View Full Version : mobile device مشکل
Shahmat
18 February 2006, 12:39 AM
سلام
من نمیتوانم با اکسپلورر در اکتیو سینک کار کنم.وقتی اکسپلورر را کلیک میکنم پنجره موبایل دیوایس باز میشود ولی امکان اتنقال فایل به آن وجود ندارد. منوکپی و پیست در آن غیر فعال است.
ضمنا چطور میتوان بداخل کارت مموری یا sd ram از کامپیوتر فایل انتقال داد.(با کپی و پیست). در my dcument اکتیو سینک فولدری مربوط به کارت حافظه نمیبینم.
من جستجو هم کدم اما نتیجه نگرفتم و مجبور به ایجاد تاپیک شدم.با عرض پوزش.
Shahmat
24 February 2006, 07:24 PM
واقعا با این همه استاد در این فوروم این مشکل پاسخی ندارد؟فقط یک نکته اینکه در help جایی نوشته mobile device در همه دستگاها ساپورت نمیشود.ممکن است برای H-mate jam اینطور باشد؟
mmemme
25 February 2006, 11:40 AM
من این تاپيک رو نديده بودم
نميدونم ميتونم کمکتون کنم يا نه....
شما وقتی کانکت ميکنيد guest رو انتخاب ميکنيد يا standard؟
Shahmat
25 February 2006, 11:43 PM
ممنون از توجه شما.من استاندارد کانکت شده ام.اتفاقا بخاطر تذکر شما یک بار دیگر اکتیو سینک را نصب کردم و بجز avantgo برای همه موارد synchoronization را تیک زدم.ولی باز هم نه میتوانم در mobile device فایلی قرار دهم و نه فایلی در آن دیده میشود.
shahriar9876
26 February 2006, 12:11 AM
آقايان اساتيد من تا هفته پيش ميتونسم همه كاري بكنم و conect ميشد اما نمي دونم چرا ديگه pcايم هيچ واكنشي نشون نميده , conect نميشه و واكنشي نشون نميده.خواهشا راهنماييم كنيد.
lover
26 February 2006, 02:22 AM
پرت PORT اتصال USBگوشیتان به احتمال زیاد قطع شده من مورد مشابه دیدم
shahriar9876
26 February 2006, 02:45 PM
پرت PORT اتصال USBگوشیتان به احتمال زیاد قطع شده من مورد مشابه دیدم
ببخشيد شما كه مورد مشابه ديدي ميشه بيشتر راهنماييم كني؟من متوجه نشدم.!پورت pc ايم وصل هس.امتحانشم كردم ولي...لطفا راهنماييم كنيد ممنون.
lover
26 February 2006, 04:08 PM
ببخشيد شما كه مورد مشابه ديدي ميشه بيشتر راهنماييم كني؟من متوجه نشدم.!پورت pc ايم وصل هس.امتحانشم كردم ولي...لطفا راهنماييم كنيد ممنون.
دوست من به علت كج جا زدن و بزور جا كردن كابل USB اي كه به I-Mate اش ميخورد همين مشكل كه ديگر ActiveSync كار نميكرد را پيدا كرد و كانكتورهاي مبايلش قطع شده بود ببريد گارانتي حتي مبايلش شارژ ميشد اما اكتيوسينك مرخص بود.............. اگر بلوتوت داريد با ان وصل شويد به كامپيوتر كه از خراب بودن جاي فيش گوشيتان مطمئن شويد.........
shahriar9876
26 February 2006, 04:35 PM
دوست من به علت كج جا زدن و بزور جا كردن كابل USB اي كه به I-Mate اش ميخورد همين مشكل كه ديگر ActiveSync كار نميكرد را پيدا كرد و كانكتورهاي مبايلش قطع شده بود ببريد گارانتي حتي مبايلش شارژ ميشد اما اكتيوسينك مرخص بود.............. اگر بلوتوت داريد با ان وصل شويد به كامپيوتر كه از خراب بودن جاي فيش گوشيتان مطمئن شويد.........
