View Full Version : مباحث مربوط به خريد انواع پرنده و وسایل مربوطه
شهر
21 February 2006, 01:21 PM
سلام به همه:
ميخوام يه پرنده بگيرم كه اهلي بشه ؛ زيبا باشه و در كل يه چيز خوب ميخوام. به نظر شما چي بگيرم؟
vatoovatoo80
21 February 2006, 01:46 PM
من قصد داشتم مرغ مینا بگیرم.ولی به خاطر مسئله آنفولانزای پرندگان پشیمون شدم.به شما هم پیشنهاد میکنم تا وقتی که خطر برطرف نشده دست نگهدارید.
شهر
21 February 2006, 03:09 PM
من قصد داشتم مرغ مینا بگیرم.ولی به خاطر مسئله آنفولانزای پرندگان پشیمون شدم.به شما هم پیشنهاد میکنم تا وقتی که خطر برطرف نشده دست نگهدارید.
ممنون از ياداوريتون. ولي بدون در نظر گرفتن اين مسيله ميشه راهنمايي كنيد
vatoovatoo80
21 February 2006, 03:31 PM
من که اگه بخوام بخرم مرغ مینا میگیرم که میشه حرف زدن هم یادش داد.برای اطلاعات بیشتر هم به تاپیک مرغ مینا مراجعه کنید
شهر
21 February 2006, 03:51 PM
من که اگه بخوام بخرم مرغ مینا میگیرم که میشه حرف زدن هم یادش داد.برای اطلاعات بیشتر هم به تاپیک مرغ مینا مراجعه کنید
مرغ مينا ظاهر زيبايي نداره به نظرم
kingdariush
4 March 2006, 01:11 AM
خوب چقدر میخوای خرج کنی؟ طوطی کاکلی کوچیک که بهش میگن عروس هلندی به نظرم انتخاب خوبیه . البته حرف بزن نیست فقط تزیینیه باید جفت هم باشه
shahrokh_al
4 March 2006, 03:56 PM
خوب چقدر میخوای خرج کنی؟ طوطی کاکلی کوچیک که بهش میگن عروس هلندی به نظرم انتخاب خوبیه . البته حرف بزن نیست فقط تزیینیه باید جفت هم باشه
تا 400000 تومن!
Gandalf
4 March 2006, 04:31 PM
ببخشید کسی قیمت عقاب نداره؟
kingdariush
4 March 2006, 11:44 PM
تا 400000 تومن!
جالبترین پرنده ای که میتونی بگیری طوطی آمازون پیشونی زرده که بالاترین استعداد صحبت کردن رو داره حتی بیشتر از کاسکو
احتمالا تو پرنده فروشیها فقط به اسم طوطی سبز لجنی بشناسنش!
ولی اگر فقط زیبایی برات مهمه طوطی زیاده معمولا هم زیر 200 تومن هستند که بیشتر فقط زیبایی دارند
http://www.zoogiganten.se/Double%20Yellow%20Headed%20Amazon%20%20(Amazona%20 ochrocephala%20oratix)5.jpg
Danial_64
5 March 2006, 12:09 AM
این طوطی سبز کوچولوها باحاله
دور چشمش هم یه دایره سفید هست
خیلی قیافش جالب هستش و خیلی هم کوچیک هست
شهر
7 March 2006, 10:01 PM
جالبترین پرنده ای که میتونی بگیری طوطی آمازون پیشونی زرده که بالاترین استعداد صحبت کردن رو داره حتی بیشتر از کاسکو
احتمالا تو پرنده فروشیها فقط به اسم طوطی سبز لجنی بشناسنش!
ولی اگر فقط زیبایی برات مهمه طوطی زیاده معمولا هم زیر 200 تومن هستند که بیشتر فقط زیبایی دارند
http://www.zoogiganten.se/Double%20Yellow%20Headed%20Amazon%20%20(Amazona%20 ochrocephala%20oratix)5.jpg
قيمتش رو حدودا ميدونيد؟
kingdariush
7 March 2006, 10:24 PM
قيمتش رو حدودا ميدونيد؟
حداقل 200 ولی هر چقدر زورشون برسه ازت میگیرند قیمت رسیمی که نداره 400 یا 500 هم میفروشند
مهدی ربیعی
15 March 2006, 09:29 PM
بنظر من هم طوطی خیلی خوبه البته باید در نظر داشت که باید اول فکر جا و محل نگهداریش رو بکنی مثلا اگه بخوای دست آموزش بکنی باید از قفس بیاد بیرون و نگهداریش مثلا یه بچه ست که تازه را افتاده باید مواظبش بود که رو اجاق گاز نره و نسوزه رو بخاری نشینه یا یه گربه نیاد و بخوردش . همه ی این فکرا رو بکن بعد پرندت رو انتخاب کن .
موفق باشی
ATOS
15 March 2006, 11:21 PM
ببخشید کسی قیمت عقاب نداره؟
قبلا بحث شده:icon_mad:
لطفا اول جستجو كنيد:icon_razz
شهر
16 March 2006, 09:51 AM
بنظر من هم طوطی خیلی خوبه البته باید در نظر داشت که باید اول فکر جا و محل نگهداریش رو بکنی مثلا اگه بخوای دست آموزش بکنی باید از قفس بیاد بیرون و نگهداریش مثلا یه بچه ست که تازه را افتاده باید مواظبش بود که رو اجاق گاز نره و نسوزه رو بخاری نشینه یا یه گربه نیاد و بخوردش . همه ی این فکرا رو بکن بعد پرندت رو انتخاب کن .
موفق باشی
سلام:
من هم خودم تصميمم رو طوطي شد. منتها چه طوطي اي؟
ممنون از راهنماييهاتون.
مهدی ربیعی
17 March 2006, 03:24 AM
نوع طوطی بستگی به علاقه خودت داره ، به نظر من بهتره به چند تا پرنده فروشی سر بزنی و از نزدیک چند تاشونو ببینی بهر حال چند بار که بری و بیای یکی از همه بیشتر به دلت میشینه و اگر شرایط نگهداریشو داشتی میتونی بخریش
sogoli
29 March 2006, 01:42 PM
من دنبال پرنده ایی هستم با مشخصات زیر:
1- اهلی باشه
2- بتونم از قفس بیارمش بیرو و با من بازی بکنه و روی دستم بشینه:icon_surp
3- حرف بزنه و عاقل باشه و از این پرنده های خنگ نباشه
4- نازک نارنجی نباشه یعنی زود مریض نشه بعد بمیره:icon_eek:
5- زیاد هم گرون نباشه:icon_razz
6- نیاز به نگهداری خاصی نداشته باشه
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
Danial_64
2 April 2006, 12:58 AM
قیمت این عروس هلندي رو کسی پیدا نکرد چند هستش؟
shahrokh_al
2 April 2006, 01:07 AM
من يه بار پرسيدم انگار گفت جفتش 60 تومن
XIII
2 April 2006, 01:30 AM
كلاغ بگير.حرف نميزنه اما خيلي باهوشه.
MODERATOR2006
2 May 2006, 10:32 AM
به نظر من يك جفت مرغ عشق بهترين انتخابه
sina69
2 May 2006, 07:09 PM
کسی نبود جواب مارو بده:icon_redf
با این مشخصات اصلا پرنده نگیری بهتره. چون پرنده های دست آموز بهترینشان خانواده طوطی هاست که همگی حساس و زودرنجند و نیاز به توجه بالا.
اما من طوطی کاکادو رو پیشنهاد میکنم.بینهایت زیبا و دوست داشتنیه و در عین حال حساس.
sina69
2 May 2006, 07:12 PM
عروس هلندی رو از جفت 30 تومان میتونی بگیری به بالا. همه اش به سلامت و سرحالی این حیوون بستگی داره. چون خیلی سریع حالت افسرده به خودش میگیره و توجه فراوانی میخواد
سلام:
دوستان عروس هلندي رو بايد حتما جفت گرفت؟ چون من شنيدم براي دست آموز كردن پنده بهتره كه تك باشه؟!
عزیز به نظر من هر پرنده ای رو میتونی تک نگه داری.حتی عروس و مرغ عشق رو(من مرغ عشق تنها نگه میدارم. حدود 4ساله) اما باید حوصله سر و کله زدن باهاش رو داشته باشی.یعنی دقیقا مثل یه بچه چند ماهه که قابل کنترل نیست باید باهاش برخورد کنی.
eastern
27 May 2006, 07:27 PM
فکر می کنم چون هنوز تو زمینه نگهداری از پرنده تازه کارین ، بهتره پرنده ای بگیرید که بتونین آسونتر ازش مراقبت کنید..
اگه دل بدین و واقعا بخواهید که با پرنده دوست بشید ، مرغ عشق تو زندگیتون هم دوستتون میشه و هم یه سرگرمی فوق العاده ..
حسام 61
28 May 2006, 04:36 AM
من بالای 9 سال میشه که کاسکو دارم
بنظرم موجود باهوشیه و قابل تحمل البته یکم سوت زدن هاش اعصابو ازار میده
اما تو انتخابش برای خرید باید دقت خیلی دقت کنی که سخنگو باشه و دم قرمز جنسیتش حتما ماده باشه چون نر هاش خیلی خیلی دیر به حرف میان و کمتر اخت میشن
به طوطی خیلی نمیشه اعتماد کرد هم بیماریهاش بیشتره و هم وحشی تره
http://wishes.debian.co.nz/birds/uploads/Parrots/African%20grey%20parrot2.jpg
شاهین سرشار
29 August 2006, 10:26 PM
1- من یه پرنده میخوام که تربیت پذیریش آسون باشه و بشه از فقس آوردتش بیرون و دستشوییش وقتی از قفس میاد بیرون بره قفس دستشویی کنه یا جای معین .
3- اهلی باشه و گاز زیاد نگیره .
4- قیمتش حداکثر 40000 تومن باشه .
5- جفت نمیخوام . تک باشه
sina69
29 August 2006, 11:09 PM
1- من یه پرنده میخوام که تربیت پذیریش آسون باشه و بشه از فقس آوردتش بیرون و دستشوییش وقتی از قفس میاد بیرون بره قفس دستشویی کنه یا جای معین .
3- اهلی باشه و گاز زیاد نگیره .
4- قیمتش حداکثر 40000 تومن باشه .
5- جفت نمیخوام . تک باشه
خصوصیاتی که گفتید رو فقط خونواده طوطی ها دارن(البته نگه داشتن تکی بعضی هاش سخته)
اما این حیوونا به هیچ وجه تربیت پذیری برای کنترل مدفوع ندارن(بنا به گفته آنته ولتر در کتاب مرغ عشق)
به نظر من که یه عروس هلندی ناز بگیر. میشه تک نگهداریش کنی اما باید زیاد هواشو داشته باشی.
salardevilking
18 March 2007, 02:20 PM
دوستان من یک پرنده میخوام که
1-خیلی اواز بخونه
2-زیبا باشه
3-خیلی وحشی نباشه
4-جفت یا تکیش برام مهم نیست
نگهداریش خیلی سخت نباشه
قیمت هم مهم نیست
mohammad51
26 March 2007, 02:10 AM
دوستان من یک پرنده میخوام که
1-خیلی اواز بخونه
2-زیبا باشه
3-خیلی وحشی نباشه
4-جفت یا تکیش برام مهم نیست
نگهداریش خیلی سخت نباشه
قیمت هم مهم نیست
دوست عزيز
خسته نباشي اين پرنده اي كه شما ميخواي بايد يك قناري بگيري كه نر باشه واگر ميخواهي فقط بخونه اصلا دنبال ماده گرفتن براش نباشي قيمت هم از 15-30 تومن ميتوني خريداري كني:icon_cool
ياحق
hedieh
26 March 2007, 01:24 PM
1- اهلی باشه
من فکر کنم همچين حيووني قيمتش کمتر از 5 مليون نباشه ...
azadeh66
12 April 2007, 03:26 PM
با سلام
من حدودا 6 روز است که از یک بچه طوطی نگهداری میکنم می خواهم روش نگهداری و همچنین بهترین زمان صحبت کردن در طول روز را بدانم.
مرسی
sinac130
12 April 2007, 09:15 PM
سلام
به نظر من بهترین پرنده از نظر رام شدن پرنده ای که بتونی ار جوجه گی بزرگش کنی پس پرنده ای بخر که بتونی ازش جوجه بگیری . بعدش جوجهاشو بزرگ کنی
من خودم کوتله یرزیلی داشتم ولی نتونستم جوجه بگیرم رفتم با یک جفت عروس هلندی عوض کردم الان 4 تا تخم گذاشتن پرنده بسیار باهوشی که اگه از جوجهگیش بزرگ کنی تا 10 کلمه حرف می زنه
mohammad51
12 April 2007, 10:11 PM
با سلام
من حدودا 6 روز است که از یک بچه طوطی نگهداری میکنم می خواهم روش نگهداری و همچنین بهترین زمان صحبت کردن در طول روز را بدانم.
مرسی
دوست عزيز
شما اولين كاري كه بايد بكني اينه كه با پرندت دوست بشي و باهاش خوب كنار بياي كه بهش بگي بيا بيرون برو تو غذا بخور اين كار ها رو بكنه دوم اينكه شما از همين الان بايد در شب و تاريكي باهاش صحبت كني تا صحبت كردن ياد بگيره موفق باشيد:icon_cool
zaynab
25 May 2007, 09:00 PM
با سلام
بچه ها من از وقتي در مورد كاسكو خوندم و شنيدم عاشق كاسكو شدم خواهرم هم همينطور
ولي چكار كنم كه اونقدر پول ندارم:icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry:
كسي پيدا نميشه كه يه كاسكوي خوب به ما بده به خدا يه عمر براش دعا مي كنيم تو رو خدا مسخرم نكنيد خب چه كار كنم نداااااااااااااااااااااارم
******** (tiktake@yahoo.com)
ادرس ایمیل خودتون رو در پست هاتون ننویسید. یا در پروفایلتون بگذارید یا بطور خصوصی اطلاع دهید.
ممنون
انوش
payam64
26 May 2007, 01:19 AM
با سلام
بچه ها من از وقتي در مورد كاسكو خوندم و شنيدم عاشق كاسكو شدم خواهرم هم همينطور
ولي چكار كنم كه اونقدر پول ندارم:icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry:
كسي پيدا نميشه كه يه كاسكوي خوب به ما بده به خدا يه عمر براش دعا مي كنيم تو رو خدا مسخرم نكنيد خب چه كار كنم نداااااااااااااااااااااارم
tiktake@yahoo.com
منم بنز خیلی دوست دارم وی حیف که پولشو ندارم...
دوست عزیز تو این دوره زمونه بدون پول هیچی به ادم نمیدن اونوقت شما دنبال کاسکو میگردی!!!!!!!!
ماشالاه خوش سلیقه هم هستی اگه میگفتی فنچ و مرغ عشق باز یه چیزی ولی کاسکو اخه...:icon_twis :icon_twis :icon_twis
Mona_M
1 August 2007, 12:38 AM
سلام دوستان
من تازه به جمعتون پیوستم و به راهنمایی فوریتون احتیاج دارم
می خوام یه شاه طوطی بخرم
یه جوجه ماده حدودا یه ماه یا یه ماه و نیمه قیمت کردم 95 تومن
به نظرتون می ارزه؟
Hossein WV
14 September 2007, 05:51 PM
نقل قول نوشته شده توسط sogoli
1- اهلی باشه
2- بتونم از قفس بیارمش بیرو و با من بازی بکنه و روی دستم بشینه
4- نازک نارنجی نباشه یعنی زود مریض نشه بعد بمیره
5- زیاد هم گرون نباشه
من فکر کنم همچين حيووني قيمتش کمتر از 5 مليون نباشه ... ..
نه دوست من من همچین حیونی سراغ دارم که میشه با 600 700 خریدش
یه کاسکوی دم کبود همه ی این ویژگی ها رو داره من الان 5 سال یکی دارم
اولش این 5 ا ویژیگی رو نداش اما باهاش کار کردم الان همه اینا رو داره
به نظره من شما یه کاسکو یه ساله بگیر حدودا 250 تومنه از کوچیکی باهاش کار کن تا همون چیزی بشه که میخوای اگه تصمیمت قطعی شد بگو برات پیدا میکنم :icon_cool
achachi
16 September 2007, 08:35 AM
من فکر کنم همچين حيووني قيمتش کمتر از 5 مليون نباشه ...
