PDA

View Full Version : زدن فرمان پراید ، با بالانس رفع نمیشود

Shahzadeh kocholoo
21 February 2006, 07:14 PM
با عرض سلام به همه دوستان

من مشکلم زذن فرمان ماشینم بود که این مشکل از همو اول بصورت مداوم با هاش در گیر هستم

دها بار بالانس در جا و ... میزان فرمان کردم فایدهای نداشت جلو بندی رو هم دیروز باز کردم همه چیز سالم بود بجز چند تا لاستیک بوش طبق - و.. عوض کردم + بلبرینگو چون 1 کم صدا می داد اما درست نشود که مشود حتی لاسنیکها رو جلو عقب کردم جعبه فرمونم مشکلی نداره آخه علتش چیه؟ فقط هم بین 100 تا 120 می زنه بعدش خوب میشه

فقط رینگ و لاستیکمو دست نزدم ممکنه مال اینا باشه؟؟ لاستیکم بارزه خوبه رینگامم زیاد کج و کوله نیست بنظر شما مال رینگمه؟؟؟؟؟ خسته شدم از بس خرجش کردم

چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

محمد رضا محمدي
21 February 2006, 08:24 PM
اگر زمان ترمزگیری مقدار ناچیزی تکان در چرخهای خودتون حس میکنید ( مانند تکان های ناهمواری های کوچک ) ایراد از رینگ های چرخ خودروی شماست که به دلیل آلیاژ نا مرغوب استفاده شده بزودی حالت دایره ای شکل خود رو از دست میده !!! و باید هموار بشه ....
جنس لاستیک هم میتونه ماثر باشه بخصوص لاستیک های بارز مشکلات عدیده ای داره و بعد از مدتی از داخل شروع ترک خوردم میکنه !

saber2q
21 February 2006, 09:01 PM
منم همين مشكل رو دقيقا دارم البته با پژو ولي از يه سرعتي شروع ميشه و در سرعتي ديگه قطع ميشه
ميتونه از پلوس باشه؟؟؟؟ چون تو همون سرعتي كه فرمون ميزنه وقتي پامو از رو گاز برميدارم يا خلاص ميكنم خيلي كم ميشه

محمد رضا محمدي
21 February 2006, 10:06 PM
برای آزمایش پلوس ابتدا فرمان خودرو رو در حالت ایستاده به سمت راست بگردانید شروع به جرکت کنید و دور خود بچرخید اگر صدای تق تق و غیر معمول به گوشتون رسید پلوس سمت راست ایراد داره و به همین صورت در مورد سمت چپ ...

saber2q
21 February 2006, 11:50 PM
خب اين كل مشكل يه پلوسه؟؟؟ يا يكي از مشكلاتي ممكنه پلوس داشته باشه...
شايد در مواردي اين حالت به وجود نياد ولي بازم پلوس ايراد داشته باشه (مثلا لرزش دسته دنده در حال حركت مخصوصا دنده2)

Shahzadeh kocholoo
22 February 2006, 08:29 AM
خوب مشکل من از پلوس نبود گفتم که جلوبندیمو 2 3 روز پیش حتی باز کردم

PJK
22 February 2006, 04:29 PM
یه مسئله ساده میتونه لاستیک هاتون باشه. معمولا" لاستیک های ایرانی از داخل پوسته میدن و همین باعث زدن فرمون میشه (دقیقا" توی سرعت 100 تا 120). لاستیکهاتون رو حتما" چک کنید .

pedram55
22 February 2006, 04:42 PM
من شنيدم اين قضيه در مو رد پرايد يه عيب مادرزاديه وکم و زياد داره

asdadras
22 February 2006, 05:26 PM
دوست من همانطور كه آقاي محمدي هم گفتند يك دليل اصلي ممكن است از رينگهايتان باشد و در درجه دوم ممكن است از پوسته كردن و يا پله كردن لاستيكهايتان باشد كه البته با جلو و يا عقب كردن آنها تغييري ايجاد نمي شود(تجربه شخصي)

