PDA

View Full Version : دنياي سرگرمي درون موبايل و رقيب كنسولهاي بازي دستي N-Gage qd

Babak_King
15 February 2006, 10:33 PM
با سلام به همه دوستان راستش از خيلي پيشتر مي خواستم اين تايپك ايجاد كنم ولي باه خاطر گرفتاري الان در خدمتتونم:
هدفم از ايجاد اين تايپك مطرح كردن چند چيز بود :
اوليش اين بود كه شايد تو بازار ايران با توجه به تعدد گوشي هاي استفاده شده و نبود اگاهي بعضي از گوشي ها كه با بالاترين سطح كيفيت و با بيشترين تعداد مراجعه جهت خريد در كشورهاي اروپايي و آمريكايي مواجه مي شند در بعضي از اوقات در حاشيه قرار ميگيرند كه البته با سطح اطلاع رساني كه رسانه هاي گروهي در ايران دارند اين در حاشيه بودن امر بديهي است
دوم اينكه شايد به نسبت قيمت و كيفيت و سرگرمي و زيبايي شما با گوشي ديگه اي در ايران مواجه نشيد چون اكثر گوشي هاي با قيمت متوسط 200000 تومان در ايران در ايران بالاخره يه مشكلي دارند از عمر باطري بگيرين تا آنتن دهي و طراحي غير معمول كيفيت تصويري غير مطلوب و البته بسياري از گوشي هاي رده بالاي نوكيا يك ضعف اساسي دارند و اونم نداشتن يك بازي درست و حسابي باشه چنان كه مي بينيم حتي گوشي ها ي با قيمت 25000 تومان هم در ايران هنوز با بازي مار كنسولهاي سياه و سفيد دستي سالهاي كودكي وارو بازار مي شوند
دليلتون از خريدن گوشي چيه :
مگه غير از اينه كه مي خواين mp3 گوش بدين در حالي كه از تموم شدن باطري گوشيتون نگران نيستين
مگه غير از اينه كه دوست دارين بدون نگراني از كمبود حافطه با دوستاتون فايل رد و بدل كنين اونم بدون هيچ نگراني(دليلشو اگه تا اخرش بخوني مي فهمي)
مگه غير از اينه كه دوست داري وقتي دستت مي گيري همه تو كف گوشيت بمونن با يه طراحي (بدون تعريف) معركه
مگه غير از اينه كه مي خواي باهاش وقتي يه فيلم ;) (بازم اگه تا ته ماجرارو بخوني ميفهمي) ببيني اونم با بهترين كيفيت هم از لحاظ نرم افزاري هم سخت افزاري
مگه غير از اينه كه اگه تو خيابون يا بيابون :biggrin: يه نفرو ديدي كه يه كنسول بازي دستي داشت مثه ds يا psp ديگه كم نمياريو تازه به خاطر اينكه يه گوشي مبايل داري خيليم زياد مياري :cool:
و در اخر مگه غير از اينه كه مواقع بيكاريت ميشيني هر جي كه عشقته كه تو خونهو پشته pc بازي كني از قبيل فيفا 2006 و splinter cell ,tombrayder,crasho,tomb clancyo ,cull of duty...........روي قله يه كوه يا سر كلاس ;) بازي مي كني
علاوه بر اينا كه شايد اكثر افرادو تو كف بزاره خاصيت اين سريه كه مخصوصا با كل سري هاي شماره اي نوكيا متمايز شد اين بود كه شما با داشتن چند تا رقيب مي تونستين همون كاري كه افراد پشت يك كامپيوتر داخل يه گيم نت انجام بدين با اين گوشيا انجام بدين
مي پرسين چه جوري اينجوري:
با استفاده از سيستم پيشرفته n-gage arena و قابليت بازي multiplayer شما ميتونستين با دوستاتون تا 8 نفر در آن واحد بازي كنين يا اينكه از طريق سايت پشتيباني به انجام بازيهاي شبكه بپردازين
جواب همه اين سوالارو نوكيا با ساختن اين گوشي در سال 2002 داد و در مدت زمان كوتاهي تب n-gage اكثر كشورهاي جهانو فرا گرفت به طوري كه نوكيا سال 2004 ورژن جديدي از اين دستگاهو با نام n-gageqd وارد بازار كرد علاوه بر مگه هاي بالا يه چيزه ديگه ا م به استقبال اون كمك كرد:
نوكيا برگ برندشو با شبكه پشتيباني كه درست كرد از قبيل قرار داد بستن با اكثر توليد كنندگان بازي هاي معروف جهان و توليد يك سري از بازيها به وسيله تيم حرفه اي خود رو كرد اين توليد كنندگان كه با هدف نشان دادن نام خود در توليد بازيهاي كنسولهاي دستي وارد اين حيطه شدند به خاطر كسب درآمد از اين راه هر ساله به توليد نسخه هاي جديد بازي نيز پرداختند كه از اين جمله به شر كت هاي sega,gameloft, ,activision , ea sports ميتوان پرداخت
هدف اطلي نوكيا علاوه بر توليد يك گوشي كه بسياري از فناوري ها ي روز دنيا را از قبيل gprs و mms را پشتيباني مي كند رقابت با نسل جديد كنسولهايي بازي دستي معروف دنيا از قبيل nintendo ds,play station pertable
بود به طوري كه با گذشتن قريب به سه سال حدود 180 بازي براي اين كنسول طراحي شد كه در نوع خود يك آمار جالب بود .
از طرف ديگر با بوجود آمدن شبكه هاي معرفي بازي ماهواره اي كه فقط مختص بازي هاي كنسولهاي مختلف از قبيل دستي و خانگي و با محبوبيت اين كنسول كار به جايي كشيد كه شاخه سوم بازي ها به عنوان حريف قدر بازي هاي كنسول دستي نيز وارد جعبه هاي جادويي شد حالا ديگر نوكيا به خواسته خود حتي فراتر رسيده بود:
طيف وسيعي از علاقمندان مبايل هم كه علاقه اي به بازي نداشتند به سمت اين محصول كشيده شدند و سوني و نينتندو هم البته براي بقا مشغول به رقابت با اين كنسول هستند
در جواب دو مگه اي كه بالا گفتم مگه اولا:
اين گوشي به خاطر تكنولوژي جديد ساخت باطري داراي باطريهايي از نوع ليتيوم با توان بالا و شارژ كم دارد به شكلي كه با با گوش دادن به mp3 و انجام بازي بعد از سه روز باطري تمام ميشود :ohno: و در صورت استفاده به صورت معمولي و حالت stand by تا شش روز توان دارد كه از نظر رقابت هيچ گوشي به پاش نمي رسه البته اگه به نكات صحيح شارژ باتري از قبيل نگه داشتن باتري تا زماني كه اخطار batrrey low گوشي برسد و شارژ كردن بعد از آن توجه كنيد
مگه دوم : به خاطر حجم بالاي بازيها هر كدام حداقل 30 مگابايت بودند نوكيا در صدد بر اومد كه از يك حافظه بالا در اين گوشي استفاده كنه كه با استفاده از cpu , ram به كار گرفته شده تونست تا 1 gb حافظه ثانويرو براش تعبيه كنه كه البته خود من باور نمي كردم تا اينكه عكس قسمت memory يك n-gage تو اينترنت ديدم كه نوشته شده بود 999 mb free كه من خيلي :blink: كردم با اسفاده از اين قابليت و محاسبه من تا 20 بازي و 166 mp3 درون گوشي شما قرار مي گيرندو وبا نرم افزار پخش mp3 اين گوشي با نام mp3go شما بي نياز از هر گونه mp3playery مي توانيد با استفاده از يك هدست بيسيم با بهترين كيفيت و بالاترين توان كه بدون هدست مي تونين اين حرفمو درك كنين به موسيقي دلخواهتون گوش كنين پس تا اينجا يه رقيب ديگه ام mp3playera پيدا كردن :laughing:
اگه عشق فيلمم باشين با يه encoder تو ويندوز يه فيلم 1 gb رو تبديل ميكني به avi يا divx با حجم 400 mg و با نرم افزار smart movie از نوع crack شدش ميشيني حالشو مي بري اينم برا dvd playera :biggrin:
در آخر اگه وقت كنم ميام برا برو بچ n-gage دار سايت بازي و نرم افزارو غيره معرفي مي كنم
اخه خدايي انصاف بود كه با اين همه قابليت يكي از عالي جنابا اينو به اين همه ادمه در به دره گوشي معرفي نمي كنن
از اون بچه پولدار تا يكي مثه من همه مي تونين با قيمت امروز كه من دارم 180000 يه دونشو بزاري رو سرت صفاشو ببري
در ادامه يه سري اخبار از اين گوشي يه چند تا لينك عكس ميذارم چون بايد برم عكساشو آماده نميذارم:

موفقیت بازی های N-Gage:

این بازی موبایل استراتیژیک گروهی ، تلفیقی از دو حالت زمان دار و انفرادی است .

