PDA

View Full Version : تاپیک جامع مشکلات پژو پارس

hamed56
25 February 2006, 11:54 AM
من دوماه پیش یک پرشیا مدل 79 انژکتوری گرفتم.... اون اوایل هیچ مشکلی نداشت... ولی بعد از دو هفته یک مشکل پیدا کردم و اونم این بود که که وقتی ماشین رو خلاص میکردم و بهش گاز نمیدادم، ماشین خاموش میکرد... مخصوصا سر چهارراه.... البته این مشکل همیشگی نبود و مثلن هفته ای سه دفعه این اتفاق میوفتاد.... و این مشکل، یا خودش رفع میشد و یا اینکه باید ماشین رو دو تا سه ساعت خاموش میذاشتی تا درست بشه...

البته اینو بگم که من بعد از خرید ماشین، فقط یه دزدگیر تصویری روش نصب کردم، که بعید میدونم این عمل، باعث ایجاد مشکل شده باشه....

درهرصورت من چندتا تعمیرگاه بردمش و کلا کارهایی که روش انجام دادم بطور خلاصه، ایناست:

- تنظیم موتور کامل (DIAG) کردم توی ASB که خیلی معروفه
- صافی بنزین رو عوض کردم
- شمعها رو عوض کردم
- استپ موتور (STOP MOTOR) رو دادم تمیز کردن
- بجای بنزین معمولی، فقط بنزین سوپر توش میریزم

با این کارها، خاموش شدن ماشین کمتر شده ولی کاملا رفع نشده...

راستی، یه مساله دیگه هم اینکه توی پیچهای تند، آمپر بنزین تا حدود یک چهارم افت میکنه و بعد که از پیچ خارج میشم دوباره آمپر برمیگرده سرجاش... وجالبتر اینه که مشکل خاموش شدن ماشین زمانیکه آمپر بنزین زیر یک دوم هست، بیشتر اتفاق میوفته... حتی الان دیگه خودم از روی افتِ دور موتور، این مشکل رو احساس میکنم...

از دوستان و کسانی که وارد هستن و یا اینکه قبلن این مشکل رو داشتن، شدیدا تقاضا دارم که منو راهنمایی کنند. چون این مساله بدجوری اعصابمو بهم ریخته ...

فقط آرزو میکنم هیچکس این مشکلو پیدا نکنه :icon_redf (مخصوصا توی ترافیک :icon_cry: :icon_cry: )

شهر
25 February 2006, 12:01 PM
راستی، یه مساله دیگه هم اینکه توی پیچهای تند، آمپر بنزین تا حدود یک چهارم افت میکنه و بعد که از پیچ خارج میشم دوباره آمپر برمیگرده سرجاش )[/quote]

اين مشكل رو من هم دارم. هزار جور كار روش انجام دادم ولي فايده نداره. اين مورد رو جدي نگيريئ.

رامتين123
25 February 2006, 12:46 PM
فيلتر بنزينش رو عوض كرديد ؟ اگر عوض نكرديد حتماً عوض كنيد . اين رو كه ميگيد وقتي آمپر بنزين اگر از يه مقداري كمتر بشه اين مشكل پيش مياد يا به علت كثيف بودن بيش از حد فيلتر بنزينه يا پمپ انژكتورتون خرابه .

iph3w
25 February 2006, 01:06 PM
من پرشیای 81 دارم و همین مشکل رو دارم و حتی وقتی فقط یک کم گاز می دی هم ماشین خاموش می کنه. البته داشتم. ظاهرا مشکلش از اون قطعه ای هست که دور موتور رو تنظیم می کنه و اون کثیف شده (نمیدونم شاید اسمش همون استپ موتور باشه) که چند تا سیم بهش اومده و چند تا شیلنگ. قیمتش حدود 30-40 تومان بود ولی مال 1 سال پیشه بره همین دقیق یادم نیست. یارو عوضش کرد و درست شد. بردمش سر پمپ بنزین ولنجک اون تعمیرگاهه. قیمتش بالا بود ولی درست شده.

hamed56
25 February 2006, 01:08 PM
فيلتر بنزينش رو عوض كرديد ؟ اگر عوض نكرديد حتماً عوض كنيد . اين رو كه ميگيد وقتي آمپر بنزين اگر از يه مقداري كمتر بشه اين مشكل پيش مياد يا به علت كثيف بودن بيش از حد فيلتر بنزينه يا پمپ انژكتورتون خرابه .

مرسی از جوابت رامتین جان....
این پمپ انژکتور همون استپ موتور (STOP MOTOR) است یا چیز دیگه ؟ قیمتش و هزینه تعویضش چقدره؟

hamed56
25 February 2006, 01:15 PM
من پرشیای 81 دارم و همین مشکل رو دارم و حتی وقتی فقط یک کم گاز می دی هم ماشین خاموش می کنه. البته داشتم. ظاهرا مشکلش از اون قطعه ای هست که دور موتور رو تنظیم می کنه و اون کثیف شده (نمیدونم شاید اسمش همون استپ موتور باشه) که چند تا سیم بهش اومده و چند تا شیلنگ. قیمتش حدود 30-40 تومان بود ولی مال 1 سال پیشه بره همین دقیق یادم نیست. یارو عوضش کرد و درست شد. بردمش سر پمپ بنزین ولنجک اون تعمیرگاهه. قیمتش بالا بود ولی درست شده.

مرسی از راهنماییت....
لطفا آدرس دقیق تعمیرگاه و اسم کسی که ماشینت رو درست کرد بهم بگو.... آخه خودت میدونی که اگه آدم تعمیرگاه جدید بره و آشنایی نده، دولا سه لا باهاش حساب میکنن و تازه کارت رو هم درست راه نمیندازن.

رامتين123
25 February 2006, 02:32 PM
مرسی از جوابت رامتین جان....
این پمپ انژکتور همون استپ موتور (STOP MOTOR) است یا چیز دیگه ؟ قیمتش و هزینه تعویضش چقدره؟
نه فرق ميكنه . پمپي هست كه بنزين رو از باك به سيستم انژكتور منتقل ميكنه . طبيعيه كه اگر درست كار نكنه سوخت رساني درست انجام نميشه و ماشين هم درست كار نميكنه . قيمت و هزينه تعويضش رو راستش نميدونم . ولي قبل از اينكه بري سراغ پمپ انژكتور فيلتر بنزين رو كه گفتم حتماً عوض كن . اتفاقاً يكي از عواملي كه باعث خراب شدن و سوختن پمپ انژكتور ميشه دير عوض كردن و گرفتگي در فيلتر بنزينه . ميتوني از بازار فيلتر بنزين رو بگيري . قيمت زيادي هم نداره . بعد هر تعويض روغني يا تعميرگاهي كه بري در عرض چند دقيقه برات عوضش ميكنه . به نظر من اشكالت از همين كثيف بودن فيلتر بنزينه . عوضش كن . اميدوارم كه درست بشه . كلاً فيلتر بنزين و عوض كردن به موقع آن براي ماشين هاي انژكتوري خيلي مهم هست . سعي كنيد هر بار كه ماشين رو براي تعويض روغن ميبريد فيلتر بنزين را هم عوض كنيد تا هم كشش ماشين بهتر بشه و هم قطعات انژكتور آسيب نبينه . موفق باشيد .

رامتين123
25 February 2006, 02:37 PM
مرسی از راهنماییت....
لطفا آدرس دقیق تعمیرگاه و اسم کسی که ماشینت رو درست کرد بهم بگو.... آخه خودت میدونی که اگه آدم تعمیرگاه جدید بره و آشنایی نده، دولا سه لا باهاش حساب میکنن و تازه کارت رو هم درست راه نمیندازن.
اين قطعه اي كه دوستمون گفت استپ موتوره . شما كه اين قطعه رو چك كرديد و اشكالي نداشته ؟

hamed56
25 February 2006, 05:15 PM
اين قطعه اي كه دوستمون گفت استپ موتوره . شما كه اين قطعه رو چك كرديد و اشكالي نداشته ؟

رامتین جان، من گفتم که استپ موتور (STOP MOTOR) رو دادم تمیز کردن.... و چون تعویضش نکردم، خودم هم 100% به کارکردش مطمئن نیستم....

حقیقتش اینه که اوریجینالش پیدا نمیشه و اکثر تعمیرکارها هم میگن که اصلیش آمریکائیه و گیر نمیاد.... ضمنا هیچ وسیله ای هم برای تست کردنش نیست....بخاطر همین فقط دادم تمیزش کنن.

راستی، من قبلن گفتم که فیلتر بنزين رو عوض کردم ... چون فکر کنم منظورت از فيلتر بنزين همون صافی بنزین باشه که من عوضش کردم.

iph3w
25 February 2006, 07:03 PM
والا اسم طرف رو بلد نيستم و چون يکم قطعش گرون بود خواستم تميزش کنه، يارو گفت با تميز کردن فايدهد نميکنه. يه تعميرگاه بيشتر کنار پمپ بنزين ولنجک توي چمران نيست ولي قيمتش بالاست. 8 تومان ميگيره موتور نتظيم کنه، بعد حدود 30-40 توماني هم قيمت قطعش بود. يارو گفت اصله و من که از اون به بعد مشکلي نداشتم. توي تعميرگاه فقط يه نفره که موتور تنظيم مي کنه و کنار يه کامپيوتر با لباس ايران خودرو آبي وايساده. يارو تو ايران خودرو کار مي کرده و تجربه خوبي داره. اگه رفتي اونجا دنبال آقاي محمدي رو بگير {معمولا توي گاراژه} و بگو من پسرخاله {هر اسمي} هستم که بهش آدرس دادي روي پرشياي بژش ترمز ABS ببنده. بعدش بهش بگو که سلام رسوند گفت که ... منو به فاميل نميشناسه ولي ماشينم رو احتمالا يادش مياد.

رامتين123
25 February 2006, 07:53 PM
رامتین جان، من گفتم که استپ موتور (STOP MOTOR) رو دادم تمیز کردن.... و چون تعویضش نکردم، خودم هم 100% به کارکردش مطمئن نیستم....

حقیقتش اینه که اوریجینالش پیدا نمیشه و اکثر تعمیرکارها هم میگن که اصلیش آمریکائیه و گیر نمیاد.... ضمنا هیچ وسیله ای هم برای تست کردنش نیست....بخاطر همین فقط دادم تمیزش کنن.

راستی، من قبلن گفتم که فیلتر بنزين رو عوض کردم ... چون فکر کنم منظورت از فيلتر بنزين همون صافی بنزین باشه که من عوضش کردم.
بله منظورم همون صافي بنزينه . خب اگر اينطوره بهتره بري همون تعميرگاه كه دياگ بزنن و مشكلش رو پيدا كنند . استپ موتور اگر خراب باشه ماشين صبح ها با يه استارت روشن نميشه . يا روشن ميشه و بعد اگر گاز ندي خاموش ميكنه . هر وقت هم كه پات رو از روي گاز برميداري باز ماشين خاموش ميكنه . اينطور كه من شنيدم وقتي با دياگ تستش ميكنند موقعي كه تست استپ موتور انجام ميشه روي مونيتور پيغامي مياد كه اگر ضرباني روي استپ موتور حس ميكنيد تاييد كنيد . تعميرگاه هاي ما هم چون اكثراً بيسواد هستند اين پيغام رو نميخونند و همينطوري تاييدش ميكنند در نتيجه خرابي اين قطعه را با دستگاه دياگ نميتونند بفهمند . دقت كنيد وقتي خواستند با دستگاه دياگ چكش كنند راه تشخيص سالم بودن استپ موتور اينه كه اون ضربان رو وقتي كه پيغام داد با دست چك كنند .

z_qz54
25 February 2006, 08:36 PM
مشکل احتمالا از فشارسنج دماست.
مال من هم همین مشکل رو داشت.
البته سمند هستش.

saber2q
26 February 2006, 12:35 AM
اشكال از سنسور كيلومتر است
منم دقيقا همين مشكل رو داشتم و استپر رو هم تعويض كردم ولي متسفانه ضرر كردمم چون مشكل از اون نبود ولي با نا اميدي رفتم يه تعميرگاه ديگه و اون گفت سنسور كيلومتره ولي من باور نكردم ولي از رو ناچاري قبول كردم و عوضش كرد و مشكلم حل شد البته دياگ هم بايد نشون بده ولي ماله من رو نشون نميداد و نميدونم چرا

hamed56
26 February 2006, 10:38 AM
اشكال از سنسور كيلومتر است
منم دقيقا همين مشكل رو داشتم و استپر رو هم تعويض كردم ولي متسفانه ضرر كردمم چون مشكل از اون نبود ولي با نا اميدي رفتم يه تعميرگاه ديگه و اون گفت سنسور كيلومتره ولي من باور نكردم ولي از رو ناچاري قبول كردم و عوضش كرد و مشكلم حل شد البته دياگ هم بايد نشون بده ولي ماله من رو نشون نميداد و نميدونم چرا

آقا صابر اتفاقا وقتی توی ASB دیاگ کردم، توی مانیتور من خودم این پیغام رو دیدم "Vehicle Speed Sensor Error ..." و وقتی هم به طرف (اسمش فکر کنم چنگیزی بود) گفتم که این چه پیغام خطائی هست، گفت که مهم نیست و این یک اشکال نرم افزاریه که با دیاگ رفع میشه... وجالب اینکه بعد از دیاگ، دیگه این خطا نیومد...
ولی همین دیروز دوباره رفتم پهلوی یکی از تعمیرگاههای آشنا... وقتی اینو واسش تعریف کردم، اونم گفت که اگه مشکلت با تعویض استپ موتور حل نشد، باید همین سنسور كيلومتر رو عوض کنی...

