View Full Version : معايب سمند؟!
ohum
1 November 2004, 12:55 AM
ماشين من كه اين مشكلات و داره نميدونم بقيشونم همينطوره يا نه؟
خوشحال ميشم اگه كسي مي دونه چجوري ميشه بر طرفشون كرد بگه!!
1.ترمز اش كه خيلي خراب
2.كمكاش خيلي دا ميده
3.تو پيچا خيلي بازي مي كنه
4.فرمونش تو سرعت گير مي كنه (بر نمي گرده)
5.ذرجا هم كه مي چرخوني مي لرزه
6.اطاقش بعد از 1 مدت صداش زياد ميشه
7.فكر مي كنم ecu مشكل داره چون بعضي وقتا سكته ميكنه ماشين(گاز نميخوره خاموش ميكنه..)
8.راننده ديده خوبي نداره
9.موتور شم صداش خيلي زياده
8) حسنم داره ها اناروهم بعدن ميگم(مثلا را ميره :o )
Eiman
1 November 2004, 01:05 AM
حسنم داره ها اناروهم بعدن ميگم(مثلا را ميره :o )[/quote]
---------------------------------------------------------------------------------
:arrow: :(
خيلي با حال بود . به قول كارشناسان خارجي ساخت سمند مانند اختراع دوباره چرخ بود . :P
نيماگارد
1 November 2004, 04:33 PM
سلام به همگي
آقا راست ميگه دست رو دل ما نذار كه سمند ما بيشتر از اينا مشكل داره :cry: :cry: :cry:
محمد رضا محمدي
1 November 2004, 07:10 PM
بازيكردن داخل پيچ و سروصداي كمك ها مربوط به نوع كمك فنرتون هستش ....
مشكل ترمز هم با يه ABS حله ... ( 140000 تومان )
در مورد گاز نخوردن هم ميتوني يه تنظيم ببريش و به نظر من شمع هاتو از نوع 2پلاتينه بنداز ...
در مورد ديد هم با وجود آينه هاي جانبي خوبي كه داره نميدونم چه مشكلي داري .... در مورد جلو هم وضعيت با تنظيم ارتفاع صندلي و حالت برجسته ي درب موتور خيلي بهتر از پژو هست ....
در مورد صداي زياد ... سمندت مدل چنده ؟؟؟ چون مدل هاي اول عايق كاري خوبي ندارند ...
در مورد سروصداي اتاق هم ميتوني سر فرصت يه حالي بهش بدي وصداگيري كني ...
Eiman, نوشته :
به قول كارشناسان خارجي ساخت سمند مانند اختراع دوباره چرخ بود
اينو كي گفته ؟؟؟
tirkamoon
2 November 2004, 12:08 AM
ohum جان شما فكر ميكني چندتا از اين ايرادها كه گرفتي رو بقيه توليدات داخلي دارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :!:
ohum
2 November 2004, 12:29 AM
كمكم رو عوضم كردم ولي فرقي نكرد (بدترم شد) اگه كمك خاصي مد نظرت بگو عزيزم!!
مدل 81 ولي 83 هم صداش همينطوري بود!!!
شمعام 2 پلاتينه تنظيم هم كردم ميگن همينطوريه كاريش نميشه كرد :roll:
كلا ذيذه خوبي جلو ماشين نداره ارتفاشم تا يه جايي مياد بالا ديگه!!!(پاها گير ميكنه ذيگه)
absگزاشتم ولي نميدونم چرا فرقي نكرده بازم ماشين ميكشه :twisted:
همه ماشينارو امتحان نكردم ولي...
