View Full Version : واردات خودرو و مضرات آن......
arash p mbz bmw
17 February 2006, 08:13 PM
سلام دوستان همه ی شما شنیدین که تا سالها یا ماههای اینده ماشینهایی قوی چون مگان -سوناتا و..... وارد میشه والانشم خیلی از ماشینهایی خوب و قدرتی وارد شده
حالا یه سوال از تک تک شما دارم!!!!
ایا ما میتونیم از این ماشینها درست استفاده کنیم؟؟؟؟
یادم میاد وقتی 206اومدامار تصادفات و کشته ها با کشته های 8سال دفاع مقدس یکی شد
ایا این جای نگرانی نیست
اونموقع جوونا با 206تیپ2که 1.4هست میرفت توی اسمون یا سرعتهایی میرفتن که صدای سوت کله ی ادمو میترکوند
وقتی پراید اومد و قصدی بدست جوونا رسید امار تصادفات خیلی بالا رفت
تازه اون پراید1.3بود
جالب اینجاست طبق امارگیری نهاد ریاست جمهوری میبینیم ترمز ضعیف یا چپ کردن عامل این مرگ و میرها بوده که بیشتر هم جوون بودن
به نظر شما الان وقتی سوناتا یا اوانته بیاد قیمت 206تیپ 5 ارزون نمیشه؟؟!
یا شرکت اونو قصدی یا ارزون نمیده
مطمئنا دوباره تیپ 5بیشتر دست جوونایی میوفته که زیر پاشون پراید بوده تیپه2 و حالا به یه ماشینی رسیدن که با یه گاز 4ستون بدن ادم و ماشین میلرزه
پدرم یه اشنای نمایشگاهی داره که تقریبا کارش خیلی درسته و یه مغازه ی دودهنه داره
من یه با پیش اون بودم که 2تا 206تیپ5اونجا بود
از شانس ما اون ماشینارو فروخت و همونموقع میخواست ببرن
باورتون نمیشه وقتی این ماشین روشن بود وقتی گاز میدادی ماشین انگار تاب و توان وایسادن نداره و حریص به سرعته
همون دوست بابام میگفت ما یه اسمی روی این 206ها گذاشتیم اون اسم میدونید چی بود؟!!
<<<ارابه ی مرگ>>
بله ارابه ای که بزودی بدست اکثر جوونامون میوفته
من نمیگم نباید بیوفته بلکه خیلی هم لازمه چون پیشرفته ولی..............
باید فرهنگ سازی بشه بعد......
متاسفانه الان ما با پژوی دهه ی 90کارایی رو میکنیم که اگر پژو بفهمه به خودش میباله
دوستان حالا نظر شما چیه؟ نظر شما خیلی مهمه و میخوام بدونم شما چی میگین
po2ya
17 February 2006, 08:28 PM
دوست عزیز اون بر میگرده به فرهنگ استفاده!
ببینم مگه تو خارج از کشور هم یه همچین اتفاقایی میافته؟!!!
تازه اونجا که ماشین های خرکی تر با قیمت های معقوولانه تر و با شیوهای که قشر کم درامد تر هم بتوونن بخرن!
دوست عزیز جلو این روند پیشرفت رو گرفت اما باید فرهنگ سازی بشه که قربوونش برم در ایران کار حضرت فیله!
مثلا همشن کمربند که اینهمه خودشوون رو جر دادن و اینهمه جریمه کردن!
چی شد هیچی فقط الان ملت فقط باز که میرسن دمه اتوبان بازم میبندن !
و وقتی هم که پلیس میبینن 3 سوت راهنما رو زده و میان کنار که مثلا ما میخوایم وایسیم!
همین !
arash p mbz bmw
17 February 2006, 08:44 PM
توی خارج از کشور هم یه همچین چیزایی هست ولی درست
یکی تعریف ممیکرد میگفت:
شبا توی انگلیس جوونا اخر شب خیوبونارو میبندن و با پورشه ها و لامبورگینیهاشون به ریس میپردازن
اونوقت درست و حسابی
اینجا ماشالله تمام ریساشونو میزارن توی اتوبانها ( چمران-حکیم-صدر )
بابا به خدا این کارا نشون میده هیچی از دست فرمون بارتون نیست
اگه مردین یه بار دنده رو پاور شیفت عوض کنین
.................................................. ....
تا زور نباشه هیچی درست نمیشه....................................
persian_gulf
17 February 2006, 09:11 PM
توی خارج از کشور هم یه همچین چیزایی هست ولی درست
یکی تعریف ممیکرد میگفت:
شبا توی انگلیس جوونا اخر شب خیوبونارو میبندن و با پورشه ها و لامبورگینیهاشون به ریس میپردازن
اونوقت درست و حسابی
اینجا ماشالله تمام ریساشونو میزارن توی اتوبانها ( چمران-حکیم-صدر )
بابا به خدا این کارا نشون میده هیچی از دست فرمون بارتون نیست
اگه مردین یه بار دنده رو پاور شیفت عوض کنین
.................................................. ....