شما میتونید یه شاه طوطی سبز ( هر طوطی سبزی شاه طوطی نیست!) بگیری که میتونه این انتظارات شما رو برآورده بکنه ، قیمت بالغش 50-60 تومنه ( البته رام نشده ) ولی بهترین حالتش اینه که نزدیکای خرداد ماه جوجش روبخری( 30-40 تومن) و خیلی ساده اهلی و دست آموز میشه ، پرنده فوق العاده ای هستش ، به شخصه این پرنده زیبا رو به کاسکو ترجیح میدم ...
kasra 2005
21 September 2007, 11:39 AM
سلام دوستان من میخوام یه طوطی حدود 40 تومان بخرم بنظر شما طوطی برزیلی یا عروس هلندی یا از این طوطی سبزا بخرم
abbass11
21 October 2007, 06:01 AM
یه طوطی میخوام بخرم کخ هم ارزون باشه وهم زیبا کم وبیش حرف هم بتونه بزنه لطفا راهنمائی کنین
mohammad51
21 October 2007, 09:39 AM
یه طوطی میخوام بخرم کخ هم ارزون باشه وهم زیبا کم وبیش حرف هم بتونه بزنه لطفا راهنمائی کنین
دوست عزیز
شما باید همون طوطی سبز رو بخری که تا 10 کلمه هممیتونه یاد بگیره در مورد شاه طوطی هم من منظور دوستمون رو متوجه نشدم اما در بین کسانی که این کاره هستن به اولین تخم از یک پرنده ماده شاه تخم میگن که اون تخم از همه تخم هاش بزرگتره و اون پرنده هم از همشون بهتره که بهش شاه جوجه هم میگن :icon_cool
sina69
21 October 2007, 10:53 AM
:lover:در مورد مشخصات شاه طوطی اگه اطلاعاتی(طریقه تمایز نسبت به طوطی های سبز دیگه ،خوراک، سرو صداشون ، مقاومتشون ، قیمتشون و...) دارین به من بدین:icon_razz
شاه طوطی کاملا شبیه به طوطی سبزه ولی خیلی بزرگتر و مهمترین مشخصه شون اینه که روی کتهاشون قرمزه،
http://www.aeom.ca/encyc/img/047.jpg
دیدم که چند کلمه حرف بزنه اما طوطیای سبز معمولی من صحبت کردنشون رو ندیدم.
ولی به نظر من اگه اندازش برات مهم نیست بخر.
خوراکش مثل همه طوطیا تخمه و انواع دانه های خوراکی مثل گردو و بادوم و ذرت و در یک کلام هرچی که شما بخورید رو میخورن!
قیمتشون بالای 40 تومان باید باشه شاید کمترم گیر بیاری. همه طوطیا بالاخره یه جیغ هایی میزنن
sina69
21 October 2007, 10:57 AM
سلام دوستان من میخوام یه طوطی حدود 40 تومان بخرم بنظر شما طوطی برزیلی یا عروس هلندی یا از این طوطی سبزا بخرم
عروس هلندی بخر
بعد از یه مدت از همصحبتی و وابستگی عجیبش به هیجان میای.
sogoli
22 October 2007, 11:38 AM
نه دوست من من همچین حیونی سراغ دارم که میشه با 600 700 خریدش
یه کاسکوی دم کبود همه ی این ویژگی ها رو داره من الان 5 سال یکی دارم
اولش این 5 ا ویژیگی رو نداش اما باهاش کار کردم الان همه اینا رو داره
به نظره من شما یه کاسکو یه ساله بگیر حدودا 250 تومنه از کوچیکی باهاش کار کن تا همون چیزی بشه که میخوای اگه تصمیمت قطعی شد بگو برات پیدا میکنم :icon_cool
1-باهمین مشخصات ارزونتر از 250 پیدامیشه؟
2-اعتباری هست که برفرض یک جوجه بگیرم پس فردا نمیره؟
3-نر باشه یا ماده؟
sina69
22 October 2007, 12:44 PM
1- اهلی باشه
3-نر باشه یا ماده؟
ببخشید دوست عزیز اما اگه پرنده ای میخواید که همه این مشخصه ها رو داشته باشه بهتره اصلا نگردید چون پیدا نخواهید کرد.
تمامی پرنده ها مخصوصا خونواده طوطی که شما دنبالشید (با مشخصاتی که ذکر کردید) دقیقا مثل یه بچه 2-3 ساله میمونن، حالا مگه میشه به مراقبت خاصی نداشته باشن؟؟؟
درضمن شما تضمینی برای زنده موندن خودتون تا فردا دارید؟
ببخشید که اینقدر رک و صریح صحبت کردم اما واقعا وقتی حیوونی رو میخواید نگهداری کنید مثل یه بچه بهش نگاه کنید و اصلا به فکر مرگ و میر و مریض شدنش نباشید.نهایتش یه دامپزشکی و یه مقدار هزینه کردن برا خوب شدنشه دیگه.
همین کاسکو رو بگیر تکت خیلی مواظبش باش در ضمن دونوع کاسکو هستا بپا سرت کلاه نذارن:icon_cool
mohsen3544
22 October 2007, 02:48 PM
عروس هلندی بخر
بعد از یه مدت از همصحبتی و وابستگی عجیبش به هیجان میای.
:icon_exclعروس هلندی که در زیبایی و باحالی تکه ولی مگه حرف هم میزنه که گفتین همصحبتی؟:icon_roll
sina69
22 October 2007, 03:27 PM
:icon_exclعروس هلندی که در زیبایی و باحالی تکه ولی مگه حرف هم میزنه که گفتین همصحبتی؟:icon_roll
منظورم از مصاحبت بیشتر سر و کله زدن با این حیوون خوشگل و شیطون بود
kingdariush
22 October 2007, 08:48 PM
3-نر باشه یا ماده؟
کاسکو 150 تومنه تومولوی . یک نوع هم دارند پاکستانیه که 100 تومن میدن ولی میگن به اندازه آفریقاییها باهوش نیستند.
mohsen3544
22 October 2007, 11:22 PM
این داستان کاسکو پرورشی چیه؟من یه جا قیمت کردم 90 روزه 800 تومن!!میگن مزایاش اینه چون از دست انسان تغذیه شده دیگه جیغ نمیزنه!!درسته و می ارزه؟
mohammad51
22 October 2007, 11:33 PM
این داستان کاسکو پرورشی چیه؟من یه جا قیمت کردم 90 روزه 800 تومن!!میگن مزایاش اینه چون از دست انسان تغذیه شده دیگه جیغ نمیزنه!!درسته و می ارزه؟
در مورد كاسكو به نظر من غير ممكنه كه جيغ نزنه چون پرنده حسوديه و اگر بهش بي اعتنايي بشه با جيغ زدن شما رو متوجه خودش ميكنه تا بهش بي اعتنايي نكنيد و به اين روش جلب توجه ميكنه:icon_cool
sogoli
23 October 2007, 10:02 AM
کاسکو 150 تومنه تومولوی . یک نوع هم دارند پاکستانیه که 100 تومن میدن ولی میگن به اندازه آفریقاییها باهوش نیستند.
چندروزش این قیمت هست؟
واینکه برای کسی که می خواد یه کاسکو بخره و از همونن ابتدا خودش تربیتش کنه مناسب هست؟
حداقل روزی چند ساعت باید باهاش باشی ؟و باهاش سروکله بزنی؟
اصلی و غیر اصلی هم دارن؟
mohsen3544
23 October 2007, 10:56 AM
پاکستانی و افریقایی رو مگه میشه تشخیص داد؟
payam64
11 April 2008, 09:56 PM
سلام
با توجه به بسته شدن مولوی دوستان میشه لطف کنن ادرس چند تا پرنده فروشی و تو تهران بدن؟
یه سوال دیگه اینکه ایا جایگزینی واسه مولوی درست نشده؟
pars35
12 April 2008, 12:51 AM
این فقط یک خرافات دلالهاست تمام کاسکوها مال آفریقا است حالا چون ازپاکستان می آورند می گویند هوشش کم است اما اگر بروی 800تومان پول به دلال بندازمولوی بدهی تیزهوش است وشاید هم دانشگاه هم برود برادر همه کاسکوها زیستگاهشان درآفریقا است نه پاکستان.
جدیدا آنقدرکاسکوازپاکستان وارد شده که درمیدان سپاه توی وانت با قفس 70تا100تومان می فروختند آن هم چشم طوسی ودودی دم قرمز.
zxcvmohsen
12 April 2008, 10:03 AM
سلام
با توجه به بسته شدن مولوی دوستان میشه لطف کنن ادرس چند تا پرنده فروشی و تو تهران بدن؟
جايگزين درست و حسابي كه رسما رفته باشن كه نه!! اما مي گفتن رفتن دروازه غار (كه من اصلا نمي دونم كجاست:icon_twis)
پرنده فروشي متفرقه هم كه تو سطح شهر زياده..
كدوم سمت مي خواي؟
البته يه سرچي تو همين فروم كني چند تايي آدرس گيرت مياد
mansour****
12 April 2008, 03:46 PM
درباره پرنده فروشها درست است آنها درروزجمعه دردروازه غارسابق تجمع می کنند من خودم یکهفته پیش رفته بودم انواع پرنده وداروهای دامپزشکی خیلی جالب بود ازنظر قیمت کمی مناسبترازمغازه داران است البته بعضی از دست فروشها همان مغازه داران هستند اما ازمرغ وخروس زیاد خبری نبود.
آدرس دروازه غار: ضلع غربی میدان شوش دروازه غار تجمع درپارک.
mansour****
12 April 2008, 03:50 PM
سلام
1) میدان امام حسین خ ایرانمهر پلاک 267 پرنده طلایی.
2) خیابان پیروزی خیابان ابوذر نقش دوم.
payam64
12 April 2008, 09:00 PM
سلام ممنون از همه
ما سمت سعادت اباد هستیم ولی این دور و ورا چیزی نیست ترجیحا اگه حوالی انقلاب یا ازادی باشه خیلی عالیه
mansour****
12 April 2008, 09:37 PM
دوست بزرگوارحوالی انقلاب وآزادی هم موجوداست اما پرنده خوب ندارند ومی اندازند مواظب باش اغلب مریض هستند این دوآدرسی که دادم اینها افرادقدیمی وکاردرستی هستند. اسکندری جنوبی نبش کلهر هم پرنده فروش است اما تصمیم با خودت است.
راستی نقشه دروازه غار رامی گذارم برای کسانی که دوست دارند جمعه بازارپرنده فروشان مراجعه کنند:
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/3686314e53.jpg
payam64
25 April 2008, 03:57 PM
من امروز دروازه غار رفتم جای جالبیه و همه جور پرنده هم پیدا میشه فاصلش با مترو شوش 2 دقیقه هستش ولی باید مراقب کیف پول و موبایلتون باشید که جای خطرناکیه از این نظر
منصور جان اون جوجه طوطی سبز که شما 100 تومن خریدی امروز خیلی داشتن ولی 15 میدادن و 2تاش 25 تومن!!!!!!!
mansour****
25 April 2008, 11:35 PM
من امروز دروازه غار رفتم جای جالبیه و همه جور پرنده هم پیدا میشه فاصلش با مترو شوش 2 دقیقه هستش ولی باید مراقب کیف پول و موبایلتون باشید که جای خطرناکیه از این نظر
منصور جان اون جوجه طوطی سبز که شما 100 تومن خریدی امروز خیلی داشتن ولی 15 میدادن و 2تاش 25 تومن!!!!!!!
پیام جان من گران نخریدم ما ازآن طوطی ها چند مدل ونژاد داریم وجوجه ای که من خریدم درکنارمولدین بود نه جوجه پاکستانی فله ای اون مورد را که شما می فرمائید من جای ارزان ترهم سراغ دارم تشریف ببرید پارک لاله اون جوجه را دانه ای 5000هزارتومان هم می دهند.
درضمن این مولدها کلا بهمراه جوجه ها واکسن خورده بودند وگواهی سلامت کتبی دامپزشکی هم داشتند.
hitali
26 April 2008, 12:04 PM
راستی نقشه دروازه غار رامی گذارم برای کسانی که دوست دارند جمعه بازارپرنده فروشان مراجعه کنند
بازار پرنده فروشها فقط جمعه هاست تو دروازه غار؟چه ساعاتی؟
mansour****
2 May 2008, 07:38 PM
به به امروز بهترازدیروز چه روزهای قشنگیه با یکی ازدوستانم به دروازه غار رفتیم دیدم برادران همیشه درصحنه وزحمتکش نیروی انتظامی این محل را هم پاکسازی کردند من ازهمین جا به برادران خسته نباشی می گویم.
خداقوت
pejman_pet
11 May 2008, 10:20 AM
من میخام یه پرنده بخرم چند تا گزینه دارم میخام کمکم کنید
1.طوطی برزیلی
2.عروس هلندی
3.طوطی سبز ملنگو
4.مرغ مینا
omkind
12 May 2008, 08:15 AM
1.طوطی برزیلی
2.عروس هلندی
3.طوطی سبز ملنگو
4.مرغ مینا
آقا مينا بخر لذتش ببر.هم شيطون هم اينكه پر حرف.نگهداريشم خيلي آسونه و اينكه مثل طوطي جيغ نميزنه.
pejman_pet
12 May 2008, 01:25 PM
حالا با همه این تفاصیر بهتره کدومو بگیرم .:icon_mrgr
pejman_pet
12 May 2008, 02:02 PM
چرا نوشته هام پاک میشه؟
من داشتم تو اینترنت میگشتم به یه سایت جالب بر خوردم که به درد کسی میخوره که حیوون سالم میخاد شاید قیمتهاش یهکم بالا باشه ولی معلومه که پرورش دهنده تر تمیزی باشه پیشنهاد میکنم حتما یه سر بزنید
http://www.pethouse.ir/
hitali
2 June 2008, 09:16 AM
جدیدا کسی دروازه غار رفته؟ هنوز بازه یا جمعش کردن؟ فقط جمعه هاست و چه ساعاتی؟
یکی جواب بده............................................... ..................
zxcvmohsen
2 June 2008, 12:35 PM
سلام
من همین هفته ی گذشته رفتم
دایره و الان که هوا گرم تر شده تا دم غروب هم شلوغه
البته آخراش پلیس می آد که مثلا بگه برید ولی کاری به کار کسی نداره
من هر دفعه رفتم فقط جمعه رفتم و فکر هم نکنم روزای دیگه دایر باشه
pejman_pet
3 June 2008, 12:22 AM
اره از صبح تا دم غروب شلوغ جدیدن سایه بون و غلاب برای قفسها هم زدن و جایه جالبیه منم این هفته اونجا بودم فقط هم جمعه هاست و روزای دیگه خر پر نمیزنه
saadatmandi
3 June 2008, 02:58 PM
پس هنوز بازار دروازه غار دایر هست . من این جمعه می خوام برم .نکنه جمعش کرده باشن حالم گرفته بشه ؟
آدرس دقیقش رو میشه بگید؟ همون میدان شهید هرندی رو می گن ؟
به سمت بخارایی باید بری یا؟
dada_shi
3 June 2008, 03:26 PM
1.طوطی برزیلی
2.عروس هلندی
3.طوطی سبز ملنگو
4.مرغ مینا
عزیزم باید ببینی قصدت از خرید پرنده چیه.اگر زیبایی و آروم بودن پرنده برات مهم هستش عروس بخر
اگر حرف زدن برات مهم باشه باید مینا بخری.اگرم سر وصدا و شلوغ بودن برات مهم هستش ملنگو بخر
آخر سر هم اصلا طوطی برزیلی توسیه نمی کنم بخری.فقط دردسره.خیلی سخت دستی میشه.مگر اینکه جوجش رو بخری و خودت غذا بهش بدی.ولی من خودم همه ی این پرنده هارو داشتم و از عروس راضی تر هستم.البته بهت توسیه می کنم هر چی خواستی بگیری .تک تک بگیری که بتونی دستیشون کنی
pejman_pet
4 June 2008, 12:47 AM
با اجازتون گرفتم یک شاه طوطی گرفتم که نیمه دستیه یه مینا گرفتم که چند کلمه حرف میزنه و خیلی با مزه و عشقه .
در مورد دروازه غار هم از متروی شوش که خارج بشی به سمت میدان شوش یعنی خیابونی که از راه اهن به سمت میدون شوش میره بری نرسیده به اولین پل عابر کنار پمپ گاز داخل پارک. البته نزدیک که بشی شلوغی اونجا خود نمایی میکنه و متوجه میشی
dada_shi
4 June 2008, 02:26 AM
با اجازتون گرفتم یک شاه طوطی گرفتم که نیمه دستیه یه مینا گرفتم که چند کلمه حرف میزنه و خیلی با مزه و عشقه .
