View Full Version : آیا هندز فری بلوتوث در پاکت پی سی استفاده ای غیر از مکالمه دارد ؟
saeid_anwar
26 February 2006, 03:51 PM
:icon_cry: با سلام به همه دوستان
اگر كه هندزفري بلوتوث براي PocketPc خود داريد حتما متوجه شديد كه بغير از تماس تلفني كاري براي شما نميكند.
در حاليكه همين هندزفري روي گوشيهاي نوكيا امكان پخش آهنگ از طريق مدياپلير گوشي را هم دارد و اصولا هر صدائي كه بايد از گوشي موبايل بلند شود از هندزفري مي آيد .
ميخواستم بدانم كه آيا برنامه و يا تنظيم خاصي براي PPC هست كه بتواند مثل گوشيهاي نوكيا بتوان موزيك را از طريق هندزفري گوش داد؟:icon_cry: :icon_smil :icon_ques
mohsenfarsi
1 March 2006, 01:18 AM
سلام
من هم امروز رفتم برای i-mate jam هندزفری بلوتوث بخرم ولی همه فروشنده ها گفتن که فقط برای تماس گرفتن هست من هم فلان منصرف شدم حالا اگه که کسی برنامه ای مشناسه که باهاش بشه کل صدا ها رو گوش کرد بگه.
mohsenfarsi
1 March 2006, 08:10 PM
سلام
من امروز تو اینترنت در مورد این مورد گشتم به این صفحه بر خوردم
http:// www.pdagold.com /articles/detail.asp?a=208
حالا به نظر شما چی ایا امکان داره تمام صدا ها را از هندزفری بلوتوث شنید اگه مکنه اونایی که هندزفری بلوتوث دارن تست کن و خبرشو به ما بدن چون تو این لینک گفته میشه گوش کرد.
kevin_m_bb
5 March 2006, 09:38 PM
فکر میکنم بدون برنامه خاصی بشه با هدزفری آهنگ گوش کرد و کل صداهایی که از ppc در می آید رو در هندزفری گوش دهید
من یه هندزفری HBH-600 سونی اریکسون دارم و به راحتی با فشار (تک ضربه) دکمه ای که باهاش پاسخ می دم این کار رو انجام می دم و وقتی شما با هندز فری این امکان رو پیدا می کنید شکل بالای صفحه تغییر می کنه(منظورم شکل هدسته)
راستی من یه برنامه هم در این زمینه نصب کردم ولی فکر نمی کنم اون باعث شده باشه شما امتحان کنید اگه نشد بگین تا برنامه رو آپلود کنم:icon_cool
samuraii40
5 March 2006, 10:20 PM
پخش اهنگ فقط برای گوشیهای سیمبیان نوکیا هستش.برای se هم مانند ppc هستش.
kevin_m_bb
6 March 2006, 12:32 AM
پخش اهنگ فقط برای گوشیهای سیمبیان نوکیا هستش.برای se هم مانند ppc هستش.
فقط برای نوکیا نیست
برای SE منظورتون چیه؟؟
saeid_anwar
7 March 2006, 09:58 AM
فکر میکنم بدون برنامه خاصی بشه با هدزفری آهنگ گوش کرد و کل صداهایی که از ppc در می آید رو در هندزفری گوش دهید
من یه هندزفری HBH-600 سونی اریکسون دارم و به راحتی با فشار (تک ضربه) دکمه ای که باهاش پاسخ می دم این کار رو انجام می دم و وقتی شما با هندز فری این امکان رو پیدا می کنید شکل بالای صفحه تغییر می کنه(منظورم شکل هدسته)
راستی من یه برنامه هم در این زمینه نصب کردم ولی فکر نمی کنم اون باعث شده باشه شما امتحان کنید اگه نشد بگین تا برنامه رو آپلود کنم:icon_cool
با سلام
دوست عزيز شما به علت اينكه گوشيتون سوني اريكسون هست و احتمالا" با هندزفري سوني هم كار ميكنيد ، امكان شنيدن همه صداهاي موبايل برايتان هست . ولي روي Pocket Pc هاي ايميت و كيوتك اين امكان وجود ندارد . مگر اينكه برنامه خاصي در اين زمينه ارائه شده باشد .