تا زور نباشه هیچی درست نمیشه....................................
شاید از یه نظر حق با شما باشه آرش
اما من فکر دیگه ای دارم
موقعی که پراید و 206 تیپ 2 بدرد این کارا می خورد که همه پیکان (لعنت ا.. علیه) را دیده بودن و به نوعی حریص بودن
شاید با افزایش این جور ماشینا دروه این بچه بازی ها هم تموم بشه و شاید خدای نکرده فرهنگ استفاده پیدا بشه بین مردم
arash p mbz bmw
17 February 2006, 09:39 PM
دوست خوبم الان هم
فاصله ی پراید تا 206تیپه 5 مثل پیکان و پراید میمونه
آرمان
18 February 2006, 11:51 AM
این که اصلا درست نیست که در وردو اوتومبیل به ایران بسته باشه چون چند تا آدم تازه به دوران رسیده و بی ظرفیت نمی توانند از آن درست استفاده کنند.( البته کاری به این ندارم که پول باد آورده را باد می برد) کسانی که یادم میاد چندین سال پیش آدم میتونست یک اتومبیل دسته دوم رو براحتی از طرف بخره اما الان این آدمهای تازه بدوران رسیده چنان پدری از ماشین در میارن و با چنان حقه بازیهایی ماشین داغون شده و یا تصادفی... را به مشتری قالب میکنند که آدم جرات نمیکنه طرف ماشین های دست دومی مثل 206 یا پرشیا یا از این جور چیزها بره!
این بی فرهنگی عمیق که در وجود خیلی ها هستش به این راحتی از بین نمیره و با تربیت غلط و نادانی کسانی که اسم خودشون رد پدر و مادر گذاشتند بیشتر هم میشود.
جلوگیری یا قطع تولید اتومبیل پر قدرت یا پر شتاب که نشد راه حل !
تنها نگرانی من در مورد آسیبی است که این رانندگان نادان به مردم بیگناه می زنند خودشان که به جهنم و اصلا مهم نیست یک موجود بی خاصیت و مضر کمتر شود بهتر ، اما همین آدم ممکن باعث کشته شدن عابر بیگناهی شود یا سرپرست خانواده ای را به کشتن دهد.
من که هروقت تو خیابان این راننده ها را میبینم سریع همان موقع شمارشون رو ور میدارم و به پلیس همان لحظه زنگ میزنم ... اتفاقا دو سه مورد هم بسرعت دستگیر شدند و از عملکرد پلیس واقعا لذت بردم!
واردات خودرو هیچ مضراتی ندارد و امیدوارم تعرفه ها هر چه پایین تر بیاید و همه مردم بتوانند یک اتومبیل خوب سوار شوند و سلطنت خود رو سازان بی کیفیت داخلی سرنگون شود.
arash p mbz bmw
1 March 2006, 09:54 PM
دوست خوبم اینو همیشه یادتون باشه
اول فرهنگ سازی بعد واردات
کسی با واردات مشکلی نداره بلکه با فرهنگ سازی مشکل دارم
آرمان
2 March 2006, 11:03 AM
من بدون هيچ تعصبي يك مطلبي رو ميخواستم بگم فرهنگ سازي رو فراموش كنيد چون هيچ فايده اي ندارد و هر روز هم كه ميگذرد سطح فرهنگ و ... مردم پايين تر مي آيد شايد خيلي از افراد ناسيوناليست از اين حرف من خوششون نياد اما اگر تعصب ملي رو كنار بگذاريد ميبينيد كه اين اينگونه فرهنگ سازيها و چيزهايي شبيه اين از هر هزاران نفر روي افراد كمي تاثير مي گذارد...
ارزشهايي كه براي مردم الان مهمه : پول ،مقام، شهرت، ظاهر افراد، كلاس، پرستيژهاي توخالي، ماشين گران قيمت، غرور ، خودخواهي ، خود شيفتگي، خود پرستي ، دروغ گويي ، مسخره كردن ديگران، داشتن موبايل، گوشي گران قيمت، كلاه برداري و كلاه گذاري، خيانت ، دزدي، له كردن افراد ضعيف در زير پاي خودشان، زير آب زني همكارانشان در محيط كار، وقت گذراني و عياشي با زنان خياباني،....
و هزاران حرف ديگر كه خود شما و ديگران هم ميدانيد و لازم به گفتن نيست.
kourosh69
2 March 2006, 11:58 AM
من بدون هيچ تعصبي يك مطلبي رو ميخواستم بگم فرهنگ سازي رو فراموش كنيد چون هيچ فايده اي ندارد و هر روز هم كه ميگذرد سطح فرهنگ و ... مردم پايين تر مي آيد شايد خيلي از افراد ناسيوناليست از اين حرف من خوششون نياد اما اگر تعصب ملي رو كنار بگذاريد ميبينيد كه اين اينگونه فرهنگ سازيها و چيزهايي شبيه اين از هر هزاران نفر روي افراد كمي تاثير مي گذارد...
