View Full Version : اگزوز پراید
sogoli
24 February 2006, 08:31 AM
با سلام
من می خوام هم صدای ماشین خوشگل بشه و هم یه سر اگزوزی زیبا داشته باشم ، بهترین راه حل چیه ؟:icon_razz
p_fox_p
24 February 2006, 12:15 PM
قبلن در این مورد بحث شده.........[Only registered and activated users can see links]
Shahzadeh kocholoo
28 February 2006, 09:46 PM
1دونه فیلتر هوای اسپرت بنداز حدود قیمتش 9 تومنه
و 1 سر اگزوز گرد استیل که به پراید خیلی میاد
و یا 1 منبع بنداز در حدود 20 30 تومن که صدای نازی داره ارزونترشم هست
شاد باشید
sogoli
3 March 2006, 01:45 PM
شاد باشید
دوست عزيز اگر ماركشو هم بگي ممنون مي شم:icon_surp
masoudgh
3 March 2006, 11:38 PM
اگه ميخواي صداش قشنگ بشه منبع بزار حالشو ببر قيمت منبع معمولي حدودا 50000 ومنبع استيل 70000 هست
اگه عكساشو هم خواستيد ميزارم
sogoli
4 March 2006, 07:00 PM
اگه ميخواي صداش قشنگ بشه منبع بزار حالشو ببر قيمت منبع معمولي حدودا 50000 ومنبع استيل 70000 هست
اگه عكساشو هم خواستيد ميزارم
نیکی و پرسش:icon_cool :icon_razz
Shahzadeh kocholoo
4 March 2006, 07:40 PM
در مورد فیلتری که گفتم 2 نوع هست که ارزون 1مدلش دور فیلترش 1معافظ یا محفظه قلزی داره زیر 20 تومنه
این مدلی که من انداختم از این فیلتر های دوکی شکل هستش که هر موقع کثیف هم بشه قابل شستشو هستش مارکشو یادم نیست اما به هر اسپرتی بگی فیلتر اسپرتی می خوام بهتون میده در ضمن اصل اینها گرونه اینهایی که تو بازار هست همه متفرقه هستند پس دنبال مارک نباش
در مورد منبه همه جوره هست باید بری اگزوز سازی تا برات صدا بگیره ببینی از کدوم صدا خوشت میاد ولی زیر 50 هستش
masoudgh
5 March 2006, 12:58 AM
اين هم عكس
[Only registered and activated users can see links]
sogoli
5 March 2006, 09:06 PM
شاد باشید
به نظرشما من موارد فوق راازکجا با قیمت پایین خریداری کنم در بورسش کجاست:icon_cool
Shahzadeh kocholoo
6 March 2006, 12:27 AM
فقط فقط فقط خیابان ملت همه چیز زیر قیمته !!!!
با مترو برو ایستگاه ملت پیاده بشو می بینی پولم زیاد ببر چون چیزهای جالب زیاد می بینی !!!!
sogoli
6 March 2006, 07:09 PM
فقط فقط فقط خیابان ملت همه چیز زیر قیمته !!!!
با مترو برو ایستگاه ملت پیاده بشو می بینی پولم زیاد ببر چون چیزهای جالب زیاد می بینی !!!!
بابا توخیلی باحالی دمت گرم:icon_cool :icon_arro
فقط یه سوال دیگه ، شما وقتی اون فیلتر دوکی شکل رو انداختی صدای موتور و شتاب و ... چه تغییراتی کردو عمرش چقدره؟
Shahzadeh kocholoo
6 March 2006, 09:00 PM
دار غیر محسوس زیاد میشه اینجوری که ماشینت پرواز کنه نیست اما خوب !!
در مورد صدا هم وقتی گاز می دی 1نموره صدا میده !! اما
من میگم فیلترو ننداز !!!!!!!!!!!!