اگر كسي تابحال همچين برنامه اي ديده لطفا" اعلام كنه . :icon_ques
با تشكر:icon_evil
kevin_m_bb
7 March 2006, 01:47 PM
با سلام
دوست عزيز شما به علت اينكه گوشيتون سوني اريكسون هست و احتمالا" با هندزفري سوني هم كار ميكنيد ، امكان شنيدن همه صداهاي موبايل برايتان هست . ولي روي Pocket Pc هاي ايميت و كيوتك اين امكان وجود ندارد . مگر اينكه برنامه خاصي در اين زمينه ارائه شده باشد .
اگر كسي تابحال همچين برنامه اي ديده لطفا" اعلام كنه . :icon_ques
با تشكر:icon_evil
سعید جان من خودم pda2 دارم (اگه نگاه می کردی به پرفایلم می فهمیدی)
و به راحتی این کار رو انجام می دم
این برنامه رو امتحان کنید
download (http://rapidshare.de/files/14898148/BlueTunes10.zip.html)
dariuosh_mahmoodi
10 March 2006, 11:46 AM
سعید جان من خودم pda2 دارم (اگه نگاه می کردی به پرفایلم می فهمیدی)
و به راحتی این کار رو انجام می دم
این برنامه رو امتحان کنید
download (http://rapidshare.de/files/14898148/BlueTunes10.zip.html)
من امتحان کردم این برنامه رو همون جور که تو فایلش نوشته شده بود نصب کردم ولی اجرا نشد فکر کنم رو ویندوز 2005 اجرا نمیشه برنامه ی جدیدی برای این کار نیستش؟
و برنامه ای نیس که برای این کار نباشه ولی کلا برای bloutooth باشه چون من یه برنامه که میزان قدرت blutooth رو نشون بده میگردم این برنامه ای که میگم رو قبلا دیدم ولی پیدا نمیکنم اسمشم نمیدونم
kevin_m_bb
13 March 2006, 01:22 PM
من امتحان کردم این برنامه رو همون جور که تو فایلش نوشته شده بود نصب کردم ولی اجرا نشد فکر کنم رو ویندوز 2005 اجرا نمیشه برنامه ی جدیدی برای این کار نیستش؟
و برنامه ای نیس که برای این کار نباشه ولی کلا برای bloutooth باشه چون من یه برنامه که میزان قدرت blutooth رو نشون بده میگردم این برنامه ای که میگم رو قبلا دیدم ولی پیدا نمیکنم اسمشم نمیدونم
در ویندوز 2003 که به این صورت است
پس از کانکت ppcبا دستگاه مورد نظر به داخل bluetooth manager بروید سپس بر روی icon مورد نظر چند ثانیه قلم رو نگاه دارید سپس بر روی status بروید در این قسمت میزان قدرت نشان داده خواهد شد
mohsenfarsi
14 March 2006, 06:25 PM
سلامکسی برنامه BlueTunes1 رو روی آیمیت جم امتحان کرده . البته برنامه توی ایمت جم اجرا شد ولی من با handsfree bluetooth چک نکردم چون اگه کار بکنه من میرم میخرم راستی بگید با چه مارکی و چه مدلی چک کردید.
saeid_anwar
27 March 2006, 06:09 AM
با سلام و عرض تبریک سال نو
kevin_m_bb عزیز من هم امتحان کردم ولی هیچ عکس العملی از طرف گوشی داده نشد . البته ویندوز من 2003 هست .
با توجه به مسائل مطرح شده ممکن هست که این توانائی بعلت هندزفری سونی اریکسون باشه .
اگر کسی در این زمینه تجربه دیگری داره ممنون میشم که عنوان کند.