در مورد دروازه غار هم از متروی شوش که خارج بشی به سمت میدان شوش یعنی خیابونی که از راه اهن به سمت میدون شوش میره بری نرسیده به اولین پل عابر کنار پمپ گاز داخل پارک. البته نزدیک که بشی شلوغی اونجا خود نمایی میکنه و متوجه میشی
چند خریدی؟از کجا خریدی؟
دوستان به نظر شما از کجا میشه جوجه ی شاه طوطی رو تشخیص داد؟
pejman_pet
5 June 2008, 11:37 PM
دروازه غار جوجشو داره از جسه و اندازش مهلومه که جوجست یا نه من یه دونه دارم ولی میخام بفروشم 180 خریدم ولی کمتر هم میدم علتش هم اینه که مرغ مینا دارم اصلا هم با هم نمی سازن گفتم اگه به دست بفروشم بهتره تا به مغازه دار از دست غذا میگیره ارومه بیرونه قفس هم میاد ولی نمیزاره نازش کنی و بهش دست بزنی جیغ هم نمیزنی سنش هم 1 سالش نشده کلا پرنده جالبیه:icon_arro اینم عکسشه
http://i31.tinypic.com/2d992tk.jpg
nader875
6 June 2008, 06:05 AM
180 خریدی؟ چه گرووووون من جوجشو گرفتم 70 راستی شما بهش چی غذا می دی؟
pejman_pet
6 June 2008, 10:43 AM
همه چی میخوره تخمه که تو جای غذاش هست سیب خیلی دوست داره خیار هویج گیلاس و بیشتر میوههارو میخوره پسته خیلی دوست داره فندق میخوره خلاصه عاشق شکستن مداد دستش باد 3سوته برات خوردش میکنه چوب بستنی هم خوبه برای تیز کردن منقارش خوبه
dada_shi
7 June 2008, 01:33 AM
180 خریدییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول اینکه میگی یک ساله هستش.پرنده بالای 3 ماه دیگه جوجه حساب نمیشه.چون معنی جوجه گرفتن این هست که آدم خودش بهش غذا بده و بزرگش کنه .والله با همین شرایط که گفتی چند وقت پیشا من دیدم تو پرنده فروشی میداد 100 تومان.
red shark
7 June 2008, 05:59 PM
فکر کنم مناسب ترین گزینه طوطی باشه
چون هم قشنگه و هم اهلی می شه
ول
قیمت بالایی نسبت به دیگر پرندگان داره:matrix::146::cool_phalls_61:
زهرا اخوت
8 June 2008, 11:46 AM
من يه قناري نرميخوام كسي براي فروش داره ياتو كرج جايي رو ميشناسه
hitali
15 June 2008, 12:25 PM
سلامما جمعه میخوایم بریم دروازه غار واسه خرید پرنده..چه جور جاییه و چه نکاتیو باید رعایت کنیم؟راستی هنوز نبستنش که؟؟ اخه ما از شهرستون میایم یه وقت ضایع نشیم.....ممنون از اینکه با حوصله جوابمو میدین.....هر چی که لازمه بگین.....تشکر
pejman_pet
15 June 2008, 02:14 PM
نه عزیز نبستنش اونجا باید خیلی مراقب باش سرت کلاه نره.چه جور پرنده ای میخای؟ موازب باش سعی کن از دلال خرید نکنی اگر هم میکنی چند جای دیگه قیمت بگیر حسابی مواظب باش پرنده بی حال و کسل و ژولی پولی نخری که مریضه اصلا هم حرف فروشنده هارو گوش نکن که دروغ زیاد میگن تا میتونی چونه بزن.موفق باشی
hitali
17 June 2008, 09:19 AM
یه جوجه مرغ مینا میخوام با جوجه عروس... قبلا چون از مولوی میگرفتم میدونستم چه جوریه اما خوب اینجا رو نرفتم...
1.صبحها از کی میان؟چه ساعتی حدودا و تا عصر یکسره هستن؟
2.جوجه مرغ مینا جنس نرش از همون بچگی دهنش سیاهه؟
زهرا اخوت
22 June 2008, 01:10 PM
سلام من مي خوام پرنده بخرم و بين عروس و مرغ مينا گير كردم به نظر شما كدوم بهتره و از كجا مي تونم جوجه خوب بخرم ؟
mohsen3544
22 June 2008, 02:21 PM
حالا واقعا مرغ عشق سر و صداش کمتر از عروس هست.با اینکه علاقه فراوان دارم به این عروسها از ترس آب رو ریزی جلوی در و همسایه احتمالا باید عروس هامو رد کنم:_((
@nim
23 June 2008, 03:58 PM
منم با dada_shi (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=22763) موافقم عروس خیلی خوبه و زود هم دستی میشه ولی اگر پرنده فوقالعاده میخوای کاسکو از همه باحالتره درسته اولش یکم سخته نگهداریش ولی بعدا خیلی خوب میشه و خیلی بامزه هستش !
dada_shi
24 June 2008, 12:21 AM
در مورد اهلی کردن عروس تو این پست توضیح کامل دادم.به نظر من که نسبت به بقیه ی پرنده ها خیلی راحت تر دستی میشن
http://www.phalls.com/showpost.php?p=494027&postcount=143
pejman_pet
24 July 2008, 02:25 AM
200میخرن ازت اگه واقا راست بگی
pejman_pet
25 July 2008, 12:28 AM
من قصد جسارت نداشتم ولی اگه سنش واقعا 1 سالو چند ماه باشه 50 کلمه هم دقیق باشه نابغست و بیشتر از اینا به دست میتونی بفروشی
chakeri
25 July 2008, 12:56 AM
نخیر اقا مینای من کاملا اهلی 50 کلمه بیشتر حرف می زنه جمله هم میگه 70 تومان میخرنش.یک سالو یازده ماهشم هست.
amir_foad
25 July 2008, 10:33 AM
نخیر اقا مینای من کاملا اهلی 50 کلمه بیشتر حرف می زنه جمله هم میگه 70 تومان میخرنش.یک سالو یازده ماهشم هست.
دوستان عزیز، سعی کنین پرنده های این چنینی رو به دست بفروشین، چون مغازه ها انصاف ندارن و واقعاً مفت می خرن! تازه عاقبتش هم زیاد معلوم نیست چی میشه. ولی وقتی به دست می فروشی هم قیمت بالاتری خرید و فروش میشه هم محل نگداریش مناسب تره بنظرم.
pejman_pet
25 July 2008, 12:41 PM
من چند وقت پیش یه مینا دیدم بالای 3 سالش بود حدود 20 کلمه حرف میزد 250 قیمت گذاشته بود دیگه مال شمارو نمیدونم چرا انقدر پایین
saadatmandi
27 July 2008, 01:33 PM
طوطی برزیلی از کجا میشه قیمت مناسب خرید؟ والان در چه حدود قیمت هستش؟
amir_foad
27 July 2008, 04:53 PM
سلام. من این مطلب رو کلی عرض می کنم برای دوستان کسانی که قصد خرید پرنده دارند.
با شماره ی 77443167 تماس بگیرین و آدرس دقیق مغازه رو بپرسین . طرفای رسالت، خیابان سی متری دوم شرقیه. پرنده فروشی بسیار تمیزیه، پرنده ها اکثراً بصورت جفت و جدا نگه داشته می شوند و قیمت های بسیار مناسب هم داره. :icon_cool
دوستان دیگه اگر می تونن (و از نظر مسافت مشکل ندارن) حتماً به این مغازه سر بزنن. من که تا بحال مغازه ای به این تمیزی و بهداشتی ندیده بودم! :icon_evil
از فروشگاهی که در میدان انقلاب ، خیابان آزادی ، بعد از خیابان جمالزاده هست هم می تونین تهیه کنین. قیمت هاش بالاتره ولی خب چون طوطی بزریلی های (در اصل Lovebird یا مرغ عشق صحیح است!!) زیاد و متنوعی داره، قدرت انتخاب و خریدت بالا میره. فروشنده ی واردی هم داره. ولی همچنان فروشگاه فوق رو پیشنهاد می کنم.
در مورد قیمت هم بین 40 تا 50 و بالاتر متغیر است.
zxcvmohsen
28 July 2008, 01:37 AM
با تشکر از فواد عزیز بابت راهنمایی هاش
قیمت برزیلی یه کم متغیره!! من نهایتا جفتی 35 هم دیده ام (نه بیشتر) اما دروازه غار جفتی 20 -25 هم گیر میاد ولی ممکنه تر و تمیز نباشن و تو لک باشن و ..
خلاصه یه جورایی "هیچ ارزونی بی علت و هیچ گرونی بی حکمت نیس" تا حدود زیادی مصداق داره
amir_foad
28 July 2008, 07:35 PM
با تشکر از فواد عزیز بابت راهنمایی هاش
قیمت برزیلی یه کم متغیره!! من نهایتا جفتی 35 هم دیده ام (نه بیشتر) اما دروازه غار جفتی 20 -25 هم گیر میاد ولی ممکنه تر و تمیز نباشن و تو لک باشن و ..
خلاصه یه جورایی "هیچ ارزونی بی علت و هیچ گرونی بی حکمت نیس" تا حدود زیادی مصداق داره
ممنون از لطفت محسن جان، منتها تو این چند وقته یه کمی قیمت ها با رشد بیشتری صعود کرده! دروازه غار ممکنه قیمت مناسبی ارائه بکنه که اونم اما و اگر های خاص خودش رو داره، منتها مغازه همین حدوده!
zxcvmohsen
29 July 2008, 06:15 PM
سلام
کسی می دونه اگه 10 تا مرغ و خروس بخوام از کجا می تونم بگیرم و حدودا چنده؟؟
amir_foad
29 July 2008, 08:34 PM
سلام
کسی می دونه اگه 10 تا مرغ و خروس بخوام از کجا می تونم بگیرم و حدودا چنده؟؟
آدرس رو بخوای می تونم بهت بدم ولی قیمت ندارم!!
saadatmandi
30 July 2008, 02:29 PM
من دنبال یه کاسکو دم قرمزکه نهایت چهار ماهش باشه می گردم آیا می تونم گیر بیارم .کسی می دونه کجا می تونم گیر بیارم یا اینکه کسی اینجا داره ؟
amir_foad
30 July 2008, 04:38 PM
من دنبال یه کاسکو دم قرمزکه نهایت چهار ماهش باشه می گردم آیا می تونم گیر بیارم .کسی می دونه کجا می تونم گیر بیارم یا اینکه کسی اینجا داره ؟
اینجا کاسکو زیاد داره:
میدان انقلاب ، خیابان آزادی ، بعد از خیابان جمالزاده. می تونی بری سر بزنی.
pejman_pet
30 July 2008, 04:39 PM
فکر نمیکنم گیر بیاد اگه گیر اووردی منم میخام
saadatmandi
30 July 2008, 04:44 PM
فواد جان اونجا یک ماه پیش بودم اما کاسکوهاش همه سن بالا بودن فقط یکی بود اونم فکر کنم حداقل 8 ماهه بود.الان رو نمی دونم .البته از صاحبش بپرسی می گه همه جوجه ان فکر کنم تا 10 سالگی جوجه حساب میکنه .
ببینم الان تو دروازه غار چیزی گیر میاد ؟کسی جدیدا رفته؟
pejman_pet
30 July 2008, 05:31 PM
اره ممن جدیدا رفتم نه چیزی گیرت نمیاد
اومرن پیدا کنی اون سنی
amir_foad
30 July 2008, 05:38 PM
فواد جان اونجا یک ماه پیش بودم اما کاسکوهاش همه سن بالا بودن فقط یکی بود اونم فکر کنم حداقل 8 ماهه بود.الان رو نمی دونم .البته از صاحبش بپرسی می گه همه جوجه ان فکر کنم تا 10 سالگی جوجه حساب میکنه .
ببینم الان تو دروازه غار چیزی گیر میاد ؟کسی جدیدا رفته؟
آهان، چون من از سنشون اطلاع نداشتم ولی می دونستم که زیاد داره.
در مورد دروازه غار باید بگم که: از اونجایی که کسایی که میان اونجا و حیوون هایی که میارن در هر هفته متغیره نمیشه به طور 100% گفت که نیست، شما اگه تونستی این جمعه رو برو، ایشالا که گیر میاری. اگه من هم جایی دیدم خبرت می کنم. :icon_cool
chakeri
31 July 2008, 01:27 AM
من مشهد رو زیرو رو کردم گیرم نیومد حالا شاید اونجا باشه به نظر من پاییز بیشتر تو بازاره
saadatmandi
31 July 2008, 11:22 AM
به من هم گفتن كه بيشتر پاييز زياد هست اما مثل اينكه در حال حاضر از ورد ژرنده جلوگيري ميشه .نمي دونم حالا صحت داره يا نه
chicken
31 July 2008, 06:16 PM
سلام
خسته نباشید دوستان میخوام پرنده بگیرم البته قبلا داشتم یه چندتایی مثل قناری و فنج و الان هم دوتا جوجه خروس و یه مرغ دارم. ولی میخوام یه پرنده ای بگیرم که باهام رفیق بشه در ضمن پول پرنده هایی مثل کاسکو رو ندارم.
از بین پرنده های زیر به نظر شما کدوم بهتره؟
طوطی عروس - مرغ عشق - طوطی معمولی(ملنگو)
ممنون میشم راهنمایی کنید:lover:
pejman_pet
1 August 2008, 12:37 AM
به نظر من عروس بیشتر رابطه برقرار میکنه
amir_foad
1 August 2008, 11:28 AM
سلام
خسته نباشید دوستان میخوام پرنده بگیرم البته قبلا داشتم یه چندتایی مثل قناری و فنج و الان هم دوتا جوجه خروس و یه مرغ دارم. ولی میخوام یه پرنده ای بگیرم که باهام رفیق بشه در ضمن پول پرنده هایی مثل کاسکو رو ندارم.
از بین پرنده های زیر به نظر شما کدوم بهتره؟
طوطی عروس - مرغ عشق - طوطی معمولی(ملنگو)
ممنون میشم راهنمایی کنید
بنظر من هم عروس هلندی می تونه گزینه ی مناسبی باشه. قیمت مناسبی داره، از این سه پرنده ای که نام بردین بسیار زیباتره، و خیلی راحت تر هم دستی میشه و حتی بعضی از اصوات رو هم تقلید کنه. :icon_cool
chicken
1 August 2008, 12:14 PM
دستتون درد نکنه
پرنده فروشی که تو محله ما هست یه جفت رو میگه 60 تومن البته میشه 50 هم گرفت، خوبه؟
amir_foad
1 August 2008, 01:47 PM
دوست عزیز قیمت هر پرنده ای به خود پرنده بستگی داره. اما بطور معمول قیمت 50 تومان برای یک جفت عروس هلندی مناسب بنظر میرسه.
دقت کنین که پرنده سالم باشه. تشخیص پرنده سالم در تاپیک های این انجمن موجود هستش، می تونین جستجو کنین و بخونینش. موفق باشید... :icon_cool
chicken
1 August 2008, 01:47 PM
یه سوال دیگه: واسه مریض نبودنش علائم خاصی رو باید کنترل کنم یا نه مثل پرنده های دیگه هستش؟
amir_foad
1 August 2008, 01:52 PM
یه سوال دیگه: واسه مریض نبودنش علائم خاصی رو باید کنترل کنم یا نه مثل پرنده های دیگه هستش؟
کلاً پرنده باید سرحال باشه. پرهاش رو پف نداده باشه. حالت خواب آلودگی نداشته باشه (البته الان با توجه با فصل گرما بعضاً پیش میاد این مسئله، سعی کنین صبح ها و یا عصر ها پرنده رو بخرین) چشم هاش شفاف باشه. پاهاش تمیز و فلس ها سالم باشن. نوکش سالم باشه و سایر مطالب که همون طوری که گفتم می تونین با جستجو مطالعه شون کنی.
pejman_pet
1 August 2008, 02:00 PM
برای تشخیص سلامت پرنده حالا هر پرنده یا حیوانه دیگهای باید به سر حال بودن ان توجه کرد و اینکه پرهای صاف و یک دست داشته باشه چشم کدر نداشته باشه و شفاف باشه
موفق باشی:icon_surp
chicken
5 August 2008, 11:45 PM
ولی میتونید از اون طوطی کوچولو ها که اندازه ی فنچ هستن از پارک لاله جفتی 36 تومان تهیه کنید که نه جیغ میزنه و نه زشته. میتونید طوطی معمولی (سبز) هم 10 تومن تهیه کنید. شاطوطی هم
مثل طوطی سبزه ولی روی بالش یه خط قرمز داره. شاطوطی هم 50-60 تومن.همه ی اینا تو پارک لاله پیدا میشه
آقا ببخشید کجای پارک لاله پرنده میفروشن میشه دقیق تر آدرس بدین،چون امروز اونجا بودم اما چیزی ندیدم.