چون 1مقدار مصرف می ره بالا ****
عمرشون زیاده چون قابل شستشو هستند ****
اما احتمال اینکه انزکتوراتو کثیف کنه هستش ****
1 سر اگزوز مثل اولی از سمت راست بنداز بده برات جوشش بدند خیلی هم ناز میشه یا نهایتند 1 منبع بنداز که صداشم زیاد نباشه چون به مرور زمان خستت میکنه *** در ضمن جاهای باکلاسم زیاد نرو خرید که بهت نندزند من پاسداران میشینم اما از ملت خرید می کنم چون هم تنوع زیاد تره هم قیمت پایین تره
موفق باشی بازم امری بود در خدمتیم
شاد باشید و سلامت + کلی آرزوی خوب دیگه
sogoli
9 March 2006, 11:18 AM
اما احتمال اینکه انزکتوراتو کثیف کنه هستش ****
برای من کاربراتوره ، با این حال باعث کثیف شدنش میشه:icon_twis
Shahzadeh kocholoo
10 March 2006, 09:09 AM
برای من کاربراتوره ، با این حال باعث کثیف شدنش میشه:icon_twis
احتمالش کمتره
چون ان1کتور خیلی حساسه اما کاربراتور نه !! می تونی بندازی
هنوز هیچی نخریدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
sogoli
10 March 2006, 09:24 PM
احتمالش کمتره
چون ان1کتور خیلی حساسه اما کاربراتور نه !! می تونی بندازی
هنوز هیچی نخریدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به سفارش دوستمون قصد دارم فردا برم ملت و یه فیلرت اسپرت خوب بگیرم :icon_cool
Shahzadeh kocholoo
11 March 2006, 07:24 PM
دوست من ار حالا بگما اونجوری که فکر کنی تاثیر نداره ها !!
1 منبع کم صدای بم بنداز راضی تر میشی ***
فکرا تو بکن
masoudgh
11 March 2006, 11:39 PM
به نظر من بهتره اصلا بري اگزوز سازي بدي يه سوراخ رو منبع برات بزنه ويه پيچ جوش بده هروقت خواستي پيچ روبازكن واز صداي حاصله لذت ببر وهر وقت نخواستي......
marten
12 March 2006, 03:34 AM
امروز من به دو سه تا اگزوز سازی سر سزدم . با تحقیق زیاد یک منبع یکسره رنجووری باسری تبدیل پراید با قیمت خیلی مناسب وبا ور نکردنی 6000تومان البته دست دوم تهیه کردم. جای همتون برای شنیدن صداش خالی هر کی ندونه فکر میکونه هاوارد بستم0توصیه من به شماهاکه صدای بم دوست داریداینکه همین کار وبکنید هم زیبا هم ارزان موفق باشد.
paymanonline
12 March 2006, 02:59 PM
اگه ميتوني يه عكسي ازش بگذار
sogoli
13 March 2006, 12:43 AM
دوست من ار حالا بگما اونجوری که فکر کنی تاثیر نداره ها !!
1 منبع کم صدای بم بنداز راضی تر میشی ***
فکرا تو بکن
عزیزجان به نظر شما من برای افضایش محسوس شتاب فیلتر اسپورت بندازم یا خیر؟ :icon_roll
Shahzadeh kocholoo
13 March 2006, 10:26 AM
عزیزجان به نظر شما من برای افضایش محسوس شتاب فیلتر اسپورت بندازم یا خیر؟ :icon_roll
به نظر من شتاب فیلتر اسپرتی رو روز اول فقط حس می کنی ( چون پول دادی و 1جوری بهت تلقین میشه ماشینت پرواز می کنه )
:icon_arro :icon_arro
1 منبع که دوستمون گفت بنداز منم تعریف اینیکه دوستمون انداخته رو از اگزوز سازی شنیده بودم
فیلترم بنداز 9 10 تومن که پولی نیست بسه شما مایه دارها:icon_razz
Shahzadeh kocholoo
13 March 2006, 10:27 AM
امروز من به دو سه تا اگزوز سازی سر سزدم . با تحقیق زیاد یک منبع یکسره رنجووری باسری تبدیل پراید با قیمت خیلی مناسب وبا ور نکردنی 6000تومان البته دست دوم تهیه کردم. جای همتون برای شنیدن صداش خالی هر کی ندونه فکر میکونه هاوارد بستم0توصیه من به شماهاکه صدای بم دوست داریداینکه همین کار وبکنید هم زیبا هم ارزان موفق باشد.