خواهشن اين طوري نگين! چون وقتی من وصلش ميکنم شارژ ميشه يعنی چراغه زرد روشن ميشه و شارژ ميشه در نتيجه..
kevin_m_bb
28 February 2006, 12:19 AM
خواهشن اين طوري نگين! چون وقتی من وصلش ميکنم شارژ ميشه يعنی چراغه زرد روشن ميشه و شارژ ميشه در نتيجه..
من قبلا همچین مشکلی داشتم ولی یادم نیست چطور حل شد:icon_sad: :icon_razz
شما وقتی اکتیو سینک رو پاک می کنی و کامپیوتر رو ریست می کنی و دوباره موبایل رو وصل می کنی خود کامپیوتر پرت usb رو تشخیض می ده؟؟
lover
28 February 2006, 01:26 AM
'گفتم که
حتي مبايلش شارژ ميشد اما اكتيوسينك مرخص بود
ایراد هم از جای فیش بود
shahriar9876
28 February 2006, 01:26 AM
من قبلا همچین مشکلی داشتم ولی یادم نیست چطور حل شد:icon_sad: :icon_razz
شما وقتی اکتیو سینک رو پاک می کنی و کامپیوتر رو ریست می کنی و دوباره موبایل رو وصل می کنی خود کامپیوتر پرت usb رو تشخیض می ده؟؟
آقا سلام عرض شد مرسی که کمک ميکنی؛ميدونی چيه وقتی من پاکش ميکنم به احتمال قوی يه سری فايل هاش ميمونه تو pc ايم،که با هر برنامه اينا پاک نميشن به جز دوباره ريختنه windows منم که نميتونم دوباره بريزم تنظيمات و اينا ! وقتيم که اکتيو رو دوباره ميريزم به جايه اين که کانکت شه add new hardwer ميزنه!حالا موندم نميدونم چی کار بايد بکنم لطفاً کمکم کنيد.!مرسی
shahriar9876
28 February 2006, 10:21 AM
'گفتم که
ایراد هم از جای فیش بود
آخه نميشه که شارژ شه ولی کانکت نشه!(ايراد از كدوم جاي فيش ا pc يا ...؟) مگه ميشه حالا اون شده نميدونم ولی چيزی که هس من pc ايم 16 تا پرت يو سبی داره! ديگه من 4 تاشو امتحان کردم نشد !به نظره من روشی بايد باشه واسه کامل پاک کردن اين برنامه ولی چطوريش و نميدونم!
am!n
1 March 2006, 02:35 PM
رویه یه pc دیگه امتحان کن.
Shahmat
7 March 2006, 03:32 AM
ظاهرا این تاپیک از مسیر اصلی خودش منحرف شد و سوال ما هم بی پاسخ ماند. حالا بنظر شما وقتی نمیتوانم فایلی به mobile device انتقال دهم چطور میتوان مستقیما فایلها را به مموری کارد انتقال داد؟]active synq & Imate jam
mmemme
7 March 2006, 05:40 AM
ممنون از توجه شما.من استاندارد کانکت شده ام.اتفاقا بخاطر تذکر شما یک بار دیگر اکتیو سینک را نصب کردم و بجز avantgo برای همه موارد synchoronization را تیک زدم.ولی باز هم نه میتوانم در mobile device فایلی قرار دهم و نه فایلی در آن دیده میشود.
با guest امتهان کنيد
Shahmat
7 March 2006, 09:47 PM
ضمن تشکر از دوستانی که راهنمایی کردند من امروز متوجه شدم مشکل از FireWall است و د رواقع windoes explorer توسط فایر وال بلاک شده بود و مانع از نمایش و انتقال فایل به Mobile Device میشد..فقط عجیب بود که من مشکلی در کار با PC بجز این مورد نداشتم .
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.