ممنون
amir_foad
6 August 2008, 12:06 AM
آقا ببخشید کجای پارک لاله پرنده میفروشن میشه دقیق تر آدرس بدین،چون امروز اونجا بودم اما چیزی ندیدم.
ممنون
کارگر شمالی، نرسیده به خیابان فاطمی، بازارچه خود اشتغالی پارک لاله، غرفه پرنده فروشی (احمدی)
تلفن: 88955688 - 09121582598
chakeri
6 August 2008, 01:52 AM
به نظر من پرنده رو مدت طولانی تحت نظر بگیر من یه عروس هلندی دیدم 12 تومان کنجکاو شدم چرا انقدر کم بعد ده دقیقه دیدم تیک عصبی داره.
nananana
21 August 2008, 03:20 AM
سلام
من تازه به این تاپیک اومدم
قیمت جوجه کاکادو کاکل زرد چنده؟:icon_surp
به جز ظاهر دیگه از چه نظر با سولفور تفاوت داره؟:icon_twis
با سپاس:icon_excl
:lover:
nananana
21 August 2008, 09:10 AM
برای من که تا حالا طوطی نداشتم کاکادو بهتره یا کاسکو؟:icon_wink:icon_sad::icon_idea:148::confused ::138::122::baffle:
ممنون از لطفتون
blackworm
26 August 2008, 10:45 PM
برای اون عده از دوستان که اطلاع ندارن می گذارم چون شاید لازم باشه برای خرید چند جا برن . من هیچ کدوم رو رد یا تایید نمی کنم فقط اونایی که می دونستم اینجا آدرس هاشون رو قرار دادم تا به دوستانی که می خوان برای اولین بار خرید کنم کمک کرده باشم .
لطفا هر کدوم از دوستان که موارد مشابه ی رو سراغ دارن حتی المقدور با ذکر مشخصات دقیق اعلام کنن تا بانکی برای خرید و ایجاد قدرت مانور در تهیه پرنده بشود .
شایان ذکر است که این آدرس ها فقط مختص به تهران بزرگ می باشد
http://www.aftab.ir/images/companies/index2.gif آبی (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=36109)
حوزه فعاليت: دام و/یا طیور : پرنده فروشی
نشانی : تهران، تهران، خ. ولی عصر - م. منیریه - خ. معیری - روبروی دبیرستان رهنما - پ. 90
مسئول آقا / خانم : محمد سیاوشی
تلفن : ۵۵۳۸۱۹۴۸
آرونی (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=37827)
نشانی : تهران، تهران، چهارراه مولوی - خ. صاحب جمع - خ. مرغی ها - پ. 6
مسئول آقا / خانم : عبداله آرونی
تلفن : ۳۳۵۶۰۲۳۱
آشیانه كاكلی (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=39675)
نشانی : تهران، تهران، چهارراه مولوی - خ. صاحب جمع - نبش كوچه حاتمی - پ. 383
مسئول آقا / خانم : حسین برزه كار
تلفن : ۳۳۵۵۷۰۸۸
ارسنجانی (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=45316)
نشانی : تهران، تهران، چهارراه مولوی - ك. مرغی - پ. 18
مسئول آقا / خانم : حسین اسنجانی
تلفن : ۳۳۵۵۸۵۷۲
اسدی (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=46361)
نشانی : تهران، تهران، چهارراه مولوی - خ. صاحب جمع - ك. مرغی ها - پ. 9
مسئول آقا / خانم : عبدالحمید اسدی
تلفن : ۳۳۵۶۰۷۳۵
اسكار (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=46660)
نشانی : تهران، تهران، تهرانپارس - خ. خدابنده - پ. 211
تلفن : ۷۷۳۲۹۰۸۵
اسلامی، ولی اله (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=47082)
نشانی : تهران، تهران، خ. مرتضوی - انتهای خیابان صاحب الزمان - خ. چراغی - پ. 4
مسئول آقا / خانم : ولی اله اسلامی
تلفن : ۶۶۶۹۵۴۴۰
امیر (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=53479)
نشانی : تهران، تهران، چهارراه مولوی - خ. امین السلطان - پ. 459
مسئول آقا / خانم : علی رضایی
تلفن : ۳۳۵۶۹۵۹۰
امین (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=54629)
نشانی : تهران، تهران، خ. پیروزی - خ. اول نیروی هوایی - پ. 149/1
مسئول آقا / خانم : حبیب مجیدی فر
تلفن : ۷۷۴۷۹۰۲۷
برزویی (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=63254)
نشانی : تهران، تهران، مشیریه - 30متری صالحی - بالاتر از چهارراه اول - نبش كوچه پنجم غربی
مسئول آقا / خانم : برزویی
تلفن : ۳۳۸۶۰۲۷۲
بهادر (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=65783)
نشانی : تهران، تهران، خ. پیروزی - خ. پنجم نیروی هوایی - فلكه اول نیروی هوایی - نبش خیابان 26/5 - پ. 1/119
تلفن : ۷۷۴۷۲۲۱۴
تقوی راد، دكتر علی اكبر (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=71666)
نشانی : تهران، تهران، شهر ری - خ. فدائیان اسلام - جنب امامزاده عبداله - پ. 1239
مسئول آقا / خانم : علی اكبر تقوی راد
تلفن : ۵۵۹۰۹۵۶۷
حاج قدم (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=81462)
نشانی : تهران، تهران، چهارراه مولوی - خ. امین السلطان - پ. 433
مسئول آقا / خانم : حاج عباس قبادی
تلفن : ۳۳۵۶۳۰۱۹, ۳۳۱۳۲۱۳۱, ۳۳۱۳۶۱۸۱
حاجوی (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=81567)
نشانی : تهران، تهران، م. پونك - مجتمع تجاری بوستان - ط. اول - پ. 265B
مسئول آقا / خانم : محمودرضا حاجوی
تلفن : ۴۴۴۰۶۲۰۰
حقیقت (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=84532)
نشانی : تهران، تهران، خ. مولوی - نرسیده به قیام - روبروی بانك صادرات - پ. 276
مسئول آقا / خانم : ابوالفضل بوجار
تلفن : ۳۳۵۶۶۴۸۶
حیدری، داود (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=86054)
نشانی : تهران، تهران، شهر ری - خ. فدائیان اسلام - جنب مسجد فیروزآبادی - پ. 1327
مسئول آقا / خانم : داود حیدری
تلفن : ۵۵۹۰۲۷۷۴
خالقی، جمشید (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=86641)
نشانی : تهران، تهران، فلكه دوم تهرانپارس - خ. امین - خ. 20متری امیر غربی - پ. 70
مسئول آقا / خانم : جمشید خالقی
تلفن : ۷۷۳۵۱۰۲۲
دنیای قناری (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=93499)
نشانی : تهران، تهران، خ. مجاهدین اسلام - نبش كوچه كربلا - پ. 347
مسئول آقا / خانم : جواد اكبرزاده
تلفن : ۷۷۵۳۷۴۰۱
دنیای وحش (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=93619)
نشانی : تهران، تهران، چهارراه مولوی - خ. امین السلطان (صاحب جمع) - ابتدای كوچه مرغی - پ. 417
مسئول آقا / خانم : سیدحسین حق گو
تلفن : ۳۳۱۲۳۸۱۸
دنیای پرنده (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=93642)
نشانی : تهران، تهران، خ. وحدت اسلامی - بالاتر از خیابان شوش - خ. خسرو باقری مقدم - پ. 278
مسئول آقا / خانم : غلامرضا امین
تلفن : ۵۵۸۰۴۳۵۸
سفید (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=109167)
نشانی : تهران، تهران، چهارراه مولوی - خ. صاحب جمع - ك. حاتمی - پ. 80
مسئول آقا / خانم : نصرت طاهرخانی
تلفن : ۳۳۵۵۷۴۳۴
سیفی (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=112617)
نشانی : تهران، تهران، خ. مالك اشتر - بین خیابان جیحون و دستغیب - پ. 625
تلفن : ۶۶۸۳۰۰۶۱
شریفان، محسن (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=117835)
نشانی : تهران، تهران، م. سپاه - خ. برادران باباخانلو - خ. سرباز سابق - پ. 72
مسئول آقا / خانم : محسن شریفان
تلفن : ۸۸۴۳۳۱۲۹
شهرزاد پت شاپ (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=120880)
نشانی : تهران، تهران، دروس - بولوار شهرزاد - خ. شیدایی - روبروی پارك - پ. 148
مسئول آقا / خانم : امیر یاراحمدی
تلفن : ۲۲۵۵۴۷۹۳
شهرپرنده (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=121175)
نشانی : تهران، تهران، خ. آزادی - ابتدای خیابان والعصر - پ. 173
مسئول آقا / خانم : كریم كامل نمینی
تلفن : ۶۶۹۲۸۸۵۶
طلایی (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=128807)
نشانی : تهران، تهران، چهارراه مولوی - خ. صاحب جمع - ك. حاتمی - پ. 188
مسئول آقا / خانم : علی سیفی
تلفن : ۳۳۵۶۷۴۱۹
طلایی (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=128816)
نشانی : تهران، تهران، چهارراه مولوی - خ. امین السلطان - پ. 447
مسئول آقا / خانم : امیر قبادی
تلفن : ۳۳۱۲۷۳۱۳, ۳۳۱۲۴۴۳۴
blackworm
26 August 2008, 10:46 PM
قناری فدائی (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=143602)
نشانی : تهران، تهران، خ. اسكندری جنوبی - بین خیابان ساسان و آزادی - نبش كوچه سالار - پ. 729
مسئول آقا / خانم : محسن فدائی
تلفن : ۶۶۹۲۵۹۴۱
لطفی ستان (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=151638)
نشانی : تهران، تهران، خ. پیروزی - خ. مقداد - بین فلكه اول و دوم - پ. 106
مسئول آقا / خانم : حسن لطفی ستان
تلفن : ۷۷۴۳۹۲۳۱
محلوجیان، ابراهیم (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=154890)
نشانی : تهران، تهران، چهارراه نظام آباد - خ. مدنی - خ. رجبی - پ. 454
مسئول آقا / خانم : ابراهیم محلوجیان
تلفن : ۷۷۵۵۷۱۱۴
نازنین (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=170750)
نشانی : تهران، تهران، خ. شهیدان - بعد از خیابان دستغیب - نرسیده به بیمارستان 503 ارتش - پ. 187
تلفن : ۶۶۰۰۲۵۳۸
پرنده سرا (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=182340)
نشانی : تهران، تهران، خ. پیروزی - بولوار ابوذر - نقشه دوم - بین پل اول و دوم - پ. 288
تلفن : ۳۳۱۷۶۸۲۰
پرنده طلایی درویش (http://www.aftab.ir/companies/company.php?id=182346)
نشانی : تهران، تهران، خ. آزادی - خ. بهبودی - پ. 46
مسئول آقا / خانم : عباس پایینی
تلفن : ۶۶۰۳۰۸۶۲
sh00k00f
26 August 2008, 11:19 PM
نشانی : تهران میدان شهدا نبش خیابان خورشید
مسئول آقا / خانم : .....
تلفن : ............
شاهرخ ا
28 August 2008, 01:46 PM
دوستان عزيز به اطلاع مي رسونم براي خريد پرنده-چرنده-درنده و ...و...و....ديگه مولوي تشريف نبرين چون چند ماهه بكلي تمامي مغازه هاي طبقه بالا از جمله امير قبادي.....نعمتي....صيفي....و همچنين تمامي مغازه هاي كوچه مرغي هاي مولوي بسته شدند...براي خريد به ديگر مغازه هايي كه در سطح شهر هستند مراجعه بفرماييد از جمله مغازه امير قبادي در منيريه و نواب...صيف و سيامك افشار در دروس قلهك....و خيابان شريعتي مجموعه ورزشي چمران(بولينگ ابدو).
blackworm
28 August 2008, 10:27 PM
دوست گرامی شاید شما اطلاع نداشته باشید هنوز هم در مولوی حضور دارن اگه سرغ عمو عباس رو بگیری میتونی بری و هر پرنده ای رو بخری .
ضمن اینکه تقاضا کردم دوستان فقط در این تاپیک آدرس مغازه ها رو اعلام کنن و از اعلام نظر های شخصی یا پیشنهاد در این تاپیک خودداری کنن و در صورت نیاز در تاپیک های مربوطه یا تاپیک جدید اعلام کنن.
از توجه شما سپاسگذارم
شاهرخ ا
30 August 2008, 04:18 PM
دوست گرامی شاید شما اطلاع نداشته باشید هنوز هم در مولوی حضور دارن اگه سرغ عمو عباس رو بگیری میتونی بری و هر پرنده ای رو بخری .
ضمن اینکه تقاضا کردم دوستان فقط در این تاپیک آدرس مغازه ها رو اعلام کنن و از اعلام نظر های شخصی یا پیشنهاد در این تاپیک خودداری کنن و در صورت نیاز در تاپیک های مربوطه یا تاپیک جدید اعلام کنن.
از توجه شما سپاسگذارم
بنده هم فقط چند تايي پرنده فروشي رو معرفي كردم و هيچ نظر شخصي اعمال نكردم...شايد از اينكه گفتم مولوي نرين شما برداشتتون اين بوده كه من دارم توصيه مي كنم..خير دوست عزيز منظور من اين بود كه تمامي مغازه هاي مولوي رو بستن و چه كوچه مرغيها چه مغازه هاي طبقه بالاي كنار پياده رو...اتفاقا بنده خيلي هم از اين موضوع ناراحت شدم كه مولوي رو جم كردن..اما بايستي يكي مي گفت كه مولوي بسته شده در آدرسهايي كه شما در صفحه قبل دادين بسياري از اون مربوط به مغازه هاي مولوي مي شد و شما بعد از بسته شدن چيزي نگفتين..عمو عباس هم يك مورد خاص هست كه بايد پيداش بكني.پس نتيجه مي گيريم كه براي خريد پرنده ديگه مثل سابق مولوي يك بورس نيست با كلي مغازه باز و كلي دست فروش...حيف شد.
شاهرخ ا
30 August 2008, 04:46 PM
سلام
من تازه به این تاپیک اومدم
قیمت جوجه کاکادو کاکل زرد چنده؟:icon_surp
به جز ظاهر دیگه از چه نظر با سولفور تفاوت داره؟:icon_twis
با سپاس:icon_excl
:lover:
قيمت جوجه كاكادوي وحشي اگر پيدا بشه حدود يك ميليون و دويست به بالا.
دوست عزيز كاكادوي سولفور كرست همون كاكل زرده خارجيها به كاكل زردش مي گن سولفور چون رنگ سولفور زرد هست پس اين دوتا هيچ تفاوتي ندارن...اما كاكادوي كاكل پرتقالي يا اورنج كرست داريم كه رنگ كاكلش پرتقالي هست ..در ضمن كاكل زرد كوچك و كاكل زرد بزرگ داريم كه از نظر جثه متفاوت هستن.
شاهرخ ا
30 August 2008, 04:49 PM
برای من که تا حالا طوطی نداشتم کاکادو بهتره یا کاسکو؟:icon_wink:icon_sad::icon_idea:148::confused ::138::122::baffle:
ممنون از لطفتون
در مورد سوال ديگتون كه كاسكو بگيرين يا كاكادو بگم كه جوجه كاسكوي دم قرمز حدود 400 هزار و دم شكلاتي يا شرابي حدود 150-200 هست اما كاكادوي كاكل زرد يك ميليون و دويست آيا قيمت براي شما مهم نيست؟
در ضمن كاكادو خيلي كم حرف ميزنه و براي فقط سخن گفتن به درد نمي خوره اما كاسكو صد در صد كلي حرف مي زنه شما كدوم رو مي پسندين؟
كاكادو خيلي بيشتر از كاسكو با صاحبش رفيق ميشه و مدام دوست داره روي شونه بشينه و كلي سرش رو برقصونه و ادا در بياره اما كاسكو خيلي كم ازين كارا مي كنه حالا كدوم؟
كاسكو رنگ جالبي نداره اما كاكادو با اون رنگ سفيد برفيش و كاكل دلرباش خيلي از كاسكو قشنگتره حالا كدوم؟كاكادو رو اصلا توي آپارتمان كوچيك نميشه نگه داشت چون نعره وحشتناك مي زنه اما كاسكو نعره نمي زنه و اون قاري هم كه مي كشه مي تونين با رام كردنش برطرف كنين اما كاكادوي رام هم گاهي زمان اون رقص شيطاني كه مي كنه و مست ميشه و كاكلش رو باز مي كنه نعره ميزنه حالا بفرماييد با توجه به اين مقايسه كدوم براتون بهتره كاسكو يا كاكادو.