1.زانتيا هر كس داره مشكله زيادي نداره
2.رنيزم ماشين زياد راحتي نيست
3.قبلا پرايد داشتم(كره اي) خيلي توپ بود هر كار مي خواستي ميكرد(جديداشو ميگن خوب نيست)
206.4 ماشين خوبيه(نرميه زياديم انتظار نبايد داشتsport)
5.بقيه ماشينهاي ايران خودرو هم اگه همون اولش 1 مليون خرجش كني درس ميشن(بجز سمند)
Eiman
2 November 2004, 03:12 AM
Eiman, نوشته :
به قول كارشناسان خارجي ساخت سمند مانند اختراع دوباره چرخ بود
اينو كي گفته ؟؟؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------
گزارش ويژه خبري شبكه 2 از زبان آقاي حيدري مجري برنامه . حدود 1 سال پيش .
محمد رضا محمدي
2 November 2004, 11:16 AM
ممنون از توضيحاتتون جناب ohum,
از لحاظ سرو صدا بايد بگم خدمتتون از 405 بهتره ...
ترمز هاش ضعيفه ولي دوستاني كه سمند ABS از ايران خودرو تحويل گرفتن خيلي راضي هستند..
در مورد كمك هم بنده تحقيق ميكنم خدمتتون عرض ميكنم ...
sina_tala22
2 November 2004, 03:39 PM
سلام به همه بچه ها....
اقا چاره مشكل همتون دسته منه ...
مي تونم يه راه حل خوب بهتون پيشنهاد كنم فقط شرط داره!!!!
از راه حلي كه بهتون مي گم سو،استفاده نكنيد .
البته ببخشيدا
حالا راه حل:
من تحقيقات كردم كه نسبت كسايي كه از محصولات ايران خودرو رضايت دارن خيلي بيشتر از بقيه شركتها مثل سايپا و.. بوده
مقداري تحقيقاتم و گسترده تر كردم فهميدم خيلي ها از بعضي از محصولات ايران خودرو نارا ضي هستن و تنها محصولي كه بدون ناراضي
در اوج افتخار توليد خودشو به پايان رسونده خودرويي نيست جز اسب تيز رو .....پيكان..... :arrow:
حالا هم هيچ مشكلي نيست كسايي كه به اين ماشين علاقه دارن مي تونن اخرين مدلاش و دسته دوم تهيه كنند ديگه بايد ببخشيد اخه از قديم گفتن تا عزيزي
بمير كه برات گره كنن براي همين پيكان تا وقتي رو اوج بود توليدو تموم كرد
حالا پيشنهاد: كسايي كه از فرصت طلايي استفاد ه كردن و اين ارمغان ملي و تهيه كردن مي تونن براي بازدهي بيشتر از اين ماشين
كارايي كه من مي گم و انجام بدن اخه لا زم به ذكر تا حد مرگ اين ماشين ارتقا پيدا مي كنه....
مي تونيد همين امروز دست به كار بشيد ماشين و ببريد يه مقداري فنرا ش و كوتاه كنيد اندازش دسته خودتونه هر چه بيشتر بهتر
بد 4 حلقه لاستيك مارشال دور سفيد ميندازين زيرش
4 تا قالپاق استيل مثل دره ديگ بد اگه ماشين 2 ايينه طرفين داره سمته راستيو باز مي كنيد و به جايه چپيه يه استيل يزدي بندازيد
اينه رو شيشه جلو رو باز كنيد بريد يه اينه بدون قاب(تمام اينه) بخريد يادتون نره بايد پايين تر از حد وسط شيشه به چسبه
بد ماشينو مي بري دمه اسپورتي صوتي
4 تا خرچنگي سكرتي مي بندي اون پشت يه ظبطخراك جي وي سي تصويري بد مي ري
دمه مغازه شيشه هايه كل ماشينو سبز لجني شيشه عقب بايد بخاري داشته باشه