نوکیا همچنان جایزه های بزرگ و دنیای بازی های گیم را به خود اختصاص می دهد . بازی " راهی به سوی پیروزی (pathway to glory)" شرکت V-Gage جایزه بازی های موبایل MEF امسال را به خود اختصاص داد این بازی برای اولین بار در مسابقات جامعه سردرگمی های موبایل که در 15 ژوئن 2005 برگزار شده بود ، معرفی شد . هیئت داوران ، روزنامه نگاران و متخصصان صنایع ، از نوآوران و توانایی آن در تغییر دادن مرزهای گیم های موبایل ستایش کردند .
گرگ سوتر – مدیر بخش پخش بازی های نوکیا – در مراسمی اعلام کرد " راهی به سوی پیروزی " به عنوان اولین ساخته های نوکیا ، نمونه واقعی توانایی های بخش N-Gage است . این بازی بسیار عالی است که همه متوجه سختکوشی تمام اعضای گروهی که در این پروژه شرکت داشتند شدند ،مخصوصا وقتی همکاران ما در صنعت سر گرومی موبایل نیز جزو این گروه باشند . راهی به سوی پیروزی " راه هایی بدیع منحصر به فرد ی در اختیار گیم بازان سرتاسر دنیا قرار می دهد تا در محیط N-Gage با یکدیگر در بازی چند نفره آنلاین به اینترنت وصل شوند ، با یکدیگر رقابت کنند و ارتباط برقرار کنند . این بازی ، تلفیقی از دو حالت زمان دار و انفرادی است " راهی به سوی پیروزی یک بازی ، موبایل چند نفره استراتژیک است . در این بازی که از قابلیت های جدید استفاده شده اولین بازی موبایل جهان است که قابلیت ارتباط صوتی ، با استفاده از قابلیت میدان رادیویی در آن به کار رفته است به وسیله این قابلیت ، گیم بازها می توانند طی بازی ، پیغام های صوتی به یکدیگر بفرستند و افکت میدان رادیویی به وجود آورند .
با وجود امتیازهای بالای این بازی در نشریات مهم سرتاسر جهان و پشتیبانی مدیا این بازی همچنان ناشناخته است . " راهی به سوی پیروزی ، جزایر ایکوسا " ادامه اصلاح شده بازی اصلی است و انتظار می رود برای کریسمس در فروشگاه ها عرضه شود

سايت رسمي n-gageqd

www.n-gage.com

چند عكس از n-gage

http://www.phoneinsider.com/images/nokia/ngageqd.jpg
http://www.trinity-deutschland.com/ebay/images/nokia/ngageqd/aquarium/back.jpg
http://www.javiersanchez.es/images/uploads/ngageqd.jpg
http://mobi-mania.com/imgnews/ngageqd2.jpg

بازي pathway to glory:
http://bible.younet.com/images/2005/04/12/b0e3573df3.jpg

با آرزوي ادامه اين تايپك و همكاري دوستان

PAYAM
15 February 2006, 10:55 PM
بله. من هم قبول دارم كه ان گيج يك گوشي بسيار عالي نسبت به قيمتش است. اما توجه داشته باش كه ويژگي هايي كه در مورد پخش ام پي تريو فيلم براي ان گيج گفتي مختص آن نيست و مختص همه سيمبين ها (و البته بقيه گوشي هاي جديد) است.
اما در مورد بازي هاي اختصاصي ان گيج هم كاملا قبول دارم كه به شرط داشتن ADSL براي دانلود آنها عالي‌ و بدون رقيب است. ضمنا حافظه داخلي ان گيج بسيار محدود است اما مموري كارد را تا يك گيگ ساپورت مي‌كند.
اما از نظر گوشي بودن يك مشكل بزرگ دارد و آن هم نداشتن دوربين است. (كه البته به نظر من بزرگترين دليل خز نشدن آن هم همين است!)