ارزشهايي كه براي مردم الان مهمه : پول ،مقام، شهرت، ظاهر افراد، كلاس، پرستيژهاي توخالي، ماشين گران قيمت، غرور ، خودخواهي ، خود شيفتگي، خود پرستي ، دروغ گويي ، مسخره كردن ديگران، داشتن موبايل، گوشي گران قيمت، كلاه برداري و كلاه گذاري، خيانت ، دزدي، له كردن افراد ضعيف در زير پاي خودشان، زير آب زني همكارانشان در محيط كار، وقت گذراني و عياشي با زنان خياباني،....
و هزاران حرف ديگر كه خود شما و ديگران هم ميدانيد و لازم به گفتن نيست.
دوست خوب آرمان جان :
با اینکه نوشته من ربتی به این تاپیک نداره ولی جون بهس به اینجا کشیده خواستم متلبی رو متره کنم :
فرمایشات شما متین و من همه ارزشهایی رو که شما به عنوان ارزشهای کنونی فرمودید می پزیرم ولی نمی تونم قبول کنم که چون اکسریت مردم جامعه ما ( بخسوس در تهران چون شهرستانی ها کمی بهتر فکر می کنند و کمتر آلوده شده اند ) اینگونه فکر و رفتار می کنند من هم مسل اونها بشم
کمترین تلاشی که می تونم انجام بدم اینه که لااقل من پیرو مواردی که شما فرمودید نباشم و این رو با رفتار و منش و شیوه زندگی درست اول از همه به خودم و خانواده ام و بعد از اون به اترافیانی که می تونم روشون تاسیر بزارم انتقال بدم ، کار سختی هست ولی رسالت ما اینه و در غیر از این مرتکب خیانت به آیندگان که نسلی هستند که ما بوجود می آریم ، شده ام .
دوست گرامی ، باید مبارزه کرد و ارزشهای درست رو برجسته کرد ، همیشه در همه جوامع همینتور بوده و از این به بعد هم خواهد بود .
نمیدونم شما جند سال سن دارید ؟ ولی جوونترها همیشه نیاز به آگاهی ، توجه ، فهم و یادگیری و در انتها الگویی دارند که پاسخگوی نیازهاشون باشه .
باید کمکشون کرد و این از دست شمایی برمی آد که خوب می فهمید و فدرت تحلیل دارید .
کامیاب باشید
arash p mbz bmw
2 March 2006, 05:11 PM
ولی من یه سوال دارم......
به نظر شما اگر یکی امروزه رو موبایل نداشته باشه و ساده بگرده و با مردم از پولدار و فقیر یکی باشه و یهجور رفتار کنه مسخرش نمیکنن؟!!!
تردش نمیکننن؟!!!!
برای من که خیلی اتفاق افتاده و بدجور دلم از این چیزا پره.........
در مورد تعویض ارزشها بگم...
یکی که از بچگی این ارزشها تو ذهنبش بده که یکی موبایل نداشته باشه یا با ماشین شخصیش بیرون نیاد یا تیپ نزنه نفهم و بیشعوره و عقب افتاده است چطور میشه ارزش رو عوض کرد؟!!
ATOS
2 March 2006, 05:30 PM
فرهنك ؟ چه كلمه قشنگي:icon_razz
بايدم جوانهاي خوب مملكت ايران برن كورس بزارن و بعدش بميرن
ماهواره ممنوع!!! تو پارك 2 تايي قدم زدن ممنوع!!! تيپ دلخواه رو زدن ممنوع!!!! از 12 ماهه سال 8 ماه عزاي عمومي!!!
آخرين راه:
بشين پشت فرمون و گاز بده ببين چه حالي ميده:icon_mad:
kourosh69
4 March 2006, 01:25 PM
ولی من یه سوال دارم......
به نظر شما اگر یکی امروزه رو موبایل نداشته باشه و ساده بگرده و با مردم از پولدار و فقیر یکی باشه و یهجور رفتار کنه مسخرش نمیکنن؟!!!
تردش نمیکننن؟!!!!
برای من که خیلی اتفاق افتاده و بدجور دلم از این چیزا پره.........
در مورد تعویض ارزشها بگم...
یکی که از بچگی این ارزشها تو ذهنبش بده که یکی موبایل نداشته باشه یا با ماشین شخصیش بیرون نیاد یا تیپ نزنه نفهم و بیشعوره و عقب افتاده است چطور میشه ارزش رو عوض کرد؟!!
آرش جان :
پس خود آدم چی میشه ؟ یعنی من نوعی ، همه ماهیت ، شخصیت ، .... رو باید از دیگران و نظر اونها بگیرم ؟
من نوشته های شما رو خوندم ، شما برای خودت شخصیت معقول و منطقی داری ، به نظر من اصلا" مهم نیست فلان آدمی که معلوم نیست چه طرز فکری داره ، چقدر مطالعه کرده ، ایدئولوژیش چیه ، در مورد شما و یا دیگران چی فکر کنه و یا شما رو تمسخر کنه .
کمی به نقاط قوت خودتان فکر کنید و به اونها بها بدید ، سعی کنید جامعه اتان رو ارتقا بدین .
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.