راستی، شما چه تعمیرگاهی رفتی و چقدر هزینه تعویضت شد؟ ماشینت پرشیا بود دیگه؟

saber2q
28 February 2006, 01:30 AM
آره عزيزم احتمالا مشكلت همون سنسورس كه به موتور وصله من اونموقع كه عوض كردم 20تومن بود قيمتش البته مثل اينكه مدل هاي ديگه ايم داره ولي حواست باشه كه سنسور كيلومتر رو بايد عوض كني و اگه تعميركار گير داد گفت سيم كيلومتر رو هم عوض كن اينكارو نكن البته اگه كيلومترت مشكل نداره ولي اكه عقربه كيلومتر شمار هم شلنگ تخته ميندازه سيمشم عوض كن
من كه تو يه تعميرگاه درپيت تو دولت سر چهارراه نشاط عوض كردم ولي يارو خيلي معطلم كرد و ديگه علاقه اي ندارم اونجا برم كلا كار پيچيده اي نيست و فكر كنم همه اين عامليت هاي مجاز اين كارو بكنن
اگه اينكارو كردي خبرشو بده كه درست شد يا نه
راستي مصرف پرشيات چقدره؟؟ من هفته پيش حساب كردم 100-12 بود و نميدونم بايد چيكار كنم چون خيلي بالاس

اينم كه ميگي بعد از دياگ اين خطا نيومد همون نعميركار تو كامپيوتر انتخاب كرده چون اونجا كه كد خطا ها رو نشون ميده زيرش نوشته كه دكمه .... را بزنيد براي ناديده گرفتن خطا و خطا رو Ignore ميكنه
منم خودم نميدونم چرا تعمير كارها علاقه اي به عوض كردن سنسور كيلومتر ندارن ولي فكر كنم چون وقت گيره ولي اين واقعا بي انصافيه كه براي تنبلي خودشون به يهنفر ديگه ضرر ميزنن. من خودم استپر رو كه اشتباهي تعويض كردم بردم با 5تومن زير قيمت به همون يارو كه خريده بودن ازش پس دادم فقط به خاطر اينكه تعميركار منو به اشتباه انداخت

s30yavash
6 October 2006, 07:37 PM
من یدونه پارس مدل 81 دارم و تا الان 98000Km کار کرده..
الان تقریبا 4 روزی میشه که از زیر ماشین روغن میریزه . گفتم شاید پیچی شل شده
بردمش تعویض روغنی گفت واسکازین گیربکس هست که داره روی زمین میریزه...

ممکنه مشکل از کجا باشه ؟؟
زیاد خرج میبره ؟

po2ya
6 October 2006, 07:40 PM
امکان داره کاسه نمد های سرذ یا ته گیریبکس ایراد پیدا کرده باشن و روغن ریزی دارن!
هر وقت خواستید کلاچ ماشین رو تعویض کنید بگید اوونارو چک کنن و عوض کنن!
معمولا مشکلی پیش نمیاد ولی همیشه بگید براتوون چک کنن روغن گریبکس رو!
ماشن بنده از 0 که گرفتم روغن ریزی داشت الان 1 سال گذشته و 30000 تا کار کرده هیچ مشکلی نداشتم!
چون باید گریبکس باز شه که اوونا تعویض شن ترجیحا بزارید برای اوون موقع!

HOJATSHABANI
6 October 2006, 08:56 PM
سلام
همونطور که مدیر عزیز هم فرمودند ممکنه چنین مواردی باشه

زمان تعویض روغن مهره دیف و واسکازین رو هم باز میکنن تا ببینن روغن داره یا نه
ممکنه تعویض روغنی مهره رو بد بسته و ....
اگه این مورد باشه زیاد خرجی نداره با نخ ممکنه حل بشه اگه نشد اخریش دیگه باید یه مته بخوره و پیچ بزرگتر بزنن
تعویض روغنی تون رو عوض کنید و از طرف بخواهید مشکلتون رو حل کنه

s30yavash
7 October 2006, 01:27 AM
تعویض روغنی که بردم چک کرد , از مهره نبود...
باز کردن گیربکس راهته؟ صدمه ای به جاهای دیگه نمیزنه ؟

میشه دربارهی کاسه نمد توضیح بدین کارش چیه

خیلی ممنون...

HOJATSHABANI
7 October 2006, 10:11 AM
گیر بکس پیایین اوردن کاری نداره
نمایندگی 17 تومن میگیره گیربکس رو پایین میاره ( مثلا برای تعویض صفحه )
حالا اگه از کاسه نمد باشه هم همین حدود ها

هرجا میبری یه تعمیرگاه خوب باشه و خودت بالا سرش وایسا
نمایندگی هم نبر

کاسه نمد کارش اینه که نذاره روغن از کناره میل رد بشه ( دوستان اگه اشتباه کردم تصحیح بفرمایند )

با احترام / حجت

john123
21 October 2006, 11:19 PM
من یدونه پارس مدل 81 دارم و تا الان 98000Km کار کرده..
الان تقریبا 4 روزی میشه که از زیر ماشین روغن میریزه . گفتم شاید پیچی شل شده
بردمش تعویض روغنی گفت واسکازین گیربکس هست که داره روی زمین میریزه...

ممکنه مشکل از کجا باشه ؟؟
زیاد خرج میبره ؟
با سلام ،
يك سئوال از شما داشتم البته شايد مربوط به سئوال شما نباشد.
شما براي تعويض روغن از دستگاههاي مكش استفاده مي كرديد و يا اينكه از همان روش سنتي؟
با تشكر

farhad_k
12 December 2006, 02:40 AM
یه سوال:
دیسک و صفحه پرشیا چنده و رو چه کیلومتری معمولا باید تعویض بشه؟

TUBORG
12 December 2006, 03:13 AM
حدود 175 تومن و بستگی به رارنده داره
یکی سر 10000 تا خراب میکنه ( مثل مادر من ) یکی هم 145 هزار تا میره چیزیش نمیشه

Foad
12 December 2006, 08:26 PM
نام تاپیک تغییر یافت
دوستان لطفا تمامی مشکلات پژو پارس خود را در این تاپیک مطرح کنید و از ایجاد تاپیکهای موازی اجتناب کنید

ارش طاهری
12 December 2006, 09:15 PM
با سلام می خواستم بپرسم آیا می شود روی پرشیا absنصب کرد وآیا کسی نصب کرده و راضی بوده

arash p mbz bmw
14 December 2006, 05:59 PM
:icon_excl با سلام می خواستم بپرسم آیا می شود روی پرشیا absنصب کرد وآیا کسی نصب کرده و راضی بوده
دوست گرامی شما اگر صبر کنید حتما به شما پاسخ داده خواهد شد
من پست اضافی شمارو پاک کردم
ما روی ماشین یه absنصب کردیم
ولی متاسفانه قفل میکنه
برای اینکه این موضوع یه تاپیک دیگه داره من کوتاه میگم
هیج absمثل absکارخونه و اینکه ماشین یهecuفقط برای این سیستم داشته باشه نمیشه

hamed56
17 December 2006, 02:03 PM
من یه پرشیا مدل 79 دارم که از همون اول یه مشکل با آمپر بنزینش داشتم و دارم. داستان از این قراره:
توی پیچهای تند، آمپر بنزین تا حدود یک چهارم افت میکنه و بعد که از پیچ خارج میشم دوباره آمپر برمیگرده سرجاش. البته هرچه باک بنزینم خالیتر باشه، این افت بیشتر نمود میکنه. مثلن وقتی آمپر بنزین روی یک چهارمه، توی پیچ تند چراغ اخطار بنزین روشن میشه و ماشین بعد از پیچ دیگه گاز نمیخوره (عین اینکه باک، بنزین نداشته باشه) و مجبورم در همون حال، ماشینو خاموش و روشن کنم تا دوباره بنزین بیاد بالا :icon_cry:
جدیدا هم وقتی آمپر بنزین زیر یک دوم هست، احساس میکنم که دور موتور ماشین، افت محسوسی پیدا میکنه که مجبورم با بیشتر گاز دادن باهاش کنار بیام. حالا نمیدونم این بعلت سرد بودن هواست یا به همون قضیه باک مربوطه:confused:
اینو هم بگم که هم فیلتر (صافی) بنزینو عوض کردم و هم اینکه استپر رو دادم تمیز کردن و فقط هم بنزین سوپر میریزم.

از دوستان و کسانی که وارد هستن و یا اینکه قبلن این مشکل رو داشتن، شدیدا تقاضا دارم که منو راهنمایی کنند.:o چون این مساله بدجوری اعصابمو بهم ریخته ...

jacobnazarade
17 December 2006, 03:21 PM
با سلام خدمت دوست عزیز
این مورد در همه ماشین ها هست و چیز عجیبی نیست به نظر من خود در داخل باک یک شناور متصل به یک مقاومت هست که با توجه به سطح بنزین بالا و پایین می شود و به این وسیله مقدار بنزین تشخیص داده می شود در سر پیچ ها هم به خاطر اینکه سطح بنزین دچار تغییر می شود البته نه در پیچ های معمولی احتمالا در سر پیچ شما خیلی به سرعت می چرخید ولی اگر فکر می کنید خیلی اذیت می کنند می توانید شناور باک رو عوض کنید البته خیلی امکانش ضعیف هست که سیستم مربوط به مقاومت و شناور مربوطه دچار مشکل باشد و همه این سیستم هم باهم هست در ضمن باک شما ضربه نخورده که از حجم باک کم شده باشد یا ممکن هست باک هم اشغال گرفته باشد

s30yavash
23 December 2006, 12:13 AM
سلام دوستان...
پرشیا مدل 81-- که قبلا دیسک صفحه کلاچ عوض شده.

الان پدال کلاچ پایین اومده (شل شده) و با اینکه تا آخر کلاچ رو فشار میدم اصلا عمل نمیکنه و دنده رو نمیشه عوض کرد...
یکدفعه این مشکل پیش اومد....

آیا ماشین مشکل اساسی داره یا فقط مشکل از سیم کلاچه ؟

تعمیرش چقدر خرج بر میداره ؟

hamed56
24 December 2006, 11:05 AM
دیشب میخاستم ارتفاع نور جلوي ماشینمو (پرشيا مدل 79) تنظيم كنم كه به يه مشكل برخوردم.
نور سمت چپ بخوبي توسط مهره تنظیم بالا و پایین میشد ولي نور سمت راست از یك مرحله، دیگه پایینتر نمیومد. انگار كه مهره تنظیم رد كرده باشه، هرچي پیچشو میپیچوندم اصلا ارتفاع نور پایین نمیومد.

اگه میشه بگین مشكل از كجاست و آيا راه ديگري براي تنظیم نور وجود دارد؟ كاسه چراغ هم تا اونجا كه میدونم فابریكه.

s30yavash
24 December 2006, 07:13 PM
دیشب میخاستم ارتفاع نور جلوي ماشینمو (پرشيا مدل 79) تنظيم كنم كه به يه مشكل برخوردم.
نور سمت چپ بخوبي توسط مهره تنظیم بالا و پایین میشد ولي نور سمت راست از یك مرحله، دیگه پایینتر نمیومد. انگار كه مهره تنظیم رد كرده باشه، هرچي پیچشو میپیچوندم اصلا ارتفاع نور پایین نمیومد.

اگه میشه بگین مشكل از كجاست و آيا راه ديگري براي تنظیم نور وجود دارد؟ كاسه چراغ هم تا اونجا كه میدونم فابریكه.

منم همین مشکلو داشتم ,چراغ رو باید عوض کرد , باطریساز گفت هیچ راهی نداره ....
قیمتش هم حدود 65000 تومانه..

نيما غياثي
29 December 2006, 09:47 PM
سلام
من اين مشكلو (سر پيچ با باك نصف ماشين كم مياره)داشتم البته ماشينم پرشيا نيست ولي در هر صورت بعد از باز كردن پمپ بنزين متوجه شدم كه اشكال نه از ايرانخودرو نه از قطعات اصلي وفرعي ونه از هيچ چيز ديگه اي نيست...عزيزان
اشكال از اين بنزينهاي هزار ماشااله تميز وارداتي ماست.
در ابتداي ورودي پمپ بنزين يك صافي كوچك ودر اكثر ماشينها پرسي وغيرقابل تعويض وجود داره كه در اثر وجود اشغال در بنزين ..مكش پمپ كاهش پيدا ميكنه و باعث بروز اين مشكل ميشه.
البته من خودم پمپ ماشينمو باز كردم و با تينر 20000 تميز كردم مشكل برطرف شد اما ره بهتر تعويض پمپ بنزين و استفاده مداوم از بنزين سوپر و تميزتره.

TUBORG
29 December 2006, 09:52 PM
سلام دوستان...
پرشیا مدل 81-- که قبلا دیسک صفحه کلاچ عوض شده.

الان پدال کلاچ پایین اومده (شل شده) و با اینکه تا آخر کلاچ رو فشار میدم اصلا عمل نمیکنه و دنده رو نمیشه عوض کرد...
یکدفعه این مشکل پیش اومد....

آیا ماشین مشکل اساسی داره یا فقط مشکل از سیم کلاچه ؟

تعمیرش چقدر خرج بر میداره ؟
کلاجش سیمیه یا روغنی ؟
اگه سیمی باشه سیم از بین رفته
اگهع روغنی باشه پمپش ار بین رفته

farhad_k
3 January 2007, 12:27 PM
سلام
من این سوال یه بار پرسیدم ولی پیداش نمیکنم
دیسک صفحه کلاچ پرشیا چقدر کار میکنه یعنی چند هزار کیلومتر و تعویضش چقدر هزینه داره؟

Artemis
8 January 2007, 09:37 AM
سلام
دیسک صفحه کلاچ پرشیا چقدر کار میکنه یعنی چند هزار کیلومتر و تعویضش چقدر هزینه داره؟

بستگی به رانندگی شما داره ماشین ما با رانندگی من که همیشه برای شروع حرکت تیک آف میکنم و دائما در حال تغییر دنده هستم (چه جلو چه معکوس ) حدود 40000 عوض شد ..یه مکانیک بشینه پشت ماشین میفهمه باید عوض بشه یا نه

اما یه مشکل که دیشب برام پیش اومد...

