View Full Version : کمک به بهبود فني و ظاهري سمند ال ايکس
mohsen3544
19 February 2006, 09:27 AM
:icon_idea من چند تا سوال داشتم. ماشينم هم ۸۰۰۰ کيلومتر کار کرده:
۱- تعويض کمک فنر در نرمي ماشين موثره؟ اگه به جاي فابريک گازي اش از روغني استفاده کنيم موردي نيست؟ و تعويض کمک هاي جلو کافيه؟
۲- براي پايين آوردن ماشين البته خيلي کم تعويض لول فنر يا کوتاه کردن لول فنر؟
۳- تعويض شمع ها با چهار سر بوش ايراد داره؟
۴-نصب سيکلون ۳ از نظر فني به ماشين آسيبي نميزنه؟ و آيا مفيده؟
۵- چه پيشنهادي براي ارتقا فني و زيبايي ماشينم دارين؟
z_qz54
19 February 2006, 07:53 PM
در مورد سوال اول اطلاعات کافی ندارم،ولی میدونم اگه ماشین سنگین باشه از روغنی استفاده میکنن.
در مورد سئوال 2 که اصلا فکر کوتاه کردن فنر به سرت نزنه چون تمام ماشین به سر و صدا میفته و هر 40000 تا باید جلو بندی پیاده بشه اینم یعنی بیچارگی.
در مورد سئوال 3 اینم این هستش که وقتی شما سر سر بالایی به ماشین فشار میارید،قدرت جرقه زنی با شدت افت میکنه و از هر 40 تا جرقه 2 عدد به الکترود نمیخوره.ولی وقتی شمع با تعداد الکترود بیشتر میزاری این مشکل رفع میشه.البته قبل از نصب این شمع ها روی سمند، یک دور اون رو فیلر گیری میکنند.
در مورد سئوال 4 که من کلا نمیدونم منظور شما از سیکلون 3 چیه؟
سئوال 5 هم که اول باید بگید چقدر مایه میخوایی بزاری تا من بگم ، چون من یه کوچولو موتور رو دستکاری کردم.
mohsen3544
19 February 2006, 09:41 PM
۱- پس ميشه کمکها رو روغني گذاشت. مارک خاصي در نظر داري؟ تعويض کمکهاي جلو کافيه؟
۲- اگه کوتاه نکنم پس براي پايين اومدن ماشين چيکار کنم؟
۳- شمع انتخاب شد! چهار سر بوش!:icon_cool
۴- سيکلون رو تبليغشو تو مجلات ديدم براي افزايش قدرت موتوره فکر کنم.
۵- من زياد نميخوام موتور رو دستکاري کنم فقط در حد تغيير شمع و کمک و ... که ماشين نفسش بياد بالا و سواري اش نرم بشه! چون زياد اهل تيک آف نيستم. فقط ميخوام موتور و ماشين درست کار کنه و رانندگي باهاش لذت بخش باشه!:icon_lol:
z_qz54
20 February 2006, 12:10 AM
محسن جان، در مورد کمک ، منظور من وانت ها بود مث وانت مزدا.
درمورد کمک هم باید بری فنر اسپرت بخری،جفتش 40 تومن،من 1سال پیش قیمت دارم.
سیکلون باید ببینی که مال کودوم قسمته بعد از دوستان نظر میخواهیم.
s4l4rn
20 February 2006, 02:39 AM
سلام.
1.تعویض کمک تو نرمی تاثیر داره اما استفاده از کمک روغنی برای سمند اصلا درست نیست
2.برای کم کردن ارتفا از فنر اسپرت یا ریس استفاده کن چون بریدن فنر اسب میزنه با جلو بندی
3.شمع هم میتونی از مارک های دیگه استفاده کنی چون بوش خیلی تقلبی شده و در مورد 4 پلاتینه بنظر میرسه واسه سمند زیاد باشه و همچنین تنظیم کردنش تقریبن سخت هست
4.اسیب که نمیرسونه خیلی هم موثر هست و تو ماشینایی مثل 405وسمند باید از 3تا استفاده بشه تا تاثیرش محسوس بشه
5.برای زیبایی که سلیقهای هست ولی از نظر فنی میشه این کارا رو کرد:
-نسب هدرز
-نسب شمع 4 یا 3 پلاتینه
-وایر اسپرت
-فیلتر هوای اسپرت
-حذف کاتالیزر
-سوپر چیپ
-تعویز دیسک و صفحه فابریک با دیسک و صفحه زانتیا 1.8
-نصب توربو شارجر
و....