میشه 1 کم در مورد وصل کردنش اجرتاش و محل خریدتون تو ضیح بدی !!
مصرف فرقی کرد؟؟؟
sogoli
14 March 2006, 08:52 PM
به نظر من شتاب فیلتر اسپرتی رو روز اول فقط حس می کنی ( چون پول دادی و 1جوری بهت تلقین میشه ماشینت پرواز می کنه )
:icon_arro :icon_arro :icon_razz
دوست عزیز با صحبتهای شما فعلن بی خیال فیلتر شدم ولی بجاش امروز شمعهامو عوض کردم و از این شمعهای 3پلاتینه که المانی بود گذاشتم .وکاملااحساس می کنم که ماشین جون تازه ایی گرفته و گاز خورش بهتر شده.
در مجموع از شمع 3 پلاتینه خودم خیلی راضیم . قیمتش هم 20000 تومن شد
Shahzadeh kocholoo
15 March 2006, 08:52 AM
دوست عزیز با صحبتهای شما فعلن بی خیال فیلتر شدم ولی بجاش امروز شمعهامو عوض کردم و از این شمعهای 3پلاتینه که المانی بود گذاشتم .وکاملااحساس می کنم که ماشین جون تازه ایی گرفته و گاز خورش بهتر شده.
در مجموع از شمع 3 پلاتینه خودم خیلی راضیم . قیمتش هم 20000 تومن شد
تصمیم خوبی گرفتی
ماشینت اسپرته؟؟؟؟
شنیدم این شمع ها سیستم انزکتور رو بهم میریزه وگرنه منم شمعمهایم را عوض می کردم
Ramtin329
15 March 2006, 10:31 PM
درسته اینها برای انژکتور زیاد خوب نیست .... در مورد او ن منیع اگزوز که عکسش صفحه یک بود بگم که صداش واقعا وحشتناکه !!! از 2 تا میدان پایین تر همه میفهمن که داری رد میشی !!!! در ضمن بعید هم نیست راهنمایی و رانندگی بخاطر آلودگی صوتی جریمه کنه ............ من توصیه می کنم بهتر اینه که از پراید به اندازه خودش انتظار داشته باشیم .... استفده از شمعهای 3 یا 4 پلاتینه بیشتر برای مسابقات هست وبس .... این کارها فقط از عمر مفید ماشین کم میکنه
sogoli
16 March 2006, 12:32 AM
تصمیم خوبی گرفتی
ماشینت اسپرته؟؟؟؟
شنیدم این شمع ها سیستم انزکتور رو بهم میریزه وگرنه منم شمعمهایم را عوض می کردم
ماشینم اسپورت نیست ولی تو این یکی دوروزی که شمع 3پلاتینه انداختم دیگه احساس نمی کنم پراید دارم:icon_razz باورتون نمیشه قبلا یه سربالایی رو بیشتر از 40 با دنده 2 نمی تونستم برم ولی حالا باهمون دنده خوشگل 60 تارو پر می کنم:icon_cool ولی درمورد اینکه به موتور فشار میاد و عمرشو کم می کنه اطلاعا دقیقی ندارم ولی بعید می دونم اینطوری باشه:icon_evil
alireza_shd
16 March 2006, 11:33 AM
دور بر فیلتر هوا 10-15 هزار تومانی نرید به نفع شما هست! اصول کار فیلتر هوای اسپرت کاهش مقاومت هوای ورودی به موتور هست (موتروبرای به دست آوردن و به داخل کشیدن هوا انرژی صرف می کند و با کاهش مقاومت برای ورود هوا به موتور می توانی در این انرژی صرقه جویی کرده و آن را به چرخ ها انتقال دهید) و در موتورهای کوچک تا 10 درصد در اسب بخار تاثیر دارد در موتورهای بزرگ کمتر! قیمت فیلتر های مناسب که من تا به حال دیدم (K&N اصل ) از 60هزار تومان به بالا هست.