Shahzadeh kocholoo
22 February 2006, 05:36 PM
یعنی با ید لاستیک بخرم؟

پوسته کردن منظور چیه؟؟

رینگارو چه جوری چک کنم؟

kiantom
22 February 2006, 08:09 PM
با سلام
دوست عزيز Shahzadeh kocholoo
به نظر من 100٪ مشكل از رينگهاي اتومبيل شماست چون جنس نامرغوب رينگهاي پرايد (مشكي رنگ) عرضه شده توسط سايپا باعث عدم بالانس صحيح چرخ ميشود به طوري كه در اغلب اوقات پس از بالانس و پيمودن چند كيلومتر مجدداً مشكل بوجود مي آيد.
البته براي پي بردن بدون هزينه به اين موضوع ميتوانيد با كمك گرفتن از يك دارنده پرايد و يا خدمات بالانس، لاستيك و پنچري كه داراي رينگهاي مرغوب و يا كره اي ميباشند اقدام به تعويض آنها با چرخهاي خودروي خود نماييد و پس از اطمينان از نتيجه مناسب و بر طرف شدن مشكل آنگاه نسبت خريد و تعويض رينگهاي اتومبيل خود با انواع مرغوب و مناسب اقدام فرماييد.
اميدوارم كه با اين عمل مشكل حل شود.
پيروز باشيد.

saber2q
22 February 2006, 11:35 PM
با سلام
دوست عزيز Shahzadeh kocholoo
به نظر من 100٪ مشكل از رينگهاي اتومبيل شماست چون جنس نامرغوب رينگهاي پرايد (مشكي رنگ) عرضه شده توسط سايپا باعث عدم بالانس صحيح چرخ ميشود به طوري كه در اغلب اوقات پس از بالانس و پيمودن چند كيلومتر مجدداً مشكل بوجود مي آيد.
البته براي پي بردن بدون هزينه به اين موضوع ميتوانيد با كمك گرفتن از يك دارنده پرايد و يا خدمات بالانس، لاستيك و پنچري كه داراي رينگهاي مرغوب و يا كره اي ميباشند اقدام به تعويض آنها با چرخهاي خودروي خود نماييد و پس از اطمينان از نتيجه مناسب و بر طرف شدن مشكل آنگاه نسبت خريد و تعويض رينگهاي اتومبيل خود با انواع مرغوب و مناسب اقدام فرماييد.
اميدوارم كه با اين عمل مشكل حل شود.
پيروز باشيد.
وقتي چرخ رو بالانس ميكنن حتي اگه رينگ نا هموار باشه با همون حالت بالانس ميشه و حداقل تا مدت خيلي كوتاهي بايد مشكل حل بشه (آيا ايني كه ميگم درسته؟؟ يا...؟)

Shahzadeh kocholoo
23 February 2006, 08:53 AM
وقتي چرخ رو بالانس ميكنن حتي اگه رينگ نا هموار باشه با همون حالت بالانس ميشه و حداقل تا مدت خيلي كوتاهي بايد مشكل حل بشه (آيا ايني كه ميگم درسته؟؟ يا...؟)

نه مشکل من حل نشد حتی با بالانس با حساسیت بالا

jacobnazarade
23 February 2006, 10:03 AM
با سلام گاهی هم ممکنه ایراد از دیسک چرخ باشه و مخصوصا موقع ترمز زدن هم توی یه سرعتی بیشتر می شود بعد هم که سرعت کم می شود در ست می شود

