View Full Version : یه پیشنهاد دارم لطفا روش فکر کنین
HBN110
28 February 2006, 09:52 PM
سلام
من حمید هستم و فوق لیسانس مکانیک خودرو هستم ، متوجه شدید که تخصص من خودرو هست ، تو سایپاکار میکنم . نمی خوام خودمو معرفی کنم منظورم اینه که تو این 26000 نفر عضو ، حتما کسانی هستن که در زمینه های مختلف مهارت و تخصص دارن و میشه از تخصص اونها استفاده کرد ، بنابراین این امکان وجود داره که تخصص ها رو معرفی کرد و نام افرادی که مهارت کافی دارن رو ثبت کرد تا همه بتونن به راحتی هر مشکلی که دارن رو با اونها مطرح کنن ؟ و به طریقی که مدیران محترم می فرمایند با هم ارتباط داشته باشن ( مثلا ایمیل ، SMS ) و هر طوری که مدیران سایت نظر بدن . البته این فقط یه پیشنهاده و نیاز به بحث کارشناسی داره ، و تصمیم گیرنده نهایی مدیران محترم هستن . نمیدونم شاید قوانین این اجازه رو نده ، شاید مشکلاتی که من فکرشو نکردم باشه ؟ لطفارو پیشنهاد بنده فکر کنید.
سپاسگذارم
HBN110
1 March 2006, 05:42 PM
مثل اینکه هیچکس برای پیشنهاد ما تره هم خورد نکرده !!!!!!!!!!!!!
HBN110
1 March 2006, 06:53 PM
من فکر میکردم این فروم ، یه فروم فعاله ولی حالا میبینم که 17 نفر نظر منو خوندن ولی 1 نفر هم جواب نداده ، فکر نمی کنم نظر دادن خیلی سخت باشه . شما انرژی رو از تازه واردها میگیرید!!!!!!!!!
bijbij
1 March 2006, 07:19 PM
من فکر میکردم این فروم ، یه فروم فعاله ولی حالا میبینم که 17 نفر نظر منو خوندن ولی 1 نفر هم جواب نداده ، فکر نمی کنم نظر دادن خیلی سخت باشه . شما انرژی رو از تازه واردها میگیرید!!!!!!!!!
دوست من
بنده آدرس این تاپیک و پیشنهاد شما با مدیران مته مینمایم .
در زمن
دلیل بی پاسخ ماندن پیشنهاد شما کم توجهی دوستان نیست بلکه بخاتر :
مکان نامناسب تاپیک .
تخصصی بودن پیشنهاد ( از بابت موراد قابل متره در این فروم ) .میباشد .
پایدار باشید
تاپیک شما به بخش بحث هاي كلي در مورد اتومبيل (http://www.phalls.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=36) منتقل گردید .
HBN110
1 March 2006, 07:25 PM
ممنون از لطف شما دوست عزیز
اینجانب
1 March 2006, 08:12 PM
سلام
دوست عزیز ضمن خیرمقدم، میخواستم چند مطلب را در مورد نامه های اخیر شما بگم.
۱- قبل از همه از اینکه بفکر فعال کردن و تخصصی تر کردن اینجا هستید از شما متشکرم و این نشانه خوشفکری شماست.
۲- از تمام دوستان خواهش میکنم تا حد امکان سعی کنند عنوان تاپیکشون مشخص کننده متن تاپیک باشه و عنوانها تا حد امکان کلی نباشن.
۳- در مورد اصل پیشنهاد شما، مگر در حال حاضر همین کار صورت نمیگیره؟ هر کس سوال یا مشکلی داره مطرح میکنه و هر کس بتونه در حد اطلاعات یا تخصصش پاسخ میده. شاید من دقیقا متوجه منظور شما نشده باشم و نیاز به توضیح بیشتر از سوی شما وجود داشته باشد.
۴- بعنوان کسی که حدود ۱۰-۱۲ ساله توی محیطهای مجازی هستم (از زمان BBSها) میخواستم ازتون خواهش کنم باین زودیها دلسرد نشید و زیاد هم روی نحوه برخورد بقیه حساس نباشید.
HBN110
1 March 2006, 08:20 PM
بله حق با شماست ، من هم منظورم همینه که باید از تجربه افراد استفاده بشه ، شما درست می فرمائید در حال حاضر همین کار هم میشه ولی به صورت پراکنده ، منظورم من اینه که مثلا یه تاپیک داشته باشیم با این مضمون :
شناخت کامل خودرو - شناخت کامل موبایل - شناخت قطعات کامپیوتر و ...... چون میدونم که خیلی از افراد به دلیل عدم شناخت کافی از وسایل و قطعاتی که از اونها استفاده میکنن ، دچار اشتباه میشن و اونها رو خراب میکنن و یا بعد از خراب شدن نمی دونن دلیل چیه !!! بازم عرض میکنم من فقط پیشنهاد دادم تصمیم با جمعه و من هم مطیع این جمع عزیز و با تجربه .