دست کاری اگزوز هم خوب جواب می دهد
paymanonline
16 March 2006, 12:37 PM
دوستان اصول کار همه این فیلتر ها این طوری هست که نمیگذاره هوا به راحتی وارد موتور بشه و باعث ایجاد صدا میشه بعد هم باعث مصرف سوخت بیشتر و انرژی بیشتر میشه و در نهایت حتی توی جاده کفی هم فشار میاد به موتور.مننمیدونم شاید گرونهاش بهتر باشه ولی به صورت کلی فرق نمیکنه
اقا هر کی صدا دوست داره یه منبع هاوارد دریچه دار بندازه هر موقع هم خواست دریچه رو باز کنه و از صدا لذت ببره کنترلش هم از داخل ماشینه
p_fox_p
17 March 2006, 12:35 AM
پیمان جان لطفن قیمت هاوارد رو برام بذار:icon_cool
sogoli
17 March 2006, 11:31 AM
همانطوری که عرض نمودم بجای فیلتر اسپورت ، شمع 3پلاتینه گذاشتم جالبه که هرروز که می گذره احساس می کنم شتاب و توان موتور بیشتر میشه ، راستش نمی دونم چرا اینطوری شده ، خودم در عجب موندم عوض کردن شمع اینهمه تاثیر می ذاره ؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_twis
به هر جهت از دوستان فنی درخواست دارم علت این افزایش توان موتور رو توضیح بدن و اینکه آیا در دراز مدت تاثیر منفی در موتور خواهد داشت:icon_roll
Ramtin329
17 March 2006, 02:24 PM
100% ضرر داره .... من به شما قول میدم که بیشتر از یکسال زمان نبره که موتور خودشو بندازه ...البته بستگی به مدل هم داره ولی اگر 84 باشه قول میدم سال دیگه این موقع باید موتور بازکنی .... این قبیل کارها باعث افزایش استهلاک موتور میشه ........
sogoli
17 March 2006, 02:48 PM
100% ضرر داره .... من به شما قول میدم که بیشتر از یکسال زمان نبره که موتور خودشو بندازه ...البته بستگی به مدل هم داره ولی اگر 84 باشه قول میدم سال دیگه این موقع باید موتور بازکنی .... این قبیل کارها باعث افزایش استهلاک موتور میشه ........
دوست عزیز مدل ماشین من 81 و کاربراتوری هست ، لطفا مطلبی رو که اشاره کردید دلیل موجه آن را نیز بیان کنید:icon_idea
p_fox_p
17 March 2006, 10:57 PM
همانطوری که عرض نمودم بجای فیلتر اسپورت ، شمع 3پلاتینه گذاشتم جالبه که هرروز که می گذره احساس می کنم شتاب و توان موتور بیشتر میشه ، راستش نمی دونم چرا اینطوری شده ، خودم در عجب موندم عوض کردن شمع اینهمه تاثیر می ذاره ؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_twis
به هر جهت از دوستان فنی درخواست دارم علت این افزایش توان موتور رو توضیح بدن و اینکه آیا در دراز مدت تاثیر منفی در موتور خواهد داشت:icon_roll
دوست عزیز شما وایر ها رو هم عوض کردی؟
p_fox_p
17 March 2006, 10:58 PM
دوستان شمع 2 پلاتین هم ضرر داره؟
sogoli
18 March 2006, 08:53 PM
دوست عزیز شما وایر ها رو هم عوض کردی؟
من فقط شمع ها رو عوض کردم ، پیشنهاد می کنم دوستان هم اگر دوست دارن ماشینشون روان تر ، پرشتابتر و پر سرعت تر بشه حتما اینکارو بکنند . در ضمن من قبل از این که شمع هارو عوض کنم پس از تعویض دنده 1و2و3 ماشین سکته می کرد ولی الان مشکلش رفع شده.:icon_surp
p_fox_p
19 March 2006, 12:22 AM
من فقط شمع ها رو عوض کردم ، پیشنهاد می کنم دوستان هم اگر دوست دارن ماشینشون روان تر ، پرشتابتر و پر سرعت تر بشه حتما اینکارو بکنند . در ضمن من قبل از این که شمع هارو عوض کنم پس از تعویض دنده 1و2و3 ماشین سکته می کرد ولی الان مشکلش رفع شده.:icon_surp
من امروز رفتم شمع ها رو عوض کردم و 3 پلاتینه انداختم....