داشتم تو خیابون میومدم که از فرعی اومدم بیچم تو اصلی وایسادم و وقتی خواستم با دنده 1 شروع کنم به حرکت کلاچ چسبید به ته و دیگه بالا نیومد ...زنگ زدیم امداد خودرو گفت شاید از سیم باشه ولی وقتی یه نیگا کرد گفت یه خار داره که اون گشاد شده ..عوضش کرد و درست شد ..حالا پیشنهاد من به دوستانی که ماشین مدل 83 به قبل دارن اینه که قبل از مسافرت این خار را چک کنند که به خاطرش یهو تو جاده نمونن

TUBORG
8 January 2007, 11:49 PM
سلام
سلام
دوست عزیز بستگی به نوع رانندگی داره !!!
فرضا" سیلوی من یه مدت دست مادرم بود در عرض 20 هزار کیلومتردیسک و صفحه اش خدا بیامرز شد !
یا مثلا" پرشیای قبلی من 120 هزار کیلومتر کار کرد اما هنوزم دیسک و صفحه اش جون دار بود ! بستگی به رانندگی داره اما اصولا" باید بین 70 تا 100 هزار کیلومتر کارائی داشته باشه !!!

hamed56
10 January 2007, 12:54 PM
سلام دوستان،
ماشین پرشیای 79 هست... مشکلم اینه که دور موتور، افت محسوسی پیدا کرده. بطوریکه عقریه دورموتور زیر 10 هست ولی قبلا همیشه روی 10 یا بالای اون بود.
موقع شتاب اولیه ریپ میزنه و باید حتما با گاز زیاد راه بیفتم. یجورایی انگار گاز ماشین DELAY پیدا کرده.
توی تمامی دنده ها، وقتی شروع به گازدادن میکنم ماشین بعد از 2 الی 3 ثانیه تاخیر شروع به راه افتادن میکنه و راه افتادنش هم با یه تکون خیلی شدید همراهه. وقتی هم ناگهانی پامو از رو گاز برمیدارم ماشین بدجور کله میکنه.
اگه بهمین منوال پیش بره ، فکر کنم پلوس و جلوبندیمو باید عوض کنم:icon_bigg
البته اینم بگم که قبلا زمانیکه آمپر بنزینم خیلی پایین بود، این مشکل بصورت مقطعی و خیلی گذرا واسم پیش میومد نه مثل الان که همیشگی شده.
جدیدا هم فشنگی سر سیلندر و صافی بنزین رو عوض کردم. استپر رو هم دادم تمیز کردن. بنزین هم فقط سوپر میزنم. ضمنا تمامی اتصالات مربوط به انژکتورا رو دادم با این دستگاه جدید تمیز کردن که 25 تومن هم پیاده شدم :icon_cry:دیگه عقلم نمیرسه که مشکل از کجا میتونه باشه.

خواهشا کمک کنیـــــــــــــــــــــــــــــــــد. این سکته و کله کردن ماشین خیلی اذیتم میکنه.

Artemis
10 January 2007, 01:24 PM
تنظیم موتور کردید(دیاگ)؟ تستش کنید

شمع ها چی عوض شدن؟؟؟

میتونه مشکل از یکی از شمعها باشه..

mamad_ampli
4 February 2007, 02:13 AM
آقایون من 2 تا مشکل دارم.
1.پرشیا 84 که 2....3 ماهی میشه دستمه با چند تا ماشین دیگه که مقایسه کردم شتاب اولیش خیلی کمه.وقتی با یک راه میوفتی دنده اصلا کشش نداره بایذ زود 2...3 بدی....ماشین رو یک و دو زور میزنه انگار به زمین چسبیده ولی 3 که میدی انگار نفسش تازه میشه....سرعت بالا هم مشکلی نداره .هرجا میبرم میگن چیزیش نیست ولی تو یه پارس دیگخ که میشینم میبینم خیلی فرق داره....نظرتون چیه؟

2.وقتی میخوام دو به یک کنم باید سرعتم خیلی بیاد پایین تا حد ایست تا دنده جا بره...این طبیعیه؟؟؟؟206 اینجوری نیست اصلا

sayan
8 February 2007, 01:05 PM
در مورد سوال اولتون اطلاعي ندارم من تازه پرشيا گرفتم و تاحالا پرشياي كس ديگري رو نروندم ولي من با دنده 3 تا 90 تا ميرم و شتاب ماشين تو تمام دنده ها بنظرم خوبه.
ولي درمورد سوال دوم فكر كنم ماشينت مشكل داشته باشه چون من خيلي راحت از 2 به 1 ميرم حتي
تو سرعت 30-40.

دوستان يه سوالي دارم
يه پرشياي صفر گرفتم. صداي قاب دربهاش (پلاستيك هاي نقره اي رنگي كه كه از داخل دور قاب در رو گرفتن) خيلي اذيت ميكنه! مخصوصا از وقتي كه براي نصب دزدگير نصاب اونارو در آورده بيشتر شدن. فقط هم
مال دو درب جلو صدا ميده.
اگه بتونين كمك كنين ممنون ميشم.

Artemis
8 February 2007, 03:48 PM
آقایون من 2 تا مشکل دارم.
1.پرشیا 84 که 2....3 ماهی میشه دستمه با چند تا ماشین دیگه که مقایسه کردم شتاب اولیش خیلی کمه.وقتی با یک راه میوفتی دنده اصلا کشش نداره بایذ زود 2...3 بدی....ماشین رو یک و دو زور میزنه انگار به زمین چسبیده ولی 3 که میدی انگار نفسش تازه میشه....سرعت بالا هم مشکلی نداره .هرجا میبرم میگن چیزیش نیست ولی تو یه پارس دیگخ که میشینم میبینم خیلی فرق داره....نظرتون چیه؟

2.وقتی میخوام دو به یک کنم باید سرعتم خیلی بیاد پایین تا حد ایست تا دنده جا بره...این طبیعیه؟؟؟؟206 اینجوری نیست اصلا

به نظر من که مشکل از دیسک و صفحه کلاچ ماشینه...

Behzad185
5 March 2007, 03:23 PM
مشكلات من پژو پارس

بچه ها من يه پرشيا 1384 خزيدم 10 روزه چند تا مشكل دارم
1-ماشين وقتي كه سرده دنده هام 1 به 2 به سختي جا ميره 5 دقيقه كه حركت ميكنم درست ميشه!!! واسكازينه ليكومولي ريختم
2- رو سرعت 100 فرمون مي لرزه تا 145 تا هم گاز دادم بازم قطع نشد!!!!!!

3- وقتي ترمز ميكنم ترمز ميگيره ولي فيسسسسسس صدايه باد مياد !!! مشكل از بوستر ترمز است فكر كنم!!!!!!
به نظره شما بوستر را تعمير كنم يا تعويض؟؟؟؟
هزينه تعمير بوستر چنده؟؟؟

بوستر نو بخرم چنده؟؟؟؟

ramin_ramram
11 March 2007, 09:35 PM
سلام
من پزو پارس 8 سوپاپ دارم
فنر 25 انداختم ماشینم میلرزه از اساتید محترم میخواستم بدونم کسی هست که بتونه کمکم کنه؟

XELTEK
11 March 2007, 11:47 PM
مشكلات من پژو پارس

بچه ها من يه پرشيا 1384 خزيدم 10 روزه چند تا مشكل دارم
1-ماشين وقتي كه سرده دنده هام 1 به 2 به سختي جا ميره 5 دقيقه كه حركت ميكنم درست ميشه!!! واسكازينه ليكومولي ريختم
2- رو سرعت 100 فرمون مي لرزه تا 145 تا هم گاز دادم بازم قطع نشد!!!!!!

3- وقتي ترمز ميكنم ترمز ميگيره ولي فيسسسسسس صدايه باد مياد !!! مشكل از بوستر ترمز است فكر كنم!!!!!!
به نظره شما بوستر را تعمير كنم يا تعويض؟؟؟؟
هزينه تعمير بوستر چنده؟؟؟

بوستر نو بخرم چنده؟؟؟؟

1- به خاطر سردی هواست ! اولش یکم با دنده یک برید تا ماشین یکم گرم شه

2- لاستیکهاتون رو بالانس کنید ( مخصوصا" بالانس در جا )

3- لون صدای سائیده شدن لنت به دیسکه و مشکلی نست ! :icon_cool

ramin_ramram
12 March 2007, 01:12 AM
سلام
من پزو پارس 8 سوپاپ دارم
فنر 25 انداختم ماشینم میلرزه از اساتید محترم میخواستم بدونم کسی هست که بتونه کمکم کنه؟

Behzad185
13 March 2007, 12:44 PM
لرزش ماشين به جلو بندي و پوالوس ها مر بوط ميشه !!!
سيبك ها ام اگه خراب باشن موقع حركت فرمون ميلرزه
هر چي هس اوني كه جلو بنديتو باز كرده فنر عوض كرده اون سوتي داده !!!!!!

XIII
14 March 2007, 01:34 PM
منم به این ایراد بر خوردم.به خاطر روغن هیدرولیکه و نشتی که لوله های ماشین دارند.

Alireza.N
2 April 2007, 04:18 PM
در مورد سوال اولتون اطلاعي ندارم من تازه پرشيا گرفتم و تاحالا پرشياي كس ديگري رو نروندم ولي من با دنده 3 تا 90 تا ميرم و شتاب ماشين تو تمام دنده ها بنظرم خوبه.
ولي درمورد سوال دوم فكر كنم ماشينت مشكل داشته باشه چون من خيلي راحت از 2 به 1 ميرم حتي
تو سرعت 30-40.

دوست عزیز من با پرشیای مدل 82 تو دنده 3 تا سرعت 125 کیلومترو پر کردم ، شاید کمی جا داشت ولی دیگه به موتور بدجوری زور میومد :icon_razz

در مورد دنده منم این مشکلو دارم ، از اولم همنجوری بود منم کاریش زیاد نداشتم ولی در مواقع حساس با زور حل میشه ، امتهان نکن ولی ! :icon_twis

dj pooya
4 April 2007, 03:09 PM
سلام
من پرشیا 81 دارم وقتی فرمونو تا ته میپیچونم صدای ماشین عوض میشه مثل قل قل کردن آب جوش میشه ایا مشکلی هست؟

abaratian
4 April 2007, 06:36 PM
سلام
من پرشیا 81 دارم وقتی فرمونو تا ته میپیچونم صدای ماشین عوض میشه مثل قل قل کردن آب جوش میشه ایا مشکلی هست؟

نه! این صدای پمپ هیدرولیکه که به ته رسیده. مشابه این صدا توی تمام مدلهای 405، سمند و پارس شنیده میشه

mmf_ie
4 April 2007, 10:41 PM
با سلام دوست عزیز یکی از دلایل لرزش ماشین در سرعت بالابه نوع تایر مربوط میشود.

glx2000
5 April 2007, 05:56 PM
من يه پارس صفر تحويل گرفتم چند تا مشكل داشتم اگه ميشه راهنمايي كنيد:
1.صداي تق و توق زياد درها.
2.صداي زياد گيربكس مخصوصاً وقتي كه پدال گاز رو ول ميكني.
3.وقتي ماشين در جا كار ميكنه صداي خِرخِر (زياد از حد) مياد كه با گرفتن كلاج قطع ميشه كه فكر كنم با مورد 2 بي ربط نباشه.
4.آيا ميشه ارتفاعِ چراغ مه شكن جلو رو تنظيم كرد ؟چه طوري ميشه اين كارو كرد لطفاً توضيح بديد؟

mmf_ie
5 April 2007, 10:52 PM
با سلام
در مورد اشکال اول تعمیر یا باز وبست دسته سیم درها
در مورد اشکال سوم به مرور زمان رفع می شود.

glx2000
5 April 2007, 11:12 PM
منظور از دسته سیم درها چيه ميشه بيشتر توضيح بديد؟

bmw_7700
6 April 2007, 02:30 AM
سلام
فکر میکنم مشکل آمپر بنزین به این دلیل باشه که سیستم تشخیص سطح بنزین باید به صورت 1 شناور باشه که در سر بالایی ها و سر پایینی ها و در پیچ ها(به دلیل سرعت)سطح بنزین توی باک از حالت تعادل خارج میشه و در نتیجه باعث جابجایی شناور میشه و چنین مسایلی رو پیش میاره.

Artemis
6 April 2007, 11:47 AM
میخوام یه مشکل را معرفی کنم تا دوستان زود اصلاحش کنند

کاپوت ماشین در قسمتی که قفل میشه خیلی نازکه حواستون باشه احتمال پاره شدن ورقش هست
باید پیش یه صافکار جوشش بزنید

صادق اصفهان
6 April 2007, 07:49 PM
گیربکس بارس elx در ترافیک خیلی عزیت میکنه (دنده 1 )

amir_CLK500
7 April 2007, 12:05 AM
دوستان من پرشیامو حدود دو ماهه که گرفتم و حدود 8700 تا تا حالا راه رفته ولی شاید باورتون نشه درهای این ماشین از همون 300 کیلومتر اول آنقدر صدا میدادند که اعصاب برام نمیذاشتند.صدای ستون ها و درها واقعا عذاب آور هست.ربطی به رگلاژ هم نداره نمیدونم چرا انقدر صدا میدند؟؟؟انگار ماشین پونصد هزار تا را رفته.واقعا جایزه بی کیفیت ترین کمپانی ماشین سازی دنیا رو در این صد و خورده ای سال رو باید به ایران خودرو بدهند با این کیفیت ساخت افتضاح.

صادق اصفهان
8 April 2007, 09:14 PM
دوستان من هم گول بارس 81 رو خوردم و یک بارس elx 85
خریدم که بشیمونم

omidh81
9 April 2007, 08:53 AM
سلام
سر دنده ELX (فابریک) چه جوری باز میشه؟
میخوام سردنده رو عوض کنم
ممنون

XELTEK
10 April 2007, 03:26 PM
اصولا" باید پیچشی باشه !
امتحان کنید

bmw_7700
11 April 2007, 09:57 AM
دوستان صدای پمپ انژکتور پژو پارس(81) ما زیاد شده کسی می دونه مشکل از کجاست
ممنون

mohamad15
25 April 2007, 10:00 AM
دوست عزيز اگر دور موتور بالا و پايين ميشه بايد استپر موتور عوض بشه
البته دو نوع استپر موتور تو بازار وجود داره اولي چيني و دومي امريكايي بعضي وقتا فرانسوي هم ميتوني پيدا كني
چينيش حدود 25000 تومنه و در عرض 3 روز خراب ميشه ولي نوع ديگش 52000 تومنه و مشكلتو حل ميكنه
اگر دور موتورت بالا و پايين نميشه و فقط ماشينت خاموش ميشه سوكت سفيد پشت پتانسيومتر موتور در بيار و بده با دستگاه اصلاحش كنن
صد در صد درست ميشه

mohamad15
25 April 2007, 10:03 AM
من دوماه پیش یک پرشیا مدل 79 انژکتوری گرفتم.... اون اوایل هیچ مشکلی نداشت... ولی بعد از دو هفته یک مشکل پیدا کردم و اونم این بود که که وقتی ماشین رو خلاص میکردم و بهش گاز نمیدادم، ماشین خاموش میکرد... مخصوصا سر چهارراه.... البته این مشکل همیشگی نبود و مثلن هفته ای سه دفعه این اتفاق میوفتاد.... و این مشکل، یا خودش رفع میشد و یا اینکه باید ماشین رو دو تا سه ساعت خاموش میذاشتی تا درست بشه...