paradise_ph4ntom
16 February 2006, 12:58 AM
داداش بازیهاش شاید یک موقعه ای بترکون بود ولی الان بازیهای سه بعدی جاوا پیشرفت کرده خفففف ( بد نیست ببینی این بازی رو ُSnow Board Riding extrme Air )

moeinifar
16 February 2006, 02:53 AM
دو مورد البته :
1- پخش ام پی تری استریو نیست البته مشابه با 6600 و 7610 و خیلی دیگه از گوشیهای سیمبین.
2- بازی راهی به سوی پیروزی قسمت دوم به بازار اومده کرک شدشم من الان باهاش بازی می کنم.

Babak_King
16 February 2006, 10:33 AM
ويژگي هايي كه در مورد پخش ام پي تريو فيلم براي ان گيج گفتي مختص آن نيست

منم ميدونم كه تو بقيه هم ميشه فيلمو و آهنگ گوش داد منظورم كيفيت صدا به خاطر اسپيكر داخلي و مجازي اونه و چون يه مموري يه گيگم داره پس با خيلي از گوشيا تفاوت داره

اما از نظر گوشي بودن يك مشكل بزرگ دارد و آن هم نداشتن دوربين است. (كه البته به نظر من بزرگترين دليل خز نشدن آن هم همين است!)

اين قابليت تو سري جديد برطرف ميشه

داداش بازیهاش شاید یک موقعه ای بترکون بود ولی الان بازیهای سه بعدی جاوا پیشرفت کرده خفففف ( بد نیست ببینی این بازی رو ُSnow Board Riding extrme Air )

دوست من شما چه بازيهايي انجم دادين رو اين گوشي ميشه بگين چون شرط مي بندم يه بازيايي رو انجام ندادين
اگه خواستي لينك دانلودشونو مي زارم

بازی راهی به سوی پیروزی قسمت دوم به بازار اومده کرک شدشم من الان باهاش بازی می کنم.

سلام دوست من مي توني لينك دانلودشو بزاري ممنون ميشم

imansosol
16 February 2006, 04:42 PM
http://www.uploadyourimages.com/img/597513untitled.jpgاینم اخرین فرم n-gage QD فی 150000 تومن.تنها مشکلاتشم حجم کم حافظه داخلیشه که فقط 4 مگ و ورژن symbian که 6 هست و وزن بالای گوشی شارژ و کیفیت mp3 هم مثل باقی گوشیهاست شما دیگه خیلی بهش حال دادید .درزمن با memory بالای 256 خیلی هنگ میکنه.من خودم n-gage دارم واینهارو هم از سر تجربیاتم گفتم.ولی بازیهاش معرکس

ghasemizadeh
16 February 2006, 09:52 PM
به نظر من شاید در 2 سال پیش گوشی جالبی بوده .الان طرفدار نداره و شاید در هیجای دنیا طرفدار زیاد نداشته که نوکیا از این مدل دیگه تولید نمی کنه در ضمن بنظر بنده فقط بدرد یک سری از افراد خاص در سنین خاص می خوره در ضمن نوکیا باید حداقل چند مورد را بیشتر بهش توجه می کرد برای اینچنین سبکی
1- حافظه داخلی بیشتر برای راحتی تبادل اطلاعات
2- کیفیت صفحه بهتر
3-صدای استریو (پشتیبانی mp3 بصورت سخت افزاری)
4 -symbian 7 (مطمئن نیستم که در زمان ورودش نسخه 7 بوده یا نه)
5-پردازشگر قوی تر

moeinifar
17 February 2006, 02:13 PM
اینم لینک بازی راهی به سوی پیروزی قسمت دوم

http://www.fullmaza.com/downloads/download.php?cat=35&pic=2886

smartchain
17 February 2006, 03:23 PM
به نظر من شاید در 2 سال پیش گوشی جالبی بوده .الان طرفدار نداره و شاید در هیجای دنیا طرفدار زیاد نداشته که نوکیا از این مدل دیگه تولید نمی کنه در ضمن بنظر بنده فقط بدرد یک سری از افراد خاص در سنین خاص می خوره در ضمن نوکیا باید حداقل چند مورد را بیشتر بهش توجه می کرد برای اینچنین سبکی
1- حافظه داخلی بیشتر برای راحتی تبادل اطلاعات
2- کیفیت صفحه بهتر
3-صدای استریو (پشتیبانی mp3 بصورت سخت افزاری)
4 -symbian 7 (مطمئن نیستم که در زمان ورودش نسخه 7 بوده یا نه)
5-پردازشگر قوی تر
دقیقا مشکلاش فقط ایناست با این تفاوت که اولویت من اینه

