PDA

View Full Version : نحوه عملكرد تلفنهاي گويا..

tabeta_03
22 February 2006, 02:49 AM
سلام دوستان من يكم اطلاعات در مورد اين تلفهاي گويا مثل تلفن بانك ها يا سيستم هايي كه در بعضي از فروشگاه ها استفاده ميشه ميخواستم مخوام بدون به يه كامپيوتر نيازه يا تلفهاي مخصوص اين كارو ميكنن من براي يه شركت كوچيك ميخوام اين كاروبكنم خرجش چقدره؟؟؟ مواد لازمش چيه!!....

axel
22 February 2006, 02:55 AM
سلام دوستان من يكم اطلاعات در مورد اين تلفهاي گويا مثل تلفن بانك ها يا سيستم هايي كه در بعضي از فروشگاه ها استفاده ميشه ميخواستم مخوام بدون به يه كامپيوتر نيازه يا تلفهاي مخصوص اين كارو ميكنن من براي يه شركت كوچيك ميخوام اين كاروبكنم خرجش چقدره؟؟؟ مواد لازمش چيه!!....
احتیاج به کامپیوتر و مودم های مخصوصی داری که این امکان را پشتیبانی کنند.این مودم ها مقداری از مودم های معمولی گرانتر است.ضمنا برنامه تلفن گویا را نیز باید تهیه کنی.این برنامه را شرکت های مختلفی به صورت آماده و برای فروش دارند.اگر خودت بخواهی این برنامه را بنویسی باید با استفاده از سرویس tapi ویندوز این کار را بکنی که کار راحتی نیست.

Sajady
22 February 2006, 09:20 AM
سلام
چرا مودم مخصوص؟ مگه با همين مودم معمولي نميشه؟

majid_cs
22 February 2006, 11:27 AM
سلام . جواب شما بستگی به این داره که دقیقا چکاری میخوای با این سیستم انجام بدی.
مثلا یه برنامه هست به اسم SuperVoice ، امکانات خوبی هم داره مثل: FaxOnDemand که بنا به درخواست کاربر اطلاعاتی رو براش فکس میکنه یا VoiceBox که کاربر میتونه برای افراد مختلف پیغام پستی بگذاره و ... اما امکان گرفتن UserName و Password نداره. این برنامه کاملا با مودم های معمولی که قابلیت Voice دارند کار میکنه.
برنامه دیگری هست به اسم VoiceGuide که خیلی کاملتره و با مودم معمولی هم کار میکنه. الان امکانات دقیقش رو یادم نیست ولی قبلا امکاناتش رو خونده بودم خیلی کامل بود.
یه برنامه دیگه هست به اسم winIVR این هم برنامه خیلی خوبیه ، حجمش هم کمه.
برنامه دیگری هست به اسم TacSharp Credit Speller که همونطور که از اسمش پیداست کار اصلیش خوندن باقیمانده اعتبار کاربرانی هستش که با سیستم تلفنی تماس میگیرن. این برنامه رو میشه بعنوان مکمل برنامه های بالایی استفاده کرد.

اما برنامه دیگری هست به اسم SQLPhone که تقریبا میشه گفت کامله و هر کاری که بگی میشه باهاش کرد. این برنامه میتونه به بانک اطلاعاتی متصل بشه و بدین ترتیب اطلاعات رو بین کاربری که تماس گرفته و بانک اطلاعاتی رد و بدل کنه. مشکل این برنامه اینه که با مودم معمولی سازگاری نداره و باید بجاش از کارتهای Dialogic استفاده کنی. تا جایی که میدونم این کارتها یه مقدار گرون هستند . ISP ها از این کارتها استفاده میکنن.

من الان دارم از برنامه SuperVoice Pro 6 استفاده میکنم . کاملا هم نیازهام رو برطرف میکنه و هیچ هزینه ای هم پرداخت نکردم. ضمنا این برنامه یکی از نرم افزارهای AwardWinning در فیلد خودش هست.

بنابراین بسته به نیازتون فک کنم یکی از نرم افزارهای بالا جوابگو باشه. بنابراین قبل از اینکه هزینه کنید ، سعی کنید نرم افزارهای گفته شده رو یه تستی بکنید. اگه خواستی میتونی خودت هم تو گوگل یه سرچ بکنی شاید نرم افزارهای دیگری هم پیدا کردی. عنوان کلی این نرم افزارها ( IVR (Interactive Voice Response هستش.

آخر سر این رو هم بگم که از یک شرکت کامپیوتری یه نرم افزار پاسخگوی تلفنی ساده قیمت کردیم ، گفت 360000 تومان. امیدوارم کمکی کرده باشم:icon_cool

farzad_sx1
22 February 2006, 03:55 PM
توضیحات کامل رو که majid_cs دادند دیگه حرفی برای گفتن نیست ولی از برنامه هایی که با فکس مودم معمولی هم کار میکنن میشه به Cheyny Bitware هم اشاره کرد که همین کارا رو میشه باهاش انجام داد... البته محدود...

tabeta_03
22 February 2006, 11:14 PM
من اين سيستم رو براي اين ميخوام وقتي كسي زنگ ميزنه ديگه مجبور نباشي بهش بگي با كي كارداريد مثلا كد1 براي مديريت كد2 براي .... يه طوري كه با چند تا كد زدن يارو به كسي كه ميخواد صحبت كنه برسه حد اقل هم 8 يا 10 تا كد روبتونه ساپرت كنه حالا فكر كنم دوستان بهتر بتونن منو راهنمايي كنن...مرسي از پاسخ هاي مفيدتون..

tabeta_03
28 February 2006, 12:44 AM
اي بابا چرا كسي كمك نميكنه بدجوري گيرم كمك كنيد لطفا

SAMousavi
1 May 2006, 09:58 PM
سلام عزیزم اگر تو اون مرکزی که می خواهی این کار رو انجام بدی سانترال سیستم تون را ساپورت کنه
بعد خودت هم باید از کارتهای مخصوص IVR استفاده بکنی و از نرم افزارهای اون
بازم کمک بیشتری خواستی به من زنگ بزن تلفنی بهت بگم
من تو قسمت پشتیبانی یه شرکتی که سیستم گویا میده کار می کنم
منتظرم خدا حافظ *******************

bijbij : دوست گرامی درج شماره تلفن خلاف قوانین تالارهای پارسی است قانون شماره 14
لتفن قوانین تالار (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=61) را یکبار دیگر مطالعه فرمائید