View Full Version : سوال در مورد s700
abt4s
15 February 2006, 10:09 PM
سلام. جدیدا بعضی وقتها گوشیم وقتی زنگ میخوره یکدفعه صفحه تیره و روشن میشه و ringtoneی که تعریف کرده بودم نیز عوض میشه یا ویبره میشه کسی میدونه چرا و یا کد فرمت کردن چیه ؟ ممنون
Farbod.E
18 February 2006, 07:20 PM
عجب سیستم عجیب غریبی !!!! من که تا حالا همچین چیزی ندیده بودم . ولی در هر صورت دوست عزیز تلفن شما دچار مشکل نرم افزاری شده و بهترین راه حل به نظر من مراجعه به یک نمایندگی مجاز است !!
pika
5 March 2006, 04:14 PM
من يك مشكل باS700دارم.اونم اينكه وقتي گوشي رابه كامپيوتر وصل ميكنم نمي تونم نرم افزار رو داخل پوشهApplicationبريزم.چون اصلا اين شاخه رو نشون نميده فايلها رو هم در مكاني ديگر بريزيم كه اجرا نميشه،امتحان كردم فقط بايدداخل همان پوشه بر نامه هاي كاربردي ريخته بشه تا اجرا بشه؟تكليف چيه؟چون مجبورم برنامه رو بفرستم روي يك گوشي ديگه از اون گوشي وقتي ارسال مي كني بنا به نوع فايل تشخيص ميده كجا ذخيره كنه،كه به نظرم كار جالبي نيست!!!!
abt4s
10 March 2006, 09:10 PM
برای نصب برنامه جاوا(jar) چه با کابل یا بلوتوث برنامه را در همان صفحه اصلی که phone memory و memory stick را نشان میدهد کپی کن سپس گوشیت خودش ازت میپرسه تو کدوم پوشه نصب کنه
pika
11 March 2006, 02:18 PM
کابلی که من واسه گوشی s700خریدم.وقتی فایل میفرستی هیچ پیامی نشون نمیده فقط یک کپی معمولی انجام میده:icon_cry:
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.