View Full Version : Wave for N-gage
Reza_QD
28 February 2006, 07:15 PM
سلام بچه ها : من گوشی انگیجم چند روزه که دیگه فایلهای Wave رو بجای زنگ اجرا نمی کنه.حتی توی قسمت profile می تونم اونارو گوش بدم و انتخاب کنم ولی موقعی که زنگ می خوره زنگ نوکیا رو میزنه.حتی گوشی رو فرمت هم کردم ولی Wave های قبلی رو که اجرا می کرد دیگه اجرا نمی کنه.کسی میدونه علتش چیه و چه راه حلی داره؟قبلاً از همگی ممنونم.
Reza_QD
2 March 2006, 01:18 PM
یعنی هیچکس تا حالا با این مشکل روبرو نشده؟!!!
farzad_sx1
2 March 2006, 01:56 PM
اصولا این جور مشکلات به پر بودن مموری گوشی یا ممری کارت برمیگرده... شما مموری گوشیت رو چک کن ببین اگه مشکلی داره ...اصلاحش کن...در ضمن شاید حجم آهنگت برای زنگ فوقالعاده زیاد هستش....
Reza_QD
7 March 2006, 09:20 AM
خیلی ازت ممنونم ولی مموریم 1 گیگاست و 300 مگا خالی داره و روی حافظه داخلیش هم هیچی ندارم.در ضمن آهنگهای 1 مگ رو هم اجرا نمی کنه ، البته قبلا گفتم که play میشه ولی اجرا نمیشه.بازم ازت ممنونم.
farzad_sx1
7 March 2006, 04:34 PM
شما آهنگهای سبکتر و کم حجم تر رو امتحان کن ببین بازم با همون مشکل مواجه هستی یا نه..
Reza_QD
9 March 2006, 01:42 PM
ی بالای 3 مگ رو اجرا می کرد که الان همونام اجرا نمی کنه و در ضمن وقتی که wave support هست باید فایلهارو با این حجم اجرا کنه چون 30 ثانیه اش حدود 1 مگ میشه.خیلی لطف کردی.واقعاً برام عجیبه چون هم مموری وهم گوشی رو فرمت کردم ولی بازم نشد که نشد.
Nima Golshahi
17 March 2006, 09:52 AM
رضا جان شما :
1> برنامه مدیریت فایل مانند Profimail ویا Fexplorer را بروی گوشی خود نصب نمایید
2> فایل های WAV را در حافظه گوشی - C - و در پوشه Sound کپی نمایید
نتیجه رو هم بگو ...
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.