پاينشم نوشته با شه اسپورت يه سي دي هايده يا هميرا ميزاري تو ظبط bass مياري رو 6- و tre مياري رو 6+ يادت باشه lode
بايد خاموش باشه
راستي ماشين بايد دو بوق باشه ..دري وري يا 10-11 و يه بوق بنزي افتامات يادت نره
اگزوزم مخزنشو سوراخ مي كني يه شيلنگ كو چيك از توش رد مي كني
پرده شيشه عقب فراموش نشه
مي تونيد گوشه دره صندوق عقبم يكي از اي چيزا رو بنويسي
( خودتي.بيمه مادر. نوكرتم. ماكسيما يه قديم ....) حالا مي توني بري زير پل سيد خندان داد بزني دوم يه نفر . احمد خلا ص كن برو
عقب مملي رفت بورو منم بيام جات ابجي دوم ميري احمد خانوم و راهنماي كن ماشين اسيئو نشون بده
(((( خوش باشيد))))
Niaz_M3
4 November 2004, 01:18 AM
منم سمند ABS دارم ... خيلي راضيم
مـهندس
4 November 2004, 04:15 AM
من موتور سمند دارم و راضيم :cry:
PAYAM
4 November 2004, 07:16 AM
بدنه سمند هم سنگينه خصوصا در هاش. كامپيوترش هم زود قاطي مي كنه. ترمزهايش هم مثل بقيه محصولات ايران خودرو خيلي ضعيفه. البته ديد عقبش به نسبت پرشيا و 405 يه ذره بهتره ولي كلا مطلوب نيست.....
banamoneshan2004
4 November 2004, 11:31 AM
سلام :twisted: من كه سمند دارم و اصلاْ ازش راضي نيسم قبلاض سمند معمولي داشتم اما الالن عوض كردم و ilx خريدم كه ترمز abs هست اما بازم اشكالاتش گرفته نشده :cry: هنوزم همون خره :( 8) ديدشم رو پيچا كه خوب نيست :D بايد صلوات بفرستي بهدش دور پيچ بچرخي :( :x :lol: تركزش بدك نيست تيپهشم خوب شده چراغاشو هم كه كوچيك تر كردن و خوش تيپ تر شده :lol: 8) 350 كيلو از بقشه ماشينا هم سنگينتره :!:
Top RPM
5 November 2004, 08:32 PM
سمند ترمزش خيلي خرابه كه درست كردن اون در حدود 300 هزار تومان خرج داره. البته طراحاب بسيار بد كار كردن. اگر دقت كنيد شلنگ ميان بوستر و ترمز بسيار پيچ و تاب دارد كه با در اوردن اون و رد كردن اون به طوري كه كمتر پيچ بخوره در حدود 5 درصد ترمز بهبود مي يابد. استفاده از لنتهاي نرم خيلي كمك مي كنه. به گفته ايرانخودرو مشكل ترمز در مدل هاي جديد رفع شده. بعضي از مدل پايين ها بعد از گذشت زمان ترمزشون خوب مي شه و بعضي بدتر مي شه.
كمك فنر ها خشك هستند و صدا مي دهند. اينها هم مثل ترمز به طور شانسي بعضي خوب مي شن و بعضي بد مي شن. استفاده از كمك فنر هاي گازي و تنظيم ارتفاع خيلي كمك مي كنه. مخصوصا اينكه با اين كار هم مشكل كمك ها درست مي شه و هم مي تونيد ماشين رو بخوابونيد. ارتفاع پايين ماشين اون رو خيلي خوشگل مي كنه.
تو پيچ ها نبايد بازي كنه. هندلينگ اين خودرو واقعا فوق العاده است. مخصوصا اينكه در سرعت هاي بالا صفت تر مي شه و خيلي به راننده كمك مي كنه.
اتاقش صدا داره. اين صدا بعد از مدتي بيشتر مي شه. ستون سقف رو باز كنيد و مشكل اين صدا رو تا حدي برطرف كنيد.
ديد راننده خيلي بده
ايمني ماشين و استحكام بدنه اون فوق العاده است.
راه رفتنش خيلي خوبه.