شاهرخ ا
30 August 2008, 04:52 PM
کلاً پرنده باید سرحال باشه. پرهاش رو پف نداده باشه. حالت خواب آلودگی نداشته باشه (البته الان با توجه با فصل گرما بعضاً پیش میاد این مسئله، سعی کنین صبح ها و یا عصر ها پرنده رو بخرین) چشم هاش شفاف باشه. پاهاش تمیز و فلس ها سالم باشن. نوکش سالم باشه و سایر مطالب که همون طوری که گفتم می تونین با جستجو مطالعه شون کنی.
و يك مورد مهم رو به گفته هاي دوستمون من اضافه مي كنم و اون اينكه مدفوع پرنده بايد مثل كشك بادمجون باشه يعني يك قسمت دايره شكل سبز سير در وسط و دور آن سفيد به رنگ كشك...اين يعني پرنده اسهال نداره...البته ببخشيد شايد ديگه كشك بادمجون بهتون نچسبه:icon_eek:
ALIZARE DJ
3 September 2008, 03:02 PM
دوستان اگر کسی کاسکو ی پیر داره من خریدارم
blackworm
3 September 2008, 10:57 PM
بنده هم فقط چند تايي پرنده فروشي رو معرفي كردم و هيچ نظر شخصي اعمال نكردم...شايد از اينكه گفتم مولوي نرين شما برداشتتون اين بوده كه من دارم توصيه مي كنم..خير دوست عزيز منظور من اين بود كه تمامي مغازه هاي مولوي رو بستن و چه كوچه مرغيها چه مغازه هاي طبقه بالاي كنار پياده رو...اتفاقا بنده خيلي هم از اين موضوع ناراحت شدم كه مولوي رو جم كردن..اما بايستي يكي مي گفت كه مولوي بسته شده در آدرسهايي كه شما در صفحه قبل دادين بسياري از اون مربوط به مغازه هاي مولوي مي شد و شما بعد از بسته شدن چيزي نگفتين..عمو عباس هم يك مورد خاص هست كه بايد پيداش بكني.پس نتيجه مي گيريم كه براي خريد پرنده ديگه مثل سابق مولوي يك بورس نيست با كلي مغازه باز و كلي دست فروش...حيف شد.
دوست گلم شما کاملا صحیح می فرمایید من توجه نکردم . ممنون از تذکرتون و باز هم سپاسگذارم
الفبا
4 September 2008, 01:48 AM
از کجا میتونم یک جفت بلدرچین تهیه کنم ؟! ممنون می شم اگه دوستان منو راهنمایی کنن . من الان ساکن شهرستان هستم .
chakeri
4 September 2008, 06:14 AM
فکر کنم خودتون اگه کمی تجربه داشته باشید بتونید بگیرید
چون من با یکی از دوستان که صحبت میکردم از خاطرات گرفتن بلدرچین میگفت و اینکه گرفتنش خیلی ساده هست حالا من دیگه راست یا دروغشو نمیدونم
الفبا
4 September 2008, 10:08 AM
دوست من ممنون ... ولی من منظورم گرفتن بلدرچین توی فضای آزاد نبود . چون هرچی توی هر سایتی می گردم بلدرچین واسه فروش پیدا نکردم . فروش عمده هست ولی به تعدادی که من می خوام نمی فروشن (10 عدد)
sh00k00f
4 September 2008, 07:45 PM
اگه تهران بودی میتونستی از اینجا بخری
نشانی : تهران خیابان ری بعد از پل ری نرسیده به میدان قیام
amir_foad
4 September 2008, 08:28 PM
دوست من ممنون ... ولی من منظورم گرفتن بلدرچین توی فضای آزاد نبود . چون هرچی توی هر سایتی می گردم بلدرچین واسه فروش پیدا نکردم . فروش عمده هست ولی به تعدادی که من می خوام نمی فروشن (10 عدد)
از دروازه غار تهران می تونی تهیه کنی. جمعه ها بعد از ظهر برپا میشه و خیلی ها میان اونجا واسه خرید و فروش انواع پرنده.
blackworm
7 September 2008, 05:11 PM
پرنده سرای مهدی
خرید و فروش انواع پرندگان و حیوانات خانگی
77325369
9124711351
تهرانپارس خ212 بین 139 و تختی پلاک 441
sh00k00f
8 September 2008, 09:40 PM
پرنده فروشی حاج مقدم
نشانی : تهران خیابان ری بعد از پل ری نرسیده به میدان قیام
nikpendar
9 September 2008, 09:09 AM
مژده به دوستان مشهدي
ديشب رفتم ميدان شهدا و ديدم يكي از مغازه ها 2 تا كاسكو دم شكلاتي جوان (چشمهاي دودي و پرهاي براق) آورده است. كسايي كه از اين مدل كاسكو خوششون مياد حتما يه سري بزنن. راستي قيمت رو حدود 150 مي گفت كه فكر كنم خوب باشه.
اگر خواستيد برين آخرين مغازه راسته پرنده فروش هاي ميدون شهدا (يك ماكائو اسكارلت خوشگل هم داره).
melalis
10 September 2008, 07:33 PM
سلام بر دوستان عزیز
جدیدا با یکی آشنا شدم که یه کاسکو چشم طوسی 8 ماهه (طبق صحبت خودش ) داره که رام هم هست و بنا به یه دلایلی میفروشه 220 چوب البته من عکسشو دیدم بنظر سالم می یاد و سرحاله و خودش میگه اگه چشماش دودی نبود بهم پس بده البته نا گفته نماند تا حدودی اطلاع از وضعیت کاسکو دارم و تمامی 46 پیج و تمامی پستها رو خوندم و اطلاعاتم بیشتر شده اما بازم تویه خرید اون تردید دارم م به نظر شما آیا بگیرم یا نگیرم ؟ قیمت خوبه ؟
chakeri
11 September 2008, 01:11 AM
خوب اگه عکسش رو بزارید دوستان بهتر میتونن نظر بدن به نظر من که اگه مشکلی نداره یعنی نیست بگیرید خیلی خوب میده البته باز هم بقیه دوستان بهتر میدونن
nikpendar
11 September 2008, 09:04 AM
سلام بر دوستان عزیز
جدیدا با یکی آشنا شدم که یه کاسکو چشم طوسی 8 ماهه (طبق صحبت خودش ) داره که رام هم هست و بنا به یه دلایلی میفروشه 220 چوب البته من عکسشو دیدم بنظر سالم می یاد و سرحاله و خودش میگه اگه چشماش دودی نبود بهم پس بده البته نا گفته نماند تا حدودی اطلاع از وضعیت کاسکو دارم و تمامی 46 پیج و تمامی پستها رو خوندم و اطلاعاتم بیشتر شده اما بازم تویه خرید اون تردید دارم م به نظر شما آیا بگیرم یا نگیرم ؟ قیمت خوبه ؟
دوست عزيز فكر مي كنم اگر عكسش رو بزاري، دوستان بتونن بهتر كمكت كنن. چون يك كاسكو سالم و جوان به غير از چشمهاي دودي بايستي ويژگيهاي ديگري از جمله مرتب بودن پرها ، سالم بودن پاها و نوك ، پركن نبودن و ... داشته باشه.:icon_ques
حتي بعضي از كاسكوها بعلت شرايط بد نگهداري يا بيماري ، لال مي شوند كه ديگه 20 هزار تومن هم نمي ارزه. چون فقط بايد به قار كشيدنش گوش كني.:icon_evil
حالا اگر عكسش رو بزاري و شرايط بالا رو هم داشته باشه مطمئن باش طرف قيمت خوب و منصفانه اي رو بهت داده است.:icon_cool
ferydoun
2 October 2008, 01:34 AM
با سلام
من قیمت سه نوع پرنده رو می خوام که اگه هر چه زود تر جواب بدین ممنون میشم.اول ملنگوی ابی واسه خودم می خوام.2 هفته پیش قیمت کردم می گفت 80 ولی الان فروختشون.دوم یه طوطی اسکندر بزرگ.سوم یه مرغ مینا می خوام با استعداد و سالم و قیمتش از 20 بالا نزنه.چون می خوام به یکی هدیه بدم و طرف هم مبتدی هست.فقط سریع.ببخشید زیاد شد!
ممنون
chakeri
2 October 2008, 04:32 AM
فکر نکنم بتونید مرغ مینا تا این قیمت پیدا کنید البته مینایی که جوجه باشه نه اون پیراش.
nikpendar
2 October 2008, 01:23 PM
دوستان يك جفت رزيلا سبز ديدم با قيمت 150 هزار تومان ... آيا بنظر شما به اين قيمت مي ارزه؟
پرنده نر شبيه اين عكس زير هستش و ماده اش يك مقدار تيره تر و كاملا سبز هست.
http://www.anra.gov.au/topics/vegetation/photos/orange_parrot.jpg
زهرا اخوت
2 October 2008, 01:23 PM
سلام دوستان من یه جوجه شاه طوطی یک ماهه یا یکم بیشتر مثلا سه یا چهار ماهه می خوام تا 60 یا 70 هم حاضرم پول بدم و یه جوجه مینای کوچیک اون هم همان سن و حاضرم 30 تا 40 پول بدم کسی سراغ داشت پیام بده ممنون
nikpendar
2 October 2008, 02:04 PM
سلام
من يك پرنده خوش صدا (غير از قناري و بلبل) مي خوام بخرم كه هم نگهداري اش آسون باشه ، هم كثيف كاري اش كم باشه و ترجيحا صداي خيلي تيزي هم نداشته باشه. زيباييش برام مهم نيست ولي ريزنقش باشه.
دوستان چه پرنده اي رو پيشنهاد مي كنند؟
amir_foad
2 October 2008, 03:10 PM
دوستان يك جفت رزيلا سبز ديدم با قيمت 150 هزار تومان ... آيا بنظر شما به اين قيمت مي ارزه؟
نیک پندار عزیز فکر نمی کنم این پرنده رزیلا باشه، ولی اگه اون جفت رزیلا هست قیمت خوبی داره میده. این پرنده تو ایران کمیاب هست و قیمتش بالاتر از ایناست. البته اگه بتونی نژاد کریمسون یا ایسترن شو بگیری بنظرم خوشگل ترن. بهر حال موفق باشی... اگه خریدی حتماً عکس هاشو واسمون بذار! :icon_surp
برای آشنایی بیشتر با رزیلا به اینجا (http://en.wikipedia.org/wiki/Rosella) مراجعه کنید.
amir_foad
2 October 2008, 03:17 PM
سلام
من يك پرنده خوش صدا (غير از قناري و بلبل) مي خوام بخرم كه هم نگهداري اش آسون باشه ، هم كثيف كاري اش كم باشه و ترجيحا صداي خيلي تيزي هم نداشته باشه. زيباييش برام مهم نيست ولي ريزنقش باشه.
من سهره رو پیشنهاد می کنم ولی کثیف کاریش کم نیست!
sh00k00f
3 October 2008, 01:19 AM
اره سهره برای اوازش خوبه ریز نقش هم هست
من خودم تا حالا نداشتم ولی میگن طرقه هم خیلی صداش قشنگه و اواز میخونه ولی ریز نقش نیست
اگه دیده باشی خیلی از مغازه دار ها دم مغازشون آویزون میکنن
Jasus
3 October 2008, 12:17 PM
سلام دوستان من میخواستم یک جفت یاکریم چینی بخرم
یکی از دوستام داره ولی چون هدیه گرفته نمیدونه قیمتش چنده
اگه کسی قیمت جدیدشو داره راهنمایی کنه
blue_boy8076
3 October 2008, 01:07 PM
http://www.anra.gov.au/topics/vegetation/photos/orange_parrot.jpg
اونایی که قرمزن جفتی 250 قیمت کردم
sh00k00f
3 October 2008, 01:26 PM
به گمونم تا 20 هزار تومنه
یاکریم مینیاتوری که جفتی 20 تومنه ...
nikpendar
4 October 2008, 02:53 PM
من ياكريم چيني رو قيمت كردم ، 15 هزار تومان
amir_foad
4 October 2008, 09:11 PM
اونایی که قرمزن جفتی 250 قیمت کردم
قیمت خوبی بنظر می رسه. :icon_cool من یه جفتش رو قیمت دارم 200 یکی هم 400 !!
nima777
7 October 2008, 02:16 PM
کمک ففففففووووووررررریییی
بچه ها من می خوام یه جوجه شاه طوطی بخرم قیمتش رو گفتن 70 تومن و سنش هم 4 ماهه از نظر قیمت به نظر شماها چطوره؟
از کجا میشه متوجه شد که این طوطی یه طوطی اصیل هست یا نه؟یعنی نژادش خوبه یا نه
nikpendar
9 October 2008, 09:32 AM
كسي يك ماده اين شكلي نداره به من بفروشه؟
http://tinypic.ws/files/vmb9tpgmwl2gitnfa58q_thumb.jpg (http://tinypic.ws/viewer.php?file=vmb9tpgmwl2gitnfa58q.jpg)
amir_foad
10 October 2008, 12:47 AM
كسي يك ماده اين شكلي نداره به من بفروشه؟
http://tinypic.ws/files/vmb9tpgmwl2gitnfa58q_thumb.jpg (http://tinypic.ws/viewer.php?file=vmb9tpgmwl2gitnfa58q.jpg)
نیک پندار جان این یه Violet Budgie هستش که تو پرنده فروشی ها اکثراً پیدا میشه و نژاد خاصی نیست که دنبالش بگردی... کافیه یه روز به چند تا پرنده فروشی سر بزنی.:icon_surp
mehranhala
11 October 2008, 02:18 AM
دوستان من یه کاسکو دارم 4-5 ساله متاسفانه با اینکه رامه رو شونه ام میاد و از دست غذا میگیره پرکن شده اونقدرم حرفه ای نیستم ترکش بدم اسم خودشم بعضی وقتا میگه(پونه) انواع و اقسام سوت ها ام بلده...با یه جوجه شاه طوطی عوض میکنم اگه کسی تمایل داره بگه
nikpendar
11 October 2008, 09:40 AM
نیک پندار جان این یه Violet Budgie هستش که تو پرنده فروشی ها اکثراً پیدا میشه و نژاد خاصی نیست که دنبالش بگردی... کافیه یه روز به چند تا پرنده فروشی سر بزنی.:icon_surp
اميرفواد جان ميدونم كه Violet Budgie هستش ولي هرجايي ميرم نژاد ابلقش هستش و من دنبال يك ماده Violetخالص هستم كه تا حالا نديدم.
nima777
11 October 2008, 01:28 PM
دوستان من یه کاسکو دارم 4-5 ساله متاسفانه با اینکه رامه رو شونه ام میاد و از دست غذا میگیره پرکن شده اونقدرم حرفه ای نیستم ترکش بدم اسم خودشم بعضی وقتا میگه(پونه) انواع و اقسام سوت ها ام بلده...با یه جوجه شاه طوطی عوض میکنم اگه کسی تمایل داره بگه
سلام مهران جان در رابطه با كاسكوت با من تماس بگير كمكت ميكنم تا كاسكوت اين آدتشو ترك كنه :icon_wink شماره تماسمو برات تو پيغام خصوصي گذاشتم عوض كردن پرندت چيزي رو جر ضرر برات نداره البته اين نظر منه اگه ميشه يه عكس از پرندت هم توسايت بزار ببينم چقدر از پرهاشو كنده:icon_redf
amir_foad
11 October 2008, 07:35 PM
اميرفواد جان ميدونم كه Violet Budgie هستش ولي هرجايي ميرم نژاد ابلقش هستش و من دنبال يك ماده Violetخالص هستم كه تا حالا نديدم.
