View Full Version : سوال در مورد سیستم صوتی
esmit
21 February 2006, 02:21 AM
سلام به همگی دوستان گلم
اگر میشه کمکم کنید
من راستش زیاد راجه به سیستم چیزی نمی دونستم و از...رفتم باند cs-xv6930 جی وی سی خریدم.الانم 100000 تومن مایه دارم .اگر میشه بگید من میتونم آمپلی بزارم روش یا اگر بذازم باندم میسوزه.
اگر نمیشه یه راهی بگید که من بیس و صدای بهتری رو تجربه کنم.چاکر بروبچز:icon_redf
paymanonline
21 February 2006, 03:11 PM
اولین اشتباهت این بوده که باند jvc خریدی.
اگه باندهات امپ خور باشه میتونی امپ بذاری
بگو باندهات چند وات هست و ظبتت چیه تا بیشتر راهنماییت کنم
esmit
21 February 2006, 04:10 PM
ضبتم مال سمند ال ایکسه 100 وات و mp3 میخوره.
و اینکه میگن اگر آمپلی بذاری میسوزه میخواستم بدونم تو ولوم بالا میسوزه یا به محض وصل کردن.
به نظر شما آمپلی بندازم با این اوصاف یا کار دیگه ای کنم که اون کار پیشنهاد شما باشه.؟؟؟
paymanonline
21 February 2006, 06:28 PM
تو اون صدایی که شما میخوای ازش بگیری بعله میسوزه چون توانش کمه و بانهای فابریک نهایتن جواب همون خروجی ظبط رو بده و اگه امپ بندازی میسوزه
ولی به طور کلی باندهای فابریک امپ خور نیستن و اگه صدای بیشتری میخوای باید باند بگیری
پیشنهاد میکنم اگه میخوای امپ بگیری یه جفت باندم بگیری البته اگه پخشت خروجی امپ داره.
اگه خواستی بودجت رو بگو تا بهترین چیز با اون رو بهت بگم
esmit
21 February 2006, 09:16 PM
آقا من بالاتر گفته بودم که
باند cs-xv6930 جی وی سی خریدم.الانم 100000 تومن مایه دارم .اگر میشه بگید من میتونم آمپلی بزارم روش یا اگر بذازم باندم میسوزه.
اگر نمیشه یه راهی بگید که من بیس و صدای بهتری رو تجربه کنم.چاکر بروبچز
esmit
21 February 2006, 11:22 PM
کسی نبود که جواب ما رو بده؟
paymanonline
22 February 2006, 12:41 AM
یه امپ sony 250w یا یهkenwood 220w بگیر یه چیزی حدود 40 تا 50 برات اب میخوره
ولی من یه نمه شک دارم که بشه امپ گذاشت
برای اینکه مطمئن بشی از یه سیستم فروشی بپرس چون من تا حالا با این باند کار نکردم
esmit
22 February 2006, 01:17 AM
حالا اگه باندم آمپلی خور نباشه یعنی کاری نمیتونم بکنم؟
حتا با 100 تومن
esmit
22 February 2006, 01:21 AM
دوست عزیز اینم عکس باندمhttp://h1.ripway.com/jigartala/EM_060221_001912.jpg
paymanonline
22 February 2006, 01:35 AM
ببین مسئله 100 تومن نیست مگه اینکه باندت رو عوض بکنی
ولی گفتم که من شک دارم بهتره از یه سیستم فروشی بپرسی
در ضمن اگه گفت میشه امپ بزاری قیمت sony250w و kenwood 220w رو هم بپرس
esmit
22 February 2006, 01:40 AM
اینم یه سری اطلاعات که بهتر کمکم کنید
6" x 9" 3-Way Speaker
240 W Max. Music Power
Hybrid Metallic Olefin Woofer
2 5/8" Poly-Ether Imide Midrange Cone
13/16" Poly-Ether Imide Tweeter
Strontium Magnet
Rolled Butyl Rubber Edge
Heat Resistant Voice Coil
Rear Mount Design
Frequency Response: 28 - 27,000 Hz
Impedance: 4 Ohms
Mounting Depth: 3 1/4"
1 Year Warranty
paymanonline
22 February 2006, 01:50 AM
اینم یه سری اطلاعات که بهتر کمکم کنید
240 W Max. Music Power
همین موضوعه که منو به شک انداخته من توی 7-8 تا سایت دنبال مشخصات فنی این باند گشتم و همه فقط نوشته بودن
max power:240w
و rms اونو ننوشتن برای همینه که میگم از یه سیستم فروشی بپرس
nadersport
22 February 2006, 04:45 AM
همین موضوعه که منو به شک انداخته من توی 7-8 تا سایت دنبال مشخصات فنی این باند گشتم و همه فقط نوشته بودن
max power:240w
و rms اونو ننوشتن برای همینه که میگم از یه سیستم فروشی بپرس
يه سوال!!!!
آقا كي گفته نميشه با بعضي باندا حتي باند فابريك آمپ وصل كرد و اگه وصل كردي ميسوزه؟:icon_twis
كار آمپ فقط تقويت صدا نيست و تو تفكيك صدا هم نقش مهم و بسزايي داره اگه شما حتي به باند فابريك ماشين هم آمپ وصل كنين و آمپ رو درست تنظيم كنين و مچ كنين با باند ومناسب وات بدين به باند به هيچ وجح نميسوزه:icon_cool
paymanonline
22 February 2006, 11:10 AM
حرفت کاملا درسته ولی کی میاد برای باندهای 60-70 w فابریک امپ بندازه و باندهای وات بالا رو امپ میذارن چون معمولا خروجی ظبط ها خوب درایو نمیکنتشون.
