PDA

View Full Version : مقایسه کیفیت دوربین های ppc

چشم عسلي
15 February 2006, 01:21 PM
لطفا هر کسی هر نوع و هر مدل ppc داره یک نمونه عکس گرفته شده توسط دوربین اون را در اینجا قرار بده تا دیگران قبل از خرید ppc از کیفیت دوربین های مدل های مختلف اطلاع پیدا کنند تا بتونند بهتر در خرید ppc تصمیم بگیرند

الویت با گوشی های imate

jasjar
k-jam
pda2
imate jam
imate jam black
pda2k
jamin

eten m500
etem m600

نکته : فقط ppc هایی که phone هم هستند

ممنون

چشم عسلي
15 February 2006, 11:52 PM
چی شد کسی این پست را نخونده ...

kevin_m_bb
16 February 2006, 10:21 PM
لطفا هر کسی هر نوع و هر مدل ppc داره یک نمونه عکس گرفته شده توسط دوربین اون را در اینجا قرار بده تا دیگران قبل از خرید ppc از کیفیت دوربین های مدل های مختلف اطلاع پیدا کنند تا بتونند بهتر در خرید ppc تصمیم بگیرند

الویت با گوشی های imate

jasjar
k-jam
pda2
imate jam
imate jam black
pda2k
jamin

eten m500
etem m600

نکته : فقط ppc هایی که phone هم هستند

ممنون
با کمی سرچ پاسخ خود را می یافتید:icon_razz
JASJAR , PDA2 ,JAM ,JAM BLACK ,K-JAM ===1.3MEGA PIXEL
640*480 PDA2K===VGA
:icon_sad: JAMIN===2MEGA PIXEL
ETEN M600 .M500===1.3MEGA PIXEL

چشم عسلي
20 February 2006, 05:16 PM
خسته نباشد اینا را که می دونم منظور من نمونه عکی های گرفته شده با PPC بود

نه کیفیت دوربین به نظر شما دوربین ETEN M600 با JAM یکیه؟؟؟
اره از نظر سخت افزاری شاید شبیه باشه اما یکی نیست

حتی مدل های IMATE هم فرق داره من شنیدم کیفیت دوربیت K-JAM خیلی بهتر از JAM و PDA 2
شنیدم کیفیت دوربین PDA2K خوب نیست

شنیدم شنیدم شنیدم حالا اگه میشه می خوام ببینم بهترین راهشم اینه که شما عزیزان برای اطلاع من و دیگر دوستانتون عکس های گرفته شده با PDA خودتون را یکجا آپلود و لینک اون را برای نمایش به همه دوستان در این فروم بگزارید

فکر کنم دیگه با این توضیحات متوجه شده باشید ممنونم

با تشکر از زحمات شما
(سیروس)

myviolet
20 February 2006, 06:37 PM
من PDA2 دارم و از کیفیت عکسش تو روز خیلی خیلی راضیم
فیلم برداری هم MPEG4 میکنه که راحت و با کیفیت تو کامپیوتر یا VCD میبینم
ولی شب نقطه های آبی میندازه
مگر این که در حالت Night قرار دهیم که سرعت فیلم برداریش میاد پایین
عکس هم زیاد باهاش گرفتم فقط نمیدونم چجوری قرار بدم تا ببینید.

kevin_m_bb
20 February 2006, 07:32 PM
خسته نباشد اینا را که می دونم منظور من نمونه عکی های گرفته شده با PPC بود

نه کیفیت دوربین به نظر شما دوربین ETEN M600 با JAM یکیه؟؟؟
اره از نظر سخت افزاری شاید شبیه باشه اما یکی نیست

حتی مدل های IMATE هم فرق داره من شنیدم کیفیت دوربیت K-JAM خیلی بهتر از JAM و PDA 2
شنیدم کیفیت دوربین PDA2K خوب نیست

شنیدم شنیدم شنیدم حالا اگه میشه می خوام ببینم بهترین راهشم اینه که شما عزیزان برای اطلاع من و دیگر دوستانتون عکس های گرفته شده با PDA خودتون را یکجا آپلود و لینک اون را برای نمایش به همه دوستان در این فروم بگزارید

فکر کنم دیگه با این توضیحات متوجه شده باشید ممنونم

با تشکر از زحمات شما
(سیروس)
دوست عزیز مقایسه ایی که شما می فرمایید باید در شرایط یکسان انجام بگیره و اینکار غیر عملیه:icon_mad: چون کسی همه ppcهای نام برده رو با هم نداره شاید یکی تو شب یکی تو آفتاب و یک تو ...عکس بگیره
از اینکه متوجه منظورم می شوید سپاسگذارم:icon_wink

X_Man
20 February 2006, 07:46 PM
(من كه راضي نيستم)With PDA2
[Only registered and activated users can see links]

چشم عسلي
20 February 2006, 08:58 PM
وقتی افراد مختلف با گوشی های یکسان مثلا چند نفر با pda2 یا k-jam عکس هاشون را بزارند خوده بیننده متوجه شرایط میشه منظور من بطور کلی بود نه اینکه همه گوشی ها را به صف کنم همه از یک جا عکس بگیرند اما به هر حال شما درست می فرمایید شرایط مهمه اما میشه تشخیص داد از آقای x-man سپاسگزارم که اولین نفری بودند که عکس هاشون را گذاشتند اما لطفا بجای قرار دان عکس در فروم با همان اندازه واقی بدون کم حجم کردن تصویر فقط آپلود و لینک بدهید اما اگر دوست داشتید میتونید کوچک شده عکس را هم برای بهتر دیدن شرایط عکس قبل از باز کردن و دانلود فایل حجیم در کنار لینک دانلود قرار دهید از همگی شما سروران عزیز متشکرم امید وارم که بتونم عضوی فعال در میان شما باشم

myviolet
25 February 2006, 04:25 AM
دوست عزیز شاید یکی عکسشو زیر نور مناسب بگیره و یکی نور محیطی که عکس میگیره اصلا مناسب نباشه
این دوستی که با PDA2 عکس گذاشتن اولا که در تنظیمات رزولیشن را پایین گذاشته بودن(تا امکان زوم داشته باشند) در صورتی که باید رزولیشن را میبردند بالا(دیگر زوم نمیکرد) ثانیا که نور محیط شاید نسبت به زاویه عکس مناسب نبود.
من با گوشیه خودم عکس هایی گرفته ام که هرکی میبینه فکر میکنه من با دوربین دیجیتال حرفه ای گرفته ام.
ولی شنیده ام کیفیت و شفافیت Jas Jar بهتره.

X_Man
25 February 2006, 03:18 PM
دوست عزیز شاید یکی عکسشو زیر نور مناسب بگیره و یکی نور محیطی که عکس میگیره اصلا مناسب نباشه
این دوستی که با PDA2 عکس گذاشتن اولا که در تنظیمات رزولیشن را پایین گذاشته بودن(تا امکان زوم داشته باشند) در صورتی که باید رزولیشن را میبردند بالا(دیگر زوم نمیکرد) ثانیا که نور محیط شاید نسبت به زاویه عکس مناسب نبود.
من با گوشیه خودم عکس هایی گرفته ام که هرکی میبینه فکر میکنه من با دوربین دیجیتال حرفه ای گرفته ام.
ولی شنیده ام کیفیت و شفافیت Jas Jar بهتره.

1)اين تصاوير بدون زوم گرفته شده.
2)لطف كنيد عكس هاي با كيفيت خودتون رو هم Upload كنيد.