asdadras
23 February 2006, 11:13 AM
دوست عزیز
پوسته کردن بدین معنی است که لاستیک شما از داخل دچار مشکل می شود (پوسیدگی یا سیم زدن) و یکی از علل آن هم می تواند گاز گرفتگی رینگ باشد(ماشین با سرعت بالا داخل دست انداز عمیقی افتاده و رینگ به لاستیک صدمه زده) راه پیدا کردن آن هم این است که لاستیک را از داخل دست بکشید و ناهمواریها و فرورفتگیهای داخلی آن را پیدا کنید،البته گاهی در هنگام پوسته کردن لاستیک قسمتی از بخش بیرونی آن برآمدگی کوچکی پیدا می کند(نه سطحی که با آسفالت در تماس است)
پله کردن هم به معنی پستی و بلندیهای سطح بیرونی لاستیک (بخشی که با آسفالت در تماس است)است که فقط با دست کشیدن روی قسمت بیرونی لاستیک مشخص می شود.
در مورد رینگ هم همانطور که دوستان هم گفته اند رینگ پراید بسیار نامرغوب است و با افتادن ماشین در دست اندازهای
خیابانها ممکن است آسیب ببیند که البته راه آن بازدید ظاهری است و درصورتیکه رینگ آسیب دیده باشد آپاراتیها آن را درست می کنند.
مشکل دیگر این است که ممکن است رینگها تاب داشته باشد که در این صورت از وضعیت ظاهری آن مشخص نمی شود.
بهرحال پیشنهاد می کنم مشکل را برای پیدا کردن یکی از ایرادات بالا با صبر و حوصله در یک آپاراتی که مجهز به دستگاه بالانس درجا باشد حل کنید.:icon_excl

parti3000
23 February 2006, 11:36 AM
رينگهاي ماشينيتو به تنهايي ( يعني بدون لاستيك ) بزار روي دستگاه بالانس اگر از حد معمول 10 تا 15 گرم بيشتر بالانس ميخواست رينگ رو يا عوض كن يا بده بعضي از بالانسيهاي حرفه اي برات تاب گيري كنن
لاستيك ها رو بده از داخل يه نگاهي بكنه ببين زدگي نداشته باشه

sogoli
23 February 2006, 01:36 PM
ماشین من هم رو سرعت 100 تا فرمون می زد که من اونو بردم بالانس درجاتو ولنجک که انصافا کارشون خوب بود و مشکل حل شد ، ولی متاسفانه بعد از 1 هفته 2باره فرمون می زد البته اضافه کنم که توی این هفته توی چندتا دست انداز بد افتادم که فکر می کنم علت اصلی بوجود اومدن مشکل همین باشد .
به هر حال تصمیم دارم برای اینکه مشکل کلا برطرف شود رینگهامو عوض کنم . فکر می کنید بهترین رینگ چه مدلی باشه و چنده ؟

kiantom
23 February 2006, 02:28 PM
باسلام
دوست عزيز saber2q بايد بگويم هنگامي كه مشكل از رينگ اتومبيل باشد كه در اين مورد هم به همين صورت است، پس از بالانس و طي مسافتي كوتاه با توجه به ناهمواريهاي مسير مجدداً مشكل ايجاد ميشود هر چند بالانس نيز با كيفيت بالا انجام شده باشد.
Shahzadeh kocholoo عزيز شما هم بهتره به جاي اتلاف وقت بيشتر!!! با جدي گرفتن توصيه من نسبت تست يك رينگ مناسب ديگر بر روي خودروي خود (قبل از خريداري) مشكل را برطرف و سپس نسبت به خريد اقدام كنيد.
پيروز باشيد.

احمدآقا
23 February 2006, 06:16 PM
سلام
فکر میکنم این مشکل بیشتر مربوط به لاستیک باشه.
نا همگن خورده شدن لاستیک بالانس را به هم میزند و به همین دلیل حتی بدون اینکه ماشین در دست انداز بیافتد بعد از مدت کمی دوباره مشکل بالانس پیش می آید.

Shahzadeh kocholoo
24 February 2006, 09:27 AM
باسلام
دوست عزيز saber2q بايد بگويم هنگامي كه مشكل از رينگ اتومبيل باشد كه در اين مورد هم به همين صورت است، پس از بالانس و طي مسافتي كوتاه با توجه به ناهمواريهاي مسير مجدداً مشكل ايجاد ميشود هر چند بالانس نيز با كيفيت بالا انجام شده باشد.
Shahzadeh kocholoo عزيز شما هم بهتره به جاي اتلاف وقت بيشتر!!! با جدي گرفتن توصيه من نسبت تست يك رينگ مناسب ديگر بر روي خودروي خود (قبل از خريداري) مشكل را برطرف و سپس نسبت به خريد اقدام كنيد.
پيروز باشيد.

