PDA

View Full Version : اشکال عجیب PIN2

farzad_sx1
24 February 2006, 12:44 AM
امروز داشتم طبق معمول با گوشیم ور می رفتم که یهو یه مشکل جدید رو کشف و ضبط کردم :icon_mrgr :icon_razz
برای اینکه شما هم با این مشکل آشنا بشین کارایی رو که کن میگم انجام بدین ...نترسین اصلا خطری نداره :icon_cool
ابتدا به منوی Records در گوشیتون برید بعد به قسمت Call Costs برید Option را بزنید حال Setting رو بزنید... به قسمت Show costs in برید... وضعیت رو تغییر بدید...با انتخاب وضعیت دیگه گوشی از شما PIN2 رو می خواد...
مشکل اصلی اینجاست... در این حالت که گوشی از شما PIN2 رو میخواد هیچی وارد نکنید و به هیچ دگمه ای 5 الی 10 دقیقه دست نزنید... بعد از این مدت با پیغام App.Close مواجه خواهید شد:icon_twis :icon_twis چرا؟؟؟؟:icon_twis :icon_twis

حالا اگه تویه SX1 که من امتحان کردم اگه ok کنید و PIN2 رو Cancel کنید گوشیتون ReStart خواهد شد...:icon_twis :icon_twis چرا؟؟؟؟؟:icon_twis

البته در گوشی 3650 هم اینو من تست کردم ... تویه این گوشی فقط App.Close داد ولی ری استارت نشد...ولی چرا؟؟؟؟؟:icon_twis :icon_twis
بقیه گوشیها رو شما تست کنید و نتیجه رو بگید ... مخصوصا گوشیهایی که دارای سیمبیان 7 یا بالاتر هستند... مخوام بدونم این مشکل در سیمبیان 6 هستش یا کلیه؟؟!!!!!!

farzad_sx1
25 February 2006, 01:21 AM
:icon_eek: کسی نمی خواد نظری بده؟؟؟!!!!!!! آخه قرار شد شما هم تو بقیه گوشیها تست کنید.....:icon_ques

EbliiS
28 February 2006, 04:28 PM
من Cancel كردم اما ريست نشد...تست اولم انجام ندادم...:D

farzad_sx1
28 February 2006, 04:34 PM
بازم دم تو گرم که یه سری به این تاپیک زدی و نظری دادی... البته کاش تست رو کامل انجام بدی و نتیجش رو بگی !!!! این تست رو باید کامل انجام بدی تا به نتیجه برسی.!!!! دقیقا مثل قضیه نوشابه با غذا داده میشود!!!!
ابلیس جان تو که نترس بودی !!!! تو چرا تست رو انجام ندادی؟؟؟!!!

parsmobile
28 February 2006, 04:52 PM
بقیه گوشیها رو شما تست کنید و نتیجه رو بگید ... مخصوصا گوشیهایی که دارای سیمبیان 7 یا بالاتر هستند... مخوام بدونم این مشکل در سیمبیان 6 هستش یا کلیه؟؟!!!!!!
این مشکل در ورژنهای بالاتر حل شده و مختص گوشی های با سیستم عامل ورژن 6 هست

HBN110
28 February 2006, 06:01 PM
فرزاد جان نباید زیاد دنبال حل این مشکلا باشی چون هر گوشی که بگی یه مشکلی داره !!! حتی گوشیهای فوق مدرن! با این حال من فکر میکنم چون شما کدی وارد نکردین گوشی خودش به دلیل حفظ امنیت اون پیغام رو میده و خاموش میشه . شاید برای اینکه از گوشی شما سوء استفاده نشه .ممکنه اصلا یه حسن و خوبی باشه که این اتفاق می افته !!! ما که سر از کار این شرکتهای تولید گوشی در نیاوردیم!!!!!!!!!!!!!

farzad_sx1
28 February 2006, 09:43 PM
ممنون از همه که نظر دادن ...
hbn110 عزیز در مورد اینکه شاید برای امنیت باشه جالب گفتی ولی فکر نکنم عمدا این مشکل گذاشته شده باشه و این اشکال همونطور که ParsMobile گفت در سیمبیان 7 به بالا حل شده.....

درضمن Parsmobile عزیز ( من آخر اسمت رو نفهمیدم...البته شایدم گفتی من یادم نیست!!) شما رویه چه گوشیهایی تست کردین میشه بگین؟؟؟؟

EbliiS
28 February 2006, 10:52 PM
بازم دم تو گرم که یه سری به این تاپیک زدی و نظری دادی... البته کاش تست رو کامل انجام بدی و نتیجش رو بگی !!!! این تست رو باید کامل انجام بدی تا به نتیجه برسی.!!!! دقیقا مثل قضیه نوشابه با غذا داده میشود!!!!
ابلیس جان تو که نترس بودی !!!! تو چرا تست رو انجام ندادی؟؟؟!!!
مسئله ترس نبود..وقتشو نداشتم اون موقع..اما الان تست كردم..درسته ارورر App.Close Log ميده...بعدشم ريست ميشه:icon_cool

soomsar
5 June 2006, 02:47 AM
آقا من یه سوال داشتم؟؟؟
چی شد که شما رفتید تو این قسمتو 10 دقیقه منتظر موندید؟؟:icon_sad:
والا من به طور عادی از کارای این گوشی سر در نمی آرم:icon_eek: ...حالا شما میرید تو Show costs in بعد 10 دقیقه هم صبر می کنین:icon_cool .والا اگه همه مثل شما باشن شرکتای موبایل جمع می کردن!!!!:icon_evil