از اين ترمز هاي ABS 140 هزار توماني استفاده نكنيد چون جونتون رو مي گيره. اگر خواستيد بيشتر توضيح بدم.
احتمالا استپ ماشين ohum عزيز مشكل داره. بايد با دياگ تست بشه. فراموش نكنيد كه زمان تست استپ دستگاه به تنهايي نمي تونه كار خودش رو انجام بده. بايد خودتون گوش بديد. بايد چند تا تق تق كنه.
با بالا تر بردن ارتفاع صندلي مشكلي حل نمي ش. بايد به اندازه هاي ماشين عادت كنيد.
هر وقت كامپيوترش قاطي كرد خاموشش كنيد. بعدا دوباره روشنش كنيد درست مي شه.
Lizard
5 November 2004, 09:26 PM
از اين ترمز هاي ABS 140 هزار توماني استفاده نكنيد چون جونتون رو مي گيره. اگر خواستيد بيشتر توضيح بدم.
ميشه بيشتر توضيح بدين ؟
محمد رضا محمدي
5 November 2004, 09:52 PM
اگر ممكنه بيشتر توضيح بديد .... چه نوع ترموزي رو شما پيشنهاد ميكنيد ؟؟
Top RPM
5 November 2004, 10:28 PM
ببينيد. من خودم هميشه روي افزايش قابليت هاي راننده اصرار داشتم. به خصوص در ايران و درباره اين نوع ترمز. راننده بايد اينقدر تمرين كنه تا چرخ ها قفل نكنه و در عين حال از حداكثر قدرت ماشين استفاده كنه. درباره اين ترمز ها اطلاعات تقريبا كاملي در وبلاگم وجود داره كه با كليلك بر روي گزيه صفحه ي شخصي(web) كه پايين كامنت ها وجود داره و مراجعه به آرشيو مي تونيد اون رو پيدا كنيد. اما بگم كه واي به حالتون اگه با اين ترمزهاي ABS 140 هزار توماني درحالي كه ماشين سنگينه ترمز كنيد.
ohum
10 November 2004, 12:45 AM
rpm جان كمك گازي و كسي امتحان كرده ببين خوب يا نه؟
مارك و قيمتشو اگه ميدوني بگو؟ 8)
booleck
10 November 2004, 01:00 AM
من مدتيه ماشين رو با ماشين دائيم عوض کردم ميخواستم ببينم که اين دائيم چرا اين سمند رو
اينقد دوست داره ديدم واقعاً راست ميگه !!!! 8)
همون طور که عزيز Top RPM, ميگه اين هم شانسی ترمزش بعد از يه مدت خيلی خوب داره کار ميکنه و اگر يه کم
تمرين کنيد اين ترمزا حتا ميتونه به اندازه يک ترمز ای-بی-اس خوب کار کنه . فقط نميدونم چرا اين ماشين
لنت خوره داره !!!! در ضمن ماشين دارای کمک گازی هست .از وقتی اوردم پائين ماشينو خييلی بهتر شده از نظر
هندلينگ.در ضمن من يه جا خوندم (فکر کنم توی وبلاگ دوسته خوبمون Top RPM, عزيز) که اگه ترمز های سمند رو
هوا گيری کنيد خيلی بهتر عمل ميکنه من اين کارو کردم و واقعاً درست کار کرد!
فقط يه ايردی داره اين ماشين که بعضی وقتا اينقد سرو صدا ميکنه اين ستون ها و کنسول
که اسب آدم رو خورد ميکنه،بعد مجبور ميشه صدای ضبط رو تا ته بلند کنه!!!!!!
Top RPM
10 November 2004, 02:56 PM
اينقدر به ترمز سمند گير نديد. زياد هم بد نيست. مثلا وقتي يه ناشي تو سرعت پاشو تا ته رو ترمز فشار مي ده(جفت پا مي ره رو ترمر) چرخ دير قفل مي كنه. مثل سيلو.