دقیقا همین کارو می کنم تو اولین فرصت زاپاسم نو هست زیر ما شین نرفته بالانس کارخانه هم هست 1 زاپاس نو دیگم از دوستام می گیرم تست می کنم

بالانسهای که روی زاپاسها هست دقیقه دیگه نه؟

با سلام گاهی هم ممکنه ایراد از دیسک چرخ باشه و مخصوصا موقع ترمز زدن هم توی یه سرعتی بیشتر می شود بعد هم که سرعت کم می شود در ست می شود

بنظر من اگه مشکل از دیسکها باشه زمانی که تر مز می کنیم باید ماشین بلرزه نه در تمتم حالات

اینجانب
24 February 2006, 09:53 AM
دقیقا همین کارو می کنم تو اولین فرصت زاپاسم نو هست زیر ما شین نرفته بالانس کارخانه هم هست 1 زاپاس نو دیگم از دوستام می گیرم تست می کنم

بالانسهای که روی زاپاسها هست دقیقه دیگه نه؟
اتفاقا بالانس کارخونه از همه غیرقابل اعتمادتره!

kiantom
24 February 2006, 01:44 PM
با سلام
Shahzadeh kocholo عزيز به نظر من بهتره كه از زاپاس ماشين خودت اگر رينگ مشكي داره استفاده نكني، بهتره كه دو زاپاس با رينگ اصلي كره اي و يا هر رينگ مناسب و با كيفيت ديگه رو از دوستان بگيري و امتحانشون كني ولي از سالم بودن و همينطور بالانس بودنشون قبل از نصب اطمينان پيدا كن.
در مورد سوال بعدي بايد بگم كه زاپاس استاندارد جهت استفاده در محور جلو ماشين حتماً بايد بالانس بشه.
پيروز باشيد.

Shahzadeh kocholoo
25 February 2006, 04:07 PM
1سوال دیگه

تو این شرایطی که ماشینم مشکل داره و بعضی ها میگن از لاستیکه

به من یکی از دوستام لاستیک ماشینشو پیشنهاد کرده

سایز 185 مگه رینگ پراید 185 می خوره؟؟
مارک لاستیکشو نمی دونم اما کار کردست بنظر شما اگه لاستیکای خودمو بدم انارو بگیرم بهتر نیست؟ چقدر سر بدم خوبه ؟؟

لاستیک پهن با معمولیش معمولا چقدر اختلاف قیمت داره؟؟؟؟؟

می خواد ماشینشو بفروشه لوازمشو داره باز میکنه

و قیمت این چراغ پرشیایی ها رو کسی داره؟؟؟

شاید با این لاستیکها مشکل حل بشه نه؟؟؟

منتظر نظراتتون هستم

با سپاس

مارکش همون مارک در پیته بارزه سایز 185

کسی قیمت نوشو داره؟؟؟؟ این 2 ماه کار کرده !!!

میگه لاستیکاتو بده +30 عادلانه هست بنظر تون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

kiantom
28 February 2006, 05:09 PM
با سلام
استفاده از تاير سايز 185 مشكلات عديده بسياري از جمله سفت شدن فرمان، بر خورد لاستيك با گلگير و در برخي مواقع هنگام استفاده از ظرفيت كامل خودرو برخورد با كمك فنر، استهلاك بسيار سريعتر مجموعه جلوبندي و فرمان و ... حالا تصميم با خودشما.
پيروز باشيد.

amirali18
28 February 2006, 05:40 PM
دوست عزيز، منم همين مشکلی که شما داری رو داشتم، آخرشم با عوض کردن ديسک چرخ مشکل حل شد
من حتی لوازم ترمز ماشين رو هم عوض کردم ولی مشکل حل نشد، بالانس درجا هم بردم و خلاصه همه کار کردم آخرش معلوم شد که مال ديسک چرخ بوده
ديسک چرخ هم زياد قيمتی نداره، حدود 8000-9000 تومان، فکر ميکنم به امتحانش بيارزه

