View Full Version : من برای انتخای سیستم سر دو راهی موندم
spiderman9119
23 February 2006, 08:03 AM
با سلام خدمت اساتید محترم من رو در مورد خرید سیستم راهنمایی کنید :icon_redf
من مقدار پولی که دارم 1000000 تا 1200000 هست.
1-در بین هد یونیت از پایونییر 8650 خوشم میاد نظر شما چیه؟:icon_razz باند اینفینیتی kappa693 یا جی بی ال لیمیتد.؟
3-آمپ d510m pioneer یا jblgto601.1 الیته برای دو ساب-4- سابهای سری جی تی او جی بی ال بهتره یا سری پاور5-امپ برای باند دو کانال کافیه gto-075 جی بی ال-یا پایونیر؟-6-خازن 1.5 فاراد-7-کابل-قیمتام به این صورت ::icon_neut هد یونیت 285000 تا 295000-ساب جی بی ال هر عدد 105000-پایونیر 127000-باند لیمیتد 140000 تا 145000-اینفینیتی 127000 تا 132000-امپ دی 510 185000 جی بی ال نمیدونم-خازن 90000-کابل 40000 آیا این سیستم توپ یا به قولی بترکون هست؟
2- ساب ووفر به نظر شما 1 15 اینچی صندوق بزارم بهتره یا دو تا 12 و خواهشن بگید که باکس خوبه اعصاب خورد کن نیست یا اگه رو طاقچه باشه بهتره !!!!!!!!:icon_ques و به نظر شما 2 تا 121spl pioneer یا دو تاp1220e jbl
paymanonline
23 February 2006, 05:06 PM
HU 8650 خوبه و در واقع پخش سلیقه ایه
باند اینفینیتی بردار چون میخوای ساب ببندی و باند با کیفیت صدا خیلی بهتره
ساب 121spl بهتره
امپ باند میتونی حتی یه سونی 250 یا کنوود 220 یا JVC 320 برداری چون جواب کارت رو میده و پایونیر و JBL الکی گرونه
امپ برای ساب 510M خوبه
ساب دو تا 12 بهتره بهتر بیس میده تا یه دونه15 و حتما توی باکس حتی توی باکس های تکی بهتره
خازن 2 میکرو
باطری ماشین اگه اتمی نیست عوضش کن
پک بوشمن هم خوبه و نویز اصلا نداره
paymanonline
28 February 2006, 11:01 AM
راستی گرفتی خبرش رو بده
hamid_setareshab
3 March 2006, 03:02 AM
1-8650 ضبط
2-6975 باند
3-944 آمپ
4-اگه بتونی جفت 305 c پایونر ساب معرکه است
5-خازن 2 میلیون ارکواک
یه سیستم خفن با یه قیمت کاملا استثنایی
شک نکن !؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
موفق باشی:icon_sad:
توباکس همه جای ماشینت فقط کزکز میکنه
اصلان صلاح نیست
nadersport
3 March 2006, 05:15 AM
1-8650 ضبط
2-6975 باند
3-944 آمپ
5-خازن 2 میلیون ارکواک
اصلان صلاح نیست
با عرض سلام و خوشامد گويي به شما حميد جان جند نكته هست من ميگم:
1)اول ازت خاهش مي كنم سايز فونتت رو بزار استاندارد باشه كه نظم سايت بهم نخوره من همه پست هاتو ديدم يكي از يكي فونتت بزرگتر بود(مرسي)
2) فكر كنم ديگه دوره 6975سر اومده در باره 6975 و مقايسش تو سايت خيلي حرف زده شده برو بخون.