درباره مصرف بالاي لنت هم بايد بگم كه:
لنت هايي كه ايرانخودرو رو سمند مي اندازه خيلي صفته. اين خودش يكي از دلايل بد بودن ترمزه.(هر چه لنت نرمتر بهتر. مي گن بهترين لنت لنتيه كه ناخن رو روش فشار بدي؛ جاي ناخن روش بمونه. البته اين يه ازمايش خيلي ساده است) اما اين لنتهاي صفت طول عمر بالايي دارند. در اوايل كه ماشين رو خريديد و قبل از تعويض لنت چون ترمز ها خوب كار نمي كنه فشار زيادي روي ترمز مياريد كه ترمز خوب بگيره. بعد از اون هم لنت نرم مي اندازيد(طول عمر لنت نرم كوتاهه) اما خوب دادن پول به ايمني مي ارزه. ماشينهايي هم كه ABSدارند مصرف لنتشون كمي بيشتر از سايرينه.)
درباره ترمز الان مارك هاي خوب بوستر و پمپ ترمز تو ايران رو يادم رفته. اما يه جايي رو تو روز نامه ديدم. كسي خواست بگه پي ام بزنم.
درباره سر و صداي كنسول و ستون ها مي گن اگه اونا رو وا كنيد مي تونيد درستشون كنيد. اما باز كردن ستون سقف دل و جرات مي خواد. تو دوزي ماشين خراب مي شه.
ترمز هاي سمند رو هوا گيري كنيد. خيلي بهتر مي شه. لنت رو عوض كنيد خيلي بهتر مي شه. و يه چيز ديگه: اون لوله ي بين بوستر و پمپ ترمز خيلي پيچ و تاب داره. اون رو در بياريد و صاف ردش كنيد. خيلي بهتر مي شه. (با لوله بين موتور و بوستر هم همين كار كنيد. مواظب باشيد كه لوله ها سوراخ و نشتي نداشته باشن.)
محمد رضا محمدي
19 November 2004, 08:34 PM
يكي از دلايل بد بودن ترمز سمند در انواعي كه از لاستيك فابريك استفاده ميكنند خشك بودن جنس لاستيك goodyear هست كه اصلا جنس و چسبندگي خوبي نداره و روي خودرو هاي جديد ايران خودرو بسته ميشه .... :x
پويا گارد
30 November 2004, 06:21 PM
اگه ميخواين ترمز هاترن خوب كار كنه 2 راه وجود داره :arrow:
1 اگه پولتون زيادي كرده :evil: ميتونيد بريد و ترمز اي بي اس زانتيا يا ماكسيما كه در حدود 1 تا 2 ميليون تومن در مياد بخريد و ببنديد رو ماشينتون ولي خداييش توپه توپ ميشه 8)
2.. اين يكي خيلي كم خرج تره :(
1 ميتونيد يه جفت لنت نرم (حدود 30000 تومن ) بخريد و عوضشون كنيد :)
2 يه جفت لاستيك پهن(( 205 )) و 17 اينچ :lol: مدل كوير تاير يا هر مارك ديگه بخريد و بندازيد زير ماشينتون تا بهتر كار كنه و اصتعكاك بيشتري داشته باشه
3 .. مهمتر از همه كه هچكس نگفت :arrow: (((( روغن ترمزتون بايد از نوع اعلا باشه))) :P
4 .. آخر از همه اينه كه ترمز هاتونو هوا گيري كنيد 8)
8) 8) خوش باشيد 8) 8)
McLaren F1
1 December 2004, 02:09 AM
با عرض سلام به دوستان
بابا اين سمند رو شما نشناختين هنوز جسارتن خيلي تخميه :x
چندين مورد از ايراد هاي سمند:
1. خيلي بدجور مزخرفه.
2. نافرم جواده.
3. بد رقم الكيه.
4. خيلي *****.
5. فوق العاده بي كيفيته.
6. ساخت كجاست؟ الله اعلم.
