PDA

View Full Version : نياز به نرمافزارهاي سامسونگ v200

esperance_ir
2 November 2004, 08:16 PM
:o سلام دوستان. من ب تازگي به اين جمع پيوستم. راستش من سامسونگ v200 دارم و به نرم افزار هاي اون نياز دارم. اگه شما ميتونين لطفا منو راهنمايي كنين... :o

بهنام
3 November 2004, 12:31 AM
سلام
دوست عزيز
داخل جعبه گوشي يك سي دي وجود داره كه نرم افزاري را كه ميخواهي هست

alime
1 December 2004, 07:30 AM
اگه توانستي ييه بنويس كه چه نرم افزارهايي تو سيديش هست! :o

esperance_ir
2 December 2004, 09:11 PM
اسم اون نرم افزاري كه تو سي دي من هست اينه : Samsung Easy GPRS, Version 2.01 . من از اين نرم افزار براي انتقال عكسهايي كه با گوشيم ميگيرم و يا ريختن عكس و آهنگ يا تنظيمات PhoneBook و اينجور كارا از اون استفاده ميكنم. اما من منظورم از نرم افزار و مثلا يه چيزايي شبيه Answering و .... هست.

babaei
4 December 2004, 03:53 AM
عزيزم منظورشما برنامه هاي مربوط به فلش دستگاه هست !!.

غلام علي محمدوند
20 December 2004, 07:53 PM
از تمام دوستان خواهشمندم در مورد گوشي وي 200 مطالبي مانند 1) آيا اين گوشي منشي دارد 2) چگونه فونتهاي شماره گير آن كوچك وبزرگ ميشود 3) آيا قفل كليد ها مانند گوشي هاي قديم دارد ؟ 4) آيا دفترچه فارسي دارد كه من به آن مراجعه كنم

از تمامي دوستانم متشكرم. :(

بهنام
6 February 2005, 01:43 AM
عزيزم منظورشما برنامه هاي مربوط به فلش دستگاه هست !!.
به نظر من اينگوشي اصلا برنامه هاي مربوط به فلش نداره :cry:

project_igi
13 February 2005, 02:01 PM
داره...اما كار كردن باهاش خيلي سخت و حساس است. ممكنه بزني گوشي رو خراب كني

بهنام
15 February 2005, 11:58 PM
داره...اما كار كردن باهاش خيلي سخت و حساس است. ممكنه بزني گوشي رو خراب كني
دوست عزيز اگه ميدوني و ميتوني لطفا راهنمايي كن
ممنون :wink:

رسول مشمول
1 July 2005, 01:31 AM
سلام
دوست عزيز نرم افزار optiflash جهت نصب فايل فلش روي گوشي v200 استفاده ميشه و به راحتي از اينتر نت ميتوني دريافت كني حجم زيادي هم نداره ( تو آپلود سنتر ) هم ميزارم البته بگم موقع فلش زدن احتمال اينكه دوربين از نظر نرم افزاري ازكار بيافته بسيار زياده ولي هر مشكلي بود ميتونم راهنمايي كنم اگر بلد باشم فايل فلش فارسي v200 را هم دارم ارادت رسول مشمول