View Full Version : مشكل با گوشي w550i
Aidajoon
20 February 2006, 06:14 PM
سلام به همه بر و بچه هاي خوب كلوپ
من گوشي w550i دارم. امروز يه تم جديد روش نصب كردم با همون پسوند thm . بعدش گوشيم خاموش شد. و وقتي دوباره روشنش كردم ديگه منوها رو نمي شناسه و بازشون نميكنه.:icon_neut يعني تموم قسمتهايي كه با دكمه ها مربوطن مثل دوربين و پخش موسيقي فعالن. امامنوها باز نميشن. :icon_cry: الان نمي تونم برنامه ها رو از روي گوشي بببينم. حتي نمي تونم برم و اين تم رو عوض كنم. :icon_ques كامپيوتر هم گوشيمو فقط در مد file transferمي شناسه. از توي همين مد رفتم و اون تم رو حذف كردم اما هنوز همون مشكل رو داره. سيم كارتش رو عوض كردم . باتريشو در آوردم. اما هيچ كدوم فايده اي نداشت.
نمي دونم چه بلايي سر گوشيم اومده. كار مي ده . ولي نمي تونم توي منوش برم.
بايد فلش بشه؟ آيا مي شه با كد ريست درستش كرد و اگه مي شه كدش چيه؟:icon_redf
آيا خودم مي تونم نرم افزار آپديت كردنش رو از اينترنت دانلود كنم و يا اينكه اصلا با آپديت كردن حل ميشه؟
و اگه مي شه لطفا منو براي آپديت كردن راهنمايي كنين چون هيچي ازش نمي دونم.
.از همه ي بچه ها ممنون مي شم اگه منو راهنمايي كنين:icon_wink
CrAzY BoY
21 February 2006, 01:08 PM
Aida خانوم
وقتی ونوهاتون کار نمی کنه یعنی تو قسمت رست هم نمی تونین برین
تم هم پاک کنین باز نمی شه چون تم در حالت اجرا هست
دکمه های دیگه تون بجز دکمه وسط که اینتر هم هست با کلید دیگه امتحان کنین ببینین وارد نمی شه؟
http://us.f2.yahoofs.com/users/414723f5zc1ddbf4f/korn_crazyboy/__sr_/2602scd.jpg?pfF3s.DBzD5aBdIJ
موبایل
21 February 2006, 01:41 PM
من 2 روزه این گوشی و خریدم و دیشب ساعت 10 زدم به شارژ و امروز ساعت 11 صبح اومدم گوشی و روشن کنم هر کاری کردم روشن نشد .
لطفا راهنمایی کنید ایا برای شارژ بیش از حد بوده که فکر نمیکنم این باشه ؟!!
CrAzY BoY
21 February 2006, 03:12 PM
َما هم باw550 مشکل پیدا کردی؟
به خاطر شارژ نیست باطری رو ی بار در بیار سیم کارتتم همینطور ببین درست نمی شه
http://us.f2.yahoofs.com/users/414723f5zc1ddbf4f/korn_crazyboy/__sr_/2602scd.jpg?pfF3s.DBzD5aBdIJ
موبایل
22 February 2006, 01:45 PM
درست شد .
axel
22 February 2006, 04:17 PM
سلام به همه بر و بچه هاي خوب كلوپ
من گوشي w550i دارم. امروز يه تم جديد روش نصب كردم با همون پسوند thm . بعدش گوشيم خاموش شد. و وقتي دوباره روشنش كردم ديگه منوها رو نمي شناسه و بازشون نميكنه.:icon_neut يعني تموم قسمتهايي كه با دكمه ها مربوطن مثل دوربين و پخش موسيقي فعالن. امامنوها باز نميشن. :icon_cry: الان نمي تونم برنامه ها رو از روي گوشي بببينم. حتي نمي تونم برم و اين تم رو عوض كنم. :icon_ques كامپيوتر هم گوشيمو فقط در مد file transferمي شناسه. از توي همين مد رفتم و اون تم رو حذف كردم اما هنوز همون مشكل رو داره. سيم كارتش رو عوض كردم . باتريشو در آوردم. اما هيچ كدوم فايده اي نداشت.
نمي دونم چه بلايي سر گوشيم اومده. كار مي ده . ولي نمي تونم توي منوش برم.
بايد فلش بشه؟ آيا مي شه با كد ريست درستش كرد و اگه مي شه كدش چيه؟:icon_redf
آيا خودم مي تونم نرم افزار آپديت كردنش رو از اينترنت دانلود كنم و يا اينكه اصلا با آپديت كردن حل ميشه؟
و اگه مي شه لطفا منو براي آپديت كردن راهنمايي كنين چون هيچي ازش نمي دونم.
.از همه ي بچه ها ممنون مي شم اگه منو راهنمايي كنين:icon_wink
مشکلتون با master reset حل میشه ولی همون طور که crazy boy گفت اگر به منوها دسترسی نداشته باشید نمی توانید از master reset استفاده کنید.
غیر از فشار دادن جوستیک راهی که به نظر من رسید استفاده از میانبر ها است.در w800 موقعی که جوستیک را به سمت راست فشار میدهیم منوی تنظیم shortcut باز میشه.بعد از زدن کلید ok, یکی از جهت ها را انتخاب کنید,منو باز میشود,به setting رفته,قسمت general ,سپس master reset و بعد reset all.دفعه بعد با زدن همان جهت reset all باز میشه و با ریست کردن ,گوشی به حالت default میره(البته شماره هاتون هم پاک میشه).