Good Luck

aban
7 March 2006, 04:17 AM
دوست عزیز شما همه راهها را امتحان کردی حیف که من زودتر این تاپیک را نخواندم
اصولا بعد از بالانس اگر هم جنس تایر و رینگ هم مرغوب نباشد باید مشکل موقتا حل شود اگر نه اشکال از جایه
دیگر است من همین مشکل را داشتم ایراد مادر زادی هم نیست لطفا اطلا عات غلط ندهید
به احتمال 90% به بالا شما اگر تلسکپی فرمان را عوض کنی مشکل حل میشود در ضمن نصف صدایه اتاق هم از
بین میرود احتمالا فرمان شما هم یک پله خلاصی دارد اگر گفته اند طبیعی است اشتباه کردند
این نظر من حالا خود دانی

Shahzadeh kocholoo
7 March 2006, 06:19 PM
تازه گی ها میگن مال گیربکسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مگه میشه؟؟؟

amirali18
7 March 2006, 09:19 PM
گیربکس؟؟؟؟ wow این دیگه خیلی عجیبه!!!:icon_twis

Shahzadeh kocholoo
7 March 2006, 09:50 PM
منم واقعا نمی دونم گیربکس چه ربطی به زدن فرمون داره؟

1مکانیک می گفت بسه بلبرینگیه که تو گیربکسه یعنی طرف دیگر چرخ ؟! از لرزش گیربکس فرمون میزنه ؟

مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی عجیبه!!

saber2q
9 March 2006, 01:41 AM
امكانش هست چون گيربك بهش پلوس وصله و پلوس هم با فرمون ارتباط پيدا ميكنه و ميتونه انتقال بده...

Shahzadeh kocholoo
24 March 2006, 09:56 AM
شاید جالب باشه اینو بدونید

تعمیر گاه مرکزی هم ماشین منو نتونست درست کنه
دیسک چرخو عوض کرد بالانس کرد
بوشا رو عوض کرد
لنگی چرخ عقب رو گرفت
اما اما در اخرم 1 هفته ماشین خوابید 1 فاکتور توپم دادند که هیچی شامل گارانتی نبود
اما فرقی در فرمان ماشینم حاصل نشو

فکر کنم باید بسوزیمو بسازیم !!!!!!

greenforest
24 March 2006, 11:27 AM
من هم 2 سال پیش پراید (نو) داشتم که تو سرعت 80 فرمون می لرزید بعد از انجام کلیه سفارشات دوستان که شامل بالانس و بازدید رینگ و ... بود و هیچ کدوم هم مشکل رو حل نکرد بالاخره در نمایندگی با تعویض بوش فرمان (جنس کره ای با قیمت 1500 تومان) مشکل حل شد.

saeeds
2 July 2006, 02:28 PM
دوست عزيز همه پرايدها اين مشکلو دارن لازم به تعويض رينگ هم نيست البته اگه وضع ماليت خوبه مسئله اي نيست چون لاستيکها به اين زوديها مشکل پيدا نميکنند و زياد هم وسواس به خرج نده

XELTEK
6 August 2006, 01:01 AM
باید لاستیکارو عوض کنید درست میشه !!!

k000m
4 November 2007, 11:37 AM
دوستان در بعضي موارد اين مشكل ناشي از مشكل در شاسي ماشينه شماست . چك كنيد شاسي سالم هستش يا نه و در پرايد به علت ضعيف بودن شاسي بعد از مدتي و چند دسانداز حسابي شاسي دچار شكستگي هاي كوچك شده و ضعيف شده كه در سرعت بالا دچار ارتعاش مي شود.
براي اينكه شاسي را در قسمت جلو تقويت كنيد مي توانيد از استرس بار استفاده كنيد كه هم تقويت ميكنه هم به مقدار خيلي زيادي جلوي ارتعاش شاسي جلوي شما رو خواهد گرفت :icon_cool

