PDA

View Full Version : آمپهای دو کانال ونداشتن HPF



hamidjan
20 February 2006, 02:21 PM
سلام دوستان
همونطور که میدونید برای اسپیکرها باید فرکانس بالای 70-80 هرتز رو وارد کرد و زیر این فرکانسها صدای خوبی نداریم.آمپهای دو کانال موجود در بازار هم همگی فقط LPF دارند .سوال من اینه که برای باند چه جوری فرکاس بالا گذر (HPF) رو باید فرستاد . لطفا دوستانی که در زمینه نصب کار کردن کامل توضیح بدن
ممنون

paymanonline
20 February 2006, 04:12 PM
ببین دوست من برای باند ها گذاشتن HpF لازم نیست و هیچ کسم نمیذاره چون اونوقت تو از تو باند فقط صدای تیس تیس میشنوی و باند هم باید بیس بده دیگه اون دیافراگم بزرگ هم مال بیس باند هست و LPF رو برای این میذارن که اگه کسی خواست از این امپها ساب بگیره بتونه چون ساب فقط بیس رو میده بهت و شما در نتیجه احتیاج به HPF نداری ولی اگه دوست نداری بیس باندت قطع بشه یا باید از تو پخشت بیس رو منفی کنی یا از سلف استفاده کنی

حامدگلشن
20 February 2006, 06:16 PM
سلام
حميد جان
يا از روي HU تنظيمش كن (در صورتي كه hu تو چنين قابليتي رو داشته باشه)
يا از كراس اوور PASSIVE استفاده كن

حامدگلشن
20 February 2006, 06:23 PM
ببین دوست من برای باند ها گذاشتن HpF لازم نیست و هیچ کسم نمیذاره چون اونوقت تو از تو باند فقط صدای تیس تیس میشنوی و باند هم باید بیس بده دیگه اون دیافراگم بزرگ هم مال بیس باند هست و LPF رو برای این میذارن که اگه کسی خواست از این امپها ساب بگیره بتونه چون ساب فقط بیس رو میده بهت و شما در نتیجه احتیاج به HPF نداری ولی اگه دوست نداری بیس باندت قطع بشه یا باید از تو پخشت بیس رو منفی کنی یا از سلف استفاده کنی
چرا لازم هست در زماني كه شما سيستمت داراي ساب هست و ميخاي كه فركانسهاي لو بيست مثل فركانس 40به اسپيكرات نره و فقط ميخاي فركانسهاي بالاي 80 و ميد بيست رو اسپيكرات اجرا بشه و صداي ساب با اسپيكر قاطي نشه
من سيستم خودم رو با استفاده از كراس اور خود HU و HPF آمپليفاير تنظيم كردم خيلي شفافيت و كيفيت صدا در اين حالت كه اسپيكر فقط MID BASE رو اجرا كنه و ساب LOW base رو بهتر ميشه :icon_cool

nadersport
20 February 2006, 06:53 PM
چرا لازم هست در زماني كه شما سيستمت داراي ساب هست و ميخاي كه فركانسهاي لو بيست مثل فركانس 40به اسپيكرات نره و فقط ميخاي فركانسهاي بالاي 80 و ميد بيست رو اسپيكرات اجرا بشه و صداي ساب با اسپيكر قاطي نشه
من سيستم خودم رو با استفاده از كراس اور خود HU و HPF آمپليفاير تنظيم كردم خيلي شفافيت و كيفيت صدا در اين حالت كه اسپيكر فقط MID BASE رو اجرا كنه و ساب LOW base رو بهتر ميشه :icon_cool
بهترين راه تنظيم كردن كراس اور هد يونيت هستش و كار حامد جان درسته:icon_cool

paymanonline
20 February 2006, 11:10 PM
چرا لازم هست در زماني كه شما سيستمت داراي ساب هست و ميخاي كه فركانسهاي لو بيست مثل فركانس 40به اسپيكرات نره و فقط ميخاي فركانسهاي بالاي 80 و ميد بيست رو اسپيكرات اجرا بشه و صداي ساب با اسپيكر قاطي نشه
من سيستم خودم رو با استفاده از كراس اور خود HU و HPF آمپليفاير تنظيم كردم خيلي شفافيت و كيفيت صدا در اين حالت كه اسپيكر فقط MID BASE رو اجرا كنه و ساب LOW base رو بهتر ميشه :icon_cool
اخه دوست ما نگفتن که میخوان از ساب استفاده کنن یا اصلا HPF رو برای چی میخوان