متشکرم
محمد رضا محمدي
1 March 2006, 09:04 PM
پیشنهاد جالبی هست ولی به نظر من خیلی کلی برخورد کردید ...
میتونیم بحث رو باز تر کنیم و به تکمیل کردن هرچه بیشتر تاپیک ها و همچنین از بین بردن تاپیک های اضافی و ریپلای های بی مورد کمک کنیم همچنین اضافه کردن مباحث جدید مانند آخرین اخبار از پیشرفت تکتولوژِی هم واقعن مفید هستش ..
HBN110
1 March 2006, 09:10 PM
ممنون محمد رضا جان ، من که زیاد وارد نیستم ، شما به ما خط بده من خودم حاضرم تو این زمینه فعالیت کنم . راهکار با شما، انجام دادن و هماهنگی این کار رو هم فکر کنم مدیرای محترم از جمله شما به عهده بگیرید میتونه راهگشا باشه . واقعا ممنون که به پیشنهاد بنده فکر کردین و نظرتون رو گفتین . حالا باید چیکار کنیم ؟ عرض کردم من زیاد وارد نیستم . لطفا راهنمائی کنید .
بی نهایت شرمندم کردین
arash p mbz bmw
1 March 2006, 09:59 PM
ممنون محمد رضا جان ، من که زیاد وارد نیستم ، شما به ما خط بده من خودم حاضرم تو این زمینه فعالیت کنم . راهکار با شما، انجام دادن و هماهنگی این کار رو هم فکر کنم مدیرای محترم از جمله شما به عهده بگیرید میتونه راهگشا باشه . واقعا ممنون که به پیشنهاد بنده فکر کردین و نظرتون رو گفتین . حالا باید چیکار کنیم ؟ عرض کردم من زیاد وارد نیستم . لطفا راهنمائی کنید .
بی نهایت شرمندم کردیندوست خوبم بنده هم سر و پا گوشم
اماده هر گونه فعالیتی هستم فقط یه ندایی هم به من بدین:icon_cool
HBN110
1 March 2006, 10:15 PM
ممنون آرش جان شما لطف دارین
kourosh69
2 March 2006, 11:00 AM
حمید خان ، خیر مقدم
پیشنهائ خیلی خوبی ارائه دادید ، در مورد نحوه اجرای اون هم گذر زمان همه رو حل میکنه و به صورت خودکار متوجه بهترین شیوه اطلاع رسانی و حل مسایل دیکران خواهید شد ،
به نظر من اگر به عنوان شروع از خبر رسانی در مورد کیفیت محصولات سایپا ، کیفیت قطعات ، خدمات و تازه های این شرکت شروع کنید ( مشابه این کار رو دوست گرامی آقای alisam44 در مورد ایران خودرو انجام می دهند ) خودش قدم مثبت و موثری هست ، بعد از اون درخواست های سایر اعضا راه رو جلوی پای شما باز میکنه .
با سپاس از روحیه همکاری و همیاری شما
پاینده باشید .
romeo_1593
2 March 2006, 01:50 PM
راستش یه چیزی به نظرم رسید ، اینکه اسم تاپیک ها رو بر اساس رشته های دانشگاهی بزاریم مثلا کامپیوتر نرم افزار _ سخت افزار ، مکانیک جامدات و ....
HBN110
2 March 2006, 08:59 PM
کوروش جان ممنون ، حق با شماست فکر خیلی خوبیه ، ولی واقعا نمی دونم باید چیکار کنم ، چطوری باید یه همچین تاپیکی بزنم و با چه عنوانی ؟ اگه دوستان یاری کنن ممنون میشم.
HBN110
2 March 2006, 09:00 PM
رومئو عزیز اینم که شما فرمودین فکر جالبیه ولی خوب باید دید مدیرای محترم نظرشون چیه ؟
kourosh69
4 March 2006, 11:39 AM
کوروش جان ممنون ، حق با شماست فکر خیلی خوبیه ، ولی واقعا نمی دونم باید چیکار کنم ، چطوری باید یه همچین تاپیکی بزنم و با چه عنوانی ؟ اگه دوستان یاری کنن ممنون میشم.
حمید جان :
من نمیدونم شما توی چه بخشهایی از محسولات سایپا و یا دقیقن روی چه محسولی فعالیت دارین ، ولی برای نمونه می تونین در مورد مشکلات رایج و عدیده یکی از پر مسرف ترین خودروهای سایپا ( پراید ) تاپیک باز کنید برای نمونه
" قطعات با کیفیت پایین سیستم جلوبندی پراید " " استفاده از شمع مناسب برای موتور پراید انژکتوری " " معرفی بهترین برند لنت ترمز برای پراید " و .....
موفق باشید:icon_cool
HBN110
7 March 2006, 01:30 PM
کوروش جان ممنون حتما این کار و انجام میدم
XELTEK
27 April 2006, 04:48 PM
منم هستما !!!
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2019, Jelsoft Enterprises Ltd.