من که زیاد دیدم! همین چند وقت پیش هم خودم یه دونه داشتم که فروختم، اگه پیدا نکردی این جفتی که توی جوجه هاش Violet میده الان 5 تا جوجه داره، یکی دو ماه دیگه اگه Violet ماده توش بود و تو هم پیدا نکردی یادم بنداز که اگه خواستی بیای بگیری! :icon_cool
shervinb58
12 October 2008, 08:20 AM
سلام بچه ها من یک جفت عروس هلندی سفید مثل عکس می خوام از کجا باید پیدا کنم ؟
http://tinypic.ws/files/8b5qdlzfporok2rjwg5r_thumb.jpg (http://tinypic.ws/viewer.php?file=8b5qdlzfporok2rjwg5r.jpg) ...http://tinypic.ws/files/7be51rrx6e7vjlp7lkfb_thumb.jpg (http://tinypic.ws/viewer.php?file=7be51rrx6e7vjlp7lkfb.jpg)
mehranhala
12 October 2008, 12:14 PM
سلام مهران جان در رابطه با كاسكوت با من تماس بگير كمكت ميكنم تا كاسكوت اين آدتشو ترك كنه :icon_wink شماره تماسمو برات تو پيغام خصوصي گذاشتم عوض كردن پرندت چيزي رو جر ضرر برات نداره البته اين نظر منه اگه ميشه يه عكس از پرندت هم توسايت بزار ببينم چقدر از پرهاشو كنده:icon_redf
سلام نیما جان ممنونم در رابطه با کمکت.واقعیتش اینکه من به خاطر مشغله کاریم زیاد خونه نیستم که بتونم که با درمانی که شما دوست عزیز میگی خوبش کنم از طرفی چون مادرم مشکل آسم داره دیگه نمی تونم نگهش دارم اگرم نوشتم تعویض با شاه طوطی واسه یکی ار دوستام میخوام که عاشق شاه طوطیه....اگرم کسی خواست و فکر می کنه که میتونه خوبش کنه میفروشم:
4 ساله دم قرمز انواع و اقسام سوت رو بلده.اگه با صوت صداش کنین با سوت جواب میده کاملا رامه از دست غذا میگیره و رو شونه میاد بعضی وقتا اسم خودشو صدا میزنه(پونه) متاسفانه پرکن شده و من نه وقت نه شرایط درمانشو ندارم
قیمت+قفس=120000 کاملا مقطوع
آگه کسی میخواد بگه عکساشو mail کنم براش
09355698443
amir_foad
12 October 2008, 07:53 PM
http://tinypic.ws/files/8b5qdlzfporok2rjwg5r_thumb.jpg (http://tinypic.ws/viewer.php?file=8b5qdlzfporok2rjwg5r.jpg) ...http://tinypic.ws/files/7be51rrx6e7vjlp7lkfb_thumb.jpg (http://tinypic.ws/viewer.php?file=7be51rrx6e7vjlp7lkfb.jpg)
باید بگردی دیگه، چون ممکنه یه پرنده فروشی امروز نداشته باشه، ولی فرداش داشته باشه یا برعکس.... من اگه دیدم بهت خبر میدم! :icon_surp
ar.behnam
16 October 2008, 12:49 PM
بچه ها عروس هلندی چه جوریاس قیمتاش ، یه جوری بگین که تو پاچم نره :icon_wink
یارو میگه 40 واست میارم
fبچه ها من یه پرنده میخوام که بزرگ بشه ، بتونم بززرگش کنم ، .و حتی الامکان حرف بزنه،و دستی بشه
عروس هلندی خوبه؟
شاه طوطی چه جوریه؟
قیمتا چجوریه؟
ممنوونم
لطفا پست های پی در پی ارسال نکنید
amir_foad
16 October 2008, 05:55 PM
بچه ها عروس هلندی چه جوریاس قیمتاش ، یه جوری بگین که تو پاچم نره
یارو میگه 40 واست میارم
بچه ها من یه پرنده میخوام که بزرگ بشه ، بتونم بززرگش کنم ، .و حتی الامکان حرف بزنه،و دستی بشه
عروس هلندی خوبه؟
شاه طوطی چه جوریه؟
قیمتا چجوریه؟
ممنوونم
قیمتش تو تهران بصورت معمول جفتی 50 تومنه.
دوست عزیز بزرگ کردن پرنده الکی نیست! باید تجربه کافی رو در زمینه نگهداری پرنده داشته باشی. در مورد حرف زدن هم باید بگم که مرغ مینا و کاسکو قابلیت صحبت کردن رو دارن و زیاد به پرنده های دیگه دل نبند! ولی اگه می خوای دستی بشه عروس هلندی و طوطی های بزرگ تر مثل اسکندر و ... خوبند!
blackworm
16 October 2008, 11:48 PM
عروس :
در سطح تهران : دانه ای 18-40
در دروازه غار : 15-25
نرمال و اورج 20-23 در داخل تهران
------------------------------------------
قیمت ها بر اساس گشت . گذار خودممه . اگه جایی پیدا نکردی بگو آدرس بهت بدم .
ولی توصیه من اینه که شما دست نگه دار بذار با وضع بارندگی که در راهه احتمال زیاد قیمت پرنده سال دیگه کمتر میشه امسال به خاطر گرما تلفات زیاد بود . در بهار حدود اردیبهشت حیوان خوب جون و قیمت مناسب تر احتمالا گیرتون بیاد.
زهرا اخوت
19 October 2008, 01:24 PM
سلام بچه ها یه جا هست که جوجه شاه طوطی هاش رو 90 تومان می ده و سه ماهه هم هستن و خیلی رام و دستی به نظر شما قیمتش خوبه و آیا می تونه مثل کاسکو حرف بزنه و جمله بندی کنه؟
nikpendar
20 October 2008, 09:19 AM
ملنگو آبي حدود 50 تا 60
اسكندر بزرگ حدود 80 تا 100
مينا سالم و جوان با 20 گيرت نمياد... حداقل 40 تا 80 كه بستگي به نژاد و سنش داره
blackworm
20 October 2008, 01:34 PM
مینا الان 20 گیرتون نمی آید ولی اگه عجله نداشته باشید در فصل بهار هست در تیر ماه کسی رو سراغ داشتم که 3 تا جوجوه گوشتی مینا رو دونه ای 20 تومن می داد . چون بدرد من نمی خورد نگرفتم .تو دروازه غار هم تو بهار امسال ( اردیبهشت تا تیر) قیمت مینا ماکزیمم 35 بود .
این رو یه بار دیگه هم گفتم امسال طبق پیش بینی ها از نظر بارش وضع خوبی خواهیم داشت پس زاد و ولد پرنده ها احتمالا بهتر و تلفات جوجه کمتر هست و بلطبع قیمت ها پایین می آد اگر عجله ندارید تا بهار صبر کنید . البته این یه نظر آماری هست
زهرا اخوت
20 October 2008, 06:49 PM
بچه ها سلام یه جا پیدا کردم که جوجه عروس یکماهه داره ومی ده 40 تومان و جوجه های 3-4 روزه داره که از 30 تا 40 شروع میشه به نظر شما قیمتش خوبه کدومو بخرم اونهایی که کوچکترن یا اونی که بزرگتره فقط سریع جواب بدین
nikpendar
20 October 2008, 06:59 PM
جوجه 3 - 4 روزه حتما گوشتيه پس بزرگ كردنش خيلي مشكله و بنظر من بزرگترش رو بخر كه پراش در اومده باشه و بتونه خودش غذا بخوره.
در ضمن قيمتش بالاست چون من جوجه عروس رو نهايت 25 - 30 ديدم و اين قيمت به نظر من ناعادلانه است.
amir_foad
20 October 2008, 08:27 PM
بچه ها سلام یه جا پیدا کردم که جوجه عروس یکماهه داره ومی ده 40 تومان و جوجه های 3-4 روزه داره که از 30 تا 40 شروع میشه به نظر شما قیمتش خوبه کدومو بخرم اونهایی که کوچکترن یا اونی که بزرگتره فقط سریع جواب بدین
بنظر من جوجه یکماهه شو بگیر و قیمتش هم بد نیست. اگه تونستی کمتر بدی که چه بهتر اگه نه گرون نیست. فقط مهم اینه که سالم باشن :icon_cool
blackworm
20 October 2008, 10:39 PM
بچه ها سلام يه جا پيدا کردم که جوجه عروس يکماهه داره ومي ده 40 تومان و جوجه هاي 3-4 روزه داره که از 30 تا 40 شروع ميشه به نظر شما قيمتش خوبه کدومو بخرم اونهايي که کوچکترن يا اوني که بزرگتره فقط سريع جواب بدين
به نظر من هر وقت جوجه عروس قد يه مرغ عشق شد مي توني از مادرش جدا کني و شروع کني به غذا دادن بهش بعد از يک ماه هم شروع به عادت دادن به دونه .چون براي جوجه هاي خودم از خيلي ها سوال کردم و اين تمام چيزي بود که بدست آوردم روزه 4-3 روزه رو نمي نوني بزرگ کني چون يا سردش ميشه يا تو نميفهمي کي گشنه شده و احتمال تلطف شدندش زياده پس ريسک نکن . من هم موافقم قيمتش يه کم بالا هست ولي تاعادلانه نيست توجه کن يک سالش وقتي 20-25 باشه پس جوجه اش که ميشه دستي کرد حساب کن چند باشه به صرفش ؟
ferydoun
21 October 2008, 01:48 AM
با سلام
ممنون از پاسخ هاتون.لطفا ادرس فروشگاه هایی که این پرندگان رو دارند(بخصوص ملنگو ابی)رو بهم بدین.
با سپاس
nikpendar
21 October 2008, 09:59 AM
سلام
من سهره رو پیشنهاد می کنم ولی کثیف کاریش کم نیست!
نظرتون در مورد سينه سرخ چيه؟ آيا اون هم صداي خوبي داره؟
در مورد طرقه هم يك چيزايي شنيدم.دوستان آيا اطلاعاتي در اين زمينه داريد؟
زهرا اخوت
21 October 2008, 10:22 AM
حالا یه سوال دیگه هم دارم یه جای دیگه هم هست که جوجه های سه ماهه شاه طوطی داره می گه 90 البته تخفیف هم میده خودم موندمکدومو بگیرم شاه طوطی یا عروس در ضمن اونی که عروس داشت گفت شاه طوطی هم خوب نمی تونه حرف بزنه به نظر شما کدومو بخرم عروس یا شاه رو و اینکه آیا قیمت شاه طوطی رو خوب می ده یانه؟ اینم سریع جواب بدین چون تا امشب باید تکلیفم رو مشخص کنم
sh00k00f
21 October 2008, 11:53 AM
پرنده فروشی حاج قدم توی خیابان ری کنار پل ری داره همین دیروز دیدم
blackworm
21 October 2008, 01:47 PM
حالا يه سوال ديگه هم دارم يه جاي ديگه هم هست که جوجه هاي سه ماهه شاه طوطي داره مي گه 90 البته تخفيف هم ميده خودم موندمکدومو بگيرم شاه طوطي يا عروس در ضمن اوني که عروس داشت گفت شاه طوطي هم خوب نمي تونه حرف بزنه به نظر شما کدومو بخرم عروس يا شاه رو و اينکه آيا قيمت شاه طوطي رو خوب مي ده يانه؟ اينم سريع جواب بدين چون تا امشب بايد تکليفم رو مشخص کنم
حقيقتش من در اين باره نمي تونم اظهار نظر کنم چون دقيقا و کامل ديتيل شاه طوطي رو اطلاع ندارم . ولي از نظر خودم عروس حيوان از ديد زيباي از شاه طوطي قشنگ تره و فکر کنم با نمک تر باشه . باز يه تحقيق کنيد ببينيد چيزي دستگيرتون ميشه
nikpendar
28 October 2008, 04:04 PM
دوستان کسی جایی رو سراغ نداره که " طوطی خورشیدی" بفروشه ؟
http://tinypic.ws/files/db6res4urk5p18wt85tq_thumb.jpg (http://tinypic.ws/viewer.php?file=db6res4urk5p18wt85tq.jpg)
http://tinypic.ws/files/bs2ilmfmz0ducs8tpw3b_thumb.jpg (http://tinypic.ws/viewer.php?file=bs2ilmfmz0ducs8tpw3b.jpg)
amir_foad
28 October 2008, 08:52 PM
سینه سرخ هم میگن می خونه. صداش هم خوبه نسبتاً. ولی خب کم گیر میاد...
حالا یه سوال دیگه هم دارم یه جای دیگه هم هست که جوجه های سه ماهه شاه طوطی داره می گه 90 البته تخفیف هم میده خودم موندمکدومو بگیرم شاه طوطی یا عروس در ضمن اونی که عروس داشت گفت شاه طوطی هم خوب نمی تونه حرف بزنه به نظر شما کدومو بخرم عروس یا شاه رو و اینکه آیا قیمت شاه طوطی رو خوب می ده یانه؟ اینم سریع جواب بدین چون تا امشب باید تکلیفم رو مشخص کنم
به نظر من که عروس هلندی خیلی بهتره :icon_cool (البته شاید دیر جواب دادم!)
blackworm
29 October 2008, 01:33 AM
طرقه خيلي عاليه صداي خوبي داره و اصطلاحا دهن سفتي داره . ولي اولا که زيبايي نداره و بعد هم روش باز کردن حنجره اش رو بايد بلد باشيد و يه قناري بخون خوب هم بايد در کنارش داشته باسيد تا طرقه رو را بندازه .قيمتي هم نداره
ferydoun
29 October 2008, 05:00 AM
سلام
من از این طوطی تو مولوی دیدم.ولی درست ادرسش رو یادم نمیاد.فقط یادمه که یه مغازه بود که پله می خورد می رفت بالا.خیلی کارش درست بود.حتی لوری سیاه هم داشت.
موفق باشی
sh00k00f
29 October 2008, 08:06 PM
دوستان كسي ميدونه قيمت عروس هلندي سفيد در هرندي چنده ؟
شاهرخ ا
30 October 2008, 02:39 PM
دوستان كسي ميدونه قيمت عروس هلندي سفيد در هرندي چنده ؟
سلام....من متوجه منظور شما نشدم از ((هرندي)) با اين حال عروس هلندي يا همون كوكاتيل(COCKATIEL )داراي چند رنگ هستش سفيد ويا ليمويي با گونه قرمز كه تقريبا 35 تا 45 هزار هست كه بهش آلبينو يا لوتينو ميگن...خاكستري با گونه قرمز كه همون Normal grey هست همون قيمت سفيد يعني 35 تا 45 هزار هست...خاكستري سفيد كه گونه قرمز نداره كمي گرون تره ....گل باقالي كه من اصلا ازش خوشم نمياد كه 35تا 45 هست....يادتون باشه عروس هلندي گاهي سر و صداي زيادي مي كنه و جيغ مي زنه خلاصه اين رو هم در نظر داشته باشين...سعي كنين حتما جوجه باشه تا بتونين رامش كنين....رام شده يا دستي شدش حدود 60-70 هزار و خيلي هم در مغازه ها كم پيدا مي شه.
Mahan
30 October 2008, 05:28 PM
سلام کسی جایی رو میشناسه که اسباب بازی کاسکو بفروشه این پرنده فروشی تو انقلاب که دزده 4 تا آشغال وصب کرده می ده 12 تومن.
chakeri
31 October 2008, 11:47 AM
کسی تو مشهد جایی رو میشناسه که اسباب بازی کاسکو بفروشه؟؟؟
من یه بار توپ پینگ پنگ گذاشتم بعد یاد گرفت هرچی توپ میذاشتم ریز میکرد:icon_twis
زهرا اخوت
31 October 2008, 05:09 PM
سلام دوستان من می خوام ببینم قفس برای عروس باید چه اندازه باشه و قیمتش چنده و ابعاد لونه برای تخم گذاری و قیمت اون رو هم بگن و دیگه نردبان و انواع بازی برای عروس رو به من بگن من خیلی خیلی ممنون می شم
amir_foad
31 October 2008, 07:48 PM
سلام دوستان من می خوام ببینم قفس برای عروس باید چه اندازه باشه و قیمتش چنده و ابعاد لونه برای تخم گذاری و قیمت اون رو هم بگن و دیگه نردبان و انواع بازی برای عروس رو به من بگن من خیلی خیلی ممنون می شم
سلام زهرا جان. بطور معمول و در حالت استاندارد دو اندازه قفس داریم. یکی معمولاً برای فنچ و... استفاده میشه و بعدی که بزرگتره برای Budgie و... (که این قفس ها دقیقاً به اندازه نصف قفس های جوجه پرون هستن) طول این قفس ها 50 هست فکر کنم. برای عروس هلندی بهتره قفسی تهیه بشه که مکی از این قفس ها هم بزرگتر باشه یا حداقل اندازه ی همینا باشه. این قفس ها که کمی بزرگ تر هستن جزو قفس های لوکس تر به حساب میان و معمولاً ظاهر زیباتری دارن، رنگی هستن و جای آب و دان دارن خودشون. که قیمت هاش فکر می کنم از 15 تومن شروع میشه تا 25 تومن. http://www.phalls.com/images/icons/icon7.gif
لونه هم که دوستان در بخش عروس هلندی مفصل در موردش صحبت کردن و کلی عکس لونه های دست سازشون رو گذاشتن. :icon_cool
در مورد نردبان و اسباب بازی هم که می تونی از وسایل مربوط به Budgie استفاده کنی. :icon_surp
mamal_hiv
31 October 2008, 07:54 PM
دوستان کسی میدونه مرغ وخروس میتیاتوری جفتی چنده؟
ar.behnam
31 October 2008, 08:36 PM
بچه ها طوطی سبز رو مغازه داره میگه جفتی 60 تومن
فکر کنم گرونه نه؟
amir_foad
1 November 2008, 07:43 PM
فکر کنم گرونه نه؟
بنظر من که اصلاً خرید این پرنده کلاً حال نمیده، هیچ نکته ی جالبی نداره! :icon_mad:
زهرا اخوت
1 November 2008, 10:16 PM
بنظر من که اصلاً خرید این پرنده کلاً حال نمیده، هیچ نکته ی جالبی نداره! :icon_mad:
من هم با نظر امیر موافقم این قیمت نمی ارزه اگر قراره 60 تومان بدی یه طوطی سبز بخری خوب بده یه جفت عروس بخر که خیلی با حالتره
nikpendar
2 November 2008, 08:48 AM
فکر کنم گرونه نه؟
من هم با نظر امیر موافقم این قیمت نمی ارزه اگر قراره 60 تومان بدی یه طوطی سبز بخری خوب بده یه جفت عروس بخر که خیلی با حالتره
به نظر من هم طوطی سبز کلاً بدرد نگهداری نمی خوره چون جیغ های گوشخراشی می کشه و درصد صحبت کردنش هم پایینه.