3)شما جفت ساب رو با يه 6975 چه جور با يه 944 ساپورت ميكنيد؟؟
4)ساب پايونير اصلن كيفيت نداره حالا ديگه بزاريش رو طاقچه = از دست دادن 100% Low Base
5)در مورد اينكه تو باكس همه جاي ماشينت خز خز ميكنه ميتوني صداگيري كني ماشينو خز خز نكنه اگه ساب رو با باكس خوب بسازي ميتوني تفاوتش رو با طاقچه احساس كني
6)ميتونم بپرسم 305c رو چه جور ميخاي بندازي رو طاقچه اين ساب واسه باكسه واسه طاقچه فقط F بايد بندازي كه اونم كيفيت نداره و Low base رو درست پخش نميكنه:icon_cool
paymanonline
3 March 2006, 07:50 PM
1-8650 ضبط
2-6975 باند
3-944 آمپ
5-خازن 2 میلیون ارکواک
اصلان صلاح نیست
اقا حمید خیلی ببخشید ولی دوستمون نظرشون روی spl هست اونوقت شما 305 پیشنهاد میدید اونم روی طاقچه؟
من واقعا نمیدونم دو تا ساب رو چه جوری روی طاقچه میشه جا داد:icon_twis :icon_razz
حامدگلشن
6 March 2006, 06:22 PM
ساب رو تاغچه=هدر دادن پول
ساب رو تاغچه=بهره نبردن از توان واقعي ساب به ميزان حدودي 70 %
ساب رو تاغچه = كنترل نداشتن روي فركانسهاي خروجي
ساب رو تاغچه = نداشتن LOW BASE عميق و با كيفيت
ساب رو تاغچه=خوردن نوشابه داغ:icon_twis
بقيشم شما بگين
feryfrt
6 March 2006, 06:42 PM
ساب رو تاغچه=هدر دادن پول
ساب رو تاغچه=بهره نبردن از توان واقعي ساب به ميزان حدودي 70 %
ساب رو تاغچه = كنترل نداشتن روي فركانسهاي خروجي
ساب رو تاغچه = نداشتن LOW BASE عميق و با كيفيت
ساب رو تاغچه=خوردن نوشابه داغ:icon_twis
بقيشم شما بگين
:icon_mad: مخالفم .
آقا ساب SPL کسی نمیتونه رو تاقچه ببنده که حال کنه یا ...
من 2 تا306C بستم رو تاقچه دارم حال میکنم بابا و میدونم که 306C خوراک BOX کردنه.
آخه سابی که بره تو BOX اونم صندوق عقب ماشین بیشتر Virbras تا رو تاقچه باشه
البته سلیقه حرف اولو میزنه شاید من یه BASS نرم بخوام یا فقط Virbare بخوام :icon_neut
ولی قبول دارم سابی که تو BOX باشه آدم بیاره پشت صندلی بزارتش اون موقع کاملا داره از قدرت سابش استفاده میکنه ولی اینکارو زیاد انجام نمیدن چون شبش باید با سیستمش وداع کنه .
(مرگ بر BOX):icon_arro
حامدگلشن
6 March 2006, 07:09 PM
:icon_mad: مخالفم .
آقا ساب SPL کسی نمیتونه رو تاقچه ببنده که حال کنه یا ...
من 2 تا306C بستم رو تاقچه دارم حال میکنم بابا و میدونم که 306C خوراک BOX کردنه.
آخه سابی که بره تو BOX اونم صندوق عقب ماشین بیشتر Virbras تا رو تاقچه باشه
البته سلیقه حرف اولو میزنه شاید من یه BASS نرم بخوام یا فقط Virbare بخوام :icon_neut
ولی قبول دارم سابی که تو BOX باشه آدم بیاره پشت صندلی بزارتش اون موقع کاملا داره از قدرت سابش استفاده میکنه ولی اینکارو زیاد انجام نمیدن چون شبش باید با سیستمش وداع کنه .