1-symbian 7 که بدجوری حال آدمو تو نصب خیلی برنامه ها میگیره!
2-حافظه داخلی : که اینم فاجعه است چون نه میشه مسیجارو رو مموری سیو کرد نه مثلا دیک فارسیو نصب کرد(البته راه های دیگه داره)
3-پردازشگر قوی تر : زیاد محسوس نیست اما به نظر منم باید بهتر باشه حتی اگه تا 20 تومنم بیاد روش
4-استریو استریو استریو استریو تمام حالش به استریو بودنه که متاسفانه نوکیا فکر فروش گوشیا دیگشه

imansosol
17 February 2006, 05:06 PM
اینم لینک بازی راهی به سوی پیروزی قسمت دوم

http://www.fullmaza.com/downloads/download.php?cat=35&pic=2886
اینو چه جوری دانلود کنیم؟
یه صفحه میاد که پسورد میخواد!!

moeinifar
17 February 2006, 05:35 PM
از لینک زیر استفاده کنین لینک از کار افتاده :
http://www.mobile4arab.com/vb/showthread.php?t=241953

Babak_King
19 February 2006, 11:54 AM
سلام آقا اين لينكتم كار نمي كنه

moeinifar
19 February 2006, 08:14 PM
سلام آقا اين لينكتم كار نمي كنه
باید در سایت فوق عضو شده و از لینک ها استفاده کنین

Reza_QD
21 February 2006, 09:04 PM
http://www.uploadyourimages.com/img/597513untitled.jpgاینم اخرین فرم n-gage QD فی 150000 تومن.تنها مشکلاتشم حجم کم حافظه داخلیشه که فقط 4 مگ و ورژن symbian که 6 هست و وزن بالای گوشی شارژ و کیفیت mp3 هم مثل باقی گوشیهاست شما دیگه خیلی بهش حال دادید .درزمن با memory بالای 256 خیلی هنگ میکنه.من خودم n-gage دارم واینهارو هم از سر تجربیاتم گفتم.ولی بازیهاش معرکس
حالا من از سر تجربیاتم یه چیزایی میگم: مشکل حافظه رو با برنامه msv drive حل کن ، باطری BL - 6C این گوشی 3 روز شارژ نگه میداره و 1 ساعته به شارژ کامل میرسه ، در مورد صداشم من SNAP ON SPEAKER براش گرفتم که کولاکه :icon_evil باید D 500 و بقیه برن جلو ، در مورد رم هم اگه یه سرچ کوچولو کنی میبینی که تا 2 گیگا ساپورت میکنه (پس 256 اصلاً به حساب نمیاد ، 66 جواد نیست که !!!).همینطور که من 1 گیگ گذاشتم و مشکلی هم نداره.حتما! ایراد از رم شماست.

بهرام
25 February 2006, 04:01 PM
اين چند و کجا دارن؟

Reza_QD
25 February 2006, 06:17 PM
اين چند و کجا دارن؟
علا الدین طبقه پائین.حالا اسم مغازشو نمی دونم ولی این سری که رفتم می پرسم.

OrBeL
25 February 2006, 08:41 PM
علا الدین طبقه پائین.حالا اسم مغازشو نمی دونم ولی این سری که رفتم می پرسم.

قیمتش رو بگو ببینیم چند خریدی ..

در مورد این گوشی باید بگم حدود 8 9 ماهی میشه دارم تا الان مشکلی نداشته .. خیلی خوبه ..
هنگ کردن به هیچ عنوان ندارم .. البته من رم 128 دارم .. و بسم هست ..

بازی هاش هم که دیگه گفتن نداره asphalt gt2 نصب کنید دیگه جای صحبتی نیست یا worms party ..

Reza_QD
28 February 2006, 09:56 PM
[QUOTE=OrBeL]قیمتش رو بگو ببینیم چند خریدی ..

