View Full Version : تست استاندارد بودن سايت
پارسا
20 February 2006, 04:35 PM
با سلام
به لينک زير مراجعه کنيد و اسم سايت را وارد کرده تا ببينيد چقدر طراحي اين سايت استاندارد است .
البته اطلاعات ديگري نيز اين سايت مي تواند در مورد آناليز سايت مورد نظر اطلاعات ديگري نيز بدهد .
سايت آناليز کننده (http://validator.w3.org/)
البته با اجازه مديران محترم - بالاخص مدير ارشد - سايت تالارهاي پارسي به نشاني (http://phalls.com/vbulletin/)را دادم و 87 ايراد از طراحي آن گرفت.
farzad_sx1
20 February 2006, 05:03 PM
من فکر کنم این سایت کلا خودش غلطه چون فقط سایت خودشون رو کامل و بدون ایراد معرفی می کنه ... (البته سایت microsfot.com رو هم بدون ایراد نشون میده) ... سایت یاهو رو با 264 ایراد و سایت گوگل رو با 47 ایراد نشان میده... در ضمن سایت Phalls فقط 3 تا ایراد داره.....
این نشون میده که سایت Phalls از یاهو یا حتی گوگل خیلی جلوتره ...:icon_twis
پارسا
21 February 2006, 02:38 PM
آخرين ايرادها ( قابل توجه دوست عزيزي که فرمودند 3 ايراد دارد )!
----------------------------------------------------------------------------------
پارسا
21 February 2006, 11:55 PM
با سلام
من واقعا از ديدن پست ويرايش شده ام بسيار ناراحت و دلگيرم و از مدير محترمي که بدون هيچگونه توضيحي فقط دست به ويرايش يک پست مي برد بسيار گله مندم.
دست بردن به نوشته کسي کار بسيار زشتي است و اينجانب در هيچ سايتي چنين بي حرمتي را به اشخاص نديده ام و نمي دانم چرا بايد قبل از اينکه علم چيزي را داشته باشيم خود را عالم به آن مي دانيم !!!
از يک مدير بيشتر از آنچه که ديگر کاربران انجام ميدهند انتظار رعايت اصول اخلاقي مي رود .
اگر پستي ايراد دارد آن پست را حذف کنيم و يک نامه خصوصي از طريق همين سايت به آن کاربر بفرستيم مبني بر اينکه کدام پست حذف گرديد و علت حذف پست چه بوده است ؟؟
هيچ کس بعنوان يک واحد حقيقي يا مجازي حق ندارد بدون اطلاع صاحب يک اثر - نوشته و... آن را دستکاري نمايد
hamid_2fun
31 March 2006, 06:10 AM
پارسا جان منم باهات ابراز هم دردی میکنم و از این برخورد خیلی متاسفم..
سایت BBC رو هم استاندارد نشون میده
(==>hell lord<==)
1 April 2006, 07:54 AM
من فکر کنم این سایت کلا خودش غلطه چون فقط سایت خودشون رو کامل و بدون ایراد معرفی می کنه ... (البته سایت microsfot.com رو هم بدون ایراد نشون میده) ... سایت یاهو رو با 264 ایراد و سایت گوگل رو با 47 ایراد نشان میده... در ضمن سایت Phalls فقط 3 تا ایراد داره.....
این نشون میده که سایت Phalls از یاهو یا حتی گوگل خیلی جلوتره ...:icon_twis
بعضی از این اشکالات خیلی الکی هستن...مثلا اگر کاما توی کد نویسی بعد از یک جای خالی نیامده باشه اشکال میگیره....تمام کد هارو با حروف بزرگ اشکال میگیره و از این قبیل موارد.
با سلام
من واقعا از ديدن پست ويرايش شده ام بسيار ناراحت و دلگيرم و از مدير محترمي که بدون هيچگونه توضيحي فقط دست به ويرايش يک پست مي برد بسيار گله مندم.
دست بردن به نوشته کسي کار بسيار زشتي است و اينجانب در هيچ سايتي چنين بي حرمتي را به اشخاص نديده ام و نمي دانم چرا بايد قبل از اينکه علم چيزي را داشته باشيم خود را عالم به آن مي دانيم !!!
از يک مدير بيشتر از آنچه که ديگر کاربران انجام ميدهند انتظار رعايت اصول اخلاقي مي رود .
اگر پستي ايراد دارد آن پست را حذف کنيم و يک نامه خصوصي از طريق همين سايت به آن کاربر بفرستيم مبني بر اينکه کدام پست حذف گرديد و علت حذف پست چه بوده است ؟؟
هيچ کس بعنوان يک واحد حقيقي يا مجازي حق ندارد بدون اطلاع صاحب يک اثر - نوشته و... آن را دستکاري نمايد
شما خودتو بزار جای مدیر ها....وقت میکنی که وقتی پست ها رو حذف کردی یک PM هم بفرستی؟...انقدر گیر ندین دیگه
...
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.