حامدگلشن
21 February 2006, 09:04 AM
ببین دوست من برای باند ها گذاشتن HpF لازم نیست و هیچ کسم نمیذاره چون اونوقت ...
دوست عزيز من در جواب اين گفته شما اون مطلب رو نوشتم:icon_surp

hamidjan
21 February 2006, 11:46 AM
اخه دوست ما نگفتن که میخوان از ساب استفاده کنن یا اصلا HPF رو برای چی میخوان من که گفتم برای اسپیکرها. اصلن حرفی از ساب نزدم که.اسپیکر باید فرکانسهای بالای 70 رو اجراکنه پس باید از HPF استفاده کنه که حامد جان راهنمایی فرمودن.
ممنون

hamidjan
21 February 2006, 12:01 PM
ببین دوست من برای باند ها گذاشتن HpF لازم نیست و هیچ کسم نمیذاره چون اونوقت تو از تو باند فقط صدای تیس تیس میشنوی و باند هم باید بیس بده دیگه اون دیافراگم بزرگ هم مال بیس باند هست
من اینو قبول ندارم.شما وقتی از HPF استفاده کنی و cut off frequency رو مثلن رو 100Hz انتخاب کنی از باند صدای تیس تیس میاد!!!؟؟ خیر بلکه فرکانسهای زیر 100 هرتز فیلتر شده و فرکانسهای بالای 100 از طریق باند اجرا میشن.من الان خودم برای باندم با 944 همین کارو کردم (HPF و فرکانس 75Hz)ولی چون دارم سیستم رو ارتقاع میدم برای همین دنبال آمپ دوکانل با HPF بودم که فکر کنم باید یه 4 کانال بگیرم.(یک جفت باند+یک جفت تیوتر دارم )
ضمنا کار اون دیافراگم هم به نظر من تولید مید باس هست و بیس رو فقط وفقط باید ساب تولید کنه .

paymanonline
21 February 2006, 01:59 PM
من اینو قبول ندارم.شما وقتی از HPF استفاده کنی و cut off frequency رو مثلن رو 100Hz انتخاب کنی از باند صدای تیس تیس میاد!!!؟؟ خیر بلکه فرکانسهای زیر 100 هرتز فیلتر شده و فرکانسهای بالای 100 از طریق باند اجرا میشن.من الان خودم برای باندم با 944 همین کارو کردم (HPF و فرکانس 75Hz)ولی چون دارم سیستم رو ارتقاع میدم برای همین دنبال آمپ دوکانل با HPF بودم که فکر کنم باید یه 4 کانال بگیرم.(یک جفت باند+یک جفت تیوتر دارم )
ضمنا کار اون دیافراگم هم به نظر من تولید مید باس هست و بیس رو فقط وفقط باید ساب تولید کنه .
حرف شما کاملا درسته ولی چون گفته بودی امپهای دو کانال و نداشتن HPF من گفتم شاید اطلاعی نداری و خواستم به طور ساده راهنمایی کنم ولی ظاهرن شما استاد مایی تو سیستم بازی.
به هر حال ببخشید قصد گمراه کردن نداشتم.:icon_cry:

hamidjan
21 February 2006, 02:13 PM
خواهش میکنم من کوچیک همه دوستانم.