متاسفانه باید اعتراف کنم که احتمال کمی میدم که این روش هم جواب بده ,زیرا کلید های گوشی شما مشکل نداره بلکه گوشی شما با نشان دادن منو (به خاطر این تم که احتمالا مربوط به w550 نبوده)مشکل داره.امتحانش ضرری نداره.اگر موفق شدید کد پیش فرض 0000 میباشد.
مشکل شما با update حل نمیشه.
شاید هم با وصل کردن گوشی به box بدون فلش شدن,box قادر باشه به حافظه داخلی گوشی دسترسی پیدا کنه.اگه این کار هم ممکن نشه مجبور به فلش هستید که خداییش زوره:icon_mad:
اگر به نتیجه ای رسیدید مارا بی خبر نگذارید ,خیلی کنجکاو شدم
حامد ق
22 February 2006, 08:26 PM
یک راهش هم اینه که به صورت چشم بسته تم رو عوض کنی . چون اینطور که میگی تو منوها میره ولی نشون نمیده . همون مسیر تم رو برو . یک تم دیگه رو امتحان کن . امیدوارم بشه
Aidajoon
1 March 2006, 12:17 PM
سلام به همه
ممنون از راهنمايي همتون
بايد بگم هيچ كدوم اين راهها نتيجه نداد. نه شورت كات. نه مستر ريست. يعني اصلا راهي براي دسترسي بهش نبود.
حتي شورت كاتها هم فعال نبود
گوشيمو دادم فلش كردن.
تموم زبانهاشو از دست داد. هرچند هيچ وقت ازشون استفاده نمي كردم. حالا زبان فارسي داره و انگليسي. گزينه هاشم يه كم فرق كرده. مثلا ديگه play now رو نداره.
بعضي تم ها از جمله تم اصلي خودشو وقتي قرار ميدم صفحه پرش پيدا مي كنه. خلاصه تا دو روز حسابي غصه شو خوردم و طرفش هم نرفتم. مخصوصا كه تموم sms ها پاك شده بود. حالا دارم دنبال يه راهي مي گردم كه بشه sms ها رو ريخت روي كامپيوتر مثل گوشي هاي نوكيا.
خلاصه كه خيلي دل پري دارم.
ولي زياد هزينه بر نبود. شنيده بودم با 27 - 8 تومن درست ميشه. ولي همش 8 تومن شد.
خب ديگه همين
بازم مرسي از همگي.
راستي اگه لينك سايتاي خوب راي گيم يا تم دارين اينجا بذارين. ممنون ميشم.
CrAzY BoY
1 March 2006, 12:23 PM
خوشحالم درست شد
این برنامه برای ریختن SMS روی کامپیوتر
http://members.aon.at/fwechsel/Dateien/MyPhoneExplorer_Setup.exe
این لینک هم برای بازی که عرض کرده بودید
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=17048
موفق باشین
موبایل
6 March 2006, 07:53 PM
من جدیدا به این مشکل بر می خورم که روی بعضی اهنگهای mp3 بیکلام که روی گوشی ریختم و play میکنم راحت اجرا میشه تا اخر اهنگ ولی فرداش که میرم همون و play کنم فقط 1 ثانیه اول اهنگ اجرا میشه در ضمن این مشکل برای اهنگهای با صدای خوانننده پیش نمیاد.
مثلا اهنگ اکسیژن و میریزم روش چند ساعت راحت اجرا میکنه ولی فردا که بری روش فقط 1 ثانیه اجرا میشه.
در ضمن اشکال از فایل هم نمیتونه باشه چون راحت رو نوکیا اجرا میشه در ضمن میگم فقط این یک فایل این مشکل و نداره ولی اونی که مشخصه روی بیکلام ها مشکل داره.
من خودم موندم مشکل از کجاست ؟!!
در ضمن چند تا از عکس هایی رو که با دوربین گرفتم 2 روز نمایش می داد ولی بعده 2 روز به صورت ضرب در شده و روش که اکی می کنی هیچی نشون نمیده ؟!!
اینا میتونه برای ویروس باشه ؟
در ضمن من هیچ فایلی هم از کسی دریافت نکردم !!!!!
CrAzY BoY
10 March 2006, 02:30 AM
مشکل از ویروس نیست گوشی های جاوا ویروس نمی گیرنبایدآپدیت بشه
mehdi_baba98
24 March 2006, 08:54 PM
گوشي منم همين مشكلو داشت دست به هيچييه گوشي نزن ببر گارانتي
به احتمال قوي گوشي تعويض ميشه واسه من كه با شر بازي عوض شد
mehdi_baba98
2 April 2006, 08:58 PM
in goshya ye moshkel daran onam ine ke nabayad bedon etelaat rosh chezi nasb beshe
ic felashesh kheyli hasase
این گوشیا یه مشکل دارن اونم اینه که نباید بدون اطلاعات روش چیزی نصب کرد
ic فلششون خیلی حساسه
BloodReza ; لطفن فقط فارسی تایپ کنید
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.