واسه بهتر شدن هندلینک هم میشه از :
-پهنتر کردن لاستیکها
-کم کردن ارتفا
-نصب استرس بار
-نصب اسپویلر
و...
mohsen3544
20 February 2006, 08:57 AM
:icon_cool مرسي از شما شايد يه کم تابلو باشه اما من خيلي از اين اصطلاحاتو اصلان نميدونم:
استرس بار ٬اسپویلر٬توربو شارجر٬سوپر چیپ٬هدرز!! در واقع نميدونم اصلا چي هستن! بهترين مرکز براي نصب اينجور چيزها در تهران کجاست؟
راستي اين قضيه تعويض ديسک و صفحه با زانتيا رو بيشتر ميشه روش کار کرد.يعني واقعا اوکي ميشه؟ قيمتش چند در مياد؟
z_qz54
20 February 2006, 06:59 PM
مگه توربو چارجر تو ایران برای سمند هست؟
یه سئوال دارم،ماشین انژکتور مگه خودش متناسب با فشار هوا ، حجم گاز ورودی رو تنظیم نمیکنه؟
منظورم اینه که میشه توربو چارجر رو انژکتور نصب کرد؟
محمد رضا محمدي
20 February 2006, 11:10 PM
اینجوری که من میدونم سایکلون 3 مانند یک فن به هوای ورودی به سیلندر با حجم های متفاوت کمک میکنه ...
هدرز به سیستم اگزوزی گفته میشه که ار آلیاژ های مخصوص مانند استیل و تیتانیوم و ..... ساخته میشه و با سطح پولیش خورده و سیقلی درون لوله ها و منیفولد ها کمک میکنه که گازهای خروجی از اگزوز به راحتی خارج بشه و این تا حدودی یعنی حذف سیستم اگزوز و حذف سیستم اگزور یعنی حدود 10 اسب بیشتر !!
ولی هدرز بسته به نوع آلیاژ قیمت های سرسام آوری داره مثلن واسه سمند و 405 میشه 600 هزار تومن !!
اسپویلر همون زیر سپری هستش البته اگر زیر سپری که تخصصی ساخته شده باشه و روی آیرودینامیک ماشین تاثیر بگذاره میشه گفت چسبندگی ماشین شما رو به جاده زیاد میکنه !
سوپر چیپ هم به برنامه ریزی مجدد ecu خودروی شما گفته میشه که میتونه حدود 5% تا 10% تاثیر بذاره !
*علی*
21 February 2006, 09:39 AM
با عرض پوزش جناب محمد رضا محمدي
اسپویلر همون باله است که روی صندوق نصب میشه
به قطعاتی که زیر سپر نصب میشوند فلاپ میگویند
محمد رضا محمدي
21 February 2006, 08:38 PM
از توجه شما ممنونم دوست عزیز ...
درسته که در ایران اسپویلر بیشتر به معنای باله عقب معروف شده ولی فقط چنین معنایی نداره !
اسپویلر = دستگاه یا لبه باریک منحرف کننده هوا در اتومبيل یا هواپیما !
حالا ممکنه زیر سپر جلوی ... روی صندوق عقب یا هر جای دیگه در جهت بهبود آیرودینامیک خودرو مورد استفاده قرار بگیره ...
mohsen3544
22 February 2006, 09:23 AM
ميشه يه کم قاطعانه در مورد کمک ها نظر بدين من ميخوام تو سرويس ۱۰۰۰۰ کمک ها رو عوض کنم. بگيد چيکار کنم. چه مارکي؟ فعلا رينگ و لاستيکم فابريکه اما تا تابستون شايد اسپورتش کنم. فقط اگه ميشه مارک و قيمتشو حتما بگين!البته ارتفاع ماشينم ميخوام بيارم پايين. البته در حد استاندارد.
z_qz54
22 February 2006, 03:20 PM
برای پایین اوردن کافیه که به فنر سازی برید تا بایه آچار کشی کمک عقب به دلخواه شما بیاد پایین.
برای جلو هم فکر کنم استاندارد و ارزئن ترین را همون عوض کردن فنر لول هستش قیمت جفتشم،40-50 هزار هستش.
mohsen3544
23 February 2006, 11:00 PM
اين قضيه تعویض دیسک و صفحه فابریک سمند با دیسک و صفحه زانتیا 1.8 چي شد آخر؟کسي نظري نداره؟:icon_lol:
z_qz54
24 February 2006, 01:14 PM
تاحالا کسی دیسک و صفحه رو این کار رو کرده؟
اگه کرده ، صفحه فشار دهنده،خار پین انگشتی و بلبرینگ دو شاخه رو چیکار کرده؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.