masoudgh
19 March 2006, 01:23 AM
چه تغييري در اتومبيل حس كردي؟
sogoli
19 March 2006, 09:27 PM
مبارکه:icon_surp چه مدلی انداختی... کلا چقدر برات تموم شد . در هر صورت مطمئن باش با این اتفاق از رانندگی لذت خواهی برد:icon_razz :icon_evil
p_fox_p
19 March 2006, 09:40 PM
مبارکه:icon_surp چه مدلی انداختی... کلا چقدر برات تموم شد . در هر صورت مطمئن باش با این اتفاق از رانندگی لذت خواهی برد:icon_razz :icon_evil
یه مدل فرانسوی انداختم اخه تو اراک بهتر از این نبود
خریدم 12000
p_fox_p
19 March 2006, 09:43 PM
چه تغييري در اتومبيل حس كردي؟
والا گاز خور ماشین بهتر شده
اون فشاری رو که قبلن برای سرعت بالا بهش میاوردم کمتر شده
sogoli
20 March 2006, 01:22 PM
والا گاز خور ماشین بهتر شده
اون فشاری رو که قبلن برای سرعت بالا بهش میاوردم کمتر شده
دقت کن ببین مصرف بنزین بیشتر شده یا نه . در ضمن اگر از اون شمعهای معروف المانی می انداختی خیلی بهتر می بود (20000 تومان):icon_razz
p_fox_p
20 March 2006, 01:53 PM
دقت کن ببین مصرف بنزین بیشتر شده یا نه . در ضمن اگر از اون شمعهای معروف المانی می انداختی خیلی بهتر می بود (20000 تومان):icon_razz
شمع آلمانی گیرم نیومد
مصرف روهم چک میکنم خبر میدم:icon_cool
Shahzadeh kocholoo
21 March 2006, 10:54 AM
بنظر من این شمع ها به مرور زمان ÷در موتورو در میاره
1 اخطار
زمانی که با این شمع های 3 ÷لاتینه به مدت طولانی تو جاده و .... در حال حرکت باشید وایر ها داغ کرده و حتی خطر اتش گرفتن سیم ها و وایر ها هم وجود داره
مواظب باشید !!!!!
sogoli
21 March 2006, 11:44 AM
بنظر من این شمع ها به مرور زمان ÷در موتورو در میاره
1 اخطار
زمانی که با این شمع های 3 ÷لاتینه به مدت طولانی تو جاده و .... در حال حرکت باشید وایر ها داغ کرده و حتی خطر اتش گرفتن سیم ها و وایر ها هم وجود داره
مواظب باشید !!!!!