البته اینو بگم که من بعد از خرید ماشین، فقط یه دزدگیر تصویری روش نصب کردم، که بعید میدونم این عمل، باعث ایجاد مشکل شده باشه....

درهرصورت من چندتا تعمیرگاه بردمش و کلا کارهایی که روش انجام دادم بطور خلاصه، ایناست:

- تنظیم موتور کامل (DIAG) کردم توی ASB که خیلی معروفه
- صافی بنزین رو عوض کردم
- شمعها رو عوض کردم
- استپ موتور (STOP MOTOR) رو دادم تمیز کردن
- بجای بنزین معمولی، فقط بنزین سوپر توش میریزم

با این کارها، خاموش شدن ماشین کمتر شده ولی کاملا رفع نشده...

راستی، یه مساله دیگه هم اینکه توی پیچهای تند، آمپر بنزین تا حدود یک چهارم افت میکنه و بعد که از پیچ خارج میشم دوباره آمپر برمیگرده سرجاش... وجالبتر اینه که مشکل خاموش شدن ماشین زمانیکه آمپر بنزین زیر یک دوم هست، بیشتر اتفاق میوفته... حتی الان دیگه خودم از روی افتِ دور موتور، این مشکل رو احساس میکنم...

از دوستان و کسانی که وارد هستن و یا اینکه قبلن این مشکل رو داشتن، شدیدا تقاضا دارم که منو راهنمایی کنند. چون این مساله بدجوری اعصابمو بهم ریخته ...

فقط آرزو میکنم هیچکس این مشکلو پیدا نکنه :icon_redf (مخصوصا توی ترافیک :icon_cry: :icon_cry: )

دوستان صدای پمپ انژکتور پژو پارس(81) ما زیاد شده کسی می دونه مشکل از کجاست
ممنون
بايد عوضش كني-هيچ راه ديگهاي نداره

mohamad15
25 April 2007, 10:12 AM
دوستان من پرشیامو حدود دو ماهه که گرفتم و حدود 8700 تا تا حالا راه رفته ولی شاید باورتون نشه درهای این ماشین از همون 300 کیلومتر اول آنقدر صدا میدادند که اعصاب برام نمیذاشتند.صدای ستون ها و درها واقعا عذاب آور هست.ربطی به رگلاژ هم نداره نمیدونم چرا انقدر صدا میدند؟؟؟انگار ماشین پونصد هزار تا را رفته.واقعا جایزه بی کیفیت ترین کمپانی ماشین سازی دنیا رو در این صد و خورده ای سال رو باید به ایران خودرو بدهند با این کیفیت ساخت افتضاح.
دوست عزيز مشكل شما همون طوري كه خودت گفتي ربطي با رگلاژ در نداره اگه درهاي ماشينت صدا ميده بايد لاستيكهاي دور درها رو عوض كني
اگه ستونهات صدا ميده ببر نمايندگي شماره 5 ايرانخودرو ستونها رو باز ميكنن و با چسب سيليكون صدا گيري ميكنن هر كاري داشتي در خدمتم فقط براي ايران خودرو تبليغ بد نكن(خواهشن)

amir_CLK500
26 April 2007, 10:46 PM
دوست عزيز مشكل شما همون طوري كه خودت گفتي ربطي با رگلاژ در نداره اگه درهاي ماشينت صدا ميده بايد لاستيكهاي دور درها رو عوض كني
اگه ستونهات صدا ميده ببر نمايندگي شماره 5 ايرانخودرو ستونها رو باز ميكنن و با چسب سيليكون صدا گيري ميكنن هر كاري داشتي در خدمتم فقط براي ايران خودرو تبليغ بد نكن(خواهشن)
خب من ماشین صفر خریدم که نخریده برم لاستیکهای درشو عوض کنم؟؟/:icon_bigg
یا ببرم ستوناشو درست کنم؟//
تبلیغ نمیکنم!!!!اوم...یعنی احتیاج به تبلیغ نداره. همه دیگه میدونن ایرانخودرو چیه:icon_arro:icon_mrgr

alexjooya
2 May 2007, 04:57 PM
دوستان من پرشیا 84 دارم . وزش باد از کنسول جلو در سرعت حدود 100 کیلومتر خصوصا در مسافرت خیلی اذیت میکنه. به چند تعمیرگاه مجاز بردم هرکدام چیزی گفتند. این صدا حتی وقتی همه دریچه ها بسته شده و دکمه انتقال هوای خارج همه بسته باشد ادامه دارد. لطفا راهنمايی کنید.

glx2000
7 May 2007, 01:39 AM
ماشين ما 2000 تا كار كرده تو دور موتر 2تا 4 وقتي گاز رو ول ميكني صداي خر خر زياد و اعصاب خورد كن از گيربكس مياد. به نظر شما مشكل چيه؟ آيا ببرمش گارانتي؟با تشكر.

bmw_7700
8 May 2007, 04:00 PM
دوستان من هم گول بارس 81 رو خوردم و یک بارس elx 85
خریدم که بشیمونم
سلام ميشه بگي منظورت از اينكه مي گي گول پرشيا 81 رو خوردي چي هست؟

amir_CLK500
9 May 2007, 11:57 PM
سوال ها اینجا بی جواب مونده.هیچ تعمیرگاهی هم نمیتونه ایرادات رو بر طرف کنه.پس بهتر فقط بسازیم با این مشکلات.

alexjooya
15 May 2007, 03:47 PM
سوال ها اینجا بی جواب مونده.هیچ تعمیرگاهی هم نمیتونه ایرادات رو بر طرف کنه.پس بهتر فقط بسازیم با این مشکلات.
دوست عزیز فکر می کنم حق باشما باشه یعنی باید بنوعی با مشکلات ساخت.من برای وزش باد جلوکنسول چندین بار مراجعه کرده ام ولی درمان نشده. ولی به من توصیه شد بجای تعمیرگاههای مجاز به یک تعمیرگاه شخصی وارد مراجعه کنم تا سر حوصله به مساله درسیدگی کنه.
صحبهاوقتی صف ماشین هارو می بینی جلوی تعمیرگاههای مجاز خوب طبیعتا اونا وقت نمی کنند به فرض کنسول جلو را باز کنند و دقیق بررسی کنند. شاید شما قبلا بنز سی ال کی 500 داشتی و حالا بااین ماشین راحت نیستی؟
من قبلا یک بی.ام.وی ایکس 3 2005 داشتم وحالا از این پرشیا هم همون انتظارات را دارم و کمی هم نسبت به سروصدای اتاق حساسم. ولی فکرمی کنم برای سرو صدای اتاق اگر خودمون دست بکار شیم خیلی بهتر نتیجه بگیریم.
من تقریبا می دونم علت اصلی سرو صداهای اتاق چیه : "مصرف پلاستیک با پی وسی کم یا بقول خودمون پلاستیک بازیافت شده در خودرو - جاده ها هم که البته کمی ناهموار باچند پرش کوچولو تمام خارهای پلاستیکی داخل در ها و ستونها مرخص= نتیجه سرو صدای اتاق "حالا چه باید کرد:
1-تفنگ چسب سلیکون بخریم ( ایرانیش حدود کمتر از 2 هزارتومن) تیوب چسب هم بخریم حدود 1500 تومن
2-با حوصله قطعات را طبق نقشه و مسیر درستش باز کنیم سلیکون کاری کنیم و ببندیم .
3- البته برای این کار تجربه متخصصین امر و نقشه بازو بسته کردن قسمت ها یا تجربه دوستان کار کرده لازم است.
4-اگر یکی از دوستان مرتبط با ایران خودرو بتونه نقشه بازو بسته کردن قطعات پلاستکی را مهیا و از طریق شبکه به همه دوستان برسونه واقعا به صنعت داخلی ورفع مشکلات بعضی از دوستان کمک کرده.
ضمنا ایران خودرو هم قطعات و محصولاتش را از شرکت های مختلف و متعدد میگیره و احتمال اینجور مشکلات برای کمپانی بی ام و هم هست کما اینکه بی ام و 320 من برای تعویض پمپ بنزین در وین فراخوان شد.
ضمن تشکر فراوان از دوستان در مدیریت سایت که زحمت می کشند خواهش می کنم در صورت امکان صفحات ذیربط مربوط به اتاق خودرو و کنسول از کاتالوگ بازو بسته کردن قطعات خودرو تهیه و جهت بهره برداری اعضاء سایت بنحوی لینک شود.

شاید راه حل دیگه مشکلات سرو صدای اتاق ایجاد تعمیرگاههای مجاز تخصصی توسط ایران خودرو باشه که بتوندند درجه رضایت مشتری از محصول را بالا ببرند. انشاء الله.

با پوزش از طولانی شدن متن:icon_cool

kavycool
22 May 2007, 01:59 PM
سلام
من پرشیا ELX دارم. دو تا در عقبش بد جوری به صدا افتاده :icon_cry: میخواستم ببینم کسی جایی رو نمیشنایه ببرمش باسه صداگیری؟ میخوام کارشون مطمئن باشه ... آخه قبلا 405 داشتم دادم باسه صداگیری بد تر شد :icon_redf

مرسی
کاوه

alexjooya
22 May 2007, 02:05 PM
کاوه عزیز

من پارس معمولی دارم و درحال تحقیق پیرامون این موضوع هستم. عنوان مشکلات پرشیا را هم نگاهی بیندازی بد نیست . قراره با یکی از متخصصین امر در امور تزيینات داخلی خودرو اول هفته آینده صحبت کنم. هرگونه نتیجه رضایت بخش را خدمت شما دوست عزیز هم اعلام خواهم کرد.

علی جویا

farhad_k
24 May 2007, 08:39 PM
چطوری میتونم به لامپ های پشت امپر پرشیا دسترسی پیدا کنم. میشه کسی توضیح بده.

alexjooya
29 May 2007, 03:36 PM
سلام
من پرشیا ELX دارم. دو تا در عقبش بد جوری به صدا افتاده :icon_cry: میخواستم ببینم کسی جایی رو نمیشنایه ببرمش باسه صداگیری؟ میخوام کارشون مطمئن باشه ... آخه قبلا 405 داشتم دادم باسه صداگیری بد تر شد :icon_redf

مرسی
کاوه
کاوه عزیز من ماشینم را تحویل گرفتم و کاملا راضی هستم. تعمرگاه مرکزی ایران خودرو غر ب تهران (تقاطع یادگار آزادی) بخوبی عیبهای خودر را برطرف کردند. قفل و رگلاژ صندوق عقب- صداگیری داشبورد جلو- صداگیری ستونها و رگلاژ دربها بسیار خوب انجام شد. مجموعا با تنظیم موتور (با داشتن کارت طلايی) قریب 22 هزارتومان هزینه پرداخت شد. تنظیم موتور فوق العاده بود. لگدخودرو کاملا گرفته شد و قدرت موتور خیلی زیاد شد.

باید 7 صبح برای روز بعد کد پیگیری تلفنی دریافت کنی. موفق باشی. فقط مواظب باش هنگام رانندگی خیابون رو با پیست اشتباه نگیری
ارادت علی جویا

kavycool
11 June 2007, 01:48 AM
کاوه عزیز من ماشینم را تحویل گرفتم و کاملا راضی هستم. تعمرگاه مرکزی ایران خودرو غر ب تهران (تقاطع یادگار آزادی) بخوبی عیبهای خودر را برطرف کردند. قفل و رگلاژ صندوق عقب- صداگیری داشبورد جلو- صداگیری ستونها و رگلاژ دربها بسیار خوب انجام شد. مجموعا با تنظیم موتور (با داشتن کارت طلايی) قریب 22 هزارتومان هزینه پرداخت شد. تنظیم موتور فوق العاده بود. لگدخودرو کاملا گرفته شد و قدرت موتور خیلی زیاد شد.

باید 7 صبح برای روز بعد کد پیگیری تلفنی دریافت کنی. موفق باشی. فقط مواظب باش هنگام رانندگی خیابون رو با پیست اشتباه نگیری
ارادت علی جویا

مرسی علی جان
خیلی لطف کردی
اتفاقا برای سرویس 20 هزارتا باید وقت بگیرم .... ولی کارت طلاییمو تمدید نکردم فکر کنم مال من هزینش بیشتر بشه ...
بازم مرسی
قربانت کاوه

iranzamin
15 June 2007, 02:22 AM
دوستان وقتی چرخ ها رو به سمت راست کامل می چرخونم در هنگام دور زدن صدای تق تق عجیبی میاد!!!مشکل از کجا میتونه باشه؟؟ممنون

amahdavi2004
10 July 2007, 01:12 PM
دوستان وقتی چرخ ها رو به سمت راست کامل می چرخونم در هنگام دور زدن صدای تق تق عجیبی میاد!!!مشکل از کجا میتونه باشه؟؟ممنون
اشكال از پولس است.

arash2006_7
10 July 2007, 02:25 PM
علت شتاب نگرفتن از 100 به بالا چی میتونه باشه؟(پرشیا82)دیسک و صفحه 2ماهه عوض شده

farhad_k
12 July 2007, 01:19 AM
از كجا مي تونم دفترچه راهنماي پرشيا رو دانلود كنم؟

Foad
13 July 2007, 03:32 AM
ماشالا که جواب نمیدین دیگه چرا پاک می کنی؟ چیز بدی که ننوشتم الان می گید این تاپیک خبر نیست!!!

دوست عزیزم
شما طبق قوانین فروم عمل نمیکنید

اگه جایی گیر آوردی برای دانلود لینکشو بزار منم دان کن

اگر حرفی برای گفتن ندارید،سکوت کنید

پژوپارس، زانتيا را جا گذاشت
ستاد خبری ايران خودرو 2/3/1386
نكته قابل توجهي كه براي اولين بار در مسابقه هاي اتومبيلراني رالي استان تهران نظر بسياري از علاقه مندان را جلب كرد مقام نخست تيمي و انفرادي ايران خودرو در پيكارهاي كلاس 2000 با خودرو پژو پارس بود، حسين قدسي و عليرضا مقسمي، با جا گذاشتن تمامي رقباي خود، پيكارهاي سال نو را با قهرماني آغاز كردند ضمن اينكه خودرو پژوپارس نيز نشان داد در شرايط متفاوت جاده نسبت به ديگر خودروها از جمله زانتيا، سرعت، قدرت و قابليت بيشتري دارد.

