View Full Version : مشکل تو نصب درایو MP3 Player
mehdiney navaz
23 February 2006, 11:23 PM
سلام من دیروز یه MP3 Player سونی 256 مگ ..خریدم .از راه اندازی و نصب درایو .وفرمتش هیچ چی نمیدونم ..راهنمائیم کنید
kinz
23 February 2006, 11:38 PM
والا امیدوارم از نوع های جدیدش خریده باشی که حین وصل به عنوان استوریج میشناسه و یه درایو جدید به my computer ات اضافه میشه و میتونی فایلهای مورد نظرت رو مستقیم هرجوری راحتی کپی کنی.
در غیر این صورت باید sony connect رو نصب کنی که تقریبا فاجعست در مقابل itune.
اگر هنوز هم موفق نشدی مدلش چیه؟
mehdiney navaz
24 February 2006, 11:39 AM
والا من چند روز پیش سفری به استان کرمانشاه وروستای لب مرزی جوانرود داشتم ..اینجا خریدمش 52هزار تومان ..توی may computr هم درایو اضافه میشه . روی جعبه هم نوشته sony- decoder player :support mp3.wma format ..نمیدونم اینه مدلش .در ضمن 256 چقدر اهنگ تو خودش جا میده ؟
aTN_1366
24 February 2006, 03:17 PM
خوب اگه درایو در my computer اضافه میشه باید برید داخلش و فایل های خودتون رو توش کپی کنید
اگه داخلش نمیره باید روی اون کلیک راست کنید و گزینه format رو انتخاب کنید و بعد در پنجره format در بالای آن در قسمت file system نوع اون رو fat16 انتخاب کنید و اون رو فرمت کنید باید درست بشه ....
توی mp3player 256mb هم اگه با فرمت 128Kb mp3 بریزید میتونید حدود 4 ساعت جای بدید ولی اگه wma 64kb بریزید میتونید 8 ساعت توش بریزید ....
ولی یه سوالی برای من پیش اومده و اون هم اینه که شما مطمئن هستید که SONY خریدید ... احتمالاً تقلبی هست ...
چون Sony توی این قیمت Mp3Player نداره ...
در ضمن مشکل اصلی اینه که چون Sony با میکروسافت مشکل داره اصلاً فرمت Wma رو توی mp3 player هاش نمیزاره ... شما مطمئن هستید نوشته sony- decoder player :support mp3.wma format
موفق باشید
kinz
24 February 2006, 03:18 PM
والا تا مدل رو پیدا نکنی من نمیتونم حدسی بزنم.
256 مگابایت بستگی داره با چه کیفیتی موسیقی ذخیره کنی با کیفیت معمول mp3 که تو ایران از روی سی دی ریپ میکنند. جمعا 2 3 ساعت 30 تا اهنگ 5 دقیقه ای...
mehdiney navaz
24 February 2006, 05:26 PM
ممنون دوستان بلاخره تونستم راش بندازم .فقط نمیدونم چرا حافظه اش از 256 به 245 رسیده ..؟
باطری شارژی خوب چیه روش بندازم..؟بهترین نوع اش !!!
aTN_1366
24 February 2006, 06:54 PM
دوست عزیز مقدار حافظه به خاطر خود برنامه دستگاه هست ...
و برای باتری شارژی هم از سونی استفاده کنید ... هم دستگاه داره هم باتری ...
اگه دستگاهشو لازم ندارید باتری اون رو بخرید عالی هست...
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.