PDA

View Full Version : Contact.cdb را چرا نميشه كپي كرد !!!

پويا
21 February 2006, 02:59 PM
سلام به همگي
من تو SX1 تونستم فايل contact.cdb تو شاخه c:\system\data كه شماره تلفن ها توشه را كپي و پس از format دوباره بذارم سر جاش و شماره ها هم برگشت ولي nokia 6600 بهم اجازه كپي نميده. آيا راهي هست كه بشه اون را كپي كرد؟؟؟؟؟؟؟

farzad_sx1
21 February 2006, 03:59 PM
دقیقا منهم همین مشکل رو با 7270 داشتم ...هر کاری کردم به هیچ نتیجه ای نرسیدم.....:icon_cry:
حالا ماله من جالبتر هم بود... من تونستم کپی بردارم ولی بعد از فرمت دیگه به هیچ وجه نتونستم جاش بزارم:icon_mad: ....

RoSo
21 February 2006, 04:58 PM
میشه کپی کرد و میشه سرجاش هم گذاشت ولی اگه دقت کنید سایز این فایل بعد از کپی صفر میشه و در واقع یه فایل خالی خواهد بود. تو نوکیا نمیشه این فایل رو منتقل کرد و هیچ راهی نداره.

farzad_sx1
21 February 2006, 06:58 PM
DJ RoSo عزیز این کار امکان پذیر هستش ولی باید از یک کلک استفاده کنیم...
فایل Contact.cdb که در فولدر c:\system\data قرار داره چون در حال استفاده توسط برنامه Contact گوشی هستش نمیشه کپی کردش ولی همونطور که گفتم میشه با یک کلک زدن این مشکل رو حل کرد...
برای اینکار باید توسط یک برنامه منیجر به آدرس فوق رفته و نام فولدر data را تغییر دهیم مثلا datb کنید...(دقت کنید نباید از منیجر خارج بشیم یا از Contact ها نباید باز باشه) ...بعد از فایل Contact.cdb کپی گرفته و در محل دلخواه Paste کنید...بعد از اینکار دوباره نام datb رو به data تغییر دهید...

ولی مشکل ما در بعضی مواقع اینه که نام فولدر data رو نمیشه تغییر داد... مثل اینکه برنامه ای از داخل این فولدر در حال اجراست ... حالا اگه کسی میتونه به ما کمک کنه منتظریم!!!!!

RoSo
21 February 2006, 07:32 PM
بنده هم گفتم میشه کپی کرد ولی کار نمیکنه.