PDA

View Full Version : روش نصبMsvDriveE لطفا !



rebel
26 February 2006, 05:16 PM
مراحل نصب MsvDriveE بطور كامل تشريح شود.(اگه ممكنه مرحله به مرحله) ممنون! :icon_cool

MerDaX
27 February 2006, 11:53 PM
اين برنامه روي گوشي هايي مثل 3230 به كار ميره كه اس ام اس ها يا هر پيام دريافتي ديگه اي مثل پيام يا فايل كه از اينفرارد يا كابل يا بلوتوث به اينباكس گوشي ميرسه استفاده ميشه.
در مورد طرز كارش هم من خودم بعضي اوقات ديدم كه روي بعضي گوشي ها وقتي نسب ميشه و ميريم روش و ميخايم داخل برنامه بشيم ارور ميده ولي دوست عزيز دز اين صورت نگران نباشيد.اين برنامه كارشو به درستي انجام ميده حداقل درباره 12 گوشي اي كه به شخصه روشون امتحان كردم

farzad_sx1
28 February 2006, 12:16 AM
دوست عزیز این برنامه هم مانند بقیه برنامه ها باید نصب بشه وهیچ فرقی با بقیه نداره.... بعد از اینکه نصب کردی اگه یکبار برنامه رو اجرا کنی همه چی تمومه....
شاید این قسمت شما رو گیج کرده که این برنامه اجرا نمیشه.... بله این برنامه در ظاهر اجرا نمیشه (حداقل در مورد SX1 که اینطوریه) ولی با یکبار کلیک کردن روی اون این برنامه بطور میشه گفت مخفی کار خودش رو میکنه و دیگه نیاز بهش نداری و حتی میتونی Uninstall کنی....
بازم اگه سوال بود در خدمتم...

rebel
28 February 2006, 01:09 AM
خلي ممنون از اينكه به اين مسئله جواب دادين. ولي فرزاد شما فكر كنم يادت باشه كه من گوشيم بلاك شده بود .. بخاطر همين ميپرسم كه مطمعن بشم كه دوباره مشكلي پيش نياد چون گوشي منم sx1 هستش.

farzad_sx1
28 February 2006, 01:34 AM
نه دوست عزیز این مورد هیچ ربطی به بلاک شدن نداره و نترس هیچ اتفاقی نمی افته... فقط اگه در حافظه گوشیت SMS ای رو ذخیره کردی وقتی این برنامه رو اجرا کنی بدلیل اینکه مسیر خواندن مسیج هات رو به مموری تغییر میده دیگه اونا دیده نمیشه و یه جورایی خالی خواهد بود ... که البته راههایی برای برگردوندن اون هم هست....

smartchain
28 February 2006, 05:57 AM
رو n-gage QD جواب نمیده

farzad_sx1
28 February 2006, 03:21 PM
چرا جواب نمیده.....؟؟؟؟!!!!!!

smartchain
28 February 2006, 08:41 PM
موقع اجراش میگه APP CLOSED

farzad_sx1
28 February 2006, 09:11 PM
این برنامه رو اگه فقط برای بار اول اجرا کنید کافی هستش ... وهمونطور که گفتم این برنامه اصلا واردش نمیشه (حتی برای بار اول) و همینجوری کار می کنه...
در مورد App closed اگه برای بار دوم این برنامه رو اجرا بکنی این خطا رو خواهد داد...

smartchain
28 February 2006, 09:34 PM
خوب اگه اینطوره پس حرف شما صحیحه اما پس چرا مسیج هارو رو مموری نمیریزه؟
از کجا میشه فهمید؟
آیا مسیجای بلوتوثم رو مموری ذخیره میکنه؟
یه ذره راجع به این بابا بیشتر توضیح بدید ممنون

