PDA

View Full Version : از دست رفتن محتويات photosafe

aminb59
28 February 2006, 09:20 PM
با سلام

مشكلي كه من اينجا مطرح ميكنم شايد كمتر براي كسي پيش اومده باشه ولي براي من يك معضل جدي شده و شديدن به كمك و راهنماييتون نياز دارم

من برنامه photosafe رو به همراه تعدادي عكس بسيار مهم روي گوشيم دارم.يكي از دوستان نادانم به نيت شوخي فايل PhotoSafe.pwd رو از مسير photosafe\:c پاك كرده تا با اينكار پسورد برنامه رو عوض كنه و من بيچاره رو بزاره سر كار.پسورد با حذف فايل فوق از بين ميره و برنامه تقاضاي رمز جديد ميكنه.تا اينجا مشكلي نيست ولي وقتي اين آقا رمز جديد رو وارد ميكنن ميبينن كه از عكسها خبري نيست و دست از پا درازتر با گردن كج خبر رو به بنده ميدن.:icon_cry:
حالا من موندم يكسري فايل كد شده كه در دايركتوري بالا در فوادر image هستن و با هيچي باز نميشن.خواهشن اگه كسي راهي بلده كه بشه اين فيالها رو به حالت عادي برگردوند از ما دريغ نكنه.

با سپاس

vaheed_nzh
28 February 2006, 10:44 PM
فکر میکنم از طریق pc suite بتونی همه ی محتویات موجود در مموری کارد رو ببینی و از اونجا عکسا رو ور داری و بعد از پاک کردن photosafe از رو گوشی دوباره اونارو بریزی سر جای قبلیشون.
یک راه دیگه هم که برای دیدن ای عکسها توی گوشی هست اینه که از نرم افزار photo base یا photo acute استفاده کنی که مخصوص دیدنه عکسها با ترتیبهای متفاوت نسبت به اون چیزی که تو خود گوشی نمایش داده میشه هستن.در این حالت همه ی عکسهای داخل گوشی دیده میشن

aminb59
1 March 2006, 08:08 AM
وحيد عزيز

ممنون كه راهنمايي كردي.ولي 2 تا نكته رو بهشون توجه نكردي برادر.

1-عكسها كد شدند و با نرم افزارهاي گرافيكي كه من ميشناسم باز نميشن.
2-به pc suite نيازي نيست.با فايل منيجر همشون رو پيدا كردم.

به هر حال ممنون

mhs
1 March 2006, 04:33 PM
من با این برنامه کار نکردم اما حدسم میگه اگه بتونی برنامه رو دوباره رو خودش نصب کنی یعنی Replace کنی باید عکسات با برنامه جدید باز شه البته شاید اینکارو کرده باشی اگه نشد یه کپی از عکسات تو یه شاخه دیگه بگیر بعد برنامه رو پاک کن دوباره نصب کن می تونی به حالت safemode گوشیتو روشن کنی شاید بهتر جواب بده:icon_surp

aminb59
2 March 2006, 07:20 PM
جناب mhs
مشكل در پيدا كردن فايل عكسها نيست.من با file manager عكسها رو در زير شاخه اي كه گفتم پيدا كردم.با نصب مجدد برنامه هم چيزي درست نميشه.من حتي گوشي رو مستر ريست كردم و دوباره برنامه رو ريختم و عكسها رو درزير شاخه مربوطه كپي كردم ولي باز هم در صفحه اصلي برنامه خبري از عكسها نيست.در كنار فولدر c:/photosafe/image فولدر ديگري هم هست كه فايلهايي با نام عكسهاي اصلي با حجم خيلي كمتر وجود دارند.به نظرم كدينگ عكسها يه ارتباطي با اين فايلها داره.
بياين فكرهامون رو بريزيم رو هم يه راهي واسه اين قضيه پيدا كنيم ديگه...

aminb59
6 March 2006, 07:52 AM
اينهمه برنامه نويس حرفه اي داريم اينجا.يعني هيچكي نميتونه اين مشكل رو حل كنه؟