شبزده عزیز این مطلبی رو که گفتی منبع خاصی ازش داری یا اینکه از کسی شنیدی:icon_roll چون که به لحاظ منطقی همه اتفاقها درون سیلندرمی افته و خارج از آن هیچ فرقی بین شمع 1یا 3پلاتینه وجود نداره ... چون برق به همان میزان قبلی وارد شمع میشه ولی بجای 1جرقه 3 تا جرقه می زنه ... فرضا هم اگر وایرها توان شمع 3پلاتینه رو نداشته باشند می توان اونارو عوض کرد ... :icon_idea
Ramtin329
21 March 2006, 01:34 PM
من هم با حرف ایشون موافقم .......... درست اینه که اگر شمع 3 پلاتینه انداختی از وایر اسپرت یا همون "ریس" استفاده کنی . در این صورت مشکلی پیش نمی آد . چند وقت پیش هم من از یکی از کارشناسهای سایپا پرسیدم . اون به من 2 پلاتینه توصیه کرد . بقول خودش تو این حالت نه سیخ میسوزه نه کباب ! یعنی هم ماشین بهتر دور میگیره و هم به موتور زیاد فشار نمی آد . وقتی من گفتم می خوام از شمع 3 یا 4 پلاتینه استفاده کنم جواب داد مگر میخوای موتور منفجر کنی !!!:icon_roll
p_fox_p
21 March 2006, 02:04 PM
دوستان وقتی من میخواستم شمع ماشین رو عوض کنم قصد داشتم 2 پلاتینه بندازم ولی موقعی که این موضوع رو با مکانیکم در میون گذاشتم اون مثال جالبی زد و گفت: شمع های چند پلاتین مثل کره خوبی میمونه که به یه گرسنه بدی:icon_razz
Shahzadeh kocholoo
21 March 2006, 06:19 PM
منم دوست دارم که ماشینم شتابش بیشتر بشه اما نه به هر قیمتی !!!
اگر این شمع ها بهتر بود و استاندارد سایپا می نداخت می گفت شتاب 1 تا 100 پراد در حد جته !!!!!
من خیلی از اینو اون پرسیدم
همه میگن پراید از لحاظ سیم کشی ضعیفه
این شمع ها بسه کسی خوبه که ماشین اسپرت داشته باشه _ خرج ماشین براش مهم نباشه _ تیکافو ... کار هر روزش باشه _ در این صورت هر چند پلاتینه که بخواد بندازه میندازه دیگه وقش موتو رم سالی 1 بار بارز میکنه!!!!
اما طبق معمول
هر چیزی سادس بهتر کار می کنه **
paymanonline
21 March 2006, 06:22 PM
من فکر میکنم این شمع ها فقط باعث احتراق بیشتر و بهتر میشه فکر نمیکنم ضرر زیادی برای ماشین داشته باشه
sogoli
21 March 2006, 06:44 PM
[quote=Ramtin329]من هم با حرف ایشون موافقم .......... درست اینه که اگر شمع 3 پلاتینه انداختی از وایر اسپرت یا همون "ریس" استفاده کنی /quote]
مشکلی نیست ماکه شمع رو عوض کردیم ، وایر هم عوض می کنیم:icon_razz تا نه سیخ بسوزه نه وایر:icon_mrgr
درضمن قیمت این وایرهای اسپرت چنده ؟ و چه مارکیش خوبه :icon_surp
Ramtin329
22 March 2006, 12:18 AM
شاهزاده جان من فکر کنم در این بین شمعهای 2 پلاتینه کمتر از بقیه ضرر داشته باشه . چون من دیروز عمدا ماشین بردم یکی از نمایندگیهای مجهز سایپا ... به طرف گفتم برای تنظیم موتور آمدم ....... وقتی کامپیوتر یکی یکی قطعات ماشین و چک کرد در پایان هیچ خطایی پیدا نکرد . من فکر میکنم اگر تاثیر این شمعها خیلی مشهود بود حتما دستگاه نشون میداد
Shahzadeh kocholoo
22 March 2006, 02:15 PM