در ضمن به نظر من کار امپ فقط افزایش دامنه هست و اصلا کار تفکیک صدا رو انجام نمیده و این که میبینی یه سیستم با امپ تو صداهای بالا صدای قشنگتری داره تا توی همون مقدار صدا بدون امپ دلیلش خروجی ضبط ها هست که توی ولوم های بالا اعوجاج پیدا میکنه ولی امپ توی بالا ترین توانش هم اعوجاجش کمه
nadersport
22 February 2006, 04:30 PM
حرفت کاملا درسته ولی کی میاد برای باندهای 60-70 w فابریک امپ بندازه و باندهای وات بالا رو امپ میذارن چون معمولا خروجی ظبط ها خوب درایو نمیکنتشون.
در ضمن به نظر من کار امپ فقط افزایش دامنه هست و اصلا کار تفکیک صدا رو انجام نمیده و این که میبینی یه سیستم با امپ تو صداهای بالا صدای قشنگتری داره تا توی همون مقدار صدا بدون امپ دلیلش خروجی ضبط ها هست که توی ولوم های بالا اعوجاج پیدا میکنه ولی امپ توی بالا ترین توانش هم اعوجاجش کمه
پيمان جان شما واقعن نميدونين آم تو تفكيك صدا نقش اساسي داره؟؟؟؟!!!!:icon_twis
شما به باند فابريك 50-60 واتي آمپ ببند تو صداي كم هم تفاوتش مشهوده با بدون آمپ و اين دليلش همون تفكيك صداي آمپ هستش چون تو صداي كم كه ديگه قدرت مطرح نيست قربان:icon_cool
esmit
22 February 2006, 07:26 PM
آخر من چه کنم آمپ بذارم یا نه؟
عزیز جان من نمیدونم rms چیه ولی رفتم برای باندمو پیدا کردم شاید بهتر بتونی کمکم منی
Size: 6 x 9
Sensitivity: 93 dB
Frequency Response: 28-27,000 Hz
Recommended RMS Power: 120W :icon_cool
Peak Power Handling: 240W
Impedance: 4 ohms
esmit
22 February 2006, 10:15 PM
آقا من این آمپلی رو بندازم خوبه یا نه؟
http://jdl.jvc-europe.com/images/photo/102893_ks-ax3300_e.jpg
Dauer-Ausgangsleistung (RMS) 65 W/Kanal an 4 Ω, 20 Hz - 20 kHz, mit weniger als 1,0% Gesamtklirrfaktor
• Max. Ausgangsleistung: 320 W
• 2-Kanal- oder Mono-Betrieb
• Klasse AB-Betrieb
• MOS-FET-Stromversorgung
• Eingangspegel einstellbar (0,3 bis 6 V)
• HPF/LPF/OFF-Schalter
• Vergoldete Stromanschluss-Klemmen
• Vergoldete RCA-Buchsen
• Lautsprecher-Eingangsstecker
• Symmetrischer Signaleingang
• Stabiler Betrieb an 2 Ω
• Überhitzungsschutz
• Überlastschutz
• Kurzschlussfest
• Schutz gegen DC-Offsets
• Soft Start
• Schutz gegen Schaltknacker
esmit
22 February 2006, 11:51 PM
320 Watts Max. Output
Continuous power (RMS) of 65W X 2, into 4 ohms, 20Hz- 20kHz, at less than 1.0% THD
2 or 1 Channel Operation
MOS-FET Power Supply
2 Ohm Stable Operation
http://www.jvc.com/Resources/00/00/64/54.JPG
اینم از مشخصات آمپلی به درد باندام میخوره؟
paymanonline
23 February 2006, 01:07 AM
من تا حالا روی باند فابریک امتحان نکردم ولی تا اونجائی که من میدونم بعید میدونم که کار تفکیک صدا انجام بده
دوست عزیز esmit این امپ خیلی زیاده برای باند های شما و قیمتش هم یه خرده الکی گرونه به نظر من یه سونی 250w یا کنوود 220w ببندی کافیه که هر دو زیر 50 تومن هست
و یکی از دوستان قبلا یه پیشنهاد دادن که به نظر من خیلی خوب بود و اون اینکه شما یه امپ بگیر با 50 تومن و با 50 تومن بقیه پولت و فروش این باندهات یه JBL یا پایونیر یا اینفینیتی بگیر خیلی بهتر از این باندهات جواب میده
nadersport
23 February 2006, 03:15 AM
من تا حالا روی باند فابریک امتحان نکردم ولی تا اونجائی که من میدونم بعید میدونم که کار تفکیک صدا انجام بده
دوست عزیز esmit این امپ خیلی زیاده برای باند های شما و قیمتش هم یه خرده الکی گرونه به نظر من یه سونی 250w یا کنوود 220w ببندی کافیه که هر دو زیر 50 تومن هست
و یکی از دوستان قبلا یه پیشنهاد دادن که به نظر من خیلی خوب بود و اون اینکه شما یه امپ بگیر با 50 تومن و با 50 تومن بقیه پولت و فروش این باندهات یه JBL یا پایونیر یا اینفینیتی بگیر خیلی بهتر از این باندهات جواب میده
`پيمان جان ميتونم بپرسم آمپ چه جور صدا رو تقويت ميكنه؟؟؟؟مگه نبايد اول صداها با فركانسهاي مختلف رو تفكيك كنه بعد تقويت كنه؟پس قبل از تقويت به وسيله كراساور آمپ صداها تفكيك ميشه:icon_cool
paymanonline
23 February 2006, 11:14 AM
منطقیه
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.