مکان نا مناسب برای پست

arash2006_7
13 July 2007, 01:38 PM
خب اینجا چه شخصی پاسخگو سوالات هست!!! من جواب سوالمو از چه کسی میتونم بگیرم؟

مشکل:رو سرعت 40 با 2 وقتی یهو پامو از پدال گاز بر میدارم صدای زوزه آرومی از گیربکس میاد(دیسک و صفحه و بلبرینگ رو عوض کردم تمام دندهاه با بلبرینگها چک شد نمایندگی گفت از پوسته گیربکسه !!!

amahdavi2004
14 July 2007, 10:51 AM
از كجا مي تونم دفترچه راهنماي پرشيا رو دانلود كنم؟
از لينك: http://www.ikco-randd.com/supportp.php مي توانيد دانلود كنيد:icon_cool

dj pooya
31 July 2007, 10:42 PM
مدتی بود ماشین من (پرشیا 81) بعضی موقعها سوت میکشید بردم مکانیکی گفت از فولی سر میل لنگته عوضش کرد یه تسمه دینام هم انداخت صدای سوت بهتر شده اما کاملا قطع نشده دوباره که رفتم پیشش میگه دیگه نباید سوت بکشه به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟

arash p mbz bmw
31 July 2007, 10:54 PM
چطور سوتی عزیز؟؟!
یعنی منظورم اینه که همیشگی هست یا اینکه یه دفه قطع میشه؟!؟!!

dj pooya
31 July 2007, 11:19 PM
بعضی موقعها سوت میکشه الان دو روزه که عوضش کردم بیشتر تو سر بالایی ها و سرعت 30 تا 40 سوت میکشه

arash p mbz bmw
31 July 2007, 11:47 PM
پویا جان ماشین ما هم اینطور بود!!!
یعنی ما فرمونو میپیچوندیم اینطور میشد همچنین سرعتهای کم
سوتش هم بیشتر میشد جیغ!!!
اما با تعویض تسمه تایم درست شد!!!

dj pooya
1 August 2007, 08:57 PM
من تسمه تایمو حدود سه هفته پیش عوض کردم فکر کنم از اون به بعد سوتش شروع شد یعنی ممکنه از اون باشه؟ مثلا جنسش نامرغوب باشه؟ یا چیز دیگه ای؟

xplod
6 September 2007, 03:09 AM
سلام دوستان خسته نباشید من تازه عضو شدم
من یه پرشیا مدل مرداد 86 دارم از همون نو که گرفتیم تو سرعت90-100 یه زوزه از تو ماشین میاد دیگه نمیدونم از گیرباکسه یا دف یا...
تا حالا به این طور مشکلی بر خوردید
میدونید دلیلش چیه

glx2000
15 September 2007, 01:37 AM
من هم مدل اسفند 85 رو دارم كه اين مشكلو داره البته سرعت مطرح نيست بين دورموتر 2 تا4 اين صدا واضحه، دو سه بار بردم نمايندگي ميگن همه‏ي پارسهاي جديد اين مشكلو دارن ومربوط به گيربكس هستش.حالا يا ميخوان از زير كار در برن يا راست ميگن كه اين مشكل حل شدني نيست و بايد سوخت و ساخت.بعيد ميدونم تو ايران يه ماشين بي سروصدا بتوني سوار شي پس بي خيال شو، ولوم ضبطو ببر بالا گازشو بگير حالتو ببر.......:icon_cool

Danial_64
15 September 2007, 02:01 AM
ماشین من علاوه بر زوزه کشیدن که البته خیلی خیلی زیاد نیست واسه من

بدیش این هستش که کلا احساس میکنم راه نمیره نمیدونم چرا و دنده ها قدرت کافی ندارند
من با سمند هیچ مشکلی نداشتم
سربالایی رو که با سمند با 2 راحت حرکت میکردم پرشیا به زور میره بالا و حتی باید با 1 برم بالا که ماشین صدای خر خر نده

خیلی ها شنیدم میگن دیسک و صفحه عوض بشه مشکل حل میشه

البته من پرشیای دیگه میشینم احساس میکنم از ماشین من جوندار تر هستش ( الته اون دیسک صفحه عوض شده و تقریبا ماشین 2 برابر ماشین من کار کرده )

در ضمن کولر هم که میگیرم که دیگه واویلا میشه و احساس میکنم با پراید و شاید هم ضعیف تر دارم رانندگی میکنم و باید پشت سر هم دنده معکوس بدم

کسی با این مشکلات دست به گریبان نیست ؟
و تغییر دیسک و صفحه مشکل رو حل میکنه ؟

arsa
17 September 2007, 01:30 AM
سلام به همه .
چند وقته این ماشین رو دارید؟
این به من ثابت شده که قطعه ای که کارخونه میبنده رو نمیتونید در بازار پیدا کنید مگر اینکه قطعه اصلی رو (اگه واقعا اصلی باشه)ببندید پس تا سعی دارید چیزی رو عوض نکنید مگر اینکه مجبور باشید .
در مورد تنبل بودن ماشینتون باید عرض کنم که شما تو یه اتوبانی که اثری از پلیس نباشه از ایست کامل از دنده 1 تا 5 رو تا دور موتور 5000 پر کنید (همه دنده ها رو) که احتمالا رو دنده 5 یه چیزی حدود 150-160 سرعت خواهید داشت و بعد از اون ماشینتون سرحال خواهد شد . ضمنا اگه ماشینتون در دنده 2 هم در حرکت تیک آف کشید مشکل از دیسک نخواهد بود و به مکانیکتون بفرمایید که رگلاژ کلاچتون رو طوری تنظیم کنه که کلاچ پایین ول کنه که عمر دیسک صفحه هم بیشتر بشه و ماشین تیزتر حرکت کنه .
فیلتر بنزین رو هم عوض کنین.

xplod
17 September 2007, 03:05 AM
من هم ماشینم اوایل این مشکلو داشت تازه که تحویل گرفته بودم تا 500 که کار کردم داشتم پشیمون میشدم از این همه پولی که پاش دادم
احساس سنگینی و اگه تو هر دنده دور موتو به2.5 میرسید بایستی معکوس میدادم چون نمی کشید همه میگفتن چون هنوز نو هست اینطوره ولی من راضی نبودم بردم پیش یکی از دوستان سایکلون پیش نهاد داد هم واسه این هم واسه مصرف سوخت
خلاصه انداختم روش خیلی بهتر شد ولی چون به سیستم هوا رسانیش کمک میکنه
آخه حجم بیشتر هوا وارد سیلندر میکنه و بهینه سوزی هم بیشتر میشه
ولی چند روز پیش یه قطعه داخل دریچه هوا زیر فیلتر هوا گذاشتم یه صفحه فلزی که باعث میشه ذرات هوا که وارد سیلندر برای ترکیب میشه بار دار و سریعتر ترکیب و سوخت بشه امتحانی زدم ولی وقتی نشستم و روندم نمی تونستم تفاوت آنچنان محسوسی بین اون و elx پیدا کنم راستی این قطعه مخصوص شهر هاییه که آلودگی بالای هوا دارن
راستی بعد از این کارا میانگین مصرف سوختو گرفتم تو جاده با تمام گردنه ها و... تقریبا به 7.3 در 100 کیلومتر رسیده به خرجش می ارزید
راستی اسم اون قطعه فلزی مجیک جت بود میتونید شما هم تحقیق و امتحان کنید

amir_CLK500
17 September 2007, 02:00 PM
فوق العاده ماشین ضعیفیه این پرشیا.کولر که میگیرم تو سربالایی میدون کاج یهو وامیسته اگه پرگاز نرم.

arsa
19 September 2007, 01:30 AM
من هم ماشینم اوایل این مشکلو داشت تازه که تحویل گرفته بودم تا 500 که کار کردم داشتم پشیمون میشدم از این همه پولی که پاش دادم
احساس سنگینی و اگه تو هر دنده دور موتو به2.5 میرسید بایستی معکوس میدادم چون نمی کشید همه میگفتن چون هنوز نو هست اینطوره ولی من راضی نبودم بردم پیش یکی از دوستان سایکلون پیش نهاد داد هم واسه این هم واسه مصرف سوخت
خلاصه انداختم روش خیلی بهتر شد ولی چون به سیستم هوا رسانیش کمک میکنه
آخه حجم بیشتر هوا وارد سیلندر میکنه و بهینه سوزی هم بیشتر میشه
ولی چند روز پیش یه قطعه داخل دریچه هوا زیر فیلتر هوا گذاشتم یه صفحه فلزی که باعث میشه ذرات هوا که وارد سیلندر برای ترکیب میشه بار دار و سریعتر ترکیب و سوخت بشه امتحانی زدم ولی وقتی نشستم و روندم نمی تونستم تفاوت آنچنان محسوسی بین اون و elx پیدا کنم راستی این قطعه مخصوص شهر هاییه که آلودگی بالای هوا دارن
راستی بعد از این کارا میانگین مصرف سوختو گرفتم تو جاده با تمام گردنه ها و... تقریبا به 7.3 در 100 کیلومتر رسیده به خرجش می ارزید
راستی اسم اون قطعه فلزی مجیک جت بود میتونید شما هم تحقیق و امتحان کنید

سلام.
ممکنه یه کم بیشتر در مورد این ئجیک جت توضیح بدین مثلا اگه عکسی یا برشوری یا جعبه ای و هم قیمتش و اینجور چیزا . چوم من سایکلون 3 گرفتم ، بد نبود کمی جواب داد و البته نصاب میگفت حداقل 2-3 تایی باید بگیری تا درست و حسابی جواب بده .

xplod
20 September 2007, 02:01 AM
والا در مورد مجیک جت عکسی ندارم برای عکس گرفتن باید کله فیلترو ... رو باز کنم اونم اگه فرصت شد حتما
چیز خاصی نیست فقط تکه فلز نمی دونم از جنس چیه که تویه یه قاب لاکی قرار داره اندازش هم 20 سانت در 7یا 8 سانته به قطر نیم سانت تقریبا که زیر فیلتر هوا میزارن ذرات هوا رو بار دار میکنه که سریع ترکیب و سوخت میشه قیمتش هم حولو حوش 50 تومنه 5 سال هم عمر میکنه و کم کم این فلز بعد از 5 سال اکسید میشه
راستی آره یک عدد سایکلون اصلا بدرد نمی خوره من توصیه میکنم که اگه میخوا یه دونه بندازین اونم رو پژو اصلا نندازین بهتره آخه تاثیری نداره
من خودم 4 تا انداختم
راستش کجا قرار دادنشون خیلی مهمه یکی از این چهار تا رو اول گذاشتع بود قبل از دریچه گاز پشت استپ و اینا یعنی دریچه گازو باز کرد گذاشت تو لوله وقتی که رفتم باهاش دور خوردم باور کنید کپ کردم قدرتش وحشت ناک شده بود و صداش هم شده بود عین این فیلتر هوا اسپورت ها
واقعا قوی شده بود و این صدا هم صدای گاز های خروجی بود که 8 سوپاپ براش کم بود نمی تونست خارج کنه اون همه هوا رو ولی با این وجود قدرت خیلی رفته بود بالا من چون هنوز ماشین تو آب بندی بود گفتم درش بیاره یدفه به بقیه جاهاش گیربکس و.. فشار نیاره تا بعد از آب بندی اگه خواستین بندازین ساکلون بهش بگین چون خیلی ها وارد نیستن
امید وارم تونسته باشم کمکی کنم

nader875
13 October 2007, 10:18 PM
سلام من ماشینمو بایه پارس 86 عوض کردم این جدید ه کیفیت قطعاتش بیشتر اما یه مشکل داره وقتی فرمونو کامل به چپ می پی چونم چراغ سقف روشن میشه!!!!!!! چراغ سقفشم مثل 206 کم کم خاموش میشه شما می دونید چرا اینطوریه؟

سلام ربطی هم به دزدگیرو سیستم نداره چون قبلشم اینطوری بود_____ وقتی یه باره میزنی رو ترمز فلاشر میزنه البته نمیدونم بر چه اساس؟؟؟؟ بعضی وقتا میزنه بعضی وقتا هم نه....چشه؟

hamed56
5 November 2007, 03:02 PM
والا در مورد مجیک جت عکسی ندارم برای عکس گرفتن باید کله فیلترو ... رو باز کنم اونم اگه فرصت شد حتما
چیز خاصی نیست فقط تکه فلز نمی دونم از جنس چیه که تویه یه قاب لاکی قرار داره اندازش هم 20 سانت در 7یا 8 سانته به قطر نیم سانت تقریبا که زیر فیلتر هوا میزارن ذرات هوا رو بار دار میکنه که سریع ترکیب و سوخت میشه قیمتش هم حولو حوش 50 تومنه 5 سال هم عمر میکنه و کم کم این فلز بعد از 5 سال اکسید میشه
راستی آره یک عدد سایکلون اصلا بدرد نمی خوره من توصیه میکنم که اگه میخوا یه دونه بندازین اونم رو پژو اصلا نندازین بهتره آخه تاثیری نداره
من خودم 4 تا انداختم
راستش کجا قرار دادنشون خیلی مهمه یکی از این چهار تا رو اول گذاشتع بود قبل از دریچه گاز پشت استپ و اینا یعنی دریچه گازو باز کرد گذاشت تو لوله وقتی که رفتم باهاش دور خوردم باور کنید کپ کردم قدرتش وحشت ناک شده بود و صداش هم شده بود عین این فیلتر هوا اسپورت ها
واقعا قوی شده بود و این صدا هم صدای گاز های خروجی بود که 8 سوپاپ براش کم بود نمی تونست خارج کنه اون همه هوا رو ولی با این وجود قدرت خیلی رفته بود بالا من چون هنوز ماشین تو آب بندی بود گفتم درش بیاره یدفه به بقیه جاهاش گیربکس و.. فشار نیاره تا بعد از آب بندی اگه خواستین بندازین ساکلون بهش بگین چون خیلی ها وارد نیستن
امید وارم تونسته باشم کمکی کنم

سلام.
حداقل آدرس بده که کجا میتونیم مجیک جت رو بخریم. بالاخره شما باید یه جایی تو تهران این مجیک جت رو خریده باشی و رو ماشینت نصب کرده باشی. ضمنا اگه یه تعمیرکار/تعمیرگاه هم معرفی کنی که تو نصب اینا وارد باشه خیلی ممنونت میشم.
چون فکرکنم با توضیحاتی که شما دادین، خیلی از بچه های اینجا (حداقل اونایی که پرشیا دارن) مشتاق باشن که این مجیک جت رو ببندن.

nader875
6 November 2007, 02:59 AM
همون طور که دوستمون گفت اگه آدرس بدین بد نیست...منتظریم

nader875
24 November 2007, 12:13 PM
سلام کسی میدونه این صدای خس خس پارس وقتی گاز میدی رو دور موتور 3000 میده چیه؟ فقط هم پارس و سمند این صدا رو میده ! 405 نمیده البته مشکلی ندارم باش ولی می خوام بدونم ماله چیه اگه کسی می دونه بگه

m_eslam
2 December 2007, 02:39 PM
از سمند و 405 خيلي بهتره ، هم داخل و هم خارجش.

