View Full Version : سوالی راجع به الدزمبیل و شورلت 92 داشتم
آرشششش
18 February 2006, 01:18 PM
سلام بچه ها من می خوام یک ماشین بخرم الانن 2 هفته هست که دارم تحقیق می کنم . دیروز تو عبدا آباد یک شورلت 89 دیدم که شکلش شبیه الدزمبیل بود همه چیز اتومات خیلی تمیز بود ولی شنیدم که شورلت 92 هم داریم . میشه تصویری از شورلت 89 و 92 برام بزارید ممنون میشم . میشه راجع به مشخصات فنی شورلت 92 و 89 و الدزمبیل برام بنوسید . کدومشون بنظرتون انتخاب کنم؟؟؟
محمد رضا محمدي
19 February 2006, 02:18 PM
سال 1990 بنیاد جانبازان اقدام به واردات خودورهای شورلت سلبریتی ... وانت اس 10 ... بی 10 ... کاپریس کلاسیک در دو مدل بروگهام و ال اس و خودوری الدزمبیل اف ای 3 نمود ....
(-celebrity - S10 - B10 - caprice borghham & ls ّFE3)
کاپریس مجهز به موتور 350 ... 450 ... 305 هشت سیلند جی ام ... اس10 مجهز به موتور 4 سیلندر 2500 سی سی ... الدزمبیل و سلبریتی 3100 سی سی MPFI ... ساخت جنرال موتورز هستند ...
اطلاعات بیشتر رو باید سرج کنم ....
شورلت سلبریتی
[Only registered and activated users can see links]
سلبریتی استیشن
شورلت اس 10
شورلت کاپریس 1990
کاپریس 1992
pbr
20 February 2006, 11:18 AM
اینم یه عکس از الدزمبیل مدل 90
من یدونه از اینا دارم که از اولش ماله خودمه ولی اینم بگم خرجش زیاده ولی اگر بتونی خرجشو بدی واقعا ماشین خوبیه :icon_cool
kiantom
12 March 2006, 03:50 PM
باسلام
دست عزيز در كل اينجور ماشينها در اكثر موارد مشكل تامين قطعات و هزينه نگهداري بالايي دارند.
البته در شهرهاي جنوبي كشور به خصوص شهرهاي خوزستان مدلهاي بسيار تميزي كه بيشتر در زمان جنگ كويت وارد شده اند يافت ميشوند و در اين ميان شورلت سلبريتي و الدزموبيل FE3 داراي بدنه كوچكتر و مصرف پايينتري مي باشند.
پيروز باشيد.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.