اگر میخوای 60 هزار تومن هزینه کنی عروس هلندی بخر که هم خوشگله و هم زود دستی میشه و اگر هم دنبال پرنده سخنگو می گردی برو یک جوجه مینا بخر که برات بلبل زبونی کنه و حالشو ببری.
nikpendar
4 November 2008, 09:14 AM
http://tinypic.ws/files/db6res4urk5p18wt85tq_thumb.jpg (http://tinypic.ws/viewer.php?file=db6res4urk5p18wt85tq.jpg)
http://tinypic.ws/files/bs2ilmfmz0ducs8tpw3b_thumb.jpg (http://tinypic.ws/viewer.php?file=bs2ilmfmz0ducs8tpw3b.jpg)
من هنوز دارم دنبال این پرنده زیبا می گردم... تازگی از اینا جایی ندیدید؟
ferydoun
5 November 2008, 03:15 AM
با سلام
دوستان من نمیدونم که باید این پست رو این جا میزدم یا نه.ولی بهترین جا همین جا بود.ببینم من می خواستم بدونم از کجا می تونم گنجشک تهیه کنم؟و ادرس دقیق میدان هرندی رو می خوام.همون جا که پرنده فروشا تو مولوی منتقل شدن.و کسی تازگی اونجا رفته و ایا اونجا گنجشک داره؟
ممنون
amir_foad
5 November 2008, 09:43 AM
با سلام
دوستان من نمیدونم که باید این پست رو این جا میزدم یا نه.ولی بهترین جا همین جا بود.ببینم من می خواستم بدونم از کجا می تونم گنجشک تهیه کنم؟و ادرس دقیق میدان هرندی رو می خوام.همون جا که پرنده فروشا تو مولوی منتقل شدن.و کسی تازگی اونجا رفته و ایا اونجا گنجشک داره؟
ممنون
سلام. گنجشک که تو این سوراخ های دیوار سیمانی های خیابونها پره! اگه منظورت دروازه غاره، میری میدون شوش (با مترو هم می تونی بری) اونجا از هر کی بپرسی دروازه غار کجاست بهت میگه.
sh00k00f
5 November 2008, 01:06 PM
با سلام
خيابان ري كنار پل ري مغزه حاج قدم به تازگي يه قفس پر گنجشك اورده
blackworm
5 November 2008, 01:07 PM
با سلام
دوستان من نميدونم که بايد اين پست رو اين جا ميزدم يا نه.ولي بهترين جا همين جا بود.ببينم من مي خواستم بدونم از کجا مي تونم گنجشک تهيه کنم؟و ادرس دقيق ميدان هرندي رو مي خوام.همون جا که پرنده فروشا تو مولوي منتقل شدن.و کسي تازگي اونجا رفته و ايا اونجا گنجشک داره؟
ممنون
فريدون جان والا من تا حالا دروازه غار يا بقول شما جوونا هرندي گنجشک نديدم . يه زماني بود اين مغازه هاي پرنده فروشي مي گرفتن خودشون و قديمي ها معمولا نذر مي کردن اگه کارشون درست بشه مثلا 10 تا گنجشک آزاد کنن و مي رفتن 10 تا مي خريدن و اونجا آزاد مي کردن . يادمه دونه اي 300 تومن هم بود . آخه ميگن وقتي آزادش ميکني يه حال خوبي داره مي گن گنجشک مي خواد از خوشحالي بميره . نمي دون ولي من تا حالا اونجا نديدم .
در مورد آدرس هم که دوست گلم فواد گفت اگه مسيرت مترو خوره برو ايستگاه شوش پياده شو تو خط حرم ميرداماد . از ايستگاه که بياي بالا ميدان بخارايي که کم راه بري ميرسي به چهار راه هرندي بالا دست چهار راه يه پارکه که اسمشو گذاشتن باغ پرندگان همه همونجان
nikpendar
5 November 2008, 02:03 PM
با سلام
ممنون
این گنجشک ها رو میخوای چکار کنی؟ میخوای بدی پرنده های شکاری ات بخورنشون؟ :icon_mad:
...
زهرا اخوت
5 November 2008, 07:47 PM
جدی می خوای بدی به پرنده های شکاریت ؟ خیلی نامردی :icon_biggیه چیز دیگه بهشون بده واقعا دلت میاد این موجود بی آزار و کوچیکو بدی به یه حیوون دیگه که جلو چشمات تیکه تیکش کنه؟:icon_cry:
vahidgg
5 November 2008, 09:43 PM
با سلام
ممنون
با سلام.
فريدون جان ميتوني از دروازه غار تهيه كني دو هفته پيش اونجا بودم داشت.يه دليجه بود ماده اونم براي فروش گذاشته بودند 15 تومن ميدادن.
nima777
6 November 2008, 03:28 PM
فکر کنم گرونه نه؟
دوست عزيز طوطي سبز دو نوع داريم يكي ملنگو و يه نوع هم شاه طوطي كه فكر كنم با توجه به قيمتي كه گفتي پرنده فروش قصد فروش ملنگورو به شما داشته بايد بگم ملنگو ها خيلي خنگن و به اين راحتي حرف نمي افتن اما اگه قصدت از خريد يه پرنده داشتن يه دوست و يه هم بازيه شيطونه بايد بگم با پولي كه گفتي طرفاي ارديبهشت ماه يه دونه جوجه شاه طوطي بخري بهتره چون.
1. چون از جوجگي پيش خودته و تو پرنده فروشي بزرگ نميشه نه جيغ ميزنه نه اذيت ميكنه _ كه بعضي از دوستان گفتن جيغ ميزنه _
2. چون تكه و جفت نداره همچين بهت عادت ميكنه كه نگو و زود هم دستي ميشه
3.هوش بالاتري نسبت به عروس هلندي داره
4.عمر بالاي 50 تا 80 سال اين پرنده ها است نه مثل عروس هلندي كه يك نوع مرغ عشقه و ميانگين عمرشون به 15 سال هم نميرسه
اما اگه هدفت داشتن يه پرنده زينتيه كه ولش كني تو پاسييو و ازش جوجه بگيري همون عروس هلندي بهتره كه بعضي ها ميگن اگه باهاش كار كني 2و3 كلمه هم حرف ميزنه يا بجاش يه جفت كوتوله , برزيلي _ lovebird_ بگير كه جفتي 30 تومنه و به نظر من از نظر تركيب رنگي خوشگل تر از عروس هلنديه حالا تصميم با حودته:icon_twis
زهرا اخوت
6 November 2008, 06:16 PM
سلام آقا نیما ممنون از راهنماییهاتون اما من به یه نکته دیگه اشاره می کنم فکر نکنم جوجه شاه طوطی بهاری رو کسی بتونه با 60 تومان گیر بیاره جوجه این پرنده حداقل بالای 90 یا 100 تومان هست
بله اگر کسی بتونه این قیمت رو پرداخت کنه شاه طوطی گزینه مناسب تری هست و حتی اگه بتونه بیشتر پرداخت کنه یعنی نزدیگ 350 تا 400 بهترین گزینه کاسکو هست به هر جهت هر چه قدر پول بدی همون قدر آش می خوری :icon_evilالبته عرو س دستی که از جوجه گی بخری رو می تونی خیلی چیزها حتی بیشتر از دو یا سه کلمه بهش یاد بدی من خودم جوجه عروسم رو 50 تومان خریدم وحدود یک ماهش هست در ضمن برای اینکه بتونی ببینی عروس چه کارایی می کنه من توصیه می کنم یه سر برو تو سایت you tube و فیلمهای مربوط به این پرنده روببین:icon_excl
hasanr
8 November 2008, 11:47 PM
با سلام
دوست عزیز ferydoun (http://www.phalls.com/member.php?u=40519) جان من واقعا" عذر میخوام حق با شما بود پرنده من یه لیل هست.
دوست عزیز shahin baz (http://www.phalls.com/member.php?u=105076) میشه بگی لیل تو چند خریدی و از کجا؟
shahin baz
9 November 2008, 12:03 PM
خیلی ممنون وحید اقا حتما این کارو میکنم
و اقای hasanr من مشهد هستم اینو هم از همینجا خریدم از همون روستایی که فردوسی به دنیا اومد:icon_arro چون اونجا یه حالت دشت داره اونجا میارن گاهی اوقات.قیمتشم 5 هزار تومن خوب گرفتم یا بد؟
ALIZARE DJ
9 November 2008, 02:31 PM
توپ گرفتی ارزون و باحال
دلیجه کی داره بده مولوی رفتم هیچی نداشت لیل زیاد بود میدادن 50 هزارتومان
nikpendar
9 November 2008, 03:17 PM
شنيدم تو دروازه غار طاووس هم ميفروشن !!! حقيقت داره؟
[http://tinypic.ws/files/z359dj8vhgkagqvoz0gi_thumb.jpg (http://tinypic.ws/viewer.php?file=z359dj8vhgkagqvoz0gi.jpg)]
sh00k00f
9 November 2008, 03:34 PM
طاووس که نه
جوجه طاووس میفروشن ... توی یکی از سایت ها هم بود دیدم ... جوجه طاووس میفرختن
amir_foad
9 November 2008, 10:40 PM
طاووس که نه
جوجه طاووس میفروشن ... توی یکی از سایت ها هم بود دیدم ... جوجه طاووس میفرختن
در تأیید صحبت های شکوفه جان باید بگم اگه تو دروازه غار هم چیزی موجود باشه، جوجه طاووسه! تو سایت ایستگاه (http://www.istgah.com/) هم می تونی با جستجو چیزایی پیدا کنی. اون سایتی هم که شکوفه جان اشاره کرد اینه (http://www.pethouse.ir/). :icon_cool
sh00k00f
10 November 2008, 12:16 AM
http://www.pethouse.ir/shop_files/2007_6_6_15_22_52_906.jpg (http://www.pethouse.ir/shop_files/big_2007_6_6_15_22_52_906.jpg)
جوجه طاووس
http://www.pethouse.ir/shop_files/2007_6_6_15_15_51_281.jpg (http://www.pethouse.ir/shop_files/big_2007_6_6_15_15_51_281.jpg)
جوجه طاووس
lبله منم همین سایت رو میگفتم
اینم قیمت جوجه طاووس هاش ... البته یه طاووس بزرگ هم داشت
hasanr
10 November 2008, 08:26 PM
سلام. کسی میدونه قرقی یا طرلان باید از کجا گیر بیارم و قیمتش الان چند هست.
زهرا اخوت
10 November 2008, 10:22 PM
سلام بچه ها یکی از دوستان می خواد جوجه عروسش رو بفروشه اون هم با من خریده ولی خانواده اش نمی خوان به همون قیمت خرید هم می فروشه یعنی 55 تومان اگه کسی می خواد به من پیام بده شمارش رو بدم زنگ بزنه البته زودتر چون می خواد به مغازه دار بده
ferydoun
11 November 2008, 09:39 PM
با سلام
دوستان من يه شاه طوطي مي خواستم.البته براي هديه دادن.قيمتش الان چنده و كجا داره{فقط نر باشه}
ممنون
batista_24m
12 November 2008, 02:26 PM
طوطي ماكائو آرا به قيمت 2.000.000 تومان در تبريز . اينم عكسش :
http://www.tinypic.ws/files/h8vm60k57bgijzmvg5of_thumb.jpg (http://www.tinypic.ws/viewer.php?file=h8vm60k57bgijzmvg5of.jpg)
chakeri
12 November 2008, 05:29 PM
ارا فقط برای محیطهای باز و بزرگ خوبه ولی بسیاری برای زیبایی میخرنش غافل از اون جیغهای عصاب خورد کنی بعدم بدبخت طوطی رو عذاب میدن وقتیم در حال مرگ بود میرن با کلی ضرر میفروشنش...
به نظر شما چرا پرنده فروشا اینا ررو برای فروش میارن؟؟؟سود بیشتر؟؟؟:icon_redf
batista_24m
12 November 2008, 08:15 PM
من تا حالا از نزديك يه طوطي ماكائو نديده بودم اصلا فكر نمي كردم به اين بزرگي باشه
در مقابل عروس كوچولويه من يه غول بود !!!!:hell_boy:
Soleyman
13 November 2008, 01:33 AM
سلام به همه دوستان.
هفته قبل تو این جمعه بازار پرنده ها یه طوطی سبز کچل :icon_redf دیدم که تقریبا دستی بود. از دست تخمه میگرفت و رو دست فروشنده هم میومد. طرف میگفت 35000 تومن. ازش پرسیدم پراش کجاست گفت ریخته دوباره در میاد. حالا از اساتید میخواستم بپرسم آیا حرف طرف منطقیه یا طوطیه بدبخت دچار بیماری پرریزی شده و لا علاجه؟ با این تفاسیر به نظر شما قیمتش چطور بوده؟
ممنون.
ferydoun
13 November 2008, 05:02 AM
با سلام
دوستان قیمت سه نوع طوطی رو گرفتم گفتم به شما هم بگم.شاید نیاز داشته باشین.
دوستان کاکادو کاکل زرد رو 450 قیمت دارم.ماکایو زرد ابی یک میلیون و نهصد و ماکایو اسکارلت رو یک میلیون و هشتصد و پنجاه.در ضمن شاه طوطی من چی شد؟کسی قیمت نداره؟فقط سریع لطفا
amir_foad
13 November 2008, 10:29 AM
سلام به همه دوستان.
هفته قبل تو این جمعه بازار پرنده ها یه طوطی سبز کچل :icon_redf دیدم که تقریبا دستی بود. از دست تخمه میگرفت و رو دست فروشنده هم میومد. طرف میگفت 35000 تومن. ازش پرسیدم پراش کجاست گفت ریخته دوباره در میاد. حالا از اساتید میخواستم بپرسم آیا حرف طرف منطقیه یا طوطیه بدبخت دچار بیماری پرریزی شده و لا علاجه؟ با این تفاسیر به نظر شما قیمتش چطور بوده؟
ممنون.
سلام. بعضی موقع ها پرهای طوطی سانان (خصوصاً تو این فصل ها) می ریزه و بعداً هم درمیاد. ولی از اونجایی که به دروازه غار و فروشنده و پرنده های اونجا اعتماد چندانی نیست شاید ارزش خریدش رو نداشته باشه.
