View Full Version : سايت شماره سيم كارت
dubai satellite
30 October 2004, 01:55 AM
اساتيد ايا سايتي هست كه بشه سيم كارت رو چك كرد كه مشكل داره يا نه چون مخابرات 15 روز طول ميكشه جواب بده كه ايا اين سيم كارت مشكلي داره يا نه يا صاحبش كيه
و ايا سايتي برايه گرفتن ريز مكالمات يا مبلغ پرداختي در هر دوره هست
و ايا ميشه چك كرد تا فلان روز اين شماره چقدر كار كرده منظور همون مياندورهيه خدمونه
ممنون ميشم جواب بديد چون من دقيق نميدونم :!:
ciahchal
30 October 2004, 03:28 AM
جواب قسمت دوم سوالتون اين هست كه اگه بريد مخابرات از شما ايميل مي گيره و صورت حساب و ريز مكالممات رو به ايميل شما مي فرسته ! ( صاحب خط بايد بره + اخرين فيش پرداخت شده )
يه چيز هم كه حدس هستش ! الان خط من روش نوشته دوره 21 فكر كنم از روي قبض مي تونيد بفهميد كه چند وقت هست استفاده مي شه ! من خودم زماني كه خريدم اولين قبض دوره 1 بود ! دوستاني كه دست 2 مي خرن اگه شماره اش 1 نبود و يه عدد ديگه بود فكر كنم اگه * 2 كنيم مي تونيم حدس بزنيم كه چند وقته از اين خط استفاده مي شه !
اين فقط يه نظريه بود ... تا كسي خلافش رو ثابت نكرده قبولش كنيد :(
PAYAM
30 October 2004, 03:50 AM
البته فكر نمي كنم به شماره دوره ربطي داشته باشه، چون براي موبايل صفر هم قبض مياد (آبونمان فقط) و اون قبض ها جزو دوره حساب مي شه. مثلا اگه الان شما بخواهيد يه خط با شماره 09121++++ يا 09123++++ بخريد در هر صورت براش چند دوره قبض ميومده كه اون جزو دوره ش حساب مي شه...
البته اگه تو مخابرات آشنا داشته باشيد مي تونيد قبض تا 4 روز پيش رو بگيريد. اكثر موبايل فروش ها همين كار رو مي كنن....
پارسا
30 October 2004, 09:27 AM
سلام به همگي
در مورد توضيح اخير دوستمان ... قبض تا 4 روز پيش را گرفتن !!!! اين فقط از طريق يك واحد خاص .. اونهم در ساختمان ديتاي بزرگراه كردستان امكان پذير است ... يعني اين يه نفر آدم اينهمه آشنا داره ...
در مورد اطلاعات قبض ..
از هر زماني كه سند موبايل از نام مخابرات به فرد اختصاص داده مي شود دوره از شماره يك شروع مي شود .. حال ممكن است اين سيم كارت تا چندين سال رو گوشي كار نكنه .. مثلا يه سيم كارت واگذار گرديده و 2 سال رو گوشي نصب نشده .. آخرين قبض اين سيم كارت ( پس از دوسال ) شماره 12 خواهد بود .. چون هر دو ماه يه قبض صادر مي شه ...
در مورد ريز مكالمات .. شما با در دسترس داشتن سند سيم كارت و آخرين قبض پرداختي و مراجعه به مخابرات .. به شما پسوردي داده مي شود كه شما مي توانيد با وارد كردن پسورد در سايت مخابرات اطلاعات ريز مكالمات را دريافت كنيد يا بقول دوستمان با دادن ايميل ريز مكالمات براي شما ارسال خواهد شد .
باز هم اگه سوالي بود در خدمتيم
dubai satellite
31 October 2004, 03:24 AM
از همه بابت توضيحات ممنون :!:
بلای ناگهانی
8 December 2004, 06:27 AM
كسي خبر داره كه در شهرستان هم از طريق ايميل يا پاسورد اين كار رو انجام ميدند؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.