانیه منوی بوت ظاهر می شود ای ن تغییرات را اعمال کنید.

Enable KITL -> NO
Clean Registry Hive -> YES
Format Storage -> YES

برای انتخاب منو از دکمه record و برای تغییر مقدار از دکمه camera استفاده کنید.

پس از این کار دکمه Dpad را فشار دهید و منتظر بمانید تا ویندوز جدیدتان بوت شود.

faraz_fahimi
17 April 2006, 10:18 AM
دوستان در پست قبلی فراموش کردم بگویم برای دریافت فایلهای گفته شده باید به صورت رایگان در سایت سرویس دهنده register شوید تا بتوانید فایلها را در یافت نمایید.

در ادامه پس از نصب رام جدید دو کار دیگر هم باید انجام داد تا از سیستم عامل خود لذت بیشتری ببرید.

1- نصب پچ اصلاح sms که بدون آن هنگامی که دستگاه خاموش است و sms می رسد دستگاه روشن نمی شود تا متوجه رسیدن sms شویم.
با نصب این پچ این مشکل حل می شود.

برای دریافت پچ:

نام فایل Himalaya WM5.0 SMS Alert Fix است.

2- دومین چیزی که خیلی برای ما لازم است فارسی نمودن دستگاه است.

برای این کار فایل [Hima] Arabic v2.1 wm2005 full

را از اینجا بگیرید:

بعد از unrar کردن دو فایل cab خواهیم داشت. هر دو را به دستگاه منتقل می کنیم و ابتدا arabizer.cab وسپس arabic reader.cab را اجرا کنید.
دستگاه را ریست کنید.

برای کیبورد فارسی از برنامه FarsiCab[1].PPC2003_ARM.CAB استفاده کنید که در همین فروم می توانید بیابید.

بعد از نصب برنامه روی arabic keyboard بروید و از option گزینه farsi keyboard را انتخاب کنید.

اکنون می توانید از ارسال و دریافت sms فارسی و دیدن وبسایتهای فارسی لذت ببرید.

موفق باشید.

faraz_fahimi
17 April 2006, 10:29 AM
در ضمن SPB Pocket Plus 3.1.1 برای windows mobile 5 هم آمده است. خیلی با حال بود.

از اینجا در یافت نمایید:

سریال هم 30372645 می باشد.

saeid_anwar
20 April 2006, 11:18 PM
با سلام
دوست عزیز فراز جان
توضیحات و راهنمائیهای شما آنقدر کامل و گویا بود که دیدم فشردن دکمه سپاس به تنهائی کافی نیست .
به همین علت در اینجا صمیمانه از شما تشکر میکنم و برایتان آرزوی موفقیت مینمایم.
با تشکر

saeid_anwar
21 April 2006, 11:46 AM
با سلام
فراز جان
با تشکر مجدد از توضیحات شما ؛ من مراحل آپدیت رام را طبق روش گفته شده انجام داده و با موفقیت به پایان رسانیدم ولی بعد از تمام شدن کار activesync دیگه دستگاه را نمیشناسه . یعنی وقتی به کامپیوتر وصل میکنم ، کامپیوتر دستگاه را میشناسه ولی activesync اون را پیدا نمیکنه . در نتیجه به کل ارتباط دستگاه با کامپیوتر قطع شده . خواهشمندم راهنمائی بفرمائید .
با تشکر

faraz_fahimi
21 April 2006, 12:37 PM
دستگاه را از cradle بردارید

از منوی start-> settings-> About-> device ID اسم دستگاهتان را عوض کنید.

دستگاه را روی cradle بگذارید اگر connect نشد کامل توضیح دهید که چه اتفاقی می افتد.

ممنون

saeid_anwar
21 April 2006, 01:45 PM
با سلام مجدد
فراز جان مراحل بالا را هم انجام دادم ولی نشد.
کلا" همه قسمتها بظاهر تنظیم هست ، منظورم ActiveSync و منوی آن در قسمت Conection روی USB تنظیم هست.
وقتی دستگاه را به کامپیوتر وصل میکنم ، کامپیوتر دنبال سخت افزار جدید میگرده و سخت افزار
" windows mobile based device " را پیدا میکنه و نصب میکنه . این هم مثل یک کارت شبکه عمل میکنه و برای تنظیماتش IP Addres میخواد . و خلاصه هرکاریش میکنم Activesync موقع Detect کردن روی هیچ Port دستگاه را نمیشناسه .
خواهش میکنم راهنمائی کنید.
با تشکر فراوان

faraz_fahimi
21 April 2006, 07:57 PM
دوست عزیز

activesync شما چه نسخه ای می باشد؟

برای WM5 باید active sync 4.1 را داشته باشی.

saeid_anwar
28 April 2006, 08:42 AM
با سلام
فراز جان با تشكر مجدد . مشكل من هم از windows fire wall بود كه خوشبختانه حل شد.
SpbPocketPlus3 را كه نصب ميكنم سرعت دستگاه را پايين مياورد . همچنين اين رام ديگر برنامه Backup ندارد و هرچه Backup گرفته بودم ديگه نتونستم ازش استفاده كنم .

amir_n77
16 May 2006, 09:26 PM
من 4 روزه که عضو شدم و با کمک شما دوستان و راهنمایی شما توانسنم os گوششیمو به 2005 تبدیل کنم فقط چند تا مشکل برام پیش امده که اگر کسی بتونه کمک کنه خیلی ممنون می شم.

1 بعد update کردن چراغهای برقراری و قطع کردن تماس ها دیگر روشن نمی شود
2 دیگه نمی تونم برای شماره هام که ذخیره کردم عکس دلخواه بزارم (contact picture)
3 در قسمت پایین صفخه دیگر گزینه new وجود نداره.

saeid_anwar
17 May 2006, 09:54 AM
امير جان سلام
به جمع Persian halls خوش آمدي .
من فقط ميتونم جواب 3 را بهت بدم چون احتمالا" براي مورد 1و2 نرم افزار بد نصب شده . به هر حال اگر تونستي يك بار ديگر رام 2005 را نصب كن و يا برو توي سايت و پستهائي كه مربوط به دستكاري رجيستري ميشه را بخون شايد راهگشا باشه (مخصوصا" راجع به چراغها)
در مورد 3 هم بايد بگم كه اين مورد طبيعي هست و رام 2005 يك سري امكانات رام 2003 را ندارد و در عوض امكانات ديگري را ارائه داده. به هرحال با رجوع به پستهاي بالا و نصب SPB Pocket Plus اين مشكلت هم به بهترين وجه حل ميشه .

amir_n77
19 May 2006, 10:29 PM
من گوشیمو به ویندوز 2005 update کردم و کلا خیلی راضی هستم و یک مشکل بزرگ دارم و اونم اینه که وقتی به خالت flight mode می رم دیگه نمی تونم به حالت اول برگردم و مجبورم تا soft reset کنم تا بتونم از تلفن استفاده کنم...
نمی دونم چیکار باید بکنم؟