PDA

View Full Version : کولر 405ورطوبت(موضوع تحقیق من)

florance
18 February 2006, 04:28 PM
سلام.من دانشجوی مکانیک هرمزگانم و یه موضوع تحقیق دارم.استاد از من خواسته که ابتدا سیکل کولر 405 رو دربیارم وبا توجه به اینکه اون برای حالت استاندارد طراحی شده ورطوبت بندر عباس خصوصا در تابستون بسیار بالاست چه باید کرد که از اثرات منفی ان کاست؟دوستان اگه بتونند منو راهنمایی کنند بسیار ممنون میشم...

ali_tl2000
18 February 2006, 07:43 PM
من مکانیک آزاد تهران مرکز خوندم و یادمه یه پروژه تو این مایه ها تو پایان نامه های دانشگاه بود !

alireza_shd
19 February 2006, 08:27 AM
سیکل کولر که کاملاً شبیه سایر heat pump ها هست و تفاوتی ندارد (می تونید از کتاب های ترمودینامیک مثل ترمودینامیک ون وایلن استفاده کنید) در صنعت در موارد برای مقابله با رطوبت به طور معمول اول هوا را از یک مخزن فشرده سازی و یا از یک خنک کن اولیه عبور می دهند تا رطوبت کاهش یابد ولی روش معقول در اتوموبیل فکر می کنم افزایش زمان تماس هوا با سطح اواپریتور باشد (که البته قدرت بیشتری از کولر طلب می کند دقیق نمی دانم)

پژمان22
20 February 2006, 01:21 AM
این بحث بیشتر به بخش فنی مهندسی مربوط می شه . بهتره به اون بخش منتقل بشه.
در نمودار T-s مربوط به سیستم تبرید شما اثری از میزان رطوبت نمی بینید. در حقیقت بخش رطوبت گیر بخشی جدا از سیکل تبرید است و کم یا زیاد بودن رطوبت بر خود سیکل و راندمان سیکل تاثیری ندارد . برای بررسی رطوبت در سیستم کولر باید به بررسی مکانیزم رطوبت گیری و دستگاه مورد نظر پرداخت. برای این کار میتونید به کتابهای تبرید مراجعه کنید.

navid-83
20 February 2006, 08:36 AM
نميدونم شايد حدسم اشتباه باشه آخه هيچ سررشته اي از اين چيزا ندارم ولي فكر كنم تحقيق در مورد اين يخچالهاي بدون برفك بتونه كمكتون كنه.چون اين يخچالها رطوبت هوا رو تا حدي ميگيره

mansour.he
26 April 2006, 07:40 PM
این مساله به فن کولر ربط دارد که ان هم از هوا تغذیه میکند