paymanonline
21 February 2006, 02:23 PM
راستی من این 944 رو تو هیچ سایتی ندیدم میشه یه عکسی ازش با مشخصات فنی بذاری یا اینکه یه سایتی که توش هست رو معرفی کنید؟

nadersport
21 February 2006, 05:32 PM
راستی من این 944 رو تو هیچ سایتی ندیدم میشه یه عکسی ازش با مشخصات فنی بذاری یا اینکه یه سایتی که توش هست رو معرفی کنید؟
اين عكسش:
http://i1.tinypic.com/o8i2yw.jpg
اينم مشخصات:
(4channel Bridgeable Power Amplifier Bult-in Crossover)
http://i1.tinypic.com/o8ieyw.jpg

paymanonline
21 February 2006, 06:07 PM
مرسی
با توجه به این مشخصات خوراک بانده و فکر کنم سابو نتونه درایو کنه درسته؟

حامدگلشن
22 February 2006, 01:23 PM
مرسی
با توجه به این مشخصات خوراک بانده و فکر کنم سابو نتونه درایو کنه درسته؟
براي 99% باند ها خوبه و اكثر سابهاي زير 100 تومن رو خوب ساپورت ميكنه:icon_cool

paymanonline
22 February 2006, 02:17 PM
یه امپ جدید اومده که من تا حالا ندیده بودم
D515 پایونیر که 4 کانال برای باند و یک کانال برای ساب داره و هم HPF و هم LPF داره
ولی فکر نمیکنم خوب جواب بده توانش زیاد نیست

hamidjan
22 February 2006, 02:23 PM
944 در حالت بریج دوتا 250W RMS خروجی میده وشاهکار اون اینه که روی 1ohme استیبل(stable) هست و میتونه 1000w خروجی بده .سه تا فیوز 30 آمپر رو که بیخودی نذاشتن روش.:icon_sad:

paymanonline
22 February 2006, 02:32 PM
:icon_sad: یعنی واقا روی 1اهمم جواب میده واقا شاهکاره من اصلا فکر نمیکردم که امپی باشه که 1 اهم جواب بده پس یعنی میشه قشنگ دو تا ساب 2 اهم رو موازی بست روش تازه اونم بترکونه:icon_sad: :icon_sad:
ببینم الان تو بازار پیدا میشه نوش و اینکه چند هست؟

ببینم بریج یعنی از یه کانال استفاده کنی یا اینکه + از راست - از چپ رو میگن

حامدگلشن
22 February 2006, 02:40 PM
یه امپ جدید اومده که من تا حالا ندیده بودم
D515 پایونیر که 4 کانال برای باند و یک کانال برای ساب داره و هم HPF و هم LPF داره
ولی فکر نمیکنم خوب جواب بده توانش زیاد نیست
d515 حدود 2 ساله توبازاره قيمت حدود 380 (اگه اشتباه نكنم)
5 كاناله هست نسبت به قيمتش ضعيفه
Features

A/B-channel
50W x 4 (continuous power)
100W x 4 (max. power)
Sub-channel
150W x 1 (continuous power)
300W x 1 (max.power)
Variable LPF/HPF (40 - 240Hz, -12dB/oct.)
High-voltage

nadersport
22 February 2006, 03:06 PM
d515 حدود 2 ساله توبازاره قيمت حدود 380 (اگه اشتباه نكنم)
5 كاناله هست نسبت به قيمتش ضعيفه
Features

A/B-channel
50W x 4 (continuous power)
100W x 4 (max. power)
Sub-channel
150W x 1 (continuous power)
300W x 1 (max.power)
Variable LPF/HPF (40 - 240Hz, -12dB/oct.)
High-voltage
نصبت به قيمتش خريدش اصلن به صرفه نيست

hamidjan
22 February 2006, 03:24 PM
ببینم الان تو بازار پیدا میشه نوش و اینکه چند هست؟

ببینم بریج یعنی از یه کانال استفاده کنی یا اینکه + از راست - از چپ رو میگن
خیلی کم شده تو بازار .آخرین قیمتی که من دارم 300 تومنه.
بریج بستن در این آمپ دو حالته:مونو و استریو
مونو یعنی یه منفی از یه کانال و یه مثبت از کانل کناریش.
استریو یعنی یه منفی از کانال بالا و یه مثبت از کانال پایین.