PDA

View Full Version : نظر شما در مورد پرايد دو‌گانه سوز

EbliiS
22 February 2006, 05:41 PM
سلام..تا اونجايي كه من در كلوب پرايد سرچ كردم مطلبي در اين رابطه پيدا نكردم...يكي از دوستان من ميخواد كه اين نوع پرايد رو بخره و منم از هر كي پرسيدم يه چيزي گفته..حالا يا بر حسب تجربش يا بر حسب شنيده هاش..حالا من از بچه هاي كلوپ ماشين ميخوام كه منو راهنمايي كنند كه آيا اين نوع پرايد خوبه؟ايرادش چيه؟مزاياش چيه؟كدوم نمايندگيها ميفروشن؟(چون دوست من هر نمايندگي كه تماس گرفته بود مي گفتن فعلا نداريم...بعدم مي گفتن كه از بيرون نگيريد..چون اونا خوب نيست...فقط از نمايندگي بگيريد..نميدونم شايد بازار گرمي بود)...تو سايتشم تنها چيزي كه پيدا كردم اين PDF ([Only registered and activated users can see links]) بود...:icon_ques

EbliiS
23 February 2006, 12:07 AM
اين صندوق عقبشه با 2 مخزن كه مجموعا 50 ليتر گنجايش داره. => [Only registered and activated users can see links]

EbliiS
23 February 2006, 08:22 PM
اين پرايد رو خود سايپا گازسوز كرده و اين عكس رو از خود سايت سايپا گرفتم...بيرون بري 1 مخزن ميزاره...احتمالا يه چيزايي روش ميزارن كه مشخص نشه..حالا منظور من حجم صندوق عقبش نبود..كسي در مورد نحوه كاركرد و موتور و .... اطلاعي نداره..من خودم شنيدم خوب از آب درنيومده و مثله اينكه مشكل فني داشته..اما جديدا دارن يه سري ديگه ميزنن كه مشكلاتش حل شده؟..آقاي محمدي و ديگر دوستان يكم راهنماييمون كنيد لطفا....

masoudgh
2 March 2006, 12:15 AM
اگر به فرمت بدنه در قسمت صندوق عقب توجه کنید می بینید که تغییراتی در آن باعث بیشتر شدن فضای آن نسبت به پرایدهایی از اول دوگانه سوز نبوده اند شده است.این دوگانه سوزها را سایپا تغییر سیستم داده است.
احمد جان فرمت صندوق عقب فكر نكنم تغييري كرده بشه