در مورد این گوشی باید بگم حدود 8 9 ماهی میشه دارم تا الان مشکلی نداشته .. خیلی خوبه ..
هنگ کردن به هیچ عنوان ندارم .. البته من رم 128 دارم .. و بسم هست ..

بازی هاش هم که دیگه گفتن نداره asphalt gt2 نصب کنید دیگه جای صحبتی نیست یا worms party ..[/QUOTE
سلام دوست من:با کلی چک و چونه که میگفت نمی دونم هر سری 4-5 تا بیشتر گیرش نمیاد که بیاره و کلی فلان و بهمان وچون قبلا ازش رم ریدر خریده بودم و مثلا مشتریش بودم 36000 تومن داد ولی الان دم عیده و منم وضعیت مالیم بهرانیه و اصلا پول ندارم که اونوری برم و ولخرجی کنم.اما یه مغازهای هست همون پایین که اکثر بازیهای گیج رو داره به اسم (گالری مسعود) که همون سری رفتم و سی دی بازیهارو میداد 8000 تومن ولی من فقط سونیک رو گفتم برام بریزه که 2000 چوب آب خورد.حالا یه سوالی : بازی ورمز رو دانلود کردم ولی رو گوشیم اجرا نمیشه.تو اگه نصب کردی بگو که چطوریه؟خیلی ازت ممنونم.

OrBeL
1 March 2006, 05:22 PM
پس اشتباه نکردم من پرسیده بودم گفته بود 37 تومن ..

شما بازی رو از کجا دان کردی ؟ من بازی هایی که دانلود کردم همه کرک شده و آماده نصب بود و رمز و این چیزا نداره ..
تو دفترچه بازی خود گوشیت نگاه کن هر بازی خواستی بگو لینکشو برای با پیغام خصوصی بفرستم

سونیک رو چرا گرفتی .. قدیمی هست .. برو دنبال جدید ها .. سونیک به نظر من جز بازی نیست اصلا در برابر ورمز و جی تی و .. باز چی بگم ؟؟ خلاصه کلی بازی جدید اومده با گرافیک عالی

fizzi
1 March 2006, 06:48 PM
طبق آخرين اخبار كمپاني nokia نسل بعدي n-gage رو معرفي نخاهد كرد/

OrBeL
1 March 2006, 09:08 PM
طبق آخرين اخبار كمپاني nokia نسل بعدي n-gage رو معرفي نخاهد كرد/

با سلام خدمت مدیر محترم
این خبر رو کجا و کی اعلام کردن ؟

شرکت نوکیا بعد از این همه هزینه و تولید بازی و همینطور که می بینید الانم بازی تولید می کنه امکان نداره نسخه دیگری به بازار نده ..
این نظر منه

ghasemizadeh
2 March 2006, 12:27 PM
نوکیا هر گوشی رو که می خواد معرفی کنه همیشه 8 ماه قبل میگه سری جدیدش هم که تا 6 تا 8 ماه دیگه میاد رو تو بارسلونا معرفی کرد و از این مدل خبری نبود و 2 سال هم میگزره از اخرین سریش پس زیا امیدوار نباش که بخواهد سری جدید رو بده

Babak_King
7 March 2006, 01:24 PM
نوکیا هر گوشی رو که می خواد معرفی کنه همیشه 8 ماه قبل میگه سری جدیدش هم که تا 6 تا 8 ماه دیگه میاد رو تو بارسلونا معرفی کرد و از این مدل خبری نبود و 2 سال هم میگزره از اخرین سریش پس زیا امیدوار نباش که بخواهد سری جدید رو بده

سلام اتفاقا سري جديدش تو e3 معرفي شد
امكاناته زياديم داشت و از جمله دوربين دومگاپيكسل به اين مدل جديد اضافه شد

دوستان لينكي از pathway to glory 2 و asphalt1 و asphalt2 مي توينن بزارين؟
فول ورژن ممنون ميشم

حالا من از سر تجربیاتم یه چیزایی میگم: مشکل حافظه رو با برنامه msv drive حل کن ، باطری BL - 6C این گوشی 3 روز شارژ نگه میداره و 1 ساعته به شارژ کامل میرسه ، در مورد صداشم من SNAP ON SPEAKER براش گرفتم که کولاکه باید D 500 و بقیه برن جلو ، در مورد رم هم اگه یه سرچ کوچولو کنی میبینی که تا 2 گیگا ساپورت میکنه (پس 256 اصلاً به حساب نمیاد ، 66 جواد نیست که !!!).همینطور که من 1 گیگ گذاشتم و مشکلی هم نداره.حتما! ایراد از رم شماست.