OrBeL
1 March 2006, 12:31 AM
من رو کیو دی نصب کردم .. یه بار اجرا کردم حل شد .. رفتم تو قسمت مسیج یه ایکون اون بالا اومده بود ..
ولی دیدم تمام اس ام اس هام نیست که تو فون مموری بود .. ان اینستال کردم نشد که نشد .. با فایل منیجیر پاک کردم نشد ..
اخر
#7780#*
زدم درست شد و اس ام اس هام اومد .. دیگه جرات نکردم نصب کنم تست کنم

PAYAM
1 March 2006, 12:59 AM
با استفاده از اين برنامه مسير نصب اس ام اس هاي شما از فون مموريتان به مموري كارت تغيير مي‌كند. يعني از آن لحظه به بعد مسيج هاي شما روي مموري كارد ذخيره مي‌شود كه شامل فايل هاي دريافتي بلوتوث هم مي‌شود.
مسيج هاي فعلي تان روي فون مموري را از دست نمي‌دهيد اما ديگر داخل اينباكس‌تان نمايش داده نمي‌شود.

OrBeL
1 March 2006, 12:21 PM
با استفاده از اين برنامه مسير نصب اس ام اس هاي شما از فون مموريتان به مموري كارت تغيير مي‌كند. يعني از آن لحظه به بعد مسيج هاي شما روي مموري كارد ذخيره مي‌شود كه شامل فايل هاي دريافتي بلوتوث هم مي‌شود.
مسيج هاي فعلي تان روي فون مموري را از دست نمي‌دهيد اما ديگر داخل اينباكس‌تان نمايش داده نمي‌شود.

درسته ..
ولی بنده برای همین که مسیج های مهمی داشتم برنامه رو با هزار دردر پاک کردم و ..
ولی این دوستمون که گفتند کار نمیکنه رو کیو دی من تست کردم کار می کنه


فقط وقتی مموری رو در میاری ارور میده اونم وقتی مثلا می خواهی مسیج بنویسی یا باز کنی
درضمن یه وقت مموری بازی نباشه توش .. اونی که فابریک میدن با انگیج .. اونا read only هست
موفق باشید

smartchain
1 March 2006, 12:42 PM
مسیجای SMS که اصلا مهم نیست واسم
من میگم بلوتوثم میفرسته رو مموری؟ چون ان گیج مثل 6600 تنظیم نداره واسه PhoneMemory/MMC

OrBeL
1 March 2006, 12:55 PM
مسیجای SMS که اصلا مهم نیست واسم
من میگم بلوتوثم میفرسته رو مموری؟ چون ان گیج مثل 6600 تنظیم نداره واسه PhoneMemory/MMC

آره دیگه ..

farzad_sx1
1 March 2006, 02:14 PM
مسیجای SMS که اصلا مهم نیست واسم
من میگم بلوتوثم میفرسته رو مموری؟ چون ان گیج مثل 6600 تنظیم نداره واسه PhoneMemory/MMC
دوست عزیز بعد از نصب این برنامه بروشی که قبلا توضیح دادم ...هر چیزی که وارد Inbox گوشیه شما بشه چه از طریق بلوتوث یا انفرارد یا Picture message و... در مموری گوشی شما ذخیره خواهد شد...


ولی دیدم تمام اس ام اس هام نیست که تو فون مموری بود .. ان اینستال کردم نشد که نشد .. با فایل منیجیر پاک کردم نشد ..
اخر
#7780#*
زدم درست شد و اس ام اس هام اومد .. دیگه جرات نکردم نصب کنم تست کنم

دوست عزیز به جای اینکار اگه گوشیتون رو بدون مموری Load می کردین فکر کنم مشکلتون حل می شد و اوون برنامه بطور اتوماتیک از مسیر در می اومد:icon_ques

OrBeL
1 March 2006, 04:26 PM
دوست عزیز به جای اینکار اگه گوشیتون رو بدون مموری Load می کردین فکر کنم مشکلتون حل می شد و اوون برنامه بطور اتوماتیک از مسیر در می اومد:icon_ques

