View Full Version : تاپیک جامع نرم افزارها مخصوص 7710
loverman
31 October 2006, 12:57 PM
سلام
راستش من از فونت tahoma واسه خوندن فارسی استفاده می کنم! که این فونت رو می تونین تو فولدر فونت کامپیوترتون وردارین و اونو توی گوشی تون تو مسیر C:\system\Fonts کپی کنین. البته بعدش هم همنطور که گفتن ریاستارت کردن کامل باید انجام بشه!
واسه فرستادن SMS فارسی هم فعلا تنها راه استفاده از برنامه SMS Arabic هست که با حرفهای گ پ چ ژ مشکل خواهید داشت!
روشی که من واسه خوندن SMS فارسی استفاده می کنم اینکه بعد از باز کردن پیغام متن اونو کامل Select می کنم و بعدش copy. بعدش برنامه document رو اجرا می کنم و تو یه فتیل جدید متن کپی شده رو paste می کنم و دوباره متن رو انتخاب و فونتش رو به tahoma تغییر میدم.
همین!
devilgirl
31 October 2006, 06:34 PM
آقای امپرتور من موفق شدم هيچ کاری نداره فقط برنامه sms arabicرا بايد در phone memoryگوشيت نصب کنی نه memory حالا برو حال کن :دبعدش
گوشيتو خاموش کن باطريشو در بيار تا 20 بشمر بد دوباره بزار
فقط همين کار کافيه
bijbij
31 October 2006, 08:33 PM
با برنامه Arabic sms میشه اس ام اس فارسی فرستاد ولی برای خوندنش من هنوز یرنامه ای ندیدم
دوست من
هم میتوانید بفرسنید و هم فرستاده شده های را بخوانید :icon_cool
منم انجام دادم نشد لطفا''كسي كه 7710فارسي ميخونه تمام فايلهاي c:/system/fontsخودش رو يك جا براي دانلود بزاره راستي كسي bijbijرو نديده؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست من
بنده که گفتم .
تمام فونتها را در سایتم گذاشته ام .
کافیست آنها را با فایل منیجر و در قسمت :
C:\system\Fonts کپی نمائید .
همچنین همین کار را در مورد این راه انجام دهید :
D:\system\Fonts
همین
بقیه را هم که خودتان فرمودید .
اقایون مسلمان.ت.ر. به خدا یکی یه فونت فارسی برای 7710 پیدا بکنه
اولم خودش امتحان بکنه .نتیجشو ببینه
دوست من
کارهای بالا را انجام دهید و لذت ببرید :icon_cool
lordofpersia
2 November 2006, 01:39 AM
دوستان عزیز من یک theme برای 7710 طراحی کنم و اون رو برای اولین بار برای شما دوستان در این تالار و برای تمامی دوستان عزیز می زارم تا دانلود کنید اسم این theme رو َAquaARK گذاشتم امیدوارم ازش خوشتون بیاد در ضمن خوشحال می شم نظرتون رو بگید و در ضمن گذاشتن لینک با ذکر منبع بلا مانع است.....................
[Only registered and activated users can see links]
لینک دانلود :
h**p://arkonline.persiangig.com/7710/AquaArk%20theme/AquaARK.sis
emperatooor
26 November 2006, 10:51 PM
سلام دوستان
خواهشن یکی فونت فارسی برا 7710 بگذاره
خیلی نیاز داریم بهش
من سایتش رو هم دارم اگر خواستین می زارم.اما پولی هست و برای خریدش باید 15000 تومان پول بدین.اما کردیت کارت نداریم که:((
seiamac
28 November 2006, 09:25 AM
منظور شما از فونت فارسی چیه؟برای خوندن یا نوشتن. اگه برای نوشتن آدرسی دارید لطفا اونو لینک کنید
emperatooor
29 November 2006, 12:28 PM
هم برای خواندن هم برای نوشتن.فرقی نمی کنه
برای خواندن شما ادرسی دارید؟
این هم ادرس خریدش
OH_MSS
29 November 2006, 07:48 PM
سلام به همگی
دوست عزیز تا اونجایی که من دیدم این برنامه اس ام اس عربیه اگه منظور شما همینه از آدرس زیر دانلودش کن و حالشو ببر :icon_cool فقط یادت باشه بعد از نصب حتما باطری رو در بیاری
seiamac
1 December 2006, 10:53 AM
این هم ادرس خریدش
[Only registered and activated users can see links][/QUOTE]
دوست عزیز برای خوندن مشکلی نیست شما دو تا از فونتهای ttf ویندوز رو در فولدر fonts در زیر شاخه c:/system کپی کنین بعدش هم یه restart ( فونتهای tahoma و arial )
مشکل در نوشتنه که باید از روش من دراوردی smsARABIC استفاده کنیم
بهجون
3 December 2006, 11:56 AM
یعنی چی بعد از نصب باطری رو در بیاریم؟ یکی لطفا به من توضیح بده ممنون
emperatooor
9 December 2006, 02:13 AM
من فونتی که گفتید را رختم اما هیچ تاثیری نکرد
همین که بتونه sms های فارسی رو نشون بده برام کافیه
چیکار کنم؟
Mahdi zeno
12 December 2006, 12:26 AM
برنامه اس ام اس عربیه رو گوشی نصب کن البته درایو :c
justin
17 December 2006, 02:36 PM
Moshkele gooshie 7710 ro dar che midanid :icon_ques ?