با تشکر
kevin_m_bb
27 March 2006, 01:12 PM
با سلام و عرض تبریک سال نو
kevin_m_bb عزیز من هم امتحان کردم ولی هیچ عکس العملی از طرف گوشی داده نشد . البته ویندوز من 2003 هست .
با توجه به مسائل مطرح شده ممکن هست که این توانائی بعلت هندزفری سونی اریکسون باشه .
اگر کسی در این زمینه تجربه دیگری داره ممنون میشم که عنوان کند.
با تشکر
من هم فکر می کنم که توانایی از هندزفری باشه!!!!
mehrzad42
28 March 2006, 12:16 AM
من یه جاسجار دارم اخیرا romاونوupgradeکردم یه ایکون روی دسکت تاپ داره که دستگاه رو قفل میکنه.وقتی دستگاه رو با اون ققل میکنم و دگمه هندزفری رو فشار میدم باunlockکردن دستگاه میتونم هر موزیکی دستگاه پخش میکنه بشنوم
alireza_2003
31 March 2006, 05:31 PM
من گوشيم Everex E900 هستش و راحت ميتونم هر صدايي رو از تو هندزفري بشنوم با ويندوز 2003SE
saeid_anwar
31 March 2006, 06:07 PM
من گوشيم Everex E900 هستش و راحت ميتونم هر صدايي رو از تو هندزفري بشنوم با ويندوز 2003SE
دوست عزيز مارك هندزفري شما چي هست ؟:icon_smil
alireza_2003
1 April 2006, 12:13 AM
سعيد جان ماركش Jabra هست و هر گوشي رو هم سوپورت ميكنه چه گوشي lock باشه چه نباشه ميشه با دستگاه ارتباط برقرار كرد
roshak
2 September 2006, 02:30 PM
باید توی Bluetooth Manager یک connction مخصوصHigh Quality Audio درست کنی (اولین گزینه...)
saeid_anwar
5 September 2006, 10:23 PM
باید توی Bluetooth Manager یک connction مخصوصHigh Quality Audio درست کنی (اولین گزینه...)
سلام دوست عزیز
خواهشمند است نوع سیستم عامل که روی دستگاهتان هست را مشخص کنید چون بر روی WM2003 فقط یک Bluetooth Setting هست و یک Bluetooth خالی که توی هیچکدامشان امکان کاری که گفته اید وجود ندارد .
با تشکر فراوان
mohammad51
10 January 2007, 01:54 PM
دوستان عزیز لطف کنید یک سزچ کوچاو داخل سایت بکنید مشکل همتون حل میشه چون 1 پست در مورد همین مشکل هست که شما 1 برنامه رو نصب میکنی ومیتونی تمام صداها رو از گوشی بلوتوث بشنوی یاحق
mehdi_khosroshahi
10 January 2007, 03:32 PM
من یه جاسجار دارم اخیرا romاونوupgradeکردم یه ایکون روی دسکت تاپ داره که دستگاه رو قفل میکنه.وقتی دستگاه رو با اون ققل میکنم و دگمه هندزفری رو فشار میدم باunlockکردن دستگاه میتونم هر موزیکی دستگاه پخش میکنه بشنوم
مهرزاد جان، مدل هندزفری ات چیه؟
mehrzad42
10 January 2007, 04:50 PM
مهرزاد جان، مدل هندزفری ات چیه؟
مهدي عزيز مدلشbt500 jabra
mehdi_khosroshahi
11 January 2007, 01:56 PM
آقا دستت درد نکنه
منم با هندزفری alpina خودم این کار رو کردم، خیلی با حال شده! هر صدایی که از دستگاه میشه شنید.
mohammad51
31 January 2007, 09:47 PM
دوستان من جمين دارم و هندزفريمم promateهست ولي من هر كاري كردم نتونستم از هندزفريم صداي اهنگ بشنوم والبته من داخل سايت ايمت هم رفتم ولي رام جديد براي جمين نگذاشته بود كه من دانلود كنم و مشكلمو هل كنم؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.