View Full Version : مشکل روغن ریزی از سمند
mohsen3544
28 February 2006, 10:05 AM
:icon_cry: من سمند LX دارم و به دو تا مشکل عجيب بر خوردم. يکي اينکه وقتي ماشينو خاموش ميکنم احساس ميکنم يه صدايي از سيني زير کاپوت مياد مثل اينکه يه چيزي چيکه ميکنه و ميخوره بهش صدا ميده. اما هيچوقت کف پارکينگ روغني نشده. دومين مشکلم هم اينه که بعضي اوقات تو پارکينگ ميبينم زير چرخها روغن ريخته.(تو کف پارکينگ) البته هميشگي نيست و به ندرت ديدم اين کارو.از چي ميتونه باشه؟
z_qz54
28 February 2006, 03:02 PM
محسن جان درمورد صدای تق تق که مال من هم میده اونم از قطعات داغ مثل قطعات اگزوز و...
ولی درمورد روغنی که از چرخ میریزه،میدونم که آخر خطرناک هستش یعنی واشر لاستیکی پیستون ترمز خورده شده و از اون نشت میکنه و احتمالات دیگر.ولی صریعا به تعمیرگا مراجعه کن.
وقتی تو حرکت این اتفاق بیفته میگن ترمز بریده.........................
mohsen3544
28 February 2006, 09:06 PM
:icon_redf دقيقا از چرخ نميريزه. احساس ميکنم مثلا از کمک يا ...(نيدونم) ولي از رينگ وچرخ نيست. ترمز هم خوب کار ميکنه. واقعا مشکل چيه؟ نگران شدم
Pedram_S_S
1 March 2006, 02:54 AM
سلام مشکل اول که همونه که دوستمون گفتند اما مشکل دوم اگه مطمئن هستی که از ترمز نیست یه بار درب تمامی جای روغن ها مثل ترمز و مخصوصا هیدرولیک فرمان و ... را چک کن چون اگر این ها درش شل باشه در حین حرکت که فشار دارند ممکنه که یه کمی سررسز بشند . اما ترجیحا بعد از این کار به یه تعمیرکار ترمزهاش را هم نشون بده
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.