Night Crawler
17 December 2006, 02:57 PM
سرعت پايين = تمام !!
يکی از بهترينهايی بود که داشتم
justin
17 December 2006, 04:03 PM
لینک یه مقاله خوب به زبان فارسی واسه 7710 کسی سراغ نداره ؟
saeed-s
28 December 2006, 10:47 PM
یعنی چی بعد از نصب باطری رو در بیاریم؟ یکی لطفا به من توضیح بده ممنون
یعنی اینکه وقتی برنامه نصب شد گوشیو off کنی و باطری شو در بیاری بعد جا بزنی اونوقت گوشیو روشن کنی. ( این کار برای اینه که برنامه نصب شده کامل جا بیوفته )
كيارش_80
1 January 2007, 11:57 AM
دوستان توجه داشته باشند كه برنامه sms عربي رو حتما روي phone memory (حافظه گوشي ) نصب بشه چون اگر روي memory card(كارت حافظه)نصب بشه جواب نميده دوم اينكه بعد از نصب وقبل از اجراي برنامه حتما گوشي را خاموش كرده و باتري رو دراورده و مجددا جا گذاري كرده گوشي رو روشن كند حالا برنامه رو اجرا و حالش رو ببريد
rota
5 January 2007, 11:05 PM
سلام بچه ها.از زحمتی که می کشید جدا ممنون.تا حالا خیلی به من کمک کردید.با برنامه هایی که با زحمت شما رو گوشیم نصب کردم روز به روز استفاده از 7710 واسم لذت بخش تر می شه.
rota
5 January 2007, 11:30 PM
بازم سلام.خوبید؟یه سوال داشتم ازتون:icon_neut :icon_neut :icon_neut
1-من یه بلوتوث 100 متری واسه کامپیوتر خریدم به امید اینکه بتونم بوسیله ی اون روی موبایلم اینترنت داشته باشم. ای میل بگیرمو از این جور کارا.ولی راهشو بلد نیستم, اصلا با بلوتوث می شه این کارو کرد؟
2-می شه با 7710 فاکس گرفت و فرستاد؟
3-آقای کاووسی من تم قشنگی رو که طراحی کردینو دانلود کردم اما کاملا مثل عکس هایی که شما گذاشتین نیست مثلا علامتهای بالای desk مثل عکسی که شما گذاشتین نیست.
4-چطوری می شه با شکل آیکون های 7710 که تو قسنت details هستش اضافه کرد من قدر که با power file گشتم مسیرشو پیدا نکردم
5-چجوری می شه واسه بلوتوث, توی desk شورتکات گذاشت؟
6- من برنامه ی stacker رو دانلود کردم اما آزمایشی هست اگه کسی می تونه بهم کد رجیستر رو بگه
IMEI=147244831967117
آی دی من تو یاهو====> romidta
7-
VIGO
18 April 2007, 02:33 PM
1 - این کار امکانپذیره اما خیلی دردسر داره ، اگر بخواهید براتون می نویسم.
2 - این یک سرویس مخابرات است که باید از طریق مخابرات اقدام بفرمایید
4 - متوجه سوالتون نمیشم :icon_twis
5 - خیر ، نمیشه !
6 - IMEI اشتباه است !
7 - :icon_twis
VIGO
18 April 2007, 02:38 PM
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])
asleaminian
5 October 2008, 07:35 PM
سلام دوستان
من چند تا فایل براتون میزارم تا باهاش توی نوکیا 7710 خودتون هم فارسی بنویسید هم عربی .
اگر موفق شدید کارهایی که می گم مو به مو اجرا کنید حتما" تویه گوشیتون هم فارسی و هم عربی خواهید داشت.
اولین کار دانلود فایلها از upload senter که همه بلدن.
دوم دو تا فایل sis گذاشتم که هر دو را تویه گوشی نسب کنید .
سوم فلدرهای Farsi-Key-Font و resource را تویه مموری کارت درون فلدر other کپی کنید .
سوم تمامی فونتهای داخل فلدر های بالا را درون فلدر system درایو C درون فلدر font کپی کنید .
اگر درون سیستم درایو سی فلدر فونت وجود نداشت خودتان یک فلدر به این اسم باز کنید .
توجه داشته باشید هر دو نرم افزار باید در درایو سی گوشی نسب گردد .
سر آخر حتما" گوشی خودتون را ریست کنید .
بعد هم لذت ببرید .
چاکر شما سعید .
Farzad_j
2 November 2008, 01:14 AM
بر اساس تغییر رویههای سایت مبنی بر حذف تاپیکهای جامع و خرد کردن آنها به تاپیکهای موضوعی این تاپیک قفل میشود.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.