Danial_64
6 December 2007, 04:51 PM
تو بعضی مواقع که توی جاهای سر پوشیده وارد میشم
مثلا پارکینگ خونه مخصوصا اگر پر گاز وارد پرکینگ شده باشم و برای این ماشین رو توی جای خودش قرار بدم مجبور بشم دنده عقب بگیرم
یه بویی توی فضا میپیچه مثل بوی گوگرد یا بوی کاربید یه چیزی توی این مایه ها

احساس میکنم هر لحظه باید آتیش بگیرم وقتی این بود پخش میشه توی پارکینگ

از نظر سیستم سوخت رسانی و اتصالات مشکلی نداره

شنیدم که میگن کاتالیزور توی اگزوز رو در بیار و انژکتور هم شتستشو بدین درست میشه !!!

کسی از دوستان میدونه مشکل اصلی کجاست و این مشکل رو نداره ؟
البته شنیدم روی 405 هم این مشکل و این بود هستش ( یکی از دوستانم با 405 این مشکل رو داره )

z_qz54
6 December 2007, 11:17 PM
به دلیل واکنش گاز های خروجی موتور با کاتالیزور در هنگام عبور و برخورد با ان،گاز ها به موارد سمی کمتر تبدیل میشوند که همین بو را دارد
حالا مثلا" 206 که خیلی افتضاحه
گاهی مواقع بوی(جسارت نباشه)فاضلاب میده!

arsa
11 December 2007, 02:29 PM
به دلیل واکنش گاز های خروجی موتور با کاتالیزور در هنگام عبور و برخورد با ان،گاز ها به موارد سمی کمتر تبدیل میشوند که همین بو را دارد
حالا مثلا" 206 که خیلی افتضاحه
گاهی مواقع بوی(جسارت نباشه)فاضلاب میده!
کاملا درسته ولی فقط باید حواسمون باشه (در مورد بوی فاضلاب) که با بوی دیسک و صفحه نو اشتباه نشه چرا که بوی حاصل از رزین و آزبست موجود در دیسک و صفحه گاهی اوقات این شکلی خودشو نشون میده .
پس همون طور که دوستمون فرمودن بو ماله سیستم کاتالیست هستش و در سری های قبل وجود نداره.

dj pooya
11 December 2007, 10:28 PM
آقایون پلوس فابریک پرشیا چنده؟چی میشه که پلوس خراب میشه؟

ALIAL
11 December 2007, 11:45 PM
آقایون پلوس فابریک پرشیا چنده؟چی میشه که پلوس خراب میشه؟

در مورد خانواده پژو ، از سال 81 یا 82 که ایران خودرو از پلوس چینی استفاده میکنه ، این ماشینها معمولا بعد از حدود 100000 کیلومتر (یخورده بیشتر یا کمتر ، در مورد 405 خودم در 117000 ) پلوساش نیاز به تعویض پیدا میکنند.
دلیلش هم زیاد شدن خلاصی بین قسمت نر و مادگی که بصورت سه شاخه در پلوس هست.(از مکانیکت بخواه نشونت بده !! )
البته نحوه رانندگی هم در زودتر خراب شدنش تاثیر داره ( تیک آف کشیدن ، کارکرد مداوم با حداکثر ظرفیت ، حرکت با سرعت در دست اندازهای خفن !! و ....)
دنبال پلوس تعمیری هم نرو چون مقدار کارکردش هیچ تضمینی نداره.
قیمت پلوس 160 تا 240 (اولی قیمت چینی و آخری قیمت مارک اکسل هست که تایوانیه تحت لیسانس آلمان) ، ارجینالشم اگه گیر بیاد حدود 300 . اجرت تعویضشم بسته به انصاف مکانیک بین 15 تا 25 تومن .
موفق باشی :icon_cool

amahdavi2004
12 December 2007, 11:14 AM
قيمت حالا را نمي دانم ولي من پارسال حدود 100 تومان عوض كردم (نمايندگي خود ايران خودرو)

ALIAL
12 December 2007, 11:47 AM
قيمت حالا را نمي دانم ولي من پارسال حدود 100 تومان عوض كردم (نمايندگي خود ايران خودرو)

قیمتهایی که من نوشتم مربوط به ست کامل پلوسهاست ( کوتاه و بلند). شاید ماشین شما فقط یکی از پلوسهاش ایراد داشته و تعویض شده.

SAHEB760
12 December 2007, 03:24 PM
با سلام
پرشیا 82 خریدم موتورش صداش زیاده نگاه کردم کتالیزور را باز کرده بودند ممکن واسه اون باشه در ضمن کلاچش هم سفت است بعضی ها می گن سیم و بعضی میگن صفحه باید کامل عوض شه ماشین شتابش کم است لطفا راهنمایی فرمایید

amahdavi2004
12 December 2007, 07:48 PM
من خودم وقتي ديسك را عوض كردم سفتي كلاچ برطرف شد.

f_a_r_i_d
12 December 2007, 08:47 PM
مال منم دیسکش که تموم شده بود سفت شده بود ولی خیلی نه

ar1358
16 December 2007, 05:54 AM
پارس در سرزمين فراعنه
http://news.ikco.com/webmodules/news/Admin/Galleries/64_PARS%20dar%20ahram.jpg
http://news.ikco.com/webmodules/news/Admin/Galleries/64_PARS%20dar%20mesr.jpg

amahdavi2004
16 December 2007, 10:34 AM
خدا كند اين ماشين اسم "پارس" و ايران را در مصر خراب نكند.

caspian
17 December 2007, 06:41 AM
من یه elx دارم این نور چراغ جلوش خیلی جالبه.نور بالا که روشن کنی دقیقا 4 متری جلوت کف زمین را روشن می کنه.نور پایین از اون بالا تره یعنی حالت عادیه.وقتی اون پیچ تنظیم داخل موتور را تغییر میدم که نور بالا بیاد سره جاش نور پایین هم به همئن نسبت میاد بالا و کف آسمون را روشن می کنه.یعنی اون اختلاف همیشه هست.کسی پیشنهادی نداره؟

m_eslam
17 December 2007, 09:48 AM
دوست من تا حالا لامپاي ماشينتو چك كردي؟ يه سري بهشون بزن.

caspian
17 December 2007, 05:03 PM
دوست من تا حالا لامپاي ماشينتو چك كردي؟ يه سري بهشون بزن.
بله دوست من.حتی عوض هم کردم اما فرقی نکرد:icon_eek:

m_eslam
17 December 2007, 05:39 PM
به نظر من بهتره به يكي از نمايندگي هاي مجاز مراجعه كني

amahdavi2004
18 December 2007, 01:11 PM
من یه elx دارم این نور چراغ جلوش خیلی جالبه.نور بالا که روشن کنی دقیقا 4 متری جلوت کف زمین را روشن می کنه.نور پایین از اون بالا تره یعنی حالت عادیه.وقتی اون پیچ تنظیم داخل موتور را تغییر میدم که نور بالا بیاد سره جاش نور پایین هم به همئن نسبت میاد بالا و کف آسمون را روشن می کنه.یعنی اون اختلاف همیشه هست.کسی پیشنهادی نداره؟
مال من برعكس است در پايين ترين حالت نور پايين جاي نور بالا را روشن مي كند و نور بالا هم روي تابلوهاي بالاي بزرگراه مي افتد:icon_redf وقتي توي كوچه با ماشيني روبرو مي شوم مجبورم چراغها را خاموش كنم و چراغ پارك را روشن كنم تا راننده مقابل اذيت نشود و فحش ندهد؛ هر چه هم كه به نمايندگي نشان دادم فايده نداشت.

arsa
20 December 2007, 08:28 PM
با سلام
پرشیا 82 خریدم موتورش صداش زیاده نگاه کردم کتالیزور را باز کرده بودند ممکن واسه اون باشه در ضمن کلاچش هم سفت است بعضی ها می گن سیم و بعضی میگن صفحه باید کامل عوض شه ماشین شتابش کم است لطفا راهنمایی فرمایید
دوست عزیز کاتالیست میتونه تاثیر داشته باشه ولی نه خیلی و بیشتر برداشتنش رو شتاب تاثیر میزاره ( شتاب رو زیاد میکنه و مصرف رو زیاد و دمای داخل اتاق رو پایین میاره و آلودگی محیط رو زیاد و در دستگاه چهار گاز خودش رو نشون میده ) و رد داخلش هم یه سری لایه های مشبک از گرافیت که گران قیمت هم هست و میگن تا 300 درجه گرم میشه و من شنیدم که بعد از یه مدت پر میشه و هر چه پرتر بشه داغتر هم میشه و شتاب رو کمتر میکنه (مسیر بیرون اومدن هوای داغ خروجی موتوره دیگه).
و در مورد سفتی کلاچ باید بگم که اگه کلاچ سفته ربط زیادی به سیم کلاچ نداره و مربوط به دیسک و صفحه هستش که بسته به انتخاب شما دیسک و صفحه نو اگه میخوای پرشتاب باشه یه کم سفت تره و اگه میخوای نرم باشه شتابش یه کم کمتره ولی وقتی مستهلک بشه دیگه فرقی نمیکنه و سفت میشه ولی اگه سیم کلاچ خراب بشه کلاچ زیر پات پله پله میشه و رها کردن کلاچ به آرامی برات مشکل میشه و کلاچ تکه تکه میاد بالا . به هر حال یادت نره که:
1-دیسک و صفحه پر قدرت برای شیبهای تند ولی خشک و سفت : look(جعبه زرد)
2- دیسک و صفحه 4 فنره زانتیایی پرشتاب و نیمه سفت(توصیه میشه)
3-دیسک و صفحه ای که ایران خودرو میبنده : valeoجعبه سبز , پایا کلاچ ( کلاچ نرم و کم شتاب و پر دوام).
4-سیمکلاچ : کوتاه ال ایکسی ( غیر اتوماتیک)
تذکر : وقتی دیسک و صفحه عوض میکنی تا یه 2 تا 3 ماهی ممکنه دنده کیپ جا بره و یا کمی گاز بگیره و یا بو بده که طبیعیه و باید فرصت بدی تا جا بیفته .

amahdavi2004
27 December 2007, 02:07 PM
چند تا مطلب مفيد را قديمها من جايي ديده ام كه براي استفاده ديگران در اينجا مي گذارم منابع را هم تا آنجا كه يادم بود داخل فايلها گذاشته ام.
اين مطالب متعلق به خودم نيست بلكه جمع آوري شده و سعي كرده ام در قالب مقالات يكپارچه با ذكر منبع در اختيار دوستان قرار دهم؛ اگر هم منبعي ذكر نشده بخاطر فراموش كردن آن است و اگر كسي منبع آن را مي داند لطفا pm كند تا اصلاح كنم.
عناوين برخي مقالات:
دفترچه راهنماي پژو پارس
راه اندازي خودرو انژكتوري خاموش در مواقع اضطراري
خرابي و سوختن رله مركزی
راهنماي مصور نصب رله براي چراغ هاي جلو 405
هوا گيري و تعويض مايع خنك كننده موتور هاي پژو
تعويض فيلتر هواي كولر
چگونه آينه بغل 405 را تعويض كنيم
Haynes Peugeot 405 Service And Repair Manual
عکسهاي مربوط به شيلنگ ورودي به ريل سوخت پژو 405
چگونگي تميز کردن استپر موتور سمند و 405
استپر موتور را بهتر بشناسيم
PEUGEOT GLX 2000SPC
راهنماي سرويس كولر مدل sd7
و .......

چون لينك برخي از فايلهايي كه من براي دوستان گذاشته بودم منقضي شده بود؛ مجموع آنها را در نشاني ذيل گذاشته ام تا در دسترس همه باشد:

http://www.4shared.com/dir/5068666/bf65a66a/405.html

پسورد: www.phalls.com (http://www.phalls.com/)

dj pooya
11 February 2008, 09:37 PM
تازگیها صدای هن هن و زوزه از گیریبکس ماشینم میاد.علت چی میتونه باشه؟

arashdrb
12 February 2008, 12:02 AM
این نشونی هایی که میدی مال پمپ بنزینه داره میسوزه

Raminium2001
12 February 2008, 07:20 AM
اگه ممکنه بیشتر توضیح بده. دقیقا چه موقع این صدا رو می شنوی، مدتش چجوریه، چه تاثیری تو ماشین داشته و ...

arash2006_7
13 February 2008, 01:50 AM
سلام وقتی رو سرعت 40 رو 2 پامو از رو پدال گاز بر می دارم یه صدا زوزه میاد مکانیک میگه همه پرشیا و سمند به این شکله میگه از پوسته گیربکس هستش به نظر شما درسته شماها چنین صدایی می شنوید :icon_ques:confused:

Raminium2001
13 February 2008, 07:36 AM
درسته و علتش هم قالب گیری بد گیربکس این خودرو هاست. البته اگه کلاچ هم سفت شده، میتونه ایراد از جنس صفحه کلاچ هم باشه که به دلیل دقیق نبودن (چه تراش دیسک دقیق نباشه، چه صفحه تراز نباشه) این مشکل پیش میاد. اگه کلاچت تا آخر بالا نمیاد و میتونی وقتی ول هست با پات چند سانت بالاتر بیاری، سیم کلاچت هم چک کن (البته اگه به دیسک و صفحه مطمئنی)
کلا توی خونواده 405 این ایرادها طبیعیه (به لطف ایران خودرو) و اگه همون مواردی که عرض کردم موردی نداره باشه، صدای چندانی هم نداره و آزار دهنده نیست. اما اگه دیدی خیلی صداش زیاده میتونه از برنجی گیربکس باشه (آب هویچ می گیره) یا ممکنه بلبرینگهای گیربکس خرد شده باشه (صدای تق و توق).