شاهزاده جان من فکر کنم در این بین شمعهای 2 پلاتینه کمتر از بقیه ضرر داشته باشه . چون من دیروز عمدا ماشین بردم یکی از نمایندگیهای مجهز سایپا ... به طرف گفتم برای تنظیم موتور آمدم ....... وقتی کامپیوتر یکی یکی قطعات ماشین و چک کرد در پایان هیچ خطایی پیدا نکرد . من فکر میکنم اگر تاثیر این شمعها خیلی مشهود بود حتما دستگاه نشون میداد
چی بگم والا
حالا شما امتحان کنید
ما از تجربهی شما استفاده می کنیم در اینده :icon_arro :icon_evil
hamed4243
22 March 2006, 02:57 PM
دوستان اگه شمع چند كنتاكت براي موتور ضرر داشت كمپاني معتبري مثل بوش انرا درمقياس وسيع توليد نمي كرد زماني كه شمع مثلا 2 كنتاكت مياندازيد در واقع كاري ميكنيد كه مواد قابل اشتعال داخل سيلندر بهتر مشتعل شده و بازده موتور بالا بره اتفاقا اين عمل موجب كاهش سوخت مشيه چون با گاز كمتر توان بيشتري از موتور ميگيري سابق براي رسيدن به اين هدف برروي بعضي موتور سيكلتهاي تريل 2 شمع قرار ميدادند (كمپاني) از طرفي چون محاسبات كارخانه سازنده موتور براي حجم معيني از سوخت كه وارد سيلندر ميشود لذا شما فقط كاري مكنيد كه سوخت محاسبه شده كمپاني بدرستي بسوزد و هدر نرود بنا بر اين شما نه تنها به موتور ضرر نمزنيد بلكه فايده هم ميرسانيد
sogoli
22 March 2006, 04:36 PM
دوستان اگه شمع چند كنتاكت براي موتور ضرر داشت كمپاني معتبري مثل بوش انرا درمقياس وسيع توليد نمي كرد زماني كه شمع مثلا 2 كنتاكت مياندازيد در واقع كاري ميكنيد كه مواد قابل اشتعال داخل سيلندر بهتر مشتعل شده و بازده موتور بالا بره اتفاقا اين عمل موجب كاهش سوخت مشيه چون با گاز كمتر توان بيشتري از موتور ميگيري سابق براي رسيدن به اين هدف برروي بعضي موتور سيكلتهاي تريل 2 شمع قرار ميدادند (كمپاني) از طرفي چون محاسبات كارخانه سازنده موتور براي حجم معيني از سوخت كه وارد سيلندر ميشود لذا شما فقط كاري مكنيد كه سوخت محاسبه شده كمپاني بدرستي بسوزد و هدر نرود بنا بر اين شما نه تنها به موتور ضرر نمزنيد بلكه فايده هم ميرسانيد
ما یه سوالی کردیم کسی دقیقا پاسخی بهش نداده ....:icon_eek:
آیا با عوض کردن شمع و تبدیل به شمع 3پلاتینه ، وایر شمع هم باید عوض بشه یا نه :icon_twis
Shahzadeh kocholoo
22 March 2006, 07:23 PM
ما یه سوالی کردیم کسی دقیقا پاسخی بهش نداده ....:icon_eek:
آیا با عوض کردن شمع و تبدیل به شمع 3پلاتینه ، وایر شمع هم باید عوض بشه یا نه :icon_twis
اگر بخوای اصولی رفتار کنی بله باید عوض کنی
البته باید بایدم نیستا بخاطر اینکه خیالت راحت بشه وایر ها اب نمیشند این کارو انجام بده
Shahzadeh kocholoo
22 March 2006, 07:26 PM
دوست عزیز کمپانی بوش ایا شمع 3پلاتینه رو بسه ماشین غیر اسپرت و ماشینی که در حالت عادی کلی هم مشکل داره مثل پراید ه با وسایل استانداردم بازم مشکل داره پیشنهاد کرده یا میکنه فکر می کنی؟؟؟
منم اینارو شنیدم اما اکثر مکانیکا نظر شما رو قبول ندارند !!!!!!!!
