PDA

View Full Version : MVM&MATIZتفاوت

mehdy660
19 February 2006, 12:26 PM
سلام کسی میدونه که ایا موتور mvmاز ماتیز قویتره یا نه همونه؟وکدوم بهتر راه میرن؟مرسی

.Reza.
19 February 2006, 09:09 PM
سلام

طبق گفته سازنده ها موتور MVM از ماتيز قويتره. موتور MVM داري 12 سوپاپ DOHCو موتور ماتيز 6 سوپاپ داره و تورك و قدرت موتور MVM از ماتيز بيشتره.

در مورد كيفيت اطلاع دقيقي وجود نداره چون MVM هنوز جواب پس نداده. اما اين كه MVM ساخت چين و ماتيز ساخت كره است يك مقدار آدم رو در مورد كيفيت MVM به شك ميندازه!

m.gh
23 February 2006, 05:44 PM
من خودم یه مدت تو نخش بودم میخواستم بخرم
اما نمیدونم تو هر جا سراغشو گرفتم
همه به کیفیتش فحش نثار کردن

kiantom
28 February 2006, 10:01 PM
باسلام
دوستان من در اينجا براي همگيمون اظهار تاسف ميكنم كه در مملكتي هستيم كه لگني تقلبي مثل MVM حداقل واردش ميشه نه اينكه بدبختانه توليد هم بشه !!!
اين ماشين ناايمن و در واقع كپي تقلبي ماتيز مگه چه چيزي داشته كه براي توليد انتخابش كردن (به جز منافع شخصي) مگه ماتيز خودش چي بود كه حالا پس از تحريم ورودش بريم سراغ كپي تقلبيش، سوال من اينه كه از اينهمه خودرو در دنيا ما بايد زباله ترين هاش رو بياريم و توليدكنيم؟
اين ماشين داراي كيفيت ساختي بسيار پايين، موتوري 800CC و بسيار ضعيف، سيستم فرمان نامناسب، ايمني بسيار ضعيف، ترمزهاي بسيار ضعيف و ناكارآمد، گيربكس با عملكرد ضعيف و ناهماهنگ با موتور، سيستم ايركانديشن فاقد كارايي لازم، جلوبندي ضعيف، كيفيت پايين قطعات، طراحي داخلي كاملاً غير ارگونوميك، قيمت بسيار بالا براي براي اينچنين اتومبيلي (بيش از 7 ميليون تومان) و ...
واقعاً من از كساني كه اين ماشين رو خريدن ميپرسم كه موقع خريد چه انگيزه اي داشتن؟؟؟
در كل داشتنش در يك حالت خوبه اونم اينه كه هديه بگيريش و قبل از هر حادثه اي بفروشيش.
پيروز باشيد.

romeo_1593
1 March 2006, 08:58 AM
باسلام
دوستان من در اينجا براي همگيمون اظهار تاسف ميكنم كه در مملكتي هستيم كه لگني تقلبي مثل MVM حداقل واردش ميشه نه اينكه بدبختانه توليد هم بشه !!!
اين ماشين ناايمن و در واقع كپي تقلبي ماتيز مگه چه چيزي داشته كه براي توليد انتخابش كردن (به جز منافع شخصي) مگه ماتيز خودش چي بود كه حالا پس از تحريم ورودش بريم سراغ كپي تقلبيش، سوال من اينه كه از اينهمه خودرو در دنيا ما بايد زباله ترين هاش رو بياريم و توليدكنيم؟
اين ماشين داراي كيفيت ساختي بسيار پايين، موتوري 800CC و بسيار ضعيف، سيستم فرمان نامناسب، ايمني بسيار ضعيف، ترمزهاي بسيار ضعيف و ناكارآمد، گيربكس با عملكرد ضعيف و ناهماهنگ با موتور، سيستم ايركانديشن فاقد كارايي لازم، جلوبندي ضعيف، كيفيت پايين قطعات، طراحي داخلي كاملاً غير ارگونوميك، قيمت بسيار بالا براي براي اينچنين اتومبيلي (بيش از 7 ميليون تومان) و ...
واقعاً من از كساني كه اين ماشين رو خريدن ميپرسم كه موقع خريد چه انگيزه اي داشتن؟؟؟
در كل داشتنش در يك حالت خوبه اونم اينه كه هديه بگيريش و قبل از هر حادثه اي بفروشيش.
پيروز باشيد.