arash2006_7
14 February 2008, 02:33 AM
با تشکر از آقا raminium2001 مکانیک که می گفت طبیعی هستشو از این حرفا ولی با پا فشاری من صفحه رو کامل تعویض کرد بعدش گفتم دنده زیر همه دنده ها رو ریخت بیرون همه قطعاتش سالم بود فقط هزینه بیخودی کردم ولی قبلش 405 داشتم این صدا نبود یا من زیادی حساس شدم به صدا به خاطر این صدا خودم 3لیتر روغن لیکومولی ریختم یه خورده جزیی صدا رو کم کرد

Raminium2001
14 February 2008, 09:44 AM
یک راه خوب هم برای افزایش زیاد عمر گیربکس اینه که دنده رو خصوصا تو دنده های سبک دو کلاچه عوض کنید. این جوری ماشین هم خیلی بهتر کنترل میشه. به نظر سخته ولی یک روز که این کار رو بکنید، از فرداش خودبخود دو کلاچه عوض می کنشد.

hamed8295
15 February 2008, 06:29 PM
دوستای گل ماشین من یه پرشیای تنهای بیکسه که 100تا دونه کار کرده بعزد وقتا وقتد واستادی خاموش میکنه تو حرکتم وقتی گازو ول میکنی کلاج میگیری دور زیاد میاد پایین مثلا500تا بد میره بالا

Danial_64
15 February 2008, 06:57 PM
ماشينتون رو دياگ بزنيد

به احتمال زياد اشكال از استب موتور هستش

f_a_r_i_d
17 February 2008, 01:44 AM
تسمه تایم باید هر 60000 تا عوض بشه؟

Danial_64
17 February 2008, 01:56 AM
تسمه تایم باید هر 60000 تا عوض بشه؟

مكانيك ها و نمايندگي هاي مجاز ميگن هر 60000 تا بايد عوض بشه

من روي سمند تا 90000 تا كار كردم و بعد عوض كردم

اگر توي سرعت ببره خرج زيادي روي دستتون ميزاره و بهتر هستش كه رو همون 60000 تا عوض كنيد و ....

f_a_r_i_d
17 February 2008, 02:11 AM
پسر خالم برای همین تنبلی کردن و پشت گوش انداختن نبرد ماشینشو تسمشو عوض کنند، یکی از سوپاپاش کج شد و کلی خسارت به موتورش زد

Raminium2001
17 February 2008, 07:44 AM
تسمه تایمهای خانواده پژو تا 100 هزار کیلومتر در شرایط خاص کار میکنه. اما هیچ وقت نذارین بیش از 60 تا کار کنه (این اعلام خود ایران خودروست حتی 50هزار هم خوبه برای تعویض) اگه بخواین اینقدر به شانستون امیدوار باشین، خوب این مشکلات هم پیش میاد دیگه.

f_a_r_i_d
20 February 2008, 01:03 AM
من ماشینم امروز برای دومین بار طی 2 ماه گذشته جوش آورد
دفعه قبل که بردم تعمیرگاه یارو گفت رادیات هوا کشیده و درستش کردمو تا حالا مشکل نداشت ولی دوباره امروز همونطوری شد
من با پراید همچین مشکلی ندارم این مشکل طبیعیه؟

Danial_64
20 February 2008, 02:08 AM
دفعه قبل که بردم تعمیرگاه یارو گفت رادیات هوا کشیده و درستش کردمو تا حالا مشکل نداشت ولی دوباره امروز همونطوری شد

نه دوست عزيز

اصلا طبيعي نيست

من توي تابستان و با كولر و .... امپر ماشين به وسط ميرسه

و الان توي فصل هميشه پايين تر از خط وسط ايستاده و هرگز به وسط هم نرسيده

ولي شما ميگي 2 بار تا حالا جوش اوردين

حتما به مكانيك ماهر تري نشون بديد ( راديات و ترموستات و ... كليه سيستم خنك كننده رو بررسي كنيد )

nader875
20 February 2008, 02:53 AM
احتمالا بازم هوا گرفته ....من که می ترسم درب رادیاتور و باز کنم.......

Raminium2001
20 February 2008, 08:57 AM
ماشینتون آب کم نمیکنه؟ سیستم خنک کاری رو حتما چک کنید. ایراد متداول ایران خودرو بدلیل استفاده از اجناس بی کیفیت است که تو این مورد میتونه شیلنگ خرطومی رادیاتور معیوب باشه یا پمپ آب سوراخ یا معیوب باشه فن و ترموستات رو هم چک کن.
اگه ایراد از هیچ کدوم نبود، ممکنه دلکو نا میزون باشه (سیستم مکش را چک کن و لوله ها و اتصالات رو بررسی کن). یا حتی ممکنه تو شبکه رادیاتورت گرفتگی باشه و هوا رو خوب عبور نده (با یک حلال چربی که به فلز آسیب نرسونه خوب بشورش، بعد برای محکم کاری ببر کارواش بده با فشار تمیزش کنند.)
آخرین دلیل هم برای جوش آوردن میتونه گرفتگی سیستم خنک کاری باشه که باید سیستم با فشار آب شستشو بشه.

ALIAL
20 February 2008, 09:49 AM
احتمالا بازم هوا گرفته ....من که می ترسم درب رادیاتور و باز کنم.......

سلام
علاوه بر تمام دلایلی که دوستانمون اشاره کردند، ممکنه این مسئله به دلیل خرابی در رادیاتور هم پیش بیاد. میتونید درب رادیاتور آشنا یا دوستی رو امانت بگیرید و بعد از هواگیری با درب رادیاتور جدید این مورد رو چک کنید.
موفق باشید.:icon_cool

arash2006_7
20 February 2008, 01:55 PM
سلام
مدت 3ماه میشه موتور ماشین ویبره گرفته که فرمان رو هم به لرزش در آورده دسته موتور زیر شمع وایر شمع فیلتر هوا عوض کردم درست نشد دیاگ هم چیزی نشون نداد دیگه رفته رو اعصابم خواهشن هر کی چیزی به زهنش میرسه بگه
با تشکر

hamed8295
21 February 2008, 08:48 PM
دوستان ماشین من مدل 86 صفرم هست وقتی از حالت حرکت وای میسی ینی کلاجو میگیری دور موتور بیش از حد افت داره یا ماشین خاموش میشه در حال ثابت هرچه گاز بدی طبیعیه کسی این مشکلو داره یا داشته بلخره استوپره سنسور کیلومتر ای سی یو اهان راستد کسی میدونه این ای سی یو جدیدا که شبیه 206 تیپ5 جه مارکیه
و سنسور فنو از کی دادن به ای سی یو

Raminium2001
22 February 2008, 10:05 AM
سلام
مدت 3ماه میشه موتور ماشین ویبره گرفته که فرمان رو هم به لرزش در آورده دسته موتور زیر شمع وایر شمع فیلتر هوا عوض کردم درست نشد دیاگ هم چیزی نشون نداد دیگه رفته رو اعصابم خواهشن هر کی چیزی به زهنش میرسه بگه
با تشکر

احتمالا بخاطر جنس بد بنزین هست. ضمن اینکه بهتره بیشتر بنزین سوپر بریزی، از یک انژکتور شور خوب استفاده کن. من از Valvoline استفاده میکنم که میگن آمریکایی هست. قیمتش هم 8 تومنه و مدلش SYN power هست. وقتی میریزم ماشین میشه عین روزی که از کمپانی تحویل گرفتم.
با وجود اینکه هیچ اعتقادی به این محصولات نداشتم، ولی واقعا از مورد بالا راضیم. در ضمن با مکمل بنزین اشتباه نگیریا.

arash2006_7
22 February 2008, 10:09 PM
با سپاس فراوان باید عرض کنم که همیشه از بنزین سوپر استفاده میکنم اما 3ماه پیش تو راه مجبور به زدن یک باک معملی شدم که از همون موقع شروع به لرزش کرد تا به الان هم چند باک سوپر خالی کرده دیروز گفتم شاید از شمع 2پلاتینه باشه یه شمع معمولی انداختم باورم نمیشد کلی صدا موتور کم شد انگاری یه موتور دیگه شد ویبره هم درست شد اما یه خورده لرزش خفیف داره فکر کنم طبیعی باشه.

Raminium2001
23 February 2008, 10:28 AM
کلا بنزین سوپر هم نمیشه 100 درصد روش حساب کرد و من هم با وجود استفاده صرف از بنزین سوپر هر 6000 کیلومتر از اون Valvoline که بالا نوشتم استفاده میکنم و واقعا موثره. شمع هم اگه هدفتون تیونینگ موتور نباشه و فقط شمعها رو بخواین عوض کنید فقط پدر موتور رو در میاره. حالا بحث تیونینگش اگه مطرحه سر جاش پست بزنین تا اگه تونستم کنم.

arash2006_7
23 February 2008, 01:49 PM
طریقه باز کردن انژکتور هر چی جستجو کردم پیدا نشد اگه تاپیکی هست راهنمایی کنید (طریقه باز کردن انژکتور از روی موتور همراه با عکس) ممنون میشم

Raminium2001
23 February 2008, 02:12 PM
بهتره انژکتور رو خودتون دست نزنین، کار دقیقی هست و اصلانمیشه با کاربراتور مقایسه کردتش.

f_a_r_i_d
24 February 2008, 02:13 AM

مشکلش خیلی ناچیز بود ولی منو حسایس الاف کرد
اول رفتم تعمیرگاه گفتن مشکل برقی داره
رفتم پیش یه برق کار 2.5 گشت نتونست پیدا کنه مشکل از کجاست
رفتم پیش یه نفر دیگه
کلی گشت تا فهمید که یکی از سیمهای فن که نزدیک موتور بود اتصالی کرده
واقعا که لوازم استفاده شده در این ماشینای ایران خودرو کیفیتشون افتضاحه!

mohammad_alavi
2 March 2008, 02:46 PM
سلام خدمت دوستان من یه پارس 85 دارم که روی دور موتور 2000-3000 توی هر دنده ای گازو ول میکنم صدای ناله ای از گیربکش بلند میشه می خواستم بودنم چرا این جوریه؟چه جوری میشه درستش کرد؟

arash2006_7
6 March 2008, 01:31 PM
ُسلام خودم 4تا انژکتور رو باز کردم زیاد کثیف نبودن با اسپری شستشو دادم بستم اما باز همون لرزش خفیف هست فقط لرزش رو از روی فرمون میشه حس کرد این لرزش فقط در دور آرام حس میشه و وقتی در راننده بازه در کمی می لرزه هر مکانیک نشون میدم میگه طبیعی هستش و دست نزن به موتور خوب کار می کنه :confused::icon_cry:

jalal54
8 March 2008, 02:09 PM
سلام و با تشکر از مطالب خوب و ارزشمندتان.
ماشينم پرشيا 82 چند روزی خيلی زود باطری خالی می کند و با شارژر بعد از چند ساعت روشنش می کنم
باطريمو عيد عوض کردم , خراب شده يا اتصالی داره تو مدار , يا دينام شارژ نمی کنه .
ِچه طوری بفهمم کدممه ِ؟ و اهمتر دارم چطور تست کنم از کجا مصرف داخلی داره يا اتصال داره و چطور بدونم دينام شارژ
می کنه يا نه ؟ سپاسگذارم از بررسی شما دوست عزيز و منتظر جواب کامل هستم

Raminium2001
9 March 2008, 09:45 AM
حتی باطری نو هم امکان داره خراب باشه. خصوصا اگه صبا باشه. از خروجی دینامت باید تست کنی. ولی اگه تجربه نداری ببر پیش برقکار و وایسا بالاسرش تا یاد بگیری برای دفعه بعد. اگه موقع حرکت هیچ ریپ زدن و نا هماهنگی نداری احتمال برق دزدیدن کمتره. قبل از رفتن پیش برقکار، تسمه ماشین رو هم یه چکی بکن مطمئن بشی سالمه و دینام داره درست کار میکنه.

mohammad_alavi
10 March 2008, 02:53 PM
سلام خدمت دوستان من یه پارس 85 دارم که روی دور موتور 2000-3000 توی هر دنده ای گازو ول میکنم صدای ناله ای از گیربکش بلند میشه می خواستم بودنم چرا این جوریه؟چه جوری میشه درستش کرد؟
کسی جواب منو نمیده:icon_cry:؟!!!!!

Raminium2001
11 March 2008, 08:36 AM
صدای زوزه از گیربکست اگه خیلی زیاد نیست، من پیشنهاد میکنم اهمیتی ندی و دستکاریش نکنی چون غلب گیری و ساخت گیربکس خانواده 405 خیلی بی کیفیت انجام میشه و این چیزها طبیعیه! اما سطح روغن گیربکس، نوعش و تمیزیش رو چک کن.
ولی اگه روغن داشت و صدا هم بیش از حد زیاد بود، باید گیربکست باز بشه تا چک بشه.
قبلا این مشکل صدا رو نداشتی؟ و آیا در مورد منبع صدا مطمئنی؟ شاید از دیسک و صفحه باشه.