7. ساخت كيه؟ الله اعلم.
8. ساخت چه زمانيه؟ الله اعلم.
9. ساختش چه طوريه؟ الله اعلم.
10. ********11. چرا اينقدر گروني و تورمه ؟ الله اعلم.
12. چرا من اينقدر -- *****-- مينويسم ؟ الله اعلم.
13. :shock:
14. :lol:
15. :twisted:
16. :cry:
17.
با اينكه اصلا دوست ندارم توي كامنت ها دستكاري كنم اما مجبورم. سعي كنيد از اين گونه الفاظ و همچنين موضوعات سياسي استفاده نكنيد.
با تشكر
Top RPM
پويا گارد
1 December 2004, 06:10 PM
:twisted: :twisted: بابا تو حالت خوش نيست :shock: :twisted: :twisted:
چيز ميز كه نخوردي؟؟؟؟ :idea: :idea:
علي فقيه
22 December 2004, 06:41 PM
سمند مفت نمي ارزد زيرا زود به سرو صدا مي افتد و مشكلش با تعويض كمك حل نميشود .
((((((بايد اتاق عوض شود)))))) :arrow:
Evanescence
22 December 2004, 08:18 PM
((((((بايد اتاق عوض شود)))))) :arrow:
باز سر صداي سمند از 405 خيلي كمتره :arrow:
محمد رضا محمدي
22 December 2004, 09:27 PM
دوستان لطف كنيد بهتر و همراه با دليل مطلبتون رو ذكر كنيد ....
لطفن از ذكر نظر ها يا خبرهاي بدون منبع و بدون اساس پرهيز كنيد ..
در مورد مشكلات فني سمند .... پژو و ... در تاپيك هايي كه به همين منظور ايجاد شده به بحث و تبادل نظر بپردازيد ...
Top RPM
22 December 2004, 11:35 PM
((((((بايد اتاق عوض شود))))))
آخه عزيز من شما مي خواهي چه بدنه اي روش بذاري؟؟؟؟
booleck
23 December 2004, 01:29 AM
((((((بايد اتاق عوض شود))))))
به استناد به اين حرف ميشه پيشنهاد کرد که بدنه پژو 504 رو اين ماشين بزاريم شايد اينتوری بهتر باشه!!
شوخی کردم ولی بازم ميگم سمند نسبت به قيمتش ماشين بسيار خوبيه بدش شما از يک ماشين چه انتظاری
داريد هر ماشينی بد از يه مدت راه رفتن نياز به سرويس پيدا ميکنه بطور مثال جلو بندی بايد بازديد شود
شما چه انتظاری از سمند داريد که براورده نکرده که حل هم نميشه اينجا بگيد تا برّرسی کنيم
davood4547
4 January 2005, 04:56 PM
سلام
من حدود 15 ماه است كه سمند دارم با ترمز ABS .و حدود بيست هزار كيلومتر با آن راه رفتم.نود درصد آن هم خارج از شهر بوده.و مشكل خاصي نداشتم و در مجموع راضي هستم.كامپيوتر ماشين در اين مدت اصلا قاطي نكرده.
متاسفانه دزدگير آن مدتي است كه از كار افتاده.و چند اشكال كوچك ديگر.
كلا يك بار براي گارانتي مراجعه كردم بابت دزدگير كه بجاي آن سرويس ده هزار كيلومتر را انجام دادند و سيم كلاچ را خودسر انه عوض كردند از آن به بعد كلاچ به دليل سيم غير فابريك كه انداختند خيلي سفت شد. و دزدگير همچنان خراب است.
به هر حال اين اشكالاتي است كه ميتواند براي هر اتومبيل ساخت داخل بوجود آيد.
در مورد صدا در جاده(سرعت بالا) ماشين اصلا صدا ي اضافه ندارد.اما داخل شهر(سرعت پايين ) درب سمت راست بيشتر مواقع صدا مي دهد.شايد با لكلاژ مناسب در شايد شايد اين صدا قطع شود. چون اين صدا هميشه نيست.