راستش من اصلا نمی خوام از این ماشین کوکی پشتیبانی کنم فقط می خوام بگم که ماتیزی که شما می فرمایید پر فروش ترین اتومبیل تو کلاس خودش در همون زمان شده بود و ماشین فوق العاده خوبیه البته درسته که کرمان خودرو خیلی از چیز هاش رو مثل آینه برقی ABS,EBS و صندلی برقی و کیسه هوا و 100 تا چیز دیگه اش رو بر داشته ولی از لحاظ شتاب عالی و از لحاظ راحتی اتاق در داخل شهر و راحتی رانندگی در ترافیک شهری واقعا مثال زدنیه.
بخاطر وجودنقاط شکست در طراحی ماششین امنیت خیلی خوبی در تصادفات داره به این صورت که ماشین داقون میشه ولی نیروی وارده رو تو خودش دفع می کنه که به سرنشین ها صدمه ای نرسه....یعنی ماشین له میشه ولی سر نشین سالم ازش میاد بیرون .

m.gh
1 March 2006, 12:31 PM
آره عزیز حق با شماست اما اینا که گفتی مال ماتیزه نه این لگن چینی
این افتابه هر چی ماتیز ابرو بدست آورد یه شبه به باد داد

Sina1358
17 March 2006, 01:57 AM
ولی من خیلی از MVM تعریف شنیدم. یه جا هم خوندم که خیلی ماشین مقاوم و ایمنیه!
فرمونش هیدرولیکه. درسته که موتورش 800 سیسیه ولی بیش از 50 اسب قدرت داره. اتفاقا شنیدم قطعات ارزون و با کیفیتی هم داره.
البته من در مورد کیفیتش فقط شنیدم و مطمئن نیستم. اگه شما اطلاع موثق و بیشتری دارید خوشحال میشم بشنوم.
راستش منم یه زمانی دوست داشتم یکیشو بخرم.
در ضمن در مورد انگیزه برای خرید ماشینای کوچکی مثل ماتیز و MVM باید بگم کسایی مثل من که 7 ملیون بیشتر برای خرید ماشین ندارن و نمیخوان پراید "که مطمئنا آشغاله" بخرن باید چیکار کنن؟

Nomad
17 March 2006, 03:37 AM
MVM خیلی زشته !! :icon_twis و البته یه تقلید مزخرف از روی ماشینی مثل ماتیزه .

Glimpser
17 March 2006, 12:06 PM
عزیز با هفت ملیون میتونی یک نیسان پتفایندر مدل 94 بخری

kiantom
17 March 2006, 12:37 PM
ولی من خیلی از MVM تعریف شنیدم. یه جا هم خوندم که خیلی ماشین مقاوم و ایمنیه!
فرمونش هیدرولیکه. درسته که موتورش 800 سیسیه ولی بیش از 50 اسب قدرت داره. اتفاقا شنیدم قطعات ارزون و با کیفیتی هم داره.
البته من در مورد کیفیتش فقط شنیدم و مطمئن نیستم. اگه شما اطلاع موثق و بیشتری دارید خوشحال میشم بشنوم.
راستش منم یه زمانی دوست داشتم یکیشو بخرم.
در ضمن در مورد انگیزه برای خرید ماشینای کوچکی مثل ماتیز و MVM باید بگم کسایی مثل من که 7 ملیون بیشتر برای خرید ماشین ندارن و نمیخوان پراید "که مطمئنا آشغاله" بخرن باید چیکار کنن؟
با سلام
دوست عزيز در مورد پرايد كمي منفي قضاوت كرديد، پرايد در حاضر با كيفيتي بهتر از قبل توليد مي شود و حداقل اينكه در بدترين حالت كيفيت باز هم اگر فقط محدوده قيمتي را (و نه كلاس خودروها كه در اينجا با هم متفاوت است) در نظر بگيريم پرايد بسيار بالاتر از MVM110 ميباشد.
پيروز باشيد. :icon_cool

Sina1358
18 March 2006, 09:47 AM
با تشکر از همه شما
منم قبول دارم که MVM به قيمتش نمي ارزه. در مورد پرايد هم که من از بچگي ازش بدم ميومده:icon_idea ولي اين مزيت رو داره که مثل پول نقده.
و در مورد ماشينهاي خارجي مثل نيسان و دوو اسپرو و ... که مال بيش از 10 سال پيش هستند، اولا از اينکه يه تر و تميزشو نتونم گير بيارم و هر روز دستم بند تعميرگاه و خرج باشه. به علاوه اينکه موقع فروش فکر ميکنم خيلي سخت بشه آبش کرد.
راستي با 7 مليون ميشه 206 پيدا کرد؟ 206 واقعا ماشين خوبيه ولي نميدونم با اين پول 206 چند سال کارکرد رو ميتونم بخرم؟