Nomad
11 March 2008, 11:44 AM

دوست عزیز ... احتمالا منظور شما کله کردن که نیست !!؟؟
میشه کمی بهتر صدای گیرباکس رو تشریح کنی ... ؟
منم بیشتر نظرم روی کلاچ هستش ...

arash2006_7
11 March 2008, 02:23 PM
سلام منم همچین مشکلی رو دارم مخصوصا رو دنده 2 رو 40 سرعت وقتی یه هو پاتو از رو گاز ول می کنی صدا زوزه میاد که مگن از پوسته گیربکس هستش مکانیک می گفت کل دنده پارس و سمند نسبت به 405 کوچکتره و وزن اضافه تر از 405 باعث صدا زوزه می شه بهتره دست نزنی به نتیجه ای نمی رسی

hamed8295
11 March 2008, 06:51 PM
یک خبر جالب
دوستان پرشیاهای مدل86 یک سریشون از ای سی یو های بسیار عالی بوش بهره میبرند که همگی مشکل افت دور موتور و خاموش شدن را دارند به تازگی جهت رفعنقص ماشین فقط در نمایندگی5 که توی خود کارخانه است اقدام به تعویز ای سی یو میکنن و با افتخار بهت میگن خود روی شما از این به بعد بعضی وقطها تا 1800 دور گاز میخوره که طبیعی است ولی دیگه خاموش نمیکنه

Raminium2001
12 March 2008, 01:41 AM
!!! یعنی چی 1800... ماشین انژکتور باید رو 800 تا حداکثر 900 بهترین تنظیم رو داشته باشه. با این وضع مصرف ماشین به چه صورتی میشه؟

hamed8295
12 March 2008, 07:00 PM
!!! یعنی چی 1800... ماشین انژکتور باید رو 800 تا حداکثر 900 بهترین تنظیم رو داشته باشه. با این وضع مصرف ماشین به چه صورتی میشه؟

یعنی امپر دور موتور میاد رو 1800 دور در دقیقه یعنی گل و بلبل یعنی ری............ن به ماشین
ینی نمیدونم دیگه جه بگم :icon_conf:icon_conf:icon_conf:icon_conf:icon_conf :icon_conf:150:

jalal54
13 March 2008, 02:49 AM
باسلام . من تقريبا"تمام ابزار لازم را دارم کسی هست بهم دقيق بگه گام به گام اکسل عقب چرخمو بازکنم چون تو دست انداز کشيد عقب به عبارتی تاب برداشته ,می خوام اکسل باز کنم بدم تراشکاری تابشو بگيره ,درضمن کسی می دونه کجا می تونم جک و خرک دست دوم خوب بخرم و يکم لوازم ديگر .راهنمائی کنيد لطفا".
فنی خوب هستم می خوام خودم باز کنم هزينش مهم نيست. ممنوم

arash2006_7
13 March 2008, 12:33 PM
اگه میشه بیشتر توضیح بدین - فاصله گلگیر تا چرخ عقب سمت راننده نیم سانت پایین تر از اون طرفه می خواستم ببینم مال منم تاب داره چطور متوجه شدید تاب داره؟

jalal54
15 March 2008, 06:17 PM
دوست عزيز من با سرعت رفتم روی يکی از دست اندازهای بلند خيابان حافظ ,طبق گفته مکانيک که البته خودم هم رفتم تو چال مکانيکی ديدم به يه اهرمی که اسمش نمی دونم چيه ضربه خورده و باعث شده اکسل به عقب با ضربه به عقب بکشه و حتی ضربه گير اکسل رو هم پاره کرده بود به هر حال من فعلا دادم ضربه گير رو عوض کردن ولی چرخ عقب سمت راننده تاگلگير حدودا" 3سانت بيشتر فاصله نداره تقريبا" چسبيده به گلگير .می دونيد که فعلا خطری نداره ولی بالانس رو به هم می زنه و جون ماشينو ميگيره چو ن چرخها در یه راستا و يک محور نيستند .حالا بگزريم که لاستيکها زود از بين میرن. در ضمن جک و خرک خريدم .مراحل دقيق باز کردن اکسل رو يکی بهم بگه فوری لطفا"

arash2006_7
3 April 2008, 10:07 PM
سلام
موتور ماشین ویبره گرفته که فرمان رو هم به لرزش در آورده دسته موتور زیر شمع وایر شمع فیلتر هوا عوض کردم درست نشد دیاگ هم چیزی نشون نداد دیگه رفته رو اعصابم خواهشن هر کی چیزی به زهنش میرسه بگه
با تشکر

Alireza.N
4 April 2008, 01:51 AM
دسته موتورت سالمه ؟
بولبرینگ چرخات چی ؟
اینام باعث لرزش میشن !!

Raminium2001
4 April 2008, 10:00 AM
ماشینت درجا هم میلرزه یا فقط در حال حرکت؟ از تمیزی و سلامت سوپاپها هم مطمئن شو. موقع گاز دادن صدایی نمیده؟ کلا صدای خاصی هم اگه هست بنویس تا بهتر بشه نظر داد.

arash2006_7
4 April 2008, 12:27 PM
دسته موتور تازه عوض شده بلبرینگ چرخ هم سالمه ماشین فقط درجا میلرزه وقتی یه خورده گاز میدم درجا لرزش قطع میشه 3ماه پیش دسته موتور زیر کامل پاره بود که وقتی عوض کردم فرمان لرزش شدیدی می کرد که حتی با چشم قابل مشاهده بود بد 2روز لرزش کم شد تا به الان که با نگه داشتن دست روی فرمان احساس ویبره می کنم دیاگ هم چیزی نشون نمیده صدا خاصی هم از موتور به گوش نمیرسه از نظر شتاب خیلی عالی عمل می کنه (که حتی exlنتونست رو 100 بزنه پا به پا مگان هم میره تو بدترین شرایط اب و هوا ) تو این حالت 16 به 100 مصرف می کنه در ضمن تارگی خودم هر 4 تا انژکتور رو باز کردم که تفریبا تمیز بودن اما با اسپری شستشو دادم باز لرزش درست نشد بعد اینکه موقع تخته کردن یه سوتی از سمت انبار یا کاتا لیزور میاد که فکر کنم طبیعی با شه چون glx که داشتم همین صدا رو میداد راستی شمع و وایر شمع هم عوض کردم همیشه هم سوپر میزنم کمممممک کنید دیگه کچلم کرد:icon_eek:

Raminium2001
5 April 2008, 12:38 AM
این صدای سوت (البته در بدترین حالت) میتونه از سوپاپها باشه و در این صورت لرزش ماشین هم توجیه میشه. اما از اونجا که انژکتور رو دستکاری کردی، ممکنه تنظیمش بهم خورده باشه ببر پیش یک تعمیرکار مجرب که برات با دستگاه تنظیم کنه. کل سیستم سوخت رسانی و جرقه زنی رو هم بعد از تنظیم پاک کن - یه راه راحت و تقریبا موثر اینه که وقتی باک ماشین نصفه یا کمی کمتر هست، یک مکمل و شستشو دهنده Valvoline سه مرحله (stage cleaning 3) بریز و بزار تا ته مصرف شه تا انژکتورها، رسوب کف سوپاپها و رسوب بالای سوپاپها رو پاک کنه. - اگه موتور ماشینت مشکل حادی توی سوپاپ و سرسیلندر نداشته باشه با این کار باید مشکل رفع بشه.
حتما نتیجه رو اینجا بنویس

arash2006_7
5 April 2008, 12:10 PM
این صدا سوت در بالاترین دور بین 6000 تا 6500 بعضی از مواقع فقط از اگزوز شنیده میشه تا به الان هم نه سر سیلندر باز شده نه قطعه از موتور یا سنسور - انژکتورها رو شماره بندی کردم هر کدوم رو سر جا خودش بستم که تقریبا همشون تمیز بودن فقط از زمانی که دسته موتور رو تعویض کرد همچین لرزشی پیش اومد مکانیک گفت ممکنه جنس دسته موتور سفت باشه که الان اون لرزش5/1شده دسته موتور شرکتی ایساکو بود واسه خودش یه شماره سریال داشت این شرکتی نوشته بود پژو در ضمن این دو تا فشنگی آب داره یکی پشت سر سیلندر یکی روی رادیات که همیشه روی 80 85 میمونه دسته موتور باید نرم باشه یا سفت؟:icon_twis

pesaremelli
8 April 2008, 11:05 AM
به احتما خیلی زیاد مشکل سرسیلندر هستش منم با سمند قبلی همین مشکلات رو داشتم که با بازکردن سرسیلندر و تعویض سوپاپ ها مشکل حل شد راستی نگفتی ماشینت مدل چه سالیه و چقدر کار کرده؟

nowroozi
8 April 2008, 11:23 AM
یک خبر جالب
دوستان پرشیاهای مدل86 یک سریشون از ای سی یو های بسیار عالی بوش بهره میبرند که همگی مشکل افت دور موتور و خاموش شدن را دارند به تازگی جهت رفعنقص ماشین فقط در نمایندگی5 که توی خود کارخانه است اقدام به تعویز ای سی یو میکنن و با افتخار بهت میگن خود روی شما از این به بعد بعضی وقطها تا 1800 دور گاز میخوره که طبیعی است ولی دیگه خاموش نمیکنه

با سلام
من هم یک پرشیا 1.5 پیش از کمپانی تحویل گرفتم که 700هزار توامن بابت سیستم سوخت رسانی جدید(بوش) و رینگ آلمنیومی دادم انصافا شتابش خوبه 206 تیپ 2 رو مثل آب میخوره با دنده 3 دور موتور 5500 با 5 نفر آدم 130 کیلومتر رفتم مصرفش هم خیلی کمه فقط این مشکل افت دور موتور رو از اول کار داشته یک دفعه کلاچ رو که میگیرم که دنده رو عوض کنم مخصوصا تو 1 و 2 دو موتور میفته و ماشین خاموش میشه اگه گاز ندم یک بار نمایندگی Diag کردولی رفع نشد طبق مطالبی که در پست های قبلی خوندم یا اشکال از استپ موتوره یا ای سی امروز کارت طلایش اومد بنظرتون چه کار کنم

arash2006_7
8 April 2008, 11:35 AM
مدل 83 69840 کار کرده از اون موقع که دسته موتور زیر رو عوض کردم این لرزش خفیف روی فرمان اومد وقتی به موتور نگاه می کنم اصلا تکون نمی خوره هر مکانیکی بردم گفت موتور خوب کار میکنه دستمو که رو سر موتور میزارم لرزشش مثل ویبره موبایله قبلا 405 داشتم موتور به چشم دیده میشد که تکون میخوره اما لرزش رو به فرمان نمی داد یه مکانیک گفت از جنس دسته موتوره که سفته اولش که دسته موتور عوض شد اویلن روز بعد جوری فرمون تکون میخورد بعد یه مدت فرمان فقط حالت قلقلک داره. یه سوال: دسته موتور زیر رو با چکش زدن در میارن؟ برای منو با چکش در آورد جا زد یه مکانیک گفت باید اون دسته که به موتور و پلوس بسته شده در بیاد بعد اون بوش دسته موتور زیر پرس جا بره . تازگی یه تست کردم همه چراغها با مه شکن بعد فن تهویه رو دور تند که میزدم دور موتور از 850 به 650 افت میکرد بعد میرفت سر جاش تو این حالت لرزش یه خورده بیشتر میشد باطری اتمی اسمش الکترود 72 آمپر کا ازش آب اسید هم بیرون میزنه ولی صبح روزا سرد با نیش استارت روشن میشه استپر هم فابریک usa هست که رو هر دنده که با شه گازو ول کنم کپ یا کله نمکنه آروم خودش تا 10 سرعت میاره پاین حتی رو دنده 2 یه سوال دیگه جنس دسته موتور باید سفت باشه یا نرم ؟

hamed8295
11 April 2008, 03:21 PM
با سلام
من هم یک پرشیا 1.5 پیش از کمپانی تحویل گرفتم که 700هزار توامن بابت سیستم سوخت رسانی جدید(بوش) و رینگ آلمنیومی دادم انصافا شتابش خوبه 206 تیپ 2 رو مثل آب میخوره با دنده 3 دور موتور 5500 با 5 نفر آدم 130 کیلومتر رفتم مصرفش هم خیلی کمه فقط این مشکل افت دور موتور رو از اول کار داشته یک دفعه کلاچ رو که میگیرم که دنده رو عوض کنم مخصوصا تو 1 و 2 دو موتور میفته و ماشین خاموش میشه اگه گاز ندم یک بار نمایندگی Diag کردولی رفع نشد طبق مطالبی که در پست های قبلی خوندم یا اشکال از استپ موتوره یا ای سی امروز کارت طلایش اومد بنظرتون چه کار کنم

به نمایندگی شماره 5 در جاده مخصوص کرج داخل بلوار ایران خودرو با وقت قبلی مراجعه کن از تو سایت ikcoوقت بگیر مشکل خاموش شدن به کللی حل میشه
راستی با سر صدای اطاق و گیر بکس چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

arash2006_7
12 April 2008, 01:38 AM
سلام. چطور میشه پیچ قفل شده کاسه لنت عقب رو باز کرد سمت راننده راحت باز شد اما سمت شاگرد قفل شده رو کاسه با چکش زدم باز نشد که نشد:icon_eek:

z_qz54
12 April 2008, 02:05 AM
سلام. چطور میشه پیچ قفل شده کاسه لنت عقب رو باز کرد سمت راننده راحت باز شد اما سمت شاگرد قفل شده رو کاسه با چکش زدم باز نشد که نشد:icon_eek:

اچار شما ضعیفه احتمالا"(پیشنهاد میکنم در صورتی که تخصص کافی ندارید و یا ابزار ناقص دارید،این کار ها را نکنید چون فقط باز کردن نیست و بستن هم باید به همان گشتاور و قدرت باشد)
در کل اگر خیلی مشکل پیدا کردید کمی روغن ترمز برزید طوری که لای رزوه ها بره،چند لحظه صبر کنید تا به خوردش بره بعد باز هم تلاش کنید باز بشه

اینجانب
12 April 2008, 10:23 AM
تو پرایدهای قدیمیتر یک طرفش برعکس است یعنی خلاف عقربه های ساعت سفت میشود و در جهت عقربه های ساعت شل میشود. نکنه اینم همینطوره؟

arash2006_7
12 April 2008, 12:16 PM
تو پرایدهای قدیمیتر یک طرفش برعکس است یعنی خلاف عقربه های ساعت سفت میشود و در جهت عقربه های ساعت شل میشود. نکنه اینم همینطوره؟

خلاف عقربه ساعت باز میشه چون یه بار باز کرده بودم آچار آلن 6گوش میخوره آخرین بار دادم بیرون باز کردن که ببینم چقدر از لنت باقی مونده که زیادی سفت کرده (احتیاج به سفت کردن بیش از حد نداره چون خود رینگ رو کاسه پیچ میشه )

nowroozi
12 April 2008, 12:52 PM
به نمایندگی شماره 5 در جاده مخصوص کرج داخل بلوار ایران خودرو با وقت قبلی مراجعه کن از تو سایت ikcoوقت بگیر مشکل خاموش شدن به کللی حل میشه
راستی با سر صدای اطاق و گیر بکس چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

با تشکر از راهنماییتون ولی من شیراز هستم
خوشبختانه اتاق و گیربکس هیچ صدایی نمیدند ولی دوستم هم با من یک پرشیا بدون رینگ و سیستم سوخت رسانی گرفته که صدای اتاق دیونش کرده

arash2006_7
12 April 2008, 01:25 PM
اچار شما ضعیفه احتمالا"(پیشنهاد میکنم در صورتی که تخصص کافی ندارید و یا ابزار ناقص دارید،این کار ها را نکنید چون فقط باز کرد