mehdi2
11 November 2007, 03:32 PM
آقا من این مشکل را در سرعت پایین دارم یعنی ماشین و فرمان بازی میکند جلوبندی را درست کردم چهار چرخ هم بالانس کردم ولی مشکل رفع نشد درضمن وقتی در دوربرگردان دور مزنم و با دنده یک حرکت میکنم یک لحظه چرخ روی زمین گیر میکند و در در حال رانندگی و قتی فرمان را ول می کنم ماشین به سمت راست کشیده میشود علت چیست

nima9999
15 December 2007, 12:38 AM
کلیه دوستان توجه کنند.اگر فرمان ماشین شما در یک سرعت بخصوص مثلاً بین 100تا 110 می زنه رینگ ماشین روبدین تابگیری کنین چون رینگهای جدید نیز نامرغوبن وتاب دارن.معمولا بعضی از تراشکاریها این کارو انجام میدن.اگر توی سرعت پایین لاستیک میزنه رینگ چرخهای عقب تاب دارن اگه توی سرعت بالا می زنه مال رینگ چرخهای جلو است.قیمت تابگیری هر رینگ 3500 تا 5000تومان است.

nima9999
15 December 2007, 12:58 AM
دوستان توجه کنند که من خودم همچون مشکلی داشتم وبا تابگیری رینگها برطرف شد.الان حدود بک سال میگذره ومشکلی پیش نیومده.لازم به یاد آوری است که اگر در هنگام ترمز لرزش فرمان دارید مشکل از دیسکهاست ولی نیازبه تعویض نیست در ضمن در خصوص لرزش فرمان (زدن فرمان)در سرعت بالا با پیشنهاد به چند تا از دوستانم مشکلشون با تابگیری حل شدو100٪جواب میده.پولتونو بخاطر خرید رینگ هدر ندید.!!!!

badform
27 February 2008, 03:02 AM
راهايي كه دوستان گفتن : تعويض لاستك و رينگ و بوش فرمان و تلسكوپي فرمان و ديسك چرخ و پلوس و شاسي كشي و نصب استرس بار!!! خلاصه ماشين را نو نوار كن!
بابا پرايد همينه.ماشين ضعيفيه.شانسيه.ممكن با يكي از راه هاي بالا درست بشه و ممكن هم هست همه اين كارها را بكني و هيچ تغييري ايجاد نشه.من سه تا پرايد داشتم و با بيشتر اين مشكلات سرو كله زدم.سعي كن تا اشكال خاصي توي ماشين نيفتاده زياد خرجش نكني.

dr_mehry
27 February 2008, 11:36 AM
دوست عزيز همه پرايدها اين مشکلو دارن لازم به تعويض رينگ هم نيست البته اگه وضع ماليت خوبه مسئله اي نيست چون لاستيکها به اين زوديها مشکل پيدا نميکنند و زياد هم وسواس به خرج نده

;کی گفته که همه پرایدها این مشکلو دارن؟بهترین کار تعویض چرخهای جلو و عقب ماشینه که اگر ایراد از رینگ باشه مشخص میشه .

dr_mehry
27 February 2008, 11:41 AM
دوستان در بعضي موارد اين مشكل ناشي از مشكل در شاسي ماشينه شماست . چك كنيد شاسي سالم هستش يا نه و در پرايد به علت ضعيف بودن شاسي بعد از مدتي و چند دسانداز حسابي شاسي دچار شكستگي هاي كوچك شده و ضعيف شده كه در سرعت بالا دچار ارتعاش مي شود.
براي اينكه شاسي را در قسمت جلو تقويت كنيد مي توانيد از استرس بار استفاده كنيد كه هم تقويت ميكنه هم به مقدار خيلي زيادي جلوي ارتعاش شاسي جلوي شما رو خواهد گرفت :icon_cool

nدوست عزیز شاسی پراید کجا بود.بزرگترای پراید هم شاسی ندارند چه برسه به خودش!!!!مهمترین اشکالات جلوبندی پراید تاب برداشتن میل موج گیر و طبق چرج جلو ماشینه .