Mohsen_d_62
22 March 2006, 10:11 PM
من یه مطلبی شنیدم که میخوام ببینم صحت داره یا نه . میگن تو پراید های انژکتوری اگه منبع اگزوز رو برداری شتاب و کشش ماشین کلی تغییر میکنه ، ظاهراً یه کاتالیزور توی اگزوز هست که هم باعث پایین اومدن شتاب و هم بالا رفتن سوخت و بالطبع حرارت بیشتره . کسی در این رابطه اطلاعی نداره ؟ برداشتن منبع اگزوز چقدر صدای موتو پرای رو بالا میبره ؟
Ramtin329
23 March 2006, 12:35 AM
من یه مطلبی شنیدم که میخوام ببینم صحت داره یا نه . میگن تو پراید های انژکتوری اگه منبع اگزوز رو برداری شتاب و کشش ماشین کلی تغییر میکنه ، ظاهراً یه کاتالیزور توی اگزوز هست که هم باعث پایین اومدن شتاب و هم بالا رفتن سوخت و بالطبع حرارت بیشتره . کسی در این رابطه اطلاعی نداره ؟ برداشتن منبع اگزوز چقدر صدای موتو پرای رو بالا میبره ؟
تاثیر داره ولی نه خیلی .... شاید 10% ویا کمتر ولی اگر کاتالیزور را بردارید و جای اون لوله نصب کنید و سپس هدرز ببندید و در آخر هم یک فیلتر اسپرت ........ در این حالت کاملا شتاب بیشتر را احساس خواهید کرد ..... لازم بذکر که این کارها حدود 350 هزار تومن آب میخوره:icon_redf
Shahzadeh kocholoo
23 March 2006, 10:50 PM
درسته کاتالیز گر داره
رقیقا به موازات چرخات زیر ماشینو نگاه کن لوله اگزوز را ببین 1 منبع هستش
جالبیشم اینه که این منبع پر میشه !!!!!!!
25 پول منبع معمولیشه 10 شایدم کمتر اجرت عوض کردنشه
اگه لوله بندازی کمی صدای بیشتر خواهی داشت
در ضمن بهتون مایعنه فنی هم نمی دن
!!!
Mohsen_d_62
24 March 2006, 02:14 PM
من میخوام شمع 4 پلاتین برای پراید انژکتوری با کیت ساژم ببندم وایر ها رو هم ممکنه دست نزنم و فکر میکنم اینکه میگن ضرر داره هیچ منبع علمی وجود نداره چرا که همونطور که میدونید با بودن فیلتر هوا و همچنین ECU مقدار مکش سوخت خود به خود پایین میاد و چون ما از بنزین های با اکتان پایین استفاده میکنیم یه مشکل دیگه به نام خود سوزی سوخت ایجاد میشه که خود همین کار توان موتور رو کاهش میده چوا ECU برای رفع این مشکل در صد هوا رو نسبت به بنزین زیاد میکنه . حالا شما بگید با زدن بنزین سوپر که اکتان حدود 95% داره و داشتن شمع 4 پلاتین برای ماشینم مشکلی پیش میاد یا اینکه تازه کاری میکنم که ماشین بهتر کار کنه ؟؟؟
sajjadnegaresh
19 June 2006, 05:05 PM
فيلتر هوا باعث افزايش مصرف سوخت مي شه
بهترين وسيله براي افزايش شتاب استفاده از منبع اگزوز هاوارد به همراه استفاده از هيدر بجاي مانيفيولد فابريك بر سيستم تخليه گازهاي خروجي موتور هستش
قيمتي حدود يه ميليون درمياد
براي داشتن صدا در حين اينكه مصرف ثابت بمونه ، استفاده از منبع هاي اسپورتي هستش ، ولي چون دوستان با شنيدن صداي زيبا و اينكه هرچي بيشتر گاز بدي صداش قشنگ تر مي شه باعث بيشتر شدن مصرف بنزين مي شن
SAEEDKIA83
20 June 2006, 10:24 AM
خدمت تمامی دوستان سلام من از سال 83 تا به الان از شمع دو کنتاکت استفاده می کنم و خدارو شکر تا به حال مشکلی با این نوع شمعها نداشتم در ضمن مدت کوتاهی هست که از فیلتر اسپرت استفاده می کنم و هم اینکه منبع کاتالیزور را هم برداشتم که منبع وسط معمولی گرفتم 10 هزار تومان و منبع اخر را هم دادم اگزوز ساز سوراخ کرد و برام پیچ گذاشت تو تمام تاسیساتی هم هست هر وقت بخوام صدا بگیرم بازش میکنم در ضمن مطمئن باشید استفاده از شمعها 2 و 3 کنتاکت برای پراید هیچ مشکلی برای شما پیش نمی آرد
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.