در مجموع با سمند مشكلي ندارم و خيلي راحتم. ومابین 206 و405 وسمند من سمند را انتخاب میکنم.قصد دارم اتومبیلم را بفروشم ولی مجدا سمند خواهم خرید 8)
Sayrex
12 January 2005, 10:02 AM
سلام :
با اين اوصافي كه شما ميگيد سمند نبايد ماشين آنچنان خوبي باشه ! ميخوام نظر شما دوستان متخصص در اين امر رو يه كم بيشتر بدونم ! شما بين سمندLX و پژو 405 كدوم رو پيشنهاد ميكنيد كه هم ايراداش كمتر باشه و هم عملكرد هاش بهتر باشه 8)
محمد رضا محمدي
12 January 2005, 11:23 AM
در بحث مقايسه سمند و 405 و ... بحث هاي زيادي شده ..
تعدادي از دوستان عقيده دارند كه 405 همچنان خودروي خوبي هست و تعدادي ديگر عقيده بر بهتر بودن ظاهر و داخل و امكانات و ديناميك سمند بر 405 دارند ..
من خودم از هر نظر با سمند موافقم ... در گزينش بين سمند معمولي و 405 هم فكر نميكنم 405 بتونه قد علم كنه چه برسه به سمند LX .... البته سليقه هم خيلي تاثير گذاره 8)
Sayrex
12 January 2005, 11:44 AM
سلام :
بله منم به اونجا مراجعه كردم ٫ولي متاسفانه اينقدر سليقه ها متفاوت بود سردرگم شدم ! واسه همين اينجا مطرح كردم :)
SiEmEnS_MaN
25 August 2005, 12:29 AM
اقا این سمن خوبه ...به خدا خوبه گیر ندید
preux
25 August 2005, 12:57 AM
بابا من كه گيج شدم ما مي خواستيم سمند بخريم كلي هم محاسنشو تو تاپيكهاي ديگه ديده بودم ولي اينطوري كه شما مي گين كه خيلي بده واقعا كه گيج شدم.
Nomad
26 August 2005, 02:17 AM
در بحث مقايسه سمند و 405 و ... بحث هاي زيادي شده ..
تعدادي از دوستان عقيده دارند كه 405 همچنان خودروي خوبي هست و تعدادي ديگر عقيده بر بهتر بودن ظاهر و داخل و امكانات و ديناميك سمند بر 405 دارند ..
من خودم از هر نظر با سمند موافقم ... در گزينش بين سمند معمولي و 405 هم فكر نميكنم 405 بتونه قد علم كنه چه برسه به سمند LX .... البته سليقه هم خيلي تاثير گذاره 8)
ببخشيد مگه سمند LX چه چيزي اضافه بر سمند معمولي داره غير از امكاناتي كه ميشه با خرج بسيار كم اونا رو براي سمند معمولي تهيه و نصب كرد ؟ ( با توجه به تفاوت 2 ميليوني :icon_twis ) .
ali_mzd
26 August 2005, 03:04 PM
ما كه الان LX داريم راضي هستيم ؛ بيشتر به خاطر ترمز ABS راضي ام . ديروز از يكي شنيدم كه مي گفت موتور سمند LX موتور پرشيا هست ! حالا اگه كسي اطلاعات كاملتري داره ممنون ميشم كه در اختيار من و دوستان بذاره . (ولي يه چيزش كه منو به عجب واداشت اين صداي كم موتورش بود ؛ به طوري كه بعضي وقت ها شك ميكردم كه آيا اين ماشين روشن يا خاموش ... كلا صداي بيرون از ماشين خيلي كم در داخل به گوش مي رسه ... البته من ماشينهاي زيادي رو در اين كلاس و حتي بالاتر سوار شدم و براي همين تعجب كردم كه توي LX اين مورد خيلي خوب رعايت شده .