(مرگ بر BOX):icon_arro
در مورد SPL كسي كه اين نوع ساب رو رو تاغچه ببنده از خاصيت و قدرت SPL اون ساب استفاده نكرده و فقط داره از ظاهر ساب در پشت شيشه ماشينش استفاده ميكنه:icon_mad:
در مورد اينكلمه Virbras اصطلاح درستش SPL هست كه مخفف SOUND PRESSURE LEVEL هست نه vibre :icon_mad:
كه مقدار اون هم بسته به نوع باكس و فركانس تيون اون هزار تا آيتم ديگه تو طراحي باكسش داره
شما همه نوع سليقه اي رو با طراحي درست يه باكس ميتوني بهش برسي يكي سليقش SQ يكي SPL
دقيقن برعكس در حال حاظر اگر كسي بخاد يه سيستم حرفه اي ببنده ساب رو حتمن ميزاره تو باكس
در مورد دزدي هم دزد پشت شيشه ماشين رو راحت ميبينه ولي داخل صندقت رو نه:icon_mad:
متاسفم از اين نوع برخورد تو يه فروم تخصصي لطفن با دليل و مدرك صحبت كنيد :icon_razz
feryfrt
7 March 2006, 12:20 AM
در مورد SPL كسي كه اين نوع ساب رو رو تاغچه ببنده از خاصيت و قدرت SPL اون ساب استفاده نكرده و فقط داره از ظاهر ساب در پشت شيشه ماشينش استفاده ميكنه:icon_mad:
در مورد اينكلمه Virbras اصطلاح درستش SPL هست كه مخفف SOUND PRESSURE LEVEL هست نه vibre :icon_mad:
كه مقدار اون هم بسته به نوع باكس و فركانس تيون اون هزار تا آيتم ديگه تو طراحي باكسش داره
شما همه نوع سليقه اي رو با طراحي درست يه باكس ميتوني بهش برسي يكي سليقش SQ يكي SPL
دقيقن برعكس در حال حاظر اگر كسي بخاد يه سيستم حرفه اي ببنده ساب رو حتمن ميزاره تو باكس
در مورد دزدي هم دزد پشت شيشه ماشين رو راحت ميبينه ولي داخل صندقت رو نه:icon_mad:
متاسفم از اين نوع برخورد تو يه فروم تخصصي لطفن با دليل و مدرك صحبت كنيد :icon_razz
بابا آقا حامد من حرفامو و نظرامو روراس میزنم :icon_surp حرفای شمارم قبول دارم .
شما پس میگی spl حالت vibraro اجرا نمیکنه ! منم میگم سابی که تو Boxe صداش با سابی که رو تاقچس فرق میکنه . اگه اینطور نیست من گوشام مشکل داره :icon_neut :icon_idea
من کلی میگم کاری به سیستمای حرفه ای ندارم چون PIONEER , JBL , Infinity رو نمیشه با صداهای حرفه ای مقایسه کرد. شاید یه نفر صدای با باکس و بدون Box راضیش کنه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد براش !!!!!!
حامدگلشن
7 March 2006, 11:07 AM
بابا آقا حامد من حرفامو و نظرامو روراس میزنم :icon_surp حرفای شمارم قبول دارم .
شما پس میگی spl حالت vibraro اجرا نمیکنه ! منم میگم سابی که تو Boxe صداش با سابی که رو تاقچس فرق میکنه . اگه اینطور نیست من گوشام مشکل داره :icon_neut :icon_idea
من کلی میگم کاری به سیستمای حرفه ای ندارم چون PIONEER , JBL , Infinity رو نمیشه با صداهای حرفه ای مقایسه کرد. شاید یه نفر صدای با باکس و بدون Box راضیش کنه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد براش !!!!!!
1-دوست گرامي من نگفتم SPL حالت VIBRE نيست بلكه گفتم اصطلاح درستش اون حالت SPL هست
2-كاملن درسته سابي كه تو باكسه با سابي كه تو تاغچس صداش زمين تا آسمون از نظر كيفيت و قدرت فرق داره با يه ساب رو تاغچه
3-قبول دارم كه JBL , PIONEER , INFINITY بيشتر دارن ميرن به سمت بازاري شدن و كيفيت محصولاتشون هر روز رو به نزوله ولي همين برند ها هم باز يه سري محصولات دارن كه هنوز كيفيت حرفه اي رو دارن مثل آمپهاي JBL سري CROWN كه واقعن با كيفيت و قدرتمند هستن يا يه سري از محصولات PIONEER و INFINITY
4-در آخر هم صدا يه امر كاملن صليقه اي هست يكي SPL دوست داره يكي SQ يكي هم پانچ قوي دوست داره ولي به طور كلي صداي باكس از تاغچه خيلي قويتر و با كيفيت تر هست و اكثره سيستم بازا ميرن دنبال يه باكس خوب و اصولي بنا به سليقشون. شايد سليقه شما طوري هست كه صداي ساب رو تاغچه رو بيشتر دوست دارين:icon_surp
paymanonline
7 March 2006, 02:44 PM
ساب روی طاقچه بیشتر تبادل هوای اطاق و صندوق هستش
مخصوصا کسایی که عقب میشینن فقط صدای هوا رو میشنون برای همینم سر درد میگیرن
شما اگه به کاتولوگ سابها مراجعه کنید میبینید که نوشته از باکس استفاده کنید
مخصوصا برای سابهای spl
اگه میخواین دزد سیستمتون رو نبره اگه نبندین مطمئن تره
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.