والا همین کار رو کردم نشد که نشد .. :icon_razz
انگیج بعضی مواقع که گیر بده دیگه باید یا مستر ریست کنی یا مموری رو فرمت کنی .
یه مدت این app closed افتاده بود به جونم .. هر کاری کردم نمیشد
این دفعه فقط مستر ریست به دادم رسید

farzad_sx1
3 March 2006, 07:20 PM
والا همین کار رو کردم نشد که نشد .. :icon_razz
انگیج بعضی مواقع که گیر بده دیگه باید یا مستر ریست کنی یا مموری رو فرمت کنی .
یه مدت این app closed افتاده بود به جونم .. هر کاری کردم نمیشد
این دفعه فقط مستر ریست به دادم رسید

حتما همونطوری هست که شما میگید ... چون با Ngage تجربه کار نداشتم....
ولی در مورد App.close اگه در اول Load شدن گوشیتون با این مشکل مواجه هستید میتونید با پاک کردن فایل Firstboot.dat در مسیر c:\system\bootdata میتونید این مشکل رو حل کنید....
این فایل بعد از خاموش و روشن شدن گوشی خود بخود ایجاد میشه و نگران پاک کردنش نباش!!!!

mone146
23 March 2006, 07:28 PM
... فقط اگه در حافظه گوشیت SMS ای رو ذخیره کردی وقتی این برنامه رو اجرا کنی بدلیل اینکه مسیر خواندن مسیج هات رو به مموری تغییر میده دیگه اونا دیده نمیشه و یه جورایی خالی خواهد بود ... که البته راههایی برای برگردوندن اون هم هست....

سلام
من دقیقا همین مشکل برام پیش اومد که حدود 300 تا SMS که بعضیهاشون یه سری اطلاعات بودن رو از دست دادم. فقط میخوام بدونم چطور میشه اونا رو برگردوند طوری که این برنامه رو هم حفظش کنم.
و سوال دیگم این بود که با نصب این برنامه آیا باید فولدر E:\System\mail در مموری کارد ساخته بشه؟
با تشکر

PAYAM
24 March 2006, 02:38 AM
@ mone146
1) گوشي‌تان را با كد "ستاره مربع 7780 مربع" ريست كنيد.
2) خير احتياجي به ساختن فولدر mail در شاخه System مموري كارد نيست.

mone146
24 March 2006, 08:09 PM
من خودم هم یک تجربه شخصی داشتم که دیدم بد نیست اونو اینجا بذارم.
با استفاده از Ram Reader من کلا فولدر Mail رو از روی گوشی خودم توی مموری توی مسیر سیستم کپی کردم که با این کار نتیجه گرفتم. ولی سوالی برام ایجاد شده که آیا میتونم فولدر Mail رو از توی C:\System پاک کنم و مشکلی برام ایجاد نشه و در شرایط خاص کدوم یک از زیرفولدرهای فولدر Mail رو میتونم پاک کنم بدون اینکه مشکلی ایجاد بشه. با تشکر

farzad_sx1
25 March 2006, 12:09 PM
دوست عزیز به نظر من این کار رو نکن ...یعنی فولدر mail رو از C پاک نکن....اگه میخوای که حجمش کم بشه... ابتدا مسیر مسیجهات رو به Phone Memory تغییر بده و بعد برو و INBOX و سایر قسمتها رو پاک کن... بعد همون BACKUP ای که قبلا داشتی رو بزن تویه E و بعد مسیر رو به مموری کارت تغییر بده.... این بهتره... همون کاری که خودت کشفش کردی....

mse1445
5 October 2006, 01:33 PM
اقا بی زحمت این برنامه رو برای بزارید ممنون میشم

PoYo
5 October 2006, 02:21 PM
اینم ورژن جدید برنامه برای دانلود که قابل نصب روی گوشی های زیر میباشد :

N-Gage / SX1 / X700 / /6260 / etc

Download (http://www.symbian-freak.com/quides/smsmmc.htm)