ضمنا يه چيز ديگش كه خيلي بهم حال داد اين نور آبي صفحه كيلومتر و قسمتهاي كليدهاش بود كه در كل توي شب باهاش حال ميشه كرد lol
fizzi
27 August 2005, 05:37 PM
ديروز از يكي شنيدم كه مي گفت موتور سمند LX موتور پرشيا هست !
بله. اتومبيلهاي پژو پرشيا (معمولي) و سمند هر دو از موتور XU7JP/L3 ساخت پژو استفاده مي كنند.
fizzi
27 August 2005, 08:21 PM
آرش عزيز , شما درست مي فرمائيد اين موتور برروي 405 ,پرشيا , سمند و سمند lx سوار هست ولي ايشان فقط مشابه بودن موتور پرشيا و سمندlx را پرسيده بودند وگرنه حرف شما صحيح هست.
در مورد ترمز abs بايد بگويم حرف شما را قبول ندارم
سيستم هاي abs پژو 206 و مزدا 323 بسيار عالي عمل ميكند.در موردabs ماكزيما و رونيز و موسو و بقيه ماشينهاي full ckd كه ساخت داخل كمي دارند هم با كمي شدت وضعف خوب هستند.
ولي در مورد پرشياelx و سمندlx متمئن نيستم.شايد چون قطعات abs آنها در ايران ساخته ميشود ....
Nomad
28 August 2005, 02:40 AM
بعضي موقعها نه ، هميشه . . .
ali1359
31 December 2006, 12:59 PM
حتما میدونید که استاندارد ترمز absباید روی چهار چرخ نصب شود تانتیجه مطلوب دهد و ایرانخودرو در سمند lxاین ترمز را فقط روی دوچرخ نصب کرده پس استاندارد صد درصد نیست اگر ترمز عقب سمند معمولی را کاسه ای کنید نتیجه بهتری دارد چون تماس با هوای آن زیاد شده ودرنتیجه عمل ترمز گیری بهتر انجام میشود:icon_cool
alfred88
3 January 2007, 04:46 PM
حتما میدونید که استاندارد ترمز absباید روی چهار چرخ نصب شود تانتیجه مطلوب دهد و ایرانخودرو در سمند lxاین ترمز را فقط روی دوچرخ نصب کرده پس استاندارد صد درصد نیست اگر ترمز عقب سمند معمولی را کاسه ای کنید نتیجه بهتری دارد چون تماس با هوای آن زیاد شده ودرنتیجه عمل ترمز گیری بهتر انجام میشود:icon_cool
مگه الان سمند ترمز عقبش کاسه ای نیست .توی محصولات ایران خودرو فقط پرشیا elxو206 تیپ 5وهمچنین 206sd,سمندسریر ترمزهای عقبشون دیسکی.
abaratian
3 January 2007, 05:26 PM
چی؟
من که نفهمیدم، واقعا نفهمیدم!!
ترمز رو کاسه ای کنیم؟ خوب کاسه ای که هست!! شاید منظورتون دیسکی بوده؟
در ضمن ای بی اس روی دوتا چرخ خنده داره!! ممکنه دو کاناله باشه ولی روی دوتاچرخ...! برای تایید عرایض بنده این روزا که همه جا یخ زده تشریف ببرین و با سمند یه ترمز بزنین. همه چی دستتون میاد
z_qz54
8 January 2007, 03:15 AM
تاپیک به سمند منتقل شد
nader241
10 January 2007, 04:23 PM
ترمز عقب سمند کاسه ای با ABS است.
در ضمن EBDسه کاناله می باشد.جهت مشاهده سیستم را نگاه کنید.یک لوله به چرخ جلوی راستRIGHT FRONT.یکی به چرخ جلوی چپLEFT FRONT.یکی به دو چرخ عقب RIGHT AND LEFT REAR
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.