آقا رضا اين اسپيكر مجازي چنده؟
اون مموري يه گيگت چنده
از كجا ميشه اسپيگر مجازيشو گير آورد؟
با تشكر

ghasemizadeh
7 March 2006, 06:52 PM
ببخشید این e3 از سری ngage هستش؟

OrBeL
8 March 2006, 12:54 AM
فول ورژن ممنون ميشم

asphalt 1 (http://descargas.alvensis.com/nsymbian/juegosngage/Asphalt_Urban_GT%5bwww.N-symbian.com%5d.rar)
asphalt 2 (http://otrazhenie.com/files/Gameloft.Asphalt.Urban.GT.2.v2.0.194.Nokia.NGAGE.C racked-BiNPDA.zip)

اون اولی رو ندارم

Babak_King
8 March 2006, 10:41 AM
ببخشید این e3 از سری ngage هستش؟

منظورم نمایشگاه e3 هست عزیز دل
نمایشگاه بازیهای ویدیویی
اتفاقا بازیهاییم از سری جدیدو معرفی کرد
یه تریلر داره براتون میزارم

آقا ممنون بابته لینکا اینا فول ورژنن؟

OrBeL
8 March 2006, 11:11 AM
منظورم نمایشگاه e3 هست عزیز دل
نمایشگاه بازیهای ویدیویی
اتفاقا بازیهاییم از سری جدیدو معرفی کرد
یه تریلر داره براتون میزارم

آقا ممنون بابته لینکا اینا فول ورژنن؟

بله اولی کرک شده هست دومی کرکش باهاشه .. بعد از نصبش کرک رو هم نصب کن
هر دو رو دانلود کردم تست هم کردم

Babak_King
8 March 2006, 11:37 AM
:icon_cool

iman
9 March 2006, 05:20 PM
آقا اين msvdrive رو به من هم بدين ممنون ميشم
هيت همونه كه مسيجها رو ميريزه تو مموري كارت؟

Reza_QD
10 March 2006, 12:21 PM
سلام اتفاقا سري جديدش تو e3 معرفي شد
امكاناته زياديم داشت و از جمله دوربين دومگاپيكسل به اين مدل جديد اضافه شد

فول ورژن ممنون ميشم
.

آقا رضا اين اسپيكر مجازي چنده؟
اون مموري يه گيگت چنده
از كجا ميشه اسپيگر مجازيشو گير آورد؟
با تشكر
سلام بابک جان:اسپیکر همونطور که گفتم 36000 تومن توی علاالدین طبقه پایین که البته اسم مغازشو یادم نیست و چند وقته که علاالدین نرفتم آخه هر وقت میرم و جانبی جدید باحال می بینم باید بخرم که فعلاً دم عیده و جیبم خالیه ولی مموری 1 گیگو 3 ماه پیش خریدم 48 تومن که مارکشم microsim هست ولی شنیدم گیگابایت معرکست.البته منم از مموریم خیلی راضیم.

rtech
1 June 2006, 12:27 PM
دوستان من یک سی دی بازی Ngage دارم که بیش از 40 تا بازی توشه هر کی خواست بگه بهش بدم
بدش چرا انقدر از این گوشی انتقاد میکنید و ازش بد میگید به نظرمن یک گوشی قوف العادست من خودم Ngage معمولی دارم الان 3 ساله دارمش خیلی هم ازش راضیم
در مورد بازی ها یک چیزی بهتون بگم ( مجبورم کردین که بگم ) : یک بازی هست بنام Glimmerati که حدود 50 مگابایت حجمشه اگه ببینید ........ میریزه ! انقدر از این گوشی بد نگید من خیلی رو Ngage حساسم دیگه از 6600 جواد که بهتره یا از 6630 که دقیقا به 6600 داره تبدیل میشه و در درجه دوم گوشی های جواد هستش یا گوشی های دیگه که نمیخوام نام ببرم .