DJ Ahmad
13 November 2008, 12:28 PM
سلام
ما اگه بخواهیم یه جوجه شاه طوطی نر بگیریم قیمتش حدودا چنده؟
نر و مادگی اون رو در اوایل جوجگی چطور میشه تشخیص داد؟
سن اون رو چطور؟
باتشکر:icon_ques
chakeri
14 November 2008, 09:32 AM
من جوجه شاه طوطی دیده بودم 100000 تومان البته هنوز پر در نیاورده بود.
ferydoun
15 November 2008, 09:40 AM
دوستان عزیز یعنی اینجا کسی بلد نیست نر و مادگی جوجشو تشخیص بده
می ترسیم این پرنده فروشی های بی انصاف (بعضیا) مادشو بندازن و وقتی که بزرگ شدن متوجه شدیم کاری از دستمون بر نیاد!!!!:icon_excl
با سلام
دوست عزیز مگه ماده هاشون چه ایرادی داره؟چون منم یه دونه گرفتم.فروشنده گفت نره ولی جوجه هست؟می گم نکنه اگه مادش خوب نیست طرف به من ماده داده باشه؟:icon_redf
در ضمن پاراکت سر الویی رو میداد دونه ای 35.امازون تاج زرد میداد 250.کاسکو رو هم 150 داشت تا 300
تومن.فقط جواب من یادت نره.
ممنون
DJ Ahmad
15 November 2008, 02:43 PM
با سلام
دوست عزیز مگه ماده هاشون چه ایرادی داره؟چون منم یه دونه گرفتم.فروشنده گفت نره ولی جوجه هست؟می گم نکنه اگه مادش خوب نیست طرف به من ماده داده باشه؟:icon_redf
در ضمن پاراکت سر الویی رو میداد دونه ای 35.امازون تاج زرد میداد 250.کاسکو رو هم 150 داشت تا 300
تومن.فقط جواب من یادت نره.
ممنون
من از چند پرنده فروشی پرسیدم میگن که نر ها در یادگیری استعداد بیشتری دارند:icon_wink
:icon_wink
ferydoun
16 November 2008, 07:04 AM
من از چند پرنده فروشی پرسیدم میگن که نر ها در یادگیری استعداد بیشتری دارند:icon_wink
:icon_wink
با سلام
یعنی ماده هاش هیچ چیز یاد نمی گیرن؟
ممنون
DJ Ahmad
16 November 2008, 02:13 PM
با سلام
یعنی ماده هاش هیچ چیز یاد نمی گیرن؟
ممنون
نه اینکه نتونن
برای یادگیری (مخصوصا حرف زدن)وقت بیشتری رو نسبت به نرها باید صرف کنید:lover:
hasanr
23 November 2008, 01:12 AM
با سلام.
یکی داره لیل شو تو سایت ایستگاه می فروشه اگه کسی دنبال لیل میگرده بره ببینه شاید گرفت.لینک:
http://www.istgah.com/advertise/kid_314/from_25/to_50/452768.html
کسی قرقی یا طرلان برای فروش نداره؟
refigh
24 November 2008, 09:44 PM
سلام
بنده تهران زندگی میکنم میشه رهنمای کنید از کجا میتونم خریداری کنم ؟؟؟
البته قبلا" تو مولوی تهران موجود بود ولی الان میگن رفتن دروازه قار
حقیقتش نمیخام از اونجا بگیرم چون همه دست فروش هستن میترسم چیزی بما بده که وحشی و بدرد نخور باشه
blackworm
25 November 2008, 01:36 PM
سلام
بنده تهران زندگي ميکنم ميشه رهنماي کنيد از کجا ميتونم خريداري کنم ؟؟؟
البته قبلا" تو مولوي تهران موجود بود ولي الان ميگن رفتن دروازه قار
حقيقتش نميخام از اونجا بگيرم چون همه دست فروش هستن ميترسم چيزي بما بده که وحشي و بدرد نخور باشه
دوست گرامي محل سکونتتون رو بگيد تا ببينيم در اون اطراف جاي خاصي من يا دوستان سراغ داريم خدمتتون عرض کنيم
shahrzad20
25 November 2008, 03:34 PM
سلام
بنده تهران زندگی میکنم میشه رهنمای کنید از کجا میتونم خریداری کنم ؟؟؟
البته قبلا" تو مولوی تهران موجود بود ولی الان میگن رفتن دروازه قار
حقیقتش نمیخام از اونجا بگیرم چون همه دست فروش هستن میترسم چیزی بما بده که وحشی و بدرد نخور باشه
یکی تو چمران هست سینما جوان یکی هم کلبه حیوانات که آدرسش اینه
خیابان شریعتی-خیابان یخچال-خیابان شهید شیدایی-پلاک 79
تلفنش 22617134
من خودم یک جفت مرغ عشق با یک عروس هلندی از این کلبه حیوانات خریدم جای خوبیه به پرنده هاشم خوب می رسه میوه و سبزیجاتم دیدم می ده
shahrzad20
25 November 2008, 07:08 PM
زهرا جان جوجت رو چند خریدی
mohsen3544
25 November 2008, 10:31 PM
http://i35.tinypic.com/xe3dk3.jpg
آقا این شاه طوطی که من میخوام بگیرم.فروشنده میگه زیر دوسال داره.چشماش مشکی هستش و دورش یه حلقه زرد داره.نمیفهمم چند ساله است.و بعد ساکت و آروم بود و از دستم تو فقس تخمه میگرفت.نمیدونم چیکار کنم حدود 200 میگفت.اما تا 170 180 میشه گرفت.نظرتون چیه؟:icon_cool
ferydoun
25 November 2008, 11:00 PM
با سلام
دوست عزیز این طوطی بالای دو سال سن داره.چون طوق دور گردن مشخص هست.در ضمن 170خیلی گرون هست!!!!170 که قیمته کاسکو هست.در ضمن اکثر شاه طوطی ها تخمه رو از دست می گیرن.این نشونه ی رام بودن ان نیست.
موفق باشید
M@jiD ⁿ
27 November 2008, 04:13 AM
سلام سلام
اقا قيمت 1 سالش چنده ميخوام يکي بخرم:icon_arro
جوجش چند قيمته؟
1 ساله هست کلمه ياد ميگيره؟
amir_foad
27 November 2008, 09:26 AM
سلام سلام
اقا قيمت 1 سالش چنده ميخوام يکي بخرم:icon_arro
جوجش چند قيمته؟
1 ساله هست کلمه ياد ميگيره؟
سلام. قیمت یک ساله هاش تقریباً بین 20 تا 30 تومنه به صورت تک. جوجه اش ولی گرون تره. بین 40 تا 50 تومن. ممکنه یاد بگیره ولی اگه جوجه باشه احتمالش خیلی زیاد میشه. :icon_cool
زهرا اخوت
27 November 2008, 12:03 PM
سلام آقا فریدون فکر کنم تو قیمت نیستی چون کاسکو خوب دم قرمز دیگه کم کم از 300 شروع می شه ولی این شاه طوطی تقریبا دو سال یا اینکه دو سالش کامله ولی به نظر سالم میاد و از حسن های بزرگی که می گی همینه که اهلی و دستی هست و می ذاره از دست بهش غذا بدی به نظر من قیمتش خوب هست اما اول ببین شناسنامه داره و واکسنش رو زده یا نه و از فروشنده به شرط سالم بودن بخر یعنی بگو یه دامپزشک سلامتیش رو باید تضمین کنه بعد بخر :icon_cool
ferydoun
27 November 2008, 11:43 PM
با سلام
دوست عزیز اتفاقا قیمت دارم.جوجه ی دم شکلاتی 350 تا 400 هست.در ضمن اونی که میگم 170 قیمت کاسکو هست کاسکو دم شکلاتی رو میگم.من تو شوش دیدم کاسکو بسیار سالم و یک ساله ی دم شکلاتی رو 170 میداد.تو اگهی های همشهری ببینی گاهی اوقات یک اگهی میزنه درباره ی فروش کاسکو.من زنگ زدم جوجه کاسکو دم قرمز رو 400 میداد.170 براییک شاه طوطی قیمت بالایی هست.البته از نظر من.بعد گفتم که اینکه شاه طوطی از دست غذا می گیره که نمیشه این پرنده رو اهلی به حساب اورد.من شاه طوطی رو از دوستم خریدم که فقط 1 هفته دستش بود.هم از دست غذا می گیره و هم اجازه میده سینه و بالای نوکش رو نوازش کنی.اما اگردستت رو سمت بالش ببری (یعنی جایی که نتونه ببینه)همچین گازت می گیره که....!!تازه من خریدم 60 تومن.
حالا 170 برای یک شاه طوطی مناسبه؟این پرنده به قیمت پایینی برای فروشنده ها میاد.البته بازم می گم این نظره منه.بازم میگم اگه خوب بتونین پرنده رو تشخیص بدین بهترین جا برای خریدن همون شوش هست.بازم میگم بتونین خوب تشخیص بدین و رودرواسی هم نکنین!!
موفق باشین
موفق باشید
refigh
28 November 2008, 01:44 AM
دوست گرامي محل سکونتتون رو بگيد تا ببينيم در اون اطراف جاي خاصي من يا دوستان سراغ داريم خدمتتون عرض کنيم
سلام دوست عزیز بنده تهران زندگی میکنم ((( خ ری سه راه امین حضور ))) گرچی خودم میدان هرندی رو بلدم ( دروازه قار ) اونجا دستفروش زیاده میترسم میریز یا ... بهم نده نمیخام از اونجا بگیرم
یکی تو چمران هست سینما جوان یکی هم کلبه حیوانات که آدرسش اینه
خیابان شریعتی-خیابان یخچال-خیابان شهید شیدایی-پلاک 79
تلفنش 22617134
من خودم یک جفت مرغ عشق با یک عروس هلندی از این کلبه حیوانات خریدم جای خوبیه به پرنده هاشم خوب می رسه میوه و سبزیجاتم دیدم می ده
از رهنمای شما متشکرم دوست گرامی
به ادرسی که فرمودید میرم ببینم چی میشه راستی قیمت هاش چطوره
در کل قیمت یک جفت طوطی برزیلی یا ساده که قشنگ باشه چنده ؟؟؟
یا یه دونه قیمتش چنده ؟
یه چیزی میخام بگیرم که بشه رام بشه :icon_wink
shahrzad20
28 November 2008, 03:20 PM
سلام دوست عزیز بنده تهران زندگی میکنم ((( خ ری سه راه امین حضور ))) گرچی خودم میدان هرندی رو بلدم ( دروازه قار ) اونجا دستفروش زیاده میترسم میریز یا ... بهم نده نمیخام از اونجا بگیرم
یا یه دونه قیمتش چنده ؟
من عروس هلندیمو خریدم 25 تومان دقت کن تو خرید دیگه می زاره دست کنی تو قفساش خودت انتخاب کنی انشالله چیز خوب گیرت می یاد:icon_cool
amir_foad
28 November 2008, 10:53 PM
یا یه دونه قیمتش چنده ؟
توی خیابان هنگام (بالاتر از میدان الغدیر، نزدیکای رسالت) سی متری دوم هم سه تا پرنده فروشی خوب هست که از اونجا هم می تونی بگیری. چون بنظر من قیمت های کلبه پرنده یه کمی بالاست.
طوطی برزیلی یا Lovebird هم جفتی 40 الی 50 تومنه که بنظر من ارزش نداره. همون عروس هلندی خیلی بهتره. :icon_cool
sina-abedini
30 November 2008, 06:06 PM
سلام دوستان من عضو جدیدم...
من میخوام یه جوجه عروس بگیرم راستش نمیدونم از دامپزشکی بگیرم یا پرنده فروشی!!:icon_ques
یه دونه با پدر مادرش دیدم 120 تومان.
از پدر و مادرش جدا شه مشکل نداره؟
جایی میشناسین که مطمئن باشه؟
قیمتش چنده؟:icon_ques
ممنون
M@jiD ⁿ
30 November 2008, 07:10 PM
اين پرنده جو جه هاش رنگهاي مختلف ميشن؟
يه جفتشو امروز رفتم قيمت کردم 50 تومن ميخواست تخم بزاره اما از رنگش خوشم نيومد خاکستری بودن
sh00k00f
30 November 2008, 08:08 PM
یا یه دونه قیمتش چنده ؟
دوست عزیز شما هم محله ایی ما هستین ... کنار پل ری پرنده فروشی حاج قدم بسیار خوبه و بهتون نزدیکه از اونجا تهیه کن
amir_foad
1 December 2008, 11:01 AM
من میخوام یه جوجه عروس بگیرم راستش نمیدونم از دامپزشکی بگیرم یا پرنده فروشی!!:icon_ques
ممنون
از پرنده فروشی های معتبر بگیر. این پرنده ای که میگی 120 تومنه با مامان باباش اگه باشه می ارزه همشون رو با هم بگیری. اگه دو سه ماهش باشه و از پدر و مادرش جدا بشه هیچ مشکلی نداره.
nikpendar
1 December 2008, 11:44 AM
ممنون
اگر واقعا پدر و مادرش باشن که خیلی شانس آوردی چون جفت خورده طوطی هلندی که جوجه هم بیارن به این راحتی پیدا نمیشه. بنظر من که بگیری سود کردی.
malahat232
3 December 2008, 10:52 AM
سلام دوستان من میخوام برای کاسکوم یه گوشه کوچیک از خونه رو به طور اختصاصی درست کنم .فکر کردم چون فقط واسه خواب میره داخل قفس و بقیه اوقات رو سقف قفسه بهتره یه چیزی شبیه درخت براش بگیرم . از گلفروشی پرس و جو کردم گفتند باید کنده درخت بگیری که هم ارتفاع داره و هم برگی روش نیست که کاسکو با خوردنش مسموم شه .میخواستم ببینم از دوستان کسی جایی رو سراغ داره که کنده یا چیزی شبیهش داشته باشه که من بتونم تهیه کنم.مرسی
sh00k00f
3 December 2008, 01:01 PM
دوست عزیز اگه بتونی یه سر طرف لواسانات و یا روستاهای نزدیک جنگل شمال بری چوب های زیبایی میتونی گیر بیاری که بدون بر گ و خشک و زیبا هستن !
خوبی اونجا اینه که این چوب ها انقدر زیادن که با سلیقه هرکس سازگاری داره :icon_evil
amir_foad
3 December 2008, 03:24 PM
سلام دوستان من میخوام برای کاسکوم یه گوشه کوچیک از خونه رو به طور اختصاصی درست کنم .فکر کردم چون فقط واسه خواب میره داخل قفس و بقیه اوقات رو سقف قفسه بهتره یه چیزی شبیه درخت براش بگیرم . از گلفروشی پرس و جو کردم گفتند باید کنده درخت بگیری که هم ارتفاع داره و هم برگی روش نیست که کاسکو با خوردنش مسموم شه .میخواستم ببینم از دوستان کسی جایی رو سراغ داره که کنده یا چیزی شبیهش داشته باشه که من بتونم تهیه کنم.مرسی
کنده درخت که بنظر من زیاد جالب نمیشه! اگه بتونی با چوب یه سری وسایل مثل نردبان و شاخه و این چیزا (که دکتر کودک فهیم مشابهش رو درست کرده) بسازی خیلی بهتره. :icon_cool
N1M9
3 December 2008, 08:58 PM
قفس هاي بزرگ تزئيني هم فكر مي كنم انتخاب خوبي براي كاسكو باشه
چون 1 سيني بزرگ زير قفس ، و درون قفس هم مي شه وسايل بازي گذاشت ..
البته بعضي از قفس ها پايه دار هستند كه زيرش هم چرخ داره .. ((من دنبال اين نوع قفس هستم))
فكر كنم كثيف كاري كمتر داره:icon_eek:
چون كاسكوي منم هميشه از صبح بيرون قفس تشريف دارند :icon_arro فقط شب به داخل مي ره ..
اگر دوستان لطف كنند آدرس مغازه اي را كه قفس هاي تزئيني بزرگ براي نگهداري كاسكو داره در سايت قرار بدن
خيلي ممنون مي شم
dr_koodake_fahim
3 December 2008, 09:13 PM
کنده درخت که بنظر من زیاد جالب نمیشه! اگه بتونی با چوب یه سری وسایل مثل نردبان و شاخه و این چیزا (که دکتر کودک فهیم مشابهش رو درست کرده) بسازی خیلی بهتره. :icon_cool
البته با کنده هم طرح های خیلی قشنگی میشه داد به شرطی که یه سری تغییرات روش بدی نه خود کنده رو بذاری گوشه اتاق من خودم چند تا طرح خیلی باحال تو ذهنمه که متاسفاته وقت نکردم برای تهیه کنده اطراف شهر برم
در ضمن من توصیه میکنم برای تهیه کنده یه جای پر درخت که درخت های خشک داره بری تا بهترین گزینه رو انتخاب کنی بعد هم میتونی کنارش از وسایل دیگه مثل همون نردبون چوبی هم استفاده کنی که قشنگتر میشه:icon_cool
موفق باشی
vBulletin v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.