PDA

View Full Version : راه حلی برای شکاف در شیشه های ماشین برای عدم گسترش

دوشیزه
20 February 2006, 11:09 PM
http://i1.tinypic.com/o75xr8.jpg

اگر همچین شکافی روی صطح ماشین شما افتاده(شکل 1) :icon_razz
باید برید و یک دایره ای دور این شکاف بندازید که فاصله اش تا بزرگ ترین شکاف 5 میلی متر باشه(شکل2):icon_cool
اگر همچین کاری نکنید این شکاف ها کم کم تمام صطح شیشه رو در سرعت بالا میگیره(شکل4):icon_mad:

Malkemid
21 February 2006, 03:14 AM
یعنی چی یه دایره بندازید؟!! یه دایره ی چی بندازیم؟!

navid-83
21 February 2006, 03:34 AM
تا جايي كه من ميدونم بايد درست جايي اين دايره رو انداخت كه خط ترك تموم شده و امتداد ترك به مركز دايره برسه.يعني خط فرضي محيط دايره بايد با خط ترك مماس باشه ولي طوري كه اگه ترك ادامه پيدا كنه به مركز دايره برسه. اگه تونستم بعدا يه عكس براي روشن شدن گفته هام ميذارم.

شازده كوچولو
21 February 2006, 10:07 AM
یعنی چی یه دایره بندازید؟!! یه دایره ی چی بندازیم؟!
منظورشون همونه که nبار تا حالا دیدید: با الماس دور ترک روی شیشه ماشین رو خط میندازن تا اگه ترک شکستگی خواست ادامه پیدا کنه گسترده نشه .
البته الان دیگه اینکار رو نمیکنن یا کمتر انجام میشه: یه دستگاهی مثل دستگاه ذوب منطقه ای میاد روی شیشه در محل ترک ثابت میشه و اونجا رو حرارت میده و به این شکل اجازه نمیده ترک ادامه پیدا کنه.

Malkemid
21 February 2006, 02:26 PM
منظورشون همونه که nبار تا حالا دیدید:
منظورتون چیه؟..من تا حالا ندیده بودم.

شازده كوچولو
23 February 2006, 10:10 PM
منظورتون چیه؟..من تا حالا ندیده بودم.
شرمنده ام ببخشید قصد بی احترامی نداشتم .اما حتما دیدین ماشین هایی که مثلا به علت خوردن سنگ توی جاده به شیشه جلوشون ترک یا خط شکستگی کوچکی دارن که برای جلوگیری از پیشرفت اون خط ترک دورش رو با الماس خط میکشن تا بزرگتر نشه. خیلی از ماشین ها مخصوصا تاکسی ها را اگه به شیشه جلوشون دقت کنید این رو میبینید.
البته همونطور که گفتم الان با این دستگاه بوسیله حرارت جلوی شکستگی رو میگیرن.